2300kcal/pvä

ei kukkakeppi

Elikkäs laskeskelin että tuon verran saisin päivässä pistää ruokaa naamaan jolloin en laihdu enkä kasva.Tarkotus ois pudottaa semmoinen 2o kiloa painoa! Nyt ku oon laskeskellu kalorilaskurilla mun päöivän syömisiä ni tulee usein 1000-1500kcal päivässä,eli se rapiat 800kcal vähemmän..mut silti tuloksia ei synny ei sitten millään.perkele.tuntuu aika turhauttavalle tämmönen touhu.

31

4728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zone-hippi

      Laitas yksi esimerkki päivän ruoista, siis kopsaa suoraan kalorilaskurista.

    • dfdfffd

      Oletko isokokoinen(lihaksikas,pitkä,) vai liitkutko ihan tajuttomasti, kun kultuksesi on noin suuri? Minä olen 170cm 60kg ja kulutukseni on 1800 (silloin kun en juurikaan liiku).

    • ei kukkakeppi

      En todellakaan liiku paljoa.Tunnin reipas lenkki päivässä ja muuten istun työkseni päivän..Kalorilaskurin mukaan tuo 2300kcal päivässä ilman laihtumista tai laihomista.Iso olen läskieni mukaan.166cm/90kg..onko tässä nyt joku tosi väärin?

      • rrwerwewerrre

        Oletko mies? Jos olet mies saatat kuluttaa tuon 2300 jos olet nainen kulutat n.1800.


      • ihantiedoksi....
        rrwerwewerrre kirjoitti:

        Oletko mies? Jos olet mies saatat kuluttaa tuon 2300 jos olet nainen kulutat n.1800.

        Haloo. Oli lisämassa sitten lihasta tai läskiä kyllä se kuluttaa enemmän energiaa, vaikka onhan niiden välillä suuri ero. Kyllä ihminen jolla on 20 kg ylimääräistä rasvaa kuluttaa enemmän kaloreita kuin 1800 päivässä. Sit kun paino laskee ni sit alkaa kuluttaa aina vähemmän ja vähemmän.
        NORMAALIpainoinen nainen kuluttaa 1400-1900 kcal päivässä.


      • kkk222

        Ei ole mikään ihmekkään että et laihdu.Liian vähän liikuntaa,ja vähän liikaa kaloreita.Sopiva kalorimäärä on 1800 pv ja raskasta liikuntaa 2,5 -3 tuntia pv mahdollisimman paljon kävelyävähintään yht 2 tuntia pv


    • ei kukkakeppi

      Aamupalaksi Kahvia,kaksi ruisleipää 5% juustolla ja kevyt leikkeleellä,salaatinlehdillä ja tuorekurkulla
      Välipalaksi puolikas porkkana
      Lounaaksi salaattia uunissa paistetulla lohella(ilman lisättyjä rasvoja),maitolasi
      Päiväkahvi
      Päivällinen Salaattia kanalla
      Iltapala hedelmiä tai rasvatonta jogurttia ja marjoja.

      • ,

        Mä en tajuu kui kukaan vois tollee suunnitella ruokailunsa etukäteen, ihan kauheeta mun mielestä. Itse vaan syön mitä sattuu ja sen mukaan mitä töissä on tarjolla ja mitä kotoota löytyy. Tykkään napostella pitkin päivää milloin mitäkin, enkä tiedä kuinka paljon kaloreita syön, enkä myöskään kulutusta, mutta olen vuositolkulla pysynyt laihana. Tykkään myös syödä isoja annoksia ruokaa kun sitä on tarjolla. Haluan aina esitellä muille kuinka paljon pystyn kerta istumalta vetämään ja voin sanoa, että melko hyvin 73kg äijälle, harvemmin löytyy esim sellaista ravintola-annosta jota en jaksaisi mukisematta syödä, mukaan lukien roskaruokapaikat ja kebabbilat. :DD


      • dfdddfdfdf

        Hyi älkää tätä matkiko koksaan ikinä!!!

        MInusta ruokavalio, jossa on jokis PUOLIKAS hedelmä tai vihannes väliapalana kertoo jo heti, että se on surkea ruokavalio.


      • laihduttaja..
        , kirjoitti:

        Mä en tajuu kui kukaan vois tollee suunnitella ruokailunsa etukäteen, ihan kauheeta mun mielestä. Itse vaan syön mitä sattuu ja sen mukaan mitä töissä on tarjolla ja mitä kotoota löytyy. Tykkään napostella pitkin päivää milloin mitäkin, enkä tiedä kuinka paljon kaloreita syön, enkä myöskään kulutusta, mutta olen vuositolkulla pysynyt laihana. Tykkään myös syödä isoja annoksia ruokaa kun sitä on tarjolla. Haluan aina esitellä muille kuinka paljon pystyn kerta istumalta vetämään ja voin sanoa, että melko hyvin 73kg äijälle, harvemmin löytyy esim sellaista ravintola-annosta jota en jaksaisi mukisematta syödä, mukaan lukien roskaruokapaikat ja kebabbilat. :DD

        Sun paikkasi ei olekaan täällä laihdutus-palstalla.

        Ihmisillä on erilaiset geenit, toiset lihoaa helpommin, toiset ei sitten millään. Jos olet yksi näistä onnekkaista jotka eivät liho, mitäköhä sä täällä edes teet?

        Et kamppaile paino-ongelman kanssa, siksi et voikaan ymmärtää. Sun pitäis hyppiä riemusta sen takia, ettei sun tarvi näitä asioita sen enempää miettiä, koska usko pois, se vie paljon aikaa ja energiaa.

        Me laihduttajat ei kuitenkaan kaivata sääliä teiltä, joiden ei tarvi miettiä näitä asioita. Ja btw, vain 40% normaalipainoisista ihmisistä ei ole ylimääräistä sisäelinrasvaa, joten kyl ne elämäntavat teihinkin vaikuttaa..


      • veijo6398736w

        ei kukkakeppi

        Ei siis tarvetta laihtua???


    • <3

      En kyllä minäkään usko että kuluttaisit noin paljon. Minä olen 162 cm/73 kg nainen, liikun noin tunnin päivässä (kävelyä/pyöräilyä) ja kulutan noin 1900 kcal.

    • ei kukkakeppi

      Nainen olen.Ja kyl laskurin mukaan 2300kcal/pvä jos teen tunnin todella reippaan hikilenkin.toki joka päivä ei tuu tehtyä ja sillon kulutus on jotai vajaa 2000...tuntuu kyl oudolle..mut oonkin iso.. Kiitos kuitenkin vastanneille.

    • minä vaan..

      Satuin lukemaan keskustelun ja voisin kyllä ihan suoraan sano että naisen kulutus ikään ja kokoon katsomatta on 1800kcal vaikka harrastaisi liikuntaa ja miehellä se 2000kcal.Mutta sun painoindeksi on 32.7 eli merkittävä lihavuus ja jos haluut pudottaa painoos niin sun pitäis syödä max.1800 vaikka harrastaisit liikuntaa.Mut mun mielestä sun kannattaa alottaa sillä et jätät kaiken turhan pois:karkit,sipsit,roskaruoka,vaalea leipä jne.Mut syöt terveellisesti ja liikut paljon niin sitä se lähtee.Ja alotat vaikka jonku uuden liikuntaharrastuksen tai kokeilet jotain uutta liikuntalajiakin.Sit otat sellasen tavotteen et tiputat tietyn kilomäärn kerrallaan ja palkitset ittes vaikka uudella vaatteella,meikeillä,hyvällä kirjalla tms.mutta älä ruualla.mut tsemppiä sulle laihdutukseen!

      • huoh.

        Tuo on ihan täyttä puppua. Ajattele nyt vähän itsekin, kuluttaako 150 cm/40 kg kevyttä työtä tekevä nainen saman verran energiaa kuin 180 cm/100 kg raskasta työtä tekevä. Ei todellakaan.


    • ei kukkakeppi

      Kiitos vastauksestasi :) Eli pitääkö mun syödä siis se 1800 kcal joka tapauksessa että laihdun?onko se huonoks ku oon nyt syöny sellasta 1300-1500 päivässä..!?oon aika tumpelo näissä.Nyt on alkanut tuloksiakin tulemaan:)

      • Kyllä se siitä!

        Vai että on tullut tuoksia viidessä päivässä... ;-) Hyvä niin, mutta 7000 kulutettua kaloria on yksi kilo läskiä pois, noin suurin piirtein. Paino heittelee kuukauden sisällä monta kiloa. Kannattaisikin käydä vaakalla vain kerran viikossa ja aina samaan aikaan aamulla tyhjällä vatsalla. Painon laskun huomaa parhaiten viikkojen ja kuukausien kuluessa.

        Oikea kulutus löytyy vain kokeilemalla. Noi kaikenmaailman kalorilaskurit ovat vain suuntaa antavia. Sun olisi järkevää syödä 1500-1800 kcal päivässä, jotta saat kaiken tarpeellisen ravinnosta eikä tule nälkä. Tunnin reipas liikunta (esim. 6-7 km/tunnissa kävelyä) niin että hengästyy ja tulee hiki on ihan hyvä kerran päivässä. Joku voi kuluttaa sillä lenkillä lähes 500 kaloria, jos on oikeasti hyväkuntoinen. Teputtelijat kuluttavat ehkä vain parisataa kaloria, jos vauhti ei päätä huimaa. Liikunnalla ei huonokuntoinen siis painoa tiputa, mutta liikunta on pidemmän päälle laihdutusta tukeva ja muutenkin ehdottoman terveellinen juttu.

        Toi sun päivän ruokalista oli jotenkin omituinen. Ehkä se oli tuo porkkanan puolikas. Hyvä että syöt 5-6 kertaa päivässä, mutta eikö lounaan ja päivällisen väliin olisi hyvä laittaa välipala. Silloin ei tule syötyä liikaa päivällisellä. Jos tuosta määrästä tulee toisiaan 1500 kcal, niin sun annokset ovat valtavia. Parempi syödä pieniä aterioita 5-6 kertaa päivässä, kun tuollaisia puolikkaita porkkanoita. Toki riippuu päivärytmistäsi. Olisi hyvä syödä parin kolmen tunnin välein, niin ei pääse koskaan kamala nälkä yllättämään.

        Painonhallinta on elämäntapa. Älä odota liian nopeita muutoksia. Mutta jos jatkat noin, olet todennäköisesti ensi kesänä reilut 10 kiloa kevyempi!

        Ai niin: älä tuijota liikaa vaakaa! Ota mitat itsestäsi, yllätyt kuinka kroppasi muuttuu vaikka painon lasku tuleekin perässä! Tsemppiä!

        Mun painoni pysyy paikoillaan ilman rankkaa liikuntaa, kun syön 1400-1500 kcal päivässä. Kun käyn 1,5 tunnin lenkeillä ja kuntosalilla rautaa nostamassa (liikuntaa joka pvä), syön n. 2000 kcal. Kulutus on yksilöllistä. Mun mitat on 162 cm ja n. 54 kg, ikä 40.


    • Fakta homma.

      Lasket väärin tai valehtelet.

    • ei kukkakeppi

      No tuloksia ei todellakaan tullu 5 päivässä.Oon ollu nyt noin kolme viikkoa tällä "laihiksella" ja siinä ajassa tullut tuloksia.ei todellakaan 5 päivässä.
      Ja toi mun ruokailuesimerkki oli juuri siltä päivältä.. :)

      Kiitos asiallisista vastauksista! :))

    • fbfbfb

      ei kukkakeppi kirjoitti:
      "Elikkäs laskeskelin että tuon verran saisin päivässä pistää ruokaa naamaan jolloin en laihdu enkä kasva.Tarkotus ois pudottaa semmoinen 2o kiloa painoa! Nyt ku oon laskeskellu kalorilaskurilla mun päöivän syömisiä ni tulee usein 1000-1500kcal päivässä,eli se rapiat 800kcal vähemmän..mut silti tuloksia ei synny ei sitten millään.*******.tuntuu aika turhauttavalle tämmönen touhu."

      Sun ongelmas on vaan se ettet osaa laskea. 500 kcal päivässä miinuksella laihduttaa takuulla, vai oletko keksinyt ikiliikkujan joka luo energiaa tyhjästä?

      Olet kohtuu iso tapaus jos saat 2300 kcal päivässä syödä, koska itsellä lukemat suunnilleen samat ja 188cm/118kg/33BMI. Ja kun laitan tuosta oikeasti 500 kcal saadut kalorimäärät pienemmäksi tai lisään liikuntaa niin paino tippuu aina. Lopeta ensin valehtelu itselle ja laitat kaiken ylös.

      • kirjojalukenut.

        Itseasiassa meiän keho pyrkii pitämään sen kaiken massan mikä meiän ympärillä on varsin itsepintaisesti. Kun syömme enemmän, aineenvaihdunta nopeutuu jolloin kaloreita kuluu enemmän. Kun syömme vähemmän aineenvaihdunta hidastuu, jolloin keho ottaa vähemmän energiaa kerralla, ja tän takia saattaa laihtua hitaamminpuoleisesti. Etenkin ilman liikuntaa.


    • AlFidel

      Miellestäni aineenvaihdunta on hidas, se pitäis kiihdyttä.
      Eli vihreä tee kahvin sijan, voi laitta sitruuna pala sinne. C vitamiini ylipitää imuniteettia. Itselle auttaa 3 vaiheen dietti, 1-2 päivä vaa hilarit, 3-4 päiviä vaa protsku ja kova salitraanit. 5-7 päivä hilarit ja proteiinit sekaisin.jooga, tällä rytmillä kuukauden. Hyvin aikaa näkymän tulos jo ensimäisellä viikkolla. itse olen 180cm ja 70kg, lepokulutus 1550kcal/pv elimistön yläpitämiseksi. Vaikka olen tosi touhukas, päivätöissä toimistolla ja vapaalla ajalla 2 kerta salilla viikossa lenkit. Toinen vaikuttaja painoon on kilpirauhas toiminta. Vajaa toiminta aiheuttaa painoon lisäämistä. Verikokeella saa helposti selville. Alhainen kalori saanti päivässä saa elistön säästöliekelle. Se ei vaa halua luopua energiasta kun saa vähän sitä. Eli, jos haluat pudotta painoa tervellisesti niin -100 /- 200 kcal päivässä pois ruokavaliosta. Pikkuhiljaa hyvää tulee. Tsemppiä.

      • veeäm43

        Vertailun vuoksi.
        Ikäni mittauksen aikaan 74v.
        Pituuteni 172cm. Paino mittaustilanteessa 87,1kg. Lepokulutus 1937kcal/vrk.
        Rasva 16,7%. Vatsaontelon viskeraalirasva 74,9.
        Keho yläpainotteinen. Lihasmassa 1,2 x viitearvo maksimi.
        Ihannepaino 85,3kg joten siihen nähden on ylipainoa 1,8kg. En ota migreeniä.

        Syön järkevästi ja vähemmänkin järkevästi. Voisin jättää pois, tai ainakin vähentää kuivakakun, täytekeksien ja pullan mussuttamista mutta en ole katsonut tarpeelliseksi.
        Viikossa 5 lihasvoimatreeniä ja yksi aerobinen päivä.
        Pitemmällä tähtäyksellä lihasta katoaa ka. 860g/vuosi. Reidet, pakarat ja selkä pahiten tappiolistalla.

        En ole laskenut kaloreja. Vuorokautisesta proteiinimäärästä minulla on hyvä tuntuma. Mittaamatta!


    • kkk222

      En minäkään laihtunut yhtään 1800 kalorin päivillä,kun liikuin liian vähän.Söin tarkasti samat ateriat.

      Tulosta alkoi tulemaan heti kun aloin liikkumaan maratonin tasoisen liikuntasuorituksen joka päivä.Paino alkoi laskea 2 kg viikossa ja vyötärön ympärysmitta pienentyi ensimmäisellä viikolla 4 cm
      Pyöräilyä 2,5 tuntia siitä heti kävely 1 tunti ja illalla 1 tunti.

      Rasva palaa liikunnalla.Sitä ne tekevät suurin pudottaja ohjelmassakin,ja kaikissa muissa laihdutusohjelmissa,missä tehdään hyvää tulosta.6-12 kg kk

      Älkää uskoko niitä valheita,että liikunta ei laihduta.

      • Hohhoijakkaa

        Olet kyllä vähän pihalla noine juttuinesi.

        Laihtumiseen riittää se, että saatua energiaa on vähemmän kuin kulutettua.

        Eli, rautalangasta väännettynä, ilman liikuntaakin laihtuu, jos syö riittävän vähän.

        Suurin pudottaja ohjelma on ehkä pahinta mitä on tapahtunut laihdutuksen saralla. Ihmiset saadaan uskomaan että valtava määrä liikuntaa on se ainoa tapa saada painoa alas. Kun väsynyt, ylipainoinen ihminen tiedostaa jo valmiiksi, että ei pysty moiseen, koko homma jää.

        Liikunta ei sinällään laihduta, jos syöt enemmän kuin liikut.

        Yhtälö on yksinkertainen ja ilman matematiikan loppututkintoakin ymmärrettävissä.


      • kkk222
        Hohhoijakkaa kirjoitti:

        Olet kyllä vähän pihalla noine juttuinesi.

        Laihtumiseen riittää se, että saatua energiaa on vähemmän kuin kulutettua.

        Eli, rautalangasta väännettynä, ilman liikuntaakin laihtuu, jos syö riittävän vähän.

        Suurin pudottaja ohjelma on ehkä pahinta mitä on tapahtunut laihdutuksen saralla. Ihmiset saadaan uskomaan että valtava määrä liikuntaa on se ainoa tapa saada painoa alas. Kun väsynyt, ylipainoinen ihminen tiedostaa jo valmiiksi, että ei pysty moiseen, koko homma jää.

        Liikunta ei sinällään laihduta, jos syöt enemmän kuin liikut.

        Yhtälö on yksinkertainen ja ilman matematiikan loppututkintoakin ymmärrettävissä.

        En ole pihalla,kokeilin elokuussa.En laihtunut yhtään vaikka ateriat olivat täysin samat.Kun lokakuussa lisäsin reilusti liikuntaa,niin paino alkoi laskea nopeasti,jopa 2 kg viikossa.
        Olin pitkään siinä luulossa että liikunta ei laihduta.
        Reilusti ylipainoinenkin pystyy ainakin kävelemään,ja jos ei pysty kävelemää,niin ainakin uimassa voi käydä.
        Luulin ensin laihtuneeni ilman liikuntaa,mutta pitemmällä aikavälillä tulos oli nolla.


      • Hohhoijakkaa
        kkk222 kirjoitti:

        En ole pihalla,kokeilin elokuussa.En laihtunut yhtään vaikka ateriat olivat täysin samat.Kun lokakuussa lisäsin reilusti liikuntaa,niin paino alkoi laskea nopeasti,jopa 2 kg viikossa.
        Olin pitkään siinä luulossa että liikunta ei laihduta.
        Reilusti ylipainoinenkin pystyy ainakin kävelemään,ja jos ei pysty kävelemää,niin ainakin uimassa voi käydä.
        Luulin ensin laihtuneeni ilman liikuntaa,mutta pitemmällä aikavälillä tulos oli nolla.

        Jos paino putoaa jopa 2kg viikossa, se ei johdu siitä, että elimistössäsi palaisi 2kg rasvaa, vaan siitä, että elimisöstäsi poistuu ylimääräistä nestettä.

        Liikunta on tehokas nesteenpoistaja.

        Liikunta ei sinällään laihduta. Laihtuminen tai lihominen seuraa edelleenkin yhtälöstä:

        Syöty energia - kulutettu energia = painonmuutos

        Väitteet liikunta laihduttaa, liikunta ei laihduta, syöminen lihottaa, syöminen laihduttaa ovat puutaheinää, tuo yllämainittu yhtälö on se, joka laihduttaa tai ei laihduta.

        Jos et ymmärrä, en osaa yksinkertaisemmin asiaa sanoa.


      • kkk222
        Hohhoijakkaa kirjoitti:

        Jos paino putoaa jopa 2kg viikossa, se ei johdu siitä, että elimistössäsi palaisi 2kg rasvaa, vaan siitä, että elimisöstäsi poistuu ylimääräistä nestettä.

        Liikunta on tehokas nesteenpoistaja.

        Liikunta ei sinällään laihduta. Laihtuminen tai lihominen seuraa edelleenkin yhtälöstä:

        Syöty energia - kulutettu energia = painonmuutos

        Väitteet liikunta laihduttaa, liikunta ei laihduta, syöminen lihottaa, syöminen laihduttaa ovat puutaheinää, tuo yllämainittu yhtälö on se, joka laihduttaa tai ei laihduta.

        Jos et ymmärrä, en osaa yksinkertaisemmin asiaa sanoa.

        Olen laihtunut aivan oikeaa rasvaa sen 2 kg viikossa ,nesteitä on poistunut välillä 4 kg mutta en ole katsonut sitä laihtumiseksi.Kaikki laihtuminen on on ollut rasvaa.Kulutetulla 350 kal päivässä laihtuu kilon jos tekee sen joka päivä.Esim pyöräily kuluttaa n 500 kal tunnissa.Vähällä liikunnalla en laihtunut.


      • veijo63987363

        "Tulosta alkoi tulemaan heti kun aloin liikkumaan maratonin tasoisen liikuntasuorituksen joka päivä."

        Siis työtön , satuihin ja luuloihin uskova teiniikäinen???


    • kkk222

      Sen pystyy laskemallakin laskemaan peruskalorinkulutus 1600 Pyöräily 2,5 tunnin pyöräily kuluttaa vähintään 1200 kal,eli yhdessä tunnissa kaksi kiloa ja kahdessa 4 kg tunnin kävely 1 kg toinen tunnin kävely 1 kg yht vähintään 6 kg kk

      Jos et liiku yhtään kulutus on vain peruskalorinkulutus 1600 kal pv EI LAIHDU YHTÄÄN

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe