Alastonsuomen kautta treffeille?

tuula-neiti

Onko täällä kenelläkään kokemusta treffeille pääsemisestä alastonsuomi-sivuston kautta? Siellä näyttää olevan miehillä oharimeininki, ei tullakaan sovituille treffeille ja jotain epämääräistä syytä selitellään, tai sitten ei mitään syytä edes ilmoiteta.
On kokemuksia kahdesta epäonnistuneesta treffiyritelmästä kyseisen sivuston kautta. Meni kokonaan usko löytää ketään sieltä kautta. Olin kuvitellut että sieltä nimenomaan saisi kaikkein helpoiten treffiseuraa koska sivusto on niin seksikeskeinen, toisin näyttää käytännössä olevan.

70

25531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnon mies

      Miehet hakee siel pelkkää panoseuraa et jos haluut pitemmän suhteen niin älä etsi sieltä mitään. pistä vaikka tänne jonnekkin ilmoitus jos haluut kunnon seuraa etkä mitään panoseuraa.

      • kohtauspaikka18v

      • jamppa4

        miehes kanssa meidän mökille, lupaan en vonkaa pillua !!!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Hyvä deittisivusto - https://e9lo.quoo.eu
        Maksulliset sivustot on tosiaan siinä mielessä hyviä että siellä ihmiset on enemmän tosissaan seuraa etsimässä kuin ilmaissivustoilla.


    • tuula-neiti

      En usko että tällaisella vanhalla naakalla on mitään realistisia mahdollisuuksia enää muuhun kuin pelkkään seksisuhteeseen. Onneksi sain edes yhdet onnistuneet s-treffit AS:n kautta järjestymään. Parempi sekin kuin ei mitään. Kokeilin aikoinani suomi24:n treffipalstaa ja sieltä ilmaantui juoppoja ja varattuja miesehdokkaita - ei kiitos enää sitä lajia.

    • kunnon mies

      No vanhako sitten olet? Mä lähden sun kaa seksitreffeille. Enkä ole edes mikään juoppo tai varattu. ite olen 36v

    • tuula-neiti

      Olen jo 46-vuotias, eli ihan ikäloppu muumio. Oletko varma että nousee tällaiselle?

      • kunnon mies

        Olen aika herkkä et taatusti seisoo jo suutelustakin jo, et ei ole mitään ongelmaa. Ja halujakin löytyy yllin kyllin. Missäs päin asustelet?


      • tuula-neiti
        kunnon mies kirjoitti:

        Olen aika herkkä et taatusti seisoo jo suutelustakin jo, et ei ole mitään ongelmaa. Ja halujakin löytyy yllin kyllin. Missäs päin asustelet?

        Kuopiossa. Ja sinä olet todennäköisesti jostain Inarista tai Naantalista?


      • kunnon mies
        tuula-neiti kirjoitti:

        Kuopiossa. Ja sinä olet todennäköisesti jostain Inarista tai Naantalista?

        Voi vit..tu. on meillä välimatkaa jotain 450 kilsaa


      • kunnon mies
        kunnon mies kirjoitti:

        Voi vit..tu. on meillä välimatkaa jotain 450 kilsaa

        Joudut vissiin tyytymään nyt oman kylän miehiisi


      • M43
        tuula-neiti kirjoitti:

        Kuopiossa. Ja sinä olet todennäköisesti jostain Inarista tai Naantalista?

        Hei! Vaikka tämä onkin vanha viesti jo niin kokeilempahan onneani silti...43 v komea ja varattu mies kuopion läheltä ilmoittautuu salaiseksi kaveriksi sinulle...! [email protected]


      • Anonyymi

        Toki muutkin voi ottaa yhteyttä,vain seksiä ja ystävyyttä.salaisesti


    • aune47vee

      Mites sulla Tuula on noin huono säkä käynyt AS:n treffien kanssa?

      Mä olen sua vuoden vanhempi ja miehiä on jonossa AS:ssa. Tykkään nuoremmista miehistä, ja todellakin vientiä on! Treffiä pukkaisi vaikka joka päivä :D

      Tuon kautta olen tavannut monet miehet ja jokainen on kyllä ilmestynyt treffeille ja homma jatkunut siitä seksiin ja uusintapyyntö tulee heti. Kyllä vientiä on ja hyviä miehiä!

      • tuula-neiti

        Olen kai niin ruma että miehet eivät uskalla tulla edes treffipaikalle. Vain yksi on uskaltanut tulla mutta hän olikin sellainen pitkä korsto joka uskaltaa mitä vaan.


      • tuula-neiti

        Ja tuo uusintapyyntö kertoo siitä että olet hyväpilluinen. Kukaan ei halua uusintaa minun kanssani, olen siis huonopilluinen. En saa siis muuta kuin kertakäyttöisiä irtomunia.


    • aune47vee.

      No höh...

      Uutta vaan peliin ja uusia ehdotuksia....ei ne kaikki miehetkään siellä adoniksia ole :/ Ja ota uusia kuvia itsestäsi.

      Tuon sivuston kautta kukaan ei ole tehnyt ohareita mulle, enkä ole kaikille edes lähettänyt kasvokuvaani.

      Onnea peliin ja nyt Alastonsuomeen : D

      • tuula-neiti

        Sulla on varmasti niin upea vartalo ja isot rinnat etteivät miehet voi vastustaa sinua. Minä olen ihan muodoton lauta.


      • kala 54
        tuula-neiti kirjoitti:

        Sulla on varmasti niin upea vartalo ja isot rinnat etteivät miehet voi vastustaa sinua. Minä olen ihan muodoton lauta.

        tuula-neiti

        moi tääl olis aik lähel sua mies joka olis kans siitä kiinostunut ja todella sen kans hyväkin, mites olis kiinostaisiko sua ?


      • as-käyttäjä
        tuula-neiti kirjoitti:

        Sulla on varmasti niin upea vartalo ja isot rinnat etteivät miehet voi vastustaa sinua. Minä olen ihan muodoton lauta.

        olen minäkin ns. lauta ja vientiä on kyllä as:llä, ikääkin on saman verran


    • kunnon mies

      pienet rinnat on kauniit. Sua olis kyllä varmaan ihana rakastella

    • kaunis rietas onnell

      Voi V voiko kukaan olla noin idiootti?Että ihan alaston Suomi kautta treffeille...kyllä ihmiset ovat vajonneet alas ja kovaa.Kyllä näkee näistäkin vastauksista tässä ketjussa.Täynnä joitakin epätoivoisten ääliöiden kommentteja...tyyliin sua olis varmaan ihana rakastella...hyi hitto.Te ja koko tälläinen kategoria kuuluttekin sinne huorailemaan alaston palstoille!Tervemenoa ja pysykää siellä.

    • Sama ongelma

      Saan silloin tällöin treffeillä kehuja ulkonäöstäni ja olen mielestäni muutenkin ihan hyvä tyyppi, mutta ei vaan tärppää. Suhteeni ovat kariutuneet siihen, että nainen ei halua jatkaa. Alkaa tuntua epätodennäköiseltä, että löytäisin parisuhdetta sopivan naisen kanssa. Kelpuuttaisin varmaan myös säännöllisen seksisuhteen, jos vain löytäisin semmoisen. Irtojuttuja en enää viitsi harrastaa. Kuopiosta minäkin.

      Alaston Suomi ei varmaan ole miehelle hyvä paikka etsiä? Voisin kuvitella, että siellä on paljon miehiä ja tosi vähän naisia.

      T: Samasta ongelmasta kärsivä jonkin verran nuorempi mies

    • Onko selvä

      Mikään paikka netissä ei ole miehelle hyvä ettiä seuraa!

    • Mikko......

      Moi Tuula,

      Kävin juuri eilen alastonsuomi sivuilla ja ajattelin tehdä sinne oman profiilin ihan kasvokuvan kanssa, mutta jännitän vielä.

      En siis ole hakemassa seksiseuraa vaan oikeaa suhdetta naisen kanssa, joka johtaisi oikeasti johonkin.

      Jos laitat itsestäsi alastonkuvan, saatan pettyä, koska haluan oikeasti nähdä luonnollisen kuvasi. Kun ihastun/rakastun, en vonkaa seksiä ja siitä huomaat, että olen oikeasti ihastunut sinuun.

      Käynkö siis tekemässä profiilin ?
      Olisiko se sitten se oikea paikka?

      • tuula-neiti

        Kaikki konstit kannattaa käyttää jos etsii tosissaan suhdetta, eihän sitä koskaan tiedä mistä tärppää. Kannattaa sitten heti ilmoittaa siinä profiilissa missä mielessä olet liikkeellä ettei tule väärinkäsityksiä. Onnea matkaan!


    • pettynytmies84

      mul oli treffit yhen naisen kanssa ja ei tullu paikalle

    • syvästi loukattu

      Alaston Suomi-sivusto on täysin sairas. Itse laitoin sinne ilmoituksen ja oman kuvankin. Sivuillla ei käynyt kuin homomiehiä katsomassa ja olipa joku ääliö lähettänyt tekstiviestinkin, jossa luki musta lista. Siis kaiken lisäksi loukataan toista syvästi, vaikkei ole tehnyt mitään pahaa. Laitoin sitten väliaikaisesti netistä löytämäni kuvan. Kas kummaa heti oli kuva ja koko ilmoitus poistettu koko palvelusta. Kun kerta itse on niin ruma ettei sinne kelpaa kuin haukuttavaksi, eipä siellä voi olla. Pitäköön runkkarit omat sivunsa, itse en sinne koskaan mene loukattavaksi.

      • Sakke...

        Sivultolta pois pääseminen on tehty kovin vaikeaksi. Siten helpointa on pistää sivuilleen netistä otettu kuva. Aina joku runkkari sen ilmiantaa. Siellä on kyyliä jotka päivittäin syynäävät kuvia. Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois.


      • viimeinenkerta34343

        Täysin samaa mieltä. Itsekin sinne aikoinaan pistin kuvani. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani. Sen sijaan homomiehet ja rinttihunkkarit kävivät. Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista. En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita. Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan. Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti. Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä.


    • HUONO SIVU

      sama juttu et mul oli pari kuvaa ja kun yks homppeli alkoi kuvaa haukkumaan kun en sitä tavannut niin munt laitettiin mustalle listalle kun haukuin sitä takasin.olen siis mies ja etsisin naisia

      • porno-pirkko in love

        Ihan säälittää miesten markkinat as:ssa ja varmastikin muillakin saiteilla.

        Mutta raaka totuus on, että as:ssa taitaa olla jokaista naista kohden 200 miestä. Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla.

        Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: "olet todella kaunis nainen, ihana vartalo. todella seksikäs".

        Kilpailu on kovaa. Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen. Joskus voi näinkin käydä.


    • 1vallatonm

      Moi Tuula,
      Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu. / Vili

    • as:com

      On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as:sän kautta. mut totuus on se että kundeja 70% ja gimmoja se 30..
      Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään

      • alastonsuoli

        Väärin as:n sukupuolijakauma on seuraavanlainen 75% käyttäjistä miehiä 15%käyttäjistä pariskuntia ja 10% käyttäjistä naisia. Että siitä vaan kannattaa sieltä seuraa hakea joo-o kyllä tosin sieltä ei mitään seuraa löydy lähinnä tuosta 10% naisosuudesta on 2% feikkejä


    • halukkuutta.

      saiskohan jo tänään jotain mies 53v....

    • 9789

      Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies

    • 13+5

      Kävin neljä kertaa treffeillä AS:n kautta.

      Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella. En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan.

      Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken.

      Yleisesti sen paikan viestien ja kommenttien perusteella tuntuu siltä että suurin osa käyttäjistä siellä taitaa olla todellisia idiootteja. Ehkä siis itsekin olen sellainen.

      • suomimies3

        Nyt käsität sen...tuollaisilta sivuilta ei tosiseuraa löydy...ei ainakaan edes kohtuullisia miehiä. He saavat ihan kapakoistakin seuraa..


    • vilivallaton@luukku.

      Moi Tuula-neiti, harmi ja törkeätä, jos miehet tekee ohareita. se kertoo tosi huonosta miehen itsetunnosta.

      • pirjopaakari

        Minä, siis nainen, olin eilen as:n kautta treffeillä. Vastassa oli fiksu pukumies, jonka kanssa nyt sovittu ne varsinaiset "treffit" huomiselle.

        As:ss on ihan laidasta laitaa ihmisiä, niinkuin baareissakin. Täytyy osata valita kirjoituksien ja puhelimessa puhutun ulosannin perusteella, millainen siellä toisessa päässä on.


    • JoskusASssa

      Komppaan pirjopaakaria. Ihan kuten ulkomaailmassakin, on netin yhteisöissä monenkirjava kattaus ihmisiä. En enää ole aktiivinen AS.comissa, mutta tiedän että sieltä löytyy fiksuja ja filmaattisia persoonia molemmista sukupuolista. Samoin niitä vähemmän fiksuja. Jokaisella on omat motiivinsa olla siellä.

      Ja kyllä, osa väestä voi olla vakavalla mielellä liikkeellä jopa tuollaisella sivustolla. Jos seksuaalisuus on tärkeää, tai ihmisellä on kenties erikoisempia suuntauksia seksin suhteen, on helpompi etsiä sopivia ihmisiä sen perusteella tuollaiselta sivustolta kuin käydä 20 henkilön kanssa viisillä "normitreffeillä" ja sitten alkaa kyselemään "tykkäätkös muuten sidontajutuista?". Se on turhauttavaa.

      Kuriositeettina kerrottakoon, että olen mies. :)

    • 3rghjkl

      Homojen määrä siellä etoo.. Haluaisin, että omat kuvat saisi rajata vain naisille. Ällöttää, että ani harva nainen käy vilkaisemassa kuvia, mutta kikkelikallet ovat ihan innoissaan. Heille riittäisi varmaan korvanipukka ja kävijöitä riittäisi.

      • homosuomi

        Kyllä minuakin etoi se homojen määrä alastonsuomessa. Harva nainen kävi vilkaisemassa kuvia, mielestäni tuon sivuston nimi on paremminkin homosuomi.com.


    • mies..

      oon käynyt kahdesti treffeillä alastonsuomen kautta. molempien kanssa naisilla oli dildokuvia ym eroottisia kuvia näkyvillä. livenä toinen valitti kahvinkeittimeni äänestä kun sillä oli moccamaster. sanoin ettei ole varaa moccamasteriin ja sit se lähti pois. toinen olisi kanssani halunnut vain kaveri olla. eli ei mitään kontaktia ois saanu, ois halunnu pleikkarii pelata.. jotenkin outoa jutella pleikkaripeleistä naiselle jonka dildoilua ja posliinia ja tissikuvia on kattonu aiemmin netissä.

      • inkkari1

        Mutta eikö tuo jo kerro sen että alastonsuomessa olevilla naisilla ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa,


    • KaruTotuus

      Tämä on tullu AS jutuista selväksi pelkästään juttuja lukemalla, ilman sivuille kirjautumista: Tuntuu olevan valta osa "miehistä" täysin pihalla todellisuudesta, saati vastakkaisen sukupuolen ajatus maailmasta. Ja ihan taatusti siellä on naiset vähemmistönä eli luonnollisesti kilpailu ON kovaa ja keinot usein SÄÄLITTÄVÄN lapsellisia. Mutta paras vinkki on tosiaan tämä: Jos sinne nyt kuitenkin on päättänyt mennä ihmettelemään ja haluaa vaikka huonon tarjonnan vuoksi ulos, niin helpoin/nopein tapa on arvostella joku kuva negatiivisesti. Pihalle kuulemma lentää samantien... Ja vielä rahasta: TOTTAKAI siellä maksaa kaikki, sehän on bisnestä millä on ideana tehdä rahaa! :)

    • Joo, Alastonsuomesta voi varmaan seksiseuraa löytää yhtä lailla kuin Suomi24:sta, mutta jos tosissaan tahtoo kumppania etsiä niin ehkä se ei ole oikea paikka. Sitä paitsi Suomi24 on seksiseuran hakemiseen vähän jännittävämpi paikka kun ei ole sitä toisen henkilön varustusta liikaa saanut töllistellä etukäteen. Tämä on tietysti makuasia. Itse en ole edes seksitreffeille ikinä lähtenyt, jos jossakin vaiheessa keskustelua on hirveän suoraan tullut jotain epäasiallisuuksia tai seksuaalisia ehdotuksia.

      Tällä hetkellä haen pareista ja naisista seuraa mieheni kanssa ja helposti treffit on saatu järjestymään ja kivaa on ollut. Eli ihan ihmisiäkin siellä joukossa on. Mutta aina se karvat nostaa pystyyn jos tuntuu siltä, että viestien pointtina on nettivälitteisen kiihoituksen aikaansaaminen ennemmin kuin live-treffien järkkäys.

    • nakusuomiteffit

      Alastoman suomen kautta treffeille menossa on varmaan vaikeinta luottaa että toinen on tosissaan ja tulee treffeille puhtain aikein. Parasta varmasti olisi että kumpikaan ei mainitse Alastonta suomea vaan olisi niin kuin tavattaisiin muuten vain. Mutta eihän sitä tiedä vaikka kaksi itsensä paljastamisesta nauttivaa löytäisi toisensa ja lempi leimahtaisi:D

    • vilivallaton

      Outoa, miksi mies tekisi oharin? Minä teen aina sen mitä on sovittu, eihän oharissa ole mitään järkeä.
      Seksi tulee vasta kun tuntee toisen ihmisen, silloin tietää mistä hän myös nauttii.
      / vilivallaton
      jos haluat aiheesta lisäkeskustelua txt 050-5255696

      • kakspluskuus

        Epäröivät tyypit tekee oharit. Treffit on yhtä tai vieläkin hankalampi kuin työhaastattelu. Oharisteja on lienee myös naisissa.


    • Oikein Hyvä

      Ollaan saatu yli 50 kimppapariskuntaa alastonsuomi.com:ista kolmen vuoden sisään, eli toimii. Pareille erittäin jees, sinkkumiehiä aivan liikaa...

      • jamppa4

        tykkäisin ja vaimonikin tykkäisi. pääyös on tehty yhdessä.


    • Ei ikinää a.s

      En suosittele . Varsinkin jos ihastuu ja olette tavanneet hyvässä hengessä ja toinenkin on kertonut kiinnostuvansa. Ei ole kiva kun toisen tilapäivityksessä etitäänkin sutinaa ja miestä

    • yksi kokemus

      Kerran olen onnistunut sopimaan treffit sitä kautta. Paremmin on kyllä onnistanut ihan tavallisilla treffisivustoilla. http://www.seksisuhde.net/ Tuossa vinkkinä yksi linkki.

      Oharit on vielä omalla kohdalla kokematta. Ehkä on sitten vaan käynyt hyvä tuuri. Kaikki ovat aina ilmaantuneet paikalle, eikä kukaan ole ainakaan mitään räikeitä valheita kertonut itsestään ennen tapaamista.

    • f681

      Moikka !
      Valitettavasti vähän joka sivustoilta löytyy oharijengiä ja sitten myös ok porukkaa...
      Itse en ole ikinä sortunut ohareihin...
      Jos kaipaat rehtiä,soita 0465439848.
      Muuten ei kannata soittaa.
      Aurinkoista viikonloppua.
      T:M

    • Muokkaaja1

      Moi Tuula! Mulla on kokemusta ei ehkä niinkään treffijutuissa mutta asiakkaita olen saanut AS:n profiilini kautta. Kaikki on muistaakseni saapuneet ihan ajallaan sovitulle paikalle. Voi olla että kun yleensä netissä ollaan anonyyminä niin semmonen kiusanteko on sitten helpompaa ja sitä sitten tehdään sen kummemmin ajattelematta, luulen...

    • kimit

      Nyt pitäs löytää joku kiva estoton kesäkissa.

    • jamppa4

      Tule miehesi kanssa Keski-Suomeen !! Olaan alasti vailla seksiä ! =)

    • x-files1

      Naisten on tuoltakin helpompi löytää seuraa kuten muualtakin. Nuo naiset Alaston Suomessa ovat vaan vähän reppanoita. Huonon itsetunnon omaavia huomiohuoria. Naiset laittavat sinne rivoja kuvia itsestään ja epätoivoiset miehet kehuvat kuvia ja yrittävät vongata seuraa. Kyllähän se kohottaa naisen itsetuntoa kun on aina paljon miehiä kehumassa tavaran ulkonäköä. Tosiasiassa en ole nähnyt siellä ainuttakaan negatiivstiä kommennttia vaikka värkki olisi kuinka ruma Miehet, joilla on normimittaa isompi kalu laittavat siitä kuvankin esille. Normikokoisen omaavat ja myös pienemmällä työkalulla varustetut jättävät kalunsa esittelemättä.

      Pitäisikö kuitenki ajatella kokonaisuutta? Jos itsetunto on kovin huono ei tuosta saa kuin hetken avun sille. Huomenna on laitetteva uusi, vielä rivompi kuva, koska ei ne miehetkään siellä jatkuvasti jaksa sitä samaa kuvaa kehua. Ylihuomenna taas uusi kuva. Terveempiäkin tapoja heikon itsetunnon kohottamiseen olisi varmaankin tarjolla.

      • anon1111

        Niin mitä alastonsuomen moderaattoreihin tulee. Niin huhuja liikkuu että ovat jääneet kiinni yksityisviestien lukemisesta, eikä siinä kaikki myös sivuston käyttäjien kuvien levittelystä muuanne nettiin.


    • tvpj

      Kerroppas Tuula neiti as nimimerkkisi niin jatketaan siellä. T: cambfire

    • kyllästynyt

      Varattuja miehiä ja naisia täynnä. Ihme jollei treffeille pääse tulemaan.

    • Anonyymi

      Kyllä . Olen 50 v mies, treenaan monipuolisesti ja kivaa naisseuraa olen saanu as:n kautta. Kuopiosta olen.

      • Anonyymi

        Tääällä myös viisikymppinen mies samasta suunnasta.
        Kiinnostaisi minuakin kiva naisseura, profiili löytyy as:sta.
        Ihan normaali mies olen vaikka noillakin sivuilla tulee välillä pyörittyä...


    • Anonyymi

      olen 24v muija oulusta.. olisko kiimaista miestä tyydyttää mut?

      • Anonyymi

        Täällä olis 27v.


    • Anonyymi

      Joo ja hakuatko tässä sopii ku 37 fiksu elää kertaa ja hoidan kunnolla ja oon kiltti käyttökyrpä, komea sellainen. [email protected] aleksi

    • Anonyymi

      Ota yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe