Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä teette öisin?

yökkis

Olen kehitysvammaisten asuntolassa yöhoitajana. Pääasiassa kaikki asukkaat ovat unessa ilta yhdestätoista aamu kuuteen. Meillä muutama asukas nukkuu todella kevyesti ja heidän on todella vaikea saada unenpäästä kiinni. Tästä syystä öisin ei ole mitään puuhaa kun mitään ei voi tehdä kun kaikesta tulee meteliä. Hyvä jos vessaa viitsii yön aikana vetää :D Pyykinpesu, leipominen tms. ei tule kysymykseenkään.

Alkaa hieman aika käydä pitkäksi joten mitä hiljaista hommaa sitä keksisi jotta yöt kuluisivat nopeammin. (Nukkua ei voi epileptikkojen takia, jos jollekin tulee mieleen tätä ehdottaa)

11

694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NightMan_

      Jos olet pk-seudulla töissä, niin voisin tulla käymään siellä. ;) Voitais keksiä jotain kivaa yö-jumppaa "hiljaisesti" veskissä, keittiössä, toimiston pöydällä yms. ;) Olettaen toki, että olet nätti mimmi ja hoikka.

      Kirjoja vaan mukaan tai kannettava tietokone jossa sarjoja/leffoja ja sitten katselet kuulokkeilla toinen korva "auki". Tai sitten opiskella jotain, piirrellä, suunnittella sisustusta uuteen kämppään tms. Vaikea keksiä aika tylsältä kuulostaa, mutta helpolla saat rahat kyllä, kateeksi käy. Sinuna opiskelisin sairaanhoitajaksi, perusliksa 400€/kk suurempi ja sitten välillä jotain vkloppuja niin tienaisi kivasti päivätyössä. Harkitse kuitenkin ensimmäistä ehdotustani. ;)


      Terv. Komea mies

      • Big pussy

        Onko sulla iso?


      • yökkis

        Mies olen, mutta tervetuloa vaan pitämään kanssani pientä kivaa. Ihan innostuin kun kuulostat niin mukavalta ;)


    • toinen hoitaja.

      hah,hah,haa. Komea "mies joka onkin nainen palstailee vaan niinkuin tähänkin saakka.

      Älä vahingossakaan nuku sillä se on epäterveellistä.

    • Unta kuulaan!!

      Nukut vasn kylmän viikeesti! Ovien eteen tavaraa joka herättää kolinalla jonkun liikkuessa. Ammattitaitoa on nukkua töissä - minä sen osaan;) Ei se yöunta korvaa, mutta kuluu aika paremmin:)

    • Työ maittaa

      Minä teen omia käsitöitä. Heti kun porukka hiljenee, kaivan työn esiin ja puikot tai virkkuukoukku heiluu. Sitten myyn tekemäni joulun alla myyjäisissä ja saan kelpo tilin. Joulun alla minulla oli 10 isoa kassillista hyvin tehtyjä sukkia, lapasia, liinoja, patalappuja, patakintaita, tossuja, tonttuja ym. ym. ja kaikki meni kuin kuumille kiville. Jos käsityöt ei ole juttusi, mieti askartelua. Itse hyvin tehdyt kuusenkoristeet, joulukortit, helmet ja vaikka mikä on helposti kaupaksikäypää.

      Teen 3, maksimissaan 4 yövuoroa viikossa ja kun olen kotona klo 8 aamulla, nukun sikeästi iltapäivään ja taas jaksaa hyvin yön valveilla.

      Puhiskaa vaan, että on työnantajalta varastamista tehdä omia töitä. Olisko parempi jos nukun? muutamat täälläkin kehuskelevat nukkuvansa.

      • Hillevi neuloo

        Minäkin teen omia töitä ja nappaan kivan lisätienestin. Tahtoisin lisää yövuoroja, ne kun on niin helppoja. Ei ole pakko tehdä mitään jos ei halua, loikoilee vaan sohvalla, pitää korvansa auki ja raskainta on tv:n kaukosäätimen nappuloiden painelu.

        Monesti kun minulla on jokin uusi käsityö aluilla, oikein nautin yötyöstäni. Teen sitä mistä eniten tykkään ja saan palkkaa...YES!


    • On se sellasta

      Tässä sen hoitotyön raskauden huomaa..

      Itse teollisuudessa.. ja me painetaan hikipäässä samaan tapaan kuin päivisin. Kaikki vedetty niin tiukkille.
      2 taukoa pystyn pitämään yövuoron aikana , jos kaikki sujuu hyvin ne n. 20-25 minsaa eli toisaalta ihan kivan pitkät. Tosin tähän on tähdättävä vessa jututkii ei voi lähteä kesken muuten pois työkohteesta.
      Yövuorolisä 2€ joku sentti päälle/tunti.

    • yökönryökäle

      Itse yösin katselen telkkaria ja nettailen. Lähihoitajana myös.
      Välillä otan pienet tirsatkin, siivoilen ja keitän puuron. Paskat lisät meilläkin on 40% vaan yölisä.

    • factory1

      Itse teollisuudessa prosessinvalvontaa. Katsellaan leffoja ja nukutaan.

    • Yökkö83

      Olen vanhainkodissa vakiyökkönä ja kiertojen, pyykkäämisen, puuron keiton ja lääkkeiden jaon välissä surffaan netissä, luen kirjaa, suunnittelen vapaa viikon ohjelmaa yms. On toki niitäkin öitä jolloin yks jos toinenkin valvoo ja sillon ei kansliassa lööbailla. Olen aloittamassa opiskelemaan työn ohessa sairaanhoitajaksi, koska tentteihin luku ja tehtävien teko sujuu tässä työn ohessa kuin itsestään. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe