Aihe

Pettäjien kokemuksia

liinuska123

Nyt haluaisin kokemuksia PETTÄJILTÄ.

Itse petin miestäni muutama vuosi sitten. Sitten erosimme, mutta palasimme takaisin yhteen.
En ala pettämisen syitä tähän sen yksityiskohtaisemmin kertomaan. Siitä tulisi aika kliseistä tekstiä.

Olen paljon lukenut mm. netistä ihmisten kokemuksia pettämisestä. Se, että menin aikoinaan pettämään, oli kamalin ja suurin virhe mitä olen elämässäni tehnyt. Tekisin ihan mitä tahansa, jotta saisin sen tekemättömäksi. Tähän sopisi elokuvista tuttu fraasi ”en tiedä mikä minuun meni”. Olen pyytänyt mieheltäni monet kerrat anteeksi ja kadun tekoani niin paljon.

Syyllisyys on jotain niin musertavaa, että totta puhuen välillä on ollut vaikeuksia elää enää itsensä kanssa. Joudun elämään näiden kamalien muistojen kanssa lopun ikääni. Se meinaa musertaa minut välillä.

Nyt esitänkin kysymyksen teille, jotka olette pettäneet puolisoanne uudelleen? Kuinka pystyitte siihen? Aina sanotaan, että pettää kerran, pettää toistekin. Mutta omalla kohdallani tämä ei voi koskaan enää tapahtua. Nyt en tarvitse kenenkään mielipiteitä siitä, että katsotaan nyt… En vaan kerta kaikkiaan enää voisi vajota niin alas, kuin olen ollut! Eli uskon todellakin, että ihmiset voivat muuttua ja ottaa opikseen virheistään.

Nämä ovat kyllä niin suuria oppirahoja, mitä pettämisestä joutuu maksamaan.

Tämä elämä on aikamoista rämpimistä eteenpäin ja välillä mielen valtaa synkät ajatukset ja muistot. Silloin tulee niin paha olo. Kuinka sotkeuduin siihen valheiden verkkoon ja olin niin paskiainen kuin olla voi!

Kertokaa nyt pettäjät omia tuntemuksianne! Ja varsinkin te ”tapapettäjät”, kuinka te ikinä pystytte siihen?? Kuinka te pystytte katsomaan itseänne peilistä??
Kuinka pystytte elämään syyllisyyden kanssa? Vai tunnetteko lainkaan syyllisyyttä?

Itsellä täysi työ selviytyä tästä syyllisyyden taakasta :(

31

2255

  Vastaukset

  • Oletko kuitenkin se katkera EX?? ;)

   • "Oletko kuitenkin se katkera EX?? ;)"

    Tuleeko joillekin tosiaan yllätyksenä, että ihminen voi katua hölmöilyjään?


  • En tiedä kumpi on enemmän pettämistä, seksi johon ei liity tunteita sen kummemmin vai vuosia kestänyt romanssi toisen tietämättä.
   Meillä kävi näin, minulla ensin mainittu, vaimolla jälkimmäinen työkaverin kanssa.
   Itse en kertonut koska selitin itselleni, kun ei saa seksiä kuin muutaman kerran vuodessa, niin jotenkin oikeutin siihen, enkä tuntenut hirveää syyllisyyttä.
   Vaimolle oli kovempi paikka kun kerroin, koska hän omien sanojensa mukaan voisi antaa itselle anteeksi jos menisi sänkyyn toisen kanssa.

   Minua loukkasi tieto siitä että hän on pitänyt ikäänkuin poika kaveria minun tietämättä, viestejä,kaksimielistä flirttiä, mitä lie työpaikalla sitä en tiedä. Oli pyytänyt samaan konserttiin jossa olimme kahdestaan, aneli häntä työpaikan risteilylle, illanviettoon, mielestäni tulella leikkimistä.

   Mikä sitten on pettämistä ja miten siitä selvitä, antaa anteeksi toiselle, mutta eritoten itselle.
   Meillä suhde tuntuu parantuneen, kun ei tarvitse salata eikä pelätä enään.
   Sinun täytyy osata antaa itselle anteeksi.

   • Oletko täysin hihuli ei muutakuin vaimo pihalle


  • Anna itsellesi anteeksi, olet siihen täysin oikeutettu. Onko sinulla ketään kelle uskoutua asiasta? Rakastat ilmeisesti miestäsi ja kadut syvästi mitä teit, etkä tee sitä enää.

   Yritä keskittyä muihin asioihin ja mahdollisesti keksiä jotain, millä saisit kohennettua itsetuntoasi. Mitä tahansa, missä pystyt onnistumaan etkä pidä itseäsi enää huonompina kuin sellaiset, ketkä eivät ole mahdollisesti pettäneet. Et ole huonompi ihminen.

   Ja maailmassa sanontoja riittää, älä niihin keskity. Mieti mitkä asiat ajoi sinut pettämisen tielle ja välttele niitä asioita, niin sinun ei tarvitse omalta osaltasi todistaa tätä hokemaa todeksi.

   Tsemppiä! :)

  • Jos rakastaa, ei ole uskoton. Ei vahingossa eikä mitenkään. Tunnontuskat puolestaan johtuvat jostain omista henkisistä tunnekoukuista, joita ihmisillä on pilvin pimein.

   • Jos rakastaa, ei ole uskoton. Näin se on! Siinä ei auta itsesääli yhtään.


  • Höpsis kukaan ei pääse toisen päänsisään tekemään tuommosia diagnooseja! Ei muista kun itsestään. Ihminen on niin monimutkanen otus aivoiltaan että kyenee tekemään ihan mitä vaan ja varmaan kykenee pettämäänkin vaikka toista rakastaisi. Nuo ikuisen rakkauden kliseet on pikkutytöille ja teineille kirjotettuja ja täysin todellisuudesta poikkeavia.
   Pettäminen voi olla myös täysin rakkaudetonta toimintaa niinkuin urheilusuoritus tai päinvaston vain oman päänsisällä oleva hurja tunnekuohu jossa ei merkitse vähääkään puoliso tai rakas aviovaimo.
   Itsesääli on turha tunne niinkuin sääli yleensäkin. Empatia on eriasia.

  • Eikö sulla tosiaan ole muita ongelmia, onnittelen sitten! Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys. Tämä on elämää jossa rakastutaan välillä petytään taas noustaan ja taas toisinaan joudutaan alamäkeen. Sehän se tekee tästä elämästä arvokkaan kaikki ei todellakaan ole kuin Strömsössä. Ei kannata syyllistää ketään ei pettäjän, petetyn eikä sen rakastajankaan siinä hukkaa vain kallista aikaa elämässään jonka olisi voinut käyttää kaikkeen ihanaan:) Tuntuu todella epäuskottavalta nuo kuvaukset musertavasta syyllisyydestä. Kehoittaisin vahvistamaan itsetuntoa.

   • " Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys."

    Tuo on vähän hölmö ajattelutapa, et sinä voi mennä jollakin ihmiselle kertomaan, että hänen tuntemuksensa ovat hyttysen paska. Ihan hyvin voisit kertoa vaikka kiusatulle lapselle että se muiden harrastelema homottelu on kuule ihan pieni ongelma maailman mittakaavassa eikä siitä kannata välittää.

    jos apsta tuntuu että syyllisyys musertaa hänet, niin se ei ole mikään pikkujuttu.


   • jep jep jep kirjoitti:

    " Nuo on pieniä asioita täällä maailmassa, pettäminen ja siitä tullut syyllisyys."

    Tuo on vähän hölmö ajattelutapa, et sinä voi mennä jollakin ihmiselle kertomaan, että hänen tuntemuksensa ovat hyttysen paska. Ihan hyvin voisit kertoa vaikka kiusatulle lapselle että se muiden harrastelema homottelu on kuule ihan pieni ongelma maailman mittakaavassa eikä siitä kannata välittää.

    jos apsta tuntuu että syyllisyys musertaa hänet, niin se ei ole mikään pikkujuttu.

    Kyllä se on pienijuttu kun sen suhteuttaa muihin maailman asioihin. Ja aina voi hakea onneksi apua jos jokin taakka tuntuu liian raskaalta kantaa. Niin pettäjän kuin petetynkin tulisi hakea apua ongelmiinsa jos tuntuu että ne alkavat täyttämään koko elämän ja haittaavat päivittäistä elämää.


  • Kiitos kaikille viesteistä!
   Haluan korostaa, että viestissäni ei ole kyse itsesäälistä!!

   brains: olet oikeassa. Pieniä nämä minun murheeni täällä maailmassa on. Olen itsekin yrittänyt ajatella, että ei kukaan ole täydellinen, kaikki tekevät virheitä jossain muodossa ja avainkysymys sen jälkeen onkin: ottaako niistä opikseen.

   Syyllisyyteni todellakin on musertava. Tunnen todella pahaa oloa (henkisesti ja fyysisesti) tapahtuneista asioista. En liiottele tippaakaan!!
   Olen miettinyt, että onko elämäni tästä eteenpäin todellakin tälläisten ajatusten ja tuntemusten ympäröimää.

   Mulla on alkanut kummitella mielessä kaikkia niitä asioita, joita joskus tapahtui ja joita eniten elämässäni kadun. Ne muistot ikään kuin piinaavat mua päivittäin.
   (Varmaan ihan oikein mulle, tiedän). Ne ällöttävät ja oksettavat mua niin paljon!

   Tekisi mieli kertoa ihmisille että älkää koskaan lähtekö sille tielle, jolle minä lähdin, ellette halua pilata elämäänne aivan täysin! Mutta turha siinä huuman keskellä on kellekään järkeä puhua.

   Täytyisi varmaan mennä juttelemaan asioista johonkin ammattilaiselle kuinka saisin syyllisyyttä pois ja voisin arvostaa taas itseäni.

   Kertokaa lisää mielipiteitänne!

   • Hei
    Suosittelen terapiaa jossa voit käydä kaikkea läpi.
    Helpottaa varmasti kun saa jonkun kanssa puhua ja nimenomaan terapiassa.


  • Minä petin kerran aikanaan seurusteluaikana jo tulevaa siis nykyiään jo ex puolisoani. Avioliitto oli hyvä niinkauan kun kesti vähän reilu 14v.
   Koskaan en katunut pettämistäni enkä vieläkään kadu en aiheuttanut sillä mitään pahaa kellekkään ja kokemus oli tärkeä ja kannatti.
   Avioeroni johtui ihan muista syistä ja edelleenkin ollaan hyviä ystäviä.

  • Petin aviomiestä siinä vaiheessa, kun avioliittomme oli jo lopuillaan. En katunut silloin enkä kadu vieläkään.... mitä hyötyä siitä olisi...

   Ap:lle suosittelen, että menet ammattiauttajan luo puhumaan asiasta. Et pysty nauttimaan elämästäsi, jos vuodesta toiseen ruoskit itseäsi kyseisen asian vuoksi.

  • Mies selkärangaton aisankannattaja

  • Petin edellisessä suhteessa monta kertaa mutta en kadu niitä kertoja pätkääkään sillä mies oli jo ennen ensimmäistä pettokertaa jäänyt kiinni muille viestittelystä (perseen nuoleskelua ja seksiehdotuksista).
   Ainut mitä kadun etten lähtenyt aikaisemmin.
   Ketään niistä miehistä joita panin en kaipaa millään muotoa, seksi oli tylsää - huomio ihanaa. En muista edes joidenkin nimiä.
   Seksi ei mulle tunnu erikoisemmalta kun puuttuu tunteet ja suuri ihastus. Jännitys, adrenaliini ja huomio vei minut mennessään - ei seksuaalinen nautinto.
   Oisin voinut hakea nautintoa ihan muualta kuin vieraista miehistä, mutta noh elämä opettaa. :D

   • Tähän liittyen kaikki miehet oli helvetin tyhmiä sängyn puolella vaikka sinne kovasti halusivat. Mun seikkailujen perusteella miehet eivät tienneet mitään naisen nautinnosta. Jotkut eivät edes tienneet missä klitoris on ja oikeasti luulevat että nainen saa sen orgasmin minuutin aikana yhdynnästä kun yli 80% vaatii klitoristimulaatiota. :'D Ja ai jumalauta kun joku vielä kehtas IHASTUA random panokerran jälkeen, anteeksi mutta mitä vittua en tunne sua ja sä et mua.
    Voin vaan sanoa että oikeesti, miehet tsempatkaa. xD Tää on jo niin noloa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tähän liittyen kaikki miehet oli helvetin tyhmiä sängyn puolella vaikka sinne kovasti halusivat. Mun seikkailujen perusteella miehet eivät tienneet mitään naisen nautinnosta. Jotkut eivät edes tienneet missä klitoris on ja oikeasti luulevat että nainen saa sen orgasmin minuutin aikana yhdynnästä kun yli 80% vaatii klitoristimulaatiota. :'D Ja ai jumalauta kun joku vielä kehtas IHASTUA random panokerran jälkeen, anteeksi mutta mitä vittua en tunne sua ja sä et mua.
    Voin vaan sanoa että oikeesti, miehet tsempatkaa. xD Tää on jo niin noloa.

    Vastavuoroisesti voin kysyä, että tiedätkö, että missä miehen g-piste on ja montako kertaa olet sitä käsitellyt?

    Naiset jotenkin odottavat, että miesten pitäisi antaa heille se nautinto. Olette perkele vastuussa omasta orgasmistanne.

    Ei noille yhden illan säädöillä ole välttämättä suurtakaan mielenkiintoa saada sinua tyydytetyksi.


  • En osaa katua minäkään. Avioseksi oli jo aika jäähtynyt ja sattui että huomattavsti nuorempi mies tuli iskemään. Kysyin että haluatko oikeasti ja sanoi joo. Kehaisi vielä vartaloani joka on kyllä kunnossa. Rupes panettaan. Mentiin pojan kämpille ja naitiin koko yö aamuviiteen. Pojalla oli iso aisa ja kestävä. Jos tuli, oli melkein heti valmis uuteen panoon. Taisi olla parhaita panoja koskaan. Poika nai hyvin edestä ja takaa. Kysyin oletko paljon harjoitellut. Sanoi en, mutta kun nyt saa naida niin kuin haluaa. Ottanut varmaan mallia pornosta. Sanomista tuli kotona tottakai ja kerroin että näin kävi. Naisenkin pitää saada joskus kunnon pano.

  • Se on vaan niin mahtavaa. Kiellettyä ja tuhmaa, todella kiihottavaa ;)

   • Se kielletty lysti kyllä loppuu, ja tipahdat maan pinnalle. Vastenmielinen ja yksinkertainen, et edes ihminen.


   • Todellakin kiihoittavaa nautinnollista naida paljaalla edestä sekä takaa.


  • Minä petin kostoksi, ei siinä mitään muuta.

   • Nautitko silloin kun petit kostoksi,oliko kosto suloista?


  • Akat pettää kun luulevat olevansa parempia kun saa itse maistaa omaa lääkettä ottaa koville.

   • Lol xD Vituttaako ku ei menny se homma sun pillin mukaan. Lopeta täällä ininä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lol xD Vituttaako ku ei menny se homma sun pillin mukaan. Lopeta täällä ininä.

    Vituttaa kuin pientä oravaa!!


  • Minun mieheni petti minua heti hääyönämme.Yllätin hänet hääsängystämme SULHASPOJAN kanssa..siis POJAN!!!!Se oli lyhyt avioliitto se.

  • Riippuu suhteen tilasta, jos huonosti mennessä pettää sen ymmärtää jos taas kaikki kunossa ja pettää on päässä vikaa.

  • Itse petän kerta toisensa jälkeen. Olen vaan niin pahasti koukussa siihen tunteeseen, kun joku nainen ihastuu minuun. Paras osuus on itseasiassa kaikki, mikä tapahtuu ennen seksiä. Seksi on yleensä vaan suoritus.

   Naiset ovat vielä yleensä niin passiivisia sängyssä ja niin stereotyyppisiä, että harmittaa. Miehen pitää dominoida ja antaa tyydytys.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13450
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6263
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5092
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3404
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2642