Kynsitarvike Verkkokauppa. En suosittele!

Kirsikka80

Mitä mieltä olette kyseisestä paikasta? Sijaitsee Mäkelänkadun päässä. Itse olen käynyt siellä ostoksilla puolisen vuotta ja nyt on alkanut tosissaan ottamaan päähän kun myymälä ja sen tuotehyllyt on aina sekaisin kuin "pommin jäljiltä" ja hlökunta kiukkuisen, kiireisen ja ylimielisen oloista.
Ensimmäisen kerran luulin siellä olevan menossa inventaario tms, mutta nyt olen huomannut, että kaaos on ihan arkipäivää ja heidän tapansa toimia.
Kaikkeen joutuu pyytämään apua hlökunnalta kun mitään ei löydä niistä sekavista hyllyista.
Onko kellään suositella mitään toista kauppaa, missä voisi kuitenkin käydä paikan päällä?

13

1875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faerieee_

      Cesarsshopilla on tietääkseni jokin noutomyymäläsysteemi, mutta en muista onko tilaukset tehtävä silti netin kautta. Kannattaa tarkistaa niiden sivuilta toi juttu, että voiko sinne mennä suoraan shoppailemaan vai tehtävä tilaus ensin netin kautta.

    • SottapyttyTukku

      Olen yleensä saanu ihan mukavaa palvelua siellä. Viime kerralla jäi kyl vähän paha mieli :/ Jotenkin mulle tuli sellanen olo että mulle puhuttiin tylysti. Paikka on suhtkoht aina ollu pomminjäljiltä. En tiedä miten kukaan voi elää tollasessa sekasotkussa! Laatikoita pitkinpoikin ja purnukoita sekasin, näyttää melkeen kaatopaikalta! Jos en tietäis kyseistä paikkaa niin luulisin varmaan et on joku inventaario (vaikka harvoin se ihan noin pahalta näyttää). Mut toi on jatkunu VUOSIA!!!

      En todella tiedä miten vois kiltisti mainita asiasta..?

    • jubajuu

      Juu, taitaa mennä liian hyvin kun on varaa tuolla tavoin hoidella asioita. Mainostavat nettisivuillaan itseään AAA -luottoluokituksen firmana...

    • hmmm---

      Olen sama mieltä Kirsikkan kanssa. 4v sitten siinä oli paljon parempi asiakaspalevu,heti kun tule kauppaan,niin myyjä tule kysymään,onko avulle tarvetta ja neuvoo,mutta NYT ihan hirveettä asiakaspalvelua. Viime kerta joutuin 5 kerta huutamaan,kun joku tuli eteen. Kyn kyselen jotain purkin sisällöstä,niin ne ei itse tie,mitä siinä on. Ne vaan myy,muttei osa sanoa mitän muuta,kun nimikettä tavaralle. Hinnat ja tavarat on ihan sekavasti siinä, laatikkon joka suuntaan,(täyttyy olla varovainen ettei kaatu) ja kun joka kerta joutuu kysymään myyjältä hinnan ja kun se ei ole mitenkään halukas autamaan,niin ihan perseestä tä kauppa....

    • mina**

      Oikein naurattaa kun näitä lukee, tosiaan jo vuosia sitten oli pulju (silloin vielä keskustan tuntumassa) sikin sokin. Netin kautta tilaukset on kyllä aina toimineet moitteetta. Samoin kuin as.palvelu meilitse. Mutta paikanpäälle ei tosiaan kiinnosta mennä sotkuja katselemaan...

    • miehelle väärä ala

      tse olen ainakin ollut ihan kohtalaisen tyytyväinen asiakaspalveluun kyseisessä liikkeessä jossa kävin noin kuukausi sitten. Ahdasta siellä tosin oli ja tukku tupaten täynnä asiakkaita. Hiki ainakin näytti virtaavan työntekijöillä ja tuotteita oli pitkin poikin liiaksikin. Kuuntelin salaa sivusta yhden asiakaspalvelijan ja asiakaan välistä keskustelua ja ihmettelen kovin kuinka kyseinen pulju voi edes mainostaa itseään ammattilaistukkuna. Asiakkaalla ei tuntunut olevan mitään tietoa siitä miten kynsiä edes tehdään. Meni geelit ja akryylit ja nesteet ihan sekaisin. Tuntui siltä että siellä käy ihan liikaa asiakkaita ja asiakaspalvelijoita on aivan liian vähän. Itse ammattilaisena ymmärrän sen et jos liikkeessä käy vaikka 50 asiakasta päivässä niin 10 min asiakasta kohden tekis jo 9 tunnin päivän tauotonta palvelua. Itse olin kynsitarvike tukussa noin puoli tuntia ja sinä aikana siellä kävi varmaan kaksikymmentä muuta asiakasta. Tuntui että muilta asiakkailta saa siellä enemmä apua kuin henkilökunnalta jos vain uskaltaa kysyä. Enkä muutenkaan tiedä miten joku mies voisi kertoa minulle rakennekynsistä! Paikalla oli nimittäin vain miehiä palvelemassa! Henkilökohtaisesti en ole koskaan kuullut että yksikään mies tietäisi mitään rakennekynsituotteista tai tekisi niitä. Tuotevalokoimaan olen kyllä ollut jokseenkin tyytyväinen ja uskon että voisin käydä sielä vielä uudellen. En tosin usko että joku mies jolla kasvaa parta osaa kertoa minulle siitä kuinka kynsiviilaa käytetään tai geelikynsiä tehdään. Plussaa asiakkille tarkoitetusta kahviautomaatista jonka kaakao oli tosin ihan liian kuuma ja pahvimuki huonolaatuinen.

    • kyllä löytyy

      Oulusta ainakin löytyy taitava MIES kynsiteknikko vai mikä onkaan, joten ei sovi yleistää tuotakaan. :) ja on tietääkseni ihan menestynyt ja suosittu. kampaamo liikkeestä löytyy tämäkin. Tosin tuolla tukussa en ymmärrä että on palvelemassa mikäli ei ole koulutusta/ kokemusta lainkaan, vaikka mistä sitä tietää vaikka he olisivatkin pätevöityneitä alalle.

    • susu6

      Sain itsekin erittäin huonoa asiakaspalvelua kun kävin myymälässä paikan päällä kaksi viikkoa sitten. Ensinäkin kun kysyin missä mikäkin on, vastauksena sain, että eivät hekään tiedä missä mikäkin tuote on, se täytyy etsiä. En siis saanut apua tuotteen etsimisessä. Kyselin aloituspakkauksia, sain vaan listan kouraani ja kerrottiin, että tuotteet täytyy itse kerätä. Kattelin sitä varaston tapaista kaaosta, kuin ettisit neulaa heinäsuovasta. Ajattelin, että parasta tilata perustuotteet verkkokaupasta. Tein hinnakkaan tilauksen ja asiakaspalvelu mitä parhainta luokkaa. Peräänkin soiteltiin ja kyseltiin.

      Liian hyvin menee, jos on varaa puhua töykeästi asiakkaille ja mahdollisesti menettääkin niitä sen myötä. Tainnu vähän pissi nousta kupoliin.

      Ehkä poikienkaan ei tarttis hiki hatussa juosta, etsiä ja kerätä jos saisivat järkättyä paikkaa, että se näyttäisi edes myymälältä.

    • 5 13

      Tehkää tilaus ennakkoon nettikaupasta, toimitustavaksi "nouto". Saa maksaa paikanpäällä.
      Tavarat on valmiiksi kerättynä pussissa, ilmoitus tulee sähköpostiin, koska on noudettavissa.

      Ihan hyvää palvelua olen muuten saanut, vaikka myymälä onkin pommin jäljiltä.

    • verkko kauppaa

      No, kyseessähän on tavallaan verkkokauppa, vaikka myymäläkin on. On vähän niinkuin varasto, josta voi kiireessä käydä paikanpäältä hakemassakin (onneksi)

    • iina394539

      Nykyään liike on parantunut huomattavasti, liikkkeessä on siistiä ja se on kirkkaasti valaistu

    • omatkynnet

      Kiinalaista tavaraa hyllyt täynnä, siksi myy niin halvalla. Näinhän se on, hyvää ei saa halvalla. Made in China

    • ripsetjakynnet

      ammattilaisena oon ite käynyt siellä just siks et sieltä löytyy sekä halpaa että luksustavaraa. ja olen ostanut sieltä suomessa valmistettuja kynsituotteita kun niitä voi hehkuttaa asiakkaille. muuten sellainen varastomyymälä..
      mut sitten tajusin että voi tehdä tilaus netissä valmiiksi ja kun noutamassa sen voi samalla katsoa nopeasti mitäs muuta.
      anteliaasti ovat näytepusseja antaneet uusista tuotteista! mulle tää on kuitenkin ollut niin että mielummin noudan kun et postitse toimitetaan ja kurvilta sinne kävelee muutamassa minuutissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe