Miten päästä eroon kakkosesta?

Onko kokemusta

Pari vuotta enemmän tai vähemmän tiiviisti tapailtu, nyt olen kyllästynyt, on parempi kiikarissa. Miten pääsee kaikkein parhaiten eroon kakkosesta, niin ettei se suutu ja mene vielä vaimolle kertomaan?

26

575

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paha paikka

      Jos kakkosesi saa selville että olet vaihtanut hänet parempaa tulee hän mustasukkaiseksi ja takuulla sinut käräyttää. Sanot että et voi enää vaimoasi pettää, vaimolla on huono terveys, lapsia pitää ajatella, siten pääset hänestä eroon.

    • retaeta2

      Kaltaisellesi mulkulle on ihan hemmetin oikein, että kakkonen sinut käräyttäisi.... Etkä olis ensimmäinen mulkku, jolle noin käy - ex-kakkonen pääsee jyvälle sun todellisesta motiivista päättää sähläys ja skädäm... Siinä käry haisee ennenkus kerkiät kissaa sanoa.

    • mikä riittää

      Hanki kakkosellesi uusi mies, parempi, niin hän ei jää valittamaan.

      Miksi pidät muuten ykköstäsi varalla, onko hän jokin äidin korvike? Mitä haet naisesta, mikset hanki kerralla sellaista joka riittää yksin? Voisi olla helpompaa ja fiksumpaa.

      Kait ymmärrät että vaikka pääsisit asiallisesti kakkosesta eroon kertomatta uudesta, niin uusi kakkonen saattaa käräyttää sinut vanhalle kakkoselle, koska haluaa tehdä selväksi mikä on tilanne, ja haluaa varmistaa että vanha on pois kuvioista. Vanha kakkonen taas vie asian eteenpäin vaimollesi...

      • Kaikkea sitä kuulee

        Eihän uusi kakkonen tiedä vanhasta kakkosesta yhtään mitään, ei kukaan mies niin hullu ole että alkaa entisistä panoistaan kertomaan, vaimosta voi jotain sanoa.


    • mieti nyt vähän!

      Mitä ihmettä? Kuka näistä enää ottaa selvää???
      Miksi edes aloitatte tällaisen pettämiskuvion?
      Jos ei yksi riitä, ole yksin. Älä muita sotke omiin ongelmiisi.
      Kerro vaimollesi nyt ainakin näin ensialkuun ja anna hänen päättää, tarvitseeko enää edes miettiä, kuka käräyttää ja ketä.
      Jos vaimosi on sitä mieltä, että voit huoletta vaihtaa vanhan kakkosen uuteen, tee se. Jos hän heittää sinut pihalle - ihan oikein sinulle.

      • Kaikkea sitä kuulee

        Vaimolle pitäisi kertoa että on pettänyt mutta lopettaa suhteen, vaihtaa salarakkaan nuorempaan ja kauniimpaan, tämä pitäisi kertoa? Missäköhän todellisuudessa sinä oikein elät, ainostaan mielipuoli menisi tuollaista kertomaan. Varmaan jotain naisen logiikkaa.


    • MeneehänSeNoinkin

      Oliskohan tämä joku vaimon kirjoittama provo?

      • Näin se vain on

        Totuus on tarua ihmeellisempää joten tuskin on provo!


    • keinoja on

      Varaudu sitten katkeran kakkosen kostoon! Saatat jopa joutua poliisilla uhkaamaan ja pahimmassa tapauksessa lähestymiskieltoa sille hullulle hakemaan. Kakkoset yleensä katkeroituvat niin pahasti, että mielenterveys alkaa horjua ja se ottaa kunnian päälle, että joutuu toiselta sijalta pois. Paras tapa on laittaa esim.tekstiviesti/soittaa ja ilmoittaa että se on ohi. Sen jälkeen on tärkeää vaihtaa puhelinnumero salaiseksi. Jos akka tulee ruinaamaan oven taakse yksityisalueelle niin tiukka uhkailu poliisilla.

      • fdbhdfhb

        Ai mielenterveys horjua, tuollaisen mätisäkin vuoksi... Hah, keksi jotain parempaa!
        Mitä oven taakse tulemiseen tulee, niin miten perustelet poliisilla uhkaamisen..? Yksikin kerta riittää, jos oven avaakin mätisäkin rakas vaimo... Ollapa siinä kärpäsenä oven karmilla katsomassa, miten mätisäkillä valahtaa löysät pöksyihin...


    • kirje

      Jos mä olisin kakkonen, lähettäisin vaimolle ihan rehellisen kirjeen. Valitsee sitten rouva itse uskaltaako sen lukea vai ei. Yleensä lukevat, koska uteliaisuus voittaa, mutta sitten ollaankin silmätysten sen faktan kanssa, että miten sen tiedon kanssa eletään?! Siinä sitten punnitaan ovatko kyseessä oikeasti omanarvontuntoiset ihmiset vaiko kenties lapamato ja kaulin!?

      • pyiawt23

        Joo, tuollainen aloittajan kaltainen niljake on ansainnut saada kunnolla näpeilleen - ja mikäs sen näppärämpi tapa kuin mahd persoonaton kirje vaimolle. Ilman turhia tunteiluja kylmät faktat pöytään niin, ettei epäselvää jää sen suhteen, mitä niljake on vaimon selän takana puuhastellut. Vaimo saa sitten itse päättää, jatkaako elämää niljakkeen kanssa vai "pääseekö" tämä toteuttamaan mielihalujaan eronneena miehenä.


      • listausta kehiin
        pyiawt23 kirjoitti:

        Joo, tuollainen aloittajan kaltainen niljake on ansainnut saada kunnolla näpeilleen - ja mikäs sen näppärämpi tapa kuin mahd persoonaton kirje vaimolle. Ilman turhia tunteiluja kylmät faktat pöytään niin, ettei epäselvää jää sen suhteen, mitä niljake on vaimon selän takana puuhastellut. Vaimo saa sitten itse päättää, jatkaako elämää niljakkeen kanssa vai "pääseekö" tämä toteuttamaan mielihalujaan eronneena miehenä.

        Nyt kakkoset vaan kalenteri käteen ja sieltä listaamaan vaimolle paikat ja päivämäärät, missä ja milloin on tavattu!!! "Ihan kahvilla vaan ollaan käyty", sanoo lapatossumies, mutta kun vaimo saa listan noin kahdestasadasta rakastelukerrasta, niin voi hymy hyytyä itse kultakin!


    • mikä pelottaa?

      Toivottavasti kakkonen kertoo. Minä ainakin vaimona haluaisin tietää! Mutta pelottaako sinua että siinä tilanteessa vaimosi jättää sinut, vai pelkäätkö enemmän sitä, ettei se jätä?!

    • antaa mennä

      Hyvä provo,oikeassa elämässä tuskin tarvitsee tuossa vaiheessa neuvoja.
      Sen kun antaa palaa vaan !

      • totistatotta

        Ai ei tarvi vai?!
        Töissä kuuntelen kaiken maailman "murheita" ja just viime viikolla eräskin mielestänsä visusti naimississa oleva mies totesi, että tarttis päästä hoidosta eroon, mutta miten sen tekisi kivuttomasti? Ei uutta katsottuna, mutta mielenkiinto hiipunut, kun seksi meni suorittamiseksi... Tänään huokaisi helpotuksesta, kun hoito oli ilmoittanut, että oli "pettänyt" häntä baaritutun kanssa ja on pakko lopettaa...


    • seikkailun mies

      Miksi siitä kakkosesta pitää päästä eroon? Olethan kyllästynyt vaimoosikin, muttet hankkiutunut eroon. Ala pyörittämään kolmea, tee elämästä jännempää. Kokoajan riskinä että joku kolmesta saa tietää ja käräyttää muille. Ja yleensä jos naiset aavistelevat pettämistä, he mielistelevät entistä enemmän ;)

      • Että tälläistä...

        Nuorena miehenä minulla oli kolme naista, oli se välillä aika rasittavaa mutta nuorena jaksaa. Nelikymppisenä pitää hoitaa työ, vaimo ja lapset, kakkonen, ei kolmannelle riittä aikaa.

        Mikä ihme se on jos kakkoseen kyllästyy, aikansa kutakin. Niillä on paha tapa alkaa vaatimaan liikoja, silloin viimeistään kannattaa suhde lopettaa. Hyvä vaan jos on jo toinen kakkonen kiikarissa.


    • Ei vaan jaksa

      Ei mitenkään. Se soittelee ja tekstailee kaiket illat ja yrittää saada käryn käymään vaikka jälkikäteen. Uhkailee vaimolle kertomisella. Kesähäätkin olet kuulemma luvannut.

    • riiopliok

      On kokemusta, mene vaimosi luokse ja tunnusta itse ja lopeta tuo lapsellinen kakkos leikkisi sillä sinä et ole mikään mies vaanalikehittynyt mulkku

      • Kaikkea sitä kuulee

        Täällä annetaan huonoja neuvoja, ikinä ei pidä mitään tunnustaa!


    • Raha ratkaisee

      Lahjot, annat tonnin korun erolahjaksi, siinä se on.

      • moneyhoney1

        Ja kakkoset eivät ole huoria;)


    • vaimolle tiedoksi

      Kyllä vaimon on hyvä tietää. Jos olisin kakkosesi, ilman muuta soittaisin vaimolle. Onhan se hyvä, että pettäjät joutuu maksamaan. Ilmaisia lounaita, kuten ei niitäkään ole. Huomasitkohan liian myöhään. Naurattaa.

      • Kaikkea sitä kuulee

        Sinullahan on korkea moraali. Silloin kun sinä olit kakkosena olit visusti hiljaa mutta jos sinut vaihdettaisiin nuorempaan ja kauniimpaan sinun velvollisuutesi olisi kertoa. Perverssi moraali, miksi ylipäätään olisit päästänyt ukkomiehen sänkyysi jos kerran vaimon on hyvä tietää?


      • kakkosen "moraali"
        Kaikkea sitä kuulee kirjoitti:

        Sinullahan on korkea moraali. Silloin kun sinä olit kakkosena olit visusti hiljaa mutta jos sinut vaihdettaisiin nuorempaan ja kauniimpaan sinun velvollisuutesi olisi kertoa. Perverssi moraali, miksi ylipäätään olisit päästänyt ukkomiehen sänkyysi jos kerran vaimon on hyvä tietää?

        Ihan samaa ihmettelen. Kumma juttu, että kakkosen moraali venyy niin kauan kun asiat menevät hänen pillinsä mukaan. Kun tulee mutka matkaan, niin sitten on ihan PAKKO kertoa vaimolle. Tehopyhää ja kostonhimoista sanon minä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe