Underground Jyväskylä?

katskach

Onko kellään kokemuksia tästä paikasta? Kannattaako ensi läväri ottaa sielä? Itse olen 15 vuotias tyttö ja haluaisin kovasti kulmaan mutten tiedä mistä sen ottaisin. Jkln läheltä kuitenkin.. Korvakorut kyllä löytyy. Kertokaas omia kokemuksia kulmarista? Millainen koru kannattaa ottaa ensimmäiseksi?

38

2824

  Vastaukset

  • Älä missään nimessä mene Undergroundiin.
   Body CTRL on varma ja asiantunteva paikka, suosittelen ehdottomasti kyseistä paikkaa! Kyseisestä paikasta et tosin lävistystä saa (eikä pitäisi saada muultakaan, mikäli hoitavat työnsä niin kuin kuuluu) ilman vanhemman lupaa, ellet odota 16-vuotiaaksi asti.

   "Alle 14-vuotiaille en tee lävistyksiä ollenkaan. 14- ja 15-vuotiailta vaaditaan huoltaja mukaan allekirjoittamaan asiakaslomake. 16-vuotias saa lävistyksen ilman vanhemman lupaa."

  • On mulla vanhempien lupa :) mutta miksei Underiin? .oo

  • Ite oon ottanu huulikorun ja kulmakorun undergroundissa, tosin Lahdessa. Hyvä paikka ainaki se ja halvat hinnat. :)

   • halvoista hinnoista voikin jo päätellä että niitten korut on halpaa kiinasekundaa.

    joo, mäki suosittelen body CTRL:ia. siellä osataan oikeesti asiat ja tyypit on mukavia.

    underground väittää nikkelitestaavansa korut vaikka ei testaa. ja ne "lävistäjät" on itseoppineita puoskareita, joilla ei oo hajuakaan mitä tekee. tuurilla saattaa saaha hyvän lävärin, mutta kannattaako se riski ottaa?

    mä sain undergroundin koruista nikkeliallergian ja siellä liikkeessä väittivät ettei LÄÄKÄRI oo pätevä toteamaan tätä.


  • no kävin tossa viime viikoll hakemassa Underista kulmalävistyksen, ja ihan hyvä ja nopee palvelu oli. Mulla on todettu nikkeliallegria enkä semmosta niiden korusta ole vielä ainakaan saanut. Lävistäjä oli mielestäni mukava ja osaava ja neuvoi sitten miten sitä kannattaa hoitaa..

   • Mä suosittelen todellakin hålea!! Siellä asiat osataan ja mukava osaava henkilökunta. Itse otin siellä industrialin ja ei ole ollu tulehduksia eikä muuta. Siellä minä ainakin otan tulevaisuudessa lävostykset!!! Suosittelen muillekkin..


   • TyttöTykkääHålesta!;) kirjoitti:

    Mä suosittelen todellakin hålea!! Siellä asiat osataan ja mukava osaava henkilökunta. Itse otin siellä industrialin ja ei ole ollu tulehduksia eikä muuta. Siellä minä ainakin otan tulevaisuudessa lävostykset!!! Suosittelen muillekkin..

    Minäkin olen Hålessa indun korvaan ottanut. (:


  • Et sitten voinut kuunnella, itse oisin ottanut neuvosta vaarin..
   Edullisia paikkoja on muitakin, esim håle, siellä on paljon "kamppanjoita" ja todella osaavat lävistäjät.
   Mutta toivottavasti ei tuu lävistykses kanssa ongelmia.

  • Tosiaan Hålessa kannattaa lävistykset ottaa. Otin tossa syksyllä Verticalin eikä tulehtunu tai mitään. Kumppanini otti sittentaas Undergroundissa mickrodermalin ja syö tällä hetkellä antibioottia tulehduksen vuoks...

  • itse kävin n. viikko sitten Undergroundissa ottamassa korviini rustolävistykset, toimenpide vei n. 10 minuuttia ja henkilökunta asiansa osaavaa ja mukavaa. En usko että vaikka lävistäjät olisivatkin "itseoppineita puoskareita", kyllä tietää mitä tekee. Ja harjoittelemallahan senkin vain oppii..
   En tiedä, mikä ihmeen kiihko on mustamaalata yritystä siitä, että missä paikassa on tulehdus tullut jollekin dudelle tai ei, tulehduksen saaminenhan ei yhtään riipu omasta kehosta ja osuudestaan jälkihoidossa.
   Mutta toki, jatkakaa tappeluanne.

   *Kiitos Underground Jkl :)

  • Joo.. Se on ihan kiinni miten sitä hoitaa , tulehtuuko se vai ei.. Ite meinaan ottaa tässä joskus jkl:n undergroundissa labretin.. Pelottaa vaan se kipu.. :( Ku oon silleen aika herkkä kivulle.. Hohhoh. .. .. .. Ja Hålesta oon saanu huonoa palautetta! Tiiän yhen kuka siellä on käyny ja lävistys ihan vinksin vonksin.. Ja muitakin on sanonu siitä paikasta... Underground kannattaa!

  • Itse otin rustoon tuos viime kesänä korun Jyväskylän Undergroundsissa eikä mitään ongelmaa ! Henkilökunta oli mukavaa ja tilat hyvät, hygienia kohallaan eikä paraneminen näin ollen kestänyt kauaa. Enpä oikein usko tuota nikkelijuttua, ittelleni ei ainakaan mitään oo tullu vaikka korvan alempiin reikiin ainakin tulee allergiaa nikkelistä. Mutta ihan miten ite tykkäätte, minä tykkään Undergroundsista (:

  • Itsekkin olen ottanu napakorun ja industrialin Jyväskylän Undergroundissa ja kaikki on sujunut loistavasti, tilat on hyvät ja henkilökunta mukavia ja huolehtivia. Ja tulehdus on ihan itsestä kiinni miten hoitaa sitä sen lävistyksen oton jälkeen jne. Hålesta olen kuullut vain huonoa palautetta ja siltä se näyttääkin kun jonku verhon takana keskellä ostoskeskuksen käytävää niitä tehdään ja henkilökuntakin on huonoa. Minullekkin suositteli ihan päin vittuja yhtä industrial korua. Ja kaveri otti siellä huulikorun niin vähän ajan päästä joutu menemään terveyskeskukseen ottamaan korun huulen sisästä pois kun olivat antaneet liian lyhyen tapin siihen koruun joten undergroundiin vaan! :)

   • Samaa mieltä! Henkilökunta todella mukavaa, rentoa ja osaavaa ja mikä tärkeintä niin asiansa osaavia ja kertoo/neuvoo hyvin hoidosta ja huollosta ja saa vielä hoito-ohjeet mukaan. Välineet ja korut steriloituja siellä niin ei tarvi pelätä että likaisilla vehkeillä tehdään.toisin kuin tässä HÅLESSA, siellä korut otetaan käsin kaapista eikä puhdisteta ja sillä tehdään lävistys?!? Eikä välineetkään ole steriloituja, huh huh sanon minä! Undergeoundiin kaikki jotka haluaa lävistykset ammattitaidolla tehtynä ja törkeen hyvää palvelua siihen päälle :)


   • kosokka89 kirjoitti:

    Samaa mieltä! Henkilökunta todella mukavaa, rentoa ja osaavaa ja mikä tärkeintä niin asiansa osaavia ja kertoo/neuvoo hyvin hoidosta ja huollosta ja saa vielä hoito-ohjeet mukaan. Välineet ja korut steriloituja siellä niin ei tarvi pelätä että likaisilla vehkeillä tehdään.toisin kuin tässä HÅLESSA, siellä korut otetaan käsin kaapista eikä puhdisteta ja sillä tehdään lävistys?!? Eikä välineetkään ole steriloituja, huh huh sanon minä! Undergeoundiin kaikki jotka haluaa lävistykset ammattitaidolla tehtynä ja törkeen hyvää palvelua siihen päälle :)

    Ite kans suosin undergeoundia koska siellä tosiaan on tekijät jotka osaa hommansa ja neuvoo kaikessa lävistyksiin liittyvissä asioissa :) muutenkin siellä on aina kiva käydä ostoksilla kun tuntee että on tervetullut. Sinne ehrottomasti siis, undergroundiin.


   • tildaz kirjoitti:

    Ite kans suosin undergeoundia koska siellä tosiaan on tekijät jotka osaa hommansa ja neuvoo kaikessa lävistyksiin liittyvissä asioissa :) muutenkin siellä on aina kiva käydä ostoksilla kun tuntee että on tervetullut. Sinne ehrottomasti siis, undergroundiin.

    Todellakin underground jos haluaa ammattimaisesti tehdyt lävistykset! Yksi tuttu kävi kavereineen hålessa kun eivät tienneet että ug kauoungissa on, no, huulikorun hålen lävistäjä teki VINOON ja ei edes pahoitellut asiaa! Toiselle teki "napalävistyksen" joka ei ollut edes navassa vaan navan yläpuolella mahassa jotain kaks senttii ainakin navasta pois päin! Hirveän näköistä ja rahat meni molemmilla hukkaan! Underground valitkaa ehdottomasti


   • kosokka89 kirjoitti:

    Samaa mieltä! Henkilökunta todella mukavaa, rentoa ja osaavaa ja mikä tärkeintä niin asiansa osaavia ja kertoo/neuvoo hyvin hoidosta ja huollosta ja saa vielä hoito-ohjeet mukaan. Välineet ja korut steriloituja siellä niin ei tarvi pelätä että likaisilla vehkeillä tehdään.toisin kuin tässä HÅLESSA, siellä korut otetaan käsin kaapista eikä puhdisteta ja sillä tehdään lävistys?!? Eikä välineetkään ole steriloituja, huh huh sanon minä! Undergeoundiin kaikki jotka haluaa lävistykset ammattitaidolla tehtynä ja törkeen hyvää palvelua siihen päälle :)

    T, Ug :D :D


   • Selkeempäätäei kirjoitti:

    T, Ug :D :D

    Puolet näkyy olevan t, ug tekstejä. .
    Yst. Mososkan Kirka.


  • Itse kävin tässä pari päivää sitte ottamassa septumin Hålessa :). Itse pidän paikasta ja henkilökunta on tosi mukava. Ja siellä tulen ottamaan tulevaisuudenkin lävistykset. Ja kyl ne ny iha taitaa putsata sen korun sen jälkeen kun on koskenut siihen että en usko niiden niin tyhmiä olevan. Ja ottavat kyllä ne korut pihdeillä sieltä. Mutta eiköhän se ole vain tavallista että jokaisessa lävistämössä on käynyt joskus höpsösti asian suhteen. Nyt tässä vain odottelen että septum paranee ja suoristuu :D.
   Ja itseäni ei todellakaan haittaa että se on "käytävällä". Ja siellä verhon takana on ihan mukavaa. Tilaa on lävistämön sisällä kavereiden istua kun odottavat lävistettävää. Saavat varmasti helposti asiakkaita, koska ite luulin ettei JKL ole muita kuin Håle keskustassa ja se on niin esillä ja helppo.
   Mutta näin tämä oli minun kokemus ja kaikilla on omat lemppari paikkansa :)

   • se, että se koru vedetään jollain neoamiseptilla ei tee siitä steriiliä. undergroundissa kaikki on sentään erillispakatuissa STERIILEISSÄ pusseissa, ja asiakas saa sen ihan itse nähdä ennen lävityksen tekoa :)


   • ugjhbh kirjoitti:

    se, että se koru vedetään jollain neoamiseptilla ei tee siitä steriiliä. undergroundissa kaikki on sentään erillispakatuissa STERIILEISSÄ pusseissa, ja asiakas saa sen ihan itse nähdä ennen lävityksen tekoa :)

    Voivoi tentään kun halmittaa, mikt kaikki ei vain voi mennä tonne nii ei talvit täälä palttoilla kakkia paapattaa. Paapatipaapati ku muut patkoja minä palas.


  • Itse olen käynyt hålessa parikin kertaa ottamassa läväriä ja molemmilla kerroilla se on menny perseelleen, jos ei oo vinossa niin aivan liian lyhyt tappi laitettu ja ei, ne ottaa käsin kaapista korut ja putsaa ne kyllä mut se ei oo sama asia kuin steriilit korut. Sekin osottaa että eipä ammattitaitoa kauhiasti löydy kun puhutaan kaikista muista paikoista paskaa ja yritetään mustamaalata toisia. Itse olen siirtynyt kyllä Undergroundin asiakkaaksi ihan vain paremman palvelun ja tekotapojen vuoksi. Kaikilla tottakai saa olla lempparinsa, niinhän se menee tatskareissakin :)

   • t, ug 80
    Nytnyt..


   • Yyykaataas kirjoitti:

    t, ug 80
    Nytnyt..

    Pilikka kalaahti ommaa nilikkaa..
    Työtä tehhää alella alen perrää. Miksiköhä? :) Eipä tuo haittaa jos ei hyvvääkää kuvaa anna.


  • Joo kävin itse ottamassa napakorun 2011 Undergroundissa ja tekivät sen ihan vinoon, laitto sattu ensinnäkin ihan törkeesti, ja äitikin huomas et koru on ihan vinossa.. jouduin ottaa sen poies ja kävin laitattamassa uuden noin kuukauden jälkeen, sillonen lävistäjä sanoi Body Ctrl:lläkin että vinossahan tuo ensimmäinen oli ja väärin tehty .

  • Itse otin 2014 septumin Hålessa, sijainti täysin väärä (aivan liian matalalla, meni ruston läpi). Pari kk sitten otin uudestaan Undergroundissa, lävistäjä osasi täysin asiansa ja parantunut on jo. Koru oli oikeanlainen, oikeassa paikassa sweetspotissa ja kaikki tehtiin täysin hygieenisesti. Håleen en enää mene, mutta Undergroundissa otan kyllä seuraavatkin lävistykset!

  • Itse kävin tossa kuukausi sitten ottamassa rustokorun Undergroundissa. Alkupäivinä korusta lähti irti jotain mustaa, tai sitten se oli vain verta. En sitten tiedä oliko koru väärää materiaalia, mutta hyvin korvani on parantunut, ei kyllä tosiaan kokonaan.

   • Minä kävin underigroundissa ottamassa industrualin alkuvuodesta ja kaduttaa. Kun haukkuivat suoraan siinä toista kilpailijaa niin otin sitten sen kahella korulla ja ei ole hyvä kun ei saa laitettua siihen pitkäätappia kun painaa ja vetää korvaa.
    Ei siinä itepähä uskoin.. nyt kaduttaa


   • Pökäle kirjoitti:

    Minä kävin underigroundissa ottamassa industrualin alkuvuodesta ja kaduttaa. Kun haukkuivat suoraan siinä toista kilpailijaa niin otin sitten sen kahella korulla ja ei ole hyvä kun ei saa laitettua siihen pitkäätappia kun painaa ja vetää korvaa.
    Ei siinä itepähä uskoin.. nyt kaduttaa

    On tyhmää että haukkuu tekijä toista liikettä tässä ug vaatekaupassa. Monesti käyny nii kaveripiirissäki. öklöä .. ihan on vinoa ja liian lyhyttäkorua ym moniki sieltäki saanu, vai .. Ei oo hyvää palvelua pa*^kan jauhanta. Huono kuva tulee koko paikasta. nopull rengasta koruun ku kysyin niin hirviä haukkumine siitä vaikka oikeesti ei tainnu ees tietää mistä kyse silä myyjällä. Googlasin ite ja löyty tietoa ja on rengas rustokorussa ja a u t t o heti. Tiijoks vaa sinneki.


  • Onko undergroundissa nykyään minkälainen tilanne, miten lävistykset sujuu, jos joku tietää?

   • Henkilökunta vaikuttaa ihan mukavalta ainakin jkl itse en sieltä ole läväriä hankinnut mutta korut on hyviä frendin mielest ja mielestäni ne on järjestetty ainakin paremmin kuin håles.


   • Joo itsekin oon miettinyt että minkälainen paikka? aattelin nännikorut ottaa ja etin sopivaa paikkaa. Suosituksii on ollu Underground ja Body CTRL


  • Frendi otti nännikorut undergroundis puol vuotta sitte ja ne oli hyvin tehty ja parani nopeesti

   • :D ...


  • En suosittele undergroundia (jyväskylä) KENELLEKÄÄN! kävin 2 vuotta sitten ottamassa nännikorut molempiin nänneihin, eikä korut ole vielä tänä päivänäkään parantuneet. Ongelmia ollut kokoajan ja nyt onkin toisen liikkeen lävistäjän toimesta selvinnyt että korut (MOLEMMAT?!) on lävistetty liian syvälle, aka nännin sijaan on lävistetty nännipiha. Tämän kruunaa se, että itselle puhkesi lävistysten oton jälkeen myös nikkeliallergia.

   • Korvakoruja lapselle hakureissu, ja ampumisella. Täällä asiantuntija temmokkaasti kertoi ei ikinä tehdä koska hepatiitti v a a r a niin suuri! Kyllä, oikeasti. Alan ammattiliike ja väittää asiakkaille moista ihan täyttä sanonko mitä! Järkytyttiin täysin. Mietin siinä hetken että mitä justiinsa tapahtu. Sanoiko oikeasti nuin. pyssykorviksia tehty jo usseita kymmeniä vuosia. Kuinka moni saanut hepatiitin? piercings liike ainoa joka jaksaa levittää täyttä guugletettua sontaa aiheesta. Tietoa täys 0.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Korvakoruja lapselle hakureissu, ja ampumisella. Täällä asiantuntija temmokkaasti kertoi ei ikinä tehdä koska hepatiitti v a a r a niin suuri! Kyllä, oikeasti. Alan ammattiliike ja väittää asiakkaille moista ihan täyttä sanonko mitä! Järkytyttiin täysin. Mietin siinä hetken että mitä justiinsa tapahtu. Sanoiko oikeasti nuin. pyssykorviksia tehty jo usseita kymmeniä vuosia. Kuinka moni saanut hepatiitin? piercings liike ainoa joka jaksaa levittää täyttä guugletettua sontaa aiheesta. Tietoa täys 0.

    Kuulostaapa epäasialliselta kommentilta ampumistekniikkaa kohtaan. Tässä haukutaan kilpailevaa tekotapaa hyvin nololla tavalla.
    Korvikset lävistämällä ei ole oikotie onneen millään tapaa. Ei hygienia, menetelmä, parantumis ym kannalta.
    Esim. ampumiskorut ovat tehtaassa (mm Blomdahl, sairaalatarvike tehdas) yksittäis steriilipakattu kapseliin. Vs lävistysliike missä työntekijä klaavaa ja pussittaa korun ja pestyt pihdit.
    Ja pyssystä sen verta , että steriili korukapseli
    asennetaan kokonaisuudessaan pyssyyn niin että pyssy ei ole kosketuksissa korvaan tai muuhun korunottajan ruumiinosaan missään vaiheessa toimenpidettä. Vain korukapseli mikä heitetään pois käytän jälkeen. Itse pyssyä ei tarvitse klaavata, mikä on tutkittu jo vuosikymmeniä sitten. Joka näin väittää, ei tiedä. Siinä tapauksessa esim lävistystuoli pitäisi klaavata joka käytön jälkeen.
    Blomdahl, ruotsalainen tehdas on niin tunnettu ja luotettu yritys siellä että tällainen piercing studioiden läyhäys rei'itystä kohtaan on puuttunut kokonaan.
    Jokainen ottakoon korvakorunsa miten haluaa, lopputuloksissa ei mitään tutkittua tietoa suuntaan tai toiseen ole. (Guugelista hakemalla haettuna löytyy varmasti juuri sitä tietoa mikä itsekutakin palvelee)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuulostaapa epäasialliselta kommentilta ampumistekniikkaa kohtaan. Tässä haukutaan kilpailevaa tekotapaa hyvin nololla tavalla.
    Korvikset lävistämällä ei ole oikotie onneen millään tapaa. Ei hygienia, menetelmä, parantumis ym kannalta.
    Esim. ampumiskorut ovat tehtaassa (mm Blomdahl, sairaalatarvike tehdas) yksittäis steriilipakattu kapseliin. Vs lävistysliike missä työntekijä klaavaa ja pussittaa korun ja pestyt pihdit.
    Ja pyssystä sen verta , että steriili korukapseli
    asennetaan kokonaisuudessaan pyssyyn niin että pyssy ei ole kosketuksissa korvaan tai muuhun korunottajan ruumiinosaan missään vaiheessa toimenpidettä. Vain korukapseli mikä heitetään pois käytän jälkeen. Itse pyssyä ei tarvitse klaavata, mikä on tutkittu jo vuosikymmeniä sitten. Joka näin väittää, ei tiedä. Siinä tapauksessa esim lävistystuoli pitäisi klaavata joka käytön jälkeen.
    Blomdahl, ruotsalainen tehdas on niin tunnettu ja luotettu yritys siellä että tällainen piercing studioiden läyhäys rei'itystä kohtaan on puuttunut kokonaan.
    Jokainen ottakoon korvakorunsa miten haluaa, lopputuloksissa ei mitään tutkittua tietoa suuntaan tai toiseen ole. (Guugelista hakemalla haettuna löytyy varmasti juuri sitä tietoa mikä itsekutakin palvelee)

    Voi pyhäsylvi tuota.. kymmeniätuhansia korviksia kotomaassa joka vuosi ammutaan. Missä hepatiitit? Niitä EI OLE! Lävistystekniikalla tehdyt vielä häviävän pieni murto osa. Ja samat riskit . Teoriassa voi lävistämällä JA ampumalla ja vaikka verikoetta labrassa otettaessa saada sitäsuntätä.
    Pyssyn koru napsahtaa korvaan tehden siistin reiän. Ei REVI , niinkuin näyttää nämä 'tietäjät' yhtenä omaa tekniikkaa puolustavana tekijänä , hepatiitin lisäksi aina jauhavan. FAKTAA tiskiin kun näin väittävät. EI ole.
    Piercing tyypit jauhaa vanhaa seitkytluvun mantraa korupyssyistä suorastaan agressiossa. Ei mitään tekemistä tiedolla tämänpäivän vehkeisiin. H y v i n hyvin epäammattimaista. HOI. Vaatikaa näytille tutkittua faktaa kunjos tällaista "tietoa" vielä joku valistaa totuutena. EI OLE. Juu äkkiä löytyy netistä joku kuva jostain etelänavalta missä joku PALJAIN käsin tms .. ampuu korua tms... apua! jakoooon!
    Kaksi eri tekniikkaa kilpailee asiakkaista. Toisen tekniikan tekijät keksineet myydä omaansa mustamaalaamalla toista rankalla kädellä ja tämä jatkuu niin kauan kun tietoa ei ole. Luulo eellä etiäpäin ei menestystä tule.
    Run baby run, neuvo kun "ammatti ihminen" päästelee moista leipälävestään.


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   367
   4141
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   149
   3901
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   204
   2404
  4. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   15
   1833
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1763