Sokerointi ei onnistu

Mikä vikana ?

Oikeastaan tuon massan käsittely ei onnistu, sillä pian sokerin työstämisen alun jälkeen se alkaa kovettua ja lisään vettä. Sitten sokeri jähmettyy aivan kivikovaksi, kuin piparkakkutaloa tehdessä. Ensimmäisillä kokeilukerroilla sain sokerin pehmiämään. Enkö käytä rittävästi vettä vai onko sitää liikaa vai mitä ?

Kiitos :)

10

5481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskomatontuote
    • Mikä vikana ?

      Käytän tuota Easy Sweetia ja oon katsonut monta kertaa nuo videot mut ei onnistu... (vika minussa jo selvästi :D)

      • uskomatontuote

        kannattaa huomioida että on peseytyny justii ettei oo liian rasvanen iho.. ja sitte sitä pitää pyöritellä sika kauan sitä sokeria :)


    • ootko muokannut tota tahnaa lämpölampun alla? muokkaa se vesi siihen tahnaan kunnolla, muuten ei toimi.:D Käytän itse eri sokeria niin nyt o vaikia sanoa missä vika. Kerro sit kuinka käy^^

    • Mikä vikana ?

      Mietin että voiko vaikuttaa tuo astia jossa sokeri on lämpiämässä, siihen miten se käyttäytyy? Eli siis jos se vesi jäähtyy liian nopeasti... Kokeilin vähän lyhyemmällä lämmitysajalla eikä taaskaan onnistunut vaan jämähti tuo massa... Alkaa vähitellen ärsyttää kun olen kokeillut useasti eikä onnistu ollenkaan... Pitää kokeilla vielä uudelleen kun kerta tuota sokeriakin on jäljellä.

    • Sokeria on tosiaan venyteltävä pitkään käsissä semmoiseksi kuitumaiseksi. muuten ei ole toivoakaan onnistumisesta.Oikeassa lämpötilassa oleva venytelty massa ei takerru ihoon repäistäessä ihokarvojen kasvun suuntaan. Operaation aikana se saattaa kuitenkin lämmetä liikaa esim. reisien pinnalla ja rupeaa takertumaan, vaikka tekisi mitä.

    • sokerointi

      Sokerointi vaatii mun mielestä aina vähän harjoittelua, älä siis lannistu! Täältä voisit saada jotain vinkkejä sokerointiin http://www.sokerointi.info
      Toivottavasti vielä onnistut! Itse tykkään sokeroinnista, se on niin tehokasta.

    • Anonyymi

      Kokeile lisätä lämmintä vettä..

      • sucreto

        Mietin että voiko vaikuttaa tuo astia jossa sokeri on lämpiämässä, siihen miten se käyttäytyy? Eli siis jos se vesi jäähtyy liian nopeasti.

        Itse kieuhautan veden ja laitan purkin isoon tyhjään jäätelöpurkkiin ja kaadan sinne kiehuvan veden ja sitten suljen jäätelöpurkin kannen. annan olla 15 minuuttiia, nyt sokeri on tosi lämmintä. Otan sokeria ja kastelen toisen käden sormet jotta saan jo riittävästi vettä siihen mukaan. venyttelen muutaman minuutin ajan tai siis niin kaun kun se alkaa tarttumaan. Kokeile tuota. Sinulla sokeri on varmaankin liian kylmää kun aloit venyttelemään.


    • JannaS

      Käytän itse eri sokeria, joten tarkkaa syytä sokerin kovettumiseen on hankala sanoa. Puhun nyt kuitenkin yleisellä tasolla.

      Yksi ongelma on, että jos sokeria pitää kovasti lämmittää, että se on notkeaa, jäykistyy ja kovettuu se jäähtyessään huoneenlämmössä. Parasta olisi, jos sokeri olisi huoneenlämpöisenä suurinpiirtein oikean tuntuista. Jos sokerin jäykistymien johtuu liian kylmästä lämpötilasta, saa sitä yleensä helpotettua muutamalla pisaralla lämmintä vettä, joka venytellään sokerin sekaan. Tai pitämällä sokeria hetken aikaa vaikka tehokkaan lampun edessä, jossa se lämpenee. Itse käytän kavereille sokerointeja tehdessä tuota lamppua, koska meillä on olohuoneessa vain tunnelmavalaistus normaalisti ja sokerointeja varten minulla on kohdevalaisin :)

      Toinen vaihtoehto on, että sokeria on lämmitetty liikaa, jolloin se tummuu ja todellakin kovettuu. Liikaa lämmitettyä sokeria ei pelasta enää mikään.

      Itselläni on viileät kädet ja sokeri tahtoo mennä aika tiukaksi tahnaksi. Kainaloita ja bikirajaa/brasilialaista tehdessä asiakkaan iho on kuitenkin sen verran lämmin ja kostea, että on pakko käyttää jäykempää sokeria, muuten tulee helposti jumeja. Jumeistakin pääsee kyllä irti, mutta se vaatii rauhallisuutta ja oikeaa, rentoa tekniikkaa. Olen ihan oppimisen kynnyksellä sen kanssa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe