XZ-shampoot, kokemuksia?

lipsicious

Oon aika pitkään yrittänyt löytää "sen oikean" shampoon. Selattua nettiä ja lukuisia keskustelupalstoja huomasin yllätyksekseni, että hirveän moni on ollut tyytyväinen XZ-shampoisiin. Ite en oo koskaan käyttänyt, saati sitten kiinnittänyt huomiota koko kyseiseen merkkiin. Haluisin kuulla mielipiteitä, et mitä pidätte kyseisestä merkistä? :)

15

16578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopii minulle

      Olen käyttänyt mm. suklaavanilja- ja nyt vanillacafe-shampoota ja hoitoainetta sekä original- ja tyrniöljyhoitoa. On toiminut oikein hyvin. Kärsin jossain vaiheessa runsaasta hiustenlähdöstä, mikä johtui ilmeisesti silikoniallergiasta, mutta xz-sarjan aineilla sain päänahan nopeasti kuntoon ja hiustenlähdön lakkaamaan. Öljyhoito on ollut myös todella hyvä päänahalle ja olen saanut sillä kiiltoa värjäämättömiin hiuksiini.

    • PIPPISKAINEN

      varmaan sopii just jolleki silikoniallergiselle, mun hiukset ei tykänny, menetti kiillon just ton silikonin puuttumisen takia, oli sellaset karheen tuntuset ja meni takkuun eikä asettunu mitenkään pän, eli ainaki jos sun tukkaa on mitenkään käsitelty, värjätty, föönailet paljon ja jne. niin EN SUOSITTELE

    • Karpalo-kinuski

      Karpalo-kinuski shampoo on perusshampoona, mutta välillä käytän silikonipitoisia. XZ tuotteet on kyllä tosi hyviä ja edullisia. Muotoilu/kampausneste on ihan huippu, hiuslakka myös ok. Öljyhoitoja suosittelen kans kaikille kuivahiuksisille.

    • ....................

      Sarja on aika suosittu ihan sen takia, että se taitaa olla aikalailla paras sarja näistä markettituotteista (jos nyt hiustuotteita jotenkin ylipäätänsä tuntee). Sarjan kosteuttavia xylitol tuotteita näkee kehuttavan aika paljon ja ainakin Xz xylitol tehohoito on oma kestosuosikki.

    • Tuulitukka

      Minä rupesin kokeilemaan noita tuotteita pari-kolme vuotta sitten. Olin todella epäileväinen kun tuo merkki kuulosti korviini jotenkin halvalta ja mummomaiselta. Mutta kuinkas kävikään; paitsi minä niin myös murkkuikäiset lapset ovat siirtyneet XZ shamppoihin.

      Nämä ovat edullisia ja taitavatpa olla vielä suomalaisiakin!

      Noilla on lisäksi ihanan kätevänkokoisia muotovaahtoja ja hiuskiinteitä. Suosittelen!

    • rs-janza

      Ite minäkin käytin joskus noita XR shapooita ja kakaratki käyttelee :) kanttii oikesti osttaa!!!!!!!!!!!!!

    • alottaja_lipsicious

      Päätin sitten kokeilla tota XZ-shampoota, ihan vain uteliaisuuden vuoksi

      Yhdyn PIPPISKAISEEN - Aloitin käyttämään shampoota pari viikkoa sitten, tulos -> kuivat, takkuuntuvat, päästä irtoavat hiukset, huonokuntoiset hamppuuntuneet latvat.. Kyllä varmaan joillekin sopivat kyseiset shampoot, vaan ei mulle. Kuitenkin värjäilen hiuksiani ja föönäilen aika paljon (melkein joka päivä..) täytynee palata vanhaan silikoonipitoiseen shampooseen :P

    • pätkä54

      Xz-shampoot ja hoitoaineet hyviä.Hinta-laatusuhde kohillaan.Itse käytän Karpalo&Kinuski shampoota välillä Suklaa&Vanilja shampoota.Toki käytän myös hoitoaineita,mutta mulla on liukas tukka joten shampoolla pesu riittää.Olen myös pessyt pelkällä hoitoaineella hiukset.Tuli ihan mukavan tuntuiset,ei aina tarvitse pestä shampoolla jos ei ole tarvetta.Suosittelen XZ-tuotteita!!

    • tyytyväinen

      Aika vanha ketju jo tämä mutta.. kirjoitetaan nyt silti tänne :-)
      Itse oon ollut tosi tyytyväinen XZ-tuotteisiin! (huomioikaa että tuotteet eivät sisällä silikonia!) Tällä hetkellä shampoona ja hoitoaineena toimii suklaavanilja. Tuoksu on aivan häkellyttävän hyvä!
      Mulla on laineikkaat, ilmavat/pörröiset hiukset ja pidän tuotteissa varsinkin siitä että ne hillitsevät jonkin verran pörröisyyttä kuitenkaan latistamatta hiuksia. Pesun jälkeen hiuksista tulee ihanan sileät ja pehmoset!.
      Suosittelen myös lämpimästi kokeilemaann tyrniöljyhoitoa värjätyille hiuksille. Tuote toimii minulla ihan älyttömän hyvin! Hiuksista tuli heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tosi terveen näköiset ja myös tuntuivat siltä!

      • Ompon tuoksuinen

        Ihania tuotteita,erityisesti omenashampoo ja hoitoaine.Tekee hiuksista sileät,ilmavat
        ja pehmeät.Lisää kiharaisuutta,tosin mulla on hieman luonnonkiharaa ja muut
        tuotteet,jotenkin latistaa ja tekee takkuja,liekö johtuu liiasta silikonista.


    • xz-käyttäjä

      Tykkään myös ja olen käyttänyt monia sarjan shampoita ja hoitoaineita.

      Nyt mielenkiinnolla ostin uuden mustaherukka shampoon. Mutta sen haju on aivan hirveä, en koskaan ole törmännyt noin pahanhajuiseen shampooseen. Sitä käyttäessä meinaa tulla yrjö. Muutaman kerran käytin ja sitten heitin roskikseen.

    • kissus..

      Moi! xz-shampoot ovat hyviä ja vaikka siliconia eivät sisälläkkään saan vaalennetun tukan selväksi kosteuttava hoitoaine on aivan ihana ja suklaa&vanilja hoito.

    • Anonyymi

      Mun tukasta tulee hirveen karhea ja tukkaa lähtee enkä tiiä miksi?

      • Anonyymi

        Testasin XZ Muumi shampoota, jonka pitäisi olla mieto lastenshampoo jossa on hoitoaine mukana. Sekin teki hiuksista todella kuivat ja olkiset. Sama kuin käyttäisi suihkusaippuaa hiustenpesuun.


    • Anonyymi

      Kyllä niillä pesee mutta parempiakin shampoota löytyy🤔

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe