TP Avuksenne

Vuokramutteiorja

Kertokaapa kokemuksianne kyseisestä firmasta. Itse työskentelin noin 11 kuukautta tuossa kehnoakin kehnommassa firmassa. Pomot valehtelevat aivan kaikesta esimerkkinä ämmässuolla sijaitseva työkohde, jossa luvattiin konekuskin hommia, mutta todellisuus olikin rakennusjätteen lajittelua liukuhihnalla. Myös palkoissa kusetettiin jatkuvasti ja jos huomautti, niin todettiin, ettei töihin ole pakko tulla jne..

38

9574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tpphyi

      Työsopimuksia siellä sai pyytää ja pyytää yhä uudelleen. Kilometrikorvauksia tai ruokarahaa ei maksettu vaikka työkohde oli kaukana rannikolla. Yksi pomoista on patologinen valehtelija. Mihinkään mitä hän sanoo ei voi luottaa. Kuuluu ehdottomasti kehnoimpien vuokrafirmojen joukkoon, välttäkää tätä firmaa!!!

    • 1900

      Viikon verran selattuani mollin kautta vapaita työpaikkoja yhtään kertaa ei hakukone ole antanut tuloksia jos on laittanut hakusanaksi TP Avuksenne! Mistähän lie kertoo..heh heh

    • zxvyklmond

      Ovat halpahintaisia huijareita

    • Melkotyytyväinen

      Hyvä firmahan tuo on. Pomot erittäin reiluja työntekijöitä kohtaan, mikäli hoidat työsi moitteettomasti. Lusmuja ei kaivata muissakaan yrityksissä joten miksi TP:lläkään?

    • zxvyklmond

      Onkohan "melkotyytyväinen" koskaan miettinyt miksiköhän TP:n tilinauhat näyttävät niin ammattitaidottomasti sutaistuilta, ei varmaan. Melkotyytyväinen on joko Pete tai Mara, koska kukaan muu siellä ei todellakaan ole tyytyväinen!

      Ps. Vieläkö maahanmuuttaja taustaisille Afrikkalaisille maksetaan euron verran vähemmän tunti kuin Venäläisille, Virolaisille ja Suomalaisille!

    • tp paskaa niskaanne

      Joo täyttä paskaa. Pesäpallomailaa vaan heilumaan

    • kiukunen vuokratyönt

      olin tp:lä töissä joka oli elämäni toisiks suurin virhe. en saanut työ vuoroja kun satunnaisesti ja kohtelu oli todella huonoa. pomputettiin firmasta toiseen ja sit vielä valehdellaan suoraan päin naamaan......

      • Kysyn vaan?

        "olin tp:lä töissä joka oli elämäni toisiks suurin virhe."

        Jäi kiinnostamaan, mikä oli se ensimmäiseksi suurin virhe?


    • Kusettajat.pois.jo

      Tehkääpä vertailu eri vuokrafirmojen pomojen koulutustasosta. TP.n jääkiekkosankarilla ei ole muuta koulutusta kuin lukio ja Pete on pelkkä Merkonomi samoin kuin kaikki muutkin. Poikkeuksena tummahiuksinen henkilöstökoordinaattori jonka tiedoissa lukee Tradenomi AMK.

      Kun näin vähäisellä koulutustaustalla tehdään työtä HR-alalla niin ei ole mikään ihme, etteivät projektit tuota menestystä. Esimerkkinä vaikkapa firman Heinolan episodi vuoddelta 2010. Eipä ole ko. herroja näkynyt enää Heinolassa, syitä onkin sitten monia. Kannattaa soittaa Heinolan TE-toimistoon ja kysellä miksei ko. firmalle ole tarjottu enää toimeksiantoja.

    • 2010

      Itse olin lyhyen pätkän varastoduunissa. 2010 Vantaalla TP-avuksenne kautta.
      Ei ollut ongelmia.

      • OttoÄäriputsaapesät

        Hei.
        Tämä firma on AA Toimisto Juridicock Oy:n referensslitalla.
        Partneri AA Otto Ääri ao. Firmasta on putsannut vanhempieni kuolinpesästä ja aiheuttanut yli 300.000€:n vahingot kyvyttämyyttään.
        Ehkä pitää varoa kaikkea, mihinkä Juricock Oy on millään tavoin puuttunut ja Suomen Rikollistensuojelu yhdistys, eli AALito siunannut.
        Tutkikaa asiaa!


    • Kusettajat.Pois.Jo

      Niin no "kympeillä" ei olekaan tunnetusti ongelmia ja tiedänkin erään, joka näytti tilinauhaansa ja kielsi kertomasta eteenpäin mitään palkastaan. Hänellä palkka oli 13 euroa/h. Muille sama kaveri valehteli aina, ettei se tuntipalkka oo kuin kolkyt settiä parempi kuin muilla. Mut ihan kiva et viimeisellä oli jotain erilaista sanottavaa. Se vaan ei poista tosiseikkaa siitä, että toi lafka on jättänyt paljon pettyneitä duunareita jälkeensä.


      Mutta henkilökohtaisesti toivon ja uskon siihen, ettei nykyinen henkilöstövuokraus järjestelmä voi enään kasvattaa bisneksiään ilman poliittista sääntelyä ja muutoksia lakiin. Henkilöstövuokraus on talouselämän "syöpäkasvain" jonka etäispesäkkeitä tulee tukahduttaa lainsäädännöllisin keinoin.

      Jos rekryfirmojen bisneksiin tulevaisuudessa puututaan, niin se ei heikennä vuokratyöläisten asemaa, vaan pikemminkin näiden harmaalla alueella pelaavien "yrittäjien" omaa asemaa. On aika huolestuttavaa, ettei lakisääteisiä korvauksia kuten kilometrikorvauksia, osapäivä ja kokopäivärahoja, ruokarahaa tai muita lakisääteisiä lisiä kyetä maksamaan vaikka on sitouduttu toimimaan HR-alalla.

      Tämä oli viimeinen kommenttini tästä porukasta. HR-alallakin löytyy valitettavasti rupusakkia.

      • arvid2

        Olipas huono liksa "kympille".. mullakin on parempi ja ihan rividuunari vaan...


    • rock9

      Joo ei näy liksoja oikeeseen aikaan tilillä...paska firma

    • Säälittävät Tp

      http://vacancies.fi/job/muuttomies-keikkari/

      Vanhentunut ilmoitus tiedän, mutta katsokaapa sanamuoto.. XD
      Työ olisi ns. kaikkaa, siis tarkoitetaanko työn olevan keikkaa vai kakkaaXD

      http://vacancies.fi/job/purkaja-lajittelija-12/

      Toinen vanha ilmoitus jossa kerrotaan palkallisista lomista, en ookaan kuullut kenenkään lomailleen muuten kuin lopputilin kautta.. ja paras huijaus työterveydenhuolto mukamas. No itse en sellaiseen kylläkään törmännyt..

      Hei kirjottaisitte noi työnhakuilmoituksenne hiukan fiksummin. Voi nimittäin joku ex-duunari muistaa kaikki tyhjät katetta vailla olevat lupaukset ja tulla kertomaan niistä tänne palstalle XD

    • The snowman

      Mitäs näille "yrittäjille" kuuluu? Joko kioski on laitettu myyntiin, tosin nimen voisi vaihtaa tulee aika monta assosisaatiota mieleen, eivätkä kaikki pelkästään neutraaleja!

    • jepjep6

      En ole tuon firman palveluksessa vaan toisen vuokrafirman mutta kuitenkin jos mua yritettäisiin kerrankin kusettaa palkoissa niin lähtisin heti välittömästi pois ja ne saatavat mitkä olisi multa kusetettu saisin kyllä itselleni että siitä ei olisi mitään huolta.

      • jepjep6

        Lisään vielä kun täällä on tuosta valehtelusta että jos mulle valhedeltaisiin päin naamaa (en kyllä ole sen vuokrafirman henkilökuntaa kasvotusten nähnyt ja tuskin haluankaan nähdä) työsopparitkin sanoin että on aina tultava uusi sopimus postitse tarkastettavaksi.

        Kuitenkin jos mulle valhedeltaisiin niin sanoisin kyllä suorat sanat välittömästi. a.

        Siksi olen sanonut että sopimukset postitse koska jos uudessa sopimuksessa on joku kohta mitä en ymmärrä tai mikä epäilyttää niin tarkistutan sen toisaalla että allekirjoitanko vai en. Helppoa.


    • hr-taivaasta terve
    • Autssteks

      No ei se nyt ihan paskin oo. Ainakin pääsee duuniin ja kaikki hoitunu ok. Joku sol ja barona on paskempi. Haastatellaan mut ei duunia. Tpllä pääsee hu duuniin ja sopii paremmin keikkatyöläisille,ei niille jotka kuvittelee 2016 että pääsee vakkaris. Massit pois vaa

    • erkkisaart

      luvattiin pitkäaikainen homma,sit ekanapäivänä 14 ilmotetaan ettei ole töitä enää.
      vaikka firmaan haetaan vieläkin työntekijöitä. tullut kun harmia vain.
      firmasta sanottiin että työsi teit hyvin kun kysyin. eläkää ikinä menkö tähän firmaan

    • 14637884

      hyvää tekstiä. eksyin tänne kun työkkäri pakottamassa vuokratyöhön karenssin uhalla. pitäisköhän ottaa karenssi lol. ei niinkuin yhtään huvittais tulla pompotelluksi. nauroin kun siinä ilmoituksessa vilauteltiin vakiduunia niin täällä sanottiin että kusetetuksi tulee.

      • paskaduunit

        Hae työtä mutta pyydä kunnon palkkaa niin et tule valituksi.


    • ent.työntekijä

      paska firma,alkää menkö töihin tänne

      • Anonyymi

        Miksi on paska?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi on paska?

        Osaatko lukea? Ketjussa on kerrottu tyhjentävästi, miksi kyseiseen paikkaan ei kannata mennä. Mene vaikka keräämään Itä/Pohjois-Suomesta lakkoja ja myy ne jollakin torilla niin saat sen minkä olet pyytänyt ja ei tarvii kysellä joutavia täällä.


      • Anonyymi

        Miksi ei?


    • Anonyymi

      ie iskim...

    • Anonyymi

      Ihan vitun omituinen firma ei voi luottaa sanaankaan 😐

    • Anonyymi

      Sanoivat, että tilauksia on joka päivä mutta kuukauteen ei olee kuulunut mitää 😐

    • Anonyymi

      Huoranpentuja ne kqikki pomot siel on

    • Anonyymi

      Todistusta ei saa vaikka pyytää. Palkan mukana ei maksettu loma maksuja vaikka niin pitäisi ja sanottiin. Kusettavat joka välissä

    • Anonyymi

      Aivan järkyttävä paskafirma, palkoista joutuu jatkuvasti tappelemaan eikä sieltä koskaan saa ketään kiinni. En suosittele kenellekkään.

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele!! Etenkään jos oot saamassa perheenlisäystä. Mun työsopimusta ei heidän toimesta jatkettu, koska "antaa huonon kuvan, jos jatketaan raskaana olevan työsopimusta". Ja työtodistusta ei suostuta lähettää useista yhteydenotoista huolimatta 🤬

    • Anonyymi

      Juuri poika soitti kun on tp.llä töissä ja sairastui. Pihlajalinna ei ota vastaan kun ei ole maksusitoumusta ja sitä ei monista kyselyistä huolimatta saa. Ihme firma.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä menkö kyseiseen lafkaan kusettajia kaikki

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele!! Sairausajan palkasta saa tapella ja yritetään olla maksamatta palkkaa saikun ajalta. Ja yritettiin vielä puhelimessa selittää, että maksavat vain 50% vaikka oon samassa paikassa ollut yli 6kk. Kauhean väännön jälkeen sanoin olevani liittoon yhteydessä, jolloin ääni muuttui kellossa ja "Oho, katsoin väärin aloituspäivän" 🙄

    • Anonyymi

      mulle soitettiin jopa pari kertaa, että kiinnostaako jotakin sähköasentajan hommia. Pikkasen yllätyin, et mitä helvettiä mistä he ovat saaneet minun tietoja sitä mä yllätyin. Sain kerran heidän toimarin tekstiviestin, ja tarkistelin, että "jaaha, mitä tämä firma oikein haluaa minulta?" - mutta en reagoinut ja ottanutkaan yhteytä sinne

      Heidän sivuston mukaan heillä enemmän haetaan asentajia mm. just tämmöisiin fyysisen ja rasituksien työtehtäviin, ettei ole mitään toimisto hommia. ellei paitsi jotakin keittiön tiskaamista ja jne.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe