mitä mies halajaa?!

sekaisintunteista

Menin treffeille semmoinen 2,5viikkoa sitten miehen kanssa, jonka olen tuntenut jo vuosia, asumme eri paikkakunnilla ja kaveripiiri on eri ettei ole tullut muuten ikinä törmättyä tähän ihmiseen, kuin vaan jos sovitaan näkeminen.

Olemme käyneet 2v sitten miehen toiveesta myös treffeillä(tämä oli viimeinen kerta kun näin miehen ennen tätä hetkeä), mutta mies oli juuri eronnut naisen petettyä tätä, niin minulla kiinnostus oli todella varovaista ja treffit jäivät aikoinaan siihen yhteen kertaan, en halunnut alkaa siis laastariksi, joten jätin asian tylysti siihen. Mies oli todella kiinnostunut tuolloin, ja yhteydenpito on muutenkin ollut pääasiassa hänen aloitteesta senkin jälkeen. Olemme siis kuitenkin netissä jutelleet aina välillä tämänkin jälkeen vaikkemme ole nähneet.

Olimme nyt kuitenkin ennen uutta jälleentapaamista jutelleet netissä yli puolen vuoden ajan todella tiiviisti, melkeinpä joka päivä, milloin mistäkin, ja keskustelu muuttui romanttisemmaksi muutama viikko ennen tapaamista.
Aloin oikeasti odottaa hänen näkemistään, toisin kuin kaksi vuotta sitten. Annoin itselleni nyt luvan siihen. Ja kaikki meni todella putkeen, olimme ulkona keilaamassa, jonka jälkeen menimme meille, tein ruokaa, juttua riitti ja ainakin minun mielestä oli todella hauskaa, pusujakin vaihdoimme ensimmäistä kertaa, ja vasta myöhemmin sovittiin että jää mun luokse yöksi kun kotimatka oli niin pitkä..
tosi varovaisia oltiin aluksi ja yritettiinkin siinä saada unenpäästä kiinni ja "viattomasti" nukkua, mutta vetovoima sen aikaan sai ettemme pystyneet loppujenlopuksi pitämään näppejä erossa toisistamme. Eli harrastimme seksiä, ja nukuimme sylikkäin aamuun saakka ja vielä päiväkin kului sängyssä kuherrellessa ja jutellessa.

Mies lähti vasta seuraavana iltana takaisin kotiin, ja vaihdoimme pusut vielä ennen lähtöä, tekstailimme koko loppu illan ja pari päivää vielä sen jälkeen, tässä vaiheessa aloitteet olivat molemminpuolisia, eli mies ei yksin ottanut minuun yhteyttä, vaan minä myös häneen.

n. viikko tapaamisen jälkeen yhteydenotot harvenivat ja nyt ovat jääneet kokonaan pois.
Olen yrittänyt antaa tilaa ja koittanut myös olla pitämättä yhteyttä etten roikkuisi ja ahdistaisi miestä. Mutta se on tosi inhottavaa kun olen ehtinyt tässä ajassa ihastua jo hirmuisesti.
Mies on arkipäivät kiireinen, yliopistossa, ja itse olen töissä joten sen ymmärrän. Mutta viikonloput on molemmilla vapaat, ja tiedän sen että mies viettää sen ystäviensä kanssa.

Nyt siis kysyn mielipiteitä, olenko aivan vainoharhainen, vai onko tässä nyt mahdollisesti tapahtunut jotain?
Ensin ajattelin että olisiko se ollut se seksin harrastaminen, mutta aikuisia ihmisiä me tässä ollaan, molemmat sitä halusimme, olimme selvin päin, emmekä ole kuitenkaan täysin tuntemattomia toisillemme se oli erittäin hyvää.

Muistan kun erotessaan mies totesi pari vuotta sitten miten on kaivannut sitä aikaa ystäviensä kanssa mitä hän vietti sinkkuna ollessaan, eikä ollut edes tajunnut sitä seurustellessaan, (exä oli ymmärtääkseni aika avuton, ja niitä joilla ei ole seurustelun alkaessa mitään muuta elämää, minä olen aikalailla vastakohta tähän.)
olisko mahdollisuus että hän nyt luulee että tavoitteenani on pistää hänet häkkiin tulevaisuudessa, jos tapailu jatkuu ja kehittyy??

Olen tosiaankin tippunut kärryiltä ja tämä miettiminen ottaa päähän.

ELI TOSIAAN ULKOPUOLISEN NEUVOJA KAIPAAN.

Koska enää en erota realistista ajattelua haaveilusta, kun niin kovasti tykkään miehestä. :D

Niin, ja olemme molemmat 21-23v.

3

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että tälleen

      On siinä tapahtunut se että mies sai pimperoo joten ei se mitään seurustella halua. Miehet on yksinkertaisii. Jos annat niille pimppiä niin kiinostus loppuu ja mies menee seuraavan luo vonkaamaan

    • Mustavarpunen

      No mitä itse olen ymmärtänyt koko elämäni ajan, annoit sille liian aikaisin.

      • carambola87a

        Joopajoo, pihtaamallahan niitä miehiä saa. Mikäs lesbo feministi siellä kirjoittaa?

        Miehelle ei voi antaa liian aikaisin, mitä nopeammin sen parempi. Jos mies on häipyäkseen se häipyy annoitpa tai et antanut, antaminen sen sijaan, jos mies on oikeasti kiinnostunut sinusta, voi edistää suhdetta paljonkin ja lisätä sitoutumista.

        Mitä tulee aloittajan tilanteeseen niin pihtailit siinä alussa liikaa ja siksi tyrit koko homman. Mitään ei ole tehtävissä joten siirry seuraavaan munaan.

        Tässä miesnäkökulma asiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe