Aihealueet

Listaukset

  albaani

  Niiiinax

  Kokemuksia seurustelusta albaanin kanssa ja mitä he ovat uskonnoltaan, ei kait muslimeja kaikki?
  Jos asuu suomessa, on opetellut kielen ja käy työssä eli pärjää omillaan. En kaipaa vastauksia että he vievät rahat tai haluaa viisumin jos on jo työlupa ja käy työssä.Kysyn muunlaisia kokemuksia, heidän uskontoaan, tapojaan, luonnetaan, voiko heihin muuten luottaa jne.

  21

  640

   Vastaukset

   • Kysymys sulle voiko suomalaisiin naisiin tai miehiin kaikkiin luottaa? Niinpä niin EI
    Joten eiköhän tuossa ole sulle vastausta ainaki tuosta luottamus kysymykseesi
    maailmaan mahtuu monenlaista ihmistä eri luonteineen jne.Mistä sitö voi tietää edes että olisitko sinä jotenki luotettava ihminen? siksi hämmästyttää minua ainakin tälläiset kysymykset,kun aj jos kysytään tiettyyn kansalaisuuteen/rotuun kuuluvista ihmisistä"voiko heihin luottaa" Tulee mieleen lähinnä se että tälläisen kysymyksen esittäjä ei itse taida olla puhtaat jauhot pussissa.Ota toki selvää ihmisestä kokemalla ja näkemällähän sen huomaa kuka mitäkin on.

    Ihminen ihmisenä kannattaa ottaa.

   • Tarkoitatko albaanian albanialaista vai kosovon albaania? Kaksi eri kulttuuria, kosovoista en tiedä muuta kuin että muslimeja taitaa kaikki olla.

    Albanian albaanit on osa muslimeja ja osa ei kuulu mihinkään kirkkoon eli jonkin sortin maallikkoja vaan ku siel oli pitkään joku uskonto kielto siinä maassa ja muutenkin rajat on ollu vasta vähän aikaa auki ku siel oli joku diktaattori ja albania oli aivan eristäytynyt maa,
    semmosia vanhanaikaisia duunareitahan ne, ei siellä mitään kouluja ole niinkuin suomessa, töitä tehdään ja perhe perustetaan nuorena eli hyvin arkista tavallista elämää. Albania on hyvin köyhä mutta kaunis maa.
    Tutki wikipediasta historiaa ja muuta lisää.

    Kuten aina, järki käteen, oli sitten suomalainen tai ulkolainen mies, käy kahvilla ja ole fiksusti äläkä toilaile.

   • Minkä ikäisenä hän on tullut Suomeen? Onko käynyt koulunsa täällä? Miksi tullut Suomeen ja minkälaisella oleskeluluvalla?
    Onko kosovolainen vai albanialainen? Kosovohan olivat pitkään Jugoslavian osa, Albania taas itsenäinen, omalaatuinen kommunistivaltio. Eurooppalaisia tai pikemminkin itäeurooppalaisia ovat molemmat kansat, islaminusko on tuonut hieman eksotiikkaa kuvioihin.
    Luonteesta on vaikea sanoa mitään, mutta jonkinlainen venäläis-turkkilainen yhdistelma kuvannee jotenkin. Ja mukana ripaus romaniromantiikkaa.
    Albaanit ovat hyvin luotettavia, mutta eri asia on, ketä kohtaan. Oma perhe ja suku ovat erittäin suuressa arvossa. Hartaimmat muslimit eivät ota viinaa eivätkä syö sianlihaa, mutta monille kelpaa kumpikin. Miehet ovat yleensä ympärileikattuja.
    Koulutustaso on paljon matalampi kuin Suomessa, mutta kyllä albaanit osaavat lukea ja kirjoittaa. Joukossa on muutamia hyvin koulutettujakin.
    Albania luetaan kehitysmaaksi, eikä Kosovo ole sen kummempi. Köyhyyttä, työttömyyttä ja lapsia on paljon.
    Jokainen ihminen ja kansa on laulun arvoinen.

   • Kosovon albaanit ovat kaikki muslimeja, Albaniassa on perinteinen vanha kristillinen yhteistö, joka ei pettänyt uskoaan kun muslimit valtasivat Albanian ja jolloin suurin osa albanialaisista alkoi seurata muhamedia. Jokseenkin sivistymätöntä porukkaa ja Euroopan kehittymättömin maa, maassa on edelleen käytössä verikosto ja albanian mafia on tunnettu maailmalla sairaimpana ja väkivaltaisena rikollisverkostona, jonka erityisalaa ovat huumeet, ihmiskauppa, prostituutio, elinkauppa ja kiristys. Kuten edellinen kirjoittaja mainitsi niin Hoxhan aikaan Albania oli täysin eristäytynyt ja on siellä edelleenkin täysin omalaatuinen meno....

    • Suomalaiset kulkee silmät auki. Käyvät kouluja. Seuraavat uutisia, myös muun maan uutisia. Eivät istu koko päivää vain kodissa tai omassa sossulähiössä. Keskustelevat asioista. Suomalaiset naiset käyvät kouluja ja töissä, ovat vapaampia kuin te kosovolaiset.


    • siinä se kirjoitti:

     Suomalaiset kulkee silmät auki. Käyvät kouluja. Seuraavat uutisia, myös muun maan uutisia. Eivät istu koko päivää vain kodissa tai omassa sossulähiössä. Keskustelevat asioista. Suomalaiset naiset käyvät kouluja ja töissä, ovat vapaampia kuin te kosovolaiset.

     No mitä mitä nyt taas..Minulla on suomalaisena naisena pätäkkää tarpeeksi tililläni ei ole pikkurahan puutetta,mutta asukelen silti vuokralla.Täytyykö kaikki siis olla sossu elijöitä jotka asuu sinun sanomasi mukaan"sossu lähiöissä"


    • Älä oleta. kirjoitti:

     No mitä mitä nyt taas..Minulla on suomalaisena naisena pätäkkää tarpeeksi tililläni ei ole pikkurahan puutetta,mutta asukelen silti vuokralla.Täytyykö kaikki siis olla sossu elijöitä jotka asuu sinun sanomasi mukaan"sossu lähiöissä"

     Jos on rahaa, niin ei kukaan järkevä voi edes kuvitellakkan asuvansa sossulähiöpaskassa kaikkien pummien keskellä. Kunhan selität hädissäs.


   • kyllä taytyy kososovolaisena naisena sanoa, että plajon enem'n tiedätte te suomalaiset meistä kossuista ku me itte..varsinkin tuo vesthle..aje kosovare ti? ihmeellistä..HYVÄ SUOMI!

    • En ole kosovolainen, mutta tunnen jonkin verran Kosovoa ja sikäläisiä ihmisiä. En kylläkään niin paljon kuin te itse.
     Alkuperäinen kirjoittaja kyseli seurustelusta kosovolaisen kanssa. Käsitykseni on, että useimmat kosovolaiset toivovat voivansa perustaa perinteisen perheen toisen kosovolaisen kanssa. Maailma tosin muuttuu kovaa vauhtia, ja ihmiset sen mukana.


    • Katosos kun te kossut ootte jo kaiken täällä Suomessa näyttäneet. Sossun tuet kelpaa teille ja laiskaa porukkaa. Ämmät istuu päivät pitkät lipittämässä teetä ja kyttäämässä mitä toiset tekee. Sit kun mennään Kosovoon, niin siellä ne kossut esittääkin olevansa rikkaita. Rikkaita, varmaan kun Suomen sossu teiät elättää. Menkää kossumuijat töihin ja maksakaa veronne.


    • kossua? koskenkorvaa kirjoitti:

     Katosos kun te kossut ootte jo kaiken täällä Suomessa näyttäneet. Sossun tuet kelpaa teille ja laiskaa porukkaa. Ämmät istuu päivät pitkät lipittämässä teetä ja kyttäämässä mitä toiset tekee. Sit kun mennään Kosovoon, niin siellä ne kossut esittääkin olevansa rikkaita. Rikkaita, varmaan kun Suomen sossu teiät elättää. Menkää kossumuijat töihin ja maksakaa veronne.

     Älä puhu paskaa! jokainenhan suomessa joutuu maksamaan veroja halusi sitä tai ei
     Jokaisesta tuloista otetaan veroa,esim kela jne..Ellei joku ole sitten jossain työssä mistä tulee palkkaa pimeenä,mut se taas et tiedän minäkin jokusen suomalaisenkin jotka tekee tälläistä "lisä työtä" ja näin kierretään verot voi voi mihin tää maailma on menossa.Loisia löytyy näistä niin sanoituista sivistyneistäkin ihmisistä ulkopuoliset puitteet antaa kuitenkin muuta ymmärtää
     on isinja äidin auto millä mällätä yms.


   • Nimimerkki = kossua? koskenkorvaa

    Anna mä kerron sulle yhen jutun, hieman tota sun taakkaas hellitän. Ite esimies-asemas Kosovo nainen, vittu mikä ihme, maksan veroa.
    Sä taidat olla katkera, ettei vaa dumpannu Kosovo mies jakeluttamisen takia? Ota iisisti, ei mitää huolt, kyll me "kossumuijat" töissä käydää ;)

    • :D kaikkea täällä voi jauhaa.

     Ettet vaan itse sitä persettäs jakaisi? Tee muuta osaa tehdä kun keitää teetä ja flirtailla kaikkien äijien kanssa, salaa tietenkin :D

     Mitä tulee minuun, niin saan olla ihan kenen kanssa haluan. Eipä tarvi kysellä vanhemmiltaan kenen kanssa haluan avioitua. Eikä tarvi mennä pakkoliittoon tuntemattoman äijän kanssa 18 vuotiaana.

     Kosovomuijat harvemmin töissä. He ketkä yleensäkin ovat töissä, ovat fiksuja ja mukavia, aivan toisenlaisia kuin kotona kyhjäävät juoruämmät.


    • nainen suomesta kirjoitti:

     :D kaikkea täällä voi jauhaa.

     Ettet vaan itse sitä persettäs jakaisi? Tee muuta osaa tehdä kun keitää teetä ja flirtailla kaikkien äijien kanssa, salaa tietenkin :D

     Mitä tulee minuun, niin saan olla ihan kenen kanssa haluan. Eipä tarvi kysellä vanhemmiltaan kenen kanssa haluan avioitua. Eikä tarvi mennä pakkoliittoon tuntemattoman äijän kanssa 18 vuotiaana.

     Kosovomuijat harvemmin töissä. He ketkä yleensäkin ovat töissä, ovat fiksuja ja mukavia, aivan toisenlaisia kuin kotona kyhjäävät juoruämmät.

     voi että sua, kateellisen ihmisen puhetta. Ei nää ihmiset persettä jakele toisin kuin meijän suomi naiset, katos ku moraali sen verran korkeella.


   • Mulla oli hyvä mies ja mahtava suhde, mutta sitten se meni ammuskelemaan johonkin kauppakeskukseen. Vituttaa.

   • Eiks se ollukkaa perhe surma tai koulu ammuskelu?

    • Ei kun se on perhesurma ja kouluammuskelu. Ja peruskoulu. Käymättä?


    • hyvä pointti kirjoitti:

     Ei kun se on perhesurma ja kouluammuskelu. Ja peruskoulu. Käymättä?

     No kyllä Kosovo muijat jakaa itseensä ennen kun menee naimisiin että saa sitten vähä kokemusta et on "hyvä vaimo" mutta eihän ne kundit sitä tiedä ja useammat tytöt vielä toista reikää olevinaan kilttiä mutta seksi kiinnostaa nuoresta asti. Sitten kun naimisiin menee sikiään nopeasti erää voi pitää kiinni kossu miehestään. 15- vuoden kokemuksella kuultua ja itse kosovolaisten. Ei millään pahalla


   • Joskus koulussa ennen tuntui siltä etten ole millään lailla fiksu ihminen. Olin aina keskivertoa, mutta sillä ei ole väliä koska pointti on kuitenkin se että koulussani oli paljon minua fiksumpia ihmisiä. Sitten joskus myöhemmin tuli nähtyä ja kuultua kaikenlaista kaikenlaisilta ihmisltä ja ihmettelin minne ne fiksut ihmiset katosivat. Silloin ymmärsin fiksuuden ja viisauden eron. Osaatte antaa oikeanlaista ja vääränlaista mielipidettä, mutta perustelunne ovat näsäviisausta tai jonkun sortin kieromaisia. Suomalaiset teidän onneksenne teillä on fiksuus ja nerous, mutta valitettavasti teiltä puuttuu viisaus. Kuvittelette osaavanne kaiken ja tietävineen kaiken, mutta teillä on kuitenkin paljon opittavaa. Ja te ette opi mikäli ette suostu ottaa asioista selvää hiukan tarkemmin ja ottaa selvää teidän oman parhaanne vuoksi eikä muiden ihmisten kritisoimiseen. Esimerkiksi kuten tässä keskustelussa joku jossain mainitsi ”kossumuijat panevat kakkoseen ettei menettäisi neitsyyden, kuullut tämän itse kosovolaiselta” niin tämä on vain kansi koko kirjasta. Tottakai tota voi tapahtua kosovossa, mutta ei niin tavallisesti niin kuin väite sen antaa kuvitella. Tiedän näitä asioita paremmin kuin ketään teistä koska olen siellä käynyt tuhansia kertoja ja elänyt heidän kaltaista elämää. Suomalaisilla on perhe ongelmia ja kaikenlaisia masennus ongelmia enemmän kuin missään ja kehtataan silti arvostella muita. Kosovossa ihmiset on paljon onnellisempia vaikka siellä stressi ja rahaongelma on paljon suurempaa kuin täällä.

    Huomaatteko millaisen kuvan sain tehtyä teistä suomalaisista?
    Poimisin muutaman suomalaisen kenellä on näitä ongelmia ja keneltä puuttuu viisaus ja sen jälkeen laitoin kaikki suomalaiset samaan pussiin.
    Jos olet sellainen ihminen joka ei tuomitse muita ennen kuin tietää asiasta tarpeeksi älä ota tätä viesti tosissaan. Mutta jos olet sellainen ihminen joka olet tämän vastakohtainen niin ota tätä viestiä lähelle sydäntä koska ansaitset sen.

   • Kyllä albaanit aika samanlaisia ku mannet eli ei paljo kannata luottaa. Huomaa myös hyvin nuorten käytöshäiriöt ja vaikeudet sopeutua yhteiskunnan pelisääntöihin. Tappelevat ja kusettavat. Jokainen esittää jtn albaanin mafiaa ja uhkailee yhteyksillään. Oli ilo kuulla kun albaanin juoksupoika eksyi maakunnalle uhkailemaan väärää miestä ja päätyi harrastaa syvyys uintia jokeen pienet painot apunaan. Mitä albaani muijiin tuleen ni äpärä muksunne jostain ne käytöksensä ja tavat on oppinut.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10304
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    233
    4722
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    863