En enää kykene ymmärtämään

En käsitä

Siis järkeni ei kykene käsittelemään sitä, ettei pysty löytämään edes netin kautta ketään. En pysty saamaan käsiksi sitä syytä, miksei onnista. Onko vika minussa? Onko vika niissä naisissa? Onko vika netissä? Vai onko se vaan niin, ettei missään mitään vikaa olekkaan, mutta homma ei kummiskaan vain pelitä?

4

194

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minun ajatuksia

      Netissä on miesten näkökulmasta huonot markkinat; täysipäisiä, fiksuja ja viehättäviä naisia ei ole edes tarjolla. Itse kelpuutan vain naisen, jonka kanssa minulla on aika paljon yhteistä (samankaltainen ajatus- ja arvomaailma, terveet elämäntavat, ym.). Ulkonäkö ei tarvitse olla missitasoa, mutta huoliteltu ja minun silmään viehättävä kuitenkin.

      En ole johtotehtävissä tai omaa hunks-kroppaa. Olen kuitenkin korkeasti koulutettu, liikunnallinen, vakityössä ja harrastukseni saavat naiset kiinnostumaan. Saan nettitreffeillä naisilta kuolausviestejä; ihan näteiltäkin. Minulle on myös viestissä kerrottu, että minun kannattaisi valita tarkkaan; minulla pitäisi olla siihen varaa. Näin ei vain ole käytännössä.

      Veikkaan, että juntit puutteessa elävät miehet osittain pilaavat tämän homman. Olen kuullut aika monen naisen suusta miten heitä on huijattu, mies on osoittautunut tosi pimeäksi tyypiksi tai pelimieheksi, joka pyörittää montaa naista. Ehkä tämä selittää miksi nettitreffeillä on niin vähän naisia verrattuna miehiin. Ehkä naiset myös löytävät kumppanin helpommin muiden sosiaalisten verkostoiden kautta?

      Viestin pointti on, että nettitreffeillä tulleesta kysynnästä ei kannata tehdä johtopäätöksiä omasta "tasosta". Taso on täysin subjektiivinen käsite; tietyt ominaisuudet voivat olla joko hyviä tai huonoja riippuen tarkastelijasta. Makuja on monia jopa ulkonäön suhteen. Ihan turha itkeä miksi monet naiset lähtevät renttujen mukaan; nämä naiset eivät ole sivistyneitä tai tavoittelemisen arvoisia muutenkaan.

      Jos kukaan ei ota sinuun yhteyttä tai et löydä aktiivisesti etsimällä ketään, niin sekään ei välttämättä kerro tasostasi mitään. Se voi ihan hyvin tarkoittaa, että markkinat ovat surkeat. Vika ei välttämättä ole siis sinussa.

      Mitä vaihtoehtoja sitten on nettitreffeille? Jos et omaa oikeita sosiaalisia taitoja ja sopivia sosiaalisia verkostoja, niin voit jäädä yksin. Tai voit ottaa täysin yhteensopimattoman kumppanin siitä heikosta tarjonnasta, mitä on saatavilla (johtaa vain kärsimykseen suhteen molemmille osapuolille)

    • Edellinen kirjoittaja on aika tehokkaasti selittänyt sinulle nettideittailun ongelmat. Vikaa ei välttis ole missään, homma ei vaan natsaa.

      Edellinen kirjoittaja kuulosti muutenkin fiksulta kaverilta. Useimmat tyyytyvät täällä vaan kitisemään. Mä olen alkanut nähdä jo punaista aiheesta "taso", atm ja ytm. Sillä tasolla kun ei ole mitään merkitystä, jos kemiat ei kohtaa. Nettideittailussa pitää olla hyvä suodatin huijareille, puutteessa oleville junteille ja pettäjille. Sen lisäksi vaaditaan lehmän hermot, koska sen sopivan löytäminen vie aikaa ja paljon energiaa. Välissä ehtii hakata päätä seinään monta kertaa.

      Tsemppiä ja hyvä hermoja oikeille deittailijoille.

    • SinkkuN35v.

      Hyviä vastauksia olet aloittaja saanut, itse allekirjoitan kyllä ton kommentin puutteessa elävistä junteista ja pelimiehistä, ne lannistavat kyllä joka naisen ainakin vähäksi aikaa. Yritä erottautua selkeästi näistä.

      Asiallisia, fiksuja miehiä on tosi vähän, yleensä miehet pyrkivät aloittamaan sen tutustumisen seksin kautta. Siinäpä syy miksi naiset putoavat pois tästä hommasta aika pian kun tajuavat ettei täältä mitään järkevää löydy.

      • h4l1pul4

        Minä ymmärrän kyllä sen miesten halun korvat kättely seksillä. Seksi on vietti, yhteiskunnan edellyttämät käytöstavat pitää oppia ja hieno luonne on vielä sitäkin suurempi saavutus. Tapoihinhan kuuluu tutustua toiseen ensin ihmisenä. Hienoon luonteeseen kuuluu ottaa toiset ihmiset huomioon yhtä tärkeinä kuin itse on, eli ei kohtelemaan heitä omien pyrkimysten välineinä.

        Seksi on yksinkertaisempaa. Ei tarvitse kuin urahdella ja murahdella hiukan ja pikkuisen liikuttaa paikkojaan ja tarve tyydyttyy, ainakin toiselta osapuolelta. Olen naisena ehkä epätavallinen, koska kyllä minullakin noita 'haaveita' on, useinkin. Olen yhteisestä sopimuksesta naiskennellutkin yhden häntäheikin kanssa, ja aluksi se oli ihan kivaakin, yksinäisyyteen verrattuna. Pian siihen kyllä kyllästyi sitten.

        Tosielämässä minut saa viehättymään olemalla ystävä, keskustelemalla ja olemalla kiinnostunut samantapaisista asioista. Ulkonäöllä, varallisuudella ja perhesuhteilla ei ole kovin suurta merkitystä. Mielenterveystoipujiin en halua vastaisuudessa hairahtua, ja insinöörit kierrän kaukaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1795
    2. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      74
      1415
    3. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1392
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      28
      1189
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      116
      1132
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1049
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      977
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      899
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe