Miesten stringit

String Lover

Mitä miestä miehet olette miesten stringeistä. Kävin itse muutama päivä sitten ostamassa miesten stringit ja olen tykännyt kyllä kovasti. Mites naiset tykkäätteköte että miehillä on stringit?

48

7140

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukko 31

      Minkälaiset? Onko sulla ollu aiemmin? Ite ostin syksyllä ck:n one stingit. Ei oo tullu vielä niitä juuri käytettyä, mutta ihan mukavilta ne vaikuttaa. Mulla on myös mm. black horsen stringit. Varsinkin kesällä stringit on mukavat. Silloin mulla käytössä n. kerran viikossa. Näin talvella silloin tällöin. Tiukkojen housujen alla stringit on kätevät. Ihan hyvä juttu, että vaihtoehtoja tulee ja ennakkoluulot vähenee. Itse en juuri välitä boxsereista.

      • String Lover

        Kävin ostamassa Black Horsen stringit. Aikaisempaa kokemusta stringeistä ei ole mutta haaveena oli ostaa sellaiset ja nyt ne tuli sitten hommattua. Täytyy varmaan käydä ostaa muutama pari lisää.


      • elmeri seppinen

        pidän itse miesten stringeistä, koska ne ovat mukavat hiihtäessä
        Suosittelen muillekin:)


    • Reiska vantaalta

      Mul on sellaset stringbellyt eli niis on kärsä mulkun kohdalla ja tiuku siinä päässä mikä kilisee mukavasti

    • Tallala

      Olen käyttänyt stringejä 20 vuotta. Ensin tuntui vähän nololta, vaikka kukaan ei edes nähnyt, paitsi vaimoni. Mutta parempia alushousuja ei voi olla, kun stringit kunhan ne on kunnolliset. Itse hankin paljon huutonetistä tai ulkomailta.
      Polyamidi/elasthan tai muut joustavat mallit parhaita. Kyllä CK:t tietenkin ovat hyvännäköisiä ja mallista riippuen myös jotkut erittäin hyviä. Myös Jock Strap pöksyt ovat loistava keksintö. Olen vähän ylipainoinen ja nämä minulle sopivat, muut saavat sitten ajatella mitä haluavat.

    • Härkä

      Vaihdoin juuri käytännössä kaikki alusvaatteeni miesten stringeiksi ja laitoin boxerit kaapinperälle, nuorempana joskus käyttänyt ja nyt innostuin toden teolla niistä kun ovat oikeasti mukavia jalassa etenkin polyamidi ja elastaani kuten Tallala:kin sanoi ja hyvällä kropalla myös näyttävät hyvältä. Itse ostan ulkomaisista nettikaupoista, hyviä merkkejä esim nuo CK:t, Clever Moda tai Manstore. Vaimo vähän ihmetteli alkuun mutta alkaa tottumaan ajatukseen :D Ihan sama ei niitä kukaan muu nää, ja vaikka näkyskin niin siinähän haukkuvat homoksi ;)

      • Anonyymi

        Homo EI ole haukkumasana


    • Viihteellä

      Laitoin eilen ekaa kertaa viihteelle lähtiessä ck:n stringit, jotka hommasin jokin aika sitten. Vau, tosi mahtavat! Antavat mukavan tuen ja ryhdikkään olon, mutta ei juuri tunne että on stringit jalassa. Ihan eri juttu kuin black horsen stringit, jotka mulla aiemmin ollu, joiden kanssa koko illan tuntee, että on stringit jalassa. Ite oon kans miettiny hommata noita manstoren stringejä. Meillä vaimo suhtautuu ihan ok stringeihin, mutta aika harvoin tulee käytettyä, kesän tullen sitten enemmän. Vähän on kans käyttöä arastellu, mutta kiva huomata että muitakin löytyy niin tulee varmaan laitetttua useammin jalkaan. Erityisesti tiukkojen suorien/ puvun housujen kanssa mahtavat! Kokeilkaapa miehet.

    • nakke nakuttaja

      Mää ostin dinodirectistä halvalla muutamat stringit ja tangat. Tosi hyviä on ollut jalassa, ja näyttää kivalta. Mutta jos ostaa tuolta, tai muualta minkä tuotteet tulee kiinan suunnalta, taytyy ostaa 2 kokoo isommat. Mun koko on eurooppalaisella asteikolla M, mutta kiinasta pitää ostaa XL:ää et on samaa kokoa

    • Tallala

      Heippa te jotka olette käyttäneet Manstoren string alkkareita, kysyisin onko koko niissä kohdallaan. Eli onko XL, XL, vai L. Minulla on ollut usean mallisia pöksyjä ja niissä koko menee valmistajan mukaan. Jos tilaan esim. XL kalsarit ja ne ovat kokoa M, niin se on tosi ikävää. Kiitteli tiedosta.

    • Sringi fani

      Olen käyttänyt stringejä ainoina alkkareina yli 20 v, myös uimahallissa, hyvä valikoima löytyy Jyväskylän Antishopista

      • Thong

        Olen käyttänyt stringejä 5 vuotta. Suomesta niitä löytyy kaupoista valitettavan vähän. Nettikauppa kokemuksia:
        www.oboy.de tilatut tavarat tulevat viikossa. Ostelen kun on jotain hyviä tarjouksia. Niillä on oma oboy mallistonsa jotka ovat hyväntuntuisia jalassa ja hyvän laatuisia. Löytyy myös paljon muita merkkejä.
        www.banglads.com Tilatut tavarat tulevat 5 päivässä. Laaja mallisto mutta hiukan hintavia.
        www.planet-undies.com Laaja mallisto jokaiselle jotain.

        Tässä muutama paikka joista olen tilannut.


    • Ode -76

      Saako kaupungilta ollenkaan enää miesten stringejä? Nettikaupoissa niitä löytyy hirveästi. Black Horsen stringit ovat hyvät mutta CK:n ovat erinomaiset. Naispuolisten mielipiteet kiinnostavat?

    • silmänruokaakin

      Olen nainen isolla N:llä. Miesten stringithän ovat ollet jo pitkään käytössä, ja täytyy sanoa nyt suoraan, että en pidä.
      Mielikuvitukseni on joko liian lavea, tai suppea, mutta mies, jolla on stringit jalassaan saa kyllä nopeasti "hyvää yötä"-toivotuksen, kun huomaan ko.asian (vaikka vasta asunnolla).

      Miesten stringit ovat , minun mielestäni, naiselliset, ällöttävät pornot ja paljastavat liikaa. En pidä naisten stringeistä sen enempää, ne näyttävät ja tuntuvat (olen toki kokeillut) epämukavalta, epäkäytännöllisilta ja osoittelevalta.

      Minun silmääni miellyttävät parhaiten miehen jalassa olevat, sopivan istuvat, saumattomat boxerit; ne ovat seksikkäät, ihanan viettelevät, ne suorastaan pyytävät hypistelemään sisältöä..

      • Anonyymi

        Huono perseinen nainen ei pian tykkää kun itselle ei sovi semmoset.


    • Stringit parhaat

      Hittoako naisten mielipiteitä kyselette. Johan se on selvää että naiset haukkuu, oksentaa ja mitä kaikkea muuta kun kyse on miesten stringeistä. Eihän naiset koskaan tykkää miten miehet pukeutuvat ja ovat aina "neuvomassa". Ja auta armias jos mies sanoo jotain naisten pukeutumisesta, esim näistä pitkistä kalsareista (legginseistä) tai hipsterien rajoista. Kyllä silloin alkaa huutomyrsky!

      Stringit ovat todella mukavat ja mielestäni juuri "miesten alushousut", koska tukevat vehjettä. Naiset eivät asian tästä puolesta tiedä mitään, joten ovat näin ollen myös jäävejä kommentoimaan miesten stringien käyttöä.

      • ukn 81

        Hyvä kommentti! Miesten stringit ovat tukevat ja näin kesäntullen vilpoisat. Muutamat itsekin omistan ja käytössä silloin tällöin, kesällä useammin. ck:n stringejä saa Hesan Stockmannilta, mutta muuten valikoimat nolla. Eipä niistä taida Suomessa koskaan kovin suosittuja tulla. Äijät täällä niin ennakkoluuloisia. Niitä ei kehdata käyttää, vaikka alushousut ne on siinä kuin muutkin. Ihme juttu.


    • Hanskax

      Olen käyttänyt vain stingejä jo 15 vuotta. Niistä ei luovu kun kokeilee, on tukea mutta ei puristusta. Ihmettelen miksi suomalaiset vaatekaupat ei myy miesten stingejä, Prismoissa oli Black Horseja mutta ei enään, kauppa kävi kyllä ... usien kun menin ostamaan oli koot loppuneet. Onkin pakko turvautua nettikauppoihin esim: kiniki.com.

      Misään uimahalleissa tai saunoissa ei koskaan kukaan ole katsellut pitkään tai kommentinut. Ja ihan aikuisten oikeesti olen 120 % hetero ja 55v.

      • ukn 81

        Joo juuri tilasin nuo fl 430 malliset. Ovat hyvännäkoiset ja asialliset!


    • Stringipeppu

      Mulla on käytössä parit ck:n stringit ja sitte mulla on: puuvillaisia ja venyviä naisten malleja. Kun ei muutakaan saanut mistään. Yhteensä noin kymmenet.
      Nelly.com on 2 mallia tosin melko kalliita toiset on noi ck ja toiset armani. 22,5 ja 26 euroa tais olla. Naisten malleja saa alekoreista 2 eurolla ;)

      • kalsarit nekin on

        mullakin silloin tällöin käytössä stringit, kesällä mukavan vilposet eikä pallit hinkkaa reiteen. Eikä tyttöystäväkään niistä mitään tuumaa. Kalsarit ku kalsarit tuumas se.


    • VAIMO LÖYSI

      Jyväskylästä oltiin kesälomamatkalla Turussa vaimon kanssa. Hän löysi Halonen/Haloset-nimisestä vaatekaupasta miesten stringejä. Se on siinä Turun keskustassa, ei ole tietoakaan minkä katujen varrella se on. Onko tietoa löytyykö Jyväskylästä niitä?

    • stringit ihanat

      stringit on ihanat

    • jätkä vuosimallia-93

      tuossa laadukkaita ja hyvin istuvia stringejä ja jockstrappeja

      http://www.lumingerie.fi/miesten-stringit-tangat

      Itse käytän molempia ja ovat todella miellyttävät käyttää, ei hierrä mistään kohtaa, suosittelen!! :) Kaiken lisäksi ilmainen toimitus (ja palautus jos ei miellytäkään) ja tulee postilaatikkoon parissa päivässä. Rohkeasti vaan kokeilemaan uusia asioita! Tuntuu seksikkäältä ja näyttää myös ;)

    • Kokemusta on

      Ovat mukavat, mutta sitten kun / jos ulkonevat peräpukamat tulevat, niin eipä ole kivaa enää.

    • 371819

      Joe Snyderit ovat hyvät mutta jos yhtään suurempa varustus edessä niin ei mahdu pussiin.

    • harmoniakin

      http://youtu.be/6uoTPjfnjB8
      Kerran pidin kesällä ja perä hieraantui rakoille kävellessä. Ei kiinnosta ja aika erikoiselta näyttää jos äijällä on vaikkapa uimahallin pukuhuoneessa paskanaru yllä.
      Varmaankin fysiikan lakien mukaista , kun stringit päällä pieraisee, niin pieru kuulostaa kaksiääniseltä, "stereo"? Entä jos takaosa tehtäisiin kaksinaruiseksi ja sitten pääsisi pieni pumppa, niin mikä olisi äänen muoto. Kolmisointu, vaiko Saloran orto(pers)pekta ?

    • japi194

      kattokaas tuolta itellenne tai miehellenne... www.cazaro.fi

    • Itse olen löytynyt tämän alusvaatetyypin vasta näin kolmekymppisenä ja melkeinpä sattumalta kun tilasin puolihuolimattomasti Calvin Kleinin stringit (thongs) Zalandosta. Muutaman päivän kokeilun jälkeen on pakko sanoa, että mielestäni tämä alusvaatemalli kaipaa enemmän huomiota ja varsinkin nyt unisex-pukeutumisen aikakaudella.

      Nämä ovat suoraan sanottuna aivan äärimmäisen mukavat! Kangas on pehmeätä ja etupuolella on kerrankin tilaa sillä tavalla ettei munat rutistu. Tämä on myös ihmeellinen ilmiö monissa kauppojen alusvaatteissa, että etupuolella ei ole kunnollista tukevaa pussia. Ainoa poikkeus löytyy jostain vähän kalliimmista designer -merkeistä tai sitten vaikeammin saatavista ja pääasiassa homomiehille markkinoiduista alushousuista. Valmistajilta kuten John Sievers, Andrew Christian, Ergowear jne. Monet näistä tosin pyrkivät sellaiseen push-up-efektiin, että munat on kirjaimellisesti tyrkyllä. John Sievers on näistä mielestäni paras sekä luonnollisin ja luo eniten tunteen siitä ettei olisi alushousuja ollenkaan. En tarkoita samaa tunnetta kuin löysissä boksereissa, jossa kaikki heiluu sinne tänne, vaan sellaista tuettua mutta vapaata tunnetta. Tosi erikoista, että näin oleellinen asia tuntuu täysin toissijaiselta vaatevalmistajien mielestä.

      Takapuolelta nämä tuntuvat siltä kuin menisi kommandona ja yllättäen se vaossa oleva nauha ei tunnu ollenkaan ikävältä. Tämä tuli itselleni yllätyksenä, sillä olen aina kuvitellut sen hiertävän ja muutenkin tuntuvan oudolta (tässä varmasti materiaalilla ja nauhan koolla yms on iso merkitys). Sen olemassaoloa ei huomaa hetken kuluttua ollenkaan. Jos rehellisiä ollaan niin sinne vakoon menee aina jotain kangasta kaikkien alusvaatteiden kanssa, niin miksi ei sitten valmiiksi asettele kangasnauhaa ja anna olla. Näiden käytön jälkeen perinteiset lyhyet bokserit ja briefit tuntuvat oudoilta, hiostavilta, puristavilta ja rajoittavat myös jalkojen liikettä. Kaiken kaikkiaan outo tunne sen jälkeen kun on käyttänyt jotain näin vapauttavaa. Mainittakoon vielä että varsinkin kireiden housujen kanssa tangojen hyödyt nousevat selkeimmin esiin. Selkeästi viileämmät, alushousujen rajat eivät näy ja eivät hierrä kuten bokserit.

      Suosittelen siis avartamaan mieltä ja kokeilemaan. Myönnän itsekin olleen hyvin skeptinen kaikkia stringejä kohtaan ja niistä tulee vähän sellainen mielikuva ristiinpukeutumisesta. Nämä ovat taas tyyliltään ihan Calvin Kleinin mustat miesten alushousut. Resori on samanlainen kuin muissakin alushousuissa eli vaikka alusvaatteet vilkkuvat niin esiin ei pilkahda mitkään vaaleanpunaiset pitsistringit. Mietin kuitenkin kaksi kertaa laitanko näitä vaikka työporukan saunailtaan tai kuntosalille. Toisaalta jockstrapit ovat alkaneet yleistymään ja ne ovat minusta vielä irvokkaammat, mutta niiden käyttämistä ei pidetä niin outona (näillä tietenkin selkeä urheilutausta ja tietenkin vahva mielleyhtymä, että toinen naisellinen ja toinen miehekäs alusvaate).

      Itse olen käyttänyt tuhansia euroja elämäni aikana erilaisiin alusvaatteisiin ja olen löytänyt vain muutamia helmiä. Nämä ja aikaisemmin mainitut John Sieversin briefit ovat siellä top kolmessa. Itse olen ihan normaali perheellinen kolmekymppinen mies ja työskentelen ylempänä toimihenkilönä. Itse en saa näistä mitään fetissikiksejä, vaan yksinkertaisesti arvostan laadukkaita vaatteita ja pyrin hankkimaan aina itselle mukavimmat sekä istuvimmat.

      Sanoisin myös et naisten kommentteja on turha pelätä. Jos kroppa on kunnossa niin mitkä vain alusvaatteet näyttävät seksikkäiltä. Jos ei ole niin ei se ruho ole yhtään komeampi Dressmannin boksereissa. Naiset myös itse liputtavat stringien puolesta, joten en ymmärrä miksei samaa mukavuutta sallittaisi miehille.

      Summa summarum, suosittelen kokeilemaan ja ainakin itse voin suositella Calvin Cleinin stringejä. Ainakin itselläni täyttää kaikki kriteerit mitä alushousuilta haen.

      • Anonyymi

        Mulla myös hyviä kokemuksia Calvin Kleinin stringeistä. Kirjoitit että jockstrapit alkaneet yleistymään. Ootko nähny esim. pukuhuoneissa vai mistä oot päätelly?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mulla myös hyviä kokemuksia Calvin Kleinin stringeistä. Kirjoitit että jockstrapit alkaneet yleistymään. Ootko nähny esim. pukuhuoneissa vai mistä oot päätelly?

        Olen nähnyt ihan muutaman kerran kuntosalin pukuhuoneessa ja lukenut kokemuksista urheilufoorumeilla. Enemmän olen kiinnittänyt huomiota siihen miten niitä on paljon enemmän tarjolla verkkovaatekaupoissa. Esimerkiksi H&M:ään vertautuva Asos on alkanut valmistaa omalla tuotemerkillään jockstrapeja ja ilmeisesti myös miesten stringeja. Calvin Klein, Diesel, Nike ja muut merkit tietenkin myös myyvät noita. Ainakin omissa silmissä siis tarjonta on kasvanut valtavasti ja siitä voi päätellä että kysyntää olisi. Ei välttämättä Suomessa, mutta Euroopan tasolla.

        Väitän että mitä enemmän miesten stringejä, jockstrapeja ja muita vähän erikoisempia vaatteita saa normaaleista vaatekaupoista niin sitä luonnollisempaa se alkaa olemaan. Nyt jos Dressmann, Jack&Jones ja H&M alkaisivat myymään tällaisia alusvaatteita niin varmasti se naurattaisi joitakin, mutta myös muokkaisi suuren massan mielikuvaa pois sieltä fetissikamasta. Varsinkin näitä vanhempia ketjuja lukiessa huomaa, että miesten stringit ovat olleet aikaisemmin lähinnä pornokauppatavaraa.


    • Anonyymi

      Tilasin 10 kpl miesten stringejä. Rakastuin niihin. Seksikkäät ja tosi mukavat

    • Anonyymi

      Olisi kiva tutustua muihin miehiin jotka käyttää stringejä myös

    • Anonyymi

      Käytän paljon miesten stringejä. Olisi kiva saada kavereita muista myös

      Laittakaa viestiä 0402635177
      Cool

    • Anonyymi

      Käytän myös paljon miesten stringejä, sekä satunnaisesti miehille suunniteltuja, naisellisia ”pouch panty” pikkuhousuja. Niitä käytän hipsteri ja string mallisina. Olen heteromies ja naimisissa, mutta silti koen että minulla on oikeus pukeutua itseäni miellyttäviin alusvaatteisiin ilman, että se on keneltäkään pois. Aluksi vaimoni oli ajatusta vastaan, mutta nyt hän on jo hyväksynyt jo asian. Mitä nyt välillä vähän nälvii kun minulla on jotkut oikein söpöt pitsiset alushousut jalassa.
      Koko stringien käyttö alkoi siitä kun minua ärsytti niin mielettömästi miksi rumat bokserit ovat kokoajan rullalla ja miksi ne eivät voi tuntua jalassa hyviltä. Ostin sitten huumori mielessä parit miesten stringit. Laitoin ne jalkaani vain testatakseni mille sellaiset tuntuu jalassa. Tunnin jälkeen unohdin ne kokonaan, eikä sitten koko päivänä ollut kertaakaan kalsarit rullalla tai nihkeät hiestä. En ole sen jälkeen enää juuri käyttänyt muita kuin hyvin istuvia alushousuja. Miesten stringit ovat juuri siksi niin mukavat jalassa, kun ne eivät tunnu oikeastaan millekkään.
      Nykyisin en enää edes häpeä niitä yhtään. Menen uimahalliin ne jalassa, hierojalle, töihin ja kuntosalille. Jos joku ne huomaa, niin se on katsojan ongelma, ja jos joku tulee asiaa jotenkin kommentoimaan, niin kehoitan kommentoijaa kokeilemaan tällaisia alushousuja. Yhdelle kommentoijalle olen jopa kertonut mistä näitä saa ostaa.

    • Anonyymi

      Multa ei muun mallisia alushousuja enää edes ole. Makuasia. Ihan sama mitä muut ajattelevat.

    • Anonyymi

      Itselläni myös stringit ovat yleistyneet. Tosin vain kahdeksat omistan tällä hetkellä, kun tykkään käyttää myös muun mallisia alushousuja. Stringit ovat kyllä vaan parhaimmat alushousut, sitten kun löytää sopivat. Suurimmat suosikkini ovat Ergowearin stringit. Nämä istuvat kuin hansikas käteen, kiitos muotoillun etumuksen. Laatu on myös muutenkin huippuluokkaa, joten isompi hintalappukaan ei haittaa. Aloitin stringien käytön aikoinaan ihan pelkästä uteliaisuudesta, ja nyt niistä on tullut normaalia arkipäivää.

    • Anonyymi

      Minulla myös stringit ovat arkikäytössä. Käytän paljon pukua työn takia ja stringit ovat mukavat puvun kanssa.

    • Anonyymi

      Useampana päivänä viikossa stringit jalassa. Alko kokeiluna mutta nykyään arkipäivää.

    • Anonyymi

      Vaikka onkin vanha aloitus niin vastataan tänne.
      Stringit ovat mielestäni hyvät siellä ne antaa tukea ja kuin olisi commandona.

    • Itse löysin tämän alusvaatetyypin vasta kolmekymppisenä tilattuani muutama vuosi sitten puolihuolimattomasti Calvin Kleinin miesten stringit Zalandosta. Muutaman päivän kokeilun jälkeen olin täysin myyty ja miesten stringejä on nyt kertynyt kymmeniä kappaleita Calvin Kleinilta, Dieseliltä ja Asokselta.

      Mielestäni tämä alusvaatemalli kaipaa enemmän huomiota, erityisesti nyt unisex-pukeutumisen aikakaudella. Olen huomannut että nyt ihan muutaman vuoden sisällä tarjonta on kasvanut verkkovaatekaupoissa, kuten esimerkiksi H&M:ää vastaava Asos, joka valmistaa omalla tuotemerkillään miesten stringejä. Myös Calvin Klein, Diesel, Nike ja muut merkit myyvät niitä. Ainakin omasta näkökulmastani tarjonta on siis kasvanut valtavasti, mikä viittaa kysynnän lisääntymiseen.

      Väitän, että mitä enemmän normaalit Suomessa toimivat vaatekaupat tarjoaisivat miesten stringejä, jockstrapeja ja muita vähän erikoisempia vaatteita, sitä luonnollisemmaksi niiden käyttö muuttuisi. Jos Dressmann, Jack & Jones ja H&M alkaisivat myydä tällaisia alusvaatteita, se voisi aluksi naurattaa joitakin, mutta samalla muuttaisi suuren yleisön käsityksiä niistä. Erityisesti vanhempien ketjujen kohdalla näkee, että miesten stringit ovat olleet ennen kaikkea pornokauppatavaraa.

      Entä miltä stringit tuntuvat? Etupuolelta ne tuntuvat samalta kuin muutkin hyvin tukevat alushousut. Itsellä myös stringit pitävät paketin paremmin paikallaan ja esimerkiksi jalan liikkeet eivät samalla tavalla vaikuta etupuolen kireyteen, kuten esimerkiksi boksereiden kanssa. Takapuolelta ne tuntuvat siltä kuin ei olisi alushousuja lainkaan, ja yllättäen se vaossa oleva nauha ei tunnukaan ikävältä. Ne eivät haittaa pyöräillessä, juostessa, kävellessä, istuessa eivätkä muissakaan normaaleissa askareissa. Tämä yllätti minut, sillä olin aina kuvitellut niiden hiertävän ja tuntuvan oudolta (varmasti materiaalilla, nauhan koolla jne. on suuri merkitys). Rehellisesti sanottuna vakoon menee aina kangasta kaikkien alusvaatteiden kanssa, joten miksei siis valmiiksi aseteltu kangasnauha olisi hyvä vaihtoehto? Alussa saattaa miettiä, milloin se alkaa hiertää tai onko se "oikein aseteltu". Sitten alkaa tehdä normaaleja asioita, ja hetken kuluttua sitä ei enää huomaa eikä muista.

      Näiden käytön jälkeen perinteiset lyhyet bokserit ja briefit tuntuvat oudoilta, hiostavilta, puristavilta ja rajoittavat myös jalkojen liikkeitä. Erityisesti tiukkojen housujen kanssa stringien edut tulevat selkeimmin esiin. Ne ovat viileämmät, eikä alushousujen reunoja näy tai tunnu kuten boksereissa. Kaiken kaikkiaan on outoa palata vanhaan, kun on kerran kokenut tämän vapauttavan tunteen.

      Suosittelen siis avartamaan mieltä ja kokeilemaan. Myönnän itsekin olleeni aluksi hyvin skeptinen kaikkea tällaista kohtaan, ja miesten stringeistä tuli mielikuva ristiinpukeutumisesta. Olen ihan normaali perheellinen kolmekymppinen mies ja työskentelen ylempänä toimihenkilönä. En saa näistä mitään fetissikiksejä, vaan arvostan yksinkertaisesti laadukkaita vaatteita ja pyrin hankkimaan aina itselleni mukavimmat ja istuvimmat vaihtoehdot.

      Mielestäni muiden kommentteja ei kannata pelätä. Jos kroppa on kunnossa, niin mikä tahansa alusvaate näyttää seksikkäältä. Jos kroppa ei ole kunnossa, niin ei se ole sen komeampi Dressmannin boksereissa. Vaaditaan vain pientä mielen avartamista ja sen ajatuksen unohtamista, että "stringit ovat naisten ja bokserit miesten vaatteita". Monet naiset itse asiassa kannattavat stringien käyttöä (ainakin naisilla), joten en ymmärrä, miksei miehille sallittaisi samaa mukavuutta. Väitän myös sen mukavuuden korostuvan miehillä, sillä miehillä on housuissa myös jotain tuettavaa ja alushousujen malli vaikuttaa tosi paljon miltä etupuolella tuntuu.

      Yhteenvetona suosittelen kokeilemaan, ja ainakin omalta osaltani voin suositella stringejä. Ne täyttävät kaikki kriteerit, joita alusvaatteiltani toivon. Tärkeintä on käyttää sellaisia alusvaatteita, jotka tuntuvat itsestä hyvältä. Maailmassa on paljon parempia merkkejä kuin ne massatuotantoalushousut, joita Dressmann, Jack & Jones, H&M ja vastaavat myyvät. Näistä ei vain kauheasti keskustella miesten keskuudessa.

      • Oho, olenkin kirjoittanut melkein saman jutun pari vuotta sitten tähän ketjuun. Luulin että postasin sen toiseen vastaavanlaiseen ketjuun.

        No, samapa se. Olkoon tämä päivitys siitä, että stringit ovat pysyneet minulla ykkösalusvaatteena ja on ollut ilo huomata miten tarjonta on kasvanut.


      • Anonyymi
        TommiC kirjoitti:

        Oho, olenkin kirjoittanut melkein saman jutun pari vuotta sitten tähän ketjuun. Luulin että postasin sen toiseen vastaavanlaiseen ketjuun.

        No, samapa se. Olkoon tämä päivitys siitä, että stringit ovat pysyneet minulla ykkösalusvaatteena ja on ollut ilo huomata miten tarjonta on kasvanut.

        Samoista syistä tulee paljon käyttöä stringeille. Minusta ne ovat erittäin hyvät kunhan materiaali ja koko ovat kohdallaan.


    • Anonyymi

      Joku joskus jossain kirjoitti että olis hyvät myös pyöräillessä. En olis uskonut. Luulin että se naru takapuolella hiertäisi ja pahasti mutta ei. Riippuu varmasti mallista. Oon kokeillut näitä https://www.lumingerie.fi/mesh-string-3-pack ja eivät hierrä. Samoin vehkeet saa etuosan pussiin niin eivät myöskään hankaa nivusiin. Ovat muutenkin mukavat kaikessa urheilussa kun vehkeet pysyvät tukevasti paikallaan.

      • Anonyymi

        Ite tykkään tuolta samassa paikassa myytävistä obviouslun stringeistä. Tosi miellyttävä materiaali ja vehkeet mahtavat hyvin tukevaan pussiin. Myöskään naru ei tunnu hiertävältä. Jos on tommonen kapeampi ja ohuempi naru kuten tuossa addictedin mallissa niin se on usein mukavampi ja monet stringit ovat edestä tosi ahtaat ja se on ärsyttävää eli mallista on todella kiinni ovatko stringit mukavat mutta kun sopiva malli löytyy niin sen parempia ei oo miehiseen menoon urheillesaa tai arkenakin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe