Kampin kauppakeskuksen käytävällä myytävät GAYA-mineraalimeikit

kellään kokemusta?

Onko kellään kokemusta Kampin kauppakeskuksen käytävällä myytävistä GAYA-merkkisistä mineraalimeikeistä, joita pääosin ulkomaalaiset kaupittelevat?

Ovatko ne yhtä hyviä, aitoja ja luotettavia kuin esim. Baremineralsin tuotteet, jotka eivät sisällä iholle haitallisia ja tukkivia lisäaineita, hajusteita tai öljyjä?

http://www.gayacosmetics.com/products/foundation

18

4481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuullut ikäviä

      Tarkasta aina mitä ostat. Eli onko tuote sama laadultaan, sävyltään kuin testeri.

    • 6+6

      Olen kans kuullut, että kampissa on huijattu ostamaan joku tuote, testeri on ollut laadukas, mutta paketissa onkin ollut jotain sinne päin. Ei ole ollut palautusoikeutta, koska tuote on avattu. En tosin muista mistä tuotteista oli kyse, myydänhän siellä paljon muutakin. Itse en halua ostaa mitään, jos tyrkytetään. Inhottaa, kun melkein hihasta revitään.

    • 28

      bella pierre oli TODELLA hyvä, nyt kun menin sitä ostamaan niin oli vaihtunut gayaan. paikalla näytti hyvältä, mutta kotipuuteriila en saa samaa tulosta, vaikka on ihan oikeat siveltimet, pohjat ja kaikki. ostin silmänympärysgeelin, joka on kyllä tosi hyvä!!! meikkipohjaan vähän petyin, onneksi ei ollut kallis...

    • Valitettavasti

      Konsulttityttö teki ihan hyvän meikkipohjan, mutta parinkymmenen minuutin päästä ihoa kiristi ja kutitti kuten aina, kun olen kokeillut mineraalimeikkejä. Konsultin mielestä niin ei voi käydä, mutta kävipä vain. Arvelen, että ihoni kestää mineraalimeikit, mutta ei sitä siveltimellä sutimista.

      Ostin meikkipohjan (ennen kuin kirvely alkoi, tietysti), mutta kotona en saa aikaan mitään samanlaista kuin konsultin tekemä oli. Saan levitellä kasvoilleni vaikka kaksikymmentä kerrosta, eikä ihon väri tasaannu yhtään. Ihohuokoset kyllä ilmestyvät näkyviin heti ensimmäisen sutaisun jälkeen.

      Ostin myös poskipuna-luomiväri-korostusjauheen, jolla saa kyllä ihan kivan tuloksen, jos vain jaksaa vääntää. Huonompi juttu onkin se, että jauheella ja sen päälle sudittavalla, mattaefektin luovalla meikkipohjalla aikaan saadut varjostukset alkavat väsähtää päivän mittaan ja yhtäkkiä huomaakin, että varjostusten paikalla pilkottaakin kimaltava korostusväri. Noloa.

      Palasin muutaman jauhoisen kokeilupäivän jälkeen Sensain meikkivoiteeseen, jolla saa huomaamattoman ja tasaisen kauniin meikkipohjan aikaan muutamassa minuutissa ja purkista riittää aivan varmasti ihan yhtä pitkän aikaa kuin mineraaleistakin. Kolmet mineraalit olen kokeillut ja uskon jo, että minun ihollleni ne eivät sovi.

    • kellään kokemusta?

      Itse ostin Gaya-sarjan mineraalimeikkivoiteen ja seerumin ja ihmettelen myös, miten meikkivoiteen tulos on niin eri ostamallani tuotteella kuin miten myyjä testerillä laittoi. Tosin hän laittoi sitä melko runsaalla kädellä, joten vaikea sitten sanoa, johtuiko ero siitä vai oliko testerissä jotain muutakin mukana.
      Ostin siis sarjan mattatuotteen ja tuntuu, että peittävyyttä on vaikea saada samalla tavalla kuin mitä myyjä laittoi. Itse tosin käytän tuotetta muutenkin kevyemmin. Mut kieltämättä heräsi väkisinkin epäilys että onko se tuote aivan sama.. :/ Ainakin ihoni alkoi kirvelemään puhdistuksen myötä, jonka hän teki ennen meikkivoiteen laittoa, joten niiden oston jätin siksi väliin. Varsinkin kasvovesi aiheitti kirvelyä iholla.

      Myyjä sanoi, että seerumi ajaa päivä-ja yövoiteen aseman, eikä välttämättä tarvita sarjan rasvaisempia tuotteita, jotka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Olen siis 27 vuotias.

      • katrim

        Ostin kesän alussa hyvän myyjän suostuttelemana juurikin tuota Gayan seerumia, myyjä sanoi sen riittävän iholleni (hyvässä kunnossa, kimmoisa). Kyllähän sillä iho tuntuu tasaiselta ja siloiselta, mutta ei mielestäni kosteuta lainkaan tai ainakaan minulle rittävästi (43v), joten on satunnaiskäytössä. Epäilen myös että tuote ei ole koostumukseltaan aivan sama kuin meikkaustilanteessa..
        Minun ihollani nämä markettien ns. feikkimineraalituotteet (esim. Lumenen aurikopuuteri) on aina aiheuttaneet epäpuhtauksia ja kutinoita, ja kyllähän tämä Gayankin aito mineraalimeikki kutisi - tai sitten sitä vain oli niin paljon....!
        Ostin myös mineraalipuuterin, joka makaa kaapissa käyttämättömänä. Saa nähdä koska uskallan ottaa edes kokeiluun =)


    • 3+14

      Oon kans kokeillut noita GAYA-merkkisiä tuotteita kun sisko osti Kampista ja oon kyllä tosi tyytyväinen, vasinkin tohon GAYA:n irtopuuteriin ja poskipunaan. (puuterin sanottii kestävän parikin kuukautta mutta meillä se meni varmaan kuukaudesssa :D) Luomivärejä meillä on kaksi kappaletta samaiselta merkiltä ja ne on kans hyviä vaikka vähän liia glitteriä mun makuun. Suosittelen :)

      • Piia45

        Gaya ei ole bellapierre ollenkaan! Ei laadultaan tai muutenkaan!
        Bellapierreä saa nykyisin liikkeestä josta itsekkin haen eli albertinkatu 46, kamppi. Mahtava tuote kaikin puolin!


    • hjtddd

      Mä ostin kans Gaya seerumin, silmänympärysvoiteen, mineraalipuuterin, luomivärin ja poskipunan Kampin ostoskeskuksesta myyjän suosittelemana. Seerum lähti hilseillen pois ihosta samantien ja jäi jotenkin paukkuiseksi eikä imeytynyt ihoon. Heti avattuani muoveista putkilon huomasin korkin/suuttimen olevan vinossa, joten kuten toimi kuitenkin. Serum oli jotain 50€ eli ei todellakaan sen arvoinen.

      Silmänympärysvoide on ihan ok vaikka ei ihan hintansa "väärti" about 45 egee sekin.

      Poskipuna ja luomiväri on ihan hyviä.

      Puuteri oli ihan ok, mutta ei seerumin kanssa koska iho hilseili seerumin takia, mutta toisen kasvovoiteen kanssa toimi ihan hyvin. Kokemukseni on, että en enää osta kyseistä meikkisarjaa.

      Pidän mineraalimeikkivoiteista, mutta en vielä ole löytänyt "sitä oikeaa". Jane Ideralea käytin joskus ja pidin siitä. Olen kuullut paljon hyvää Make Up Forever et on loistava, tietäiskö kukaan siitä? Olen kokeillut ihan kaikki kalliimman brandien edustajien meikkivoiteet vuosien aikana, viimeisimpänä Dior Nude, ei hyvä, Lancome Teint Miracle, ei hyvä, Clarins skin Illusion mineral, ei hyvä. Shiseido dual balancing foundation, ei hyvä, noi siis jotka on ihan hiljattain tullut markkinoille. Vanhempia kokeiluja Clinique, YSL, Estee Lauder, liian pakkelia eli ei sopinut. Ihoni on sekaiho T-alueelta rasvoittuva ja muutama näppylä, mut en halua liian pakkeloitua vaan mahdollisimman terveen näköisen, silti et peittää ihon pienet virheet. Kaikilla on yksilöllinen iho, noi merkit ei vain sopinut minulle. Nyt tänään ostin Querlainin uutuuden parume de lumiere joka vaikuttaa ihan hyvältä mut katsotaan miten kestää koko päivän.

      Parhaimpia mitä olen käyttänyt on Diorin Forever ja joskus ulkomailla asuessani Bounjourin meikkivoide jonka nimeä en muista eikä sitä enää edes kai valmisteta.

      Ois mahtava jos joku tietäis suositella jotain hyvää merkkiä ja kokemusta eri merkeistä, jotenkin kallistuisin mineraalimeikki pohjaan, oisko suosituksia? Make up forever, onko hyvä kuten olen kuullut? Ois jo aika löytää se oikea meinaan on tullut lompakolle kalliiksi tämä etsiminen!! :) Ois huippu jos joku osaisi vastata ja hyvää illanjatkoa arvoisat siskot :)

      • äiti 71

        Hei! Olen nyt vuoden ajan käyttänyt Artdecoa ja todella tyytyväinen. Hinta hyvä ja jälki siisti. Ikää 41 ei näy uurteet ja pintakuiva iho tykkää.Muista ostaa suti.


      • tklconsulting

        Hei, Kauttani voit kokeilla Mary Kay:n mineraalivärivoiteita. Katsotaan yhdessä sävyt kasvoille jotka sopii. Monet ovat löytäneet suosikkinsa niistä. Myös luomivärimme ja poskipunat ja puuterit ovat mineraalipohjaisia. Jos haluat, saat samalla ilmaisen meikkineuvonnan. Ota yhteyttä jos kiinnostuit. T. Tarja


    • Mrs.B

      Gaya:n meikit ovat loistavia! En meinannut ensin uskoa. Ostin meikkipuuterin ja poskipunan. Suosittelen.

    • Kiitos

      Ostin itse madonnan keikan aikaan samaisesta paikasta mineraalipuuterin,puhdistuaineen sekä aurinkopuuterin. Jos joku ei ole onnistunut niin syy on varmaan siinä että mineraalipuuteri pitäisi pyörittää iholle jotta ne mineraalit rikkoutuisi... kuulemma. Sellainen huiskiminen sinne ja tänne on turhaa materiaalin kulutusta. Itse sain näistä tuotteista apua iho ongelmiin jotka on jatkunut murkusta asti. Ja tulos on aina kuten mallimeikissäkin oli. Kaikki kuiva psoriasiksen tapainen ihottuma katosi. Nyt sitten vain ongelmana että tahtoo lisää mutta putiikki aika kaukana minusta

      • Anonyymi

        Minäkin ostin aurinkopuuterin MB 2. Ovatko ne mineraalit niitä kiiltäviä hileitä, jotka minulla jäivät ikävästi kiiltelemään pitkin kasvoja? Pitäisikö siis ne rikkoa pyörittämällä?


    • Hejjjj

      Mä kyllä suosittelen tuota Gayan mineraalipuuteria. Lopputulos on ihanan tasainen ja luonnollinen! (Olen käyttänyt nyt viikon).
      Kannattaa ostaa pienempi suti myös, koska sillä saa paremmin peitettyy silmänaluset, nenän reunat yms...

      Täytyy kyllä myöntää että myyjällä oli aikamoiset myyntipuheet:D

    • nana3

      äiti 71, mulla ihan sama juttu: pintakuiva, tosin nuoren naisen iho ja Artdecon mineraalipuuteri todella nappi! sen lisäks ei muuta ku vähän aurinkopuuteria poskille ja mun meikki on siinä. tuntuu etten koskaan enää vaihda :)

      Gayan mineraalipuuteria oon kaverilta useemman kerran kokeillut ja kuolannu perään, on musta uskomattoman hyvän tuntunen eli toisin sanoen ei tunnu iholla yhtää, antaa hengittää. Tietty riippuu missä määrin käyttää. Gayaan en oo siirtyny ihan vaan hinnan takia, eroa Artdecoon joku 10-15€ ja Artdeco mulla täyttää kriteerit ni siks.

    • Jausa

      Ostin messuilta Gayan mineraalipuuteria. Olen tykännyt. Mullakin on niin herkkä iho, että tuntuu ettei mitään voi naamaansa laittaa. Itselläkin varmaan noi sudit aiheuttaa kutinaa, vaikka pesenkin niitä usein. Nyt ajattelin ostaa tulevilta I love me-messuilta sellaista "puuteria" millä saa hehkua iholle, kun olen siitä jo yli vuoden haaveillut.

    • koskos1

      mitähän silmaympärysseerumia mulle on myyty 90e hintaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe