Kasvojen muoto

Mitä kasvojen muotoa naisella pidätte viehättävimpänä?

Siinä vielä linkkiä eri kasvojen muodoille
http://www.google.fi/imgres?q=face shape&um=1&hl=fi&client=firefox-a&hs=1mE&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1920&bih=977&tbm=isch&tbnid=L44jV577w3tQWM:&imgrefurl=http://www.makeuptalk.com/t/117427/face-shape&docid=dC3aNIhA4ZbGzM&imgurl=http://cdn.makeuptalk.com/d/d4/d4538cf2_face-shapes-thumb.jpg&w=406&h=267&ei=OOv_TsyBM5Tb4QSE5bT3Bw&zoom=1&iact=rc&dur=693&sig=107501940556168869246&page=1&tbnh=105&tbnw=160&start=0&ndsp=83&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=96&ty=44

17

1236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksllf

      Tuosta kuvasta varmaan ovaali tai käänteinen kolmio on viehättävin. Suorakulmion muotoinen ja kolmiomainen ovat vähiten viehättäviä. Toisaalta terävä leukakin voi näyttää pahalta ja varsinkin nuorempana pidin näyttelijätär Coutrney Thornea todella kuumana tapauksena ja hänellähän on varmaan paras oikean elämän esimerkki kolmiomaisista kasvoista (ellei se sitten ole neliö, mutta melkoinen laatikko joka tapauksessa).

    • 10+3

      Neliö on näyttävin ja kaunein, yleensä "neliönaamaisilla" on selkeimmät kasvonpiirteet ja näyttävät hyvältä joka kuvakulmasta. Se on huomattu valokuvatessa. Ovaali on myös hyvä mutta suorakulmainen sekä kolmiokulmainen ei ole.

      • Olet väärässä

        Ovaali on kaunein, ja se mitä ihanteellisimpana pidetään. Se että sulla itsellä on neliön muotoinen pärstä, ei tee siitä kauneinta.


    • ovaali

      Ovaali on kaunein. Tuo vaikutelman nuoresta naisesta. Kolmio ylösalaisin on jo hieman sellaisen kypsyneemmän naisen, jolla lapsen pyöreys on karannut poskista, voi myös menetellä, jos ei ole liian jyrkkä. Suorakulmio on hieman miehekäs, mutta voi toimia, hyvinkin.

    • sydän kai sit
    • 19+8

      Tuon ap:n kuvan jaon mukaan Scarlett Johansonilla on käänteisen kolmion malliset kasvot eikä sydämenmuotoiset, koska hiusraja on suora. Sydämenmuotoisissa on terävä leuka yhdistettynä mikkihiirihiusrajaan.

      Suippo leuka on ihan viehättävä ominaisuus kunhan ei ole liian terävä. Esimerkkinä liian terävästä leuasta mainittakoon (imo) Reese Witherspoon.

      • Sydän kai sit

        Ahaa...no ei minullakaan kyllä ole mitään mikkihiirirajaa hiuksissa eli taidankin olla kasvoiltani tuo kolmio.


        Mun mielestä Reesellä on tosi hallitseva leuka, joka ei ole kovin naisellinen. Omani muistuttaa onneksi enemmän Scarletin leukaa.


      • öadfioöb
        Sydän kai sit kirjoitti:

        Ahaa...no ei minullakaan kyllä ole mitään mikkihiirirajaa hiuksissa eli taidankin olla kasvoiltani tuo kolmio.


        Mun mielestä Reesellä on tosi hallitseva leuka, joka ei ole kovin naisellinen. Omani muistuttaa onneksi enemmän Scarletin leukaa.

        Ei, ei kolmio! Huomaa, että siellä on erikseen kolmionmalliset kasvot (triangular) ja käänteisen/kärkikolmion muotoiset kasvot (inverted triangle). Kolmionmuotoiset on jokseenkin pahin vaihtoehdoista ja kärkikolmion muotoiset ovat parhaasta päästä. Että kannattaa olla tarkkana kun kuvailee ulkonäköään ettei tule väärinkäsityksiä =).


      • Sydän kai sit
        öadfioöb kirjoitti:

        Ei, ei kolmio! Huomaa, että siellä on erikseen kolmionmalliset kasvot (triangular) ja käänteisen/kärkikolmion muotoiset kasvot (inverted triangle). Kolmionmuotoiset on jokseenkin pahin vaihtoehdoista ja kärkikolmion muotoiset ovat parhaasta päästä. Että kannattaa olla tarkkana kun kuvailee ulkonäköään ettei tule väärinkäsityksiä =).

        Aaah! eli olen siis kasvojeni muodolta KÄÄNTEINEN kolmio. En huomannutkaan katsoa tarkemmin. Kiitos, kun oikaisit...olisi muutoin voineet mennä treffi-ilmoitukset pilalle (jos siis sellaisia tarttis tehdä) :D.


    • qrwr

      Sanoisin että neliö ainakin noiden kuvien mukaan.

    • .

      Tuo on tietysti piirretty kuva, ja tuossa kauneimmalta näyttää pyöreät kasvot. Todellisuudessa ovaalinmuotoisen kasvot ovat kauneimmat, ja se on myös ollut aina ihanne kasvojen muodossa.

    • Jätkä 26

      Neliö ja triangeli varmaan molemmat yhtä hyviä ja sitten tulee ympyrä.

    • 9+13

      Ovaali ja timantti ovat kautta aikojen olleet naisilla kauneimpia kasvojen muotoja. Scarlet Johanssonilla on todella kolmiomaiset kasvot ja leveät ja ulkonevat posket. Sivuprofiilista eivät laskeudu kauniisti. Miehillä parhaimman näköiset ovat hieman pitkulaiset ja leukaperistä sopivan kulmikkaat kasvot.

      • gdgdgdfg

        Pitääkö sun pitää 26-v jätkälle oikein oppitunti, että hei, et sää voi pitää neliö-, triangeli- ja ympyräpäistä naista kauniina, sun pitää katsoo ja ihailla meitä ovaali-ja timanttikasvoisia, koska "ne ovat kautta aikojen olleet kauneimpia kasvoja". Voi harmi, jos joku tykkääkin jostain muusta eikä todistakaan sun tai yleisiä mielipiteitä tosiksi.


    • öälgj

      itselläni on niin ovaalin muotoiset kasvot kuin vaan voi olla, ja sivuprofiili on silti kamala D':

    • M ö y k k y

      Pyöreä, ovaali, oblongi.

      • Anonyymi

        Mua vituttaa kun on terävä leuka, pitäis olla leveä.
        Dopingilla voi kai venyttää naamaansa tai levittää!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe