miten saan ex-miehen pois suomesta?

kääk..

Miten saan ex-miehen pois Suomesta avioeron astuessa virallisesti voimaan heinäkuun lopulla? Tarviiko siihen jonkun erityisen syyn hänen oleskeluvan päättyessä vasta 2013? Hän on syksyllä saanut työpaikan. Onneksi ei sentään saanut vielä pysyvää oleskelulupaa.. Voiko hän jollai tapaa ketkutella itselleen vielä oleskeluluvan jatkumaan?

17

1448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eronne astuessa voimaan ja oleskeluluvan päädyttyä vaihtoehtoja on kaksi:

      - jos hänellä on A-oleskelulupa tai hän voi hakea sitä nykyisen oleskeluluvan päädyttyä, niin ei häntä Suomesta pois potkita, vaan hän todennäköisesti saa A-luvan.
      - jos hän oleskeli Suomessa EU-kansalaisen perheenjäsenkortilla, niin hän voi työnantajansa avustuksella saada B-työviisumin ja tämän jälkeen myöhemmin hakea A-oleskelulupaa.
      - jos miehesi on EU-kansalainen, niin hän saa aika vaivattomasti jatkaa oleskelulupaansa.

      Käytännössä miehesi saa jatkaa oleskelulupaansa, jos hänellä on pätevät perusteet jäädä Suomeen; työ on kyllin pätevä peruste jäädä maahan. Eli vaikka kuinka katkera erostanne olisit, niin mitä todennäköisemmin miestäsi ei Suomesta pois potkita.

    • leenuliina

      Ei tarvitse edes ketkutella, vaan voi saada oleskelulupaansa normaalisti jatkoa jollain toisella perusteella. Kuten esimerkiksi työn perustella.

      Maasta hän lähtee vain siinä tapauksessa, ettei saa oleskelulupaa millään perusteella. Tai sitten jos alkaa nikkaroimaan rikoksia - ja on siten uhka yhteiskunnallemme, yleiselle järjestykselle.

    • 4

      Pakkoko sitä oli sekoilla rikastuttajaan, olisit pysynyt Suomimiehissä.

      • Anonyymi

        Kokeilin muumaalaista ja sit se ei leikkinytkään nätisti mun kanssa ja nyt mua vituttaa.. Ostakaa saatana dildo jos on pakko saada, miksi sekaannutte näihin naiset!?


      • Anonyymi

        Pakkoko sitä sekoilla edes suomimiesten kanssa. Vrt ullanlinnan teko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeilin muumaalaista ja sit se ei leikkinytkään nätisti mun kanssa ja nyt mua vituttaa.. Ostakaa saatana dildo jos on pakko saada, miksi sekaannutte näihin naiset!?

        Niin. Suomimiehissäkin vaarallisia. Mä en tarvii ees dildoa.


    • Kääk itselles

      Jos hän kerran eksä, niin miksi kiusaat häntä?

    • eiks jeh??

      On se vaan kumma, että eron jälkeen katkera osapuoli haluaa kostaa. Milläs muulla kostat kun:
      -yrität viedä toiselta työpaikan
      -yrität saada hänet karkoitetuksi maasta
      Luuletko muuten, että se sun ex ei osannut ottaa sinun ilkeyttäsi huomioon erotessaan? Luultavasti hän on jo tilanteensa jo niin hyvin pohjustanut, etteivät mitkään sinun temppusi onnistu.
      Sinun tehtävä oli auttaa mies Suomeen, ja nyt sinua ei enää tarvita. Niin yksinkertaista se on. Paljon on huijattuja, joten toivotaan että sinä selviät itse tuosta ikävästä tilanteesta. Jatkossa voit sitten katsoa itsellesi hiukan fiksumman miehen, joka pitää sinusta aidosti.

      • -------------

        Miksi pitää haukkua väärää puuta? Ap tuntee tulleensa petetyksi lumeavioliiton vuoksi ja on siitä vihainen. Miksei saisi olla? Etkö sinä olisi? Ihan järjellä ajateltuna onkin väärin, että avioliiton perusteella oleskelulupansa saanut voi jatkaa oleilua Suomessa jollain muulla perusteella. USA:ssa (kuten esimerkiksi) tämä ei olisi missään nimessä mahdollista. Monet maat pitävät vain oman maan kansalaisia oikeutettuna työpaikkoihin. Tekisi hyvää Suomellekin, kun nyt taas vähennetään reilusti nimenomaan suomalaisten työpaikkoja.


      • Anonyymi

        Ei se suomalainen tule kyllä olemaan uusi miehesi, tai älä ainakaan jätä mitään todisteista mamu exästäsi.


      • Anonyymi
        ------------- kirjoitti:

        Miksi pitää haukkua väärää puuta? Ap tuntee tulleensa petetyksi lumeavioliiton vuoksi ja on siitä vihainen. Miksei saisi olla? Etkö sinä olisi? Ihan järjellä ajateltuna onkin väärin, että avioliiton perusteella oleskelulupansa saanut voi jatkaa oleilua Suomessa jollain muulla perusteella. USA:ssa (kuten esimerkiksi) tämä ei olisi missään nimessä mahdollista. Monet maat pitävät vain oman maan kansalaisia oikeutettuna työpaikkoihin. Tekisi hyvää Suomellekin, kun nyt taas vähennetään reilusti nimenomaan suomalaisten työpaikkoja.

        Eihän noi matut muuta halua kuin lumeavioliittoa.


    • työ on lystimpää

      Onhan siellä työpaikassa Suomi-tytöllä paljon kivempää kun on ulkomaalainen jota saa katsella ja ihailla, ties vaikka koettaakkin.

    • jakkeee4444

      Työn takia saa jatkoluvan jos työhön ei löydy Suomesta työntekijää. Eli esim laivasiivoojaksi ei voi saada lupaa. mikäli on tänä aikana syntynyt muita pysyvänluonteisia siteitä suomeen niin lupa tippuu. Ota yhteys migriin tai polisiin, kyllä ne siellä kertoo onko jotain tehtävissä.
      Onko koskaan ollut väkivaltaa tai rikoksia? jos on, niin ei ainakaan sitten aikanaan kansalaisuutta saa...

      • 7

        Itse asiassa sen enempää poliisin kuin ulkomaalaisvirastonkaan ei pitäisi kertoa tälle naiselle yhtään mitään, jos avioero on kerran astunut voimaan. Ei hänellä ole silloin yhtään mitään tekemistä ex-miehensä oleskelulupa-asioiden kanssa.

        Ylipäätään koko kysymys on täysin käsittämätön. Mille perusteella tuo lehmä kuvittelee olevansa oikeutettu edes yrittämään jotain karkotusta?


    • 13

      Miten niin "ketkutella"? Miksi hänellä ei olisi oikeutta pysyä maassa, jossa hänen elämänsä ja mm. työpaikkansa nykyään on? Ja millä perusteella sinulla muka olisi oikeus hänet häätää pois?

      Kirjoituksen perusteella on pakko arvioida, että olet kusipää.

    • Anonyymi

      eskeluluvan myöntämisen edellytyksenä on, että hakijalla on voimassa oleva passi tai muu senkaltainen matkustusasiakirja. Yli kolme kuukautta kestävä oleskelu velvoittaa hakemaan oleskelulupaa Suomessa. Poikkeuksena ovat pohjoismaalaiset, jotka ovat maiden välisin sopimuksin vapautettu hakemasta oleskelulupaa toisissa Pohjoismaissa.
      Eli jos Teillä oli lapsi, kirjoitan menneessä muodossa, koska tuo jo 8 vuotta sitten kysytty. lapset ovat yksi peruste äädä, muista ensin käräjäoikeus, sitten hovi, ellei asianomaisella ole rikostaustaa taui muuta. Jos ette ole naimisissa, ja yli 3 kk suomessa voi anoa pysyvää oleskulupaikkaa. Eli kyllähän saat pois ihmisen tietyillä ehdoin ja MUUTEN riippuu kansalaisuudesta. Hän voi pitkittää oleskeluprosessiaan Suomessa tosi kauan, ja nythän näämme kuinka jo n yli 40 000 Ukrainalaista tullut suomeen työ järjestyy ja passi sitä mukaa. Ei heitä karkoiteta. Eli jos lapsi mukana oleellisesti hankalampi, jos ei niin kyllä suomeen matkamuistona tuotu mies(riippuen kansalaisuudesta) saadaan pois,

      Nyt jälkikäteen saitko ja halusitko pois, ihan mielenkiinnosta kysyy tämä >Jokke

    • Anonyymi

      Sinut pitäisi laittaa sinne mukaan kun edes sekaannuit moiseen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2464
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      284
      2118
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2050
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1259
    Aihe