Miehille kysymyksiä kumppani-vaatimuksista

agsdfagdfsgasdf

1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?
2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?
3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?

Tosin näiltä palstoilta tuskin täysin luotettavaa tulosta saa, koska täällä palstoilla kirjoittelemassa tuskin on suurta osaa miehistä ...

19

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1) Onhan niitä kuten se että ulkonäkö miellyttää mun silmää. Sit ei sais olla lapsia eikä tupakoida. Ja tietenkin luonne sellanen että mä tuun toimeen hänen kanssaan eli on mua kohtaan sopiva, elikkä siis kiltti, hiljainen sekä rauhallinen lisäksi se että olis sopivan itsepäinen ettei ole kynnysmatto.

      Mutta se täytyy mainita että noilla asioilla mitä kerroin ei oo mitään väliä jos vaan se tunne tulee.

      2) Olen joitakin kertoja. Syynä se että kun ei vaan oo napannut kyseinen nainen, kuten on liikaa ikää tai liian vähän, tupakoi, on jo lapsia, jne..

      3) Riippuu baarista, onko siellä paljon porukkaa jne. Mut ehkä vois sanoa prosentti tai pari. Hankala oikeestaan sanoa joskus saattaa olla joissain paikossa peräti neljäsosa ja useimmiten ei lainkaan.

    • Kummmmmmitus

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle?
      Ulkonäkö? - Kaunis, naisellinen, normaalipainoinen
      Koulutus? - Luku- ja kirjoitustaitoinen
      Tulot? - Ei merkitystä
      Ammatti? - Ei merkitystä
      Tulevaisuuden suunnitelmat? - Vela
      Luonne? - Kiltti

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä? - En

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut? - 0%, suomalaiset naiset eivät kiinnosta

    • nuorimies.

      1. Tärkeintä on, että viihdyn naisen seurassa ja hänen ulkonäkö mielyttää silmää.

      2. n. 10 kertaa ja syynä on aina ollut se, että naisen ulkonäkö ei miellytä.

      3. Eipä ainakaan täälläpäin pyöri kiinnostavia naisia baareissa.
      Suurin osa ei miellytä silmää ja mielyttävän näköiset naiset on sitten jotain bilehileitä, pintaliitohoroja, nirppanokkia tai muuten vaan ihan eri maailmasta.
      tavallisia naapurintyttöjä ei tunnu löytyvän baareista. :(

    • foreveralone12345678

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?

      -nätti/kaunis, hoikka/normaalipainoinen, fiksu, hyvät tulot plussaa (en pysty elättämään köyhiä 4k€/kk tuloilla), luonteeltaan kiva (en osaa kuvailla, monet on)

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?

      -monesti, muutamalle kauniille kun olin ennen aivan liian ujo. Mutta monille jotka ei ulkonäöltä miellyttäneet.

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?

      -Riippuu baarista, 1-20%

    • En mä osaa vaatimuksia varsinaisesti montaa sanoa. Savutun, lapset kuuluis suunnitelmiin. Tottakai ulkonäöstä saa plussaa, ei haittaa pätkääkään jos on siro 150cm vähän pisamia ja lyhyt punaiseksi värjätty tukka... Siivet löis selkään ja keijuksi luulisi. Vaan se on vain se yksi malli joka mieleen on, muita en jaksa listata... Ammatti olisi hyvä olla ja mielellään niitä töitäkin. Luonne, no luonnollisesti vittumainen... No mukava ja suht rauhallinen menijä.

      2. Joo... No ensimmäisenä tulee mieleen se yksi tapaus joka alko leikkii jotain vaikeaa, sen jälkeen kun oli itse mut pöytäänsä kutsuttanut...

      3. No riippuu normaalista illasta.

    • 30v

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle?
      Ulkonäkö? - Kaikki ihastuneet naiset on kauniita tai ainakin kaikki hymyilevät
      Koulutus? - Useimmat kai on ylioppilaita mut ei se ole mikään vaatimus
      Tulot? - Eos
      Ammatti? - Eos
      Tulevaisuuden suunnitelmat? - Yhdessä niitä suunnitellaan
      Luonne? - Älykäs ja luotettava (muutenkin kuin uskollinen)

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä? - Kaatokänniselle rumilukselle baarissa. Sen lisäksi en ole lähtenyt mukaan opiskelukavereiden flirttiin kun olen ollut varattu.

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut? - 0 sillä en kiinnostu kyllä baarin melussa kenestäkään. Eri asia jos tunnen jo ennalta, sitten voi alkaa tutustua enemmän.

    • :)))

      1. Normaalipainoinen tai hoikka. Ylipainoinen ei kelpaa. Normaalit kasvon piirteet riittää, että pystyy silmiin katsomaan. Tupakoimaton.

      Koulutuksella, tulotasolla ja ammatilla ei ole väliä, jos nainen on muuten fiksu ja kohtuullisen älykäs, että kykenee keskustelemaan myös ajankohtaisista asioista ja perustelemaan mielipiteensä. Mutta koska osa mielipiteistäni on varsin vahvoja, voisi olla molemmin puolin hyvä, että mielipiteet myös kohtaisivat. Mokuttajan kanssa suhde tuskin onnistuisi.

      Luonteenpiirteistä ja persoonasta sanoisin, että olisi hyvä, että nainen ei olisi mikään muiden hyväksyntää hakeva laumasielu. Mehiläiskuningattarista ja huomioh**rista en muutenkaan välitä.

      2. Tavallaan kahdesti. Nainen vonkasi minua maksumieheksi ja lupasi maksaa takaisin luonnossa, mihin minun mielenkiintoni häneen sitten tyssäsi. Ja toinen oli varattu nainen työpaikalla, joka oli kiinnostunut tapaamaan. En periaatteesta tapaa varattuja.

      3. Olen kiinnostunut vain sellaisista naisista, joihin voisin kuvitella rakastuvani. Sellaisia on ehkä muutama sadasta.

    • Rallattaja77.

      1. Toivoisen naisen olevan jotain 150-180 pitkä, n. 50-70 kiloinen, akateeminen, töissä käyvä ja haluaisi viettää kanssani tulevaisuuden vakaassa parisuhteessa jossa olisi myös lapsia.

      2. Kyllähän noita pakkeja on tullut vuosien saatossa annettua. Muutaman kerran syynä on ollut naisen liiallinen humalatila, kerran naisen liian nuori ikä, mutta useimmin syynä on kuitenkin ollut se että olen ollut juuri tuolloin parisuhteessa. Nuoruudesta muista antaneeni jollekin 30w naiselle pakit kun olin tuolloin itse tuolloin 18w armeijassa oleva kaljupää. Nykyään se 30w ikäkään ei mikään syy ole antaa pakkeja kun itseltäkin moinen luku löytyy jo mittarista.

      3. Riippuu täysin siitä baarista ja missä seurueessa ja aikeissa olen sinne mennyt. 10-80% paikalla olevista naisista kiinnostaa varmasti ainakin sen verran että numeroista voi vaihtaa ja selvin päin ainakin kerran tavata.

    • knjvaex

      1. Ulkonäkö on tärkeä kriteeri. Koulutuksella, tuloilla, ammatilla ja tulevaisuuden suunnitelmilla ei ole paljoa mitään merkitystä. Toki haluaisin joskus mennä naimisiin ja saada lapsia. Toivoisin että nainenkin haluaa. Ennästään lapsia naisella ei tule olla. Luonteella on tietysti myös meritystä. Kiltti muttei tylsä on se ihanne luonne.

      2.Joskus teininä annoin pakit kun en ollut vielä valmis seurustelemaan. Sen jälkeen kukaan nainen ei ole livenä tehnyt aloitetta joten en ole voinut antaa pakkejakaan. Netissä olen kyllä pakkeja antanut vain ja ainoastaan ulkonäkö syistä.

      3.Käyn tosi harvoin baareissa. En edes tiedä millainen on normaali baari-ilta. Yökerho-tyylisissä baareissa on yleensä enemmän porukkaa ja usein vähän paremman näköistä porukkaa kuin perus räkälöissä.
      Eli yökerhoissa kiinnostavien naisten osuus on yleensä joku 5-10%. Perus räkälöissä on harvoin yhtään hyvännäköistä naista.
      Tosin jos nyt puhutaan pelkästä seksiseurasta, niin silloin asia on tietysti täysin eri tavalla. Silloin kiinnostavia naisia on noin 90% baarista riippumatta. Yleensä voisin panna niitäkin jotka eivät pahemmin kiinnosta. Mutta vaikka panisinkin lähes ketä tahansa naista, niin teen aloitteita ainoastaan niille jotka kiinnostavat tositarkoituksella.

      • alflasadlfsljk

        Häääähäää jätkä ajoi tiehensä sen ainoan kiinnostuneen :D :D :D


      • knjvaex
        alflasadlfsljk kirjoitti:

        Häääähäää jätkä ajoi tiehensä sen ainoan kiinnostuneen :D :D :D

        Ainoan joka teki selvän aloitteen. En ainoan kiinnostuneen.
        Vai lasketaanko muuten pakiksi myös suhteen lopettamiset? Tai ne kun itse tekee aloitteen, mutta tuleekin toisiin aatoksiin? Tai ne kun tajuaa vasta myöhemmin että nainen yritti iskeä. Niitä ei kai voi kutsua pakeiksi sanan varsinaisessa merkityksessä.
        Pitäisi kai käydä enemmän baareissa niin olisi joskus mahdollisuus antaa jollekin pakit. :P


    • 1. Lyhyet pienikokoiset naiset näyttävät parhailta. Koulutuksella, tuloilla ja ammatilla ei ole niin väliä. Tosin koulutukseltaan ja tuloiltaan samalla tasolla oleva olisi varmaan se ihanteellisin. Ja ammatista sen verran, ettei mielellään ole työssä, jossa korostunut riski saada mitään tauti tartuntoja.
      Ei halua lapsia. Luonteeltaan kiltti.

      Hankala luoda mitään erikoisia vaatimuksia. Ne joihin olen ihastunut, ovat poikenneet toisistaan ja ihanteistani enemmän tai vähemmän.

      2. En ole antanut pakkeja, ainakaan tietoisesti.

      3. Yleensä useampi kymmenen prosenttia vaikuttaa tutustumisen arvoisilta.

    • yksin kotona

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?
      - normaali vartaloinen, joku koulutus vaan, kunhan jotain tienaa et laskut voi maksaa, luonteeltaan, ystävällinen, positiivinen, mukava, huumorintajuinen, auttavainen, puhelias, suvaitsevainen ja ulkonäöltään normaali. normaalikin voi olla kaunis.

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?
      - olen koska nainen oli ketjupolttaja, veti ainakin 5 röökii tunnissa

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?
      - en käy baareissa hirveesti mut ehkä 25 %

    • jsak

      "1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?"
      - Normaalipainoinen tai lähellä sitä, 160-180cm pitkä, ei tupakoi. Ammatti sellainen, että työllisyysnäkymät nyt ja tulevaisuudessa kohtuulliset. Olisi kiva jos nainen olisi luonteeltaan rauhaa rakastava ja toiset huomioiva, tykkäisi asioiden tekemisestä yhdessä ja pitäisi luonnossa liikkumisesta. Lisäksi arvostaisin jos maaseudulle asettuminen tulisi kysymykseen, vaikken mikään maajussi olekkaan.

      "2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?"
      - Olen, nainen oli mukava, mutta arvosti selvästi eri asioita.

      "3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?"
      - En osaa arvioida monestako ihmisestä voisin kiinnostua, kykenen arvioimaan baarissa kanssaihmisiä vain ulkonäön perusteella. "Ulkonäkövaatimukseni" rajaavat ihmiset lähes normaalipainoisiin ja pituisiin, joita lienee suurin osa väestä. Valitettavasti vasta tutustumisen jälkeen tapahtuisi se karsinta, tuntuu tosi pinnalliselta kirjottaa näin vaikkei sen pitäisi sellaista edes olla.

    • :))))

      Ohho, olen ihan positiivisesti yllättynyt. Välillä kun saa miehistä, varsinkin täällä pyörivistä, sellaisen kuvan että melkein kuka tahansa kelpaa kunhan ei nyt aivan rumilus juoppo ole. Kukapa naisista nimittäin haluaisi olla sellaisen kanssa, jolle kelpaa kuka tahansa ja 80% niistä muista naisista. Hyvä että teilläkin on rimaa, ei nimittäin tule kovin erityinen olo joille kelpaa "jokatoinen mukava normi-nainen".

    • 20

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?

      -Koulutuksella tai varallisuudella ei ole kovin suurta väliä, kunhan ei ole pahoissa veloissa ja on jokin ammatti. Ulkonäkö pitäisi olla vähintään keskitasoa, en voisi kuvitella seurustelevani ruman tai hyvin lihavan kanssa.

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?

      -Olen kerran, koska tyttö ei ollut viehättävä.

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?

      -30%

    • sofuckedup

      1.Mitä vaatimuksia sinulla on...
      -none

      2.Oletko antanut joskus naiselle pakit...
      -en edes osaa kuvitella kyseisen kaltaista tilannetta

      3.Kuvittele normaali baari-ilta.Kuinka monesta...
      -jokaisesta joka antaisi, edes rahalla.

    • Soijakastike

      1. Mitä vaatimuksia sinulla on naiselle? Ulkonäkö? Koulutus? Tulot? Ammatti? Tulevaisuuden suunnitelmat? Luonne?
      Ei saa olla lihava. Liikunnallinen ja hoikahko vartalo miellyttää.
      Korkeakoulutus olisi hyvä olla ja tulot vähintään 4000€ kuussa.
      Fiksuus, sivistyneisyys ja asioista kiinnostuneisuus miellyttää.

      2. Oletko antanut joskus naiselle pakit ja mistä syystä?
      Joskus olen tainnut näin tehdä kun naisen ulkonäkö ei miellyttänyt.

      3. Kuvittele normaali baari-ilta. Kuinka monesta prosentista naisista olisit mahdollisesti kiinnostunut?
      Ulkonäön puolesta aika moneenkin. Kännikalat ei kuitenkaan kiinnosta eikä tyhjäpäät.

    • 1. Ulkonäkö: Luonnollisesti olemuksen on oltava omaan silmääni ok.

      Koulutus: Mitä korkeampi, sitä parempi. Mutta ei mikään vaatimus sinänsä.

      Tulot: Ei merkitystä, kunhan pystyy elättämään itsensä.

      Ammatti: Ei merkitystä, kunhan tykkää siitä, mitä tekee.

      Tulevaisuuden suunnitelmat: Ei suurempaa merkitystä muuten, kunhan osuvat kohtalaisesti yksiin parisuhdetta ajatellen.

      Luonne: Tämä on luonnollisesti se tärkein kaikista ja merkitykseltään siten suurin. Esim. kiltteys, lämpimyys, positiivisuus, avoimuus, keskustelutaito ja fiksuus ovat kovassa kurssissa. Terve itsetunto on myös aika olennainen juttu.

      Lisäksi minulle tupakoimattomuus on ehdoton kriteeri, eikä alkoholikaan saisi liian hyvin maistua, kun itse olen raittiinpuoleinen.

      2. Olen antanut kymmeniä pakkeja. Usein syynä joko ulkoinen olemus tai luonne. Aika monta kertaa on syynä ollut myös se, ettei ko. henkilö ole lopulta herättänyt suurempia romanttisia tuntemuksia minussa.

      3. Vähänkään vakavammassa mielessä saattaisin olla kiinnostunut ehkä 5 %:sta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      172
      3024
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1318
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      41
      1002
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      956
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      94
      863
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      53
      834
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      797
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      775
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      764
    10. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      760
    Aihe