Sinkkunaisen paino

kg-keiju

Tunnustan, tänään taas laskin painoindeksin. Ja se ilmoitti: NORMAALI PAINO.

Olen 166 cm ja 65 kg eli normaalipainoinen. Miksi ei tunnu ollenkaan siltä?

Tuntuu että pitäisi laihduttaa. Eihän siinä järjellä ajatellen ole mitään järkeä, ja paitsi että olen se normaalipainoinen olen hyväkuntoinen, harrastan aika paljon liikuntaa enkä tosiaankaan hengästy portaissa.

Miehet... Miesten silmissä olen lihava tai ainakin minun olisi hyvä laihduttaa.. Vai kuvittelenko vain?

Mies, rehellisesti puhuen, mikä on maksimipaino jonka toivoisit naisellesi?

Mikä on oma painoindeksisi (http://www.painoindeksi.org/laske.php)

18

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läskihuoria riittää

      Nykyään naisen pitää olla todella armoton läski, että luokitellaan ylipainoiseksi.

      Kai tämä on jonkinlaista naisten suojelua ja pahan pitämistä pois.

      Myös vaatekoot ovat kasvaneet vaikka numerot pidetään samoina.

      • ap

        Painoindeksi välillä 20-25 on normaali paino... Sille välille sopii monenpainoista. Missit ja mallit eivät ole ainoita normaalipainoisia (sitä paitsi osa heistä on alipainoisia)


      • ATM:lle jämät
        ap kirjoitti:

        Painoindeksi välillä 20-25 on normaali paino... Sille välille sopii monenpainoista. Missit ja mallit eivät ole ainoita normaalipainoisia (sitä paitsi osa heistä on alipainoisia)

        Eipä aleta heti selittämään ja väittämään vastaan kun vasta sanoin miten asia on ja siltähän sinusta tuntui itseästä. Kun se tunne on niin tärkeää.

        Naiselle sopiva paino on hänen pituutensä -110.

        Eli sinulle sopiva paino olisi 55kg.

        Ja onhan se nyt suotavaa, että jos miehen pitää YTM:n rälläämään jämään tyytyä niin ulkonäköä ja nöyrää asiakaspalvelijan asennette miestä kohtaan on syytä löytyä, että on edes jotain iloa.


    • sillitrooli

      Painoindeksini on 24,8.

      En osaa täysin yhdistää painoindeksilukemia naisten figuureihin, mutta sanotaan nyt vaikka, että jos mahtuu haarukkaan BMI 18 - 32, niin silloin on ok minun puolestani. Niin omituiselta kuin se saattaakin tuntua, kun joka paikasta tuupataan erilaisia näkemyksiä hyvin jyrkästi, niin minusta niin hyvin hoikat kuin aika pulleatkin naiset voivat näyttää seksikkäiltä. Tai olla näyttämättä seksikkäiltä.

    • "Olen 166 cm ja 65 kg eli normaalipainoinen. Miksi ei tunnu ollenkaan siltä?"

      Koska lihaa ja läskiä on kuitenkin liikaa?

      Mielestäni BMI ei saisi olla yli 23, ja mieluiten siinä 20-22 riippuen ruumiinrakenteesta naisella. Eli reippaasti laihduttamaan vain, 166/60 olisi jo jotakin. Jos pakasteesta ottaa 6 kg:n kinkun esiin, niin tajuaa miten paljon 6 kg lihaa on luineen ja läskineen.

      Muutenkin voin huomauttaa, että painat selvästi enemmän kuin joku 175 cm:n pituinen missi, joka voi painaa alle 60 kg.

    • höpsöt

      Kymmenen kilon ylipaino sulla on.
      Noi painoindeksit ei sovi naisille ollenkaan koska teillä ei oo nimeksikään lihaksia.
      Ne sopii lähinnä treenaamattomille miehille. Voimailua harrastaville miehille ne taas ei sovi. Nimittäin minäkin olen indeksin mukaan lievästi ylipainoinen mut kun rasvaa ei oo ku 7% .
      Ainoa oikea tapa mitata painoaan on rasvan mittaaminen, se on totuus siitä missä mennään.

    • No rehellisesti sanottuna sillon sitä on liikaa/liian vähän jos ei jaksa mun kanssa mennä ja touhuta... esim. ulkoillen ym. Elikkäs tuo paino ei merkkaa yhtään mitään saa olla vaikka munkin painonen eli 130kg, se on vaan nuo muut jutut jotka merkkaa mulle.

    • Minä en enää viitsi laskea mitään taulukkoindeksejä. Niin kauan kun on itse tyytyväinen kehoonsa ja peilikuvaansa, millään muulla ei ole väliä.
      Jos susta tuntuu, että pitäisi pudottaa muutama kilo, niin ryhdy toimeen.
      Muista kuitenkin, että lihakset painaa enemmän kuin läski. BMI ei osaa tulkita kehonkoostumusta ja siten väittää lihaskimppua ylipainoiseksi ihan kuten oikeaa talipalloakin.
      Pelkkää painoihannetta kyselemällä saat vastauksia vain pinnallisilta (usein nuorilta) miehiltä. Ihmiset, jotka näkevät sydämellään, eivät tuijota kiloja.

    • Ylimääräistä on

      Aika paljolta tuo kuulostaa, sillä oma painoni on lähes sama (69kg), mutta olen 181 pitkä mies.

      Mutta se tietenkin vähän vaikuttaa tässä asiassa jos olet saanut nuo kilosi treenaamalla etkä vain syömällä. Lihakset painaa enemmän kuin läksi ja kyllä minä olen tuntenut 165 pitkän naisen joka painoi tuon saman 65, mutta ei näyttänyt yhtään ylipainoiselta kun kävi salilla sen 5 kertaa viikossa. Sanomattakin selvää oli ettei suhde moisen himoliikkujan kanssa oikein onnistunut kun itse en jaksa käydä salilla edes sitä 2 kertaa kuussa. :)

      • varo kovia tuulia

        No sinähän oikea luuviulu olet (181/69) !

        Itse olen 185 ja painan 84-85 kg ja minäkin olen aika hoikkaa sorttia, mutten kuitenkaan noin hintelä kun sinä.


    • Normaaliin painoindeksiin kun osuu niin kelpaa hyvin. Ap:n paino on tosi hyvä!

    • lihaksia yli 30 pros

      Voi tuota epävarmuuden määrää.Menkääpä uimahllin yleiseen saunaan ja todetkaa elämän monimuotoisuus. Barbie-nukkeleikit pitäisiosata jättää omaan arvoonsa. meitä on kaikenkokoisia ja muotoisiaeikä se elämää estä mitenkään. Muistakaa että ne jyrkimmät tyypit täällä eivät ole ihan ok.

    • _M32

      En laske kiloja, jos nainen näyttää hyvältä, niin silloin näyttää hyvältä. No, silti ne pienemmän näköiset ovat omaan silmääni paremman näköisiä.

      Mutta paino-indeksi ei todellakaan kerro kuin osa-totuuden. Läski tekee ihmisestä muodottoman ja löysän näköisen, kun taas lihas muodokkaan. Ja lihas myös painaa enemmän kuin sama tilavuus läskiä. Joten konttori-rotta naisen 60kg näyttää pahemmalta kuin 65kg urheilevalla naisella. Ja en nyt todellakaan mitään lihaksikasta naista halua eli siitä ei ole kyse, vaan innostun yleensä pienistä ja hennon oloisista naisista.

    • Tyttönen_82

      Olen sitä mieltä, että painoindeksi antaa suuntaa, mutta peili kertoo kuitenkin totuuden ja antaa yksityiskohtaisempaa tietoa missä on parantamisen varaa. Oma painoindeksini pyörii jossain 19 paikkeilla (174cm/n.58 kg). Painoindeksin mukaan olen hoikka, mutta en voi kieltää etteikö vatsanseutu kaipaisi treeniä. :o)

      Mun yhdellä kaverilla on muuten samantyyliset mitat kuin aloittajalla, 160cm/60kg. Olin tosi yllättynyt, koska olin aivan varma että hän painaa n.50 kg kun hän on silmiini kauhean pikkuinen ja hoikka. Kun tarkemmin katsoin, niin huomasin että hän on todella kiinteässä kunnossa, missään ei ole mitään ylimääräistä eikä mikään paikka roiku. Mutta kaveri liikkuukin todella paljon.

    • miehen näkökanta

      No itse en kiinnitä varsinaisesti tohon naisen painoon juurikaan huomiota, vaan enemmänkin vartaloon ja sen muotoihin. Oon tykännyt aina erittäin isorintaisista naisista ja kiinnitän aina enemmän huomiota naisen rintoihin kun hänen painoonsa, mutta en toki silti huolisi ylipainoista naista. Ylipainoisella tarkoitan nyt esim. jotain 165cm/80kg.

      Paljon mieluummin ottaisin naisen jolla on isot F-kuppikoon rinnat ja mitat 165cm/65kg, kun että valitsisin jonkun 170cm/55kg kokoa olevan naisen jolla rinnat olisi vain c-d kuppikokoa.

    • ENFP-nainen

      Toiselta palstalta silmiin osui hauska linkki. Latoin hakuun suomalaisen keskiarvonaisen (164cm, 70 kg, BMI 26), lähimmän vaihtoehdon (165cm, 68 kg. MBI 25). Eli hiukan ap:ta painavamman.

      http://www.mybodygallery.com/search.html?height=5 5&weight=150&pant=any&shirt=any&zphoto=Large&new=1

      Jos kuvia katsoo, osa näyttää melkeinpä hoikalta (jos ei nyt ihan laihoilta), osa sopusuhtaista, osalla rehevät reidet tai pieni pömppö, ainakin yksi treenatulta ja joku taas jo melkein lihavalta. Vaatteen kokokin vaihteli saman pituisilla ja painoisilla naisilla 4 kokoa! Ainakin minun mielestä joukossa oli myös varsin vetävän näköisiä naisia (tietysti katson eri silmin kuin mies katsoisi).

      Eli se mihin kilot kertyy ja onko painossa lihasta, vaikuttaa ulkonäköön vähintään yhtä paljon kuin itse paino. Ja varmasti myös se miten kroppansa kantaa ryhti, terve itsevarmuus jne. Sama pätee miehissäkin, pieni pömppö masu voi olla äärettömän seksikäs, kun muuten kroppaa osaa kantaa.

      • miehen näkökanta

        Joo sillä on kyllä hyvin paljon myös merkitystä että mihin ne kilot kertyvät. Monesti isorintaisilla naisilla näkee hieman paksuja reisiä ja usein myös suht leveää lantiota, joka taas ei ole mielestäni yhtään pahan näköistä.

        Mielestäni myös pitkät naiset (yli175cm) näyttävät huomattavasti paremmalta jos ovat isorintaisia ja muutenkin muodokkaampia, kun että ovat jotain 175cm ja painoa hädin tuskin kuuttakymmentä. Se on kyllä erittäin seksikästä jos nainen on kaikin puolin isokokoinen, muttei ylipainoinen. Sehän on vaan plussaa jos pitkällä naisella on myös kunnolla rintamusta, reittä ja vaikka vähän vatsaakin.


    • mustispeppers

      17 kiloa vähemmän kuin 1,5 vuotta sitten... jaksaa.. jaksaaa...vielä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1668
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1146
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1044
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      13
      924
    5. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      31
      817
    6. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      255
      778
    7. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      749
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      59
      719
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      706
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      208
      706
    Aihe