Prostituutio Helsingissä

Keskustan asukas

Olen jo pitemmänaikaa seurannut sivusta tätä Helsinkiä vaivaavaa ongelmaa,
ja ihmettelen miksi ja miten tämä on nyky Helsingissä mahdollista. 2 Alan Ravintolaa pursuaa huoria viikolla ja viikonloppuisin ja ravintola Tornin ympäristö yöllä on itseään kaupaavia Virolaisia ja Venäläisiä kaikenikäisiä 18-60 vuotiaita naisia.

KAIKILTA ohikulkijoilta kysytään haluatko rakastella 150e hintaan ja asunto on vieressä,keskustassa.Tarjolla on myös autoilevia Huoria jotka vievät kotiin tai hotelliin pientä korvausta vastaan. saat myös kaksi tyttöä kerralla jos hinnasta sovitaan,kuuluu keskustelun aiheeseen.Olenkin kyllästynyt tähän ilmiöön kun asun tässä Foorumin korttelissa. otakaa kantaa tähän keskusteluun ja antakaa omaa palautetta ja toivoisin myös päättäjien lukevan ja osallistuvan keskusteluun jos näin jatkamme voitte vain kuvitella mikä on ilmiö parin kolmen vuoden kuluttua kyseisellä kaupungin osalla.

21

13413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mistäpä me olisimme tienneet, missä huorat pörräävät, ellei iltapäivälehdet ja sinä "kauhistelisi" asiaa. Sinähän olet kuin kristillisten kaupunginosaktiivi Saara Karhu aikoinaan Kalliossa, joka teki kaikille tiettäväksi lehdissä, mistä niitä huoria löytyy. Ja autoralli oli taattu...

      • Anonyymi

        Ei maksullinen pillu kiinnosta,ravintolat on täynnä sinkuja. Miksi valittaa ettei löydy miestä, onko noussut jotain päähän . Vai onko käyny kaikki, kuppilan miehet läpi? Miksi sitten valittaa ,en halua enää hakea kuppilasta ketään. Mistä luulee löytävänsä ,kirjoittaa tuntemattomalle kuka voi puhua umpi paskaa. Aina voi flirtailla vaikka kaupassa. Miettikää teidän tasaarvoisuutta ,tässä maassa. Nainen saa aina miehen mukaan, mutta on paljon miehiä, jotka ei saa kun kättä. Pitäis saada maksullisia naisia tähänkin maahan ,ilman sutenööriä. Yleensä ne naiset ovat ,ulkomaista sexi työvoimaa. Se että saisin naisen ,kuka tekee sitä työkseen, maksaa verot ,mitä maksaa. Se ei mulle kuulu,vaan Mistä löydän hänet luottamuksella. Oon pyörinyt ympäri maailmaa,se ei sano et oisin rikas. Mulla on kaxs noin 30v.pentua. Akka hukkas rahat ,mitä tiensin,ois ollu, vaan elämä ei oo rahasta kiinni . Helpottaa elämistä,vaan kun oot elänyt sen kalliimpien paikkojen mukaan. Ei se oo mitään elämää,rahaa riittää, ystäviä ei. Tää on mun elämää ,just niin kauan, kun lopetan sen, jos joku muu tee sitä ,ennen mua.
        .

        .


    • ...

      Puhut nyky-Helsingistä, kuin tuo sana "nykyään" olisi itsestäänselvyys sille, ettei vastaavanlaisia asioita ilmenisi, ja kuin niitä ennen muka olisi ilmennyt. Päinvastoin, nykyäänhän niitä vasta ilmenee, yhä enenevässä määrin.

      • Anonyymi

        Puhun stadista,mistä olen lähtenyt maailmalle. Oon niin vanha, et naisten kanssa juteltiin kuppilassa. Tanssittiin juotiin (cocaa ) ei ollut silloin . Ei lähdetty välttämättä kimpassa mihinkään ,tuli kuitenkin uusia frendejä.


    • Iloisempaa jatkoa

      Kiitos tiedoista, täytyykin suunnata tuonne viikonloppuna.

      Niin, jos ihmiset ja kaupunkielämä ei kiinnosta, niin muuta jonnekin pöpelikköön.

    • Oisko sulla antaa vinkkejä missä päin täällä pohojanmaalla ois?

    • Mjaah. Helsingin kaupungin järjestyssääntöhän kieltää römpsän katukaupustelun. Kysy asiaa paikalliselta poliisilta?

    • tyytyväinen asiakas

      Tämän lamakauden hyviä puolia on seksin tarjonnan lisäätyminen ja hintojen halpeneminen:Jos Helsingin kokoisessa paikassa maksaa tuon 150, on, kuin Gigantinmainoksessa>>>>tyhmää maksaa liikaa.
      Kadulta ei kannata ostaa, kun netissäkin on hyvä tarjonta ja tietää ilotytön henkilöllisyyyde, jos sattuu Rolexi katoamaan.

      • Piparia jouluna

        Heh, tuosta tulikin mieleeni, että viime jouluna annoin "tonttutytölleni" Rolexin joululahjaksi =)


      • Piparia jouluna kirjoitti:

        Heh, tuosta tulikin mieleeni, että viime jouluna annoin "tonttutytölleni" Rolexin joululahjaksi =)

        Annoit oikeen? Ettei se nyysinyt sitä sulta ja nyt käänsit asian toisinpäin, mukamas annoit? :-) Tää on aina yhtä jännää, miksi toiset maksaa siitä mitä toiset saa ilmaiseksi.


    • y.b..

      Mun yks kaveri, uusiosinkku mies, muutti tonne Tornin tietämille. Kertoi, että illalla pienessä huppelissa palasi kotiin ja katsoi, että jumalaisen kaunis nainen lähestyy häntä kadulla hymy huulilla, katsoen syvälle silmiin. Mies hymyili aivan onnellisena takaisin ja lähestyi naista jännittyneenä. Kun nainen sitten avasi suunsa: "haluuko sina seura, darling?" hänestä kuulemma alkoi sittenkin tuntua, että siinä ei mahdollisesti kuitenkaan ollutkaan hänen elämänsä nainen...

      • Tuossa tilanteessa on ihan kätevä veto se, että "mjinun makshaa yö kolmeshataa ejroa".


      • dazu kirjoitti:

        Tuossa tilanteessa on ihan kätevä veto se, että "mjinun makshaa yö kolmeshataa ejroa".

        Toikin vois kans toimia. :-D


      • Anonyymi

        Ei yleensä. Hah hah


    • Nähnytjakokenut

      Netin kautta löytyy ihan kelvollisia naisia. Chatissakin majailee. Eräskin suomalainen on multa pyytänyt 70 €. Joskus on tullut ruokapaikassa käynnin kulut. Aikaa on palannut ihan muuhun. Panemiseen 2 tuntia, mutta muuhun lätistelyyn helposti toinen mokoma. Tämä on kuitenkin tullut tutuksi. Oikeastaan siinä on enemmän maailmaa parannettu kuin minun palleja tyhjennetty.

      Sitte on opiskelijoita, jotka eivät ole ajasta niin tarkkoja. Tuntuu, kun niille olisi tärkeä saada itsellekin jotain. Hinnat 80-100. Tällasista tulee vakipanoja.

      Ihmettelen kuitenkin noita esim. 200 € tuntihintoja. Hölmö tai ihan sikapossu, jos tollasia hintoja tarvii maksaa.

      Baarista ei seksityöläinen, ehkä hieman lihavahko neito tulee maksamaan helposti pitkälti toista sataa halvimmillaan ja omat kulut päälle. Ruokailu, jälkiruokineen, hyvät viinit, taksi, jne. Ja ei ollenkaan varmaa saako kaiken vaivan jälkeen ja pääseekö edes saatille.

      Näitä tsekkejä ja venäläisiä tuntihuoria ei kannata käyttää. Niistä ei ole iloa, just ehkä pussien tyhjentämiseen. Eikä niiden kanssa mitään fiksua voi puhua. Ovat kaiken lisäksi ilmeisesti ainakin jossain määrin niitä ihmiskaupattuja.

      Siitä vaan kokeilemaan, mutta liikaa ei kannata maksaa. ---mistään!

      • Anonyymi

        Ryssistä ei kukaan maksa mitään ,asunut töiden takia 3,5 vuotta. Täällä saat opiskelijaa pitsalla,jos haluat pistää enemmän hae handelista viini tonkka.


    • Arigoatoo

      Huorija riittä Suomessa

    • Anonyymi

      Taidampa lähteä tornille, kun vaimolta ei saa mitään

    • Anonyymi

      Hyvin olet kartoittanut tilanteen, hyvä juttu, hyvä olla kysyntää jos on tarjontaa. Minkä ikäisiä tulit tökkineesi.

    • Anonyymi

      Miten saan tavattu niihin naisi ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe