Miksi ei kokoja vaikka ostajia olisi!

Pettynyt kauppoihin

Miksi ei Suomessa ole runsasmuotoisille naisihmisille edullisia vaatteita ? Ei tahdo löytyä kauniita ja tukevia rintaliivejä,kuoseja on maailma väärällään mutta rintava nainen saa tyytyä niihin tavallisen näköisiin alusvaatteisiin.Omatuntokin kohoisi jos päällä olisi kauniita alusvaatteita ja edullisiakin vielä.Ulkomaisista nettikaupoista ei oikein uskalla tilata mitään.Joka nainen haaveilee kauniista ja pitkistä talvisaappaista ja varren leveys on n.40 cm.Me kaikki ei olla hoikkia eri paikoista vaikka kauniita ollaankin!Miksi ei Suomesta tahdo löytyä kauppoja mistä saisi edullisia ja kauniita vaatteita millä itsensä pukisi päästä varpaisiin saakka sopivalla vaatekoolla ja kauniilla saappailla.

7

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • big mama-

      Mistä päin Suomea olet? Pääkaupunkiseudulla on ainakin alusvaatekauppa Funkylady, jossa on isoja rintsikoita. Varmaan paljon muitakin, kuten boutique loulou. Netissä ainakin suomalainen nettikauppa LUMINGERIE.FI.

      Tiedätkö rintsikkakerhon Provea? Kokoja aina 110/F saakka. Olen itse aina aika ajoin mukana siinä ja kerään varastoon rintsikoita, sitten eroan.. Olen tykänny heidän malleistaan ja ovat kestäneet hyvin (hinta vai n 15 €/rintsikat kotiinkannettuna).

      Itse ostin viime talvena talvisaappaat, jotka oli vielä suht edulliset Jana-merkkiset. Niissä on leveä, säädettävä varsi ja leveä lestikin. Ne löytyi suomalaisesta nettikaupasta nimeltä kenkäliike.fi. Heillä on ilmeisesti ihan fyysinen kauppakin Iisalmessa. Tuolla suomalaisessa nettikaupassa nimeltä WISHWEAR.fi oli ainakin jokin aika sitten alessa leveävartisia saappaita. Heillä liike Jyväskylässä. Treella saattaisi löytyä kaupasta nimeltä Speci.net. Hkissä varmankiin paras tarjonta pekan kengässä, bellissimassa yms.

      Jatkuvaa metsästystähän tää on :(

    • naiset alkaen 42

      Speci-kaupassa myydään isoja kenkiä, naisten koot alkavat numerosta 42, itse olen sinne liian pienijalkainen, vain 41. Kävin katsomassa vuosia sitten että olisiko ollut mulle sopivia pitkiä saapikkaita (olen 178 cm eli vaatteet muuten kävis mulle).

    • Kaupan valinta

      Myöskään siroille pienille naisille ei löydy Suomesta vaatteita, saati kenkiä. Esim. kokoa 32 ei vaatteissa enää löydy oikeastaan mistään. Stockkalta voi jotain löytyä mutta siellähän on ihan ryöstöhinnat laatuun nähden.

      Suomalaiset sisäänostajat hommaa kauppoihin tavaraa vaan koossa 38-40 ja jalkineet 37-41 (naisten koot). Siksi ostankin kaikki vaatteeni ulkomailta (netistä). Jos omaa kokoani löytyisi suomen kaupoista ostaisin tietysti sieltä.

    • ompelija?

      Suosittelen lämpimästi big maman mainitsemaa Lumingerieta! Siellä on upeita alusvaatteita ja todella isoja kokoja. Hinnat ovat melko edullisia. Tilattu tuote tulee kotiin jopa seuraavana päivänä, vaihto- ja palautusoikeus toimii.

      Oletko harkinnut itse tekemistä tai ompelijan työllistämistä? Vaatteiden teettäminen on useimmiten toki kalliimpaa kuin kaupasta ostaminen. Toisaalta sillä lailla saa juuri omien mittojen mukaisen pukineen.

    • 19

      "Joka nainen haaveilee kauniista ja pitkistä talvisaappaista ja varren leveys on n.40 cm"

      Huomasin, että Brandosille oli tullut leveävartisia saappaita.

      Esim tuollaiset alessa

      www.brandos.fi/marina-ferranti/3502-vernice-nera-vitello-nero/a23668

    • towardthebrightlight

      Minä en ole koskaan pystynyt ostamaan saappaita, en edes silloin kun vaatekokoni oli 38/40. Nyt vaatekokoni on 42-46 (riippuu valmistajasta yms) mutta saappaita en viitsi katsoakaan. Ne on aina tarkoitettu täysin tikkujalkaisille ihmisille.

      Brandosilta en enää tilaa mitään, viimeksi jouduin ottamaan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen jotta sain sen mistä olin maksanut.

      Rintaliivitkin ovat aina olleet ongelma, koska minulla on iso rintakehä mutta pienet tissit. Liivien vartalonympärys täytyisi olla about 95 mutta C-kuppi tuppaa olemaan vähän liian iso. Ja eihän sellaista kokoa kuin 95B löydy mistään tavallisista kaupoista. Ellokselta joskus löytyy mutta valikoima on aika pieni.

    • tissitön tiina

      Myöskään rinnattomille isohkoille tai isoille naisille ei ole rintaliivejä. Ei ole kysyntää, todetaan tylysti Helsingin erikoisliikkeissä ja lähdetään palvelemaan niitä, joille kokoja löytyy. Minkäs teet. kun ei ole mitään pistettävää A-kupin sisään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe