Maksullisen Spotify-tilin lopetus

Täysin ulkona

Jos aloittaa premium-palvelun maksamalla Visalla, miten sen saa lopetettua. Onko Spotyfyssä jokin sivu, vai pitääkö se lopettaa Luottokunnan kautta. Musiikkia voi ladata omalle koneelle, säilyvätkö ne siellä premium palvelun loputtua?.

15

6764

  Vastaukset

  • Saa lopetettua, helpin kautta:your account sitten Manage subscriptions and payment... seuraat vaan tarkasti niin sieltä se löytyy.
   Ladatut musiikit säilyy tosin vain siihen asti, kun premium on vielä voimassa. :(
   Mut playlistit tietysti jää.

   • Moi
    Onko kellään tietoa miten lopettaa tili kun sähköpostiosoite lopetettu ja salasana kateissa
    Otettu yhteyttä Spotify Finland osoitteeseen kirjeellä mutta ei vastausta kuulu.


   • Orbea kirjoitti:

    Moi
    Onko kellään tietoa miten lopettaa tili kun sähköpostiosoite lopetettu ja salasana kateissa
    Otettu yhteyttä Spotify Finland osoitteeseen kirjeellä mutta ei vastausta kuulu.

    Apua, itelläni iha sama pulma :0


  • Voisitko auttaa loppuun asti? En osaa enkkua..

   • Kirjaudu netissä spotify.comissa käyttäjätunnuksellasi sisään.
    Klikkaa käyttäjänimeäsi ja valitse "Account".
    Sivun auettua alempaa löytyy linkki "Manage subscriptions and payment".
    Sivun auettua alimmaisena löytyy teksti Manage your subscription ja sen alla linkki "View your options".
    Taas sivun auettua viimeisenä löytyy kohta Still want to cancel your subscription? ja viimeisenä linkki "Click here to continue to the cancellation page".
    Seuraavalla sivulla avautuu liuta vaihtoehtoja, jotka ovat vain syitä miksi haluat lopettaa, joten klikkaa niistä yksi ja paina alhaalta painiketta "Cancel subscription".
    Lopuksi kysytään vielä käyttäjätunnuksesi salasanaa ja piina on ohi. :)


  • Jos poistaa spotify tilin ja on ollut ilmainen premiumin kokeilu jakso, täytyykö spotifysta maksaa enää 30 päivän jälkeen?

  • Ostakaa R-kioskista Spotify premium käyttöoikeus, niin ei mee luottokorttitiedot hungigolle, eikä tilausten peruutus ole noin työlästä. Maksat vain tietyn jakson vuodessa.

  • Olen tilannut Premiumia vuoden ajan ja maksu mennyt automaattisesti tililtä. Nyt rahat kyllä lähteny tililtä normaalisti, Premium ei toimi. Omissa tiedoissa ei ole mitään tilin/kortin nroa mitä poistaa.. enkä sitten saa edes koko käyttäjätunnusta poistettua.. Rahat lähtee tililtä mutta mitään vastinetta en saa niille.. perkeles kun sapettaa. Spotifyn tukikin englanniksi ja vastausta ei saa vaikka laittaa spostia.. APUA :D

   • sama homma. sähköpostiosoite muuttunut siitä millä aikoinaan tein spotify-tilin. kaksi kertaa laitettu viestiä asiasta, ei vastausta. asia unohtui.

    äskettäin katselin tilitietojani ja huomasin että edelleen veloittaavat 9.99€/kk. aikaa tässä siis mennyt varmaan yli kaksi vuotta.


  • Meillä oli spotify vähänaikaa käytössä ja kun lopetimme maksullisen tilin, niin silt menii kk välein maksu 9.99€, vaikka kattoo spotifyystä, niin siellä ei näy enää mitään kortin tietoja. Laitoin viestiä spotifyyhyn ja eivät vastaa mitään. Nyt tehtiin niin että suljimme kortin ja tilasimme uuden.

   En suosittele kenellekkään tota paskaa.

   • Minäkin maksoin 3 kk, ennenkuin sain aikaiseksi alkaa selvittää asiaa: Vaikka spotifyn kautta oltiin lopetettu, maksu meni silti. En todellakaan jaksanut muistaa kuinka se oli aloitettu aikanaan ja siinä se ongelma luultavasti piilikin. Olin ilmeisesti ottanut sen pay palin kautta ja se pitääkin ilmeisesti käydä sitä kautta myös lopettamassa. ( paypal tililtäni löytyi kohta josta piti painaa kohdesta "cancel"). Nyt sit odotetaan, ilmestyykö vielä laskuja visalle... perskeles että tekevät asiat tahallaan hankalaksi!!


  • Ostin Spotifyn kuukauden lahjakortin kokeeksi. Latasin sen androidille. sinne tuli kyllä sen voimassaoloaika, mutta prerium sovellus ei auennut. Vaan sinne tuli linkki että minun pitäisi tehdä jatko tilaus pankkitunnuksilla jolloin se ilmeisesti aktivoituisi. Olen ollut sinne sähköpostilla yhdeyydessä. Viimeisin neuvo sieltä oli resetoida laitteeni että he voisivat tehdä kuvakaappauksen ja sen jälkeen pyrkisivät korjaaamaan asian. En resetoi anroitlaitettani, Koska silloin menettäisin ne lataukset jotka liittyvät ko. aiheeseen. Ja minulla ei olisi mitään näyttöä lahjakortti latauksesta. Katsotaan miten tässä käy, kun kysyn asiaa kuluttajaviranomaiselta.

  • Minulta menee 14,99 kuukaudessa tililtä spotifylle (juuri huomasin tiliotteesta) enkä edes tiedä mistä helvetistä maksan. Vissiin pitää tuo kortti sulkea, kun kerta ei saa vastauksia asiakaspalvelusta. Käytössäni on pelkkä spotify free.

  • Kyllä ärsyttää kun ei saa peruttua millään

  • jorma herrala,lopetan spotifyn koska minulta veloitetaan kk-maksu kahdesti

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   195
   7735
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5285
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4209
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3143