kellä onnistunut nettitreffit

onko näin?

KUN TÄÄLLÄ lukee nin suurin osa empäinnistunu ja tylsistynyt.

20

977

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täillätöitä

      Jos puhutaan vain treffeistä, niin ei pahenmin valittamista, mutta, mutta sitten
      siitä eteenpäin pääsy on kuin täin kulku tervassa.

      Jokin vain tökkii jomman kumman puolelta ja päättyy katoamiseen ilman
      seli seliä.

      Kuinka yhdet, tai kahdet tapaamiset voi kertoa toisesta paljoakaan em. luonteesta.
      Tosin ulkoinen olemushan siinä näkyy, mutta kun se ei yksin riitä.

    • kokemusta rikkaampi

      Kyllä nämä netti treffit on P.......tä juuri tuossa viime yönä seurustelin naisen kanssa siitä kun meillä oli yhteinen treffi mies. siinähän vierähti usiampi tunti keskustellessa milloin oli tapahtunut mitäkin kumman kanssa yhteydessä milloinkin. Mutta olihan kiva saada uusi ystävä tästä naisesta miellyttävää juttu seuraa. Edellisestä suhteesta jäi miehen ex-vaimo hyväksi ystäväksi, että sellaista täällä meillä
      kokemust

      • livenä se alkaa

        eli vaikka naaras ei haart aukeekaa ellei juttuun löysy samaa säveltä.siinähänse turhaan meni ilta siihenki miittiin.


    • tarkoitus hakuinen

      Tällä palstalla on sama juttu kuin jokaisella ongelmiin pureutuvalla palstalla, aivan kuten vaikkapa jollain atk-palstalla. Tottakai tälle tullaan kirjoittelemaan vain jos homma ei suju. Onnensa löytäneet enimmäkseen häipyvät tällaiselta palstalta sen siliän tien, tai eivät alunperinkään tule tänne valittamaan kun on ollut niin satumainen onni että kumppani löytyi välittömästi.

      • ...

        Tai sitten se kumppanin löytäminen ei ole mitenkään niin satumainen onni, mutta aina, kun joku yrittää jotain positiivista kirjoittaa, palsta-ATM:t hyökkäävät haukkumaan.

        Todella yllättävää, ettei asioiden positiivinen puoli niin usein tule esille..


    • x n:läinen

      Kyllä, jos netistä kumppanin löytää, joka johtaa peräti avioon, niin saa vetää
      pitkän viivan seinään.

      Tämä on vain totuus, eikä mikään ruikutus valitusvirsi. Minä valitettavasti
      en tunne ketään, jolla ois käynyt säkä, mutta niitä pettyneitä kylläkin.

      Aika usein kaikki tyssää ekatreffeihin. Jos profiilissa valehdellaan itsestä
      yhtä sun toistakin, niin mitäpä muuta sitä voi odottaa.

      Tylsistyä ei kannata, eipähän ole sen väärtti !.

      • kyyninen...?

        Eksäni löysi. Kova oli kyllä yrityskin. Sen jälkeen kun oli minut jättänyt, vuoden sisällä tapasi useampia naisia joista kuuden kanssa ryhtyi suhteeseen ja näistä neljä oli netistä. Käsittääkseni hänellä oli myös treffejä jotka eivät johtaneet suhteeseen/seksiin. (Hänelle suhde on sama kuin seksi ja toisinpäin, eli ei harrasta irtoseksiä.)

        3 kk seurusteli sen viimeisen netistä löytämänsä kanssa ennen kuin ryntäsi avioon. Sikäli vähän hymähdyttää että jo sen naisen kanssa jonka vuoksi minut alunperin jätti oli suunnitellut aviota parin kk seurustelun jälkeen.

        Mehän ei tietenkään koskaan oltu naimisissa, vaikka oltiin yli vuosikymmen yhdessä. Piti kai sitten hinkuenvinkuen saada se vihkisormus ensimmäisen sopivan kanssa.


      • Joskus lykästää..

        Minäpä löysin kumppanini netistä. Profiilia minulla ei ollut koskaan, mutta kävin chateissa ja minulla oli deitti-ilmoitus.
        Monet kahvit tuli juotua kahviloissa tuntemattomien kanssa ja tuntemattomaksi he jäivätkin, kun heti tuli tunne että ei kolahda.
        Olin jo heittämässä pyyhettä kehään, kun törmäsin Sokkotreffeillä mukasti juttelevaan mieheen...kolme eri kertaa.
        Koska sanontakin kuuluu: kolmas kerta toden sanoo, päätimme tavata. En odottanut suuria ja vaikka juttu luisti ja ilta kului kuin siivillä, oletin että en kuulisi miehestä sen enempää. Toisin kävi. Mies soitti kuin soittikin seuraavana päivänä, ja siitä alkoi päivittäinen tapailu ja muutaman kuukauden jälkeen yhteen muuttaminen. Aikaa siitä on tosin vierähtänyt jo kymmenkunta vuotta josta 9 on oltu onnellisesti aviossa. Mieheni on akateeminen, hyvätuloinen, hyvännäköinen, älykäs, tunteellinen ja kiltti, joten ainakaan minulla ei ole syytä epäillä, ettei niitä kultakimpaleitakin joskus löytyisi.


    • Nainen 20 vuotta

      Itse laitoin profiilin Suomi24:n Treffit-palstalle viime vuoden syksyllä. Olihan se turhauttavaa, kun viestejä tuli ja niiden lähettäjistä ehti jo alustavasti kiinnostuakin, mutta lopulta miehet vain katosivat, jättivät vastaamatta myöhempiin viesteihin. Koskaan ei voinut olla varma, kuka niistä kirjoitti täydestä sydämestään ja kuka pyöritti samaan aikaan montaa naista.

      En ole koskaan ollut viehtynyt yöelämään enkä ole liikkunut isoissa porukoissa, joten nettideittailu tuntui pienen empimisen jälkeen melko hyvältä tavalta löytää uusia tuttavuuksia. Viestittelin noin neljän miehen kanssa enemmän kuin muutaman viestin verran. Kaksi heistä menetti kiinnostuksensa melko nopeasti, toisen kahden kanssa kävin treffeillä. Näistä ensimmäinen sanoi ensimmäisen tapaamisemme jälkeen melko suoraan, etten ole hänen tyyppiään. Ehdin jo turhautua ja melkein heitin pyyhkeen kehään, kunnes sain vielä yhden viestin. Kyseinen viesti oli kirjoitettu erittäin kauniisti ja sen lukeminen sai lupaavasti aikaan perhosten lepattelua vatsanpohjassa. Aloimme viestitellä enemmän ja tulin koko ajan varmemmaksi siitä, että tässä saattaisi oikeasti olla sitä jotain.

      Sovimme tapaavamme toisemme ja vaikka olin netissä käymiemme keskustelujen perusteella jo ihastunut kyseiseen mieheen, en uskaltanut odottaa treffeiltämme paljoakaan edellisen, melko suorasukaisen torjunnan jälkeen. Odotukseni kuitenkin ylittyivät - treffimme olivat unohtumattomat ja mies itse kysyi, haluaisinko nähdä häntä vielä uudestaan, enkä voinut muuta kuin yrittää estellä itseäni huutamasta liian äänekkäästi "KYLLÄ!".

      No, nyt olemme olleet kyseisen miehen kanssa parisuhteessa melkein vuoden verran ja olen yhä hurjan rakastunut. Netistä parisuhteen etsiminen on todellakin arpapeliä ja turhauttavaa sellaista, mutta se myös mahdollistaa sellaisten kontaktien löytämisen, joita ei muilla tavoin varmasti tulisi kohdanneeksi. Olemme molemmat hieman syrjäänvetäytyviä ja yöelämää karttelevia ihmisiä, joilla ei ole valtavaa tuttavapiiriä, joten netti oli molemmille luonnollinen tapa lähteä etsimään onneaan.

      • x n:läinen

        Täytynee toivottaa vilpitömästi ONNEA !!!


      • Kyllä,

        nettideitti on hyvä tapa tavoittaa kotona viihtyvät "harvoin nähdyt eläimet." Eniten ärsyttää se, että deiteissä pyörii paaaljon sellaisia "toheloita, täysin turhia ja aikaan saamattomia vätyksiä" jotka pyörivät ahkerasti myös baarielämässä, ja ovat luuhanneet ties kuinka monen naisen kanssa ja tulevat hakemaan lisää seuraa netistä. Kannattaa ottaa selville, onko mies/nainen baareissa viihtyvä liitelijä ja kuinka iso lauma kavereita (mölyapinoita) on mukana.


      • 4367656

        Onnea teille! Kiva tarina. Olen itsekin parikymppinen ja olisi kiva löytää kaltaisesi nainen, joka on vähän "rauhallisempaa" sorttia.


    • joskus onnistaa

      olen käyny kolmilla nettitreffeillä, ekat ei toiminu, mutta sen nyt tiesinkin, toiset nettitreffit kesti reilu vuoden, mutta kai me oltiin liian erilaisia, joten erottiin, nyt olen pari kertaa erästä miestä tapaillut ja jokusen sähköpostin lähettänyt, vaikuttaa hyvältä. Joten kyllä nettitreffit voi toimia hyvinkin

      • ööh?

        Nettitreffit kestivät yli vuoden...? Aika pitkät treffit.

        Kiinnittäisin huomiota siihen että mikäli seurustelitte, niin kai tuota jo saattoi sanoa parisuhteeksi eikä "nettitreffeiksi". Ei ihme että ihmiset eivät osaa olla uskollisia suhteissaan jos se että on alunperin tutustuttu netissä tarkoittaa heidän mielestään sitä että suhde ei ole aito, vaan jotenkin väliaikainen.

        Samahan se on missä tapaa. Ei kai se tapaamistapa suhdetta sen kummoisemmaksi tee, paitsi tietysti jos on tavattu ryhmäseksisessiossa, josta voinee päätellä että sitoutumista ei tulle tapahtumaan...


    • täällä istujat

      noh ono teillä avio vai yhden yön kumppanuus tavoitteena vai mkä

      • Florisca

        Etsinyt aikoinaan ensin elämänkumppania, kun sitä ei tämänikäiselle (50 ) tuntunut enää löytyvän, siirryin hakemaan pelkkää seksiä. No, sitähän kyllä löytyi, ja yllättäen sitä kautta myös se elämänkumppani...


      • Onnilöytyynetistä
        Florisca kirjoitti:

        Etsinyt aikoinaan ensin elämänkumppania, kun sitä ei tämänikäiselle (50 ) tuntunut enää löytyvän, siirryin hakemaan pelkkää seksiä. No, sitähän kyllä löytyi, ja yllättäen sitä kautta myös se elämänkumppani...

        Löysin netin kautta aivan ihanan miehen viime tammikuussa. Kolahti kerralla, ja kovaa... Eka treffeillä oltiin sinnikkään kirjoittelun jälkeen helmikuun alussa, ja yhdessä ollaan vieläkin. Kaksi eronnutta, elämänkoulunsa läpikäynyttä ihmistä sopii oikein hyvin näköjään yhteen, jos vain on niin hyvä tuuri, että sattuu oikea ihminen kohdalle. Muutamilla muillakin treffeillä tuli alkuvuodesta käytyä, mutta jäivät kyllä yksiin treffeihin... Ei kolahtanut kummankaan kanssa. Ai niin, ostettiin vähän aikaa sitten talo tämän "nettimieheni" kanssa. Tällä hetkellä minä asun talossa poikani ja koirieni kanssa. Mies on täällä useamman yön viikossa (asutaan eri paikkakunnilla). Mies muuttaa jossain vaiheessa saman katon alle, kunhan saadaan kaikki huoltajuuskiistat, ym. "menneisyyden haamut" lopullisesti selvitettyä. Nopeaa toimintaa meillä...


      • t3wt
        Onnilöytyynetistä kirjoitti:

        Löysin netin kautta aivan ihanan miehen viime tammikuussa. Kolahti kerralla, ja kovaa... Eka treffeillä oltiin sinnikkään kirjoittelun jälkeen helmikuun alussa, ja yhdessä ollaan vieläkin. Kaksi eronnutta, elämänkoulunsa läpikäynyttä ihmistä sopii oikein hyvin näköjään yhteen, jos vain on niin hyvä tuuri, että sattuu oikea ihminen kohdalle. Muutamilla muillakin treffeillä tuli alkuvuodesta käytyä, mutta jäivät kyllä yksiin treffeihin... Ei kolahtanut kummankaan kanssa. Ai niin, ostettiin vähän aikaa sitten talo tämän "nettimieheni" kanssa. Tällä hetkellä minä asun talossa poikani ja koirieni kanssa. Mies on täällä useamman yön viikossa (asutaan eri paikkakunnilla). Mies muuttaa jossain vaiheessa saman katon alle, kunhan saadaan kaikki huoltajuuskiistat, ym. "menneisyyden haamut" lopullisesti selvitettyä. Nopeaa toimintaa meillä...

        ihania noi naiset rauhalliset jotka ei pelehdi kaikkien kanssa ja keinu baarissa. kumpa löytys kumppani luonnossakinliikkumiseen...


    • mies

      puoli vuotta seurustelua nyt takana, että ihan hyvin, suomi24:n deitistä löytyi :)

      mun mielestä suurimmalla osasta ihmisitä tuntuu olevan jonkulainen kärsimättömyysongelma, juu ei kannata heti lämmetä, mutta varatkaa aikaa niin hyvin menee

      niin ja tietenki älkää kurkottako kuusiin tai muuten kapsahtaa ja päätyy tänne pistämään itkuviestejä niin aika monet surkimukset täällä ovat tehneet jo pitemmän aikaa

      itse olen mies ja häpeän aika monen katkeraksi muuttuneen miehen puolesta täällä sivuilla, ne ei vain ota kuuleviin korviin niitä neuvoja jotka ratkaisee, koska nämä neuvot tekisivät vähemmän maskuliinisia yms yms yms blablabla

      ainaki itellä on kortit ja petit pelattuna oikein

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe