Minkä väriset bikinit?

Bikini babe 2012 ;)

Minkävärisiset (kuviolliset?)tai malliset bikinit kääntää katseenne rannalla?
Tietenkin oletetaan, että nainen on muutoinkin makuunne :).
Entä millaiset on tylsät ja hukkuvat massaan?

Mukavaa olisi myöskin, jos voisitte vinkata minkäväriset bikinit sopis vain vähän ruskettuneelle iholle, punaruskeisiin hiuksiin ja vihreisiin silmiin?

Kiitti :)

42

3097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs mies

      No, ainakin oranssit, keltaiset tai pinkit bikinit kääntävät meikäläisen katseen. Jotenkin tuntuu että suurin osa naisten bikinien väriskaalasta painottuu tummiin väreihin. Joten massasta poikkeava väri herättää huomion, kuten myös jos ne ovat ns. retromalliset jostain 1970-luvulta.

      Sopisiko sinulle sitten vihreät bikinit, olisivat ainakin sävy sävyyn silmiesi värin kanssa? Tai kokeile keltaisia, niitä harvemmin näkee....:-)

      • vcxvcxvcxvcx

        Samaa mieltä. Keltainen, oranssi, punainen. Kivan värikäs ja piristävä. Tummat saattavat olla hieman masentavat ellei sitten ole joku hieno sinisen sävy.


    • Nainen, sori vastaus

      Sopivien biksujen löytämienen on suomesta tosi hankalaa. kun valikoima on suppea ja aina tietyn muodin mukainen. Eli jos sen vuoden värit tai malli ei sulle sovi, niin todennäköisesti jäät ilman. Vastaavasti jos jotkut kivat satut löytämään tulee puolella vastaan samanlaiset. Vaikea erottua mitenkään.

      Mullakin punainen tukka ja vaalea iho. Kirkkaansiniset bikinit sopii musta hyvin
      tai joku turkoosi.

    • Keltaiset ehdottomasti!

    • -----
      • 457457

        Kääntää ehkä päät, mutta ei hyvässä mielessä! Tämä on ainakin mun mielipide. Rumat kuin mitkä!


      • tewtewtwe

        Nuo bikinit olivat mielestäni melko halvat ja rumannäköiset


      • :P

        Ihanat bikinit ja ihana nainen!


      • andddddd2

        nuo bikinit ainakin huomattaisiin rannalla, sopii hyvin tuolle naiselle ja tietty muillekkin !


    • Naisen mielipide
      • vcxvxvxvxcvv

        Linkki vaikutti kylläkin sellaiselta, että on väkisin pitänyt vääntää jotain juttua palkan eteen. Todellakin voi punatukkainen nainen käyttää keltaisia bikineitä.


    • --------------
    • jkgvhdjvgvg

      Mietin täs itekki et minkälaiset bikinit sopivat parhaiten pienirintaiselle mutta myös muutenkin hoikalle/laihalle naiselle... Kokoni on a, välillä b menee... Sellaiset bikinit olis täydelliset, jotka kohottas rintoja ja lois illuusion pikkasen suuremmista rinnoista ja jopa rintavaosta :D oijoi. eli pelkät sellaiset kangaspalat tissien päällä ei näytä mulla miltään...

      • tetwtwe

      • blingblingg

      • ringadingdingding
        blingblingg kirjoitti:

        Aika rohkeet :D

        Rohkea rokan syö!


      • fjkghgghjgkhkfh

    • punapää88

      tietenkin mitä pienemmät ja värikkäämmät biksut sitä enemmän huomiota herättää, muttei välttämättä hyvällä tavalla.

      tärkeintä on, että väri ja malli sopivat sinulle ja että sinulla on hyvä fiilis niissä.

      jos olet pienirintainen kannattaa ostaa topattu tai niskan takaa sidottava yläosa. myös isot kuviot saavat buubsit näyttämään hieman isommilta.

      http://www.google.fi/imgres?q=bikini&um=1&hl=fi&sa=N&biw=1280&bih=621&tbm=isch&tbnid=jITjdSTXuFPydM:&imgrefurl=http://www.bubbleroom.fi/fi/naiset/panos-emporio/bikinit/lesvos-b-bikini-sininen-valkoinen&docid=WP88IHLexlzRXM&imgurl=http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-600/lesvos-b-bikini-40215-a5bc9.jpg&w=600&h=871&ei=U59PT76XKY6L4gTcq7nwDQ&zoom=1&iact=rc&dur=620&sig=101317521699413028855&page=1&tbnh=132&tbnw=91&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:19,s:0&tx=42&ty=74

      alaosa näyttää kauhealta, jos se on liian pieni tai ei istu hyvin. jos sinulla on hieman pyöreä keskivartalo hieman korkeammalle menevä alaosa istuu yleensä paremmin. muista, ettei yläosa ja alaosa koot ole välttämättä samoja naisilla. itselläni on xs- yläosa ja s tai m alaosa.

      itsellänikin on punaruskeat hiukset/vihreät silmät, ostin juuri punaiset bikinit.

      netistä voi etsiä inspiraatiota millaiset biksut saattaisi sopia sinulle.

      http://www.google.fi/search?hl=fi&q=bikini&gs_sm=3&gs_upl=1108l2496l0l3074l6l5l0l0l0l0l924l2133l5-2.1l3l0&gs_l=hp.3..0l4.1108l2496l0l3075l6l5l0l0l0l0l924l2133l5-2j1l3l0&biw=1280&bih=621&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=UJ9PT5ewHM-5hAeG2MDcCw#um=1&hl=fi&tbm=isch&sa=1&q= bikini redhead&pbx=1&oq= bikini redhead&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=40131l45001l11l45508l9l9l0l4l0l0l365l1542l2-2.3l5l0&gs_l=img.3...40131l45001l11l45509l9l9l0l4l0l0l365l1542l2-2j3l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=d5cbe7d6e286513&biw=1280&bih=621

    • vaihtoehtoja

      Ento onko pinkit bikinit seksikkäät vai enemmänkin lapsellisen näköiset lähemmäs 30-vuotiaalla?

      http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/17/article-1207059-0615F27A000005DC-4_468x578.jpg

      http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEtPEyNcdYkTU52NQsdbTRpZ06B8YLFS8Wjx92KySyh0k0tAvSmr48VIN_

      Ja sit onks lahkeelliset eli hipstermalliset huonompi vaihtoehto?

      http://www.denimology.com/2010/12/candice-bikini-skinny-weight-thumb-466x628-57253.jpg

      Ja entäs sit tällanen?

      http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/1244/44411-L.jpg

      • Nuo alimmat hipsterimalliset on tosi hyvät.

        Olisi mukava kuulla alkuperäisen kyselijän mielipiteitä ehdotuksista :)


      • bytu

        Ekat ovat seksikkäimmät...no vartalokin vaikuttaa tuossa mutta minun mielestäni anna mennä rohkeasti vaan jos siltä tuntuu. Onhan noissa kangastakin vielä kuitenkin ns normi määrä:)


    • Bikini babe 2012 ;)

      Mallissa on tärkeämpää, että se istuu hyvin ja sopii vartaloon, että varmaan jotain kaarituellista mallia yläosaan, joka tuo rinnat esiin. Alaosasta taas en osaa sanoa: perusbikini vaiko hipsterit. Ensimmäisessä vaihtoehdossa tulee kyllä paremmat rusketusraidat.

      Mun oma ihon sävy on hieman kellertävä ja rusketuskin on semmoinen hehkuva päivetys, ennemin, kuin tumma. Miellän jotenkin siksi keltaisen huonoksi vaihtoehdoksi vaikka sitä on moni täällä kehunutkin.
      Mustat on musta tosi tylsät ja valkoinen menee hetkessä nuhruisen näköiseksi ja voi tosiaan näkyä läpi. Sinisävyiset, turkoosit tai vihreät kuulostaa hyville, samoin punainen ja miksei oranssikin, vaikka nuo punaiset sävyt latistavatkin sitten tukan omaa väriä.
      Se valinnnanvaikeus =D. Ehdottakaa toki lisää!

      • Bikini babe

        Niin ja kiitos tietenkin kaikille vastanneille!


      • Coloristi

        Turkoosi on hyvä koska siinä on vihreää (punaisen vastaväri joka korostaa hiusten väriä) ja sininenkin sopii mielestäni punaisen tukan kanssa. Perusvärit on vähän tylsiä joten turkoosi on sopiva yhdistelmäväri, tai jos on joku perusväri kuten vihreä niin ei keskivihreää vaan vaikka tummanvihreä tai tummansininen.


    • mies miettimässä

      Mun mielestä rannalle ei mennä laittautumaan, vaan rentoutumaan ja on hyvä jos asu ei erotu ja saa olla rauhassa. Näkemyseromme on syvä.

      Mut jos kaipaa kivaa bikiniväriä ni punainen. myös kahvinruskea on kivan rauhalllinen ja muistuttaa rusketuksesta.

      Bikineiden värinä huonoja ovat mielestäni valkoinen ja musta.

      Bikinit sais olla mun mielestä yksiväriset ja jos nainen on kaunis ni bikinit antaa kehon puhua. Eli kaarituettomat yläosa, eli tissit on luomusti. Jos on isot tissit ni sit hieman hytkyilee muistuttaen että on isotissinen ja jos on pienet tissit ni sit tissien terhakkuus korostuu ja hyvin pienet tissit näyttää entistä pienemmiltä, mikä on ihan jees. Mielestäni bikineihin ei kuulu kaaritukia ja näkymä on aikas alaston, jopa ripauksen nolo, koska paljastuu ne todelliset jutut. Jos bikinien yläosa ei paljasta mitään erityistä kun on keskikokoiset rinnat, ni kyl siltikin kaarituettomuus on must. Silloin fiilis on aito ja välitön.

      Alaosa riippuu naisesta ja takamuksesta. Mut hyvä alaosa on niukka ja hieman tuhma, eli bikinit hilautuu pyllyyn ja pakarat on puolipaljaat. Jos on tosi huono persse ni sit peittävimpiä malleja. Mut jos pakaroissa ei mitään selluliittiä suuremmin ni sit paljaammat pakarat.
      Jos on muhkut pakarat ni antaa bikineiden hilautua vakoon ja kuvastaa että pakarat on vahvat.

      Mitä parempi pylly sitä niukemmat bikinit ja jos on todella kiinteät pakarat ni bikinit voi muistuttaa enemmän stringibikineitä kuin tavallisia. Mut ei mitään narustringejä siltikään, koska tuolloin asu on liian harkitunoloinen ja paljastuu et nainen on tullut esittelemään pakaroitaan. vaan juurikin niin että kangasta on hyvin vähän ja puettuna nuo vähäisetkin kankaat on pyllyvaossa miellyttävästi, eli ei hiertäen, vaan asu on silleen suunniteltu et se on eräänlaista stringtyyppiä.

      Bikineissä mielestäni kuuluu olla brazilialaista meininkiä,jos nainen on sellainen että se hänelle sopii. Siitä lähdetään et pakarat on paljaat ja paljastavuuden määrän päättää sit nainen.

      tässä kaunis, luonnollinen ja tosi rohkea valinta. Suosittelen naiselle jolla on itsetunto kunnossa ja takamus on vähintään ok. tämä hämmentää sopivasti muita uimarannalla liikkujia.

      http://dl.dropbox.com/u/1671782/Brazilian-Bikini-Cacau-2.jpg

      Ei tästä niukempia bikineitä. Nämä voi vielä mieltää bikineiksi eikä liika stringimäisyys haittaa. Käytännössä pakarat on kokonaan paljaat, mut teknisesti pylly on puettu. Ei liian paljastava tai liian provosoiva. Huomaa kuosi. yksinkertainen ja koristelematon, kaunis nainen riittää, ei tartte kuviointeja.

      http://www.brazilianbikinishop.com/fi/tanga-riodesol-red-micro-5672.html

      ei tällaisia, koska bikinit kuuluu olla pehmeät ja miellyttävää pehmeää kangasta. Bikinit voi olla napakat, mut pieni väljyys voi olla parempi ja antaisi rennomman mielikuvan. Siksi nämä bikinit ei kyl sovi oikein mitenkään kenellekään.
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/Delicious_bikini-girl_silvia_(cropped).jpg

      tylsiä bikineitä ei olekaan, paitsi jos bikinit muistuttaa vahvasti uimapukua runsaudellaan.

      Bikineissä ilahduttaa pieni rohkeus ja tulee fiilis et nainen on rohkaistunut kesän kunniaksi. Bikineissä on mielestäni ihan yleinen lupa et ne saa olla paljastavat, toisin kuin muussa pukeutumisessa.

      jos bikinit on näin peittävät, ni ehkä kiihkein mielenkiinto on ainakin minun mielestäni pois. Kun bikinit on näin peittävät, on kuosilla merkitystä ja ne tuotavat mukavasti jännitystä ja vie myös huomiota pois itse kehosta?
      http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/116242-0046_2?$ProductLarge$

      Näitä suosittelisin
      http://dl.dropbox.com/u/1671782/Bikini2010-05.jpg
      Kun saumat on pyllyvaossa, ni se on bikinien sielukkuus, tämän seurauksena ihan yksiväriset ja tuollaiset solmittavat. Tulee fiilis kuin nainen olisi mennyt kauppaan ja ostanut pinkit bikinit. Kuosi ei edusta mitään muotia, ainoa pointti on pyllyn seksikkyys ja ripaus tuhmuutta kun saumat tuolleen. nainen ei edusta mitään muotivirtausta vaan samat bikinit käy vuodesta toiseen. eikä niitä voi vertailla, kun niissä ei ole vertailulle mitään kohdetta.

      Nämä bikinit sopii isommalle ja pienemmälle ahterille, Iso ahteri paljastetaan bikineissä siinä kuin pienemmätkin ahterit. Ainoa peruste välttää tällaisten bikineiden pukeminen on se että on selkeää selluliittia ja pakarat ei ole kauniit. muutoin tämä olisi minun lempparini ja nainen valitsee vain mieluisan värin ja mahdollisesti vielä niukemman mallin jos omaa mielestään niin hyvän perän että siihen on varaa.
      Mut täs nää on perusbikinit?! Rohkeutta se vaatii, hyvät bikinit paljastelee pakaroita. more or less

    • ollup

      tummat bikit sopivat kaikille tummahiuksisille TÄYDELLISESTI, vaaleahiuksiselle ei niinkään. joten ehdotan tummia bikineitä, ne ovat aina muodissa ja kääntävät miesten katseet !

    • silmäsi paljastavat

      mitkä ovat parhaat.

    • katteeks käypi

      Kunpa olisikin sellanen kroppa ett vois bikineitä käyttää tai liikkua uimarannoilla. Vaikka olisin hoikka, niin olisin aika ruma näky bikineissä tai uimapuvussa. Ihan kateeks käy ne, jotka voi liikkua julkisesti uimarannoilla tarvimatta hävetä omaa ulkonäköään. Mun kasvot ja kroppa ovat liian rumat uimarannoille, joten kierrän ne kaukaa.
      Jokainen itsehän tietää parhaiten minkä malliset bikinit vartalolle sopii ja väri voi just sellanen mistä itse pitää, ei siinä tarvi toisten mielipidettä miettiä.

    • ohhoijaa:)

      Voiko joku olla noin saatanan tyhmä et kyselee tuollaista!!!

      • uhbeibiuuh:)

        Voiko joku olla noin saatanan tyhmä, että kirjoittaa tuollaisen kommentin?!!!


    • Sopivat bikinit

      Sopivat bikinit eri vartalotyypeille

      http://www.mtv3.fi/helmi/muoti/artikkeli.shtml/892012

    • Julle Ankanpää

      Voi jeesus, ihan sama.

    • värilläkö väliä

      Väri,sehän on ihan makuasia ja vielä ittestä,mitähän se muille kuuluu??

    • lifemocker

      maastokuviolliset

      • ak-47

        junttiuden multihuipennus


    • Jeutrea

      Miehinen näkökulma asiaan:
      Bikineiden täytyy olla rennon näköiset, kaarituelliset sopii rintavammalle naiselle. Muuten rannalle on tultu rentoutumaan ja jos huomiota haluaa samalla herättää niin malli on yhtä tärkeä kuin värikin. Onneksi brasilialaiset ovat keksineet mallin, joka on näyttävä mutta peittää kuitenkin tarpeeksi. Eihän kenelläkään sellanenkaan olo rannalla pidä olla että kulkis pimpsa paljaana :) Vahvana suosituksena tuosta sivusta ihan mikä vaan kirkkaampi värivaihtoehto. Vaimolle useamman tilanneena suosittelen ostamaan kokoa isomman mihkä on tottunut, hieman enemmän peittävyyden ja hyvän istuvuuden saavuttamiseksi.

      http://www.brazilianbikinishop.com/fi/brasilialainen-bikini-22/

      Sanokaas muut naiset tuohon mallistoon mielipiteitä, oma vaimo ainakin tykännyt :)

      • Jeutre

        Juu ja unohtu sanoo että toi "huono luokitus sivustolla" on vissiinkin noiden stringimallien aiheuttama juttu. Sivusto ja kaupankäynti toiminu hyvin ainakin mulla ja tuttavilla :)


    • TheOtus

      Ei ole juurikaan väliä. Kyllä nainen siellä bikinien alla on paljon tärkeämpi. = ) Kauniin vartalon päällä käy melkeinpä mitkä vaan bikinit.

      Itse kuitenkin pidän siitä että ihon ja bikinien sävyissä on kontrastia. Eli mikään beige ei sytytä, tai ainakin vaatii muita värejä enemmän jotakin koristetta. Musta ja valkoinen toimivat aina. Lisäksi vaikkapa violetti, tummanpunainen ja pinkki. Pinkki ei kyllä sovi kaikille. Mutta mielestäni nuo ovat sopivan naisellisia sävyjä. Monivärisetkin bikinit käyvät toki, ovat jotenkin hauskempia kuin yksiväriset.

      • Anonyymi

        No juuri sitä pimpsaahan sinne rannalle mennään tyrkyttämäänkin


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9209
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3839
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2690
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2504
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1783
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1612
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe