Pettäjien kokemuksia

liinuska123

Nyt haluaisin kokemuksia PETTÄJILTÄ.

Itse petin miestäni muutama vuosi sitten. Sitten erosimme, mutta palasimme takaisin yhteen.
En ala pettämisen syitä tähän sen yksityiskohtaisemmin kertomaan. Siitä tulisi aika kliseistä tekstiä.

Olen paljon lukenut mm. netistä ihmisten kokemuksia pettämisestä. Se, että menin aikoinaan pettämään, oli kamalin ja suurin virhe mitä olen elämässäni tehnyt. Tekisin ihan mitä tahansa, jotta saisin sen tekemättömäksi. Tähän sopisi elokuvista tuttu fraasi ”en tiedä mikä minuun meni”. Olen pyytänyt mieheltäni monet kerrat anteeksi ja kadun tekoani niin paljon.

Syyllisyys on jotain niin musertavaa, että totta puhuen välillä on ollut vaikeuksia elää enää itsensä kanssa. Joudun elämään näiden kamalien muistojen kanssa lopun ikääni. Se meinaa musertaa minut välillä.

Nyt esitänkin kysymyksen teille, jotka olette pettäneet puolisoanne uudelleen? Kuinka pystyitte siihen? Aina sanotaan, että pettää kerran, pettää toistekin. Mutta omalla kohdallani tämä ei voi koskaan enää tapahtua. Nyt en tarvitse kenenkään mielipiteitä siitä, että katsotaan nyt… En vaan kerta kaikkiaan enää voisi vajota niin alas, kuin olen ollut! Eli uskon todellakin, että ihmiset voivat muuttua ja ottaa opikseen virheistään.

Nämä ovat kyllä niin suuria oppirahoja, mitä pettämisestä joutuu maksamaan.

Tämä elämä on aikamoista rämpimistä eteenpäin ja välillä mielen valtaa synkät ajatukset ja muistot. Silloin tulee niin paha olo. Kuinka sotkeuduin siihen valheiden verkkoon ja olin niin paskiainen kuin olla voi!

Kertokaa nyt pettäjät omia tuntemuksianne! Ja varsinkin te ”tapapettäjät”, kuinka te ikinä pystytte siihen?? Kuinka te pystytte katsomaan itseänne peilistä??
Kuinka pystytte elämään syyllisyyden kanssa? Vai tunnetteko lainkaan syyllisyyttä?

Itsellä täysi työ selviytyä tästä syyllisyyden taakasta :(

32

8230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valepettäjä

      Oletko kuitenkin se katkera EX?? ;)

      • niinpäniin...

        "Oletko kuitenkin se katkera EX?? ;)"

        Tuleeko joillekin tosiaan yllätyksenä, että ihminen voi katua hölmöilyjään?


    • 50v

      En tiedä kumpi on enemmän pettämistä, seksi johon ei liity tunteita sen kummemmin vai vuosia kestänyt romanssi toisen tietämättä.
      Meillä kävi näin, minulla ensin mainittu, vaimolla jälkimmäinen työkaverin kanssa.
      Itse en kertonut koska selitin itselleni, kun ei saa seksiä kuin muutaman kerran vuodessa, niin jotenkin oikeutin siihen, enkä tuntenut hirveää syyllisyyttä.
      Vaimolle oli kovempi paikka kun kerroin, koska hän omien sanojensa mukaan voisi antaa itselle anteeksi jos menisi sänkyyn toisen kanssa.

      Minua loukkasi tieto siitä että hän on pitänyt ikäänkuin poika kaveria minun tietämättä, viestejä,kaksimielistä flirttiä, mitä lie työpaikalla sitä en tiedä. Oli pyytänyt samaan konserttiin jossa olimme kahdestaan, aneli häntä työpaikan risteilylle, illanviettoon, mielestäni tulella leikkimistä.

      Mikä sitten on pettämistä ja miten siitä selvitä, antaa anteeksi toiselle, mutta eritoten itselle.
      Meillä suhde tuntuu parantuneen, kun ei tarvitse salata eikä pelätä enään.
      Sinun täytyy osata antaa itselle anteeksi.

      • Anonyymi

        Oletko täysin hihuli ei muutakuin vaimo pihalle


    • noworries12

      Anna itsellesi anteeksi, olet siihen täysin oikeutettu. Onko sinulla ketään kelle uskoutua asiasta? Rakastat ilmeisesti miestäsi ja kadut syvästi mitä teit, etkä tee sitä enää.

      Yritä keskittyä muihin asioihin ja mahdollisesti keksiä jotain, millä saisit kohennettua itsetuntoasi. Mitä tahansa, missä pystyt onnistumaan etkä pidä itseäsi enää huonompina kuin sellaiset, ketkä eivät ole mahdollisesti pettäneet. Et ole huonompi ihminen.

      Ja maailmassa sanontoja riittää, älä niihin keskity. Mieti mitkä asiat ajoi sinut pettämisen tielle ja välttele niitä asioita, niin sinun ei tarvitse omalta osaltasi todistaa tätä hokemaa todeksi.

      Tsemppiä! :)

    • anna*

      Jos rakastaa, ei ole uskoton. Ei vahingossa eikä mitenkään. Tunnontuskat puolestaan johtuvat jostain omista henkisistä tunnekoukuista, joita ihmisillä on pilvin pimein.

      • annankaa

        Jos rakastaa, ei ole uskoton. Näin se on! Siinä ei auta itsesääli yhtään.


    • !!!!!

      Höpsis kukaan ei pääse toisen päänsisään tekemään tuommosia diagnooseja! Ei muista kun itsestään. Ihminen on niin monimutkanen otus aivoiltaan että kyenee tekemään ihan mitä vaan ja varmaan kykenee pettämäänkin vaikka toista rakastaisi. Nuo ikuisen rakkauden kliseet on pikkutytöille ja teineille kirjotettuja ja täysin todellisuudesta poikkeavia.
      Pettäminen voi olla myös täysin rakkaudetonta toimintaa niinkuin urheilusuoritus tai päinvaston vain oman päänsisällä oleva hurja tunnekuohu jossa ei merkitse vähääkään puoliso tai rakas aviovaimo.
      Itsesääli on turha tunne niinkuin sääli yleensäkin. Empatia on eriasia.

    • brains

      Eikö sulla tosiaan ole muita ongelmia, onnittelen sitten! Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys. Tämä on elämää jossa rakastutaan välillä petytään taas noustaan ja taas toisinaan joudutaan alamäkeen. Sehän se tekee tästä elämästä arvokkaan kaikki ei todellakaan ole kuin Strömsössä. Ei kannata syyllistää ketään ei pettäjän, petetyn eikä sen rakastajankaan siinä hukkaa vain kallista aikaa elämässään jonka olisi voinut käyttää kaikkeen ihanaan:) Tuntuu todella epäuskottavalta nuo kuvaukset musertavasta syyllisyydestä. Kehoittaisin vahvistamaan itsetuntoa.

      • jep jep jep

        " Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys."

        Tuo on vähän hölmö ajattelutapa, et sinä voi mennä jollakin ihmiselle kertomaan, että hänen tuntemuksensa ovat hyttysen paska. Ihan hyvin voisit kertoa vaikka kiusatulle lapselle että se muiden harrastelema homottelu on kuule ihan pieni ongelma maailman mittakaavassa eikä siitä kannata välittää.

        jos apsta tuntuu että syyllisyys musertaa hänet, niin se ei ole mikään pikkujuttu.


      • brains
        jep jep jep kirjoitti:

        " Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys."

        Tuo on vähän hölmö ajattelutapa, et sinä voi mennä jollakin ihmiselle kertomaan, että hänen tuntemuksensa ovat hyttysen paska. Ihan hyvin voisit kertoa vaikka kiusatulle lapselle että se muiden harrastelema homottelu on kuule ihan pieni ongelma maailman mittakaavassa eikä siitä kannata välittää.

        jos apsta tuntuu että syyllisyys musertaa hänet, niin se ei ole mikään pikkujuttu.

        Kyllä se on pienijuttu kun sen suhteuttaa muihin maailman asioihin. Ja aina voi hakea onneksi apua jos jokin taakka tuntuu liian raskaalta kantaa. Niin pettäjän kuin petetynkin tulisi hakea apua ongelmiinsa jos tuntuu että ne alkavat täyttämään koko elämän ja haittaavat päivittäistä elämää.


    • apliinuska123

      Kiitos kaikille viesteistä!
      Haluan korostaa, että viestissäni ei ole kyse itsesäälistä!!

      brains: olet oikeassa. Pieniä nämä minun murheeni täällä maailmassa on. Olen itsekin yrittänyt ajatella, että ei kukaan ole täydellinen, kaikki tekevät virheitä jossain muodossa ja avainkysymys sen jälkeen onkin: ottaako niistä opikseen.

      Syyllisyyteni todellakin on musertava. Tunnen todella pahaa oloa (henkisesti ja fyysisesti) tapahtuneista asioista. En liiottele tippaakaan!!
      Olen miettinyt, että onko elämäni tästä eteenpäin todellakin tälläisten ajatusten ja tuntemusten ympäröimää.

      Mulla on alkanut kummitella mielessä kaikkia niitä asioita, joita joskus tapahtui ja joita eniten elämässäni kadun. Ne muistot ikään kuin piinaavat mua päivittäin.
      (Varmaan ihan oikein mulle, tiedän). Ne ällöttävät ja oksettavat mua niin paljon!

      Tekisi mieli kertoa ihmisille että älkää koskaan lähtekö sille tielle, jolle minä lähdin, ellette halua pilata elämäänne aivan täysin! Mutta turha siinä huuman keskellä on kellekään järkeä puhua.

      Täytyisi varmaan mennä juttelemaan asioista johonkin ammattilaiselle kuinka saisin syyllisyyttä pois ja voisin arvostaa taas itseäni.

      Kertokaa lisää mielipiteitänne!

      • Anonyymi

        Hei
        Suosittelen terapiaa jossa voit käydä kaikkea läpi.
        Helpottaa varmasti kun saa jonkun kanssa puhua ja nimenomaan terapiassa.


    • P.M.S.

      Minä petin kerran aikanaan seurusteluaikana jo tulevaa siis nykyiään jo ex puolisoani. Avioliitto oli hyvä niinkauan kun kesti vähän reilu 14v.
      Koskaan en katunut pettämistäni enkä vieläkään kadu en aiheuttanut sillä mitään pahaa kellekkään ja kokemus oli tärkeä ja kannatti.
      Avioeroni johtui ihan muista syistä ja edelleenkin ollaan hyviä ystäviä.

    • frghjs

      Petin aviomiestä siinä vaiheessa, kun avioliittomme oli jo lopuillaan. En katunut silloin enkä kadu vieläkään.... mitä hyötyä siitä olisi...

      Ap:lle suosittelen, että menet ammattiauttajan luo puhumaan asiasta. Et pysty nauttimaan elämästäsi, jos vuodesta toiseen ruoskit itseäsi kyseisen asian vuoksi.

    • Anonyymi

      Mies selkärangaton aisankannattaja

    • Anonyymi

      Petin edellisessä suhteessa monta kertaa mutta en kadu niitä kertoja pätkääkään sillä mies oli jo ennen ensimmäistä pettokertaa jäänyt kiinni muille viestittelystä (perseen nuoleskelua ja seksiehdotuksista).
      Ainut mitä kadun etten lähtenyt aikaisemmin.
      Ketään niistä miehistä joita panin en kaipaa millään muotoa, seksi oli tylsää - huomio ihanaa. En muista edes joidenkin nimiä.
      Seksi ei mulle tunnu erikoisemmalta kun puuttuu tunteet ja suuri ihastus. Jännitys, adrenaliini ja huomio vei minut mennessään - ei seksuaalinen nautinto.
      Oisin voinut hakea nautintoa ihan muualta kuin vieraista miehistä, mutta noh elämä opettaa. :D

      • Anonyymi

        Tähän liittyen kaikki miehet oli helvetin tyhmiä sängyn puolella vaikka sinne kovasti halusivat. Mun seikkailujen perusteella miehet eivät tienneet mitään naisen nautinnosta. Jotkut eivät edes tienneet missä klitoris on ja oikeasti luulevat että nainen saa sen orgasmin minuutin aikana yhdynnästä kun yli 80% vaatii klitoristimulaatiota. :'D Ja ai jumalauta kun joku vielä kehtas IHASTUA random panokerran jälkeen, anteeksi mutta mitä vittua en tunne sua ja sä et mua.
        Voin vaan sanoa että oikeesti, miehet tsempatkaa. xD Tää on jo niin noloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän liittyen kaikki miehet oli helvetin tyhmiä sängyn puolella vaikka sinne kovasti halusivat. Mun seikkailujen perusteella miehet eivät tienneet mitään naisen nautinnosta. Jotkut eivät edes tienneet missä klitoris on ja oikeasti luulevat että nainen saa sen orgasmin minuutin aikana yhdynnästä kun yli 80% vaatii klitoristimulaatiota. :'D Ja ai jumalauta kun joku vielä kehtas IHASTUA random panokerran jälkeen, anteeksi mutta mitä vittua en tunne sua ja sä et mua.
        Voin vaan sanoa että oikeesti, miehet tsempatkaa. xD Tää on jo niin noloa.

        Vastavuoroisesti voin kysyä, että tiedätkö, että missä miehen g-piste on ja montako kertaa olet sitä käsitellyt?

        Naiset jotenkin odottavat, että miesten pitäisi antaa heille se nautinto. Olette perkele vastuussa omasta orgasmistanne.

        Ei noille yhden illan säädöillä ole välttämättä suurtakaan mielenkiintoa saada sinua tyydytetyksi.


    • Anonyymi

      En osaa katua minäkään. Avioseksi oli jo aika jäähtynyt ja sattui että huomattavsti nuorempi mies tuli iskemään. Kysyin että haluatko oikeasti ja sanoi joo. Kehaisi vielä vartaloani joka on kyllä kunnossa. Rupes panettaan. Mentiin pojan kämpille ja naitiin koko yö aamuviiteen. Pojalla oli iso aisa ja kestävä. Jos tuli, oli melkein heti valmis uuteen panoon. Taisi olla parhaita panoja koskaan. Poika nai hyvin edestä ja takaa. Kysyin oletko paljon harjoitellut. Sanoi en, mutta kun nyt saa naida niin kuin haluaa. Ottanut varmaan mallia pornosta. Sanomista tuli kotona tottakai ja kerroin että näin kävi. Naisenkin pitää saada joskus kunnon pano.

    • Se on vaan niin mahtavaa. Kiellettyä ja tuhmaa, todella kiihottavaa ;)

      • Anonyymi

        Se kielletty lysti kyllä loppuu, ja tipahdat maan pinnalle. Vastenmielinen ja yksinkertainen, et edes ihminen.


      • Anonyymi

        Todellakin kiihoittavaa nautinnollista naida paljaalla edestä sekä takaa.


    • Anonyymi

      Minä petin kostoksi, ei siinä mitään muuta.

      • Anonyymi

        Nautitko silloin kun petit kostoksi,oliko kosto suloista?


    • Anonyymi

      Akat pettää kun luulevat olevansa parempia kun saa itse maistaa omaa lääkettä ottaa koville.

      • Anonyymi

        Lol xD Vituttaako ku ei menny se homma sun pillin mukaan. Lopeta täällä ininä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lol xD Vituttaako ku ei menny se homma sun pillin mukaan. Lopeta täällä ininä.

        Vituttaa kuin pientä oravaa!!


    • Anonyymi

      Minun mieheni petti minua heti hääyönämme.Yllätin hänet hääsängystämme SULHASPOJAN kanssa..siis POJAN!!!!Se oli lyhyt avioliitto se.

    • Anonyymi

      Riippuu suhteen tilasta, jos huonosti mennessä pettää sen ymmärtää jos taas kaikki kunossa ja pettää on päässä vikaa.

    • Anonyymi

      Itse petän kerta toisensa jälkeen. Olen vaan niin pahasti koukussa siihen tunteeseen, kun joku nainen ihastuu minuun. Paras osuus on itseasiassa kaikki, mikä tapahtuu ennen seksiä. Seksi on yleensä vaan suoritus.

      Naiset ovat vielä yleensä niin passiivisia sängyssä ja niin stereotyyppisiä, että harmittaa. Miehen pitää dominoida ja antaa tyydytys.

      • Anonyymi

        Komppaan 100%...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe