Luonnonkaunis nainen? Onko heitä?

jebaaa

Tuntuu, että nykypäivänä törmää harvoin luonnonkauniiseen naiseen. Katsoo nyt noita missejäkin. Pitää olla värjätty tukka, solarium rusketukset ja meikkiä kilokaupalla! Onko se vaan niin, että miehiä ei luonnonkaunis enää edes kiinnosta ? Millainen on mielestäsi luonnonkaunis?

23

4112

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12+16

      Aika epätodennäköistä, että missiksi saataisiin joku luonnonkaunis. Missin pitäisi olla 180 cm pitkä ja painaa alle 50 kg. Lisäksi kasvojen pitäisi olla täydelliset, hiukset paksut, pitkät ja luonnostaan hyvän väriset. Laihuudesta huolimatta rintojen tulisi olla suuret.

      Milloin tajutaan, etteivät nämä ominaisuudet yleensä mahdu samaan pakettiin? Maailman missit ovat alati paranneltuja hiuslisäkkeineen, värjäyksineen, feikkiripiseen- ja rusketuksineen sekä voimakkaine meikkeineen. Lisäksi heille on yleensä tehty jo varhain nenäleikkaukset, rintailmpanttileikkaukset ja leuansiirtoleikkaukset. Voiko sitä enää pitää luonnonkauneutena? Maailman missiformaatit ovat niin amerikkalaistuneita, ja amerikkalaiseen ideologiaan ei ole koskaan kuulunut mikään aitous. Jos suomesta haetaan ihmistä, joka vosi pärjätä siellä, niin todennäköisesti hänenkin pitäisi olla leikelty päästä varpaisiin.

      • Nämä ominaisuudet???

        Hmmm... monenkohan miehen mielestä 180 senttinen alle 50 kiloinen "nainen" on kaunis?


    • marilynnn

      Niin se vain on. Näistäkään misseistä kukaan ei ole kaunis luonnollisena. Nättejä tyttöjä kaikki, tavallisia. Mutta jokainen meistä on sen näköinen ilman ehostusta. Eli näistä misseistä kukaan ei pomppaa ylitse muiden joten kisa käydään meikillä ja kampauksella ja sen huomaan siitä että kaikki tytöt ovat saman näköisiä.

      Harmi.

      Jos puhutaan ulkonäöllisesti luonnonkauniista naisesta, niin mielestäni hän on sellainen joka on kaunis omana itsenään, ilman meikkiä ja joka meikatessaan osaa meikata harkitusti ja näyttää itseltään meikistä huolimatta.

    • 14+3

      Ensinnäkin ne meikatutkin kauniit naiset voivat olla luonnonkauniita. He vain ovat luonnonkauniita, jotka ovat laittaneet meikkiä ja värjänneet tukkansa muodin mukaan. Ei se luonnonkauniiden määrä ole mihinkään muuttunut eikä meikattu ja luonnonkaunis ole toisiaan poissulkevia käsitteitä. Siksi toisekseen luonnonkaunius, siis kun puhutaan ihan oikeasta häikäisevästä kauneudesta, on ja on aina ollut harvinaista. Kauneus on symmetriaa ja mitä tiukemmat vaatimukset sille symmetrialle asetetaan niin sitä epätodennäköisempää on löytää vaatimukset täyttävä henkilö. Sen takia se on ihailtu ja arvostettu ominaisuus. Nyt ja aina.

    • mitskukka

      HALOO! Kauneusihanne on rakennettu meikillä.. ts. kauneuihanne pitää sisällään ominaisuuksia, jotka eivät ole ihmiselle lajityypillisiä. Vähän niin kuin alettaisiin määrittelemään puudelin kauneutta turkin pinkkiyden perusteella. Puudelit eivät synny luonnostaan pinkkiturkkisina, joten kauneus on feikattava värillä. So simple is that! Ihminen ei synnyt musta rajaus silmien ympärillä ja punaa poskissa tai huulissa. Ja tällaiset ominaisuudet määrittävät osaltaan kauneutta.. raikas kuulaus poskilla, erottuvat silmät jne. Toki jotkin tummapiirteiset pääsevät luonnonavuin lähemmäksi ihannetta, mutta kauneuden ympärille rakentunut business on vienyt kauneuskäsitykset kauas luonnollisesta.

      • kaunis maailma

        Näin on. Ihmisryhmissä on kuitenkin eroa siinä, ketkä pääsevät lähemmäksi nykyistä kauneusihannetta ilman meikkiä. Niihin suomalaiset eivät kuitenkaan kuulu. Mutta esim. intialaiset, arabit, afrikkalaiset, latinot voivat olla tosi kauniita ilman meikkiä, lisähiuksia yms.


    • ryhdyn kohta pojaks-

      Itse olen hyvänä esimerkkinä kokeillut luonnonkaunista kynsien huoltoa.Leikkaan/kasvatan sormenpään ylittäviksi, niin että on valkoinen reuna, en päästä haukkamaisiksi, käytän käsivoidetta, pesen kynsinauhoja saippualla, käytän viilaa pehmentämiseen jne...Lopputulos on hyvin mamsellimäinen ja kynteni ova kuin kaikkitietävän luokanopettajan kynnet.Lakatut kynnet ovat naisellisemmat, puhumattakaan siitä et miten urbaanin näköinen on käsi jossa on ranskalainen manikyyri jollain akryylikuorella.Mulla kuitenkin tapana pureskella ihopaloja sormistani.BTW, ilman hoitoainetta hiuksissa - oon kokeillut biohajoavaa hiushoitomenetelmää - tukka on aika mattapintainen ja mökkimäinen.

    • 3+18

      Niinhän se on, että harvoin mitään luonnollista on pidetty kauniina. Kauneus yleensä sisältää sen itseisarvon, että siihen liittyy jotain massasta poikkeavia ominaisuuksia.

      Niin kaunista naista en ole vielä nänyt, että hän olisi huikean ylimalkainen kaunotar ilman pisaraakaan meikkiä. Ja vaikka ihminen olisi kuinka kaunis hyvänsä, niin yleensä siinä kalpenee noiden keinolisäkkeillä varustettujen naisten rinnalla siellä studion keinovalossa. Meikeillä voi kuitenkin tehdä lähes kokonaan uudet silmät, uudet huulet, kaventaa nenää, luoda varjoja. Kyllä se on se meikki, joka saa sen taviksen näyttämään jotenkin massasta erottuvalta. Luonnonkauniit ihmiset ovat harvinaisia. Ja millä todennäköisyydellä heihin todella mahtuisi kaikki missiltä vaaditut ruumiinmitat ja ominaisuudet?

    • anastasia1901

      hei minä olen ihana luonokaunis nuori 1991 s ja en koskan meika harvoin edes huuli kiiltoa laitan pitkät ruskeat hiukset on ja siniharmat siilmät ja tyyli omanlainen en seura muotia olen oman tyylinen nuori en ole pissis ne on lol ja myös oikesti ne on lapsija vellä ne pissis hamot ne halua ola aikuisi ja mies näke ja luletätä täysi ikäseks vaika onki esim 13-15v lol on se että nyky lapset ei ole enä lapsi van teini ikäsen ollosija enemän kuin enen oli 1990etepäin............................................

    • Kaunottaret

      Kyllä tunnen useita luonnonkauniita naisia. Yleensä he ovat ilman meikkiäkin jo hyvännäköisiä ja meikin kanssa sitten tyrmääviä. Tärkeintä on mielestäni hyvä ja kuulas iho, symmetriset piirteet sekä erottuva väritys ripsissä ja kulmissa. Ilman noita on vaikeaa olla kaunis ilman meikkiä.

    • bio-versiot

      Joidenkin naisten kohdalla kuvat rinnakkain, ilman meikkiä ja meikattuna. Joitakin on liki mahdoton tunnistaa meikattuina ja ilman meikkiä saa liki "juoksemaan karkuun", näin hieman liioitellen.

      Ehkäpä yksi paras naisen ulkoisen kauneuden kriteeri on laittaa heidät rinnakkain saunapuhtaina, suoraan saunasta ilman extroja (nakuna luonnollisestkin, sillä eihä saunassa vaatetettuina olla), meikkejä tai kehoa korostavia asuja.

      Nainen, joka on kaunis saunapuhtaana on tyrmäävä maltillisesti ehosttettuna ja tyylilleen sopivassa naisekkaassa asussa.

      Tässä hieman tummemmat, lattarityyppiset ovat useinkin edukseen sillä heillä on luonnostaan tummat kulmakarvat ja ripset, sekä hieman sävyä ihossa.

      Osa blondeista on saunapuhtaina melkein kuin kalvakkaita haamuja.

    • bio-versiot

      Pieni lisäys kansainväliseen mallimaailmaan, kimmokkeena tuolla ylempänä oleva viesti.

      Mannekiineiltä vaaditut fyysiset ihanteet ovat aivan vääristyneet muotimaalmaa suurilta osin hallitsevien homoseksuaali miesten vaatimuksien mukaisesti. He ihannoivat liki laihaa, kapeaa ja poikamaista kehoa, joka ei edes vastaa normaalia ja keskivertoa tervettä naista. Myöskään anorexia ei ole harvinaista ja osa tapauksista on johtanut suuriin skandaaleihin, aiheesta.

      Yksi räikeimpiä tapauksia oli erään firman ruotsalaset mannekiini-agentit, jotka koettivat värvätä suoraan anorektikoiden klinikan ulkopuolella sairaalasta tauolle poistuvia anorektikkotyttöjä Tukholmassa. Tokihan koko ala ei ole extremismiä, onneksi.

      - http://www.lemonde.fr/style/article/2013/04/30/l-anorexie-une-perversion-de-la-mode_3168421_1575563.html

      - http://sante.ados.fr/mannequins-maigres-debat-vogue-anglais_article11201.html

      Viime vuosina eri maissa on ollut useita yrityksiä lailla määritellä minimikriteerit mannkiinien kehon painosuhteelle, jotta alipainoiset ja huonosti ravitut tytöt saataisiin sieltä pois.

      Samoin on joidenkin riippumattomien muotisuunnittelijoiden ja alan lehtien taholta koetettu lanseerata enempi normaalin tai hieman pyöreänkin naisen keholla olevaa linjaa.

      - http://www.huffingtonpost.fr/2013/06/13/mannequins-grande-taille-stars-moment-monde-mode_n_3426735.html

      Voque ei hyväksy anorektisia mannekiinejä:

      - http://www.jepic.org/mode-2/vogue-bannit-les-mannequins-anorexiques-7883/

      - http://boncheapbongenre.com/taille-poids-mannequin-mode/

    • ninnsska89

      No kaikki naisethan on kauniita..ilma meikkiä tietysti. Meikki pilaa kauniit kasvot ja näyttää feikilta, paitsi jos laittaa kohtuudella. Jokaisen oma asia kyllä. jotkut tykkää meikata, jotkut ei. Ikinä en ole koskaan pitänyt meikkauksesta. Toivoisin kuitenkin että olisi enempi naispuolisia henkilöitä, ketkä ei meikkaisi,kun yleensä naiset näyttää paljon paremmalta ilman meikkiä. Ajattele nyt miten paljon rahaakin jotkut naiset tuhlaa meikkeihin. Tietty on kiva jos menee esim johonkin juhliin laittaa meikkiä, mutta ei silloinkaan överiksi tarvitse mennä. Mutta kuten sanoin ei ketään voi määräillä jos kerta haluaa meikkaa. Mutta joillain naisilla on varmaan myös paineita näyttää 'hyvältä ja kun kaikki muutkin meikkaa niin minunkin on PAKKO'. Itse en kyllä ikinä ole välittänyt noista paineista(puhun myös karvan ajelu mainoksista jossa näytetään että naisten pitäis myös ajaa sääret hah). Ja kauheasti lehdissä mainostetaan kaikenlaisia meikkejä, ja tuotteita mitä naisten PITÄISI käyttää.

      • kahvia & taidetta

        >> No kaikki naisethan on kauniita..ilma meikkiä tietysti.

        Ups...Sanotaan, että osa huolitelluista ja hyvin itsestään huolehtivista naisekkaista bio-naisista on kauniita ja sharmantteja. Osa heistä myös meikkaa hillitysti silloin tällöin.

        Luonnollisestikin meikki / meikittömyys on vain osa naisekasta kauneutta. Siihen liittyy paljon muutakin.

        Sitten on sellainen "lestadiolais-looki", joka on kaikkea muuta kuin naisellinen ja kaunis. Myös osalla "villapaita-viher-liike" aktivisteista kuin ns. "taide-peikoilla" on homssuinen ja epänaisellinen looki.

        >> Meikki pilaa kauniit kasvot ja näyttää feikilta, paitsi jos laittaa kohtuudella.

        Yep, juuri tuo kohtuus. Kuten monessa muussakin, niin myös meikkaamisessa kohtuullisuus ja maltti on useinkin se edustavin vaihtoehto. Kauniskin nainen vain kaunistuu kevyellä ja hyvin tehdyllä, sekä itselleen sopivalla meikillä, ihotyyppi ja sen sävy, kasvonpiirteet, hiukset jne. huomioiden.

        Osa ei juuri milloinkaan meikkaa ja osa meikkaa päivittäin.

        Sitten osa naisista on "tilannemeikkaajia" ja meikkaavat vain tapahtumiin joita itselleen pitävät tärkeinä.

        Osa näistä "tilannemeikkaajista" ei osaa meikata lainkaan ja lopputulos on suorastaan aivan karmea ja tökerö.

        Jos meikkaa, niin on oleellista myös hallita hyvin toteutetun ja itselleen soveltuvan meikkaamisen tekniikat ja osata valita oikeat sävyt.

        Mutta itsensä kaunistamisen makuja ja lähestymistapoja on erilaisia.

        Ps. Jos extremismiin olisi taipuvainen, niin kanunis naisekkaan tyylikäs ja huolliteltu itsensä arvoon laittava tilanteen mukainen pukeutuminenkin voitaisiin sekin luokitella tavallaan feikkaamiseksi, jossa vaikkapa sopivasti vyötäröä, povea tai sääriä korostava tai vartalonmyötäinen sen kurveja korostava asu kaunuune kenkineen ja mahdollisine sievine nilkkakoruineen olisi feikkirekvisiitta.

        Tai vaikkapa parisuhteen nautintohetkiä maustamaan kauniit naisekkaan aistikkaat alusasut "pelkkää feikkiä vain."

        No, ruoankin vois jättää maustamatta, mitä sitä nyt feikkaamaan luonnon varaamia perusmakuja...

        Summa-summarum...tämä mies nauttii huoliteltujen naisekkaiden naisten esteettisyydestä. Lisäksi on niin valtavasti eri tavoin sharmantteja naisia, kukin tavallaan ja persoonassaan...kesäiseen katukahvilaan pysähtyessään saa ihailla vaihtelevaa elävää taidetta. Ihan mukavaa tämä miehen elo ;-)


    • Samaa mieltä et heitä ei nykypäivänä juuri näy missään. Itte kun oon sitä mieltä että luonnollisuus on hyvä asia :) Semmoisista kiinnostunkin herkemmin, kuin feikki meikkiä käyttävistä... Sen vaan huomaa kun joku käyttää meikkiä nii siitä tulee semmonen kolkko fiilis.

    • /incidente-a-capri
    • Anonyymi

      Kyllä ehdottomasti ihanimmat, luonnonkauniit naiset löytyvät vanhoillislestadiolaisten suviseuroista. Niin raikkaita, teeskentelemättömiä ja aitoja. Ei mitään äklöjä pakkeleitä naamassa, ei inhottavia tatskoja, eikä lävistyksiä. Osaavat käyttäytyä, eivätkä kiroile ja puhu rivoja. Ei voi olla kauniimpia, ja heitä siellä on pilvin pimein.

      • Anonyymi

        He vaan ei saa olla kuin lessujen kanssa, muuten pitää erota uskonnosta ja jos eroovat, niin alkavat käyttäytyä, kuin muutkin luterilaiset horot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He vaan ei saa olla kuin lessujen kanssa, muuten pitää erota uskonnosta ja jos eroovat, niin alkavat käyttäytyä, kuin muutkin luterilaiset horot.

        "He vaan ei saa olla kuin lessujen kanssa..." Olet väärässä. Kukaan ei määrää täysikäistä nuorta naista kenen kans hän saa olla. Kysymys on siitä, että he eivät halua seurustella ja mennä naimisiin muiden kuin samalla tavalla uskovien kanssa. Ystäviä voivat toki olla muidenkin kanssa, mutta seksi kuuluu heillä vain avioliittoon.
        Kyllä vl. tyttöjen kauneus ja aitous ja käytös todella hätkähdyttää....aivan ihania tyyppejä


    • Anonyymi

      joku sininen shokkiväri hiuksissa on yks kamalin ja sitten kulmakarvat vedetään samalla sinisellä ei hyvää päivää

    • Anonyymi

      Luonnonkauniit naiset voi olla kortilla mutta onhan meillä esiteinit:)
      Terveisin Abdullah.

    • Anonyymi

      Luonnonkauniit naiset on toki kauniita, mutta luonnottoman kauniit on ihan omassa luokassaan. Tekoripset ja täytetyt huulet on yleensä kauniimpia kuin luonnonkauniit versiot. Ja silikonit. Luomurinnoilla ei ole mitään jakoja. Rinnat on muutenkin yksi naisen kauneimmista ominaisuuksista.

    • Minusta käsite luonnonkaunis tarkoittaa täydellistä, himottavan näköistä, nuorta hoikkaa tyttöä jota ei ole keinotekoisesti muokattu. Luonnollinen sileä ja kimmoisa iho, ei lisättyä tai poistettua pakaramassaa, ei muokattuja tisuja, ilman rumuudenpeittoaineita, ilman tatuointeja, ilman keinokynsiä, ilman keinoripsiä, ilman vaatteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe