Paljastava pukeutuminen, pidättekö miehet?

pieni nainen:)

Mitä mieltä olette miehet siitä, jos nainen pukeutuu paljastavasti esim. lyhkäisiin hameisiin tai paljastaviin yläosiin? Kaikki tuntemani miehet ovat sitä mieltä, että sitä parempi ja haluttavampi nainen ja todellinen seksipommi. Ja että mielellään naiset saisivat pukeutua paljastavamminkin, eikä haittaisi, jos pikkuhousut silloin tällöin unohtuvat kotiin. Kaikki tuntemani naiset ovat taas sitä mieltä, että jos nainen tekee niin, on hän kevytkenkäinen horo ja huonoitsetuntoinen tyrkky, jolla on isäsuhteessa vakava särö.

Onko nainen siis sitä miellyttävämpi ja kiinnostavampi, mitä enemmän hän paljastaa pintaa?

83

7124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmä kysymys

      "Onko nainen siis sitä miellyttävämpi ja kiinnostavampi, mitä enemmän hän paljastaa pintaa?"

      Kyllä. Mutta kiinnostava vain paneskelumielessä. Vaimoksi ja kunnon tyttöystäväksi ei kelpaa.

      • Hyvä ihminen

        Totta puhut. En minäkään vaimokkeeksi moista tyrkkyä tahtoisi. Kahden kesken saisi sitten olla vaikka alasti, mutta että kadulla tyrkyttämässä näyttävää naisbodyä muille niin eihän se nyt kävisi päinsä. En sitä minäkään puolimunasillaan kaduilla tepastele.


      • gtyswwe

        Mulle kelpaa.


      • nähty on

        Tuo on ihan pötypuhetta, että tyrkkyä ei nähdä parisuhde- tai vaimomateriaalina. Ovat kuumaa valuuttaa silläkin rintamalla, ei tarvitse kovin kaukaa esimerkkejä hakea.


      • Anonyymi
        nähty on kirjoitti:

        Tuo on ihan pötypuhetta, että tyrkkyä ei nähdä parisuhde- tai vaimomateriaalina. Ovat kuumaa valuuttaa silläkin rintamalla, ei tarvitse kovin kaukaa esimerkkejä hakea.

        Joo on todellakin jos sattuu olee paksu lompakko ja hieno kartano seladrt on näille missukoille kuumaa kamaa. Ihan sähkö miehenkään palkoilla ei näille lahjoja ostella. Puhumattakaan muusta


    • jos tahtoo

      viestiä miehille, että hametta nostamalla mies saa tulla pökkimään, niin mikäs siinä. Tulee vaan mieleen "kävelevä vessa", hajuineen päivineen, ikävä kyllä. Jokainen tekee mitä lystää, en tahdo puuttua.

    • Mies35-02

      Saa vähän horon kuvan jotenkin vaikka ei välttis olisi.

    • jstudan

      Terassilla olutta nautiskellessa toki lyhyet hamoset ja antavat kaula-aukot on viihdyttävää katseltavaa, mutta kumppanitutka ei siitä hälytä.

      Eli yhden yön makuupatjaksi jeesjees, suhteeseen nounou. Nainen miettiköön mitä itse haluaa viestiä kun koluaa karderoobiaan ennen kylille lähtöä.

    • Kyllä kyllä...

      Penikseni mielestä nainen on sitä miellyttävämpi ja kiinnostavampi, mitä enemmän hän paljastaa pintaa. Syvä kaula-aukko terhakassa onnelassa lisättynä pakaraa paljastavaan hameeseen on myös hänen mieleensä nyt näin kevään tullen.
      Valitettavasti yläkerrassa ei suhtauduta asiaan samalla tavalla, varsinkaan jos pikkuhousut jää kotiin, tulee aika bimbomainen (ei kumppani-materiaalia) kuva naishenkilöstä :/

    • 15

      Aloituksen maalaama habitus viestittää halvasta hieman bimbosta jakorasia-lutkasta ja lisäksi mauttomasta sellaisesta. Saattaisi olla jopa alakerran herralle turn-off ( tai sitten pitäisi olla jo valmiiksi aivan hurja ja yläkerran pimentävä kiima kiusana ja sukelluspuku suojana taudeilta ), rajansa kaikessa.

      Jos nainen halua pukeutua maltillisen seksikkäästi, niin parempi valita joko lievä minnari ja peittävämpi yläosa tai päinvastoin, vaan ei molemmat samaan aikaan, sillä viimemainittu tekee halvan vaikutelman.

      Toki nyttemmin kovemmilla kesähelteillä paikasta riippuen tilanne voi olla hieman toinen, mutta silloinkin tyylikkäämpää jompi kumpi linja.

      Ps. Tuo pikkareiden pois jättäminen tai kesken illan käsilaukkuun laittaminen sopii uskolliseen vakisuhteeseen silloin tälöin maustamaan yhteisiä iloja yhteisexi salaisuudeksi. Lisäksi kesäkuumalla voi löytyä vaikkapa turvallinen luontopaikka pienelle nautiskelulle...

      • Anonyymi

        Mitäs tässä p.. lut paljaiksi vaan on sitte helppo tehdä temput On muutenki vaikeeta pukeutua kun on neljä eri vuodenaikaa. Kaikki vaan alasti kaduille ja baareihin on meinaa huoletonta mikä parasta ei tarvii pestä pyykkiä


    • m

      Pukeutukaa naiset näyttävästi ja näyttäkää paljasta pintaa maltillisesti. Korostakaa rintoja, kaulaa, käsiä, sääriä, mitä tahansa osaa mikä teissä on hienointa. KAIKKI miehet pitävät siitä.

      • m

        Anteeksi ei tietenkään aivan kaikki. Jotkut miehet miehistä.


    • mies miettimässä

      Kyllä sitä haluttavampi mitä paljastavampi.
      Myös se tilanteen rohkeus viehättää, ei pelkästään se näky, vaan se kun huomaa että nainen on tosi rohkea ja ei häpeile kehoaan. Häpeilemättömyyteen on vain se syy että ei oo hävettävää, kun paikat on niin kunnossa.
      Nainen voi antaa itsestään fiksun vaikutelman muillakin keinoin kuin vain pukeutumalla, esimerkiksi käytöstavat ja kohteliaisuus, toisien huomiointi ja muutoinkin reipas ulospäinsuuntautunut olemus. Asu saa olla paljastava jos nainen on sellainen luonteeltaan että tykkää paljastaa ja ei kauhistu katseista.
      Hän tykkää sulostuttaa katukuvaa tai piristää jonkun yksinäisen miehen päivää olemuksellaan.
      toki kaikki naiset vihaa, mut jos nainen fiksu, osaa hän käsitellä naisia ja luoda mielikuvan siitä millanen ihminen on ja osoittaa että ei ole syytä vihaan, et vain tunne minua.

      http://1.bp.blogspot.com/-AOdBJroLMuQ/TnDB232JbBI/AAAAAAAADrE/1emnRkNUhS0/s1600/30ausn7.jpg

      Ehkä parhainta paljastavassa pukeutumisessa on se että nainen itse ei tee siitä numeroa ja antaa ymmärtää että hän itse ei kiinitä huomiota että asu on paljastava/liian paljastava. Näin siksikin että kaikki ei saata huomata asun paljastavuutta. Paljastavuus voi siis keskittyä johonkin tiettyyn mieheen tai tiettyyn mies tyyppiin.

      Kiinostavia asuja on myös sellaiset joista ei kauempaa katsottuna näe mitään mielenkiintoista, jopa asu näyttää tylsälle ja sit lähemmässä tarkastelussa huomaakin että asu on todella sähköinen

      http://dev.fansshare.com/celebrity/photos/934_gwyneth-paltrow-pokies-braless-nipples-hot-1661204992.jpg

      Jos pukeutumisessa ja liiassa paljastavuudessa on joku sääntö, ni ehkäpä se mielestäni olisi se että jos pukee erittäin lyhyen hameen tai housut jotka paljastaa todella, ni sit pukee yläosan/paidan sellaisen joka ei ole aivan niin paljastava.

      Ja jos vastaavasti on erittäin avonainen toppi tai mekko tai erittäin rintojen muotoa korostava asu, ni sit pikkasen jarruttelisi et ei oo liian paljastava alaosa.

      tätä jäin miettimään että onko tämä esimerkki hyvästä vai huonosta asuvalinnasta. Tää jättää sanattomaksi

      http://emilianlovise.blogminds.com/uploads/kirsten_dunst_big_03.jpg

      tämän topin kanssa ei ehkä minihametta suominaisella, jotka tunnestusti hyvin tarkkoja pukeutumisestaan.

      http://lh3.ggpht.com/-8Noqkej_Zcs/SYyYJ-7DEgI/AAAAAAAAAx0/T8nMydBim2Q/IMG_4465.JPG

      Rohkeiden farkkujen kanssa voi pukea minkä tahansa yläosan koska farkut on normi housut.

      Minimekossa luonnollisesti huomiota herättää koko kroppa kerralla,joten se saa olla kauttaaltaan seksikäs asu.

      Minimekko ois just mun mielestä kaunis aika napakkana ja niukkana, tulee mieleen italia ja myös korkeat korot. Minimekko on sellainen pikkutuhma juhla-asu, joka nuolee naisen muotoja.

      http://www.bollywoodchaska.com/images/topic_attachement/16061-yana_4.jpg

      http://www.profashionelle.com/wp-content/uploads/2007/12/beyonce-knowles-movies-rock-2007.jpg

      Eniten mun mieilipiteitä herättää MINIHAME. ja olen aika jyrkkä näkemyksissäni?

      Minihame puetaan kun halutaan asu jossa on jotain pientä jännää ja kurittomuutta? Siksi en pidä tiukoista minihameista, enkä siitä että minihameita nyhdetään alaspäin. Minihameen tulee olla vaivaton asu joka ei kiusaa käyttäjäänsä. Minihameessa on joko vilpitöntä seksikkyyttä tai sitten tyttömäistä peikittelevyyttä.

      Kun nainen valitsee minihameen, ni hän valitsee minihameen pituuden mieleisekseen. Kun asu on puettu ja todettu hyväksi jätetään pulinat pois että onko hame liian lyhyt vai turhankin peittävä minihameeksi.

      http://booboothefashionista.files.wordpress.com/2011/01/37835252cxcitefun-1798-too-short-mini-skirts.jpg?w=600&h=692

      On epämukavaa katsottavaa jos nainen olemuksellaaan viestii että hame tuntuu liian lyhyeltä ja sitä tulee nyhtää alemmas aina kun istuu tai kumartuu tai tekee mitä tahansa.Minihame on tietoinen valinta ja sitten sen kanssa eletään, vaikka se paljastaisikin hetkellisesti jotain.
      Tiukka minihame paljastaa enemmän ja rohkeammin, koska se hilautuu ylöspäin. Sellainen ei ole niin viaton ja leikittelevä vaan suoranaisesti rohkea, se ei siksi ole niin luonteva ainakaan suominaiselle.

      Löysä hame istuu vapaammin ja on sikäli peittävämpi.

      Minihameen pukeneen pitää olla varautunut seuraaviin kuviin, eikä pahastua niistä ollenkaan vaikka ne kuvaisi itseään...

      http://www.cybershop.fi/tuotekuvat/210x315/5464-IMG_0761copy.jpg

      http://blog.joinsmsn.com/usr/o/hp/ohpax/1005/4bdf4ba67805c.jpg

      http://files.sharenator.com/wind_vs_miniskirt_26_Wind_versus_Miniskirts-s400x692-23260.jpg

      Väittäisin että todellinen oikea minihame leikittelee ajatuksella että pylly saattaa vilahtaa.

      http://colleenanderson.files.wordpress.com/2012/03/miniskirt.jpg

      Se myytti että naiset ei aina käytä pikkuhousuja on kiintoisa ajatus.

      http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/baadcdac149c25e28035abfb24208d33a9434730_m.jpg

      http://farm7.static.flickr.com/6012/5919359258_f1c03090af_o.jpg

      • just joooooo

        tän kirjotti nainen, joka puolustelee pissis-pukeutumistaan


      • Aivan vtusti linkkiä

        En lukenu yhtään :P


      • mmjjuu
        just joooooo kirjoitti:

        tän kirjotti nainen, joka puolustelee pissis-pukeutumistaan

        Mies tai nainen, niin yleisesti ottaen tällä kaverilla on vähintäänkin erikoiset mielipiteet. Kovasti käyttää kuitenkin aikaa ja näkee vaivaa perustellakseen ne.


      • ????

      • pallit roikkuu vm 94

        Mainio viesti ja höystetty hyvillä, asiaa valaisevilla linkeillä. Kiitos !!!


    • 457457

      No vähän riippuu tilanteesta ja naisesta. Pitää osata myös pukeutua tilanteen mukaan, esim. töissä vähän "säädyllisempi" pukeutuminen on mielestäni ihan asiallista, vaikka mies olenkin. Toiseksi, jos vartalo on pelkkää läski, niin ehkä kannata mitää kireitä vaatteita käyttää. Sen sijaan normaalivaltaloisilla naisilla etenkin kesällä tiukat vartaloa myötäilevät suht lyhyet mekot ovat ihan helvetin seksikkäitä, eikä mun mielestä ole mitään vikaan esitellä hyvää kroppaa.

    • kiva katsella

      No juu, kyllähän sitä aina vilahtelevia tissejä ja peppuvakoa on kiva katsella, mutta en kyllä haluais, että oma muija tyrkyttäis itteensä miehille silleen.

    • Suomalaiset naiset pukeutuvat valitettavan usein liian konservatiivisesti juuri sen leimautumisen pelon takia.
      Itse olen sitä mieltä, että jos on kroppa kunnossa ja on jotain mitä näyttää, ni hittoako sitä piilottamaan! ;)

      Eli kyllä, paljas pinta tehoaa ainakin meikäläiseen. Ja sellainen nainen on minulle myös tyttöystävä ja vaimomateriaalia. En kiinnostu kainoista siveyden sipuleista. =P

      • iuooooo

        Sopii ihan siihen mielikuvaan, mikä sinusta muutenkin tulee: aivoton juntti, jonka kahdessa aivosolussa risteilee vain pari asiaa: vartalo ja seksi. Muuhun ei nuppi kykene.


      • iuooooo kirjoitti:

        Sopii ihan siihen mielikuvaan, mikä sinusta muutenkin tulee: aivoton juntti, jonka kahdessa aivosolussa risteilee vain pari asiaa: vartalo ja seksi. Muuhun ei nuppi kykene.

        Juu teikäläinenhän varmasti pystyykin kartoittamaan meikäläisen sielunmaisemaa muutaman kirjoituksen perusteella. XD

        Kirjoituksesi taitaa kertoa enempi susta (lapsellinen, uskoo naurettaviin stereotyyppeihin, huono itsetunto..), kuin meikäläisen kirjoitukset musta. ;)


      • Tyola
        iuooooo kirjoitti:

        Sopii ihan siihen mielikuvaan, mikä sinusta muutenkin tulee: aivoton juntti, jonka kahdessa aivosolussa risteilee vain pari asiaa: vartalo ja seksi. Muuhun ei nuppi kykene.

        Ei haittaa yhtää


    • 75e

      Antakaa miehet hieman armoa! Mulla on sen verran rintavarustusta (75E) että meinaa tulla esiin jo tavallisella t-paidalla. Vaikka olisi niin sanottu tavallinen biletoppi niin rinnat kohoaa sen verran että rintavaon ja rintojen pyöreän muodon voi erottaa... Tiedostan että joillekin tämä on liikaa, mutta toisaalta on millään haluaisi alkaa mitään tylsiä ja korkeakauluksisia paitoja pitää baarissa kun kuitenkin biletopit kuuluu baariasuun... :) Muuten pukeudun hillittyyn alaosaan kuten farkut tai ylipäätään oikeat housut, ei leggarit ja olen meikin ja tukan puolesta perussiisti ilmestys eli sievät silmien korostukset ja huoliteltu, suoristettu tukka.

      • mies miettimässä

        Kyllä isot tissit on kauniit ja eipä niitä kannata nolostella.
        Silarit on sen verran yleistyneet että isoimpiikaan kokoihin ei enää niin kiinnitetä huomiota ja luomuisen pyöreillä ja isoilla voi liikuskella huolettomasti.

        Tässä ehkäpä yksi luomujen parhaista mitä on silmiini osunut. Koko on mieletön, mutta näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta. Hän on myös ihmisenä omaksunut että kuuluu joukkoon "isotissiset" ja ei tee asiasta numeroa.

        http://i.imgur.com/r7MRU.png

        Kyllä biletystoppi voi olla hyvin avonainen, jos itse tykkää siitä ja nauttii että joku katselee.

        Se on myös naisellista, että on povea, ei push uppeja.

        Mietiskelin suomalaisia tunnettuja henkilöitä joilla on kookkaat luomut ja kaikkien kohdalla käy niin että livenä he ovat muodokkaampia kuin kuvissa?

        Naisia joiden kuppikokoa ei ekana tule miettineeksi, mut joilla mielestäni on yllättävänkin isot on ainakin

        Ravitsemusterapeutti Hanna, joka on juonut jotain voimajuomaa

        http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/tutun_huusholli/713315.jpg

        Myös laulava jääkiekkoilija Kristiina Brask voisi hyvällä omalla tunnolla kokea itsensä isotisseksi

        http://i.ytimg.com/vi/Dpa17f0hrj8/0.jpg

        tässäpä kuvakkeesta tissi-ellu ja koko ei ole hänelle ongelma ja kuvat jopa julkisia! kiitos siitä

        http://kuvake.net/user/[Tissi-ellu]/image/9911573

        ja lisää kuvaketta

        http://kuvake.net/user/kangastus/image/5464419

        Mites sitä sanotaankoaan "rumat koreilee vaatteilla" Kyllä hyvät isot tissit voi olla hyvä pukeutumisen lähtökohta ja riittää jo itsessään antamaan seksikkään vaikutelman ja voi pukeutua bileisiin aika normaalistikin, näyttäen hyvältä.

        Tän neidon ilme vaikuttaa levolliselta ja aivan kuin hän ei kokisi poveaan mitenkään kummalliseksi vaikka varmaan kuppikoossa on tuplattu lahjoja jaettaessa.
        Jos se naista itseään ei häiritse ja voi kääntää sen edukseen ja tilanne muutoikin sua, ni kylläpä se on kaunista.

        http://kuvake.net/user/hhennna_/image/4313373


      • mies miettimässä
        mies miettimässä kirjoitti:

        Kyllä isot tissit on kauniit ja eipä niitä kannata nolostella.
        Silarit on sen verran yleistyneet että isoimpiikaan kokoihin ei enää niin kiinnitetä huomiota ja luomuisen pyöreillä ja isoilla voi liikuskella huolettomasti.

        Tässä ehkäpä yksi luomujen parhaista mitä on silmiini osunut. Koko on mieletön, mutta näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta. Hän on myös ihmisenä omaksunut että kuuluu joukkoon "isotissiset" ja ei tee asiasta numeroa.

        http://i.imgur.com/r7MRU.png

        Kyllä biletystoppi voi olla hyvin avonainen, jos itse tykkää siitä ja nauttii että joku katselee.

        Se on myös naisellista, että on povea, ei push uppeja.

        Mietiskelin suomalaisia tunnettuja henkilöitä joilla on kookkaat luomut ja kaikkien kohdalla käy niin että livenä he ovat muodokkaampia kuin kuvissa?

        Naisia joiden kuppikokoa ei ekana tule miettineeksi, mut joilla mielestäni on yllättävänkin isot on ainakin

        Ravitsemusterapeutti Hanna, joka on juonut jotain voimajuomaa

        http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/tutun_huusholli/713315.jpg

        Myös laulava jääkiekkoilija Kristiina Brask voisi hyvällä omalla tunnolla kokea itsensä isotisseksi

        http://i.ytimg.com/vi/Dpa17f0hrj8/0.jpg

        tässäpä kuvakkeesta tissi-ellu ja koko ei ole hänelle ongelma ja kuvat jopa julkisia! kiitos siitä

        http://kuvake.net/user/[Tissi-ellu]/image/9911573

        ja lisää kuvaketta

        http://kuvake.net/user/kangastus/image/5464419

        Mites sitä sanotaankoaan "rumat koreilee vaatteilla" Kyllä hyvät isot tissit voi olla hyvä pukeutumisen lähtökohta ja riittää jo itsessään antamaan seksikkään vaikutelman ja voi pukeutua bileisiin aika normaalistikin, näyttäen hyvältä.

        Tän neidon ilme vaikuttaa levolliselta ja aivan kuin hän ei kokisi poveaan mitenkään kummalliseksi vaikka varmaan kuppikoossa on tuplattu lahjoja jaettaessa.
        Jos se naista itseään ei häiritse ja voi kääntää sen edukseen ja tilanne muutoikin sua, ni kylläpä se on kaunista.

        http://kuvake.net/user/hhennna_/image/4313373

        Jos korostaa isoja tissejään push upeilla ja jotenkin luo vaikutelmaa erityisesti, ni se on mielestäni jotenkin häiritsevää, liian pistävää ja tilanteesta tulee jotenkin virallinen ja muodollinen.

        Jos nainen tuo povensa esiin luonnollisena, pikemminkin paljasten kuin korosten, ni se on kauniimpaa, jollakin tavalla rennompaa ja tietenkin aidompaa.


      • 75e
        mies miettimässä kirjoitti:

        Jos korostaa isoja tissejään push upeilla ja jotenkin luo vaikutelmaa erityisesti, ni se on mielestäni jotenkin häiritsevää, liian pistävää ja tilanteesta tulee jotenkin virallinen ja muodollinen.

        Jos nainen tuo povensa esiin luonnollisena, pikemminkin paljasten kuin korosten, ni se on kauniimpaa, jollakin tavalla rennompaa ja tietenkin aidompaa.

        no ei oo tapana paljastella tai korostella. Normi rintsikat, normi biletoppi ja rinnat vaan luonnostaan tulee esiin... Toivottavasti herättäen positiivista huomiota eikä väärinkäsityksiä. Sanoin tämän vaan ihan huomiona miehille, että vaikka rintaa näkyy niin ei sitä aina ole tarkoituksella pyritty paljastaan toisilla sitä vaan on povea sen verran että menee nunnakuteiksi jos sitä yrittää peittää.


      • ihmettelenpä
        mies miettimässä kirjoitti:

        Kyllä isot tissit on kauniit ja eipä niitä kannata nolostella.
        Silarit on sen verran yleistyneet että isoimpiikaan kokoihin ei enää niin kiinnitetä huomiota ja luomuisen pyöreillä ja isoilla voi liikuskella huolettomasti.

        Tässä ehkäpä yksi luomujen parhaista mitä on silmiini osunut. Koko on mieletön, mutta näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta. Hän on myös ihmisenä omaksunut että kuuluu joukkoon "isotissiset" ja ei tee asiasta numeroa.

        http://i.imgur.com/r7MRU.png

        Kyllä biletystoppi voi olla hyvin avonainen, jos itse tykkää siitä ja nauttii että joku katselee.

        Se on myös naisellista, että on povea, ei push uppeja.

        Mietiskelin suomalaisia tunnettuja henkilöitä joilla on kookkaat luomut ja kaikkien kohdalla käy niin että livenä he ovat muodokkaampia kuin kuvissa?

        Naisia joiden kuppikokoa ei ekana tule miettineeksi, mut joilla mielestäni on yllättävänkin isot on ainakin

        Ravitsemusterapeutti Hanna, joka on juonut jotain voimajuomaa

        http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/tutun_huusholli/713315.jpg

        Myös laulava jääkiekkoilija Kristiina Brask voisi hyvällä omalla tunnolla kokea itsensä isotisseksi

        http://i.ytimg.com/vi/Dpa17f0hrj8/0.jpg

        tässäpä kuvakkeesta tissi-ellu ja koko ei ole hänelle ongelma ja kuvat jopa julkisia! kiitos siitä

        http://kuvake.net/user/[Tissi-ellu]/image/9911573

        ja lisää kuvaketta

        http://kuvake.net/user/kangastus/image/5464419

        Mites sitä sanotaankoaan "rumat koreilee vaatteilla" Kyllä hyvät isot tissit voi olla hyvä pukeutumisen lähtökohta ja riittää jo itsessään antamaan seksikkään vaikutelman ja voi pukeutua bileisiin aika normaalistikin, näyttäen hyvältä.

        Tän neidon ilme vaikuttaa levolliselta ja aivan kuin hän ei kokisi poveaan mitenkään kummalliseksi vaikka varmaan kuppikoossa on tuplattu lahjoja jaettaessa.
        Jos se naista itseään ei häiritse ja voi kääntää sen edukseen ja tilanne muutoikin sua, ni kylläpä se on kaunista.

        http://kuvake.net/user/hhennna_/image/4313373

        Nyt saavat ne miehet hihkaista, keille on vilpittömästi ok, että oma rakas tyttöystävä laittaa tuollaisia herutuskuvia (kuvake) nettiin kaikenmaailman ilpojen kuolattavaksi?


      • Tähänkö sitä on...
        mies miettimässä kirjoitti:

        Kyllä isot tissit on kauniit ja eipä niitä kannata nolostella.
        Silarit on sen verran yleistyneet että isoimpiikaan kokoihin ei enää niin kiinnitetä huomiota ja luomuisen pyöreillä ja isoilla voi liikuskella huolettomasti.

        Tässä ehkäpä yksi luomujen parhaista mitä on silmiini osunut. Koko on mieletön, mutta näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta. Hän on myös ihmisenä omaksunut että kuuluu joukkoon "isotissiset" ja ei tee asiasta numeroa.

        http://i.imgur.com/r7MRU.png

        Kyllä biletystoppi voi olla hyvin avonainen, jos itse tykkää siitä ja nauttii että joku katselee.

        Se on myös naisellista, että on povea, ei push uppeja.

        Mietiskelin suomalaisia tunnettuja henkilöitä joilla on kookkaat luomut ja kaikkien kohdalla käy niin että livenä he ovat muodokkaampia kuin kuvissa?

        Naisia joiden kuppikokoa ei ekana tule miettineeksi, mut joilla mielestäni on yllättävänkin isot on ainakin

        Ravitsemusterapeutti Hanna, joka on juonut jotain voimajuomaa

        http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/tutun_huusholli/713315.jpg

        Myös laulava jääkiekkoilija Kristiina Brask voisi hyvällä omalla tunnolla kokea itsensä isotisseksi

        http://i.ytimg.com/vi/Dpa17f0hrj8/0.jpg

        tässäpä kuvakkeesta tissi-ellu ja koko ei ole hänelle ongelma ja kuvat jopa julkisia! kiitos siitä

        http://kuvake.net/user/[Tissi-ellu]/image/9911573

        ja lisää kuvaketta

        http://kuvake.net/user/kangastus/image/5464419

        Mites sitä sanotaankoaan "rumat koreilee vaatteilla" Kyllä hyvät isot tissit voi olla hyvä pukeutumisen lähtökohta ja riittää jo itsessään antamaan seksikkään vaikutelman ja voi pukeutua bileisiin aika normaalistikin, näyttäen hyvältä.

        Tän neidon ilme vaikuttaa levolliselta ja aivan kuin hän ei kokisi poveaan mitenkään kummalliseksi vaikka varmaan kuppikoossa on tuplattu lahjoja jaettaessa.
        Jos se naista itseään ei häiritse ja voi kääntää sen edukseen ja tilanne muutoikin sua, ni kylläpä se on kaunista.

        http://kuvake.net/user/hhennna_/image/4313373

        ...tultu?

        Jotain herutus.net kuvia postaillaan.


      • miehinen_mielipide
        mies miettimässä kirjoitti:

        Kyllä isot tissit on kauniit ja eipä niitä kannata nolostella.
        Silarit on sen verran yleistyneet että isoimpiikaan kokoihin ei enää niin kiinnitetä huomiota ja luomuisen pyöreillä ja isoilla voi liikuskella huolettomasti.

        Tässä ehkäpä yksi luomujen parhaista mitä on silmiini osunut. Koko on mieletön, mutta näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta. Hän on myös ihmisenä omaksunut että kuuluu joukkoon "isotissiset" ja ei tee asiasta numeroa.

        http://i.imgur.com/r7MRU.png

        Kyllä biletystoppi voi olla hyvin avonainen, jos itse tykkää siitä ja nauttii että joku katselee.

        Se on myös naisellista, että on povea, ei push uppeja.

        Mietiskelin suomalaisia tunnettuja henkilöitä joilla on kookkaat luomut ja kaikkien kohdalla käy niin että livenä he ovat muodokkaampia kuin kuvissa?

        Naisia joiden kuppikokoa ei ekana tule miettineeksi, mut joilla mielestäni on yllättävänkin isot on ainakin

        Ravitsemusterapeutti Hanna, joka on juonut jotain voimajuomaa

        http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/tutun_huusholli/713315.jpg

        Myös laulava jääkiekkoilija Kristiina Brask voisi hyvällä omalla tunnolla kokea itsensä isotisseksi

        http://i.ytimg.com/vi/Dpa17f0hrj8/0.jpg

        tässäpä kuvakkeesta tissi-ellu ja koko ei ole hänelle ongelma ja kuvat jopa julkisia! kiitos siitä

        http://kuvake.net/user/[Tissi-ellu]/image/9911573

        ja lisää kuvaketta

        http://kuvake.net/user/kangastus/image/5464419

        Mites sitä sanotaankoaan "rumat koreilee vaatteilla" Kyllä hyvät isot tissit voi olla hyvä pukeutumisen lähtökohta ja riittää jo itsessään antamaan seksikkään vaikutelman ja voi pukeutua bileisiin aika normaalistikin, näyttäen hyvältä.

        Tän neidon ilme vaikuttaa levolliselta ja aivan kuin hän ei kokisi poveaan mitenkään kummalliseksi vaikka varmaan kuppikoossa on tuplattu lahjoja jaettaessa.
        Jos se naista itseään ei häiritse ja voi kääntää sen edukseen ja tilanne muutoikin sua, ni kylläpä se on kaunista.

        http://kuvake.net/user/hhennna_/image/4313373

        No minusta suurin osa tässä viestissä linkatuista tytöistä/rinnoista ei ole kyllä oikeasti edes isoja. Suht pieni/normaali koolla varustettuja, jotka on vaan korostaneet avujaan kaikenmaailman push upeilla ja todella todella isoilla kaula-aukoilla. Minusta oikeasti isoista rinnoista voi puhua vasta kun naisen rinnat on D:t tai isommat. Mut makunsa kullakin...


      • rewrw
        miehinen_mielipide kirjoitti:

        No minusta suurin osa tässä viestissä linkatuista tytöistä/rinnoista ei ole kyllä oikeasti edes isoja. Suht pieni/normaali koolla varustettuja, jotka on vaan korostaneet avujaan kaikenmaailman push upeilla ja todella todella isoilla kaula-aukoilla. Minusta oikeasti isoista rinnoista voi puhua vasta kun naisen rinnat on D:t tai isommat. Mut makunsa kullakin...

        Pitkän elämänkokemuksen myötä, olen todennut 99% miehistä ei ole mitään hajua naisten kuppikoosta (eli minkä kokoinen on oikeasti "iso"), ja siitä kuinka isorintainenkin nainen voi näyttää pienirintaiselta tietyt vaatteet (ja alusvaatteet) päällään. Asiaa ei varmasti auta se että vähintään puolet naisista ei tiedä oikeaa kuppikokoaan vaan pukeutuu liian pieniin/suuriin rintaliiveihin.

        Tämä nyt oli tällainen off topic, jolla ei ollut mitään merkistystä, muuta kuin se että D-kuppi ei suinkaan ole mikään mahdottoman iso pääsääntöisesti. Hyvin paljon vaikuttaa se minkä mallinen rinta on, ja minkä kokoinen nainen muuten on.

        Näillä kuvien naisilla voi olla koko mitä tahansa B-kupin ja F-kupin väliltä. Ja ei kyllä mitään moitittavaa, paitsi tietysti se että on laittanut ylipäätänsä kuvansa tuonne. Keski-ikä varmaan 16v. Ja aikuset äijät käy linkaamassa jonnekkin suomi24:een vielä niitä.


    • vaate on vaate

      pukeutua pitää sillain miten sopii. eli lihavat naiset pitää hupppareita ja reisitaskuhousuja. mutta jos joku on huolehtinut omasta ulkonäöstä jumppaamalla niin ei sitä tarvi piiloitella. mutta tietenkin se pitää tehdä tyylillä mikä eroaa prostituosta.

      • tuollainen nainen

        Sopusuhtainen kaunis hoikka vartalo on kauneinta.Kiinteyttä vartalossa pitää olla.Notkeutta ja liikkuvuutta.Ryhtiä ja vielä kaunis hymy päälle.Mitä helvetin väliä siinä jollain tissien koolla on::)))!


    • naisihminen

      Esim. tiukka ja vartaloo nuoleva minimittanen mekko joka kuitenkin on arkisen näköinen ja yläosaltaan niinku tavallinen t-paita ja sen päälle puettuna 2/3 hihainen kauluspaita joka toki kans imartelee muotoja mut samalla peittää lisää yläosaa vaikka mekkokaan ei rintamusta tuo esiin. Sit viel korkkarit jalkaan ja miun mielestä ei oo tyrkkyä vaan sopivasti paljastavaa.

    • mies miettimässä

      Paljastavuus on kaunista ja seksikästä.

      Paljastavuus on pienien totuuksien heittelyä ilmaan. jokainen nainen on vapaa paljastelemaan itseään ja kyse onkin vain siitä että kenellä on jotain mitä paljastella/flirttailla ja heti toinen kysymys että kuka kehtaa ja uskaltaa.

      Paljastavuus ja rohkeus tulee mielestäni aina kytkea vahinkoihin ja siihen et asu on vaan sellanen. Peruspointtina on että nainen valitsee rohkean asun ja elää siinä asussa ihan normaalisti. Asu ei saa liiaksi rajoittaa naista, vaan et siin voi olla ihan normaalisti ja joskus voi vilahtaa jotain pientä.

      Jos nainen tykkää joskus olla ilman pikareita, ni se on seksikästä ja tuhmaa. Asiaa voi perustella vaikka miten. Jos näin tapahtuu lyhyessä hameessa, ni se on ok ja tuolle naiselle ihan normaalia et aina ei saata olla alla mitään. Kyse on rohkeudesta, ei niinkään siltä että miltä se näyttää.
      Lyhyen hameen alta vilkkuva paljas perä, ei eroa millään tavalla siitä et jos naisella on niukat stringit.
      Paljaat pakarat näyttää ihan samalta stringeissä ja ilman. vilahdukset on niin pieniä ja ohimeneviä et kukaan ei pysty sanomaan et onko alla mitä tai ei
      Jos pystyy sanomaan, ni ei oo enää ihan pikkuvilautuksesta oo ollu kyse?

      Lyhyt hame puetaan siksi että se on paljastavampi ja rohkeampi kuin pitkä hame.
      Jos lyhyt hame on jossain ohimenevässä tilanteessa liian pieni ja paljastava, ni se tavallaan kuuluu asun luonteeseen ja on tietoinen riski jonka nainen ottaa jo kotona
      Jos nainen lähtee ulos nyhtämään hamettaan illaksi alaspäin, on se raskasta ja epämukavaa jokaiselle. jos muutaman kerran korjaa hameettaan ni se on ok, mut jos se on neuroottista, ni suosittelisin pidempää hametta kaikkien mukavuuden kannalta.
      Jos nainen peittelee kehoaan ja korjailee asuaan on se merkki et on jotain vaivaannuttavaa ja peiteltävää, jos nainen on asussaan normaalisti ja kokee sen mukavaksi, se viestii et asu on sopiva ja hyvin istuva ja jos jotain näkyy ni se kuuluu asun luonteeseen. Jos nainen tykkää paljastella ni todettakoon et jokainen on nähnyt naisen paljaat pakarat ja sisäreittä, et eipä siellä hänelläkään mitään sen erikoisempaa ja sit tulee vastaa niukaksi sheivattu karvoitus tai posliini. Pimppero on jokaisella naisella, ennemmän tai vähemmän samannäköinen jokaisella.
      Hyvä asu ei paljasta noita yksityiskohtia, mut ne sieltä alta löytynee oli pitkä tai lyhyt hame

      Meni hame keskusteluksi, mut jos pukeutuu rohkeasti on rohkea ja nauttii naisellisuudestaan, se on kaunista katseltavaa ja naisesta tulee sähäkkä vaikutelma. Jos hän uskaltaa sen, ni riittää hänellä elämässä uskallusta ihan arjen perusasioidenkin hoidossa. Jos naisella on kiva kroppa ja vaik ei ihan ois täydellinenkään, mut niin hyvä et siihen voi luottaa, ni se on kaikkien kannalta iloinen asia.

      Rohkea pukeutuminen tulee sijoittaa tilanteisiin ja ympäristöön. Esim joulu on ehkä kuitenkin vähän huono minihameen aika, samoin pomon toimisto. Juhla, bile, arki ja lenkkeily vaatteet eroaa toisistaan. Jos bile vaatteet on pari krtaa kuukaudessa yllä ja ne on rohkeita, ni se tarkoittaa että tämä nainen osaa bilettää ja ottaa bileistä kaiken irti. Pikkarit voi jättää kotiin muutaman kerran vuodessa. Jos olisit tyttöystäväni ni vinkkaisin et pikkarit vois jättää kotiin kovimilla pakkasilla kun on talvi synkimmillään, ensinnäkään ei sitä kukaan huomais tuolla piemydessä ja toisaalta silloinhan sitä eniten elämään tarvitaan jännitystä ja actionia.
      Miksi jättäisi lyhyestä hameesta pikkarit pois?
      -siksi et voi näpäyttää jotain naispuolista kaveriaan "jaa mul ei oo alla mitään, ei palele yhtään kun käyn niin kuumana"
      johon kaveri vastaa
      -oot kyl ihan hullu
      -niin oonkin, mennääks bilettää

      ja voi olla että seuraavalla kerralla ei kaverilla ole alushousuja ja keskustelu kääntyy toisinpäin.. ;)
      Rohkeus on hyvä juttu kun tietää rajansa.
      Rohkeus ja pelko pitää meidät elossa.
      Ehkäpä hieman alipukeutuneena ei tule hakeuduttua aivan epämääräisimpiin joukkoihin ja tulee huolehdittua taksikyyti kotiin.

      • Ubermenschen

        ''Paljastavuus'' eli suomeksi pelkästään mahdollisimman paljon paljasta pintaa esiin näytille EI ole seksikästä tai edes lievästi eroottistakaan.

        Se, että tietää mitä paljastaa, milloin paljastaa ja miten paljastaa on paljon seksikkäämpää ja kertoo suuremmasta tilanteen tajusta, siis siitä että toisinsanoen osaa pukeutua asian/tilanteen mukaisesti, mutta samalla pystyy pitämään yllään seksuaalista vetovoimaansa (korostan kohtaa ''pitämään yllään!'').

        Käsitteet rohkeus ja naisellisuus tuntuvat pahemmin menneen sekaisin täällä eräillä...


    • Ihmettelevä?!

      Vastauksista käykin ilmi mistä kaikki syrjähypyt ja suhteeseen kyllästymiset johtuvat, miehet haluavat kotiin harmaavarpusen ja kuolaavat kaduilla seksikkäiden naisten perään. Toki aloitus taisi olla hieman karrikoitu ja pienenä provona just tähän aiheeseen.

      • GHaha.

        No nimenomaan :D Että näitä paljastavasti pukeutuvia "horoja" voi kyllä käydä nusasemassa, mutta kotona odottaa sitten uskollinen ja säädyllisesti pukeutuva tyttis.


      • Niin nähty
        GHaha. kirjoitti:

        No nimenomaan :D Että näitä paljastavasti pukeutuvia "horoja" voi kyllä käydä nusasemassa, mutta kotona odottaa sitten uskollinen ja säädyllisesti pukeutuva tyttis.

        Ja pukeutumisestako sen voi päätellä kuka on uskollinen ja kuka ei? Etpä taidan tiedää mistään mitään.


    • linkkiä odotellessa

      Mitenhän kukaan ei ole vielä aiheeseen liittyen lätännyt tänne arvioitavaksi sitä Facebookissa viikonloppuna kiertänyttä kuvaa tuoreesta ammatin(/lakin) saaneesta, joka oli lähtenyt juhlistamaan koulun päättymistä puoli ahteria paljaana.. 8D

      • saamasi pitää

      • ei voi olla totta

    • Olen mies

      Pidän kovasti.

    • juuupaseipäs

      Naiset pukeutuvat seksikkäästi vain yhden asian takia,sama kuin meikkauksen kanssa.Itseään varten tietenkin :DSen takia naiset tykkaa aina meikata kun tulevat kotiin ja laittavat korkokengät ja minihameen koska tykkäävät katsella peilistä kuin peppu keikkuu kivasti.

    • Nasira

      Kaverini esittelevät minut "tyttönä jolta ei saa koskaan." Mikä ei ole täysin totta, mutta mietin kyllä kenelle annan ja missä. Silti rakastan kulkea lyhyessä hameessa ja näyttävissä vaateissa ja kengissä. Katseiden kerääminen piristää, oli ne sitten paheksuvia tai ihailevia. Mutta se että kuljen lyhyessä hameessa ei tee minusta julkista omaisuutta saatika huoraa.

      100% vaimomatskua lyhyestä hameesta ja koron korkeudesta riippumatta. "Mä näytän hyvält sua varten." ;)

      • Sirpa-leena

        Mutta kerjäät kuitenkin miesten huomiota pukeutumalla kuin portot. Pahoinpitelikö isäsi sinua vai etkö saanut tarpeeksi rakkautta lapsena?


      • Sirpa-leena kirjoitti:

        Mutta kerjäät kuitenkin miesten huomiota pukeutumalla kuin portot. Pahoinpitelikö isäsi sinua vai etkö saanut tarpeeksi rakkautta lapsena?

        Tai ehkä hänellä on vaan itsetunto kohillaan ja sujut kehonsa kanssa..?! Ilmeisesti toisin kuin sulla...?!


      • eatete

        Mä kyllä vaihtaisin kavereita, jos ainoa esittelykuvailu minkä keksivät on "tyttö jolta ei saa koskaan". Kertoo nimittäin todella paljon koko porukan puheenaiheista. Jos tuollaisissa piireissä liikut, niin älä ylläty jos se mielipide sinusta on kaveripiirin ulkopuolella hieman toinen.

        Kaikella ystävyydellä. Itse olen nainen ja minun puolesta nainen saa ja pitääkin pukeutua niin kuin tahtoo. Enemmän kiinnitän huomiota juttujen tasoon, ja siihen, saako toisesta kaverimielessä mitään henkisesti irti. Löytyy kavereina niitä minari-lyhyt toppi tyyppejä, samoin kuin huppari-kollari -linjalla pukeutuvia.

        Samaa varmaan ne miehetkin pohtivat kumppanin valinnassa, eli sitä että sytyttääkö toinen ulkokuoren lisäksi henkisellä tasolla. Se että ei helpolla anna, ei nyt varsinainen kriteeri varmasti vielä ole. Kuten sanoin kertoo enemmän juttujen tasosta jos joku kuvaillaan noin.


      • Mä ja mun beba
        Sirpa-leena kirjoitti:

        Mutta kerjäät kuitenkin miesten huomiota pukeutumalla kuin portot. Pahoinpitelikö isäsi sinua vai etkö saanut tarpeeksi rakkautta lapsena?

        Olet kyllä itse niin pahantuulinen ja kateellinen, että et ole tainnut itse sitä rakkautta tarpeeksi saada. Minä sen sijaan olen, ehkäpä juuri sen paljastavan pukeutumisen takia? Joo joo, älä nyt vedä hernettä nenään.


      • Anonyymi
        TheOne kirjoitti:

        Tai ehkä hänellä on vaan itsetunto kohillaan ja sujut kehonsa kanssa..?! Ilmeisesti toisin kuin sulla...?!

        Olen 21 vuotias kaunis hyväkroppainen koulutettu. En ole ikinä hyppinyt puoli alasti missään uimarannalla normaali bikinit baariin laitan bileasua mutta ei mitään lian paljastavaa. Minua lähestyy usein 35-45 vuotias avioliitossa oleva perheenisä. Olen huvittuneena seurannut näiden tyyppien iskuyrityksia. Saan selville muutamilla nerokkailla kysymyksilla onko avioiissa. Useimmiten on. Ei tulisi mieleenkään lähteä itseäni yli kymmen vuotta vanhemman ukko miehen matkaan.Ei tosiaan. Hävetkää äijät törkeää


    • Kaapuko päälle?

      Jos on hyvä ja treenattu vartalo mitä näyttää niin miksi ei? Paljastavassa pukeutumisessa, kuten vaikkapa minihameessa, ei ole mitään pahaa. Kunhan tekee sen hyvällä maulla eikä liian paljastavasti.

    • me miehet

      Pidetään.

    • näitä on nähty

      Kyllä peppuuaan näyttelevä on ihan bitch...ei mitään vakavan suhteen arvoista.

    • KylläNäinOnEttä...

      Itsensä paljastelu ja niukka pukeutuminen tyylillä onneksi sattuvat olemaan aivan eri asioita. Kun en ny muuten jaksa ni laitan kuvalinkkiä esimerkiksi.

      Ostin tuollaisen vaimolle kuukausi sitten lahjaksi ja satun kuulumaan tälläiseen hirveään pervolahkoon, joka välillä oikein rohkaisee jättämään ne pikkuhousut sieltä alta pois. Ei silti paljasta liikaa :)
      http://www.jeans.fi/bella-valkea-minimekko-p-12776.html

      Ja sitten toisena vaihtoehtona esitän tälläisen niukan pukeutumisen joka ei pelkästään olisi mistään kotoisin vaan vaatisi ehdottomasti riittävän alaosan mukaansa.
      http://www.jeans.fi/celly-vaaleankeltainen-tuubitoppi-p-11684.html

      Nyt joku ihmettelee että mitä eroa, no toinen mielestäni on erittäin tyylikäs minimekko ja toinen pelkkä toppi johon sopivat tiukat farkut tms oikein hyvin kaveriksi.

      Sitten kun ajatellaan vaikka bikineitä niin vaimollani on yleisimmässä käytössä seuraavanlaiset
      http://www.brazilianbikinishop.com/en/bandeau-bikini-riodesol-tornado-gold-5746.html

      Ja taas esim tälläisiä en hyväksyisi millään
      http://www.teenyb.com/Products/Downtown-Solid-Teeny-Thong-in-White-with-Crystal-Circle__331-6010-22000.aspx

      Kyllä itsevarma, kaunis ja sopivan niukka/paljastava pukeutuminen on parasta mitä nainen (Suomessa siis kesäaikana enimmäkseen) voi päällensä laittaa. Jos ei paljastele liikaa niin sitten se on kyllä äijän katsottava peiliin ja todettava olevansa ehkä jopa liian tarkka omastaan :)

      • jäi lause kesken

        ...Siis jos silti oman vaimon pukeutuminen ottaa pattiin vaikka mitään sopimatonta ei näkyiskään. Eikä tietysti pidäkkään näkyä!


    • 7+15

      Tietenkin nainen on sitä kiinnostavampi mitä kauniimmin ja eroottisemmin on pukeutunut. Jokainen mies pitää siitä, että naisensa näyttää hyvältä ja kääntää muiden miesten katseet. Katsoa saa, muttei koskea. Nämä, jotka väittävät minihameissa kulkevien naisten olevan kelpaamattomia tyttöystäviksi tai vaimoiksi ovat jotain animenörttejä, joilla ei ole vielä ihan täyttä käsitystä elämästä ja oikeista ihmissuhteista.

      • kmhjnbgfv

        Nämä, jotka väittävät minihameissa kulkevien naisten olevan kelpaamattomia tyttöystäviksi tai vaimoiksi ovat niitä naisia, joilla ei ole rahkeita paljastavaan pukeutumiseen.


      • Anonyymi

        Miksi kumppanisi pitää herättää muissa mielenkiintoa. Ponkittako se omaa huonoa itsetuntoa kun oot saanut niin hyvännäköisen naisen. Minä taas en esittele vaimoani miehille eikä hän itseään.Vaimoni on kaunis toiminut mallina. Meillä kummalakaan ei ole tarvetta esittää kellekään mitään. En vie vaimoani ravintolaan siksi että naapuripoytien äijät kuolaisi. Hyi hemmetti vaihdan ravintolaa jos emme saa istua rauhassa kahdestaan


    • vcxvcxvxc

      Eiköhän tässäkin asiassa ole joku raja. Jos pillu paljaana lähtee bilettämään niin kyllähän tuollaista kieroon katsotaan eikä mukaan uskalleta lähteä. Jos taas on siisti, mutta paljastava asu niin ei varmasti ainakaan negatiivisesti vaikuta miehiltä saatuun huomioon.

    • Paljastin tahtomatta

      Olin kerran kesäiltana kaupareissulla nilkkapituisessa pellavamekossani sekä varvastossuissa ja kaupasta pois tullessani oli eräs varsin komea mies jäänyt odottelemaan minua parkkipaikalle.
      Hän oli nähnyt minun menevän kauppaan ja kovasti kuulemma ilahtunut näkemästään ja siksi odotteli minua.
      Mies halusi kertoa minulle että Ilta-aurinko oli läpivallaissut mekkoni ja piirtänyt vartaloni ääriviivat esille. Siinä oli kuulemma seksikäin näky minkä mies oli aikoihin nähnyt. Muuta hän ei sanonut kiitti vain kohteliaasti päivän pelastamisesta =).
      Ovissa kulki kyllä koko ajan isorintaisia nuoria neitokaisia pikkutopeissaan ja minishortseissaan? Minä 158 cm ja A kuppikokoa oleva keski-ikää lähestyvä nainen. Olihan se kiva ilahduttaa toista yrittämättä sitä edes =)

    • Teikäläinen

      Itseäni ainaki ahistais kulkea paljastavissa vaatteissa, ja se on vähän ällöä jos kadulla näkee naisen jolla on korsetti nii että tissit pursuu suuhun, piikkarisaappaat jalassa ja jotkut piukat legginsit, tai jtn... Ei, ei ole kateellisen puhetta sillä vartaloni on juuri semmonen mitä haluaisin sen olevan enkä tarvitse korsetteja tai minihameita näyttääkseni hyvältä tai saadakseni katseita ;) Mutta turhaa sitä valittelemaan., tyyli on jokasella oma.

    • gggggggggg

      Ei ole. Paljas pinta ei itsestään tee kenestäkään seksikästä, miellyttävää taikka kiinnostavaa. Aika usein vaikutus voi olla melkeinpä päinvastainen.
      Asenteesta tuokin on kiinni, jos sellainen on niin sitten on.

    • Vähempi enempi

      Töissä naiset käyttävät lähes poikkeuksetta hameita ja paidatkin ovat yleensä sen verran löysästi napitettu, että kumarrellessa näkee ketkä käyttää rintsikoita ja ketkä eivät. Erittäin seksikästä ja miesten silmää miellyttävää.

      Jos olisivat töissä alasti, niin eivät olisi miellyttävämpiä ja kiinnostavampia, eli siinä mielessä olet väärässä, että mitä enempi, sen parempi. Kohtuus siis tässäkin, eli ei saa unohtaa mielikuvituksen voimaa, pitää paljastaa hieman enemmän kuin olisi kohtuullista, muttei kuitenkaan liikoja :)

    • tiirailija1

      Täytyy sanoa että nättejä ovat naiset noissa eimerkkikuvissa.

    • SAMA KAI SE MIEHILLÄKIN

      Jos hyväkroppainen ja normaalipainoinen mies kulkee kesällä shortsit jalassa ja ilman paitaa, niin tottakai se normaalia naista kiihottaa. Mutta en kyllä kumppaniksi haluaisi.

    • naista_haluava

      Naisella voi olla vaikka mitä päällään sillä naisen kiinnostavuuden ratkaisee moni asia kuten iloiset silmät - aina positiivinen olemus - kauniit kasvot ja moni muu seikka.

      Tyköistuva kesämekko naisella jolla on kaunis vartalo joka paljastaa kiinteät rinnat ja tiukan pepun saa minut haluamaan naista ;)

    • naista_haluava

      Naisella voi olla vaikka mitä päällään sillä naisen kiinnostavuuden ratkaisee moni asia kuten iloiset silmät - aina positiivinen olemus - kauniit kasvot ja moni muu seikka.

      Tyköistuva kesämekko naisella jolla on kaunis vartalo joka paljastaa kiinteät rinnat ja tiukan pepun saa minut haluamaan naista ;)

    • naista_haluava

      Naisella voi olla vaikka mitä päällään sillä naisen kiinnostavuuden ratkaisee moni asia kuten iloiset silmät - aina positiivinen olemus - kauniit kasvot ja moni muu seikka.

      Tyköistuva kesämekko naisella jolla on kaunis vartalo joka paljastaa kiinteät rinnat ja tiukan pepun saa minut haluamaan naista.

    • Mies301

      Sanotaanko näin että sinkulla paljastava pukeutuminen on ookoo. Syy Paljastavaan pukeutumiseen on katseiden ja huomion haluaminen, ei mikään muu vaikka joku kuinka haluaisi muuta väittää. Parisuhteessa en pidä paljastavasta pukeutumisesta julkisilla paikoilla, se saa ainakin itseni raivon partaalle. Miksi tehdä niin toiselle että haluaa muilta katseita. Turhaa provosointia. Jos nainen pukeutuu paljastavasti tulee ekana mieleen että hän haluaa munaa.

      • Anonyymi

        Jos ei muuten miestä saa kuin paljastelemalla julkisilla paikoilla on jossain vikaa vikaa.....


    • Ihminen_24_7

      Alastomuus sinänsä ja vain sellaisenaan ei ole seksuaalista. Alastomuuteen liittyy kuitenkin myös seksuaalisia mielikuvia, vaikka alastomuuteen liittyvät mielikuvat suurimmalta osalta ovat ei-seksuaalisia. Mitä mielikuvaa ihminen siis useimmiten tiedostaa jos ihmisten kesken sosiaalisesti kanssakäy paljastavasti pukeutuneena?

      Yleinen keskustelu näistä asioista ei käytä yhteistä käsitteistöä, eikä ole yhteiseen käsitteistöön koskaan pyrkinytkään. Tämän vuoksi käytäntöjä on vaikea kehittää, ja lainsäädäntö monissa asioissa käytännössä mahdoton.

      Väittäisin myös että suurin osa naisista ja miehistä pitää epämääräistä käsitteistöä jopa suotavana, vaikka samaan aikaan varsin hyvin tietävät että mm. tasa-arvokeskustelujen pohja on silloin heikompi.

    • sfverbgt

      Kun näkee vajaasti pukeutuneen naisen niin alkaa miettiä että pitääköhän tuo itteään tarpeeksi kauniina kun pitää noin paljastella. Rupee tulemaan semmonen vittuuntunut olo, niinku mun nyt sitä sen takia täytys pitää nättinä, että se näyttää mulle vakoa jos toistakin. Vaatteet saa olla ihan kunnolla päällä toki

    • Anonyymi

      Eipä se sillai naisesta sen kiinnostavampaa tee itselle ainakaan kivempi toki ehkä katsella sillai tavallaan taas ehkä jopa huonompi ei jää juurikaan mitään arvailujen varaan mihin kaikkeen nainen olisi valmis kotona si taas jos sattuisi oleen nainen kenenkä kanssa seukkaa ihan kiva ei sillai tarttis miettiä että uskaltaako edes koskea

    • Anonyymi

      En halua nähdä vakoja enkä persetta. Kun istun vaimoni kanssa illallisella ravintolassa. En myöskään irstaita äijiä ruhoineen en kestä tyhmyyttä. Vain kouluttamaton moukka käyttäytyy näin. Tai irstas vanha rikas äijä. Halua istua kauniin vaimoni kanssa syödä ja vähän nauttia juomista kohtuudella. Nämä ovat meidän tärkeitä hetkiä. En pilaa avioliitoani millään

    • Anonyymi

      Sama täällä nautin elämästäni vaimoni kanssa rintasyövästä selvinneena vaimoni koki kovia. Olin vierellä koko matkan ajan. Elämä on sellaista että kukaan tiedä mitä tapahtuu. Toisarvoiset seikat isot/pienet rinnat tai täydellinen vartalo ei ratkaise. Kukaan ei ole täydellinen. Ulkonäkö keskeisyys miltä minä näytän jos se on tärkein oisko syytä miettiä näitä elämanarvot kohdillaan ja itsetunto

      • Anonyymi

        Amen


    • Anonyymi

      Kyllä topit, minihameet tai shortsit kauniilla naisella ovat hyvännäköisiä. Paljaita käsivarsia ja jalkoja voi korostaa, ei tarkoita että olisi halpa lutka. Alushousut pitäisi kuitenkin olla jalassa julkisilla paikoilla.

      Lihaville naisille tällainen vaatetus näyttää hirveältä, mutta he eivät muutenkaan kauniita ole.

    • Anonyymi

      On mautonta pukeutua kuin Iida Vainio, tässä hyvä nyrkkisääntö. Myöskään yli 50-kymppisten naisten ei kannata pitää mini hameita tai rintoja paljastavaa toppia, vaikka hyvä kroppa olisikin; mutton dressed as a lamb.

      • Anonyymi

        Iida Vainio on ihana.


    • Anonyymi

      Paljas pinta kyllä lisää naisen kiinnostavuutta huomattavasti. En ole itse enkä usko muidenkaan miesten erityisesti tykkäävän peittävistä vaatteista naisilla. Naisessa on paljon kauneutta, miksi laittaa se piiloon? Minusta paljastavat vaatteet kertoo epäitsekkyydestä. Jaetaan muillekin sitä hienoa ja kaunista, mitä itsessä on. Etenkin rintavilla naisilla pitäisi olla aina rinnat puoliksi paljaana!

      Kesä on hyvää aikaa kun saa kadulla katsella naiskauneutta. Nykyään osataan onneksi pukeutua lutkamaisesti.

    • Anonyymi

      Kyllä se näin 30 vuotta myöhemminkin aiheuttaa pienen hymyn kareen suupieleen, kun muisteleen 90-luvun kesäfestareita. Silloin saattoi vaimo lähteä liikenteeseen ilman pikkuhousuja minihameessa ja avonaisessa topissa kelin salliessa. Minun puolesta voisi tehdä vieläkin tuon ihan hyvin... tykkäisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe