muuttuuko lähisuhteeksi?

murhe

olen elänyt kaukosuhteessa 3 vuotta, välimatkaa 800 km, näemme noin kerran kuussa. Rankkaa on ollut, mutta tunteet on tähän asti kantaneet. Olen opiskellut kuin hullu että pääsisimme muuttamaan yhteen kun valmistun. Mies ei kuitenkaan oikein meinaa saada ratkaisuja aikaa tapahtuuko tätä vai ei... Asiasta ei puhuta se vaan on, tulevaisuudesta ei puhuta sen oletetaan olevan ja tulevan jossain vaiheessa. Kaikki on niin vaikeaa ja epävarmaa, enkä tiedä olenko nyt sellaisen ihmisen kanssa jonka kanssa jaksan viettää päivät loppuelämäni ajan. Yhdessäollessamme emme tee mitään yhdessä, miehen aikaansaamattomuus väsyttää, hän kuin iso lapsi ja minä olen poikki... Mitä tekisin? Onko tässä järkeä? Ehtiikö pian 22 vuotia aloittaa alusta ja löytää uutta, oikeaa rakkautta?

5

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottakai ehdit vielä, kun olet tosi nuori vielä. Sulla on vielä elämä edessä. Kyllä tapaat parempia miehiä, olen varma. Tuon nykyisen kanssa ei kannata olla, jos on vaikeaa ja ei ole hyvä olla. Katse eteenpäin ja silmät auki vaan! Voimia kovasti! =)

    • ihmemenoo

      "Ehtiikö pian 22 vuotia aloittaa alusta ja löytää uutta, oikeaa rakkautta?"

      On olemassa ihmisiä, jotka eivät vielä tuohon (tai useampaankaan) ikävuoteen mennessä ole ikinä löytänyt oikeaa rakkautta, saatika edes sitä ensimmäistä väärää rakkautta..
      Nainen, realismia kehiin.

    • lareli

      22 -vuotiaana ei todellakaan ole liian myöhäistä!! Minusta sinun ei kannata tuhlata aikaasi sellaiseen suhteeseen, joka ei tunnu toimivan! Olin itse 5 vuotta sinkkuna ja kerkesin tuhlata energiaani ihan turhiin miehiin, pidin kiinni miehistä, jotka eivät selvästikään olleet kiinnostuneita jakamaaan elämäänsä minun kanssani. Olen nyt siis 25-vuotias.

      Sen sijaan että mietit pääsi puhki haluaako miehesi tulevaisuuden kanssasi ja teet paljon enemmän töitä sen eteen kuin hän, sinun kannattaisi keskittyä itseesi ja miettiä mitä sinä itse elämältäsi oikeasti haluat. Luota minuun että kohtaat vielä todella hyvän miehen, eikä sitten enää tarvi miettiä toimiiko vai ei ja haluaako hän samaa kuin sinä vai ei. Ehkä se vie aikaa, mutta vieköön, kyllä se sitten on kaiken sen odottamisen arvoista :)

      Minulla ei ainakaan ole epäilystäkään oman mieheni suhteen ja mekin olemme etäsuhteessa, välimatkaa on n. 700 km

    • Tytt85.

      Ketterästi ehtii. Ite olin just tuon 22 kun tapasin tän aviomieheni. Eikä sillon ees ollu semmosta oloa, että vielä olis ollu pakko löytää joku.:)

    • Minun mielestäsi sinun pitäisi suunnistaa toiseen suuntaan.. nimimerkillä kokemusta löytyy. Itse elelin myös kaukosuhteessa ja tapailimme 2-3 kertaa kuussa. Hän ei halunnut muuttaa kanssani yhteen (asui vielä vanhempien luona,vaikka oli aikuinen mies). Tein parhaan päätöksen,että jätin hänet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe