halpa lämmitin autoon yöpymistä varten

rahat tiukassa:)

Mulla on farmari auto joka katsastettu pakettiautoksi. joudun välillä yöpymään siinä, onko hyviä vinkkejä halvasta lämmittimestä. koska ei raaski mitää webastoa ostaa. niinku omaa kotia lämmittää kynttilätkin hyvin se voisi olla yksi idea tai rangia vedenkeitin mut onko muita ideoita? onko esim. akulla toimivaa lämmitintä olemassa? agrikaatti ja patteri ois yksi idea mut siinäki tulee useampi satanen kuluja. eli etsinnässä köyhän miehen lämmitys ideaa:)
Lämmin kiitos

92

24629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipäs sitä

      lämpöä tyhjästä synny,johonkin täytyy panostaa.

    • sillee sipuli

      ei toki tyhjästä tuu mut ideoita saa käyttää,ei aina tarvitse rahaa tuhlata:)

    • Lämmin hytti

      Sissikamiina on hyvä, vain pakoputki katosta läpi, ja eikun pökköö pesää niin tarkenoo.

      • rfvfvff

        Tenua peltipönttöön ja tenu palamaan. On edullinen


    • Aikoinaan tehtiin vanhoista rautatynnyreistä kiukaita, laita sellainen ja kuumenna kivet illalla niin lämpöä riittää aamuun.

      Entäs dieseltoimiset venelämmittimet?

      Ei se aggregaattikaan halvaksi tule kun kilowatteja pitää löytyä ja suuri osa menee aggregaatin lämmitykseen.

      Sisällä palava liekki tappaa koska heti kun happipitoisuus laskee niin häkää alkaa syntymään eikä se ole terveellistä.

      Akku ei sovi oikean lämmittimen teholähteeksi. 12V 100Ah on teoriassa 12x100 kWh mutta sitä ei voi paljoa yli puolen purkaa eli vajaan kilowattitunnin verran joten ainoa toimiva on ajoneuvolämmitin. Jos autossasi ei ole tuplaikkunoita ja lämpöeristeitä niin tehoa kuluu ja ikkunat jäätyvät paksulti pakkasessa. Vaihda koko auto peltikuoriseen retkeilyautoon jossa on lämppäri valmiiksi jos kerran haluat talviaikaan siinä yöpyä. Samaan hintaan saat silloin vehkeet aamukahvin keittoon ja aamupissillä käyntiin, kunnon pedin jne. Suosittelen!

    • Ja hyvä makuupussi

      Jos antaisi koneen käydä sen aikaa kun nukkuu, ja lämppäri puhallus koetaulun suulakkeista takaosaan, ei tyhjäkäynnillä paljoa kuluta, jos on diesel.

    • Maimi B

      Mulla oli sellainen pieni kaasupullo, ehkä 1/3 normaalikokoisesta pullosta ja siinä päällä sellainen laite missä sai keittää vettä.

      Se oli päällä pienellä liekillä koko yön tosin teltassa.
      Olimme vuonna 1968 telttaretkellä Olos ja pallastunturin lähistöllä.

    • kiitos paljon avuist

      Retkeilyautoa ei mahdollista ostaa koska ei sovi mulle ku ajan 40 000t km vuodessa.
      autonvaihto ei kannata tupakansytyttimessä kahvit nykysi keitän. aamupaskalla joudun käymää huoltsikalla.
      kaasupullo jossa keitin paras idea tähän mennessä. :)

      • Häkää

        "kaasupullo jossa keitin paras idea tähän mennessä".
        Ainoastaan siinä tapauksessa jos itsensä meinaat tappaa.
        Sisältä palamisilman ottavat ja palokaasut sisäilmaan jättävät lämmittimet vie hapen ja tuloksena on häkä myrkytys.
        Järkevimmältä tuntuis käyttää väliin auton moottoria. Ja tosiaan kunnon makuupussi.


      • Häkää2
        Häkää kirjoitti:

        "kaasupullo jossa keitin paras idea tähän mennessä".
        Ainoastaan siinä tapauksessa jos itsensä meinaat tappaa.
        Sisältä palamisilman ottavat ja palokaasut sisäilmaan jättävät lämmittimet vie hapen ja tuloksena on häkä myrkytys.
        Järkevimmältä tuntuis käyttää väliin auton moottoria. Ja tosiaan kunnon makuupussi.

        Vielä jatkoa edelliseen.
        Ihmisiä yöpyy 40asteen pakkasissakin makuupusseissa taivasalla.
        Joten edullisin ratkaisu olis tehdä kunnon "pesä" Farmarin takaosaan.
        Tosin yöpymisen jäljiltä lasit on aamulla myös sisäpuolelta kuurassa.


      • Mikä estää ajamasta retkeilyautolla 40'000 km/a? Ne on tehty vankoille pakun pohjille joilla ajetaan työajoa 500 tuhatta kilometriä helpostikin. Niissä on kaikki sinun tarvitsemasi samassa paketissa, jääkaappi, vessa, keitin, lämmitys, sänky, vaatekaappi ja muuta säilytystilaa jne. EI muuta kuin kauppaan ja ostamaan. Jos tyydyt muutaman vuoden vanhaan , muutama kymppi ajettuun niin 40'000€ riittää ratkaisemaan pulmasi. Vanhempia saa halvemmalla. Uudet maksavat 50 k€ ylöspäin.

        Tutustu ainakin mahdollisuuteen!


      • edfcv
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mikä estää ajamasta retkeilyautolla 40'000 km/a? Ne on tehty vankoille pakun pohjille joilla ajetaan työajoa 500 tuhatta kilometriä helpostikin. Niissä on kaikki sinun tarvitsemasi samassa paketissa, jääkaappi, vessa, keitin, lämmitys, sänky, vaatekaappi ja muuta säilytystilaa jne. EI muuta kuin kauppaan ja ostamaan. Jos tyydyt muutaman vuoden vanhaan , muutama kymppi ajettuun niin 40'000€ riittää ratkaisemaan pulmasi. Vanhempia saa halvemmalla. Uudet maksavat 50 k€ ylöspäin.

        Tutustu ainakin mahdollisuuteen!

        Et kyllä Fiatinreuhulla aja 500tkm . Älä valehtele


      • edfcv kirjoitti:

        Et kyllä Fiatinreuhulla aja 500tkm . Älä valehtele

        Tuolla esim. myytävänä Ducato 1996 2,5l moottorilla ja ajettu 441'000 km. Mikä estää ajamasta puuttuvaa 60 tuhatta?

        http://www.nettiauto.com/fiat/ducato/4425105

        Tuskin ne tuollakaan valehtelevat kilometrejä ylöspäin vaan mieluummin alas!

        Tuskin sillä on suurtakaan eroa onko kuormana asunto vai muuta rojua. Normaalisti uskoisin asuntokäytössä olevaa huollettavan paremmin kuin muussa käytössä. varmaan tässäkin on poikkeuksia mutta nehän sen säännön sanotaan vahvistavan.


    • ...

      Pallogrilli tulille. Jo piisaa lämpöä. Voit lämmittää makkaraakin samalla.

    • Vanha konsti

      Halpa lämmitin teeseitsemiehelle. Tarvitaan vanha noin 2-3 litran kattila, hienoa hiekkaa 2/3 osaa kattilaan, sitten kastele hiekka tenulla (sinooli) tarkoitettu sriikeittimiin. Kattila tulee sioittaa niin ettei se kuumota eikä sulata altaan eikä ympäriltään mitään, vaikka pari tiiliskiveä alle, sitten tenu vain palamaan, ja palaa puhdasta sinistä liekkiä ja lämmittää. Sama hiekka kestää vaikka kuinka monta lämmityskertaa, tenua vaan pitää joskus lisätä(huom vain kylmään sammuneeseen hiekkaan).

      • ÄLKÄÄ IHMEESSÄ

        KÄYTTÄKÖ MITÄÄN PALAVAA LIEKKIÄ LÄMMITYKSEEN, MISSÄÄN TILANTEESSA, HAPEN POLTTAA SULJETUSSA TILASTA POIS MUUTAMASSA MINUUTISSA JA HUONOLLA HAPELLA POLTETTU LIEKKI TUOTTAA HÄKÄÄ !!!


      • ...
        ÄLKÄÄ IHMEESSÄ kirjoitti:

        KÄYTTÄKÖ MITÄÄN PALAVAA LIEKKIÄ LÄMMITYKSEEN, MISSÄÄN TILANTEESSA, HAPEN POLTTAA SULJETUSSA TILASTA POIS MUUTAMASSA MINUUTISSA JA HUONOLLA HAPELLA POLTETTU LIEKKI TUOTTAA HÄKÄÄ !!!

        pallogrillin voi boostata pölynimurilla. Kyllä happea riittää.


    • Onks ne turvallisii

      Mitäs ne säteilylämmittäjät, joita näkee mökeillä ?

    • palonsyyn tutkija

      Kyselijä varmaan tarkoittaa yöpymistä tieposkessa tai jollakin varastoalueella, eikä ole mahdollista saada sähköä.
      Vaihtoehdoiksi jää esim. venekeitin, säteilylämmitin tai se trangia.
      Kaikki polttavat sisätilassa olevan hapen, joten oleskelu on mahdollista vain jos "lämmität hakakoille eli sinulla on voimakas luonnonvetoinen tuuletus.
      Sähköenergiaa et voi hukata, kun sulla on vain akku.
      Esim asuntovaunussa "6 hengen jatkuva oleskelu" vaatii 3 kpl 10x10 cm:n aukkoa lattiassa . Sinulla täytyy siis olla ainakin yksi tuon kokoinen aukko eli auton vapaakierto päällä ja lisäksi sinulla pitää olla katossa sellainen reilun kämmenen kokoinen peltiluukku, mitä näkee useissa pakettiautoissa. Vähintään näillä edellytyksillä saa ilman kiertämään luonnonvedolla riittävästi, jotta voisit lämmittää autoa trangialla tai vastaavalla . JOs et järjestä ilmalle tälläistä kiertoa, niin sinun käy kalpaten. Kannatta hyödyntää tuuletuksessa myös tuulen suunta. LÄmmittimellä pitää olla turvallinen paikka, missä tuli ei tartu muihin mukana oleviin varusteisiin. Et varmaan halua tulla grillatuksi.
      Pitää muistaa, että säteilylämmitinkin polttaa kaasun lisäksi ilmaa, sillä ei kaasu yksistään pala vaan "muodostaa ilman kanssa syttymiskelpoisen seoksen"

    • oi jee

      sisätilan lämmitin ja agrikaatti pärisemään

    • ..

      Syksy on kyllä hienoa aikaa, kun voi kerätä lehtiä ja risuja ja niillä lämmittää vaunu.

    • Todellisuudessa ei ole halpaa turvallista lämmitintä moiseen kapineeseen.

      Joku vene tai matkailuautoon tarkoitettu saattaa olla mahdollinen jos tila on sille sopiva mutta paras keino on hankkia vanha m-vaunu tai -auto joissa lämppäri ja eristeet ovat valmiiksi.

      Kun on ikää niin hinnat ovat alta 10 k€ jopa muutama tonni. Niiden takuut eivät enää toimi joten ostaessa pitää olla tarkkana ja ottaa joku asiaa tunteva mukaan ostoon.

      Suoraan akulla toimivai lämppäreitä ei voi olla koska ne vaatisivat todella tuhtit akustot ja missä sinä niitä lataisit? Jos sähköä on saatavilla niin sisätilanlämmitin saattaa olla osin käyttökelpoinen. Niissä pitää ottaa huomioon niiden tarkoituksen olevan vain lyhytaikaisen käytön ennen ajoon lähtöä joten miten ne soveltuvat 10 tunnin yöhön on epävarmaa.

      On lämmitin mikä hyvänsä niin jos aikoo aamulla herätä on syytä varmistaa riittävä ilmanvaihto.

    • sumppi-1

      Tuikkukynttilöitä teen itsekin. Näitä voisi olla haluttu määrä rivissä koventamassa jotakin varaavaa massaa, vaikka kiertovesiputkea. Tämä rivistö(t) voisi saada ilmaa ulkoa altapäin, ja poistoilma aukosta katossa. Mahdollisimman alas sijoitettuina voisivat kenties matkalla aikaansaada lämpöä. Varsinkin jos teet "pesän" joka on huolella eristetty. Silti edelleen riittävä ilmansaanti myös hengitykseen on elintärkeää. Ja: sitä lämpöä kaipaa eniten juuri nukkumaan mentäessä ja heräiltäessä.

    • Kosaanilla kuumaksi

      Minulla oli aikanaan 17M farkku Taunuksessa 2kg kaasupullon päällä retkikeitin ja sen päällä pari tiiliskiveä, kyllä se niin harva auto oli ettei happi loppunut mutta aamulla lasit sisäpuolelta niin paksussa jäässä ettei jaksanut muoviskrapalla raapata vaan oli ostettava jotain spreitä jolla jään sai hiukan pehmenemään ja sitten pois. En suosittele, tarkeni kyllä mutta muuten arveluttavaa.

    • näillä tarkenet

      Halvempi karvalakki mallin webasto tai eberi ,missä on vain vuorokausiajastin (ei viikkoajastinta) ja hyvä makuupussi.

    • ffffddd

      Huoltoasemat myyvät puita, tee nuotio

    • asd212

      Osta minulta. 12v lämpö/kylmä ilma puhallin jonka saa kytkettyä tupakan sytyttimen kohtaan. kIINNOSTAAKO?

      • fydesartetyi

        Pöljä, kohta pitkänaikaa, EI KIINNOSTA!


    • Perusvärkki

      Rumatikki on halvin ja taloudellisin lämmitin,käy myös farmariautoon.

      • Meillä on

        Ilman muuta Rumatikki kelpopeli eikä maksa paljoakaan.


    • housut2

      Pasko housuun lämmittää ainakin jonkun ajan.

      • Sehän

        onkin mennyt tuolla Rumatikki kirjoittelijalla housuihin jo vuosia!


    • Halvallakin

      Onko sullakin Rumatikki? Kesä tulee ,eläkeläiset paanalle puhaltelemaan.

      • xf650

        joopajoo juvan abc:llä myydään sähköä ja kaupungit on täys lämmitys tolppia.


    • Uskalikkoja

      Rumatekkejä näkyi jo baanalla,jotkut otta riskin kylmettymisestä.

      • Rumatik

        Aprilli juttu. ei palele Rumatikilla Grantusassa. On alkovi ja takakeittiö ja yli 7 m mittaa. Hyvä ja lämmin kaupungissa talvikäytössä.


    • erämies hämmeestä

      Osta hyvä makuupussi. Siinä nukut vaikka lumitunnelissa. Sitten kun heräät polkaset auton tulille.

      • roope anka

        mee sä vaan sinne tunneliis


    • Suostellaan

      Rumatikki ja Aromipesä,ainut oikea ratkaisu kylmettymisen ehkäisyyn.

      • hyvä värkki

        Ja Fiatti, jos remontoida haluaa


    • Ilimalla

      Fiatti altella niin työllistää korjaajia. Mukavaa vaihtelua, välillä paskana piirilevy, välillä vetonivelet. Kerran kesässä ainakin. Talvella seistään paikallaan ja lämmitellään sähköpuhaltimella, oli Tuurissa 29,95 eli halavalla. Kun ei pannu toimi.

      Rumatikkimies jatkaa matkaa ilman murheita!

    • Kalliita ovat Lidlin makkarat, mutta lämpenevät hyvin truman päällä`? Keittelin muutaman nokipannulla mutta hyviä tuli.

    • 42,,,

      KÄYPPÄ KYSÄSEEN,NUILTA helsingin asunnottomilta millä ne lämmittää,pahvihökelöitään varmastisaat halvimman vaihtoehdon

      • careliano

        camiina on hyvä ja taskulämmitin, sellaonen zippo merkkinen; plaa ilman näkyvää liekkiä ja lämmittää taskun tai makuupussin!


    • Yritä pärjätä

      2x suuria syväpurkaus akkuja, (laturista paksummat lähdöt) jaetaan vara-akustoon, mahdollinen invertteri jolla voit ladata työkohteessa ilmaseks. kannettava säteilylämmitin takasivuikkunaan.

      akut kestää jäätymistä, kolinaa, ja ryminää. Huoltovapaat.
      1 akku 108ah, 2 on jo 216ah


      Kyllä näköjään jaksaa suomalaiset yrittää auttaa. Jatkuvaa länkytystä.

    • monia konsteja

      Onko kukaan vielä ehdottanut valopetroolilämmitintä. Sellaisen säiliö riittää hyvin puoli vuorokautta. Tosin ilmanvaihto (palaminen hengitys) tarvii välttämättä venttiilin kattoon sekä lattiaan tai kojelaudan ilmanvaihtoon hyvän vapaakierron.
      JOs lämmität esim hiekkaa 5-10 tuikun letkalla, niin tarvit varmaan 50-100 kg sitä massaa (hiekkaa).
      Tuoreempi vaihtoehto olisi tuo polttonesteellä toimiva sisustustakka tai sen tyylinen laite. Eihän kaasulämmitin ja pullokaan kallis ole.
      Ilmanvaihto on vaan PAKKO järjestää riittävän tehokkaaksi.

    • yötönyö

      Vanhasta matkailuvaunusta pistelämmitin. Ottaa palamisilman ulkoa ja palokaasut poistuu ulos. Purkaamolta halvalla.

    • se on siinä

      tee itse rumatikki. ämpärillinen kuumia hiiliä ja laita siihen päälle joku vanha laakeri vikainen puhallin,ja yhdistä kasa pahviputkia.ja katso nyt sinulla on uusi romurikki.kolinan voit lisätä hakkaamalla puunuijalla peltiämpäriä

      • Rummutikki

        Minusta toimiva ratkaisu . Ja yksinkertainen ,joka sopii Joksullekin,yksinkertaisuuden takia


    • Pikää kokemusta

      Hyvä ja halpaa lämmitystä etsivän kannattaa hankkia polttoöljyllä toimiva hella. Löpöä menee 1-2 litraa yössä ja tarkenee ainakin -10 asteen pakkasilla, ja on lähes äänetön.

    • ilmanvaihto ?

      Eikös kysyjällä ollut farmari katsastettuna pakuksi.
      Jos takana nukkuu ja pitää tarpeistoaan, niin ei sinne mitään lämmitintä voi asentaa. Etujalkatilaan ei turvallisesti voi sijoittaa kuin paistinpannuun trangian tai sitten läjän 5 vrk:den hautakynttilöitä.
      Taitaa molemmat vielä toteuttaa sen minimibudgetinkin reunaehdot.
      Kunhan muistaa järjestää vaan riittävän ilmanvaihdot, ettei sukulaisten tarvi jatkaa sitä hautakynttilöiden polttamista.

    • careliano

      jos ajaisi auton lämminilma-tulo venttiilin kohdalle, esim metro-tunnelit- tms. kanava.? ;) Sit vaan ikkuna auki..

    • lämmin

      Ota muija mukaan
      ei tuu aika putkäks, eikä tuu kylmä

      • Palstavahti Joksu

        Palstavahti Joksu oli yö vuorossa klo 02.47 päiväksi taas Joksu uuvahtaa ??


      • Palstavahti Joksu
        Palstavahti Joksu kirjoitti:

        Palstavahti Joksu oli yö vuorossa klo 02.47 päiväksi taas Joksu uuvahtaa ??

        On se Reino Reino se on


      • Hyvä Joksu
        Palstavahti Joksu kirjoitti:

        Palstavahti Joksu oli yö vuorossa klo 02.47 päiväksi taas Joksu uuvahtaa ??

        Epäilen Joksu, että sinä uuvahdat , vaikka hyvä olisi .

        Olisi hyvä oikeiden ihmistenkin saada rauhassa kirjoitella rumatikistä, ilman sinun hyviä kommenteja


      • Palstavahti Joksu
        Hyvä Joksu kirjoitti:

        Epäilen Joksu, että sinä uuvahdat , vaikka hyvä olisi .

        Olisi hyvä oikeiden ihmistenkin saada rauhassa kirjoitella rumatikistä, ilman sinun hyviä kommenteja

        On se Reino , Reino se on


      • Palstavahti Joksu

    • Reinosta höpöttäjä

      On se Reino Reino se on

      • Joksu neuvoo

        Tenua peltipönttöön ja tulta perään, niin jopa alkoi kosla lämpiään.


      • Palstavahti Joksu
        Joksu neuvoo kirjoitti:

        Tenua peltipönttöön ja tulta perään, niin jopa alkoi kosla lämpiään.

        On se Reino Reino se on


    • gotoz

      Kova tee-se-itse mies rakentaa hommaan lämmitettävän makuupussin - lämmitysjohtoa kieputtaa vaan makuupussin ympärille ja vara-akku mukaan

    • aloittelijaitrdfhjjgf

      Kiitos kaikille neuvoistanne, mutta olen nyt jo vuosia ehtinyt käyttää tuota aikaisemmin mainittua pallogrilliä lämmitykseen. Kätevää, kun voi koska vain hoita nälänkin,kun vain täräyttää makkarat grilliin.

    • Puhallellen

      Rumatikkiporukalla onkin enemmän rahaa Vironviinaan.Ei oo kaikkia satsattu kalliisiin keskuslämmittäjiin.Repikää siittä.

    • halba

      20-30 litran muovisäiliö varaajaksi yhdistettynä auton jäähdytysjärjestelmään putkilla. Ehkä voi hieman ohuella armaflexeristeellä eristää ettei ihan hetkessä jäähdy.Lataantuu ajomatkalla ilmaiseksi ja pitää auton taka-osan plussanpuolella nukkuma-ajan mikäli taka-osa eristetty verholla. Halpa ja yksinkertainen eikä tarvitse tuuletuksia. Lisäksi auton kokopeitto eristäisi lisää ja halvalla.

    • NoukkiHoukkiDoukki

      Romuttamolta eBeri- tai Webasto, jo vain lämpöä riittää.... joka 3 s päivä pitää ajaa latausta.

      • monta.ollut

        Tarkoitit varmaan joka 3 s tunti pitää... Henkilöauton akku tyhjenee itse asiassa helposti jo tunnin käytöllä.


    • Anonyymi

      Nää jotkut vastaukset tänne ovat kyl idioottien kirjoittamiin. Ihminen etsii vastauksia kysymykseensä, ei talidomilapsien aivopieruja.

      • Anonyymi

        Älä muuta virka, tuo yksi ja sama kotkalainen taliaivo on häiriköinyt tälläkin palstalla Fiat ja Rumatikki trollauksineen jo pitkälti toistakymmentä vuotta.


    • Anonyymi

      Kylmään minäkin heräsin . Palstavahti Joksu

    • Anonyymi

      "Mulla on farmari auto joka katsastettu pakettiautoksi. joudun välillä yöpymään siinä" ,
      Heittääkö muija silloin tällöin pihalle?

      • Anonyymi

        Reppurin kannattaa hankkia "välilaskuverkosto" , josta saa lämpöä, lempeä ja aamupalaakin.


    • Anonyymi

      Halpa lämmitin joka riittää ja ei tarvitse välttämättä toista akkua.
      Riippuu tietysti käytöstä ja auton oman akun koosta. Isompaan akkuun voiu vaihtaa ajoneuvon oman akun,

      https://www.vauhtiputka.fi/tuote/2kwlammitin

      • Anonyymi

        Kiinan romua, ei kiitos.


      • Anonyymi

        Pitääkö tässä sitten laittaa ilmanotto ja pakoputki ovesta pihalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinan romua, ei kiitos.

        Sakemannit kaupittelee noita kiinalaisia jopa 120 €:n hintoihin .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sakemannit kaupittelee noita kiinalaisia jopa 120 €:n hintoihin .

        Moni minicaravan on asentanut niitä itse sisustettuihin autoihinsa.
        mukana on jopa polttonestesäiliö ja pumppu niin pelittää kauan pienellä teholla.


      • Anonyymi

        Sarjassa huoltovapaa laite = ei kannata korjata. Toisaalta, kun oikean eberin tai webaston huollattaa, niin aina menee satasia. Saati pikku vika, niin 500 palaa varmasti.
        Virtaa nuo kaikki diesellämppärit vievät melkoisesti, - 5A ja käynnistyksissä tarvittava hehkutus päälle. Täydellä 60-80 Ah saattaa yön pärjätä. Eri asia, lähteekö auto aamulla käyntiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö tässä sitten laittaa ilmanotto ja pakoputki ovesta pihalle?

        Pitää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sakemannit kaupittelee noita kiinalaisia jopa 120 €:n hintoihin .

        Niin tekee, mutta päälle lähetyskulut luokkaa 60 €.


    • Anonyymi

      Mulla on seulanpääkiviä jalkatiloissa takana ja yöllä poltan pahvilaatikoita auton alla.

      • Anonyymi

        Miksi kirjoitat, jos sinulla ei ole asiaan mitään sanotavaa? Jos vitsiksi meinasit, niin onpa typerää tekstiä. Onko sinulla kaikki kotona?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kirjoitat, jos sinulla ei ole asiaan mitään sanotavaa? Jos vitsiksi meinasit, niin onpa typerää tekstiä. Onko sinulla kaikki kotona?

        Ei ole vitsi. Kivet varaa lämpöä ja pahvilaatikoita polttamalla saan lisää lämpöä. Mulla ei ole rumatikkia.


    • Anonyymi

      Kevyt palohormi katosta läpi ja sisälle kamina.

    • Anonyymi

      porinMatti nurkkaa pöhisee

    • Tuo Kiinan Webasto maksoi 2v sitten 100€. Hyvin pelittänyt retkeilyautossa, mut ei sovellu herkkäkorvaisille.

    • Anonyymi

      Mulla on aina yhden tähden jallupullo. Sillä tarkenee miinun 10 saakka.

    • Anonyymi

      Ajaessasi lämmitä vettä vedenkeittimessä. 12volttia.Kuuma vesi kuumavesi pulloon ja siihen villasukka päälle. Tämä paketti sit makuupussiin. Jalkopäähän. Lämmittää mukavasti monta tuntia. Näin olen nukkunut pakkasella teltassa. Aamut vähän kalseita …..

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe