fuckbuddy suhteet...

nombre es

Kokemuksia teiltä joilla on ollut ns.fuckbuddy suhteita? Minkälaiset etikettisäännöt koskevat ko.suhteita? kun on sovittu että kumpikin on ns.vapaa tekemään mitä haluaa niin tietysti pelisäännöt on silloin sovittu. Mutta tekstailetteko esim.muuten, vai ainoastaan kun on tarkoitus sopia tapaamispäivä. Tapailetteko sovitusti vai täysin epäsäännöllisesti? Viehättääkö tyypissä ainoastaan seksi vai onko päänsisällöllä jonkinlaista merkitystä? Jotakin kokemuksia/kommentteja olisi mukava saada. Moraalista kannanottoa asiaan en kaipaa. Ainoastaan puhtaasti ihmisten kokemuksia tai niinkuin yllä mainitsin, liittyykö näihin "suhteisiin" jonkinlaiset kirjoittamattomat etikettisäännöt?

13

7211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • amorvincit...

      Älä aloita. Kyynistää, kylmettää, kyykyttää. Sitäkö haluat.

    • lady76

      mulla on ollu muutamia tällaisia suhteita. ollaan hyvinnii saatettu pitää yhteyttä muutenkin ja ennen tai jälkeen ollaan käyty esim syömässä (mies maksaa). mut muita ihmisiä en oo tähänkään suhteeseen silti ottanu mukaan vaik kuin avoin suhde olis. eli jos jompikumpi haluaa suhteeseen tai seksisuhteeseen jonkun kolmannen kans ni sit tää suhesopimus on ensin purettu. ja kyl mul on aika pakko ollu olla et se tyyppi kiinnostais noin niinku muutenki ku pelkän seksin osalta, ei idiootteja jaksa ilmaseks panna!!! ;)

    • hippahoppa

      mulla on kokemuksia muutamasta tän tyyppisestä suhteesta ja ihan ekaksi täytyy sanoa että vaatii muutamaa asiaa et ne toimii. itseltä se vaatii että tietää mihin on ryhtymässä: siis nimenomaan seksisuhteeseen, ei seurusteluun. tunteita eri voi kytkeä pois päältä eikä tarviikaan mutta mustasukkaisuuteen taipuvaisille tällainen järjestely ei varmasti sovi. seksipartneria ei voi omistaa eikä pyrkiä kontrolloimaan. ja ehdottomasti ehkäisystä on syytä sopia ja sopimuksesta pitää kiinni.

      pelisääntöjen on syytä olla selvillä etukäteen eikä niin että ollaan asioista jossain sanomattomasssa yhteisymmärryksessä. mut jos juttu jatkuu pitempään saattaa ilmetä tarvetta keskustella/ tarkistaa pelisääntöjä/ tsekata missä mennään yleisestikin, vieläkö sama sopimus on voimassa? tämmöseen ajoittaiseen tarkistukseen voi olla vaikka kuinka monta syytä joita ei voi ennakoida kun suhteeseen ryhtyy.

      sit miten nää käytännössä toimii: mulla ainakin joka ikinen juttu on muotoutunu täysin yhteispelinä sen ihmisen kanssa jonka kanssa olen ollu. yhden kanssa juttu lähti täysin seksin pohjalta ja pysyi semmoisena, yhteyttä ei pidetty paitsi silloin kun jompi kumpi halusi seksiä. tapaamiset käsittivät aina muutaman session kerralla ja välillä ehkä nukkumista, jutustelua kuulumisista ym. erotessa ei sovittu muuta kuin että ilmoitellaan jos siltä tuntuu. juttu päättyi ystävällisissä merkeissä koska kummallekin ilmaantui samaan aikaan asioita jotka katkaisivat yhteydenpidon.

      yksi juttu lähti opastussuhteena: sovin että saatan kurssimuotoisesti kokemattoman nuoren miehen seksin maailmaan ja tapailemme muutaman kerran sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja miten asiat etenevät. tämä suhde käsitti myös enimmäkseen seksiä mutta siihen ei menty heti vaan alkoi ihan lähekkäin oleilulla, halailulla ym. n 4-5 kerralla päästiin seksiin asti ja se tuli ohjelmaan halailun lisäksi. tapaamisten välillä käytiin keskustelua sähköpostin ja textarien välityksellä siitä missä mennään ja miltä tuntui. tämä kesti sitten sillä erää kesästä syksyyn jolloin erkaannuimme ja toivotimme toisillemme hyvää jatkoa. sama poika otti itse seuraavana keväänä yhteyttä ja halusi jatkaa siitä mihin edellisenä syksynä lopetettiin. tällä kertaa edelleen halailua mutta nyt ohjelma painottui enemmän seksiin ja siinä kokeilevampaan suuntaan. tämä katkesi siihen että kyseinen nuori mies astui armeijan palvelukseen.

      tällä hetkellä taas seksisuhde joka on jo jatkunut huomattavan pitkään ja jossa on ollut huomattava määrä keskustelua ja asioiden pohdiskelua (yhteyttä pidetään pääosin textareilla). tapaamisrytmiksi on muodostunut n. 2 vkon välein mutta mitään ei silti ole sovittu etukäteen. muuten yhteydenpitoon kuuluu satunnaisesti syömistä/kahvilla käymistä kaupungilla, elovkuvissa käymistä ja shoppailua seksikaupoissa.

      sitten noihin muihin kysymyksiin. vaikka kyse on "vain" seksisuhteesta niin minulle on aina merkitystä sillä millaisen ihmisen kanssa sitä harrastan. partnerin täytyy miellyttää minua ihmisenä. tapailu vapaasti sopimatta erityisesti etukäteen sopii minulle. se vapauttaa odottamasta tai olettamasta mitään. varmaan toisenlaisiakin ratkaisuja on.

      ja sitten vielä ne etikettisäännöt. jotkut haluavat/olettavat että ollaan niinkuin ei tunnettaisi jos sattumalta tavataan kaupungilla. tällaisiin salamyhkäisiin suhteisiin en ole ryhtynyt. sen sijaan pientä pelisilmää vaatii jos entinen seksisuhde tulee vastaan kaupungilla jonkun uuden seuralaisen kanssa. tervehtiminen on minusta yleisesti kohteliasta mutta ei ehkä tässä tapauksessa. oma juttunsa on sitten suhteen päättäminen. rehellisestä seksisuhteesta pitää voida päästää toinen irti hyvillä mielin ja toivottaa onnea matkaan kun se loppuu.

      ja nää siis mun kokemuksista. sellainenkin tilanne on tullu vastaan että olin ryhtymässä seksisuhteeseen miehen kanssa joka sitten muutaman tapaamisen jälkeen, itseään tutkisteltuaan, tuli siihen ratkaisuun ettei hänelle pelkkä seksisuhde sovi vaan hän tiedosti olevansa rakastunut tuntemaansa naiseen. seksisuhteeen aloittaminen tuntui hänestä siinä tilanteessa kestämättömältä ajatukselta.

    • 20+7

      Mulla ja mun poikaystävällä on sellanen järjestely, että voidaan tapailla muita naisia, eli siis harrastaa seksiä, käydä leffassa yms. Meillä asia menee niin, että tutustumme ensin näihin naisiin ja sitten katotaan mihin kaikki johtaa. Vielä ei olla kumpikaan harrastettu seksiä näiden naisien kanssa. Ketään mukavaa ei ole vielä osunut kohdalle.

      Olemme keskustelleet jo kaikki ''pelisäännöt'' selviksi, keskustelemme aina välillä kaikki säännöt tarkemmiksi kun on tarve ja kerromme milloin näemme kenetkin yms. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. On tärkeää kertoa, missä menee omat rajat ja mitä itese haluaa.

      Niinkun kerroinki jo, näemme naisia muutenkin kun vain seksi mielessä. Meidän mielestä ketä vaan ei ole kiva panna, vaan pitää olla sellaista kipinää ja ihastusta mukana. Viestittelemme ja tapailemme ihan muuten vaan. Kaveri mielessä, mutta pienellä flirtillä. :)

      Onnea tuleviin suhteisiin!:)

    • DaMatio

      Miulla on kaksi buddya 18v ja 49v naiset välillä he jompikumpi ottaa yhteytä ja jopa pari kertaa molemmat yhtäaikaa
      Homma toimii ja seksiä saan riitävästi ja onhan mulla vielä tyttökaveri 27v itse olen 33 v

    • sinisilmä

      Kyllä liittyy, miehillä on jo vaki nainen ja te toimitte vain heidän pikku kivanaan. Herätys.

    • Pettäminen on ihan eriasia kuin sinkun fuckbuddy "suhde" !!!
      Vakisuhteeeseen EI voi fuckbuddya liittää, EI !!!!!!!!!!!!

      • NörttiN

        Toki voi, kun sen tekee yhteisymmärryksssä. Sitten se on vain avoin suhde.


    • NörttiN

      Mulla toimii, kun ollaan kavereita muutenkin, mutta ei mitään sydänystäviä tai muuta suurta henkistä yhteyttä, niin ei pääse liikaa ihastumaan.

    • Nainen Oulusta

      Minulla on seksisuhde hyvän ystäväni kanssa. Olemme molemmat sinkkuja. Näemme päivittäin ja jos emme pysty näkemään niin olemme muutoin yhteydessä. Tai pääasiassa hän on. Soitellaan, viestitellään, laitetaan kuvia ym. vaikka näkisimmekin. Näemme yleensä ainakin kerran päivässä. Silloin tällöin kun siltä tuntuu, harrastamme seksiä. Muutoin emme halaile tms. mutta jotain pientä viatonta koskettelua voi olla. Teemme asioita, joita kaverit tekevät. Käymme leffassa, syömässä, teemme jomman kumman kotona ruokaa, tunnemme toistemme perheet ja vietämme heidän kanssaan aikaa (enemmän hänen perheen kanssa), meillä on yhteisiä ystäviä jne. Emme kuitenkaan voisi seurustella. Olemme kumpikin sitä mieltä. Haluamme toisiamme, mutta emme ole rakastuneet toisiimme. Minä olen ihastunut erääseen toiseen, mutta hän on varattu, joten se siitä. Ystäväni on rakastunut meidän yhteiseen ystävään, mutta hänkin on varattu. Melkoisen erikoiseltahan tämä taitaa kuulostaa...

    • diktaattor1

      Joo sun äitis kanssa

    • meillä näin

      Tapailin yhtä ennestään tuttua henkilöä 1-2 vuoden ajan juttelun ja seksin merkeissä. Ei me koskaan mitään tämmöisestä sovittu, mutta sellainen meidän suhe oli. Emme kyselleet toistemme perään muuten. Sitten tapailumme loppui -ehkä halusin lopettaa...

    • näin meillä

      No, ex-vaimon kanssa on jatkettu fucbuddeina eron jälkeen.

      Avioliitossa oltiin kahdeksan vuotta, Lopulta päätettiin kuitenkin erota ystävinä, koska en oikein ikinä osannut elää parisuhteessa, sydän kaipasi vapautta ja tulihan siinä myös petettyä ja ryypättyä.

      Ero oli fiksu päätös, varsinkin kun suhdetta on eron jälkeen jatkettu "fuckbuddeina", eli asutaan eri osoitteessa, mutta tavataan ex-vaimon kanssa kerran pari kuussa ja aina päädytään sänkyyn. Seksi kun ei ikinä ollut ongelma suhteessamme. Tapaamisia ei niinkään ole sovittu, joskus hän soittaa ja kutsuu käymään, joskus törmätään muuten vaan.

      Vakavaan suhteeseen en aio enää ikinä ryhtyä, rakastan liikaa vapautta mennä ja tehdä vapaasti mitä haluan, enkä enää koskaan suostuisi rajoittamaan elämääni kenenkään takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe