yhtäkkiä halukas vaimo?

ei koskaan naimisiin

Meillä oli seksiä ehkä kerran viikossa kahdessa ennen lasta. Kun lapsi syntyi alkoi naisen halut vähetä ja vähetä. Seksiä oli enää noin 3 kk välein ja sekin sellaista, että piti mennä vessaan hoitamaan asia loppuun. Kun aloin puhua asiasta, että haen naista muualta alkoi vaimo näpläämään nettiä ja etsimään vinkkiä seksielämän piristykseksi. Hän ei vaan yksinkertaisesti osaa, eihän pelkät temput tee seksistä nautittavaa jos se on pelkkää suorittamista ilman todellista halua. Aloin pettämään. Kun löysin sopivan naisen ja halusin jättää vaimoni alkoikin sitten seksi maistua...nainen lähinnä raahasi sänkyyn minut. Nyt on sitten pulla uunissa, ilman keskustelua asiasta. Pistää pikkusen epäilyttämään mistä tämä yhtäkkinen kiinnostus seksiin tuli????? Tai olenko edes lapsen isä.....Miehetkö kieroja sikoja???

19

2381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harvoin vahinko

      No mutta tiesithän sinä miten lapset saavat alkunsa! Aikuisen ihmisen on mielestäni turha mutista jos lapsia tulee kun seksiä harrastaa. Vastuu käyttäytymisestäsi on sinulla, käytä kondomia jos et halua lapsia ja varaudu siihen ettei sekään ole 100% varma ehkäisykeino.

      • miehet vastuuseen

        Aivan! Aina sama virsi, että nainen on vastuussa ja nainen on syyllinen ja miesten ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin omasta nautinnostaan.


      • Että pännii,
        miehet vastuuseen kirjoitti:

        Aivan! Aina sama virsi, että nainen on vastuussa ja nainen on syyllinen ja miesten ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin omasta nautinnostaan.

        Kuulepas miehet vastuuseen,

        jos kerran liitossa ollaan, ja vaimo sanoo syövänsä pillereitä niin kyllä siihen pitää silloin miehen pystyä luottamaan. Kyllä se vastuu siitä ehkäisystä on tasan tarkkaan myös naisillakin.


    • minä vaan

      Kokemuksen syväl rintaäänellä voin petettynä naisena kertoa et toi "innostus" seksiin tulee siinä vaiheessa ku saa tietää et ukko hyppää vierais. Seksi oikeastaan ainoa konsti millä voit yrittää saada se ukko takas... Ite toimin samal lail. Vaikka meillä on kyl pitkän liiton aikana ollu aina paljon seksiä. Että sen takii ei olis ukon tarvinnu mennä pettämään. Mut enpä usko et puolisos ihan oikeasti sitä seksiä niin paljon halus/haluaa. Mut jos hän ajattelee et se on ainoa keino pitää sut itellään. Tai jos ajattelee nii et jos sä panet sitä nii paljon ettet jaksa vierais hypätä... En hauku enkä arvostele ketään. Uskoisin et se lapsi kuitenkin sun

    • Joopa joo...

      Aika luultavasti olet lapsen isä. Tuo on se vanha temppu jonka naiset tekee, kun joko haluavat naimisiin, tai haluavat estää eron. Tiedän monta, monta tapausta, että ehkäisy on "pettänyt" kun nainen on tahtonut naimisiin. Tiedän myös monta, monta tapausta, jossa on ollut juuri noin kun kerrot, että vaimoa ei seksi kiinnosta ja mies tahtoo eron, ja yhtä-äkkiä vaimosta kuoriutuukin pikku seksipeto, joka on miehen kimpussa koko ajan, ja sitten ylläri pylläri -raskaana! No voin sulle kertoa miten se menee tästä eteenpäin teillä. -Kun vauva syntyy, vaimoasi ei enää seksi kiinnosta senkään vertaa kuin ensimmäisen lapsenne jälkeen. Jos sinä petät häntä ja jäät kiinni ja sanot haluavasi erota, tai vaikket pettäisi ja sanot haluavasi erota, yllättäin vaimosi himot heräävät taas, ja kohta hän on uudestaan raskaana jne... Jos et tahdo hänen kanssaan elää loppuelämääsi, etkä myöskään tahdo suurperheen isäksi, niin älä mene sänkyyn enää kertaakaan hänen kanssaan, sillä häneen et voi tuossa asiassa luottaa, hän on todellisen karvanssa näyttänyt. Etsit vain oman kämpän kaikessa hiljaisuudessa ja kannat kamasi sinne, ja otat eron. Mutta tee se mielellään niin, että kuvioissa ei ole mukana kolmansia osapuolia.

    • Ei Ymmärrä

      Kertokaa mikä ihmeen motiivi on naisella tehdä lapsia miehen kanssa joka ei kuitenkaan kiinnosta naista itseään? Miksi joku vaimo haluaa roikkua miehessä väkisin? En usko että yksikään nainen oikeasti antaa rahallekkaan niin suurta arvoa kuin rakkaudelle vai antaako? Haluaisin oikeasti kuulla näiltä vaimoilta itseltään sen motiivin miksi hankkiutuu raskaaksi miehelle joka ei kiinnosta romanttisesti eikä seksuaalisesti? En haluaisi kuulla muiden arvoituksia näistä motiiveista sillä vain tälläinen vaimo itse voi vastata oikein. Muut arvuuttelevat pelkoa yksinjäämisestä( no se on selvä kaikilla), taloudellista turvaa (nykypäivänä monet naiset tienaa enempi kuin mies) tai omistamisen halua syiksi mutta on vaikea uskoa että nainen luopuu omasta onnellisuudestaan näistä syistä? Omasta seksuaalisuudestaan ja alkaa suurperheen äidiksi vain siitä syystä että mies ei lähde tai jätä?

      • T.Ex-vaimo

        Et sitten kyllä naisia ymmärrä jos et usko rahalla olevan merkitystä.
        Naiselle on statusarvoa olla aviovaimo. Aviomiehellä on statusarvoa. Nainen on laskelmoiva ja haluaa että muutkin huomaa sillä onnellinen avioliitti = vaimo, mies lapset.
        Eronnut yh-äiti lasketaan vain siinä pelissä epäonnistuneeksi. Yh ei ole kovin arvostettu yksilö siis.


      • aina yh
        T.Ex-vaimo kirjoitti:

        Et sitten kyllä naisia ymmärrä jos et usko rahalla olevan merkitystä.
        Naiselle on statusarvoa olla aviovaimo. Aviomiehellä on statusarvoa. Nainen on laskelmoiva ja haluaa että muutkin huomaa sillä onnellinen avioliitti = vaimo, mies lapset.
        Eronnut yh-äiti lasketaan vain siinä pelissä epäonnistuneeksi. Yh ei ole kovin arvostettu yksilö siis.

        Ei kyllä kaikilla naisilla ole mitään statusarvoa olla aviovaimo! Itse en ole koskaan mennyt naimisiin enkä halua tulevaisuudessa mennä. Lapset on ainut asia mitä olen halunnut ja ne myös tehnyt. Aina olen ollut yh-äiti, tosin en koskaan eronnut. Mutta minua ei tämä epäonnistunut maine mitenkään haittaa.
        Eikä sillä rahalla ole minulle ollut koskaan muuta merkitystä kunhan riittää elämiseen.
        Ei aina pidä ajatella että kaikki ovat tietynlaisia.


      • Yh myös
        aina yh kirjoitti:

        Ei kyllä kaikilla naisilla ole mitään statusarvoa olla aviovaimo! Itse en ole koskaan mennyt naimisiin enkä halua tulevaisuudessa mennä. Lapset on ainut asia mitä olen halunnut ja ne myös tehnyt. Aina olen ollut yh-äiti, tosin en koskaan eronnut. Mutta minua ei tämä epäonnistunut maine mitenkään haittaa.
        Eikä sillä rahalla ole minulle ollut koskaan muuta merkitystä kunhan riittää elämiseen.
        Ei aina pidä ajatella että kaikki ovat tietynlaisia.

        No hän varmaan puhuikin noista naisista, jotka tahtovat olla naimisissa hinnalla millä hyvänsä. Kyllä niitäkin yllättävän paljon on, joille raha ja tietty status on tärkeintä ja muuten tuntevat olevansa epäonnistujia, jos ei asiat ja elämä näytä ulkopuolisille "oikeanlaiselta".

        Itse olin naimisissa, mutta mies petti minua. Pari kertaa annoin anteeksi, kun hän lupasi muuttuvansa. Sitten tajusin ettei hän muutu, eikä edes halua muuttua. Otin siis eron, sillä sen verran minulla on itsekunnioitusta, etten ala suhteessa roikkumaan, jossa toinen ei selvästikään kunnioita minua ollenkaan.

        Erottuani menetin aika monta ystävää, kun en enää ollut kai heidän "tasoaan". Kummallista oli, että kovin moni tuttavaperheen mies alkoi käydä luonani yhtenään kun olivat mukamas "sattumoisin" meilläpäin liikkeellä, niin päättivät "poiketa" kylässä, ja kohta alkoivat ehdotella seksiä. En tietenkään suostunut. Sitten oli myös näitä tuttavaperheiden vaimoja, jotka alkoivat suhtautua minuun todella vihamielisesti, epäillen että yritän iskeä heidän miehiään, vaikka en todellakaan ole yrittänyt. Useat myös suuttuivat kun päätin ottaa eron, ja olivat sitä mieltä, että minun olisi pitänyt pysyä naimisissa, vaikka mies pettääkin.

        Olen tullut siihen tulokseen, että melkoista kulissia on moni avioliitto. Itselleni tärkeintä on oma ja lasten hyvinvointi ja onni, ja olen onnellisempi nyt eronneena, kun haavat eivät ole koko ajan auki, niin kuin olivat silloin kun olin vielä mieheni kanssa tekemisissä joka päivä. Hän muistutti länsäolollaan teoistaan koko ajan, ja oli raastavaa epäillä joka ikistä puhelua ja tekstiviestiä, ja jos hän tuli myöhemmin kotiin, miettiä onko ollut taas jonkun toisen luona. Minusta sellainen ei ole mitään elämää, enkä pitänyt siitä millaiseksi katkeraksi akaksi aloin muuttua, joten ainut oikea teko oli lähteä jo lastenkin hyvinvoinnin takia, sillä kyllähän minun kireyteni ja vihaisuuteni heihin alkoi vaikuttaa.


    • 18+18

      Päivänselvää että yrittää seksillä pitää sinut itsellään ettei toinen vie. Olisit tyytyväinen ettei enää pihtaa.

    • öiofdjözfj

      sulle on sit käynyt "vanhanaikaisesti" ...ihan perus settiä mitä muijat tekee. tahalleen se on tullu raskaaksi et sä et lähde, mutta voit olla varma, että pihtaaminen alkaa kun lapsi syntyy. ja joo, kyllä se penska sun varmaankin on. mites on ekan lapsen kohdalla, teittekö yhteisestä päätöksestä, vai sattuko "vahinko" ja ehkäisy "petti" tai "unohtui" ja sitten oli pakko mennä naimisiin?

      • uskomatonta käytöstä

        Ja ihan perussettiä mitä miehet tekee: haluavat kotiinsa siivoojan, kokkaajan ja pyykkien pesijän, haluavat juosta villinä, vapaana ja vastuuntunnottomana. Sitten kun miehen pitäisi kantaa vastuunsa ja kortensa kekoon, niin nostetaan kytkintä ja häivytään paikalta. Ja mitähän tuo "pakko mennä naimisiin" oikein meinaa. Ei naimisiin ole kenenkään pakko mennä, ei todellakaan. Jos ei halua naimisiin, niin ei pidä alkaa seurustelemaan naisen kanssa, joka haluaa naimisiin ja perustaa perheen. Suurin osa naisista haluaa perustaa perheen ja se on aivan luonnollinen asia, jota on turha vähätellä ja mollata. Onneksi sentään kaikki miehet eivät ole tuollaisia renttuja, kuin ne, jotka täällä kirjoittelevat.


      • edellinen renttu
        uskomatonta käytöstä kirjoitti:

        Ja ihan perussettiä mitä miehet tekee: haluavat kotiinsa siivoojan, kokkaajan ja pyykkien pesijän, haluavat juosta villinä, vapaana ja vastuuntunnottomana. Sitten kun miehen pitäisi kantaa vastuunsa ja kortensa kekoon, niin nostetaan kytkintä ja häivytään paikalta. Ja mitähän tuo "pakko mennä naimisiin" oikein meinaa. Ei naimisiin ole kenenkään pakko mennä, ei todellakaan. Jos ei halua naimisiin, niin ei pidä alkaa seurustelemaan naisen kanssa, joka haluaa naimisiin ja perustaa perheen. Suurin osa naisista haluaa perustaa perheen ja se on aivan luonnollinen asia, jota on turha vähätellä ja mollata. Onneksi sentään kaikki miehet eivät ole tuollaisia renttuja, kuin ne, jotka täällä kirjoittelevat.

        no mites sitte sellaiset tapaukset, kun nainen tulee raskaaksi melkein heti kun on tavattu? ei siis olla ehditty vielä perheenperustamisia ja naimisiin menoja yms. suunnitella, kun ei kunnolla ees tunneta vielä. tarkotan kun alle vuottakaan ei olla vielä tunnettu, ja akalla on maha pystyssä hups! sit alkaa se parku, että mitä sukulaisetki sanoo ku mä oon raskaana, enkä naimisissa ja mä aina oon ollu se kiltti tyttö ja mulla jää nyt opiskelutki kesken ja se on sun syy ku panit mut paksuksi. oon kokenut tän ...muija sano syövänsä pilsuja, eikä tahtonu käyttää kortsuja ku meni tunnelmat pilalle, ku täyty alkaa sählään niitten kans. mä oisin ollut valmis käyttään kortsuja, mutta kun toinen sanoo syövänsä pilsuja, niin kai pitäis pystyä luottaan, vai eikö? ja mä sitten en ole pettänyt akkaani, että ei tarvi tulla huutaan, et sitä saa mitä tilaa. mä tilasin seurustelusuhteen, jossa olis katsottu onko aineksia mihinkään pitkäaikaisempaan. sain parin kuukauden tuttavuuden jälkeen paksuna olevan akan, jonka piti päästä naimisiin, kun muuten on neiti täydellisyyden elämä pilalla. naimisiin mentiin ja olen täysin väärän ihmisen kanssa, ja tiedän tän. olen erosta puhunut ja silloin vaimo tuli raskaaksi uudelleen. seksiä meillä ei sitä ennen ekan tenavan jälkeen ollut vuoteen, joten kun eron otin esille ja vaimo halus "yrittää" vielä ja alko antaan pipariaki, niin tietysti mä suostuin ...sano muuten huolehtivansa ehkäisystä taasenki, eikä halunnut kortsuja käyttää ...tyhmä minä kun uskoin, en usko enään. seksiä ei ole ollut hänen kanssaan nyt toisen tenavan syntymän jälkeen kolmeen vuoteen, en uskalla koskea eukkoon enään ja ei se varmaan edes antais.


      • ei koskaan naimsiin

        Eka lapsi tuli silleen nopsalla aikataululla, kun oli vielä vanha tyttöystävä kierroksessa puolittain. Ja naimisiin halus tietty heti, mutta minä en, en mennyt enkä mene, piste. Pientä riitaahan siitä on aiheutunut, mutta jotenkin sitten avokki hyväksyi sen, ettei avioliitto ole autuaaksi tekevä asia. Tämä tempaus vei kyllä kaiken arvostuksen ja uskon, että ero on edessä.


    • Älytöntä

      Mistä näitä vastuuntunnottomia miehiä piisaa! Pitäisi vähän ajatella ja ottaa asioista selvää etukäteen, jos perhettä aikoo perustaa. Raskaus, synnytys ja lapsenhoito vievät voimia ja nainen tarvitsee miehen tukea. Opettele itse ensin tyydyttämään naisesi ja perehdy naisen seksuaalisuuteen ennen kuin vaadit toiselta huipputaitoja sängyssä. Aina samat valitukset täällä. Jos kerran ei halua sitoutua ja haluaa olla villi ja vapaa, niin silloin ei pidä muuttaa kenenkään kanssa yhteen, saatikka sitten sekstailla ilman kondomia ja perustaa perhettä.

    • hello yes

      Vai on pulla uunissa, meilläpäin sitä sanotaan rttä nainen on raskaana, olisithan voinut sanoa ei kun kerran tarviteset toisen naisen palveluja.
      Mitkä lähtökohdat lapselle tulla tähän maailmaan.
      Ja siksi toiseksi asia on mielestäni niin että kun nainen ei koskaan saa rauhassa "EHTIÄ" henkisesti mukaan niihin hommiin vaan aina on takaalalla toisen jaakaaminen seksistä niin kyllä se vie halut. Ja miehestähän se riippuu jos nainen syttyy, kun mes osaa asiansa niin silloin käyttää.

      • siitossonninen

        ja sit on niitä naisia, ettei saa edes koskea kun tulee avokkaasta, polvilaanko sitä seksiä pitäis anella??? Jos sais edes pientä vinkkiä mikä kiihottaa, mutta kun ei niin ei, en ole ajatustenlukija. Lapsen tekoon seksi kiinnostaa ja kun on lapsi alkuun saatu niin seksi ei enää kiinnosta, kunnes sitten taas kun pienin kävelee... Pistän akan töihin tienaamaan niin loppuu se kotona makaaminen.


    • Että silleen

      Vaikuttaa suunnitellulta jutulta vaimosi puolelta. Haluaa pitää sinut keinolla millä hyvänsä.

    • Anonyymi

      dna selvittää. Yllättävä raskaus olet vaan maksaja. Tiedän Oulusta monta sinkkua jotka ottivat vain maksajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe