Kun nainen on yli 50-vee

isoisäntä

, niin eipä paljon tekoa sillä enää. Ehkä saattaa kelvata eläkeikäisille papoille. Minä ainakin otan nuoremman, siinä 40 vuotta on yläraja, vaikka itse lähestyn jo tuota viiskymppistä. Nillä pyörii vielä menkat hyvin, eikä ole paikat kuivunu. Onneksi miehet vaan paranee vanhetessaan, ja löytyy varaa valita. =)

85

1700

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cloetta...

      No sinä olet kyllä esimerkki miehestä, joka ei parane vanhetessaan vaan tyhmistyy.

      • tyhmätkin vanhenee

        No on se saattanut olla nuorena tyhmä mutta sentään komea.


    • Tutkija proffa

      Naisilla on se ongelma, heillä loppuu naishormonin, eli estrogeenin tuotanto vaihdevuosiin siinä neljässäkympissä ja muutokset miesmäiseen suuntaan alkavat, hiukset harvenee, joillakin alkaa kasvamaan jopa parta, keskivartalo tukevoituu. Sitten se henkinen puoli muuttuu tätimäiseksi ja hiukset leikataan pois.
      Naisen parasta ennen päiväys on n.35v, tuote alkaa olemaan pilalla 40v.
      Miehen karisma vaan kasvaa yli 60 ikävuoden, jos pitää itsestään huolen.

      • Viihdevuodet !

        Tutkipa tarkemmin, pöljä. Tai ok, kannattaako, jos tähänastiset ovat tuottaneet tuollaisen tuloksen. Olet luultavasti sokea.


      • Tutkija proffa
        Viihdevuodet ! kirjoitti:

        Tutkipa tarkemmin, pöljä. Tai ok, kannattaako, jos tähänastiset ovat tuottaneet tuollaisen tuloksen. Olet luultavasti sokea.

        Ärtyneisyys on yksi vaihdevuosioire monien muiden joukossa. Koita nyt rauhoittua ja mene ensiviikolla lääkärille kertomaan ongelmistasi.


      • Prostata?!
        Tutkija proffa kirjoitti:

        Ärtyneisyys on yksi vaihdevuosioire monien muiden joukossa. Koita nyt rauhoittua ja mene ensiviikolla lääkärille kertomaan ongelmistasi.

        Ilmeisesti sitten miehilläkin on vaihdevuodet koska niitä ärtyisiä, vihaisia keski-ikäisiä näkyy joka paikassa; he ovat niitä kaikkitietäviä filosofeja, joiden tietämys perustuu pääsääntöisesti omiin tulkintoihin ja erittäin harvoin varsinaiseen tietoon. Miettikääpä vaikka keski-ikäistä miestä liikenteessä, voi jessus!


      • Hah !
        Tutkija proffa kirjoitti:

        Ärtyneisyys on yksi vaihdevuosioire monien muiden joukossa. Koita nyt rauhoittua ja mene ensiviikolla lääkärille kertomaan ongelmistasi.

        En ole ärtynyt vaikka sinä oletkin tyhmä.


      • Menit lankaan!
        Hah ! kirjoitti:

        En ole ärtynyt vaikka sinä oletkin tyhmä.

        Yllä todiste siitä keski-ikäisen miehen ärtyneisyydestä, hah


      • maybe in genes

        Olen yli 50v. nainen, mitat noin 90-62-90, aika paksut hiukset, rypytön, iloinen, vetreä, kaikesta uudesta kiinnostunut jne. Ja tuntuu, että elo vuosi vuodelta paranee.


      • ............

        vaihdevuodet ei ala 40v. Keskimäärin suomalaisella naisella on vaihdevuodet 50 - 52 vuotiaana. Ei todellakaan nelikymppisenä. Silloin osa tekee vielä lapsia :), ja tuosta miehen karismasta. Minun mielestä miehisyys latistuu kun ikää on 60 v ja siitä eteenpäin. Miehistä tulee jotenkin naismaisia, valitan...

        itse olen 41 v ja mua ei kyllä kukaan ole vaihdevuosi-ikäiseksi moittinut vielä. Miehien huomiota riittää kyllä.

        Vieläkin naurattaa toi estrogeenin tuontanto loppuu vaihdevuosiin nelissäkympissä :))))


      • Sillä silmällä
        maybe in genes kirjoitti:

        Olen yli 50v. nainen, mitat noin 90-62-90, aika paksut hiukset, rypytön, iloinen, vetreä, kaikesta uudesta kiinnostunut jne. Ja tuntuu, että elo vuosi vuodelta paranee.

        iloisuus kaunistaa!
        Eikä noi Marilyn -mitatkaan haittaa;) Itse olen viiskymppinen turjake, ja viime kesänä taisit tulla vastaan, tai sitten se oli kaksoisolentosi. Ihanaa nähdä aikuinen seksikäs oman arvonsa tunteva nainen.


      • masterixx

        Ihanko olet joku tutkijaproffa ;))))) Ei oikein proffan mielipiteitä.


    • Yöäk !

      Kannattaako tietämättömyyttään ja tyhmyyttään esitellä julkisella foorumilla? Sinua ei huoli yksikään viisas ja fiksu naisihminen, oli ikä mikä hyvänsä, joten ota rassukka kenet kiinni saat - jos saat.

      Oikein piti miettiä; en kyllä tunne yhtään mieähenpuolta, joka olisi parantunut ikääntyessään. Tieto ja taito puuttuu, kun sisäinen elämä muuttuu ja ulkoinen unohtuu, kun itseään täynnä oleva ego paisuu muodottomaksi.

    • neperintötekijätne

      Me kaikki ihmiset vanhennutaan omaa tahtiamme perintögeenien ja elämäntapojemme johdosta, ikälopun näköisiä 40-kymppisiä naisia ja miehiä näkee lähes päivittäin ympärillä. Vaikka yleinen määritelmä, että geenit ja ympäristö vaikuttavat 50-50 niin oma mutu-tuntuma sanoo geeneillä olisi kuitenkin suurempi osuus ennenaikaisiin rupsahduksiin.

      • selne

        Elintavat vaikuttavat eniten, katsokaa makkaranpurija-alkoholisteja millaisia vaareja ja mummoja ovat jo varhain.


      • Ikivireä

        Geenit vaikuttavat jotenkin, totta kai, mutta elintavat ovat ne, jotka vaikuttavat eniten siihen, milloin rupsahtaa ja miten. fyysisesti. Mielen puoli on taasen se, joka säätää, vanheneeko ikinä, sillä ikä ei ole numero vaan mielen tila.


    • Nainen 50 +

      Uskon, ettet osaa käsitellä aikuista naista eli "eipä paljon tekoa sillä enäää" kuten sanoit. On ymmärrettävää, että tyhmän keski-ikäisen miehen on tyydyttävä huomattavasti itseään nuorempaan naiseen, joka ei vielä edellytä mieheltä muuta kuin mukavaa leppoisaa seuraa paremman puutteessa.

      Harva mies paranee vanhetessaan, ikävää romuttaa tämä klisee mutta jos viitsii vilkaista ympärilleen huomaa, että asia on juuri päin vastoin. 5-kymppiset naiset ovat nuorekkaita, itsestään huolehtivia, terveellä itsetunnolla varustettuja naisia kun taas äijät käpristyvät tai tukevoituvat, eivät osaa pukeutua eivätkä uskalla ilmaista itseään muulloin kuin kännissä, seksitaidotkin ovat vähän niin ja näin.... ja itsetuntokin rakentuu aivan vääristyneesti kuten ap:n kirjoituksesta huokuu...

    • säkin vanhenet =)

      Kuinka paksu lompakko isoisännällä on? Meinaan, ett niitten nuorempien naisten ylläpito maksaa enempi kuin sen oman ikäisesi naisen. Nuoremmat naiset eivät lähde sun ikäsen matkaan, jos oot köyhää sorttia ja et omista uutta autoa. Etkö tuohon ikään ole lasta saanut tehtyä, kun noin tärkeätä ett naisella on menkat. Eiköhän joku suostu sulle lapsen pyöräyttämään, kun maksat tarpeeksi ja lupaat maksaa myös sen muksus elättämisenkin täysikäseks asti. Säkin vaan vanhenet, hiukset harmaantuu ja harventuu, eturauhasen kans tulee ongelmia, ei seiso vaikka haluaisit, väsyt helpommin jne.... Jossain vaiheessa se sua nuorempi nainen kyllästyy sun ikäsen "vanhuksen" juttuihin ja vaivoihin ja rupeaa etsimään sitä nuorempaa ja jaksavampaa miestä =)

    • Niia-Liia

      Olin tänään pääkaupunkiseudun yhdellä ostokeskuksella. Kiinnitin huomiota siihen, miten keski-ikäiset pariskunnat kohtelivat toisiaan.

      Useampi kuin yksi pari: Miehet säkättivät ja puhuivat ärtyneesti naisilleen. Miehet olivat kuivuneen ja väsyneen näköisiä, selvästi naisiaan hoitamattomamman näköisiä. Naiset yrittivät hyssytellä ja olivat selvästi häpeissään kärtty-kurttu-ukkojensa kanssa. Naisilla oli hyvinhoidetut hiukset ja kauniit vaatteet. Siinä ei kyllä suomimies loistanut.

      Useampi kuin yksi pari: Naiset kantoivat suurimman osan ostoksista, mies tunki itsensä ensin hissiin ja ulos hissistä. Hyvä ettei naiset jääneet oven väliin. Miehillä niin kova kiire, etteivät edes odottaneet vaimojaan.

      Onneksi nuoremmat miehet, noin 30 - 40 vuotiaat näyttivät arvostavansa vaimojaan ja perheitään. Kantoivat ostoksia ja puhuivat kauniisti puolisoilleen. Jopa hymyilivat ja koskettelivat. Heidän naisensa olivat onnellisen näköisiä ja ylpeitä miehistään.

      Eli paraneeko mies vanhetessaan?

      • missä järkesi on????

        Epäonnistunut vertailu, nämä keski-ikäiset äijät on vedetty väkisin ostoskeskukseen ja että pitäisi vielä kosketella hellästi marketissa. Ootte te naiset ihmeolioita ajatuksenjuoksultanne ja niin totaalisen kadoksissa suhteellisuuden taju.
        Mitenkähän kärttyisiä naiset olisivat, jos heidät vedettäisiin pakolla työkalu ja koneliikkeeseen? Naiset ei niihin lähde edes seuraksi, saati jos vaadittaisiin kantamaan miehen ostoksia, mikä melu siitä syntyisi? Asiakkaistakin on useinkin miehiä 100%


    • hjdklshfjktyur6jetr5

      Kyllä, miehet ovat muuttuneet(voi olla tietenkin naistenki8n ansiota).

    • Mies 53

      Yli 50v nainen on parasta A-ryhmää..... Jonka kanssa eläminen on helppoa ja mutkatonta :)

    • ikä tuo karismaa

      Jos nainen ei leikkaa hiuksiaan lyhyiksi ja pukeutuu naisellisesti eikä ole lihava niin kyllä nainen on kaunis yli 50 vuotiaanakin. Pyöreä saa ja pitääkin olla. Anoppini sisko on yli 60 ja yhä kaunis ja viehättävä. Kauniit pitkät hiukset, tyylikkäät vaatteet ja sopivasti meikkiä, ei ylipainoinen, vaan pyöreä.

      • Pitkähuiksinen

        Olet rajoittunut, jos naisella voi olla vain pitkät hiukset. Toisille sopii lyhyet paljon paremmin, riippuu kasvojen mallista ja muustakin tyylistä.


    • --------------

      Kaljamaha kasvaa ja pallit roikkuu polvissa.

    • ei mummoutunut

      Heh heh, eipä ole vielä paikat kuivunu, vaikka ikää on 52 vuotta. Seksi maistuu monta kertaa viikossa ja vielä kun on vähän nuorempi komistus hoitelemassa, niin en kyllä tuollaista kuivakkaa 5-kymppistä ukkoa huoliskaan.

      Ei niitä jaksa kuunnella, kun ne narisee ja valittaa ja ovat ajastaan jälkeenjääneitä. Onneksi minullakin on ollut vara valita vain parasta:)

    • I re ne

      Sitä paitsi jos otat sen nuoren naisen, ja pysyt mielipiteessäsi että nainen on pilalla 40-v:na, sun pitää aina muistaa vaihtaa uudestaan nuorempaan. Jos kerrat itse vain paranet vuosien mittaan, ethän itse arvosi vain noustessa halua enää katsella pilaantunutta naista. Sitten oletkin itse 70-v, aina vain jahtaat nuorta naista-eikä ketään naurata, eihän?

    • Tosi mies ja 50

      Ongelma ei ole naisessa, vaan sinussa. 40-5o vuotias nainen on parhaimmillaan.

      Sinun kannattaa ottaa kaksi 20-kymppistä, niillä on sitten seuraa toisistaan!

      IDIOOTTI!

    • onnellinen mies

      Voi äijäpärkä mitä menetät kun et tutustu viis-kuuskymppisiin naisiin. Ovat oikeita kissapetoja sängyssä, saavat orgasmeja liukuhihnalta ja arvostavat miestään toisin kuin nuoremmat naiset.

    • jpxxx

      Itsekkllä on ikää kohta sen 37 ja voin sanoa, että viisikymppiset naiset ovat parhaimmillaan aika timanttia. Ei niitä 18-kesäisiä kaipaa typerine juttuineen.

    • sad but true

      Kyllähän iäkkäämmän miehen mitta on raha ja erektio. Valitettavasti suoritustaso tuntuu laskevan huimasti sillä saralla kun ikä ylittää 40. Lerppu galleriaan liittyy yhä useampi.

      • Luovut liian aikaisi

        Näin saattaa hyvinkin olla jos 40 mies ei ymmärrä ja osaa hoitaa itseään, terveyttään, kuntoaan, olomuotoaan / habitustaan. Sillä jos kroppa ja / tai korvien väli on lerppu, niin pikkukaverikin on sitä. Tietoinen nykymies osaa ja kykenee hakemaan kaikille lerpuille jutuilleen apua lääkäristä, sillä lerputukselle löytyy aina syy ja useimmiten ne ovat korjattavissa.


    • D.S.

      Kohta 50 enkä voisi kuvitellakaan alkavani seurustella yli 35 vuotiaan naisen kanssa. Viimeisen noin viiden vuoden aikana tyttöystäväni olleet 19-33 vuotiaita. Kymmenkunta vuotta sitten oli suhde 16-vuotiaaseen. Joskus suhteiden välillä verestellään vieläkin, mutta hän toki nyt jo kypsän naisen iässä.

      Seksi on mielestäni parasta nuorten suht kokemattomien naisten kanssa. Pian seksin uutuudenviehätyksen mentyä alkavat haaveet perheestä, kodista, lapsista – ja jutun hauskuus häviää. Ehkä suurimman tyydytyksen saa, kun naisella on vain 1-2 kokemusta suht kokemattomista pojista. Se ihanuuden hämmennys, jonka heidän mieleensä saa - upeaa!

      • Lerppuuko jo?

        Hah hah. Taidat olla tosi surkea sängyssä etkä pysty tyydyttämään oikeaa kokenutta naista?


      • D.S.
        Lerppuuko jo? kirjoitti:

        Hah hah. Taidat olla tosi surkea sängyssä etkä pysty tyydyttämään oikeaa kokenutta naista?

        "... oikeaa kokenutta naista?"

        Säälittävää. Seksuaalinen vetovoima joko on tai ei ole. Siinä vaiheessa, kun nainen ei enää pysty synnyttämään, ei vetovoimaa enää ole. Simple as that! Miehen seksuaalisen halun pohjimmainen tarkoitus on lisääntyminen.

        Mulle riittää, että saan tyydytettyä upeasti ne naiset, joista tykkään.

        Kauniita haaveunia sinulle.


      • Hah !
        D.S. kirjoitti:

        "... oikeaa kokenutta naista?"

        Säälittävää. Seksuaalinen vetovoima joko on tai ei ole. Siinä vaiheessa, kun nainen ei enää pysty synnyttämään, ei vetovoimaa enää ole. Simple as that! Miehen seksuaalisen halun pohjimmainen tarkoitus on lisääntyminen.

        Mulle riittää, että saan tyydytettyä upeasti ne naiset, joista tykkään.

        Kauniita haaveunia sinulle.

        Ois aika kiva tietää, toimiiko sulla mikään muu kuin kalu. Yläpää kuulostaa tyhjältä.


      • D.S.
        Hah ! kirjoitti:

        Ois aika kiva tietää, toimiiko sulla mikään muu kuin kalu. Yläpää kuulostaa tyhjältä.

        Ensin kysyt, että lerppuuko jo, ja sitten, toimiiko mikään muu kuin kalu?

        Ei lerpu. Kunto on hyvä ja testien perusteella älykkyyskin - esim: "Vaativassa ryhmässä keskimääräistä korkeampi älykkyys..."

        Mutta kaikkein tärkeintähän on se, että osaa olla onnellinen tai ainakin tyytyväinen ja elää harmoniassa. Älykkyys on yliarvostettu ominaisuus.

        Sinä puhut arvoista, mutta sinun pitäisi huomata, että arvopohjaisuus ei ole älykkyyden saati oikean/väärän absoluuttinen mittari. Oletko koskaan kyseenalaistanut mitään vanhemmiltasi, ystäviltäsi saamaa arvoa?

        Suomessa halutaan aina kertoa, kuinka rumaa se on, kun mies haluaa naista. Otsikoissa puhutaan vain raiskauksista, ahdisteluista ja sopimattomista tekstiviesteistä. Kuulehan, totuus on se, että seksi on sittenkin kivaa - myös minun naisteni mielestä. Me olemme aivan tekopyhiä näissä asioissa. Ajattele pragmaattisesti vaikka sitä, että käsityksemme mukaan 15 vuotta 11 kuukautta vanha ei voi nauttia seksistä vaan se on hänelle haitallista, mutta kuukautta myöhemmin asia on erilailla. Tosiasia on se, että 13-vuotiaskin voi nauttia seksistä. Sen ratkaisee se, miten ihminen tuollaisen läheisyyden kokee. Ei sitä ratkaise se, miten tytön äiti sen kokee, vaan se, miten tyttö sen kokee.

        (En ole pedofiili, vaikka nuorista naisista tykkäänkin.)


      • Hah !
        D.S. kirjoitti:

        Ensin kysyt, että lerppuuko jo, ja sitten, toimiiko mikään muu kuin kalu?

        Ei lerpu. Kunto on hyvä ja testien perusteella älykkyyskin - esim: "Vaativassa ryhmässä keskimääräistä korkeampi älykkyys..."

        Mutta kaikkein tärkeintähän on se, että osaa olla onnellinen tai ainakin tyytyväinen ja elää harmoniassa. Älykkyys on yliarvostettu ominaisuus.

        Sinä puhut arvoista, mutta sinun pitäisi huomata, että arvopohjaisuus ei ole älykkyyden saati oikean/väärän absoluuttinen mittari. Oletko koskaan kyseenalaistanut mitään vanhemmiltasi, ystäviltäsi saamaa arvoa?

        Suomessa halutaan aina kertoa, kuinka rumaa se on, kun mies haluaa naista. Otsikoissa puhutaan vain raiskauksista, ahdisteluista ja sopimattomista tekstiviesteistä. Kuulehan, totuus on se, että seksi on sittenkin kivaa - myös minun naisteni mielestä. Me olemme aivan tekopyhiä näissä asioissa. Ajattele pragmaattisesti vaikka sitä, että käsityksemme mukaan 15 vuotta 11 kuukautta vanha ei voi nauttia seksistä vaan se on hänelle haitallista, mutta kuukautta myöhemmin asia on erilailla. Tosiasia on se, että 13-vuotiaskin voi nauttia seksistä. Sen ratkaisee se, miten ihminen tuollaisen läheisyyden kokee. Ei sitä ratkaise se, miten tytön äiti sen kokee, vaan se, miten tyttö sen kokee.

        (En ole pedofiili, vaikka nuorista naisista tykkäänkin.)

        Minä en ole sun lerpuistasi kysellyt. Ei jaksa tuon tason aivonlerputtajat kiinnostaa.


    • -Mies-

      D.S ei ole vielä naista saanut kun ei ole kohdannut 50 rotunaista. Tosin ne naiset ei haikaile kaltaistesi perään, ikävä kyllä.

      • D.S.

        Jätän nuo 50 naiset ilomielin sinulle, kun kerran saat heistä iloa noin paljon. Eikös ole kiva, kun meille molemmille riittää mimmejä. Kenenkään ei siis pitäisi valittaa.



        ...
        (Jotenkin minusta vaan tuntuu siltä, että nimimerkin -mies- takana onkin 50 nainen :)))


      • Hah haa!
        D.S. kirjoitti:

        Jätän nuo 50 naiset ilomielin sinulle, kun kerran saat heistä iloa noin paljon. Eikös ole kiva, kun meille molemmille riittää mimmejä. Kenenkään ei siis pitäisi valittaa.



        ...
        (Jotenkin minusta vaan tuntuu siltä, että nimimerkin -mies- takana onkin 50 nainen :)))

        Nuoret pimusi nauravat selkäsi takana. Katso Facebookkia...


    • nainen50v

      Olen hyvin tyytyväinen, että olen 50.

    • -Mies-

      D.S, intuitiosi huijasi sinua tällä kertaa. 43v. mies olen :)

    • hahahaaa

      sinä et tiedä mekoista mitään,jos sanot ettei yli 50-v ole menkkoja,saati haluja.

      • hahahaa

        Korjaus menkoista,no mekkohan naisella on?


    • MMisssss6

      Mä aion ainakin olla 7-kymppisenä tällainen. Kun syö terveellisesti eikä käytä eläintuotteita, elimistö ei rappeudu.

      http://youngonrawfood.com/

      Tällä rouvalla on 5-kymppinen miesystävä.

      Meidän suvussa on muuten pyöräytelty lapsia vielä päälle 60-v.

      Käsittääkseni naisen seksuaalisuus kehittyy vasta päälle 30-v., eli nainen vaan paranee vanhetessaan. Valitettavasti miehen heppipuolella ei taida tapahtua samaa, eiköhän sinne se parasta ennen -päiväys iske aiemmin...

    • Some Facts

      Ja taas levitetään väärää tietoa. 60-vuotiasta miehistä 20 prosentilla on andropaussin oireita. Toisin sanoen 80 prosentilla ei ole (http://www.hus.fi/default.asp?path=1,32,818,1733,3727,13748)

      Seksitutkimusket osoittavat kiistatta, että naisen seksuaalisuus on huipussaan nuorena. Naisen seksuaaliset halut vähevät nopesti 35-40 ikävuoden tuntumassa. Tästä voi lukea useitakin viitteitä mm. Osko Kontulan suomalaiset seksitutkimuset kokoavassa kirjassa.

      Suomen vanhin äiti on muistaakseni 54-vuotias. Suomen vanhin isä on 79-vuotias. Maailman vanhin isä on varmuudella 90-vuotias, mutta on myös 94-vuotias kandidaatti.

      Totuus on rankka ja naisen on sitä vaikea myöntää varsinkin kun yhteiskuntamme ja kulttuurimme antaa ymmärtää, että mies ja nainen ovat samanlaisia, mutta kun eivät ole...

      • Onko ongelmia aihees

        Eivät niin. Ihmiset ovat yksilöitä, yksilöllisiä ja kaikille on seksuaalisuus sisään rakennettu ominaisuus ja kaikki toteuttavat sitä omilla tavoillaan. Miten ja milloin, ei kuulu kenellekään muulle, joten huolehdi vain omistasi ja anna muitten huolehtia omistaan. Oli ikää tai ei.


      • Pientä korjausta

        Mitähän seksitutkimuksia olet oikein lukenut tai ymmärtänyt väärin? Naisen HEDELMÄLLISYYS vähenee nopeasti 35-40 vuoden iässä, ei seksuaaliset halut. Useimmilla naisilla halujen huippu on just tuossa neljänkympin tienoilla, ei nuorena parikymppisenä, kuten miehillä. Miehillä ne halut alkavat hiipua parinkympin jälkeen, mutta ei sekään silti tarkoita, etteikö seksistä nauttisi, se vain muuttaa muotoaan. Samoin naisen seksuaalisuus muuttaa muotoaan eri ikävaiheissa. Yksilölliset erot ovat luonnollisesti hyvinkin suuria, psyyke on suurin vaikutin seksuaalisuudessa.


      • N 45..

        Hittolainen mun täytyy sanoa että en ole koskaan ollut näin halukas ja nauttinut seksistä näin paljon kuin nyt 45 ikäisenä. Mieheni on vain vuoden nuorempi minua ja tästä syystä ehkä hieman riittämätön tyydyttämään minut mutta en kuitenkaan ole vielä vaihtanut nuorempaan. Elämässä on niin paljon muutakin ihanaa kuin se seksi. Nykyään se silti merkitsee itselle jo paljon enemmän kuin silloin parikymppisenä. Silloin se taisi olla enemmän vain miehen miellyttämistä? Siitä syystä nuo vanhat miehet kai nuorista tykkääkin? Mutta näin naisena en voisi harrastaa seksiä omaa oikaani nuoremman kanssa ilman että se tuntuisi jotenkin äääh perverssiltä. Toki sen ikäinen jaksaisi pitempään.


    • Treffipalstan miehet

      En tiedä mistä se sitten johtuu, kun katson treffipalstalla olevien miesten kuvia niin hyvin usein arvaan heidän ikänsä väärin, ainakin 70% siellä olevista on reilusti ikäistään vanhemman näköisiä, jotkut jopa 20vuotta! Minua luullaan 13vuotta nuoremmaksi mitä olen, vaikka ikäni on jo 60 , mutta ihoni on sileä ja hiukseni paksut. Käyn kuntosalilla ja kroppani on kiinteä, kauniin pyöreä eikä mikään kuivettuneen laiha. Ehkä myös puhetapani ja kiinnostuksen kohteeni poikkeavat muista ikäisistäni, varmaan sekin antaa aihetta olettaa että olen paljon nuorempi. Onhan niitä olemassa nuorekkaita, hyvännäköisiä naisia niinkuin nyt KatriHelenakin ja moni muu... Kuka olisi yhtä hyväkuntoinen ja yhtähyvin säilynyt samanikäinen mies kuin KatriHelena? Kyllä asia niin on, että moni vanhempi nainen on parempikuntoinen ja hyvin säilyneempi kuin 20 vuotta nuorempi mies. Niin se vain on enimmäkseen. Poikkeuksiakin tietysti on ja ne löytyvät usein kuntosaleilta...

      • Mertamertamäain

        Jukka K 70v! Vaikka onkin muuten "ässyttävä lässyttävä"...


    • dream on kurppa

      Olipa asiaton aloitus.

      Ai OTAT!

      Hahahaaha! Niin potkun munilles!

    • Mie53

      50v Nainen.... Meillä ainakin upeta estotonta seksi vaimon kanssa... Hän osa todella nauttia seksitä. Ja olen huomannut että monet nuoret miehet ova hänestä kiinostuneita :D

    • nuori nainen-

      Etpä sä meitä nuorempia noin vaan "ota", aika säälittävää kuvitella että tuollainen käppänä saisi reilusti nuoremman naisen :D. Vanhempien äijien sperma on huonolaatuista ja he siittävät hyvin suurella todennäköisyydellä vammaisia/yksinkertaisia lapsia. Ei kukaan itseään kunnioittava nuori nainen halua lapsensa isäksi jotain vaaria :).

      • Dottore

        Tuollaisen väärän tiedon levittäminen pitäisi kriminalisoida. Ruotsin Karoliininen instituutti julkaisi taannoin tutkimuksen, josta kouluttamattomat journalistit tekivät harhaanjohtavia otsikoita. Muutama tosiasia:

        - Arvioidaan, että noin puolet keskenmenoista johtuu sikiön kromosomivirheestä.

        - Suurin osa, joidenkin arvioiden mukaan jopa 99% geenivirheistä johtaa keskenmenoon. Todettavaan keskenmenoon päätyy noin 10–15% raskauksista, mutta yleinen arvio on, että suurin osa keskenmenoista tapahtuu niin, ettei nainen huomaa sitä, yleensä hyvin nopeasti hedelmöitymisen jälkeen.

        - Keskenmenon selittävin syy on naisen ikä. Yli 40-vuotiasta synnyttäneistä äideistä 90% on ollut keskenmeno ennen synnytystä.

        - Naisen ikä korreloi keskenmenojen kanssa 10-100 voimakkaammin kuin miehen.

        - Nuoren miehen siittiövirheet johtavat syntyvän lapsen geenivirheeseen noin 1:8000–1:12000 todennäköisyydellä. 60-vuotiaalle miehellä todennäköisyys on suurempi, mutta edelleen vain luokkaa 1:3000-1:5000.

        Äidiksi pyrkivän naisen on syytä olla huolissaan tupakoinnista, alkoholista ja vääristä lääkkeistä. Miehen ikään liittyvät vaarat ovat niihin nähden olemattomia – ja paljon pienempia kuin naisen ikään liityvät ongelmat.


      • Näitäonnähty
        Dottore kirjoitti:

        Tuollaisen väärän tiedon levittäminen pitäisi kriminalisoida. Ruotsin Karoliininen instituutti julkaisi taannoin tutkimuksen, josta kouluttamattomat journalistit tekivät harhaanjohtavia otsikoita. Muutama tosiasia:

        - Arvioidaan, että noin puolet keskenmenoista johtuu sikiön kromosomivirheestä.

        - Suurin osa, joidenkin arvioiden mukaan jopa 99% geenivirheistä johtaa keskenmenoon. Todettavaan keskenmenoon päätyy noin 10–15% raskauksista, mutta yleinen arvio on, että suurin osa keskenmenoista tapahtuu niin, ettei nainen huomaa sitä, yleensä hyvin nopeasti hedelmöitymisen jälkeen.

        - Keskenmenon selittävin syy on naisen ikä. Yli 40-vuotiasta synnyttäneistä äideistä 90% on ollut keskenmeno ennen synnytystä.

        - Naisen ikä korreloi keskenmenojen kanssa 10-100 voimakkaammin kuin miehen.

        - Nuoren miehen siittiövirheet johtavat syntyvän lapsen geenivirheeseen noin 1:8000–1:12000 todennäköisyydellä. 60-vuotiaalle miehellä todennäköisyys on suurempi, mutta edelleen vain luokkaa 1:3000-1:5000.

        Äidiksi pyrkivän naisen on syytä olla huolissaan tupakoinnista, alkoholista ja vääristä lääkkeistä. Miehen ikään liittyvät vaarat ovat niihin nähden olemattomia – ja paljon pienempia kuin naisen ikään liityvät ongelmat.

        Mieheen, siis vaari-ikään tulleeseen isä-ehdokkaaseen liittyvät "vaarat" ovatkin ihan muualla... Esim. että dädi kuolla kupsahtaa ennen kuin "uusi vauva" tulee täysikäiseksi tai sitten joku teini joutuu omaa dementoitunutta isää hoitamaan...


      • Näkemys / kokemus
        Näitäonnähty kirjoitti:

        Mieheen, siis vaari-ikään tulleeseen isä-ehdokkaaseen liittyvät "vaarat" ovatkin ihan muualla... Esim. että dädi kuolla kupsahtaa ennen kuin "uusi vauva" tulee täysikäiseksi tai sitten joku teini joutuu omaa dementoitunutta isää hoitamaan...

        Paitsi että nuori isä voi ja saattaa "kuolla kupsahtaa" ihan samalla lailla. Ja nuoremmilla tulee yleensä kaikenlaista muuta hulabaloota halujen ja tahtojen kanssa esille, ja iskä voi olla jo uudessa sylissä, ennen kuin vaavi näkee muoliman.

        Dementoituneen isän hoitaminen on tuskin yhtään sen kamalampaa kuin esim. alkoholisti-isän kestäminen ja eläminen sellaisen keskenkasvuisen aikuisen kanssa, joka ei pysty olemaan ja ottamaan vastuuta mistään muusta kuin siitä, että ryyppy löytyy.


    • obeliksi

      Minun muija on 53 v ja paikat on kosteet ja on melkoinen peto petipuuhissa, vähän liiankin. Pitää varmaan kohta alkaa hommaamaan kaveria auttamaan kun oma kunto ei meinaa kestää muijan vauhdissa mukana. Eikä tuo ole pahan näkönenkään, isotissinen hoikka blondi vaikka 3 mukulaa on pyöräyttänytkin. En oikein osais edes ajatella jotain 18v tyttöstä yhtymiskaveriksi kun oma tyttökin on vanhempi. Sitä tässä vaan mietin että mitenkähän tässä maassa tuo syntyvyyden tilanne tulevaisuudessa on kun näitä palstoja lukee niin, tuntuu että miehet ja naiset vihaavat toisiaan. Taitaa tulevaisuudessa olla enempi noita lesbo- ja homopareja ja mukulat kärrätään heille ulkomailta.

      • Ilman vihaa

        Tuo voipi olla ihan hyvä ja varteenotettava idea ja vaihtoehto. Pysyisi tämän pienen sekasiittoisen kansan perimä terveempänä, kun tulisi jostain ihan uutta verta ja geenejä.


    • saija 50v

      Vastaus sulle isoisäntä!!
      Ettepä ole kauniita itsekään, vaikka niin kuvittelettekin. On harvahiuksista lähes kaljua, paksut nakkisormet, lyhyenläntä kokonaisuus, iso kaljamaha ja sitten on vielä munaa tulla tällaiselle jotakuinkin itsestään huoltapitävälle naiselle suoraan sanomaan, että noin ruma akka laihduta 30kg niin mie otan siut. Menisitte ensin itseenne!! Kyllä minäkin mielellään otan sen 10v nuoremman, sängyssäkin kyvykkäämmän ja kestävämmän, kuin paksun ihrakasan alta kaivelen sitä "pientä ja vikkelää", tosin poikkeuksiakin löytyy, mutta ne haluaa sitten sitä hoikkaa, rintavaa samalla kaunista ja älykästä, mitä ei varmaan koskaan ees samasta paketista löydä, joten menkää itseenne ja tulkaa vasta sitten arvostelemaan meitä yli 50v akkoja!!

    • Mies 53

      Nainen 50 on nainen jolla on, elämänkokemusta, osaa nauttia elämästä. Tietää mitä haluaa. Niin ja mun mielestä kauniita myös.Se on kaunista kun elmänkokemus näkyy.
      Luonnollinen vartalo on kaunis, siis luomu kaikissa muodoissa:)

    • Totuudenpuhuja

      Onhan se selvä, että jos mies on viisikymppisenä lihavoitunut ja laiskistunut, niin sellaisen on syytä ohjelmoida itsensä ihailemaan vastaavaa naista. On perin turhauttaa haluta jotain sellaista, jota ei voi saada. Siinä tilanteessa on paras uskotella itselleen niin vakuuttavasti, että uskoo.

      Mutta entäs sitten, kun viisikymppinen mies onkin sellaisessa tilanteessa, että voi valita naisen 20-100 vuoden ikäisen väliltä. Enpä oikein usko, että sellainen mies hedelmätöntä naista haluaa. Seksin pohjimmainen tarkoitus on lisääntyminen. Ystävyys on asia erikseen. Ystävyys on todella arvokasta, mutta ilman seksiä viriili mies ei selviä.

      Hedelmälliselle miehelle seksi on vähintään yhtä tärkeää kuin ruoka. Tätä naiset eivät tunnu käsittävän. Se johtunee siitä, että sukupuolilla on selvästi erilaiset roolit lisääntymisprosessissa. Miehen tehtävä on levittää siemeniä ja kilpailla parhaista naaraista. Naaras valitsee parhaan/t urokset ja hoitaa jälkikasvua. Sivistyksemme ja kulttuurimme vaan tahtoo peittää tämän luontaisen taipumuksemme. Pahimmillaan jotkus uskovat, että nainen ja mies ovat samanlaisia. Totuus on suunnilleen se, että jos miehet ovat marsista niin naiset ovat venuksesta.

      • Potaskaa jauhat

        Olisitko niin ystävällinen, että pysyisit ja jäisit sinne Marsiin. Edes kaikki hedelmällisyysiässä olevat naiset täällä Maassa eivät harrasta seksiä aina lisääntymistarkoituksessa, tullakseen raskaaksi joka kerta. Joten nai sinä marsilaisia, ehkä he ovat valmiita ja kykeneviä pamahtamaan paksuksi joka panolla.

        Äläkä vaivaannu palaamaan, ennen kuin olet selvittänyt, että sun totuutesi ei ole kenenkään muun totuus, pölhökustaa.


      • Mies 53

        Mä en ainakaan halua enään lisääntyä ne tehtiin alle 30v siis lapset. Nyt nautitaan elämästä ja 50v kauniista vaimosta :)


      • Totuudenpuhuja
        Potaskaa jauhat kirjoitti:

        Olisitko niin ystävällinen, että pysyisit ja jäisit sinne Marsiin. Edes kaikki hedelmällisyysiässä olevat naiset täällä Maassa eivät harrasta seksiä aina lisääntymistarkoituksessa, tullakseen raskaaksi joka kerta. Joten nai sinä marsilaisia, ehkä he ovat valmiita ja kykeneviä pamahtamaan paksuksi joka panolla.

        Äläkä vaivaannu palaamaan, ennen kuin olet selvittänyt, että sun totuutesi ei ole kenenkään muun totuus, pölhökustaa.

        Sinulla taitaa olla vähän heikko lukutaito? Koitas tavata tämä teksti ja lisäksi vielä ymmärtää se: "Sivistyksemme ja kulttuurimme vaan tahtoo peittää tämän luontaisen taipumuksemme."

        Suurin osa seksistä on muuta kuin tiedostettua lisääntymistä. Totta. Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä.

        Viisikymppinen nainen voi olla ystävä, mutta aidon, rehellisen ja ennen kaikkea luonnollisen halun kohde hän ei voi olla, elleivät merkit kerro riittävän selvästi hänen olevan yhä lisääntymiskykyisen. Pakkeli, kirkkaaksi maalatut huulet ja kauniit vaatteet eivät sitä tee.

        Totuus on usein vaikea – ja vaikea myöntää, mutta se ei muutu mihinkään.


      • Hah !
        Totuudenpuhuja kirjoitti:

        Sinulla taitaa olla vähän heikko lukutaito? Koitas tavata tämä teksti ja lisäksi vielä ymmärtää se: "Sivistyksemme ja kulttuurimme vaan tahtoo peittää tämän luontaisen taipumuksemme."

        Suurin osa seksistä on muuta kuin tiedostettua lisääntymistä. Totta. Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä.

        Viisikymppinen nainen voi olla ystävä, mutta aidon, rehellisen ja ennen kaikkea luonnollisen halun kohde hän ei voi olla, elleivät merkit kerro riittävän selvästi hänen olevan yhä lisääntymiskykyisen. Pakkeli, kirkkaaksi maalatut huulet ja kauniit vaatteet eivät sitä tee.

        Totuus on usein vaikea – ja vaikea myöntää, mutta se ei muutu mihinkään.

        Sekoile lisää, mitään apua siitä ei sulle ole. Sua karttaa sekä nuori lisääntymiskykyinen että varsinkin vanhempi, joka jo tietää, miten asiat oikeasti ovat ja menevät. Muuta Marsiin, täällä sulla ei ole tulevaisuutta, ehkä siellä voi olla.


      • nehtabtöa

        Ikäiselläsi miehellä on lisääntymiskyky jo selkeästi alentunut. Terveellä itsetunnolla varustettu nuori nainen etsii ikäistään, viriiliä seuraa, ei pappoja. Valitettavasti niitä heikkoitsetuntoisiakin naisia on, joilla on jotain vikaa isäsuhteessaan. Mutta mikäpä siinä, voi sitten kaltaisesi jostain nuorena paitsi jäänyt saada sitten edes vähän elämältä takaisin. Normaalit ikäisesti miehet ovat ikäistensä naisten kanssa ja saavat kokea sen elämänvaiheen, jolloin nainen jo vaatiikin jotain kumppaniltaan seksuaalisesti, eikä tyydy siihen mitä sattuu saamaan.


      • noooh
        nehtabtöa kirjoitti:

        Ikäiselläsi miehellä on lisääntymiskyky jo selkeästi alentunut. Terveellä itsetunnolla varustettu nuori nainen etsii ikäistään, viriiliä seuraa, ei pappoja. Valitettavasti niitä heikkoitsetuntoisiakin naisia on, joilla on jotain vikaa isäsuhteessaan. Mutta mikäpä siinä, voi sitten kaltaisesi jostain nuorena paitsi jäänyt saada sitten edes vähän elämältä takaisin. Normaalit ikäisesti miehet ovat ikäistensä naisten kanssa ja saavat kokea sen elämänvaiheen, jolloin nainen jo vaatiikin jotain kumppaniltaan seksuaalisesti, eikä tyydy siihen mitä sattuu saamaan.

        "Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä."

        Kyllä tuo sinun päättelysi ontuu. Voidaan ajatella, että seksistä on kehittynyt nautinnollista juuri siksi, että seksistä nauttineet ovat lisääntyneet enemmän kuin seksistä nauttimattomat. Jäljelle on jäänyt yksilöitä, jotka nauttivat seksistä. He nauttivat seksistä riippumatta siitä, aikovatko, voivatko lisääntyä. Nautinto on täysin irrallaan lisääntymisestä.

        Toinen asia on sitten se, että nuorena ihminen on kauniimpi kuin vanhana ja kauneus kiinnostaa. Se on kuitenkin jo aivan toinen juttu. Toisaalta sekä miehet että naiset vanhenevat. Useimmat ihmiset katselevat oman ikäisiään ja tavallaan suhteuttavat ulkonäön siihen, millaiselta kunkin ikäinen näyttää. Viiskymppinen voi olla tosi kaunis, mutta eri tavalla kuin kakskymppinen.

        Ei kannata yrittää selittää kaikkea biologian ja evoluution avulla. Se voi johtaa aivan harhaan.


      • psykootti
        noooh kirjoitti:

        "Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä."

        Kyllä tuo sinun päättelysi ontuu. Voidaan ajatella, että seksistä on kehittynyt nautinnollista juuri siksi, että seksistä nauttineet ovat lisääntyneet enemmän kuin seksistä nauttimattomat. Jäljelle on jäänyt yksilöitä, jotka nauttivat seksistä. He nauttivat seksistä riippumatta siitä, aikovatko, voivatko lisääntyä. Nautinto on täysin irrallaan lisääntymisestä.

        Toinen asia on sitten se, että nuorena ihminen on kauniimpi kuin vanhana ja kauneus kiinnostaa. Se on kuitenkin jo aivan toinen juttu. Toisaalta sekä miehet että naiset vanhenevat. Useimmat ihmiset katselevat oman ikäisiään ja tavallaan suhteuttavat ulkonäön siihen, millaiselta kunkin ikäinen näyttää. Viiskymppinen voi olla tosi kaunis, mutta eri tavalla kuin kakskymppinen.

        Ei kannata yrittää selittää kaikkea biologian ja evoluution avulla. Se voi johtaa aivan harhaan.

        Asiaa kirjoitat. Ihan kokemuksestakin voin sanoa että normaalisti kehittyvä ihminen viehättyy toisessa ihmisessä iän myötä aina vain enemmän ihan muista asioista kuin ulkonäöstä. Luonne, itsevarmuus, elämänkokemus alkavat olla yhä enemmän valttia timmin ulkonäön sijasta. Ulkonäölläkin on vanhemmallakin iällä merkityksensä, mutta se on enemmänkin sen "sisäisen kauneuden" heijastumaa. Sellainen itsensä kanssa sinut oleva, seesteinen mutta intohimoinen, elämänhimoinen ihminen vetää puoleensa seksuaalisestikin. Parikymppisenä sitä vielä katsoi suurimmaksi osaksi ulkonäköä, mutta se alkoi vähitellen karista. Näitä vielä iäkkäinäkin ulkonäköä ja nuoruutta painottavia näköjään löytyy, mutta silloin ei valitettavasti kaikki ole ihan kunnossa henkisellä puolella, on tavallaan jäänyt joku vaihe elämättä, jota sitten yrittää hakea liian nuoren kumppanin kautta. Kaikilla meillä on toki vajavaisuutemme, en minä sillä. Mutta aikaa myöten niitä nuoria ei enää löydy senkään vertaa kuin mahdollisesti nyt, ja silloin onkin edessä tenkkapoo. Suosittelen tällaiselle jotain keskusteluterapiaa, löytyy helpommin se tasapaino ajoissa elämään.


      • Viim käyttöpäivä
        psykootti kirjoitti:

        Asiaa kirjoitat. Ihan kokemuksestakin voin sanoa että normaalisti kehittyvä ihminen viehättyy toisessa ihmisessä iän myötä aina vain enemmän ihan muista asioista kuin ulkonäöstä. Luonne, itsevarmuus, elämänkokemus alkavat olla yhä enemmän valttia timmin ulkonäön sijasta. Ulkonäölläkin on vanhemmallakin iällä merkityksensä, mutta se on enemmänkin sen "sisäisen kauneuden" heijastumaa. Sellainen itsensä kanssa sinut oleva, seesteinen mutta intohimoinen, elämänhimoinen ihminen vetää puoleensa seksuaalisestikin. Parikymppisenä sitä vielä katsoi suurimmaksi osaksi ulkonäköä, mutta se alkoi vähitellen karista. Näitä vielä iäkkäinäkin ulkonäköä ja nuoruutta painottavia näköjään löytyy, mutta silloin ei valitettavasti kaikki ole ihan kunnossa henkisellä puolella, on tavallaan jäänyt joku vaihe elämättä, jota sitten yrittää hakea liian nuoren kumppanin kautta. Kaikilla meillä on toki vajavaisuutemme, en minä sillä. Mutta aikaa myöten niitä nuoria ei enää löydy senkään vertaa kuin mahdollisesti nyt, ja silloin onkin edessä tenkkapoo. Suosittelen tällaiselle jotain keskusteluterapiaa, löytyy helpommin se tasapaino ajoissa elämään.

        Joo, mutta sinä puhutkin nyt ihan muusta kuin seksuaalisesta vetovoimasta. Ei se, että tykkää jostakusta, arvostaa jotakuta ole sama asia kuin se, että tuntee eläimellistä vetoa toista kohtaan. On mahdollista haluta jopa sellaista ihmistä, josta ei muutoin pidä. Joku vasemmistolainen femakkomirri voi olla peräti panettava, mutta minuuttikin kuunnella sellaisen juttuja on liikaa.


      • voiehiteeaon
        Viim käyttöpäivä kirjoitti:

        Joo, mutta sinä puhutkin nyt ihan muusta kuin seksuaalisesta vetovoimasta. Ei se, että tykkää jostakusta, arvostaa jotakuta ole sama asia kuin se, että tuntee eläimellistä vetoa toista kohtaan. On mahdollista haluta jopa sellaista ihmistä, josta ei muutoin pidä. Joku vasemmistolainen femakkomirri voi olla peräti panettava, mutta minuuttikin kuunnella sellaisen juttuja on liikaa.

        Luepa uudestaan, seksuaalisesta vetovoimasta siinä oli kyse. Se että sinulla on ongelmia löytää seksuaalista vetovoimaa ikäisistäsi naisista, ei tarkoita sitä, että näin on kaikilla muillakin. Sinä puhut tuossa vain ja ainoastaan omasta puolestasi, mutta syyllistyt yleistämään että se koskisi kaikkia muitakin.


      • Tule katsomaan...
        Totuudenpuhuja kirjoitti:

        Sinulla taitaa olla vähän heikko lukutaito? Koitas tavata tämä teksti ja lisäksi vielä ymmärtää se: "Sivistyksemme ja kulttuurimme vaan tahtoo peittää tämän luontaisen taipumuksemme."

        Suurin osa seksistä on muuta kuin tiedostettua lisääntymistä. Totta. Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä.

        Viisikymppinen nainen voi olla ystävä, mutta aidon, rehellisen ja ennen kaikkea luonnollisen halun kohde hän ei voi olla, elleivät merkit kerro riittävän selvästi hänen olevan yhä lisääntymiskykyisen. Pakkeli, kirkkaaksi maalatut huulet ja kauniit vaatteet eivät sitä tee.

        Totuus on usein vaikea – ja vaikea myöntää, mutta se ei muutu mihinkään.

        Olen 52-vuotias nainen ja tosi moni nuori mies näköjään minut haluaa... En oikein jaksa uskoa, että haluavat lapsen kanssani?
        Kyse on, ikävä kertoa sinulle ja näin romuttaa maailmankuvasi, puhtaasti SEKSISTÄ.


      • Tiina Tuhnu
        noooh kirjoitti:

        "Mutta evoluution kannalta katsottuna seksi on nautinnollista juuri siksi, että se tekee lisääntymisestä nautinnollista. Seksin pohjimmainen motiivi on lisääntyminen silloinkin, kun tarkoitus on vain nautiskella ja silloinkin kun ehkäisyä käytetään.

        Mitä tällä on merkitystä? Se, että halumme kohdistuu aina lisääntymiskykyiseen yksilöön. Luonnon kannalta on yhtä tuloksetonta haluta saman sukupuolen yksilöä tai eri lajin yksilöä kuin hedelmätöntä yksilöä."

        Kyllä tuo sinun päättelysi ontuu. Voidaan ajatella, että seksistä on kehittynyt nautinnollista juuri siksi, että seksistä nauttineet ovat lisääntyneet enemmän kuin seksistä nauttimattomat. Jäljelle on jäänyt yksilöitä, jotka nauttivat seksistä. He nauttivat seksistä riippumatta siitä, aikovatko, voivatko lisääntyä. Nautinto on täysin irrallaan lisääntymisestä.

        Toinen asia on sitten se, että nuorena ihminen on kauniimpi kuin vanhana ja kauneus kiinnostaa. Se on kuitenkin jo aivan toinen juttu. Toisaalta sekä miehet että naiset vanhenevat. Useimmat ihmiset katselevat oman ikäisiään ja tavallaan suhteuttavat ulkonäön siihen, millaiselta kunkin ikäinen näyttää. Viiskymppinen voi olla tosi kaunis, mutta eri tavalla kuin kakskymppinen.

        Ei kannata yrittää selittää kaikkea biologian ja evoluution avulla. Se voi johtaa aivan harhaan.

        Voi ei. Pitää käydä heti pirraamassa naapurin Auvon ja Hemmon ovikelloa ja kertoa heille ettei heidän seksinsä voi olla nautinnollista koska he eivät voi lisääntyä keskenään. Tämä tulee olemaan pojille järkyttävä uutinen mutta pakkohan jonkun on se heille kertoa.


    • Klaara69

      Ne on munat jotka vanhenee, ei kanat!

    • Toisin Ajattelija

      Kauneus on aina katsojan silmissä.

      Minun uusiomieheni on pyylevähkö, hänellä on huono näkö, harvenevat hiukset, harottavat hampaat, hassu nenä, ohuet nilkat, mutta...

      Kun hänet näen, tunnen aina kivaa kutinaa vatsanpohjassa. Minusta on mukava ottaa häntä kädestä kiinni, keittää hänelle kahvit tai tehdä ruokaa, lämmittää sauna ja pestä hänet perinpohjin, ottaa hörökorvista kiinni ja suudella lopsauttaa suoraan suulle.

      Hän on huumorintajuinen ja hauska, älykäs ja inhimillinen. Hän vie minut kävelylle paikkoihin, joista tietää minun pitävän, esimerkiksi järven rannalle, tai talvellä jäälle. Hän yllättää tiskin lomassa minut suutelemalla niskaan ja loput tiskit hoidetaankin nelikätisesti.

      Hän tekee minulle puita - kaataa moottorisahalla, pätkii ja pilkkoo. Hän sanoo, etten ainakaan polttopuiden tarpeessa olisi, jos hän vaikka sattuisi kuolemaan.

      Teemme pitkiä lenkkejä yhdessä ja puhe pulppuaa koko ajan, maailmaa parannetaan ja kritisoidaan.

      Ja minä olen lihava 50-vuotias huonopalkkainen ryppyinen nainen ja hän on vielä lihavampi yli viiskymppinen vielä huonopalkkaisempi ja yleisen käsityksen mukaan ruma, ruma mies.

      Ja minä luotan häneen täysin ja hän minuun. Hän rakastaa minua, näen sen hänen silmistään, ja minä häntä.

      Meillä on rutkasti seksuaalista vastavetovoimaa. Se ilmenee katseissa, kosketuksessa, teoissa, ajatuksissa, joka hetkessä.

      • O i k e e s t i !

        Ihanan kiva juttu. Hyvän olon sellainen.


    • uuh^^

      Pillu on märkä yhä..... kundi 16v nuorepi mua. Naidaan ku kanit.

    • Mies_46

      50v Nainen parasta seuraa sängyssä.

      • Anonyymi

        Vaimoni o n54v ja pillu on kyllä ihan märkä vieläkin,koko vako iha nliukas että ei ole mitään esteitä naimiselle.


      • Anonyymi

        Vaimoni o n54v ja pillu on kyllä ihan märkä vieläkin,koko vako iha nliukas että ei ole mitään esteitä naimiselle. erilaisia ollaan kaikki


    • Anonyymi

      Tyhmä aloitus. Jos näkisit kroppani, laukeaisit heti, Olen kaunis ja eroottinen nainen 59 v. Ei ylipainoa. Hyvä naisellinen itsetunto. 😊

    • Anonyymi

      Kyllä päälle viisikymppinenkin nainen voi olla täysin naitava. Jos on hyvin säilynyt, riittävän hoikka ja osaa pukeutua näyttävästi, niin hyvin kelpaa minulle. Ongelma on että vain harva heistä osaa tehdä itsestään naitavan näköisiä vaan pukeutuvat johonkin ihme kaapuihin lähinnä.

    • Anonyymi

      Nainen on parhaassa iässä plus 60

    • Anonyymi

      67 vee mies. Miun naisihanne alkaa 60 vee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe