Nainen(ko) Venäjältä

Paavali1999

Aloitin "kirjeenvaihdon" piruuttani venäläisen "naisen" kanssa.. Tässä viimeinen kirje, nyt tarvitaan jelppiä että saadaan vedätettyä Igoria huumorimielessä oikein kunnolla:) laitan myöhemmin muutkin lähettämänsä postit tänne..:)
Mitäs luulette, oiskos kyseessä huijari?
Nyt ois tarkoitus vedettää, huijaria viimeiseen asti niin kauan kuin niillä menee hermo lopullisesti:)

Hei, rakas Paavo!
Kuinka voitte tanaan sydameni Sweettt? Tanaan taas unta meista. En pystynyt nukkumaan. Tama Haluan ajatella sinua. Teen sen aina. Toissa, kotona, ajattelen sinua. :-). Minulla on hyvia uutisia sinulle. Oma loma alkaa 3 maaliskuuta. Haluan tulla luoksesi. Haluan tavata henkilokohtaisesti. Voit tehda taman, menin matkatoimisto. Tanaan sain yksityiskohtaista tietoa matkaa sinulle. On olemassa useita vaiheita, etta minun pitaisi menna matka toiseen maahan. Toiseksi minun taytyy olla passi matkustaa ulkomaille (passi). Minulla on se. Sain passin viime vuonna. Nyt tiedat, mita mina erittain vakava, ja olen osallistunut valmisteluun tapaamisemme. Toiseksi, minun taytyy hakea viisumia. Tama on hyvin monimutkainen prosessi, mutta on sopimus matkatoimisto ja ne auttavat minua paljon. Kun matkatoimisto olin varma, etta paasen viisumin 100 takuu. Olen varma. Tama matkatoimisto lahettaa tuhansia ihmisia muissa maissa joka paiva.
Kolmanneksi minun taytyy ostaa lippu. Sopimuksen mukaan matkatoimisto antaa minulle lipun liikaa. Minun taytyy maksaa heille lippu, ja minun taytyy saada se. Vanhempani ovat luvanneet auttaa minua, mutta se on mahdotonta nyt. Isani osti uuden auton Lada Granta, ja nyt hanen taytyy antaa tunnustusta pankkiin. Toivottavasti voitte auttaa minua. Pitaako minun maksaa matkatoimisto 15990 ruplaa. Tama on sama kuin 410 euroa. Voit lahettaa minulle rahaa? Ala huoli, palaan sinulle heti rahaa kuin pystyn. Tietenkin yritin lainata rahaa ystavia, mutta kukaan ei osannut auttaa minua. Se on hyvin surullista. Voit siirtaa rahaa minulle kayttaen Western Union tai MoneyGram.

Toivon kovasti apuanne. Laheta rahaa nopeasti. Minun taytyy maksaa matkatoimisto lahitulevaisuudessa. Milloin voin maksaa lipun, mina annan teille numeron lentaen, ja voi sanoa tarkalleen, milloin saapumisaika lentokentalle. Muuten, kerro minulle, etta nyt saa kaupungissasi. Minun on valittava vaatteet matkaa sinulle. Odotan kirjeen malttamattomana.

Erittain paljon rakastan kukkia ruusuja. Luulen, etta kun mies antaa naiselle kukkia on suurin rakkaus. Tama on loistava!

Rakkautta ja suukkoja! Sinun Yuliya

52

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmm..miten minusta tuntuu, että haluaisit uskoa ettei kyseessä ole Igor vaan Irina.

      Omaa aikaasi ja energiaasi tuhlaat "vedättämällä", ei vastapuolelta mene kuin muutama sekunti kun sieltä lähtee automaattinen uusi vastaus.Ja kun niitä lähtee päivässä satoja tai ties kuinka paljon, niin ei siellä varmasti aleta harmitella yhtä suomalaista joka "vedätti".

      Mutta omaa aikaasihan tuhlaat, anna palaa...

      • P

        Jep.
        Saatat olla oikeassa, että jollain saralla salaa toivoi, että siellä olisi "oikea" ihminen. Tuskin siinä mitään pahaa on.
        Nyt on ajatus näyttää muillekkin nettitreffailun raadollisuus.
        Toisaalta ois mielenkiintoista tietää neiti simasuun intressit, sehlata kaukosuhteet osiolla:D
        Jos me miehet kurkimme kauniita balttalaisnaisia taitaa, simasuut olla "mustanmakkaran" perään?

        (no enpäs, ku ihan vahingossa eksyin)


      • hingos
        P kirjoitti:

        Jep.
        Saatat olla oikeassa, että jollain saralla salaa toivoi, että siellä olisi "oikea" ihminen. Tuskin siinä mitään pahaa on.
        Nyt on ajatus näyttää muillekkin nettitreffailun raadollisuus.
        Toisaalta ois mielenkiintoista tietää neiti simasuun intressit, sehlata kaukosuhteet osiolla:D
        Jos me miehet kurkimme kauniita balttalaisnaisia taitaa, simasuut olla "mustanmakkaran" perään?

        (no enpäs, ku ihan vahingossa eksyin)

        Saathan sinä uskoa mitä uskot, ei sitä ole kielletty. Saathan sinä kokeilla tuotakin, laittaa rahaa ja odotella seuraavaa kirjettä. Kukaan ei kiellä yrittämästä. Ne jotka jo tietävät, saattavat varoitella, mutta loppujen lopuksi, jokaisella on oikeus tehdä omat ratkaisunsa, ne väärätkin.


      • P kirjoitti:

        Jep.
        Saatat olla oikeassa, että jollain saralla salaa toivoi, että siellä olisi "oikea" ihminen. Tuskin siinä mitään pahaa on.
        Nyt on ajatus näyttää muillekkin nettitreffailun raadollisuus.
        Toisaalta ois mielenkiintoista tietää neiti simasuun intressit, sehlata kaukosuhteet osiolla:D
        Jos me miehet kurkimme kauniita balttalaisnaisia taitaa, simasuut olla "mustanmakkaran" perään?

        (no enpäs, ku ihan vahingossa eksyin)

        No ei, ei todellakaan ole mustamakkara mielessä. Kaukosuhteita voi olla ihan Suomen sisälläkin, en tiedä kuinka monen sadan kilometrin välimatka siihen vaaditaan että voi kaukosuhteesta puhua, mutta itse olen kyllä kokenut olevani kaukosuhteessa silloin kun on asuttu eri kaupungeissa ja tavattu vain viikonloppuisin ja lomilla. Eikä sellainen kaukosuhde ole jatkossakaan poissuljettu, siksi tälläkin palstalla käyn.


    • JK

      huhhuh

    • Kannattaa

      Etsiä hyvä vaimo Venäjältä,siellä niitä piisaa..Ja ensimmäinen ohje on,unohda siinä tapauksessa suomi24..
      RussianDating,tai mikä nimi nykyään lieneekään,paras tapa tietenkin on aloittaa aktiivinen Venäjän matkailu,ilman viinaksia.
      Raittiit ja itsestään huolehtivat miehet menee kuin kuumille kiville.
      t.Onnellinen aviomies

    • P

      Tarkoitus on lähinnä näyttää muillekkin "kanssaveljille", kuinka "rankkaa" peliä tuolla pelataan.

      Hei, rakas !
      En tosissaan haluan puhua teille tapaamisemme. Miksi aina menna pois vastauksesta? Kysyt mina olen tosissani vai ei? Pelkaatteko, etta saatan olla huijaus? Oletko hullu miten huijaus. Et nae, etta olen rehellinen nainen enka halua koskaan pettaa sinua. Koska todisteita. Lahetan sinulle kopion passista. Olen tosissani teidan kanssanne. Haluan sinun olevan omilla silmillani nain rehellinen nainen ja en ole tosissasi olet.

      En tarvitse rahaa, joka olisi vaihdettava rakkauttani rahaa. Se ei ole mahdollista! Rakkaus ja raha eivat vertaa. Nama kaksi asiaa ovat ristiriidassa keskenaan. Oma valinta rakkautta! Omat valintani rakastaa sinua!

      Mina valitsen rakentaa perheesi kanssa. Nafig En tarvitse rahaa. En halua menettaa rahaa, koska te. Ymmarratko?

      Mina valitsen sinut! Mina valitsen rakentaa perheen kanssa ja elaa kanssasi rauhassa ja sovussa. Mina uskon, etta oli vaarassa. Ja et todellakaan usko niin pahasti minua. Koska en usko sinua huonosti. Ajattelen sinua hyvin.

      Tanaan nukun huonosti. Pidin ajatellut sinua. Haluan nahda sinut 3 maaliskuu. Sinusta tulee vastaan? vai oletteko samaa mielta? Tarvitsen lupaa? Voitteko tavata minua lentokentalla? Odotan paiva, tunti, minuutti, kun en voi tavata henkilokohtaisesti. Mina henkilokohtaisesti haluan tietaa, mita todella olet. Olen erittain kiinnostunut tietamaan sinua.

      Mita me teemme kun tulen teille? En pyyda teilta suuri yllatys. Mutta jos se on mahdollista olla yhdessa laadimme jotain hyvaa? ja avaa pullon punaviinia? Pidatko makea punaviini? Mita soit tanaan? Mita haluat syoda? Haluan olla lahellasi. Kerro mita haluat?

      Olen tulossa teille, etta olimme lahella toisiaan ja juoda kahvin aaressa. Pidan kahvista maidon kanssa. Mista pidat? Onko sinulla kysymyksia minulle? Jos kirjoitat heille mielellani vastata niihin. Koska haluan tietaa sinusta enemman. Ja mina en halua kertoa itsestani. Anteeksi Olen liian utelias.

      Suljen taman kirjeen ja mina kirjoitan teille uuden kirjeen pian! Syvyyksista sydameni voin kertoa teille, etta te sydamessani enka voi heittaa sinut pois siita IKINA! koska rakastan sinua! Se on totta! Luulen, mita ajattelet minusta samoin.

      Sinun Yuliya Aleksandrova (taydellinen nimi ja sukunimi)

    • tahtoo ladan

      Lada Granta.. miksei tätä autoa tuoda Suomeen?

    • P

      Ja näinhän se jatkuu.. sitkeitä ovat, kun rahasta on kyse..

      Hei minun rakas !
      Olen vakavasti haluan puhua teille tapaamisemme. Okei! Mina tulen sinun 3 maaliskuu. Voitteko tavata minuun yhteytta lentokentalla?

      Auttakaa minua maksu matka. Pyydan teita auttamaan minua. Lahettakaa minulle 410 euroa.
      Odotan, etta lahetat auttaa minua rahaa Western Union tai MoneyGram.
      Taalta loydat toimiston lahimpana sinua Western Union
      http://www.westernunion.com/info/agentLocator.asp?country=FI

      Kun mene oman Western Union, lahettaa rahaa minua Nimi Yuliya ja Sukunimi Aleksandrova ja RUSSIA.
      Annan teille taydellinen nimi:

      Nimi: Yuliya
      Sukunimi: Aleksandrova
      Kaupunki: Murom
      Maa: RUSSIA
      Katuosoite: Sovetskaya 49, huoneisto 17
      postinumero 602200
      15-08-1976

      Tanaan kysyin kiertue agentti "Tour tietoa". Sinulle. Haluan nayttaa teille, etta olen vakavasti menossa luoksesi. Pyydan teita auttamaan minua rahaa. Mina lahetan teille kopion asiakirjasta, jonka olen jo maksanut talletus 1000 ruplaa, kannalta euro on 25 euroa. Minun taytyy nyt mita lahetit minulle 410 euroa.

      Ole hyva tekemaan kaiken vallan. Laheta rahaa auttaa minua tana iltana.
      Odotan kun naen missa asut. Odotan sita paivaa kun naen sinut kasvoista kasvoihin.

      Suljen taman kirjeen ja mina kirjoitan teille toisen kirjeen pian! Syvyyksista sydameni voin kertoa sinulle mita sydamessani enka voi heittaa sinut ulos ikina! koska rakastan sinua! Se on totta! Mielestani mita ajattelet minusta samoin.

      Rakkaudella Yuliya

      • en tilannut kirjeitä

        Hei minun rakas Jari!Olen vakavasti haluan puhua teille tapaamisemme. Okei! Mina tulen sinun 3 maaliskuu. Voitteko tavata minuun yhteytta lentokentalla? Auttakaa minua maksu matka. Pyydan teita auttamaan minua. Lahettakaa minulle 410 euroa.Odotan, etta lahetat auttaa minua rahaa Western Union tai MoneyGram.Taalta loydat toimiston lahimpana sinua Western Unionhttp://www.westernunion.com/info/agentLocator.asp?country=FI Kun mene oman Western Union, lahettaa rahaa minua Nimi Yuliya ja Sukunimi Aleksandrova ja RUSSIA.Annan teille taydellinen nimi: Nimi: YuliyaSukunimi: AleksandrovaKaupunki: MuromMaa: RUSSIAKatuosoite: Sovetskaya 49, huoneisto 17postinumero 60220015-08-1976 Tanaan kysyin kiertue agentti "Tour tietoa". Sinulle. Haluan nayttaa teille, etta olen vakavasti menossa luoksesi. Pyydan teita auttamaan minua rahaa. Mina lahetan teille kopion asiakirjasta, jonka olen jo maksanut talletus 1000 ruplaa, kannalta euro on 25 euroa. Minun taytyy nyt mita lahetit minulle 410 euroa. Ole hyva tekemaan kaiken vallan. Laheta rahaa auttaa minua tana iltana.Odotan kun naen missa asut. Odotan sita paivaa kun naen sinut kasvoista kasvoihin. Suljen taman kirjeen ja mina kirjoitan teille toisen kirjeen pian! Syvyyksista sydameni voin kertoa sinulle mita sydamessani enka voi heittaa sinut ulos ikina! koska rakastan sinua! Se on totta! Mielestani mita ajattelet minusta samoin. Rakkaudella Yuliya

        Joo kovasti se kirjoitteli vaikken vastannut mitään, kaksi kertaa lopultaan vastasin että miksi kirjoitat kahteen postiini samat jorinat? ja sitten kirjoitin että kirjeesi on kolme vuotta vanhaa painosta.. kumpaakaan ei reakoinut mitään ja nyt kinuaa rahaa. Ei siis lue vastauksia ollenkaan.
        Huijari hän on, näkihän sen ensimmäisestä kirjeestä.


    • terveisiä tatjanalta

      Tyhmät suomimiehet... Sillä aikaa kun tyhmimmät niistä kuvittelee saavansa sohvalta vaivautumatta ja halvalla hyvännäköisen pano- ja kodinkoneen ja vähemmän tyhmät leikkii kirjeenvaihtoleikkiä, niin toisessa päässä "yuliya" on jo asentanut heidän kotikoneensa muutaman näppärän viruksen. Näin aluksi.

      kuten "yuliya" totesikin tuossa ylempänä: nafig nafig...

      • nafig nafig

        Ei välttämättä viruksia mutta sp-osoite on lähtenyt jakoon.


    • ryssät ryssinä

      Venälaiset naiset pettää aina. Vaikka olisivat naimisissa suomalaisen tai kenen hyvänsä kanssa, koko ajan katsovat onko rikkaampaa ehdokasta tarjolla. Luonteeltaan ylimielisiä "olen parempi kuin muut" tyyppejä. Silti kieroja, hyvin kieroja.

      • höpöhöpööhpöhööö

        höpöhöpöhpöhphpöö.Uskollisempaa naista saa etsiä,eikä löydy,humalaöykkäreiden "vaimot" on tietysti asia erikseen.


      • 18+jotain
        höpöhöpööhpöhööö kirjoitti:

        höpöhöpöhpöhphpöö.Uskollisempaa naista saa etsiä,eikä löydy,humalaöykkäreiden "vaimot" on tietysti asia erikseen.

        Tietysti esittävät uskollista. Täällä pienessä kaupungissa jäävät helposti kiinni. Kaikki tuntee toisensa ja sana kiertää. Moni uskollinen venakko jäänyt kiinni ja aviomies ihan hämmästynyt. Kahdessa tapauksessa antoi rahasta aviomiehen kavereille. Mutta jokainen tekee niinkuin parhaaksi katsoo, turha itkeä jälkeenpäin kun rahat on viety ja Nadja menee seuraavan matkaan.


      • No jos
        18+jotain kirjoitti:

        Tietysti esittävät uskollista. Täällä pienessä kaupungissa jäävät helposti kiinni. Kaikki tuntee toisensa ja sana kiertää. Moni uskollinen venakko jäänyt kiinni ja aviomies ihan hämmästynyt. Kahdessa tapauksessa antoi rahasta aviomiehen kavereille. Mutta jokainen tekee niinkuin parhaaksi katsoo, turha itkeä jälkeenpäin kun rahat on viety ja Nadja menee seuraavan matkaan.

        noin idiootteja kavereita niin se on ihan oikein.


    • P

      Noinhan se vaan jatkuu, ja jatkuu :)

      Hei minun rakas!
      Kiitos, etta olette vastanneet minulle. Haluan sanoa teille, on edelleen hyvin tarkeita asioita. Olet minulle hyvin rakas. Ilman teita elamani olisi ollut niin myonteinen. Kiitos teille olen onnellinen joka paiva. Koska minulla on kiva tunne, kun menen lukemaan kirjeen. Miten on sinun terveydelle. Miksi en ole kirjoittanut viela mitaan tietoa terveydestasi?
      En halua enaa koskaan pahasta. Kaikki mita teen on yrittaa tehda selvaksi, etta haluan tulla kotiin ja nahda sinut ja kotisi. Haluan nahda missa asut. Luulen selittanyt selkeasti ja ovat kaytettavissanne. Kun tapaamme mina naytan sinulle tunteita minulla on ja voit luottaa minuun sydamen ja rakkaus. En halua mitaan kipua sydamesi, koska rakastan sinua ja toivon, etta meilla oli teidan kanssanne tulevaisuudessa hyva olla hyva tulevaisuus ja mahdollisesti sikiolle, jos haluamme. Minulla on vain tositarkoituksella luottavainen elaa kanssasi ja olla sinulle asti kun tama elama. Toisin sanoen, haluan viettaa loppuelamani kanssasi. Koska mina rakastan sinua. Olet sydamessani, ja en voi heittaa sinut pois siita IKINA! Se on totta!
      Rakkaudella Yuliya

    • P

      Nyt huijarit eivät haluakkaan enää rahaa :) vaan koko identiteetin..

      Hei minum rakas, Kiitos varten voit kirjain.
      Tassa kirjeessa, minun on sanottava teille hyvin tarkea uutinen. En halua sinun rahojasi. Luulin, etta te voisitte auttaa minua, mutta jatit minulle vaihtoehtoja. En halua kysya apua rahaa. Mina loydan rahat itse. Ja kun loydan jotain ostan itselleni lippu ja tulla luoksesi.

      Olen iloinen, etta kaikki kaantyy pois!
      Haluan luoksesi ja en tarvitse rahaa.
      En tarvitse apua teilta.
      Haluan jarjestaa matkan itse. Otan pois pankkilaina!
      Pyydan kulutusluottojen ennakoimattomiin tarpeisiin. Toimenpiteen 1 kuukausi.
      Oma viisumi on avoinna 29 paivaa.
      Kerro minulle voit tavata minua omalla lentokentalla ?
      Haluan tulla luoksesi 10 maaliskuu ( 10.03.2012 )
      Juuri nyt olen ratkaise ongelmaa viisumin kanssa!
      Luulen, etta minulla ei ole ongelmia sen kanssa.

      Ymmarran taysin syyn vuoksi, mita et halua lahettaa minulle rahaa. Se ei ole hyva antaa minulle rahaa minulle. Koska en ole sukulaisuus henkilo eika perheellinen mies. Luulin, etta olisimme pian perhe mukaasi. Ja me pelata hyvin toisiaan.

      Paatin vihdoin koko maksun sinulle. eika kysy teilta rahaa. Tanaan yritan loytaa rahat ja siirtya kohti sinua. Taidan menna lahella minun pankkiin ja pyyda lainaa rahaa! Mutta en tieda mitaan siita, mita he sanovat. Jos olisin kieltaytynyt Olin hyvin jarkyttynyt, koska se, etta en nae sita. Mutta en ole jarkyttynyt aikaisin. Halutessaan onnea tanaan, haluan sen.

      Kirjoita minulle kaikki tiedot
      Minun taytyy tietaa missa olen siirtymassa
      nimesi, kotiosoitteesi
      Sinun taytyy antaa minulle kaikki taydelliset tiedot siita, missa minun pitaisi menna, jos etta jos et ole minua vastaan AirPort!
      Luulen, etta johtuu siita, etta et luota minuun et tule lentokentalla 10.03.2012 paivan laskun!

      Odotan, etta nyt kun naen sinut kasvokkain silmasta silmaan. Pelkaan menettaa sinua. Koska olet kovin rakas minulle. Kun tapasimme, otan erittain iloinen, etta olemme edelleen tapasi toisensa. Olen huonosti halata teita. Tiedan sen hyvin pian. Kun tulen sinua Tulen hyva kokki omassa keittiossa. Mutta se paiva, kun olen kanssasi. Odotan paivaa, jolloin paaset kattani ja tiedan etta tama tapahtuu nyt ensimmaista kertaa teidan lentokentalla. Tama on hyvin tarkea paiva. Mielestani tama paiva on suuri paiva meille sinua. Jos kaikki menee hyvin ja sitten me olla yhdessa tulevaisuudessa meilla on meidan ensimmainen suuri paiva. Tama paiva on ensimmainen kokous, yleinen loma. Juhlimme sita vuosittain. Et ymmarra, etta haluan elaa teidan kanssanne syysta. Haluan luoda perheesi kanssa. Mielestani meidan kaikkien paasta sinua. Rakkaani, otan odottaneet tata hetkea. Tiedan, etta han ei ole kaukana.

      Kaipaan sinua. Koska olet sydamessani. Odotan paiva, tunti, minuutti, sekunti, kun tavata henkilokohtaisesti.
      Nyt minun taytyy menna.
      Toivota onnea!
      Huomenna kirjoitan kaiken voisin tehda matkustaa sinulle.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

      • Kerro .,

        Sille että Pietarin ja Helsingin välillä kulkee bussi joka päivä,eikä maksa kuin jotain 30-35 euroo.


    • =DDDDDDDDD

      Oi Nadjani mun, olit patjani mun.. Oi Tatjaanani mun, tuskin koskaan onnistun saamaan viisumia luokses uudelleen.

    • P

      Hei rakas, Olen loistava uutinen sinulle. Olen kaikki hyvin! Ostin lipun. Otan pankkilaina kulutusluottojen 410 euro.

      Ostin halvin lippu sinun lentokentta. Joten se on helpompaa sinulle. Mina lennan, ettette kaupungin lentokentalle kotikaupunkini, koska se on erittain kallista. Ja aion menna Moskovaan ja lentaa sinua Moskovan lentokentalle (Moscow airport).

      Tanaan junassa Aion Moskovan !!!!! Tama uutinen miellyttaa sinua? Ymmarrat, etta saamme pian tavata sinua? Sinulta iloinen tavata? Voitteko tavata minua lentokentalla? Olen odottanut, etta nakisin sinut punaisia ruusuja. Minun unelmani on, etta tapaatte minut ruusukimpun. En pyyda teita valtava kimpussa. Ainakin kolme ruusuja. Tama on taysin riittava. Osoituksena kiitollisuutta, suutelen sinua poskelle lentoasemalla, se tapahtuu 10 maaliskuuta.

      Olen nyt kerata matkalaukkuni ja laittaa vain kaikki lampimin. Luulen, etta kun olen kanssasi minun on hyvin lampimia vaatteita. Luulen, etta me usein menna ulos ja kavella yhdessa, mutta kun olen kotona minulla on kevyt vaatetus ja ehka seksikas vuodevaatteet.

      Uskon, etta kun menemme yhdessa teidan ravintola, haluatko? Onko se mahdollista? Mika on Suomen paras Suomessa olutta? Luulen, etta kaikki ihmiset ovat sen jalkeen sauna, juoda lasillisen olutta ilo. Pidatko olut saunan jalkeen. Kerro minulle. koska haluan kokeilla tata ravintolaan kanssasi.

      Olen iloinen, etta nyt vihdoin paiva on tullut ja olen odottanut tata. lentoasemalle poistua koneesta, mina katson sinulle, jos et nae minua enka nae sinua niin luulen, etta me tapaamme klo takakonttiin, koska sielta saamme odottaa minun matkatavarat.

      Nyt minun taytyy menna junalla! Nyt minun taytyy menna! Rakastan sinua, koska olet sydamessani enka voi heittaa sinut pois koskaan!

      Jalleen kerran sama asia vain eri sanoja. Olen kirjallisesti erikseen ja lyhyt. Loysin rahaa! Ostin lipun. Ja tanaan olen menossa Moskovaan. Olen ratsastaa junassa tanaan. Lennon tiedot, mina kirjoitan maanantai teille Moskovasta !!!!!!!!!!!!!!!! Lisaa yksityiskohtia. Vastaan kaikkiin kysymyksiin kokouksessa. Toivota onnea, mina tarvitsen sita.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas, Kiitos varten voit kirjain. Olen saapunut junalla Moskovaan Tanaan aamulla.

      Kun olen teidan lentokentalla. Ollakseen yllaan sininen irtotakki Columbia Sportswear, ja mustat housut Columbia, Columbia urheilujalkineet ja myos musta. Hattuni Columbia valkoinen. Otan ruskea matkalaukku ja kirkkaan valkoinen pieni laukku. Toivon, etta me helposti tavata kasvokkain lentokentalla toisiaan.

      Vietan yon lentokentalla Sheremetyevo. Koska minulla ei ole rahaa hotellit.
      Aion johtaa Moskovassa kaikki pari paivaa. Koska minun taytyy saada hyvaksyntaa minun viisumi. Olen niin iloinen, etta olette tyytyvainen, etta minulla on tulla teille.

      Kuten Lupaan. Kirjoitan teille lennon tiedot sinulle.
      Tallenna lippu yksityiskohdat paperille (painettu tulostimen)!
      Tai tallentaa lennon tiedot oman mobil puhelimeen!

      Sheremetyevo, Moskova
      11:05 [La] 10.03.2012
      Terminaali: D-St Petersburg Pulkovo
      Saapuminen klo 12.35
      Terminaali 1
      Aeroflot - Venajan Airlines SU 849, Airbus 320
      Pietarin Pulkovo
      19:50 [La] 10.03.2012
      Terminaali 1
      Elinsiirroista: 7h. 15m. Helsinki Vantaa
      Saapuminen 18:55
      Terminaali 2
      Finnairin (lento ei Venaja) AY 6849, Airbus 319
      Helsinki Vantaa
      16:25 [Sun] 03.11.2012
      Terminaali 2
      Elinsiirroista: 21h. 30m.
      Lahto seuraavana paivana

      Saapuminen 03.11.2012 Pori 17:10
      Finnairin AY 8349, AT4

      vahvistus, etta olet nahnyt yksityiskohdat lennon.
      vahvistus, voit tavata minua lentokentalla?

      Myos minulla olisi paljon kysymyksia sinulle. Haluaisin selvittaa millainen ihminen olet. Kaikki kysymykset Pyydan teita henkilokohtaisesti kokouksessa.

      RAKAS ensimmaisena iltana 10.03.2012. Haluan etta tutustumme paremmin toisiimme ja nukumme ensimmaisen yon eri sangyissa.

      Rakas Alkaa ymmartako minua vaarin. Okei? Pidan seksista, mutta haluaisin ensin tuntea sinut paremmin. Toivon, etta voimme nukkua samassa sangyssa, muttei viela ensimmaisena yona.

      Muistakaa mita kirjoitin teille. Tama on edelleen voimassa.
      "Koska kuten jo sanoin, meidan taytyy ensin tutustua toisiinsa paremmin, niin kay selvaksi, etta voimme toivoa toisistaan. Yhtakkia emme oikein toisiaan ja pysyvat vain ystavia. Mutta henkilokohtaisesti uskon, etta olemme kanssasi mita vain voi tapahtua. Toisin sanoen uskon, etta voimme tulla teille tulevaisuuden yhdessa."

      Tulen odottaa tavata Lentokentalta 10.03.2012. Tulen odottaa tavata aulassa saapumisesta Saapuvat lennot (saapuvat fligts). Sinun pitaisi kanssa kukkia. Voin helposti kun naen teidat kolme punaista ruusua kukka. Sitten voin heti erottaa sinut joukosta suuri joukko ihmisia.

      Olen todella onnellinen rakkaani, etta me hyvin pian tulee yhdessa. I unelma joka paiva. Olet sydamessani enka voi heittaa sinut pois koskaan!
      Ja se on totta! Odotan uuden kirjeen.
      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Naet minut vuonna airport Tana viikonloppuna. Mukaan lippu. Lennon tiedot taytyy saada edellisessa kirjeessa. Kirjoitan jalleen noin vaatteeni. kaiken varalta. Olen yllaan sininen irtotakki Columbia Sportswear, ja mustat housut Columbia. Columbia urheilujalkineet ja myos musta. Hattuni Columbia valkoinen. Otan ruskea matkalaukku ja kirkkaan valkoinen pieni laukku. Toivon, etta me helposti tavata kasvokkain lentokentalla toisiaan. Nama ovat hyvia uutisia tanaan paiva, mutta kuten uutisia, jotka olen tanaan jarkyttynyt, enka tieda, etta minun tehda nyt. Todennakoisesti voit minua auttaa. Minulla on jo aika tulla takaisin Tullikomitean. Olen rekisterointi minun lippu. Mine asiakirjat pian valmis, mutta olen niin olen rikki, kun minulle ilmoitettiin, etta minun turistiviisumilla ei voida hyvaksya, jos en anna heille tietoa rahanvaihtopiste valuuttojen. Mita minulle kertoa, etta minun olisi pitanyt tarvittava rahasumma kunakin paivana minun saapumista maasi. Olen hyvin yllattynyt kertoi. Minun olisi pitanyt 10 euron aikana joka paiva. Mutta minun selittaa, etta sen osalta, etta kuljen omassa maassa turistina. Vain siksi. Tama selvitys on tarpeen, etta en sailya maassa niin, etta en saa tyota ja etta oikeudellisesti mina on voitava palata takaisin Venajalle. Olen totuus tieda etta minua nyt ajaa, se on minulle erittain suuri rahasumma. Minun viisumin nykyista kaudella yksi kuukausi 29 paivaa. Yhteensa 290 euroa. Totuus hyvin suuri summa rahaa? Olen niin olen jarkyttynyt siita sen. Olen jo pitkaan ajatellut tanaan, etta minun nyt tehda, ja mina tulla sen, etta haluan kysya apua. En halua kysya rahaa, mutta ymmarran enemman ja enemman ja enemman, etta tilanne on minulle nyt voimassa tehda. Ymmarran, etta te sita hyvin paljon rahaa, mutta toivon, etta voitte auttaa minua nyt. Totuus joten se ei ole sopiva minulle ennen ja se ei ole niin hyva tilanne, mutta minulle se on voimassa kukaan ei pyyda apua lukuun ottamatta sinua. Ilman sita tutkimus minulle ei anna viisumia. Ne antavat 100 prosenttia.

      Puhuitte siita, etta rakastaa auttaa minua. Toivon, etta kaikki tama on voimassa. Haluan paasta teille! Pyydan teita auttamaan minua! Ala huolestu, rakkaani rahat minulle olisi tarpeen mita vain osoittamaan! Kun me kokous 10.03.2012 SINUN lentokentalle, olen antaa sinulle rahat takaisin. Et meneta mitaan! Toivon, etta voitte menna juuri nyt Western Union? Lahella minua on lahella Western Union voin saada rahat siella, vain siina tapauksessa voin antaa teille osoitteen pankki mini ofis western union lahella minua.

      MASTER-BANK (JSB)
      Sheremetevo Aeroport, F, odotushuone
      Moscow, Khimki, 103340
      7-495-5767119

      Taalta loydat toimiston lahimpana sinua Western Union
      http://www.westernunion.com/info/agentLocator.asp?country=FI

      Kun mene oman Western Union, sinun taytyy lahettaa rahaa auttaa minua Nimi YULIYA ja Sukunimi ALEKSANDROVA ja RUSSIA MOSKOV Sheremetevo.

      Annan teille taydellinen nimi:
      Nimi ja Sukunimi: Yuliya Aleksandrova
      Kaupunki: Murom
      Maa: RUSSIA
      Katuosoite: Sovetskaya 49- 17
      postinumero 602200

      Jos siirrat minulle rahasumma Tanaan on voitava esittaa ne rahanvaihtopiste ja saada taman kyselyn. Sitten voin lahettaa rahat takaisin kautta Western Union tai antaa sinulle rahaa SINUN lentoasemalla 10.03.2012!!!! Valinta sinulle!

      Ole hyva ja Anteeksi etta minun alusta alkaen tiennyt, koska se oli valttamatonta tehda, myontaa sinulle minulle nyt paljon dexterously etta en ole tiennyt kaiken koskee minun matka. Olen erittain suurta huolta, etta minua ei kaynnisty sinulle rakkauteni. Ja mina niin haluan olla kanssasi. En tiennyt, etta minusta niin se tulee olemaan vaikeaa Moskovassa. Pyydan teita auttamaan minua! Toivon nyt vain sinulle. Me paitsi teille enemman kenelta kysya apua. Ei voi olla mina kirjoitan kanssa virheita, kaikkea tata varten, etta en voi rauhoittua kateni ovat Shaked.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • Älä lähetä

      >Moi ,minulle tulee aivan samanlaista postia ja sama 410 € summakin sama.
      minä edellistä vedätin ja hän ihan suuttuikin ,miksi en voi lähettää rahaa.
      En kyllä lähetä sinne euroakaan.

    • -----------

      venakot on venakkoja, kaikki samanlaisia rahanahneita vedättäjiä.

      • terveisiä tatjanalta

        Valitettavasti vaan tämä ei ole venakko vaan joku finninaamainen andrei siellä toisessa päässä ja sillä on aivan toiset ajatukset kuin "minum rakas kokous".
        Harvat venakot, jotka tänne uskaltaa, joutuvat itse huijauksen uhriksi, jonka nimi on "sammakkoprinssi".


      • höpöhöpöhm,.

        Aidot Venakkonaiset on sellaisia että ne tekee hyvän miehen puolesta mitään vaan,nää vedättäjät on laitapuolen miehiä.


    • Sendme money

      Selvä huijari. Kaavakin ihan sama, ollaan kovasti tulossa, ei kysele sopiiko tai ei, maksaa matkan muka itse mutta sitten yhtäkkiä Moskovassa tarvitaankin rahaa että päästäisiin maasta (maasta pääsemisessä ei tietääkseni Neuvostoliiton jälkeen ole ollut ongelmia).
      Nämä kirjeet on tod.näk. käännetty ties kuinka monelle kielelle ja lähetetty moniin muihinkin maihin.
      Olisikin mukava tietää, muut venäläisten kanssa kirjoittamaan ryhtyneet, millä kielellä ajattelitte keskustella kun nainen on täällä? Nuo kirjeet on käännöskoneella käännettyjä, ei ne osaa suomea ja venäläisten englantikin on vähän mitä on.

      • terveisiä tatjanalta

        Laaja kokemus osoittaa, että ketkä tänne saavat näitä vaimokkeita postituksen kautta, niin niitä kyllä kielet sun muut tuollaiset älylliset ulottuvuudet kiinnostavat kaikkein vähiten. Itse asiassa harvoin ne sitä kieltä käyttävät muutenkin.


    • p

      Hei minum rakas,
      Anteeksi ota En tieda alusta alkaen. Anteeksi. En halua menettaa tilaisuutta tavata sinua. Sinun avullasi kaikki on mahdollista! Teidan ansiostanne tapaamisemme on saatavilla. Koska odotan, etta lahetatte minulle rahaa tanaan. Koska kun sina nyt lahettaa minulle rahaa, kaikki loksahtaa kohdalleen. Odotan sinua tanaan lahettaa minut tanne Moskova Sheremetevo Aeroport 290 euro. Sitten mina menen ja nayttaa ne Tullikomitea, etta saisi vihreaa valoa (luvalla ja hyvaksyminen minun viisumi). Ja sitten heti saada vihreaa valoa. Voin tulla teille tana viikonloppuna.

      Juuri nyt, mene lahellasi toimisto Western Union ja lahettaa rahaa minulle YULIYA ALEKSANDROVA
      Kun lahetat rahaa, sinun taytyy kertoa minulle MTCN koodia! Kirjoita minulle, MTCN koodi! ilman MTCN koodia en saa rahaa.
      Kun mene oman Western Union, sinun taytyy lahettaa rahaa minua Nimi YULIYA ja Sukunimi ALEKSANDROVA ja RUSSIA MOSKOV Sheremetevo.

      Anteeksi viela, etta en tieda kaikkea. Olen pahoillani. Olen erittain innostunut ja olen paniikissa. Odotan aikaa, jolloin kaikki loksahtaa kohdalleen. Ala huoli rahalle, silla kun tapasimme, mina annan kaikki rahasi sinulle henkilokohtaisesti kasissasi! Et meneta mitaan! Kuule minua? Et meneta mitaan! Koska minun tarvitsee vain osoittaa, etta rahaa. Koska minun on vain osoittaa ja todistaa, etta minulla on kateista. Olen toivon apuasi. Auta minua. Mina annan teille rahaa.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Minulla on hyvia uutisia sinulle! Olen viela taalla Moskovassa! Vain, etta tein skannata kopio Visalle. Toivon, etta uskoisit minua ja luottaa. Koska ilman luottamusta minuun, se on vaikea tayttaa. Tasmallisempaa sanoa mahdotonta. Joten teen mita minun valta. Haluan tavata sinut !!!!!! Haluan tavata henkilokohtaisesti.

      Olen pahoillani. Ymmarran sinua. Tiedan, etta et ole rikas mies.
      Heti tana viikonloppuna tapaamme, palaan heti saat rahasi 290e takaisin. Et meneta mitaan! Sina vain auttaa minua todistamaan, etta minulla on rahaa, kun menen Suomessa.

      Voin jaada luoksesi 29 paivaa. Tama on 4 viikkoa. Haluan tavata teidan kanssanne. Koska haluan etta aloittaa 2012 positiivisesti alkanut. Joten pyydan teita auttamaan minua. Pyydan teita auttamaan minua viimeisen kerran. Jos et auta minua, muuten perun kaikki minun Visa ja voin peruuttaa lipun. Ja sitten olen menossa kotiin. Mutta en halua tehda sita. En halua peruuttaa viisumi ja en halua palauttaa lippuni. Haluan tavata sinut. Haluan tana viikonloppuna tapaamaan sinua AirPort. Lahtoaika ja saapumisaika sama asia.
      Ilman teidan apuanne en voi tulla luoksesi.

      Laheta minulle juuri nyt 290 euro! Ala pelkaa heidan rahaa! Silla heti tana viikonloppuna tapaamme, palaan heti saat rahasi takaisin. Et meneta mitaan! Koska en halua olla velkaa sinulle.

      10e x 29 paiva = 290 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Mutta jos lahetat rahaa minulle, niin naen etta olet rehellinen minun kanssani! Se muuttaa kaiken.

      Kun mene oman Western Union, sinun taytyy lahettaa rahaa minua Nimi YULIYA ja Sukunimi ALEKSANDROVA ja RUSSIA (Nimi ja Sukunimi Kaupunki - YULIYA ALEKSANDROVA MUROM RUSSIA).

      Laheta rahaa taalla lentokentalla SHEREMETYEVO!, jossa voin helposti saada rahaa sinulle.

      MASTER-BANK (JSB)
      Sheremetevo Aeroport, F, odotushuone
      Moscow, Khimki, 103340
      7-495-5767119

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Olen yksin taalla Moskovassa. Olen niin huono, ja taalla aivan yksin. Miksi ette saali minua. Luuletko minua Moskovassa on erittain helppoa. En ole taalla tieda kukaan. Tanaan olin nalkainen koko paivan. Sitten loytaa halpa ateria, lopulta se osoittautui kalliiksi. Ostin kakku kaalia 135 ruplaa 200 ruplaa ja kahvia. Olin jarkyttynyt, etta taalla Moskovassa ei ole niin helppoa. Tanaan soin tarpeeksi (nalkainen) tyhja kakku. Moskova on erittain kallis kaupunki. Moskovassa pidetaan yhtena kallein kaupunki maassa. Pyyda se internet hakusivuilla. Haluan siis mahdollisimman pian lahtea kaupunkiin Moskovan ja luoksesi. Ala satuta minua. En halua riidella kanssasi. Ja pelkaan menettaa sinut. Kerron suora ja rehellinen. Olet sydamessani, ja en voi heittaa sinut pois siita IKINA!

      Riittaa jo kiduttanut minua. Odotan, mita nyt lahettaa minulle 290 euroa. Minun taytyy palauttaa ne sinulle olemme luvanneet.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Tiedan miksi et vielakaan ole minua lahettanyt rahat. Se kaikki, koska et ole nahnyt, mita minun taytyy lahettaa teille kopion viisumia. Lahetan sen sinulle uudestaan??. Yhtakkia et saa sita ja ei ole nahnyt. Todennakoisesti et ole nahnyt sita niin silti epaluottamus minua. Pyydan teita uskoa ja luottaa minuun. Laheta minulle nyt 290 euroa.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      TANAAN lentamaan kohti sinua. Et ole viela lahettanyt minulle valttamaton summa rahaa. Jos et laheta minulle tanaan rahat. En voi lentaa TANAAN. Ymmarratko? Mina kirjoitan teille taas sama juttu. Jos et laheta rahaa tanaan minulle, TANAAN en voi tulla luoksesi. Ymmarratteko, etta?

      Kirjoitin teille sama asia useita kertoja. Miksi te vielakaan ymmarra? Kuinka paljon minun pitaa kirjoittaa teille sama asia? Haluaisin todella tavata. Koska luulen, etta olemme hyva pari. Sina ja mina on erittain kaunis liitto. Olen niin iloinen, etta voin nahda sinut ja tavata henkilokohtaisesti. Mutta jos kieltaydyt auttaa minua rahaa en voi tulla luoksesi. Odotan sinua nyt lahettaa minulle rahaa. Koska annan sinulle takaisin rahat heti tapaamme tutusta lentokentalla!

      Juuri nyt, mene Western Union ja lahettaa minulle rahaa! Olen odottanut!
      Valittomasti kuten sina ja mina tapasimme lentokentalla, palaan sinun rahasi takaisin!
      Et meneta mitaan!

      Haluan sanoa sinulle vakavasti! Olet sydamessani enka voi heittaa sinut pois koskaan!
      Se on totta!

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

      • laardimies original

        Paikka on lähellä Cheboskarya, jossa toimii "Yuliuan" mafia
        Sieltä olen saanut ja tänä vuonna noin 30 scammia
        viimeksi tänään yx Elena lisää kokoelmaani
        kaikki 26v maistereita--------Suomessa voimaisterin tittelin saad aikaisinat 28vuotiaana----vastaile vaan Igorille
        Saat tosi kauniita kuvia mm. Bette Patesista:D

        http://maps.google.fi/maps?hl=fi&tab=ml


      • laardimies
        laardimies original kirjoitti:

        Paikka on lähellä Cheboskarya, jossa toimii "Yuliuan" mafia
        Sieltä olen saanut ja tänä vuonna noin 30 scammia
        viimeksi tänään yx Elena lisää kokoelmaani
        kaikki 26v maistereita--------Suomessa voimaisterin tittelin saad aikaisinat 28vuotiaana----vastaile vaan Igorille
        Saat tosi kauniita kuvia mm. Bette Patesista:D

        http://maps.google.fi/maps?hl=fi&tab=ml

        hakukenttään:murum russia


      • terveisiä tatjanalta
        laardimies original kirjoitti:

        Paikka on lähellä Cheboskarya, jossa toimii "Yuliuan" mafia
        Sieltä olen saanut ja tänä vuonna noin 30 scammia
        viimeksi tänään yx Elena lisää kokoelmaani
        kaikki 26v maistereita--------Suomessa voimaisterin tittelin saad aikaisinat 28vuotiaana----vastaile vaan Igorille
        Saat tosi kauniita kuvia mm. Bette Patesista:D

        http://maps.google.fi/maps?hl=fi&tab=ml

        Ihan tiedoksesi vaan venäläisestä korkeakoulujärjestelmästä kun et näytä tietäväsi siitä mitään:
        Venäjällä täytyy saada korkeakouluopinnot valmiiksi keskimäärin 5 vuodessa, näin opintosuunnitelma edellyttää. Opintojen venyminen/keskeyttäminen on sallittua poikkeussyistä kuten sairaus. Kun suomalainen opiskelija vetää kaljaa naamaan mitä kerkiää, välillä ottaa vapaata, välillä käy katsomassa maailmaa, välillä - luennoilla (kaiken kivan ohella), opinnot on ajoitettu miten sattuu jne. jne. ja 10 vuodeksi venynyt lorvailu maksatetaan faijan rahalla, niin venäläinen on 22 vuotiaana jo maisteri. 22-23 v. on normi-ikä maisteriksi, joten älä ihmettele. 26 vuotiaana ollaan jo aikuisia ja vastuussa paitsi omasta toimeentulosta myös mahdollisesti perheen ja eka lapsikin on jo syntynyt.. Suomipoju siinä vaiheessa vasta miettii, mikä hänestä tulee isona.


    • Noi samat lauseet löytyy usein Googlella dating scam exposing sivustoilta.

      Mullekin tuli tuollaisia viestejä useilta venakoilta. Tyypillistä on että jos koettaa vastata ja kysyä jotain niin mitään vastausta ei tule, vaan mekaanisesti lähettävät 10 kirjettä jossa viimeisissä alkaa olemaan rahan pyyntöjä matkaa varten. Autolla jostain moskovan toiselta puolelta ja gear box hajoaa sitten viipurissa jne :) ei kukaan myöskään matkusta ilman että on sovittu matkasta jne... toki joku kokematon ja epätoivoinen mies voi retkahtaa.

      Ja jos toinen ei pysty kokonaisuudessaan maksamaan ensimmäistä matkaansa itse niin anna olla. :)

    • p

      Hei minum rakas,
      Minulla on uutisia sinulle!
      Sain Pietariin tanaan yolla.
      Kirjoitan teille nyt Internetista kahvila juna asema Pietarissa.
      Minulla ei ole tarpeeksi rahaa ostaa lippua Suomessa.
      Olen menettanyt rahaa. Huijasin tsigane asemalla Moskovassa. :( Minua havettaa. ja ole EI hyva suihkussa nyt.
      Ja mina pelkasin kertoa teille siita. Sen jaanteita rahaa minun piti ostaa junalippu Pietariin.
      Olen hyvin jarkyttynyt siita, etta tama tapahtui. Anteeksi. Kylla. Tiedan, etta olen luuseri.

      Yritan ei arkaile. Koska tavoitteeni on tulla teille tanaan. Mutta ei niin paha kuin milta se nayttaa. Nyt haluan ostaa juna teidan asemalle. Ja minun tarvitsen 100 euroa. Auta minua!!!
      Lahettakaa rahaa minulle taalla, saan rahaa taalta:

      Suomen asemalla
      mini-toimisto Western Union
      Osoite: Leninin aukio 6
      Puhelin: (812) 168-7685

      Laheta minulle rahaa 100euro minua YULIYA ALEKSANDROVA ja RUSSIA PIETARI.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Olen silti paattanyt. Tanaan olen menossa Pietariin! On saldot rahaa ostaa lipun Pietariin. Sielta tulen teille. Voitteko tavata minut sinun asemalla, maanantai-iltana?

      Lupaan, etta teen kaikkeni etta tulisin teita. Kayn kohde.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,

      Kiitos kirjeestasi.

      Laheta minun nyt 142 euroa rahaa Moskovan odotushuoneeseen.

      Silla voit ostaa junaliput Moskovasta Helsingin kautta linjaauto/rautatieasemalle.


      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Haluan perheen kanssasi. Tama on viimeinen mahdollisuus. Kun menen kotiin. En halua menna kotiin. Laheta minulle 100 euro

      Kaikki tama on viimeinen mahdollisuus. Laheta minulle 100 euroa, tai mina lahden kotiin. Mutta en halua menna kotiin!

      Koska minulla ei ole rahaa jatkaa matkaa. Jos nyt lahettaa minulle 100 euroa niin voin tulla huomenna aamulla! Koska rahaa, ostan lipun tanaan, ja tanaan aion teille. Mutta minulla ei ole rahaa, joka kestaa junalla. Laheta minulle nyt 100 euroa.

      Laheta minulle nyt 100 euro on YULIYA ALEKSANDROVA ja RUSSIA PIETARI.

      Ja Kirjoita minulle MTCN koodia, kun tiedat sen.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • x

      Raskaamman luokan kusetusta.. Mutta kyllä näihin joku epätoivoinen lankeaa.. Ku alkaa tuntua käsi liiankin tutulta:-)

    • jepjep..

      Olisi vielä mielenkiintoisempaa lukea tätä, jos laittaisit tänne vielä ne viestit mitä olet itse hänelle kirjoittanut.. :D Oletko ajatellut, että mitä sitten teet jos kyseinen nainen osoittautuukin rehelliseks ja todella haluaa perustaa perheen sinun kanssasi ? :D Kyllä tämä aika epäilyttävältä silti vaikuttaa..

    • p

      Hei minum rakas,
      Kuinka paljon minun pitaa kirjoittaa teille sama asia? Haluaisin todella tavata. Koska luulen, etta olemme hyva pari. Sina ja mina on erittain kaunis liitto. Olen niin iloinen, etta voin nahda sinut ja tavata henkilokohtaisesti. Mutta jos kieltaydyt auttaa minua rahaa en voi tulla luoksesi. Odotan sinua nyt lahettaa minulle rahaa.
      Juuri nyt, mene Western Union ja lahettaa minulle rahaa! Olen odottanut!
      Olet sydamessani enka voi heittaa sinut pois koskaan!
      Se on totta!

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • p

      Hei minum rakas,
      Tama yo oli pahin. En nukkunut koko yon. Olen kylma ja haluan syoda. Et aina ei anna minulle mahdollisuuden tulla teille. Miksi ei? Miksi et tee meidan kokouksessa todellisuutta? Miksi et auta minua? Tiedan, etta teilla on rahaa. Etta niin harvat 100 euroa. Pyydan teita vain yksinkertaisesti niin vahan 100 euroa. Tama on hyvin pieni maara rahaa. Et vain halua auttaa minua, koska et halua vakavaa suhdetta? Pelkaatko, etta olemme kanssasi perheen? Et halua perhetta? Et halua tata oikeutta?

      Ymmarran teita. Mutta voit myos saada minua. En voi tehda mitaan muuta haluaisin pyytaa teita auttamaan minua. Koska minulla ole nyt mitaan muuta ulospaasya. Olen jo tehnyt kaikkeni. Nyt meidan kokouksessa riippuu taysin sinusta. Mita nopeammin lahetat minulle rahaa. Pikemmin Voin tulla luoksesi. Ymmarratko? Saan viisumin. Sinun tahtesi mina lahjoittaa lippuni. Enka ole saanut lippua. Pyydan teita 100 euroa syysta. Tarvitsen 100 euroa ostaa lipun teille junassa. Ja mina tulen sinun asemalle junassa. Lahettakaa minulle rahaa 100 euroa, ja sitten voin tulla huomenna aamulla 03.16.2012. Mina kirjoitan teille yksityiskohtia juna teidan asemalle vasta kun ostan lipun. Laheta minulle rahaa 100 euroa, etta voisin ostaa junalippu. Kun lahetat rahaa Western Unionin kautta, sinun on annettava se MTCN koodia. Sitten pitaisi antaa sen minulle. Odotan, etta tulette pian kirjoittaa minulle MTCN numero! Mene nyt western union. Se on lahella kotiisi.

    • p

      Hei minum rakas,
      Haluan kertoa teille, etta vaikka odotan apuasi. Minulla ei ollut enaa rahaa. Minulla ei ole rahaa ruokaan. En mita maksaa huone. Minulla ei ole rahaa palata kotiin. Olen jumissa Pitersburg. Luulin auttaa minua! Jalat sina petit minua. Olin oikeassa. En tieda mita tehda. Olen taalla Pitersburg, ilman rahaa ja asuntoja. En tieda mita aion syoda ja paikka asua!

      Olet syyllisia. Voisin olla sinun kanssasi, mutta sinun taytyy kaantya takaisin. Olen kauhuissani, ehka minun taytyy nukkua kadulla. En ole taalla odottaa apua. En ole edes rahaa ostaa lippu takaisin kotiin! miten loytaa ulospaasy tasta tilanteesta?

      Tiedan, etta teilla on rahaa.
      Laheta rahaa vain 100 euro minulle YULIYA ALEKSANDROVA ja RUSSIA PIETARI.
      Laheta rahaa minulle taalla Suomen asemalla, mini-toimisto Western Union, Osoite: Leninin aukio 6, Puhelin: (812) 168-7685.

      Olen pahoillani, etta minun taytyy pyytaa teita auttamaan minua. Anteeksi. Kylla. Tiedan, etta olen luuseri.
      Tavoitteenani on tulla huomenna aamulla. Haluan tavata henkilokohtaisesti. Auta minua. Ostan lipun junassa junasi asema heti kun lahetat minulle 100 euroa.

      Rakastan sinua, sinun Yuliya

    • Aapo

      Moi,

      Olen kanssa kirjoitellut yhden "Olgan" kanssa huvikseni koska otti treffien kautta yhteyttä. Homma paljastui feikiksi heti toisen viestin jälkeen mutta olen aikani kuluksi kirjoitellut "hänelle"

      Muutama seikka josta huomasin heti että kyseessä on huijaus:

      Kertoo asuvansa Kasimov nimisessä kaupungissa, netin mukaan aika tuppukylä. Kuitenkin kuvissa on isoissa liikekeskuksissa, hienoissa ravintoloissa, keilahallilla yms. joita ei 30 tuhannen asukkaan kylässä varmasti ole.

      Auto josta lähetti kuvan on eri "piirikunnan" kilvissä.

      Ja kun lopuksi laitoin mailiosoitteen googleen, tuli helvetisti hakuja ko. nimelle huijauskirjeistä.

      Eli älkää ihan tosissanne lähettäkö näillä Igoreille rahaa!!!

    • RussianLove

      Aivan samoja posteja nimellä Karina Serdyukova. En lähettänyt senttiäkään, mutta nyt ollaan "vaiheessa" liput on ostettu. Odottelen siis rahan kerjuuta tullikomiteaan :D

    • hellu^^^

      aivan uskomatonta miten hyväuskoisia puutteessa elävät vanhat lihavat suomalaismiehet siis voivatkaan olla!

      • Höpöhöpöhöhh

        Tämä nyt ei ole mitään verrattuna epätoivoisten naisten harrastamaan Gambirahtaamiseen Suomeen,naiset tekee kaiken paperityön ym, ja maksaa kaiken..
        Sitten viimein kun mies pääsee Suomeen tulee ero.


    • putinstalinlenin

      karinaserdyukovaonhuijari.nettisivu.org/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe