Hyvä avioeroasianajaja Tampere

menna

Avioeron1. vaihe meneillään ja ex on päättänyt että hän ei aiokaan sopia asioita vaan haluaaa riidellä. Tarvitsisin hyvän avioeroihin erikoistuneen asianajajan joka pystyisi ihmeisiin - eli sopimaan asiat -ja kuitenkin nin ettei minua vietäisi kuin "märkää rättiä". Monia melko kimurantteja asioita tähän liittyy. Haluaisin välttää asioiden käsittelyn oikeudessa, mutta mikäli siihen ei pystytä niin ainakin haluaisin parhaan mahdollisen saatavilla olevan avun.
Onko hyviä ehdotuksia/kokemuksia?

22

6619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Don Vito

      Tee vaimollesi tarjous josta ei voi kieltäytyä, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

      • Homosapienss

        Miten niin vaimo????


    • Eronnut avioehdolla

      Soita asianajotoimistoihin ja tiedustele kuka on erikoistunut avioeroihin. Tapaa myös asianajaja kasvotusten niin huomaat onko hänessä potentiaalia hoitaa haasteellinen asia kotiin. Asianajajasi on ajettava juuri sinun etuasi. Olen itsekin eronnut, mutta minulla oli avioehto.

      • osa-aika-ajat

        Mutta lain edellyttämin oikeuksin.


    • viisastunut

      Älä ainakaan Tampereelta ota asianajajaksesi Riitta Laaksoa. Tulee aivan väärää tietoa jopa virheellistä. Onneksi älysin ajoissa vaihtaa.

      • Rahastettu

        Olen samaa mieltä Riitta Laaksosta


      • Hyväjuristi

        VÄÄRÄÄ N TIEDON LEVITTELYÄ/ ARVOSTELUA SEKÄ HUONON MAINEEN LEVITTELYÄ.Oletko mahdollisesti saanut päätöksen. Joka ei ole miellyttänyt sinua.??? Kun kirjoitat täyttä potaskaa. Riitta Laakso On varmaan yksi tämän maan huippu juristeja ja hän on hyvinkin asiakas läheinen ja kuuntelee asiakastaan. Eli katso peiliin.Täällä on helppoa mollata ihmisten ammattitaitoa ym.Mutta teitä paukapäitä pitäisi varmaan auttaa. Ihan keittämään esm kädestä pitäen tee vesikin.
        Riitta Laakso On todella hyvä juristi ja siitä ei kannata muuta väittää.


      • Hyväjuristi

        Sinulle myös. Älä kirjoita väärä tietoa. Piilottele nimimerkkisi takana. Katkeruus paistaa läpi. Oot vissiin myös saanut tuomion joka ei ole sinua miellyttänyt. Ei ole jurstin vika jos ei voi lakia muuttaa. Tollo olet sinä
        Riitta Laakso On todella hyvä juristi. COM


      • Hyväjuristi

        Tampereen alansa huippu juristi.SUOSTTELEN.


    • asianajat kuppaa kai

      Ihmettelen, että avioerossa tarvitaan asianajaa.
      Eikö ero, lasten ja omaisuuden ja velkojen jakaminen ole pelkää matematiikkaa.

      Miksi ei ole sovittelujärjestelmää kuten joisain rikoksissa.

    • kaks härkää

      Meillä meni "muijan" kanssa pahasti sukset ristiin.
      Kumkaan ei antannu €uroakaan periksi...
      Meillä oli vähän lapsia ja omaisuutta:

      Lopputulos:

      Vaimo sai lapset
      Minulle jäi auto


      Asianajat sai meidän talon ja kesämökin.

      NYT: kaduttaa

      • Juuri näin. Molempien pitäisi nielaista ja ottaa laiha sopu, niin voi jatkaa elämää.
        toki nainen saa lapset yleensä aina, vaikkei lasten etu monesti olekaan.
        Äiti on aina hyvä äiti ja isä huono isä, josta ero johtuu, valitettavasti.
        Sit äiti alkaa kiristää lapsien kautta ja kertoo kuinka hyvä äiti olikaan.

        Mut kun talous romutetaan niin kummankin uusi startti vaikeutuu.

        Kyl monesti tuntuu et ihminen on maailman tyhmin nisäkäs.


      • 4444rt

        Mitähän mahtoi saada asianajajat työstään?


      • Anonyymi

        Ei paskempi lopputulos 😁

        t.asian_ajaja


    • juupajuujajaa

      Jos on hyvä ero,niin mitä tänne kirjoittelet.Menikö juristille "mökki ja tönö" Aja sillä autollasi ja ,muista se että mitään ei saa ilmaiseksi.Tuskin juristi on itse tyrkyttänyt sinulle palvelujaan.Itse olet sen diilin tehnyt juristin kanssa.Josta maksat hänen palkkion.Huomaa yritys on Osakeyhtiö.Joka laskuttaa,Ei Riitta Laakso.Mikään yritys Ei pyöri omillaan,eikä tee hyväntekeväisyyttä,yrityksen pitää myös tuottaa.Ääliö!!!

    • Taapero53

      Hommahan menee niin että haet käräjäoikeudelta pesänjakajaa, voi olla juristi ja hakemuksen teet tämän juristin kanssa yhdessä. Vastapuoli sitten hyväksyy tai hylkää ehdokkaan. Helppo case maksaa täällä pk seudulla n 2500 euroa per osapuoli ja vakutusyhtiön oikeisturvavakuutus ei tätä korvaa. Paras on koittaa keskenään kirjallisesti sopia asioista

    • etteköteosaa

      Helppo omaisuus on jakaa ilman lisä kuluja. Sovitte yhdessä mitä kumpikin haluaa säilyttää itsellään ja loput myydään ja seteli sulle ja mulle periaatteella. Jos toinen ei halua mitään silloin kaikki omaisuus myydään rahaksi ja seteli sulle ja mulle..... Näillä se onnistuu. Mitä tuota tappelemaan omaisuudesta kun myytte kaiken niin ulkopuolinen määrittää sen arvon mitä on valmis maksamaan ja te jaatte sen rahan. Ja jos velkoja maksetaan ne pois ensin. Ja mitä jäljelle jää jaetaan tasan. Yhdessä hankittu myös yhdessä myyty. Se jos toinen ei hyväksy hintaa tai sitä rahan määrää on sen puolison sitten itse myytävä sillä rahalla mitä haluaa. Onko se niin vaikeaa? Turhaan pelkäät että vedättää tai pimittää omaisuutta koska verottajalla löytyy tiedot yhteisestä omaisuudesta ne ja veloistanne. Jos avioehtoja ei ole niin tasan se menee. Jos tahallaan yrittää viivyttää tai hankaloittaa myyntiä on se sinun tuotava ostaja joka maksaa siitä tietyn summan ja jos toinen ei taas hyväksy on liian vähän arvoa on sen tuotava ostaja hinta. Se mikä oikeus sinulla on omaisuuteen on tasan puolet. Ja jos ehtoja ei ole niin mikä sen helpompaa. Jos haluat pitää itselläsi omaisuuden on sinun maksettava se summa minkä puoliso katsoo haluavansa. Ihme juttu että pitää muka oikein asianajaja ottaa mukaan omaisuuden jakoon. Maksat ihan turhasta. Minullakin omaisuus meni myyntiin toki se aikansa otti kun näkemys oli eri hinnoista. Mikä mahtavinta puolison "uusi" vielä painosti minua. Jätin huomiotta koska katsoin ettei hänellä ole mitään oikeutta määrittää omaisuuden jaosta. No tulihan se viimein siihen että ulkopuolinen pesänjakaja piti ottaa ja maksaa siitä. Mutta puoliso tosiaan menetti todella paljon omaisuuden arvosta kun pesänjakajan maksu tuli. Ja minun näkemys omaisuuden jaosta ja arvosta oli oikea ja hyväksyin pesänjakajan arviot ja myymiset. En maksanut itse jalalle mitään vaan ilmoitin että minä hoidan oman "asianajajan kanssa kun ehdottaa mitä saamme ja sen rahan. Puoliso maksoi itsensä kipeäksi mutta taisi tuo "uusi" painostaa jotta pääsivät omaan elämän aloitukseen. Mikä minä olen maksamaan puolisoni omia velkoja joita teki aviomme aikana jotka ei ollut perheemme hyväksi edes haettuja. Kun omaisuus jaettiin ja rahat saatiin jaettua täysin joutui maksamaan ne omasta osuudesta. Ensin hän se yritti saada enemmän osuutta juuri sillä että ehdotteli jos minä otan tuon ota sinä tuo ja kun ilmoitin että maksaa välirahaa koska minusta ne ei ollut sama arvoisia rahassa kuten ei ollutkaan lopuksi oli ratkaisu hyvä. Kyllä aikuinen ihminen osaa omaisuutensa määrittää ja arvot hakea ilman että joutuu maksamaan ulkopuolelle. Toki se katkera oli kun joutui maksumieheksi. Mutta muistetaan mitä yhdessä hankitaan se myös yhdessä myydään.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu/kirjoitettu


    • Päätäitseomistaasioista

      Erosin vuosia sitten, itse ehdotin eroa vaimolle ja pääsimme sopuun kaikista asioista kahden kesken, olimme ystäviä ja kävimme vielä muutamissa tapahtumissa yhdessä, kaikki vaikutti hyvältä molemmin puolin. Annoin exän päättää mitä haluaisi ja sen pohjalla pääsimme molempia tyydyttävään sopuun.

      Mutta sitten tuli tukijoukot ja muut eronneet apuun, kaikki mitä exä oli itse sopimut oli väärin auttajien mielestä. Asia kärjistyi niin voimakkaassti että, yhtenä iltana kun tulin kotiin talo oli tyhjätty, tuon tapahtuman jälkeen otin exältä avaimet pois. Kaikki asiat menivät tuolloin täysin pieleen ja lapsetkin sekoitettiin mukaan riitoihin.

      Jossain vaiheessa tuli mukaan lakimies exälle, kun lakimies laski ja teki ehdotuksen, exälle jäi 30 000€ vähemmän puhdasta rahaa käteen , minä olin tuolloin niin harmissani tilanteesta että en korjannut, vaan pidin rahat.

      Asiat on aina paras sopia kahdenkesken, jos on epävarma on järkevää pyytää apua että saa itselle selvyyden asioista, mutta itse jako on hyvä tehdä yhdessä exän kanssa. Ositus paperit on hyvä tehdä yhdessä ja näitä voi näyttää muille ennen kuin ne allekkirjoitetaan. Avioliitto sovitaan yhteisellä päätöksellä, sen purkaminen tulisi tehdä myös yhteisellä päätöksellä.

      • eiasianajaja

        Samaa mieltä jos tarvitset juristn on niitäkin viellä olemassa jotka ovat oikeasti asiakkaan puolesta ja hoitavat tehtävänsä kuten lupaavat. Jota Tämä Riitta Laakso ei tee puhuu täyttä puppua


    • Anonyymi

      Tämä Riitta laakso on yksi huonoimpia asianajajia on mielipiteeni

    • Anonyymi

      Nämä ”hyvien asianajajien” aloittamat verkkokampanjat ovat kyllä liikuttavia 😁👌

      Keep up the good work 😁

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe