BIO-OIL testaajat!

-bio-oil-

Nyt toivoisin avointa keskustelua teiltä naikkoset (ja miksi ei toisenkin sukupuolen edustajat), ketkä ovat ottaneet tuotteen Bio Oil testiinsä! =)

Itse ostin potelin n. viikko sitten ja käytän tuotetta pääsääntöisesti kasvupyrähdyksen tuottamiin arpiin ja kasvojen kuiviin kohtiin! Vielä ei tietenkään tulosta näy, mutta jostain syystä uskon silti tuotteen jossain määrin toimivan.

On niin riittoisaa, mielettömän mukava levitellä eri ihoalueille, jne.. Ihan mahti tuote! .. Ja toivotaan, että "oikein käytettynä"(= 2 krt. päivässä) tuote pelittäisi, lähinnä näihin arpiin.

Kertomuksia, kokemuksia myös teiltä?? Ja varmasti päivän jos tulosta syntyy =)

52

23990

  Vastaukset

  • Ite oon käyttäny noin 3 päivää 2x vrk raskausarpiin (rinnoissa), ja ihan kun olisi arvet jo vaalentuneet!!:) Aika vahvan hajuinen öljy kyllä on, mutta mukava levittää jne.
   Raskausvatsaan käytän jo arpia ennaltaehkäisevästi, saa nähä kuinka käy!;)

   Suosittelen!

  • Luin BIO OlLIN sisältävän PARAFFINUM LIQUIDUM ainetta. Aineesta löytyy paljon tietoa netistä.

  • Ööö mitäköhän pahaa tuossa aineessa on?

   Luin netistä mm. tällaisia juttuja:
   "Kirkas, tuoksuton öljy, jota jalostetaan maaöljystä (Petroleum). Alkuperänsä vuoksi mineraaliöljyyn liittyy paljon ennakkoluuloja. Maaöljy on periaatteessa ”luonnollinen” ainesosa sillä sitä saadaan maaperästä – ja kun se on kerran jalostettu mineraaliöljyksi, se ei muistuta enää lainkaan maaöljyä."

   "Mineraaliöljy pysyy kaikissa olosuhteissa juoksevana, joten se ei tuki huokosia. Auttaa kosteutta säilymään iholla, suojaa ihoa ja edistää ihovaurioiden paranemista"

   • Jotkut saavat mineraaliöljystä finnejä, mutta omalle iholleni kyllä sopii, vaikka ihoni on akneen taipuvainen.

    Bio-Oilia en kuitenkaan ostaisi, sillä siinä on paljon erilaisia ärsyttäviä hajusteaineita ja laventeliöljyä, joka on fototoksinen.


   • zsetrserett kirjoitti:

    Jotkut saavat mineraaliöljystä finnejä, mutta omalle iholleni kyllä sopii, vaikka ihoni on akneen taipuvainen.

    Bio-Oilia en kuitenkaan ostaisi, sillä siinä on paljon erilaisia ärsyttäviä hajusteaineita ja laventeliöljyä, joka on fototoksinen.

    Ennemmin ostaisin vauvaöljyä ja sekoittaisin siihen vähän e-vitamiiniöljyä. Retinolia käytän jo.


  • Bio oil toimii. En vaihtaisi pois.

  • Suosittelisitteko sitä herkälle iholle, jossa couperosaa nenänpielissä,punoittaa helposti, maksaläiskä ja epätasainen ihonväri, joka kaipaa heleytystä? Melkein ostin.. Iho on kostousköyhä sekaiho, finnejä harvoin jos joku tuote ärsyttää. Mihin vauvaöljy e-vitamiiniöljy on sulla auttanut? Mielenkiintoista.

  • Minulla on palovamman aiheuttama arpi kasvoissa. Onko kellään kokemusta, miten auttaa tälläiseen? Entä couperosa-ihoon, tasoittaako ihon väriä?

  • Mulla on kädessä muutamia pieniä rumia arpia, 1,5 kk vanhoja eli tuoreen punaisia ja olen niihin kolmisen viikkoa pistänyt bio-oilia. Mitään muutosta ei ole tapahtunut vielä. Aijon öljytä niitä kuitenkin toiveikkaana niin kauan, että tuloksia syntyy (jos syntyy). Arvethan kuitenkin vaalenevat ajan kanssa, mutta toivon tämän öljyn nopeuttavan vaalenemista.

   Onko joillain positiivista kerrottavaa, että voide olisi vaalentanut "oikeita" arpia?

  • Pehmentää ihoa ja ok tuoksuinen, mielestäni kuitenkin perustuote. :)

  • mulla on kasvun myötä tulleita arpia ja niitä bio oil on vaalentanut ja jopa "hävittänyt" tosi hyvin. lopetin käytön vähäksi aikaa ja tuntuu et arvet tulee takasin, joten olen aloittanut uudelleen käyttämisen ja taas ovat arvet lähteneet:)

   • Siis anteeksi, miten arvet voivat tulla takasin????


   • Ei se hävitä arpia, vaalentaa vain huomattavasti, jolloin mahdollisuus on arpien käytön lopettamisen jälkeen palata


  • Käytin bio-oilia n. viikon, 1 krt päivässä. Sitten alkoi ihoon tulla näppyjä ja mustapäitä tosi paljon. Ei onneksi tulehtuneita eikä isoja finnejä vaan sellaisia ihon alaisia kohoumia naama täyteen. Akneiho minulla ei ole, mutta kuitenkin herkästi epäpuhatuksiin taipuvainen.

  • Käyttänyt 6kk ja toimii. Aknearpien punoitus lähtenyt ja arvet parantuneet. Suosittelen!

  • Arganöljy on parempaa :)

   • Samaa mieltä! Itse tilasin Cosmetic.fi:stä ja nyt siellä on toimituksetkin jouluun asti 0€.


  • Minulla oli toisessa jalassa iso palovamma. Noin puoli vuotta olen rasvannut ihoni kookosöljyllä ja äskettäin huomasin arven hävinneen. Kannattaa kokeilla!

  • Käytin pari viikkoa Bio-oil:a, kasvoissani on pahat aknearvet leuassa nuoruusajoista, mutta harmikseni arvet vain korostuivat, lopetin aineen käytön samantien. En suosittele!

  • Minulla ollut Bio Oil käytössä noin reilun kuukauden nyt ja arvet jonkin verran ehkä väriltään tasoittuneet ja mahdollisesti hieman myös madaltuneet. Ei kuitenkaan mitään ihmeitä ole tapahtunut ja kärsivällisyyttä vaatii jos haluaa nähdä kunnolla tulosta. 2 kertaa päivässä olen käyttänyt ihan ohjeen mukaan ja tuntuu että iho on ainakin pehmentynyt arpikudosta myöten ihan selkeästi.

  • Minä ostin tänään kokeiluun. Lueskelin siitä mukana tulleesta lappusesta että pitäisi käyttää vähintään kolme kuukautta, eli mitään ihmeitä ei varmaan kannata sitä ennen odottaa :) Mullakin on kädessä arpia ja niihin aion sitä kokeilla.

   Mun mielestä se myös tuoksuu ihan hyvälle ja on tosi kiva levittää, nyt kun sitä oon pari kertaa laittanut!

  • Ostin tänään Bio Oilia ja kokeilen, miten se vaikuttaa kasvoissani oleviin pigmenttiläiskiin. Laitan tänne sitten viestiä, miten tuote vaikutti. Toivotaan, että tuloksia tulee!

   • Aloitin Bio-oilin käytön ja käytin sitä joka päivä n pari viikkoa. Sen jälkeen olen käyttänyt sitä vain satunnaisesti. En huomannut tuossa ajassa vaikutusta pigmenttiläiskiini. Tuote on niin öljyinen, etten halunnut ottaa sitä jokapäiväiseen ihonhoitooni. Iho on kyllä tosi pehmeä öljyn laiton jälkeen. Nyt pigmenttiläiskät ovat jonkin verran vaalenneet, mutta osaksi varmaan siksi, etten ole ollut auringossa niin paljon kuin kesällä. Olen kokeillut monia voiteita vuosien varrella, mutten ole vielä ainakaan löytänyt sellaista, joka todella toimisi minulle. Olin huono Bio-oilin testaaja, koska en käyttänyt sitä joka päivä. En siis voi sanoa, toimiiko se todella.


  • Olen kookosöljyn sijasta käyttänyt Bio-Oilia atooppisen, epätasaisen sävyisen ja aknearpisen ihon hoitajana. Kosteutus on ensiluokkaista eikä kahden tipan kasvoille pyörittelyn jälkeen jää rasvaista tai tahmeaa pintaa. Meikin alla mahtava tuote! Haju on hyttysmyrkkymäinen. Huomasin ihon pehmentyneen n. 2 viikkoa säännöllisen käytön aloittamisen jälkeen, nenän ja otsan ihohuokoset olivat puhdistuneet lähes kokonaan. Nyt 2,5-3 kuukautta Bio-Oilia käyttäneenä voin sanoa, että tämä tuote on parempi kuin mikään aiemmin kokeilemani (kaikki apteekin, kosmetologien, peruskauppojen ja ituhippikauppojen atooppiselle rasvoittuvalle iholle suositellut tuotteet viimeisen 15 vuoden aikana!). Suurin plussa on ihon sävyn tasaantuminen, kuulaus ja pehmeys. Pistemäiset poskissa eivät ole niinkään tasaantuneet, vain vaalenneet muun ihon sävyiseksi. Alkuvuodesta kasvoista poistetun suurehkon ja syvän luomen punakka arpi on hävinnyt lähes kokonaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni saan ihon kunnostani kehuja!

   Kaikki skeptiset: KOKEILKAA.

  • Itse ostin myös kyseisen tuotteen tuossa maanantaina ja oon iltaisin laittanu kasvojen iholle,josta löytyy yläasteen ajoilta vesirokon jälkiä,on ollut akne ja couperosa perittynä myös ja helposti rasvoittuva iho.Hieman epäilytti sen öljymäisyys mutta levittelin hipiällä ja seuraavana aamuna olin varsin yllättyny iho oli pehmeä,kuulas ja tasaisempi eikä punoittanu.Aion ostaa jatkossakin..

  • Itse ostin Bio-oilia raskaana ollessani raskausarpien ehkäisyyn. Erittäin hyvä hoitoöljy jota suosittelen ihan kaikille. Joidenkin ihotyyppi voi olla semmoinen, että bio-oil ei vain sovi. Mitä tätä viestiketjua luin niin joillekkin tullut aknea..mutta johtuisiko siitä , että Bio.oil laukaisee ihossa myös puhditumisprosessin ja kuona-aineet pyrkivät sitten ulos. Voi olla, että tämä akne häviää sitten, kun iho on puhdistunut. Nykyään käytän sitä aamuisin ja iltaisin kasvoihin, kaulan ja dekolteealueelle. Tekee ihosta niin raikkaan ja hyvinvoivan näköisen ja tuntuisen. Vahvistaa ihon elastisuutta ja silä ehkäisee myös niitä raskausarpia. Varsinkin kaulan alueella minulla on ollut ihopoimujen kanssa koko ikäni ulkonälöprobleema. Ja nuo ryppyrasvat jotka kaulan juonteiden tasoittumiseen auttaa maksaa maltaita. Nyt sekin ongelma on poistunu tämän ihmeöljyn myötä. Pullo maksaa vain 14,90€ ja on erittäin riittoisa. Bio-oil on ihan paras ihonhoitotuote mihin olen törmännyt. Tulen käyttämään sitä aina hamaan tulevaisuuteen asti.

  • käyttäkää virgin coconut oilia!

   • Mun mielestä tuo Bio-oil on ihan humpuukia, ja voin sanoa niin neljä putelia kuluttaneena, ei auttanut niin yhtään mihinkään.


   • Käytit kuitenkin neljä


  • Nimimerkki Toiveikas, voisitko kertoa kokemuksiasi. Eli toimiko tuote maksaläiskiin? Olisi mukava kuulla...

  • Rasvoittuva ja ajoittain akneinen iho, mutta yllätyin positiivisesti. Hyvinvoivampi iho, tasoittanut ( varmaan kosteudellaan ) myös joitain ilmejuovia. Parempi mulle kun Diorin seerumi, joka noin 10 krt kalliimpi. Kookosöly mulle liian rasvainen, kokeilkaa! Kaikkien iho on uniikki, joten oikea tuote itselle löytyy pelkästään kokeilemalla!

  • Saako Bio-oilia ostettua siis apteekista?

   • Omani olen ostanut ihan Citymarketista :) Mulla on pintakuiva, epäpuhtauksiin taipuvainen sekaiho, laajentuneet ihohuokoset, "kirjava" yleisilme.

    Aikaisemmin kokeilin kookoneitsytsöljyä, ei vedä vertoja tälle ainakaan minun kohdalla. Kookosöljy ei imeydy meikäläisen ihoon yhtä hyvin eikä sen vaikutukset ole olleet samaa luokkaa.

    Bio-oililla ihon väri on tasainen, ihohuokoset selvästi supistuneet ym, joten olen ihan koukussa tähän. Ja tuo pieni puteli riittää niin pitkääääään.....


   • essukka2 kirjoitti:

    Omani olen ostanut ihan Citymarketista :) Mulla on pintakuiva, epäpuhtauksiin taipuvainen sekaiho, laajentuneet ihohuokoset, "kirjava" yleisilme.

    Aikaisemmin kokeilin kookoneitsytsöljyä, ei vedä vertoja tälle ainakaan minun kohdalla. Kookosöljy ei imeydy meikäläisen ihoon yhtä hyvin eikä sen vaikutukset ole olleet samaa luokkaa.

    Bio-oililla ihon väri on tasainen, ihohuokoset selvästi supistuneet ym, joten olen ihan koukussa tähän. Ja tuo pieni puteli riittää niin pitkääääään.....

    Tarjoustalo maksaan alle 11e


  • Bio-oilia olen nyt käyttänyt 3vkoa, aikaisemmin käytössäni on myös ollut muita ihoöljyjä (esim clarinsin seerumia n.90€, hiton kallista...) En ole kärsinyt koskaan aknesta, eikä ihollani ole varsinaisia arpia, mutta pienet ihohuokoset ovat aina olleet täynnä mustapäitä ja jääneet pienille lommoille. Minuakin on vaivannut tuo "kirjava" yleisilme. Ja alkaahan tässä ikääkin olla jo 34-vuotta, joten ryppyvoiteet alkavat olla ajankohtaisia.

   Bio-oil on ollut mahtava meikin alla ja kaulalla, pari tippaa kämmeniin, lämmittely käsiä yhteen hieroen ja kasvoille. Päälle olen laittanut normaalia kosteusvoidetta. Loistava meikin alla, edullinen (!!!), tuoksu on mitä on (eipä tuo jää iholle löyhkäämään ja sitä paitsi hyväntuoksuisissa tuotteissahan on aina joku lisäaine sitä tuoksua parantamaan). Ei ole iho jäänyt yhtään rasvaiseksi. Hyvää vielä se, että koska hinta on edullinen, niin sitä tulee käytettyä kaulallekin, jotenkin kalliita tuotteita aina vähän säästelee...

   Mutu-kokemus on, että iho on pehmeämpi, kuulaampi, kulmakarvojen välissä oleva kiukkuryppy siloittunut hieman. Iho tuntuu ehdottomasti voivan paremmin. Olen myös huomannut käyttäväni kevyempää meikkivoidetta. Käytän jatkossakin aamuin illoin ja suosittelen kokeilemaan. Ihon puhdistan aamuin illoin ennen käyttöä...

   Muistakaa nyt hyvät ihmiset että kaikki tuotteet eivät sovi kaikille, mutta tämän kokeilu on ainakin pieni kevennys kukkarolle. Olen iloinen tästä löydöstä! :)

  • Muista iho-ongelmista en osaa sanoa, mutta "raskausarpiin" toimi omalla kohdalla kuin unelma. Laitatin rintaimplantit ja luonnollisesti venymisarvet sitten ilmestyivät rintojen ihoon. Kyselin apteekista neuvoa ja apteekkari kehoitti kokeilemaan Bio-Oilia. Käytin pari pulloa ko. tuotetta puolisen vuoden aikana ja arvet hälvenivät lähes näkymättömiin. Näin 1,5v leikkauksen jälkeen ei enää löydy näkyviä venymisarpia.

   En tosin ehtinyt kokeilemaan muita tuotteita, mutta henkkoht voin suositella Bio-Oilia ainakin raskausarpiin. Omalla kohdalla todellakin auttoi. :)

  • Atooppiselle iholle en voi suositella.. Vahvasti hajustettu. Itselle tuli iho-oireita, kuten pahaa kutinaa, punotusta - yöllä raapii unissaan - aamulla iho rikki. Apteekista sanoivay että bio-oil on hyvä ja varmasti ajaakin asiansa jos iho kestää tuollaisia aineita..

  • Bio-Oil on kokeiltu ilman mitään tuloksia. Arvet sain lopulta piiloon vähän vahingossa: otin käyttöön Galvanic Spa-laitteen selluliittia sulattamaan. TÄhän kuuluu geeli (https://www.nuskin.com/content/nuskin/fi_FI/products/nuskin/shop_all_products/galvanic_spa/97003902.html ), joka yllättäin kadotti kädessä olevan isomman arven. Saman teki myös vatsan arville. Mukavana sivutuotteena läskit suli :D Noita tuotteita saa verkoston kautta -30% nettisivun hinnoista. Täällä ainakin yksi välittäjä: http://ikuinennuoruus.blogspot.fi/2013/03/galvanic-spa-selluliittille-kyytia.html

  • Kävin etsimässä Bio-oilia apteekista ja sieltä oli loppu, mutta ehdottivat tilalle Busbyn Pure Tissue Oilia (about 13€). Olen nyt tuota Bio-oilia käyttänyt puoli vuotta ja tosi kyllästynyt sen tuoksuun -vaikka mieto onkin.

   Tuo Busbyn tuote on muuten pumppupullossa ja siksi helpompi käyttää. Aika uusi vissiin suomessa, mutta omalle iholleni sopii mainiosti! Samat "lupaukset" kuin Bio-oilissa, mutta eri aine osat ja ehdottomasti miellyttävämpi (ja tyylikkäämpi) käyttää. Iho pysynyt tosi hyvänä pakkasella ja meikin alle mainio!

   Onko kukaan kokeillut Bebanthenin uutta raskausarville suunnattua rasvaa? Se tosin ei varmaankaan sovi kasvojen hoitoon?

  • Minun ihooni on parhaiten tehonnut ns. luonnon-öljyt, kuten karitevoi ja kookosöljy.
   Ne eivät ainakaan ärsytä ihoa, jos on herkän puoleinen iho joka ei kestä voimakkaita hajusteita ja muita aineita, mitä ilmeisesti tämä bio-oil saattaa sisältää.

   Suosittelen kokeilemaan luomutuotteita, jos epäillyttää pitkät inci-listat.
   Luomutuotteet sisältävät usein puhtaita raakaaineita, mutta toki niistäkin voi saada allergisia oireita jos listalla on eteerisiä öljyjä, joihin oma iho ei ole tottunut.

   Syy, miksi öljyt eivät kaikilla tunnu imeytyvän ihoon, voi johtua siitä, että niitä tulee helposti laitettua liikaa kerralla, mikä jättää ihon pinnan öljyiseksi.Monesti jos on paljon kuollutta ihosolukkoa tai pintakuiva iho, niin sekin saattaa vaikeuttaa imeytymistä. Näin talvella varsinkin, kun iho kuivuu, siitä tulee helpommin hilseilevä- mikä myös vaikeuttaa imeytymistä.

  • Ostin omani Sokokselta alesta jotain 8e luokkaa, ei paha siis :) Mulla ei paljon ole arpia paitsi leuassa ja otsassa vähän kun syksyllä käytin epäpuhtauksille lääkärin määräämää Skinoren voidetta, voide toimi mut punoittavat jäljet jäi. Ja oon käyttäny Bio-oilia myös mun (melko vähäisiin ja haaleasti näkyviin) venymä/raskausarpiin reisiin, on tuntunut auttavan vaikka en ees ihan joka päivä laita kahta kertaa. Ja leuassa huomasin et parin kerran jälkeen jo vähän vaaleni arvet. Musta tuntuu et jos vähän pitää taukoa niin ne alkaa taas näkyä enemmän, eli pitäis lähes kokoaika käyttää kai... En sit tiiä miten kun on käyttäny sen 3kk niin oisko tulokset pysyviä, toivon ainakin. Mulla ei tosin ole mitään kunnon arpia, lähinnä sellasia mitä itse vaan huomaan joten ois kiva kuulla miten on toiminu niillä kellä on joku iso arpi mikä ois tullu jonkun leikkauksen tai onnettomuuden jäljiltä. Uskon että raskausaikana toimii ennaltaehkäisevästi, mutta jos jo tulleita raskausarpia lähtee vaalentamaan, pitäiskö tuotetta käyttää vielä raskauden jälkeen ettei jäljet tule takasin, vaikka iho olis muuten palautunut...? ihan mielenkiinnolla vaan mietin :D

  • Käytin Bio Oilia vajaa viikon ajann raskausarpien ennalta ehkäisemiseen. Iho rupesi oireilemaan kolmantena päivänä aika rankasti. Vatsaan tuli pieniä näppyjä ja ihoa kutitti kamaalasti. Ei pysty niin ei pysty. Viime vuosina ihoni on ruvennut oireilemaan esim. Garnierin tuotteista.

  • Mulla auttanut Bio oil kasvojen aknearpiin. "Montut" ovat hieman tasoittuneet, mutta eniten on auttanut tasoittamaan ihon sävyä, arpien sävyä vaalentanut saman sävyiseksi kuin muu iho. Meikki levittyy tosi hyvin ja normaalisti kuivahkolle iholleni ei tule päivän mittaan kiristävää tunnetta. Ensimmäinen pullo riitti minulle n. 2 kuukaudeksi, jonka jälkeen pidin vähän taukoa. Juuri ostin uuden pullon ja huomasin että kannatti! Iho tuntuu niin hyvältä!

  • Mulla tämä pelasti talven pakkasten kuivattaman ihon, joka on siis muutenkin kuiva muttei atooppinen. Siis juuri sellaisen, että paikoin hilseilee kunnolla, kiristää, mutta sitten kuitenkin iltapäivästä alkaa kiiltää. Mustapäitä oli ja on toki nytkin, mutta vähemmän. Kaikkiaan iho näyttää paljon elävämmältä! Laitan aamuin illoin pikkuisen, ja käytän kroppaan muutoinkin. Imeydyttyään ei jätä ollenkaan rasvaista tunnetta, toisin kuin mulla esim. arganöljy ja rasvaiset vartalovoit jättivät. Muistaakseni huomasin poskien hilseläikkien pehmentymisen jo viikon jälkeen. Olen nyt käyttänyt reilu nelisen kuukautta, täytyy katsoa toimiiko kesälläkin vai siirrynkö kevyempiin tuotteisiin.

   • Miulle kävi Bio Oilin kanssa valitettavasti niin, edetä taidan olla sille allerginen. Käytin kuiville kasvoille vuodenvaihteen tienoilla parisen viikkoa. Huulet rohtuivat ärhäkän punaisiksi ja muu iho oli laikukas ja hilseilevän kuiva. Lopetin käytön ja parantelin nahkan perinteisellä "peltipurkki"-Nivealla. Nyt keväällä kokeilin uudelleen öljyä kevyeen päivävoiteeseen sekoitettuna ja oon välttänyt huuliin laittamasta. Lopputuloksena herkkä poskien iho kiristää, kuumottaa, on laikukas ja hilseilee. Nyt uskon ettei tuo ihmeaine sovi miulle ja puteli lähtee hyllystä..


  • Olen käyttänyt miltei koko raskausajan bio oilia, ja tykästynyt siihen..lähinnä kuitenkin siltä osin kun masu/kylkialueelle levitettyäni pyyhkäisen loput lärvään ja kaulalle tulee kasvoista ihanan pehmeät ja "raikkat".. Raskausarpia on silti tullut ja tulee koko ajan lisää (rv 39 ) mahaan, mutta tunnollisesti laitan vähintään kahdesti päivässä silti.. Tuleepahan ainakin se lärväosuus hyvinvoivaksi :)

  • Käytin raskausarpien ehkäisyyn ja toimi hyvin .. maha on sileä aivan kuin ennen raskautta! Suosittelen ehdottomasti myös keisarinleikkauksen arpeen, joka minulla melkein hävisi kokonaan!!!

  • Ostin tuotteen ensisijaisesti kuivaa ja arpista kasvojeni ihoa hoitamaan, lisäksi plussaa se että lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä, kuulosti siis täydelliseltä tuotteelta. Käytin tuotetta kolmisen viikkoa, kosteutti todella hyvin MUTTA SITTEN: kasvoihin alkoi ilmestyä ihan mielettömästi isoja finnejä, oikein rykelmittäin. Nyt kasvojen iho todella karseassa kunnossa, ilman peitevoidetta ei voi ovesta ulos lähteä. Nyt koitan hoitaa ihoani kuntoon, palasin arganöljyn käyttöön. Harmittaa todella paljon, sain hetkellisen avun ihon kuivuuteen, uusien arpien kustannuksella. :'( Minulle ei siis sopinut ollenkaan!!

  • Kokeilin Bio Oilia yhden pullon verran. Minulla se ei vaikuttanut kasvoissa olevaan pieneen arpeen, laajentuneisiin ihohuokosiin, pisamiin, ryppyihin eikä couperosaan.
   Ei siitä tullut myöskään mitään haittaa iholle, mutta ehkä levitin sitä liikaa koska iho jäi öljyiseksi. Täytyy ehkä kokeilla sitä yhtäjaksoisesti 3 kk jotta voi varmuudella todeta toimiiko se minulle ollenkaan.

  • Pari kuukautta käytin kasvoihin ja huomasin kyllä vaikuttavan aknearpiin ja muutenkin ihon kuntoon. Hajuherkkänä jouduin kuitenkin lopettamaan käytön kun sain migreenikohtauksia. En siis suosittele hajuherkille.

  • Käyttänyt nyt kuukauden aamuin illoin, ihan pientä eroa syntynyt, mutta eihän kuukausi ole sama asia kuin se 3kk.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10388