mitä mies halajaa?!

sekaisintunteista

Menin treffeille semmoinen 2,5viikkoa sitten miehen kanssa, jonka olen tuntenut jo vuosia, asumme eri paikkakunnilla ja kaveripiiri on eri ettei ole tullut muuten ikinä törmättyä tähän ihmiseen, kuin vaan jos sovitaan näkeminen.

Olemme käyneet 2v sitten miehen toiveesta myös treffeillä(tämä oli viimeinen kerta kun näin miehen ennen tätä hetkeä), mutta mies oli juuri eronnut naisen petettyä tätä, niin minulla kiinnostus oli todella varovaista ja treffit jäivät aikoinaan siihen yhteen kertaan, en halunnut alkaa siis laastariksi, joten jätin asian tylysti siihen. Mies oli todella kiinnostunut tuolloin, ja yhteydenpito on muutenkin ollut pääasiassa hänen aloitteesta senkin jälkeen. Olemme siis kuitenkin netissä jutelleet aina välillä tämänkin jälkeen vaikkemme ole nähneet.

Olimme nyt kuitenkin ennen uutta jälleentapaamista jutelleet netissä yli puolen vuoden ajan todella tiiviisti, melkeinpä joka päivä, milloin mistäkin, ja keskustelu muuttui romanttisemmaksi muutama viikko ennen tapaamista.
Aloin oikeasti odottaa hänen näkemistään, toisin kuin kaksi vuotta sitten. Annoin itselleni nyt luvan siihen. Ja kaikki meni todella putkeen, olimme ulkona keilaamassa, jonka jälkeen menimme meille, tein ruokaa, juttua riitti ja ainakin minun mielestä oli todella hauskaa, pusujakin vaihdoimme ensimmäistä kertaa, ja vasta myöhemmin sovittiin että jää mun luokse yöksi kun kotimatka oli niin pitkä..
tosi varovaisia oltiin aluksi ja yritettiinkin siinä saada unenpäästä kiinni ja "viattomasti" nukkua, mutta vetovoima sen aikaan sai ettemme pystyneet loppujenlopuksi pitämään näppejä erossa toisistamme. Eli harrastimme seksiä, ja nukuimme sylikkäin aamuun saakka ja vielä päiväkin kului sängyssä kuherrellessa ja jutellessa.

Mies lähti vasta seuraavana iltana takaisin kotiin, ja vaihdoimme pusut vielä ennen lähtöä, tekstailimme koko loppu illan ja pari päivää vielä sen jälkeen, tässä vaiheessa aloitteet olivat molemminpuolisia, eli mies ei yksin ottanut minuun yhteyttä, vaan minä myös häneen.

n. viikko tapaamisen jälkeen yhteydenotot harvenivat ja nyt ovat jääneet kokonaan pois.
Olen yrittänyt antaa tilaa ja koittanut myös olla pitämättä yhteyttä etten roikkuisi ja ahdistaisi miestä. Mutta se on tosi inhottavaa kun olen ehtinyt tässä ajassa ihastua jo hirmuisesti.
Mies on arkipäivät kiireinen, yliopistossa, ja itse olen töissä joten sen ymmärrän. Mutta viikonloput on molemmilla vapaat, ja tiedän sen että mies viettää sen ystäviensä kanssa.

Nyt siis kysyn mielipiteitä, olenko aivan vainoharhainen, vai onko tässä nyt mahdollisesti tapahtunut jotain?
Ensin ajattelin että olisiko se ollut se seksin harrastaminen, mutta aikuisia ihmisiä me tässä ollaan, molemmat sitä halusimme, olimme selvin päin, emmekä ole kuitenkaan täysin tuntemattomia toisillemme se oli erittäin hyvää.

Muistan kun erotessaan mies totesi pari vuotta sitten miten on kaivannut sitä aikaa ystäviensä kanssa mitä hän vietti sinkkuna ollessaan, eikä ollut edes tajunnut sitä seurustellessaan, (exä oli ymmärtääkseni aika avuton, ja niitä joilla ei ole seurustelun alkaessa mitään muuta elämää, minä olen aikalailla vastakohta tähän.)
olisko mahdollisuus että hän nyt luulee että tavoitteenani on pistää hänet häkkiin tulevaisuudessa, jos tapailu jatkuu ja kehittyy??

Olen tosiaankin tippunut kärryiltä ja tämä miettiminen ottaa päähän.

ELI TOSIAAN ULKOPUOLISEN NEUVOJA KAIPAAN.

Koska enää en erota realistista ajattelua haaveilusta, kun niin kovasti tykkään miehestä. :D

Niin, ja olemme molemmat 21-23v.

3

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että tälleen

      On siinä tapahtunut se että mies sai pimperoo joten ei se mitään seurustella halua. Miehet on yksinkertaisii. Jos annat niille pimppiä niin kiinostus loppuu ja mies menee seuraavan luo vonkaamaan

    • Mustavarpunen

      No mitä itse olen ymmärtänyt koko elämäni ajan, annoit sille liian aikaisin.

      • carambola87a

        Joopajoo, pihtaamallahan niitä miehiä saa. Mikäs lesbo feministi siellä kirjoittaa?

        Miehelle ei voi antaa liian aikaisin, mitä nopeammin sen parempi. Jos mies on häipyäkseen se häipyy annoitpa tai et antanut, antaminen sen sijaan, jos mies on oikeasti kiinnostunut sinusta, voi edistää suhdetta paljonkin ja lisätä sitoutumista.

        Mitä tulee aloittajan tilanteeseen niin pihtailit siinä alussa liikaa ja siksi tyrit koko homman. Mitään ei ole tehtävissä joten siirry seuraavaan munaan.

        Tässä miesnäkökulma asiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10536
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2829
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      82
      1418
    Aihe