matkahuolto kokemuksia?

j.944

Eli siis miten toi matkahuollossa menee toi saapumisilmoituks lähetys, että onko se vain tekstiviestiä, mitä olen täällä lukenut vai tuleeko se postitse myös? Kysyn koska tilaisin kämppikselle syntymäpäivälahjaa, ja hän ei saisi siitä tietää etukäteen. Luottamus postiin meni, kun paketti tuli klo 12 päivällä postiin, ja hain sen klo 13, niin kumminkin tuli seuraavana päivänä saapumisilmoitus postissa. Kiitos jo etukäteen, ja jos näette vaivaa, niin voitteko suositella hyviä vaatekauppoja missä käytetään matkahuoltoa?

14

1788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t

      Itse olen saanut Matkahuollosta kyllä ihan etanapostillakin tiedon saapuneesta lähetyksestä.

    • .........,,,,

      Matkahuolto varmaan toimii mutta minkä takia Linja-Autoasemat hautovat paketteja jopa yli vuorokauden.
      Sitten niitä vielä välitetään muualle s
      Esim Valintataloihin.

    • Mh

      Matkahuolto on paskin pakettejen lähettämisessä, sillä itse kun en saa edes pakettia, kun sielä oli KONEET paskana. Ajatele jos sielä olisi jotain tärkeää ja pakollista niin silloin olisi aika pahajuttu.

    • rahakirstu ja kärry

      Tilaamisesta en tiedä mutta jos myyt jonkun tavaran ja tietysti ostaja on ihan ventovieras niin tulee mieleen käyttää bussiennakkoa (vastaaava:postiennakko) MUTTA kannattaa varautua siihen että vaikka paketti menee perille kahdessa päivässa niin jos vastaanottaja asuu paikkakunnalla jossa toimii matkahuolto asiamies niin kestää 8-14 arkipäivää ennenkun sinun tilille tulee rahat. Kävi minulle juuri näin, kun huomasin että minun myymä tavara oli lunastettu niin tilasin itselleni toisen (myymisen syy) ja perk.. nyt kun pitäisi lunastaa niin rahat istuu matkahuollossa. kaiken lisäksi minulle tulee lisäpalvelu maksua 6,70/pv (varastointimaksu) Kun en pääse lunastamaan omaani. Jos menisi "matkahuollon omalle asemalle" niin rahat saapuvat 2-4pankkipäivässä. Tästä ei ole mainitaa hinnastossa / ehdoissa mutta "usein kysytyt.." löytää maininnan 2-14 päivää riippuen milloin on lunastettu ja missä.. Loput selvisi kun lähetin kyselyn..

    • ((((

      Onhan näitä noutopisteitä kuten Siwa.

    • huono matkahuolto

      Hidasta on ollut matkahuollon toiminta, ei tule perille viestejä.
      Kysyin miksi ei tule viestiä niinkuin ennen, niin sanoivat, että heillä muuttuin järjestelmä ja se on aivan sekaisin ollut nyt pari kuukautta.

      Laskuttavat silti jos menee ns. yliajalle.

      Kannattaa tehdä siitä silloin valitus heidän korvauskäsittelijälle ja pyytää ne rahat takaisin.

    • Onnibus

      Odottakaas kun he hukkaavat tai hajottavat lähetyksen. Sitten alkaa vasta ongelmat.
      Ekaksi käsketään täyttää kaavakkeita ja sitten kuukauden päästä saatetaan kysyä jotain, sen jälkeen taas odotetaan. Suomen hitain on matkahuollon korvauskäsittelijän mihin olen ikinä kohdannut.
      En voi suositella kyllä matkahuoltoa kenellekään, osaakohan ne kuljettaa ihmisiäkään enään,vai meneekö pian nämä uudet firmat ohi?

    • Ruruuue

      Ei niitä kiinnosta kuin raha.

    • nääs

      Matkahuolto ilmoittaa, että 6 minuuttia sitten heille tullut paketti on lähtenyt! Ja paskan marjat, ei se ole lähtenyt yhtään minnekkään vaan seisoo hyllyssä odottaen lastausta. Sitten kun oikeasti paketti lähtee seuraavaan paikkaan odotteleen, on kymmenkunta pirssiä lähtenyt ilman mukaanottoa. Mh ei kommentoi palautteeseen ollenkaan. Toinen esimerki: tilatessa en antanut puh.nroa tarkoituksella. Ihmettelin milloin tuote tulee ja sain ilmon, että ei voi lähettää ilman puh.nroa. Firmalle annoin sitten puh.nron ja paketti lähti liikkeelle ed. kertomuksen mukaan. Kuitenkaan sitä p.nroa ei kuitenkaan ollut lisätty rahtariin. Seurannassa sain tiedon milloin paketti on perillä. Eli kannattaa miettiä mille firmalle antaa kuljetuksen! Saksasta tilaamaani tuotteet tuodaan kotiin asti ja kuriiri soittaa milloin ollaan paikalla molemminpuolin. Kyllä on suomalaisilla nettikaupoilla paljon parantamisen varaa.

    • EttäSellasta

      Voi käydä niinkin, että eivät ilmoita paketin saapumisesta -.-

    • Anonyymi

      Kallis

    • Anonyymi

      Joo älkää vaan ikinä tilatko mistään mitään jos matkahuolto on millään tavalla mukana. Nyt odotellut 100 kg.n pakettia 9 päivää seinäjoelta mikkeliin seuranta näyttää sen olevan vielä seinäjoella mutta kukaan ei tiedä todellisuudessa missä se on. Miten hitossa tollollanen firma voi ja pystyy yleensä toimimaan. Niin ja asuakaspalvelun hinta 2e minuutti onhan businestä.

      • Anonyymi

        tee reklamaatioita ja soita asiakaspalveluun ne on ainoat keinot millä saat ainakin jotain tapahtumaan..... valitsitko ihan itse tuon matkahuollin kuljetus yritykseksi? ehkä opit tästä jotain


    • Anonyymi

      en valitettavsti voi suositella matkahuoltoa. asun vantaalla ja he päättivät laittaa paketin jonnekin tervakoskelle?? niin eihän siinä paljon ole älliä päässä..... kuljettaja varmaan asuu tervakoskella ja halusi tehdä kiusaa. ikävää vain että joutuu itse tekemään turhan työn noutamalla lähetykseni ja toimittamalla sen oikeaan nouto paikkaan.... itselle kuljettajalle aiheutui turhaa työtä niin hän sitä sanotaan tyhmyydestä kärsii koko kroppa

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2143
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1812
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1487
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      118
      1387
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe