vihaan vartaloani!

itken..........

miks juuri mulle on luotu maailman rumin vartalon. naisen vartalon pitäis kiihottaa miehiä, mutta mun kroppa pilaa kaiken. tässä ominaisuuteni

-lyhyet, kierot lättäjalat jossa suonikohjun alkuja reisissä
-koko perse ja takareidet täynnä selluliittia, kun puristan pakarani yhteen, menee ne samanlailla kun mummoilla, ryttyyn ison painonpudotuksen takia
-maha tyhjä pussi, seisoma-asennossa melko timmi, mutt kumartuessa menee pussimaiseksi
-ketunnokkatissit, joista toinen on isompi ja se roikkuu, toinen ei. nännit osoittaa itään ja länteen. kuppikoko huima A.
-helvetin isot jenkkakahvat, jonka takia ahteri näyttää laatikkomaiselta
-isoin perse, mitä olen ikinä nähnyt suhteessa muuhun kokoon. tämän on sanonut jokainen ex-poikaystäväni ja jopa muutama tuntematon.
-paksut pohkeet. jaloissa ei oo mitään siroutta, vaan ne on tasapaksut ja *** paksut onkin.
-selluliittia puristettaessa jopa käsivarsissa.
-kun ihoa vetää, se venyy noin 5 cm joka puolelta, koska olen laihtunut monta kymmentä kiloa.
-raskausarpia reidet ja lantio täynnä, perseessä myös.
-ylipitkät kädet, jotka saa mut näyttämään apinalta.
-lättäperse vaikka se onkin iso.
-leveä rintakehä, kylkiluut törröttää vaikka en ole laiha, ja se saa olemattomat rintani näyttämään vielä pienemmiltä.
-löysä ***** :/

ainoa hieno kohta mussa on kasvot ja vyötärö. ja se todellakin harmittaa. olen normaalipainoinen ja urheilen 5 kertaa viikossa ja kaikesta huolimatta mulla on näin hirveä vartalo. :(
mitä tehdä?! neuvokaa.

11

2281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • <3

      Mitä urheilulajia harrastat? Kakki lajit ei kiinteytä vartaloa. Itselläni fitnesstreeni on kiinteyttänyt ihan hurjasti vartaloa. Itse juon kaksi litraa vettä päivässä. Laskee turvotusta, ja myöskin tehoaa selluliittiin, mutta vain hitaammin kuin turvotukseen. Minullakin kylkiluut törröttää koska ne on olleet syntymästä asti sellaiset. Älä ota stressiä rakenteellisista jutuista, vaan mieti mitä konkreettista voit tehdä niille selluliiteille, raskausarville ja löysälle iholle. Oletan siis että sitä löysää ei ole kiloittan johon tehoaa vain esteettinen kirurgia. Jos siis alat treenaamaan fitnesiä, en siis tiedä mitä urheilua harrastat, niin mukavuusalueella löysäily ei kiinteytä, vaan on oltava valmis vähän kärsimään kipua. Ja tarkoitan siis että kun lihas menee maitohapoille niin se tehoaa, ei mikään löysäily.

    • itken..........

      jes, kiitos vastauksesta!! :)
      mä löysin urheilun vasta puol vuotta sitten, koko lapsuudessa kärsityn läskiyden jälkeen.., ja onneks. parantaa oloa, mutta vielä en omissa silmissäni muutosta näe, vaikka muut näkeekin.
      mä oonki kuoriutunu ihan himo-urheilijaks, äiti ja isäki ollu kilpatason urheilijoita että kai se on geeneissäkin, mutta ei todellakaan vartalossa näköjään, ainakaan vielä..... ihraa kyllä löytyy, eli hoikaks kai päästävä myös että tulokset näkyis helpommin.
      mä treenaan aina "täysiä", koska nautin juurikin siitä, mutta myös aerobista tanssia yms. nyt käyn about 3 x viikossa body pumpissa ja muutama kerta joogaa / tanssia. eiks se kiinteytyminen oo sitä, että rasva palaa ja lihakset kasvaa. lihakset on kyllä kasvanu, mutta varmasti rasvaa vois vielä sulaa, sen tiedän. mutta epäilenpä, että mun kehonkuva on myöskin mun päässä, varmaan jääny noilta läskiajoilta. en huomaa ite muutosta edes siihen entiseen minään.. en tiedä, auttaako aika, urheilu, laihtuminen vai mikä. mutta olis kiva, jos joskus voisin vaikka käydä yleisissä suihkuissa, saunoissa, elää normaalia elämää. tai harrastaa seksiä niin, ettei mua ahdista oma vartalo. :( tää on hankalaa. miten kehonkuvan saa muutettua? -.- toki voin tehä töitä jotta kroppani olis joskus "huippukunnossa", mutta en tietenkään tiedä, että onko se vaan päässä se juttu. :/ kokemuksia?

      • vcxvcvxcvcx

        Ei puolessa vuodessa vielä ihmeitä tapahdu, varsinkin jos valtaosa tuostakin ajasta on mennyt painonpudotukseen. Ajan kanssa keho varmasti muotoutuu kunhan jaksaa treenata ja syödä hyvin.

        Kuinka pitkiä nuo body pumpit on? Yleensä näiden tuntien lisäksi kannattaisi käydä myös salilla kerran tai pari kertaa viikossa. Tehdä ainakin kyykkyä ja treenata vatsalihaksia ja ylä- sekä alaselkää. Kyykkääminen kuluttaa paljon energiaa, koska jaloissa on isoja lihaksia. Samalla saat sitä pyöreyttä peppuusi.


    • naisen elämää

      Kokemuksen syvällä rintaäänellä: mikään muu ei tuossa tilanteessa piristä ja lohduta kuin se, että joku muu alkaa vieressä puolestaan luettelemaan hänen vikojaan, jolloin ne omat voi tuntua vähän enemmän siedettäviltä. En tiennyt tätä ennenkuin kaunis ystäväni löysi aivan yhtä pitkän listan vikoja itsestään, jopa polvistaan ja korvistaan..

    • itken...........

      hahah. juuh. juttelinkin asiasta kauniin ystäväni kanssa, joka myös luettelee vikansa, mutta ei vaan mun oloa saa paremmaks. oon ehkä itsekäs, mutta ajattelen vain omaa vartaloani, muut saa olla sellasia kun on. mun käsitys monista asioista on positiivinen, kun katon peiliin, en oo ikinä kattonut mun naamaa niin, että haluaisin muutta mitään. sen sijaan vartaloani oon aina vihannut. mikään ei oo muuttunut laihtumisen jälkeen.. :( urheilun jälkeen kyllä näkee isoimman muutoksen, mutta ainakaan vielä ei riittävästi. ehkä se vika onkin siinä, että oon ulkosesti jonkinlainen täydellisyyden tavottelija, ehkä mä oon onnellinen sillon kun painan 50 kg, ehkä pyrin siihen. siihen on vielä 10 kiloa matkaa, ja pelkään että entäs jos se ei riitä, entäs jos vika onkin päässä. miten oman kehonkuvansa saa normaalille tasolle? edes sellaselle, että pystyisin olemaan alasti muiden ihmisten edessä luonnollisena, edes oman poikaystävän. se olis tavote.

      • Cloetta...

        Korvien välissähän se vika on. Itse olin nuorempana 10 kiloa laihempi, kiinteämpi, rinnat olivat kauniit ja isot, peppu timmi, sääret solakat jne. Ja en olliut yhtään tyytyväinen vartalooni.

        Nyt 10 kg lihavampana, raskaat tissit roikkuvina, peppu maata kohden venyvänä, maha kolmen lapsen jälkeen roikkuvana, reisissa selluliittiä jne. Ja tykkään vartalostani ja olen sinut itseni kanssa.

        Mies tykkää edelleen vartalostani; normaali vanheneminen on kyseessä, ja seksi on hyvää.


    • itken.............

      niinpäniin. mutta MITEN kehonkuvan saa normaalille tasolle? olen rento ihminen, haluaisin myös olla vartaloni kanssa rentona, mutta ei..........

      • jotakin.

        Jos asut yksin, niin voisit nakuilla kotona, niin tulee enemmän sinuiksi itsensä kanssa ja peilin edessä kehua itseään ääneen.

        Pitäisi olla mediassa enemmän normaalin näköisiä naisia ja lihavia naisia ja kun suurimmalla osalla naisista on selluakin, niin miksei sitä voi näyttää? On mennyt nämä kauneusihanteet ihan pimeiksi. Kauneuskirurgiaa en taas tuomitse, varmasti sekin auttaa monia, se on vain seurausta, ei syy.


      • 10+18

        onhan sulla notkea ranne...........Viestimäärien perusteella.


    • Naama ok,muu yäk!

      Voi sinua,samat ajatukset itsellänikin,kun katson peilistä vartaloani! Muistan,kun aina ihmettelin,miten ihmeessä mun mies pystyi edes harrastamaan seksiä mun kanssa! No,nyt olemme eronneet,omasta tahdostani..Koska niin kauan kun en itseäni rakasta,ei mua kukaan voi rakastaa! Lohdutan itseäni,että onhan mulla elettyä elämää ja ihanat muksut,mutta rumakin nainen kaipaa kosketusta..Sinä sentäs liikut,minä en saa aikaiseksi sitäkään..

    • Anonyymi

      Ei kaikkea voi saada. Onhan sulla myös hyvä humoristinenkin ilmaisu ja varmaan kaunis ääni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe