Ostin chrysler neonin

tuorejenkkikuski

Päätinpä myydä hyvin palvelleen corollan ja ostaa tilalle amerikkalaisen menopelin.
Kyyti muuttui kyllä huomattavasti mukavammaksi. Kyllä kelpaa kunnon jenkkiautolla ajaa vaikkei olekaan mikään v8 hirmu.
Uskoisin että naapureitakin vähän kaduttaa kun ajelen nykyään jenkillä.
Serkkupojalla oli aikanaan v8 moottorinen ford mustang, onhan se komea peli mutta kuluttaa järjettömästi. Sen takia neon on täydellinen jenkkiauto.
Komean näköinen, mukavat äänet, erittäin mukava auto ajaa ja kyyti on amerikkalaisen pehmeää eikä kuluta niinkuin isot moottorit.
Onko täälä muita neon kuskeja? Olis kiva kuulla onko muut yhtä tyytyväisiä neoniin.
Osaisko joku sanoo onko kesällä jotain jenkkitapaamisia? Olis kiva mennä aurinkoisena päivänä kruisaileen vähän muitten jenkkiautojen kanssa. Varsinkin kun toi on upeen näkönen kiiltävänä kun on hyvä musta maalipinta

41

905

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ensiaskelauto

      Ostit siis Ameriikalaisen 16v. teinin mopoauton. Se että kyti on mukavampaa kuin Rollassa, ei vielä kerro paljoakaan. Tärkeintä että olet tyytyväinen autoosi.

    • hehhheh

      "naapureita kaduttaa"???

      Vai tarkotitko sittenkin että ovat kateellisia? Eniveis aika persaukista porukkaa sielläpäin jos jostain ikivanhasta parin satasen-tonnin romusta viitsivät kadehtia :D

      • viisastelia

        Ehkä kyseisiä henkilotä kaduttaa että ne ei ostanutkaan jenkkii...


    • Lol!

      Neon lol!

    • 17+13

      Kovia pelejä nuo tämän päivän "jenkkiautot" - varsinkin nuo Koreassa tehdyt "Letukat" - kyllä nyt kumi palaa....ja kateelliset itkee....

    • eikucruissaavaan

      Neon voi olla ihan hyvä aloitusautoksi "jenkkiharrastukseen". Toivottavasti joku oli jo tehnyt jakopäärempan.. Siitä sitten vielä V8:iin siirtyminen jonkin ajan kuluttua, niin olet oikealla tiellä. Nykyajan V8 kulutus ei enää niin hirveä ole. Kaikesta kivasta on jotain maksettava.
      Mutta se ,että olet itse tyytyväinen valintaasi, on se tärkein pointti.

      • "jenkki harhautus"

        "hyvä auto Jenkkiharrastuksen aloitukseen", hauskasti sanottu. V8 jyrää ja silleen.
        Yhtä hyvä Jenkkiharrastus on kun juo zero colaa, ei ihan, muttei sinne päinkään.


    • Harrastaja.
    • jenkki-fani

      Mulla on Chevrolet Daewoo!

      • ###

        Mullakin on keittiössä Daewoo yleiskone ollut jo varmaan kymmenen vuotta, sitä samaa GM laatua.


      • obelixi
        ### kirjoitti:

        Mullakin on keittiössä Daewoo yleiskone ollut jo varmaan kymmenen vuotta, sitä samaa GM laatua.

        Ooppeli on tallissa – aitoa GM laatua.


      • Chevy427BB
        obelixi kirjoitti:

        Ooppeli on tallissa – aitoa GM laatua.

        GorillaMotors!
        Mitä idänihme moppeja nämä neonit on,neonvaloja???


    • osanottoni

      se taitaa muuten olla simca tai mikä lie "rysleri"

    • ...

      Huumorintajuttomia nämä jenkkiharrastajat.

    • tuorejenkkikuski

      Nyt on tullut jo paljon kilometrejä mittariin neonilla. Ja olen todella tyytyväinen autoon.
      On mukavin auto minkä olen koskaan omistanut ja keskikulutus on jäänyt 9,5 litraan. Odotin jenkiltä kovempaa kulutusta, mutta parempi näin :)
      Ostin 2 tarraa joissa on usa:n lippu. Laitan tarrat chryslerin takaluukkuun niin takana olevat tietävät että ratissa on oikea jenkkiharrastaja eikä mikään mummeli.
      Vaihdoin ilmanpuhdistimen ja laitoin tilalle tehokkaamman mallin (biltemasta n. 10euroa) ja äänetkin parani paljon. Kyllähän jenkistä pitää ääntä lähteä.
      Suunnittelin vähän vaihtavani äänenvaimentimenkin johonkin virtaavaampaan. Luulisivat kaikki neoniani v8 moottoriseksi kun alkais ääntä tuleen niin paljon. Vielä jos laittaa sellaisen v8 merkin perään niin harva tunnistais 4 pyttyiseks.
      Enää en kyllä koskaan vois ostaa itelleni mitään muutakun jenkkiauton. Kyllä tää jenkkiautoilu on niin hienoo hommaa.
      Mitä jenkkiautotapahtumia olis kesällä? Kaverini osti Chrysler voyagerin ja ajattelin kysyä jos se lähtis mun kanssani johonkin jenkkiautotapaamiseen kesällä. Olis se aika komeeta lähtee kahdella jenkillä reissuun :)

      • jumppi9

        lähtekää ajelee vaiks Kreislandiin, ootte sen verran Elviksiä ;D


    • hetiulkomaillevaan

      Jollakin huumori kukkii tai voihan sitä provoksikin jotkut kutsua.

      Tapahtumia on kesä täynnä. Tuolla autojenne kokoonpanolla, neon vojager suosittelen matkaa Viroon Haapsalun näyttelyyn. Vojagerissa voitte nukkua ja tuoda paljon tuliaisia.

    • limited06

      Sorry mutta ajelet MEXICO pelillä. Hanki vaikka seuraavaksi Chrysler Sebring 2.7 V6 niin saat laadukkaan ja taloudellisen ison auton. Osta viimeinen -05 tai -06 malli niin niissä ei ole lasten vikoja. Tätä uudempi korimallinen seppo on oikeesti aika kehno esitys tehtaalta. Vältä neonia ja muita neloskoneisia.

      • Laatuako?

        En tiedä 05 ja 06 malleista, mutta ainakin 2000 luvun alun ja 90 luvun lopun cryslereistä on parinkin tutun kautta sen verran kokemuksia, että niihin ei kyllä kannata seota, jos sattuu maanantai päivän hyrsleri tai perjantai päivän lada. niin eipä laadussa paljon eroa ole!! Sama pätee molempiin: iso maa isot toleranssit!!


    • Chrysler neon on hyvä ajettava. Suorituskykykin on ihan kiva. Ohjaus on todella hyvä ja sitä ovat kehuneet ammattilaisetkin.
      Juuri sen ohjauksen tähden olisin itsekkin halunnut chrysler neonin talviautoksi.
      Miellyttävä auto, jos ei vaan mitään ihmeellisiä vikoja ilmaannu.

      • Driver.

        " ... jos ei vaan mitään ihmeellisiä vikoja ilmaannu. ..."
        Ei ilmaannu se ihmeellisempiä vikoja kuin muissakaan autoissa.


    • Neon++++

      Kyllä olette toopeja, ei teillä yllä molemmat airot veteen. Neon jätkä vie teitä 6-0. Pisteet siitä hänelle.

    • TF

      Neon on oiva peli. Olen nyt 13 kuukauden aikana ajanut duuniajoa 30 000 km ja en ole juurikaan joutunut remppahommiin. Jarruja vähän korjailtiin ja huollot olen tehnyt. Nyt laitoin 150k huollon yhteydessä jakohihnan ja peli on taas kuin uusi. Jakohihna ei maksanut juuri mitään ja kaupanpäälle sisäpesu ja huolto. Jakopää töineen ja osineen yhteensä 337 euroa. Kaikki tämä virallisessa huollossa Tallinnassa. Aivan loistava palvelu ja Suomeksi! Antoivat Espoon Autokeskuksessa tarjouksen jakohihnasta 1200 euroa! ja Autoasi korjaamolla 800 euroa. Kyllä kannatti tulla Tallinnaan ja ostaa samalla paksi täyteen kesäjuomia. Olkaa yhteydessä Ameriikan Autoon www.uscar.ee. Penkkien kemiallinen pesu maksoi 23 euroa, kun helsingissä halvin tarjous oli 150 euroa! Nyt on peli kuin uusi! Tekivät samalla kuin huolsivat auton.

    • Neon nainen -02

      Itse ostin Neonini uutena tasan kymmenen vuotta sitten ja ajelen sillä edelleen, kun ei haluta saman hintaiseen jäykkään japsiin vaihtaa. Auto on muuten hyvässä kunnossa, koska olen pitänyt siitä huolta, mutta takaa kuuluu outo kilinä kuopissa. Se ei ole sellainen kolina, mikä kuuluu esim. kuluneesta puslasta, vaan ennemminkin juuri kilinä ja kuuluu sarjana. Eli kun ajaa kuoppaan, ei tule yksi kolaus, vaan useampi korkeampi ääni.

      Olen käyttänyt auton huollossa, jossa ei löytynyt mitään irtonaista, löysää tai rikkinäistä eikä kerta kaikkiaan mitään syytä äänelle. Autoa ovat katsoneet myös muut autoja tuntevat miehet, mutta kukaan ei ole keksinyt mistä ääni lähtee. Mainittakoon vielä, että se on kilissyt jo vuoden päivät, eli kyseessä ei ole mikään tavara perälunkassa. Eräs autoasentaja istui takapenkillä ovi auki, roikkui puoleksi ulkona, kun ajoin, ja kuunteli, että voisi kuulua jarruista, mutta kun äänen esiintyminen ei ole mitenkään sidoksissa jarrujen käyttöön, ainoastaan kuopista ajamiseen ja jarrut ovat kunnossa.

      Onko kellään kokemusta tai aavistusta mistä voisi olla kyse? En kaipaa mitään vitsejä, koska haluaisin vain päästä äänestä eroon.

      • tingel tangelia

        onnea loistavasta jennkiautosta ääni vois varmaan kuulua kardaani akselin ja perän välisestä nivelestä!minulla pitää samanlaista ääntä toi nubira.oli cruisingissa puhetta muiden jenkki heebojen kans tosta ääntelystä ja heebot kehotti tilaan uuden kardaanin ja nivelen us.partsilta niin lakkaa ääntelemästä.et kandee avata suunsa oikeessa paikasssa niin saa asiantuntijoilta vinkkejä. cruisingit just hyvii siinä mielessä et yhdistyy huvi ja hyöty.kuulutko mihinkää jenkki kerhoon? aattelin perustaa tuoreemmille nubira harrastajille oman jenkki cruising kerhon ja voisin ottaa noi neonit mukaan. jenkki heebot diggaa myös näitä pienempii ja uudempii nubiroita ja neoneja.


    • Neon nainen -02

      En oo klubilainen, ainakaan vielä. Kiitos vinkistä! Pitää ehdottaa huollossa, että tarkistavat tuon paikan. Kuulostaa vaan aika kalliilta tuo kardaani nivel -yhdistelmä... Pitänee alkaa soittamaan hintatiedusteluja huomenna.

    • kartaaniko

      Katso Neon nainen että se kardaani on riittävän lujaa laatua etuvetoiseen autoon. Ainakin 3" paksusta putkesta, ja kannnatinlaakeri Timken laatua, siten että Cup ja Cone ovat varmasti eriparia. SKF:ää on turha tuohon ainutlaatuiseen etuveto vermeeseen laittaa kardaania ohjaamaan.
      Ja nuo cruisailut on mitä mahtavinta hermojen lepuutusta. Anna ison neloskoneen jylistä.

    • Kaks chycleriä

      Neon 2004 Auto Stik Loistopeli,mut vika ilmeni.Auto stik ei toimi kuin 1.sellä, vaihtaessa suurenpaan vaihteisto siirtyy automaatin puolelle.Onko tietoa jolla kulla missä vois vika olla, ja vaikuttaako katsastukseen,elikkä tuleeko vika koodi?

      • Ei yhtään kraisua

        Ei kai ny mistään laatikonohjausesta AutoStickin (AutoStuck.. )nyt mitään katsastuksen läpimenoon vaikuttavaa seuraa??? Eiks se tuossa "päivän kunnossakin" toimi kuin olisi nortsi "perinteinen" automaatti koneen jatkona?


      • Kaks chycleriä
        Ei yhtään kraisua kirjoitti:

        Ei kai ny mistään laatikonohjausesta AutoStickin (AutoStuck.. )nyt mitään katsastuksen läpimenoon vaikuttavaa seuraa??? Eiks se tuossa "päivän kunnossakin" toimi kuin olisi nortsi "perinteinen" automaatti koneen jatkona?

        Jep!Pelittää kyllä näinki,mutta onko tietoa mikä mahtais olla vikana?


    • NEON KAKS

      TROLLOON LOO

    • Coronet 500HT vm.67

      Haloo Neonmies onko kaikki ihan Ok.!!
      Jenkkiauto on AINA V8 moottorilla ja Neonissa on Moponmoottori" joten voit unohtaa
      jenkkiharrastuksen unelmoinnin kyseisellä autolla.
      .

      • olet väärässä

        Kyllä slant-sixillä varustettu dartti tai valiantti ihan oikeita jenkkiautoja ovat vaikkei niistä kasia löydykään.


    • V8V8V8

      Ei ole.

    • CHRYSY

      Mulla oli 03 Neon ja sen jälkeen BMW 01 farmari ja nyt Audi A4 06. Täytyy sanoa että Neonia on ollut ikävä, sillä se oli todella vähävikainen auto näihin muihin nähden. En ymmärrä noita Neonin tai yleensäkin Chryslerin mollaajia vaikka ne on laadukkaita Jenkkiautoja eikä mitään Korean tekeleitä. Neonilla ajeltiin 150 tkm itse ja ostettaessa mittarissa oli 137tkm, eikä huolettomampaa autoa voi olla. Tämä nykyinen " laatu premiumi " Audi on ajettu vain 83 tkm ja kohta on koko tekniikka vaihdettu siihen kahteen kertaan. Taidan ostaa seuraavaksi taas Neonin tai jonkun muun Chryslerin ja saadaan taas ajaa huolettomia kilsoja oikeilla laatu autoilla.

      • JIIHAA suckers

        NÄIN ON ! KATEELLISET VAIN PROVOOVAT JENKEISTÄ. NAUTITAAN ME OIKEISTA AUTOISTA EIKÄ MISTÄÄN DSG JA TSI TEKELEISTÄ.


    • ff 500

      Faijalla ollut Neon joku viitisen vuotta, Saratogan ja Aspenin jälkeen. Kovin on ollut tyytyväinen, eikä mitään kummallisia vikoja ole ilmennyt. Kai se ihan hyvä auto on, nättihän tuo on .

    • V8 440cid

      Et sä mitään jenkkiä ostanut vaan korealaisen mopoauton.

      • onpahan uudempi

        Neon on aito jenkkiauto siinä missä sinun museojenkkisikin.


      • trfgewtg
        onpahan uudempi kirjoitti:

        Neon on aito jenkkiauto siinä missä sinun museojenkkisikin.

        Neon on itse asiassa "aidompi" jenkki kuin vaikkapa 300M tai sitten nämä Interpidit ja Concordet, jotka tehtiin Kanadassa. Onhan Neonia valmistettu Meksikossakin, ja itseasiassa meksikolaiset olivat jossain vaiheessa paremmin viimeisteltyjä.


    • neon1

      Olen nainen ja jo toinen Chraisler Neon . Ennen on ollut kymmeniä muita merkkejä . En ole omistanut Mersua . Mutta kyllä tämä nykyinen neon kelpaa hyvin. Edelliselläkin olin ajanut 300 t. km. Eikä jättänyt tielle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe