mimax

aapuaa

Onko jollain kokemusta mimaxin tuotteista?

49

4146

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • y

      On! Aika nopeasti tuli ja kaikki tuli mitä oli tilattukkin.

    • no panic

      Itse tilasin juuri pari kk sitten ja olen tykännyt! :) Tulivatkin aika nopeasti perille.

    • kynnet

      itekin mietin tilaamista, onko ne tuotteet ollu ihan laadukkaita ? :)

    • tera13

      Itselläni kokemusta lähinnä koristelutuotteistaan, hyvää laatua ovat. Nyt tilasin jokin aika sitten myös geelin kokeeksi, lähinnä yhdistän koristeisiin tuota (oman geelimerkin tuotteet sen verran tyyriitä, ettei ilkeä käyttää glitterin kanssa sotkettavaksi:)). Voin suositella ko. kauppaa, nopea toimitus ja edulliset hinnat.

    • ei pahaa sanottavaa.

    • NP

      ite tilailen varmaan 2 vkn välein, hinnat on edullisia, tuotteet laadukkaita ja asiakaspalvelu muutenkin moitteetonta. kauheasti geelejä en ole ehtinyt kokeilemaan, muutaman purkin vasta laatikkoon tilaillut mutta suosittelen ehdottomasti :)

    • kynsimursu

      on. nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet (:

    • TPK

      Itse olen ostanut aina täältä, aivan loistava kauppa, palautteetkin puhuvat puolestaan. http://www.jtcosmetics.fi/

    • -.-

      TPK: nyt kysyttiin sitä että onko mimax tuotteiden kokemuksia ,ei mitään että mikä on hyvä verkkokauppa. Taitaa olla JTC:n omistaja täällä taas mainostamassa -.-

    • Nuksu-

      Tilasin eilen illalla 1-vaihegeelin ja nyt odottelen sitä.
      Uunin ja aluslakan tilasin ebaysta.

      Kun nuo on tullu, niin voisi tilata Mimaxista vielä sen puhdistusaineen.

    • kynnenleima

      Itse olen ostanut konad tuotteita täältä http://www.konad.fi - parhaat hinnat konadille ja paljon erikoistarjouksia :)

      Mutta olen tilanut myös mimaxistä, tuotteet laadukkaita ja nopea toimitus :)

      JTC-stä en ole tilannut.

    • M

      MiMaxilla on hyvä palvelu ja nopea toimitus. Missään tuotteissa ei ole ollut valittamista.

    • tietävä

      Itse käyn hakemassa ihan myyjän ovelta ku asun aika vieressä ja tuotteet on aivan loistavia !! Suosittelen tilaamaan myös glitter dustit sieltä, vain 1 purkki :)

    • okke

      Ihan ok kauppa ja toinen samantyylinen on www.sannataranailart.fi. Kummassaki alhaset hinnat ja nopee toimitus...

    • willllma

      Mimax on yksinkertasesti PARAS! Lähettää tuotteet nopeasti ja hyvin pakattuina.
      Olen itse ollut erittäin tyytyväinen Mimaxin tuotteisiin. Hyvähintaisiakin ovat.
      Kokeilin tilata monesta paikasta ja huomasin että Mimax hoitaa asiat.

      Itselläni on mimaxin tavaroita kaikki! Uunista koristeisiin ja geeleihin!

      Suosittelen lämpimästi! (:

    • äääbläääblää

      Taitaa willllma olla ihan mimaxin oma työntekijä/omistaja........

    • shellac

      ^ En jaksa uskoa että heillä olis tarvetta erään toisen firman tapaan kehua itseään joka välissä :) Asiakkaita riitänee ihan ilmankin, uskoisin, sen verran toimiva pulju.

    • suositteleen

      Ihan loistava kauppa! hyvät hinnat ja halvat toimituskulut ja ehdottomasti nopeat ja ystävälliset vastaukset joka kysymykseen. vaikka sainkin väärän purkin glitteriä niin ei kyllä haittaa!

    • mielipidevain

      no voin hyvin uskoa että on tarvetta kehua itseään kun on tarvetta myös pakottaa ihmisiä tykkäämään facebookissa kilpailun yhteydessä... mikä btw on ymmärtääkseni myös facebookiin sääntöjä vastaan.. kiva kun ihmiset jotka eivät omista facebookkia ei voi osallistua koko kilpaan vaikka halua ois... mutta tämäkin vain oma mielipiteeni. muutaman tilauksen olen heille tehnyt ja ihan hyvä kauppa muutoin, tuotteet samoja mitä muuallakin samoissa kaupoissa myydään.. osa halvemmalla, osa hieman kalliimpaa. ihan ok!

    • justsaying

      Tämä mimax taitaa jäädä tähden lennoksi kuten aikoinaan jäi kauneuden paratiisi. On järjen köyhyyttä myydä tuotteita "ilmaiseksi" ja pyörittää kauppaa miltei plus miinus nollalla. Sitäkö se on kannattava yrittäjyys.
      Olen itse 20v ollut parturikampaamoyrittäjänä ja se on helppo huomata millä yrityksellä on pitkän ajan potentiaalia ja millä ei.

    • Mariiiiina

      Mitä tapahtui Kauneuden paratiisille? Ihan hämäränä vieläkin.

    • ihansamasama

      Eiks ne mimaxin geelit oo samoja kun NDEDin? Vain ilman Ndedin omia labeleita. Tosin ei oo mitään hajua Ndedin laadusta.

      @justsaying: ei kai yrittäjyys tarkoita sitä, että siihen pitäis sitoutua kymmeniksi vuosiksi? Siihen en osaa sanoa onko homma kannattavaa vai ei, mutta nettikaupoilla ei välttämättä ole esim. kalliita toimitilakuluja, siinä säästää ainakin pitkän pennin.

      • Kisujakynsiin

        Ihan käsittämätöntä. Tilasin muutama tunti sitten ja noudan tuotteet kotimatkalla.

        10


    • kauniitkynnet

      Mimax:n geelejä en suostuisi käyttämään mistään hinnasta mutta koristeet, lakat, laatat yms tilaan aina Mimax:lta. Asiakaspalvelu 10 ja tämä on ehkä se suurin syy miksi olen ja pysyn Mimax:n asiakkaana - olkoon hinnat muilla mitä ovat.

      • kokeiltu on

        Olen tehnyt puolen vuoden aika muutamia tilauksia yhdeksään eri verkkokauppaan, mukaanlukien nämä suomalqiset sekä muutamia ulkomaisia kauppoja. Valitettavasti jtc:n tuotteet olivat glitterihilettä lukuunottamatta aivan kuraa. leimauslaatoista esimerkiksi yksikään ei toimi, koska kaiverrus, johon pitäisi lakka levittää, on vain pintaraapaisu kierolla metallilevyllä.


      • Yue
        kokeiltu on kirjoitti:

        Olen tehnyt puolen vuoden aika muutamia tilauksia yhdeksään eri verkkokauppaan, mukaanlukien nämä suomalqiset sekä muutamia ulkomaisia kauppoja. Valitettavasti jtc:n tuotteet olivat glitterihilettä lukuunottamatta aivan kuraa. leimauslaatoista esimerkiksi yksikään ei toimi, koska kaiverrus, johon pitäisi lakka levittää, on vain pintaraapaisu kierolla metallilevyllä.

        Kokeilepas ottaa se suojamuovi pois siitä laatan päältä. ;) Itsekin tuskastelin ensin jonkun aikaa ennen kuin tajusin, että siinä on muovi päällä.


    • 19+4

      Tilasin ensimmäisen kerran MiMaxilta, otin kolmea eriväristä geeliä. Vielä en ole testannut millaisa ovat käytössä. Tilaajalahjana tuli oranssinvärisiä tippejä :) mukava ylläri.

    • Tyytyvainen03

      Olen tilannut MiMaxilta tuotteita lukemattomia kertoja. Hileet, värigeelit ja strassit ovat suosikkejani. Tuotteet ovat hyviä ja hinnat kohdallaan. Olen kerran laittanut hetken mielijohteesta myös suoraa (positiivista tietenkin!) palautetta kyseiseen firmaan koska mielestäni sitä annetaan liian harvoin. Sainkin vastaukseksi viestin että piristin heidän päiväänsä. :) Geeleistä olen kokeillut siis värigeelejä sekä glittergeelejä, niitä voin ainakin suositella.

    • Yue

      Olen tilannut Mimaxilta pari kertaa koristeita, lähinnä siirtokuvia. Nopeasti ovat tulleet ja kaikki mitä olin tilannutkin. Ei mitään pahaa sanottavaa. Lakkoja en tosin Mimaxilta ostaisi, koska ovat niin törkeän kalliita siellä.

    • testaaja33

      Mulla on Mimaxin geelejä, enkä suosittele niitä todellakaan. Tulee todella ohkanen kerros vaikka pistäisi kolmekin kertaa sen geelin siihen kynnelle. Kestää hyvänä n. 3 päivää, kunnes alkaa hajoilemaan, eikä kovetu "kovaksi" vaan jää juuri sellaiseksi pehmeäksi, mihin ei tarvitse kuin kerran koskea niin vääntyilee koko geeli ja irtoaa.

      • kuusi+neljä

        En ole tilannut vielä mimaxista mutta olen kyllä ajatellut. Varastot on ilmeisesti pienet kun aina on joku loppu mitä haluaisin tilata... et sillleee....


    • dansku'
    • MyMax?

      Taitaa olla MiMaxin aloittama viestiketju. Helppoa ja ilmaista mainosta ja siinä samassa ilmaista palautetta miten homma toimii. Kiva kikka.

      Sitten itse kauppaan. Toimitus ok, mutta laatu on geeleissä, osassa lakkoja ja jopa kynsitipeissä heikkoa.

    • Tyytyväinen

      Minulla oli ensin käytössä Rion surkea aloituspaketti. Kynnet eivät pysyneet yhtään ja meinasin lopettaa koko harrastuksen. Sitten googlettelin kynsiputiikkeja ja Mimax oli saanut paljon hyvää palautetta ja hinnat oli edulliset, joten tilasin tavaraa sieltä, ja johan alkoi kynnet pysyä! Nyt on siis käytössä 36w uuni entisen Rion 15w sijaan, sekä Mimaxin geelit. Voi olla että ne geelit eivät ole ammattilaissupertasoa, mutta Rion paskoihin verrattuna ne tuntuvat täydellisiltä, ja siten omaan harrastuskäyttöön aivan sopivilta. Lisäksi asiakaspalvelu on loistavaa ja toimitus erittäin nopea, kuten täällä joku toinen jo mainitsi. Ja ei, en todellakaan ole töissä mimaxilla. :)

    • hintavertailua

      Mimax:lla asiakaspalvelu täysi kymppi.

      Jos vähänkään haluat vertailla hintoja niin kandee kurkata ebay:hin. Samat tuotteet alle kymmenesosalla Mimax:n hinnosta kotiinkuljetettuna ilman postimaksuja. Toki kestää hieman kauemmin kuin Mimax:lta tulla ne kamat mutta jos hinta kiinnostaa niin..
      Korostan että kysessä siis tasan samat esim. hileet, tarrat, porat, siirtokuvat jne jne jne

    • Tyytyväinen asiakas

      Tyytyväinen MimaX asiakas tääläkin! Olen tilannut monista paikoista ihan kokeilun vuoksi ja parhaat ja nopeat palvelut vain MimaX yrityksestä. Siispä suosittelen sinullekkin :)

    • Jebauu

      Olen myös itse löytänyt tieni MiMaxin sivuille ja ihastuin heti heidän geeliensä väreihin!

      Ovatko geelit hyviä? Pysyvätkö tipit? Vai riippuuko se niin paljon kynnen laadusta, mitä edelliset kommentit ovat antaneet ymmärtää? Entä uunit ja siveltimet?

      Olisi oikein mukava tilata juuri MiMaxilta, koska se on saanut niin paljon positiivista palautetta, mutta jos tipit, ymsyms. ovat kehnoja laadultaan ja joutuu heti ostamaan jostain muualta uusia niin en näe mitään syytä tilata MiMaxilta.

    • Josefriida

      Kyllä ainakin ne tipit joita minä tilasin sai heti heittää roskiin. Varmasti riippuu paljonkin oman kynnen laadusta. Tässä samaisessa viestiketjussa taidettiin mainita että MiMaxin tuotteet on samaa mitä myydään ebayssä. Onko se sitten laadun tae tai ei, siihen en osaa vastata, koska ebay on niin täynnä kaikkea. Itse ostan nykyisin muualta. Eikä MiMax ole siltikään mikään halvin hinta/laatu kauppa.

    • Dixiedixie

      Olen tilannut joskus sieltä kynsikoristelutilpehööriä, toimitus oli todella nopea ja tuotteet tulivat perille sellaisina kun ne tilasinkin.

    • Tyytyväinen

      Itse olen aina käyttänyt Mimaxin geelejä, ja mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa ! Ystäville, sukulaisille ja kavereiden kavereilla on geelit hyvin pysynyt kynsissä kauniina ja pitkään ! :)

      Olen tilannut Mimaxilta siis aloituspakkauksen, glittereitä, värigeelejä, strasseja, leimalaattoja, leimasimet.... Oikeastaan kaiken :D

      Eli lyhyempänä ;
      Geelit= 9½
      Värigeelit= 10
      Strassit( muut koristeet)= 10
      Toimitus= 10 (Niin nopeaa ja tuotteet hyvin pakattu)

      Asiakaspalvelu TODELLA nopeaa, hyvää ja selkeää jos haluaa antaa palautetta tai kysyä jostakin tuotteesta lisätietoa :)

    • jejpaa
    • OKjaEI

      Joo NDED:n ja ebayn tuotteita näkyy olevan ja loput kiinasta. Oman geelin näkyvät lanseeranneen. Niidenkin purkit muistuttavat täysin erään toisen nettifirman purkkeja. Toimitus ok, mutta mitään laatugeelejä nuo eivät ole.

    • Höpönlöpö

      Ei ole mikään oma sarja ku Silcaren valmistama.. samoja tuotteita saa monesta paikasta ja halvemmalla. Ohan se helppo liimaa vaan omat tarrat ja lanseerata "ihka oma" tuotesarja...

      • jepjep3

        juuri näin


      • jepjep3
        jepjep3 kirjoitti:

        juuri näin

        niin ja lisäykseksi vielä että onhan se parempi silti myydä näitä eu:ssa valmistettuja ku niitä kiina******* mitä myivät alkuaikoina.. niitä edes saa myydä suomessa.. että näin.


    • Exasiakas

      Aikaisemmin kun olen heiltä tilannut tuotteita, on ollut nopea toimitus. Nyt tilasin 20.3.2017 ja tuotteet eivät ole vieläkään saapuneet. Olen laittanut yrityksen sivuilta palautetta, tekstiviestin, sähköpostiviestin, soittanut ja fb viestin, ja eivät vastaa mihinkään. törkeää asiakas"palvelua"!!!

    • Pettynyt17

      Tilasin 1.5.2017 kynsituotteita. Tuli kuukauden myöhässä. Soitin, laitoin tekstaria ja sähköpostia ei koskaan vastausta. Surkeinta asikaspalvelua ikinä. Älkää koskaan tilatko heiltä!

    • Protestilistalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe