Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kairest??

iikke90

Millainen firma? Kokemuksia??

18

5947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -est

      Nimen perusteella jotain tekemistä eestiläisten kanssa.... kannattaa tarkistella vaikka YTJ:n kautta vähän tarkemminkin.

    • olvikölvi

      Ei ole eestin kanssa mitään tekemistä, vaan Kainuu-Savo akselilla toimiva pieni orjakauppa. Juutalainen meininki kuten orjakaupan luonteeseen kuuluukin, omistaja pieni, lihava ja itara (saituuden ylin potenssi). Työnantajat, jos haluatte kunnon työntekijöitä niin maksakaa tekijöille sama kuin välitysfirman laskutus, niin tein ja hyvin menee...kaikilla hyvä olla ja kauppa käy!

    • Rtiop

      Lyhyesti ja ytimekkäästi: Välttäkää tätä firmaa viimeiseen asti! Eivät huolehdi sovituista asioista, ja työntekijöitä kohdellaan muutenkin ala-arvoisesti. Eli mikäli mahdollista, niin valitse ehdottomasti jokin toinen työnantaja.

    • tekevä

      Erittäin arvostettu yhtiö ja hoitaa niin työnantaja velvoiteensa kuin myös palkat ajallaan ja hyvin ainoita yhtiöitä jolla on ollut kanttia pitää nimensä jo yli 20 vuotta.

      • Tiedän tyypin??

        Ootko sä se Kairestin tyyppi joka välittää meitä duunareita ja minutkin asiakasyrityksiin??? Kas, kas :) Muille tiedoksi: juttelin Kairestin tyypin kanssa tästä viestiketjusta 17.10. aamupäivästä ja kerroin että netissä kehotetaan Kairestia välttämään työnantajana. Hän kysyi kuinka uusi viestiketju on kyseessä, kerroin etten muista. Ja nyt tänäaamuna uteliaisuuttani itsekin halusin tietää että kuinka uusi viestiketju on kyseessä ja yllätyksekseni huomasin että uusi ja Kairestia puoltava lisäys oli tullut juuri samana päivänä kuin olin keskustellut Kairestin tyypin kanssa viestiketjusta. Kannattaa siis muistaa että niin ikävien kuin kehuvienkin kommenttien takana netissä voi olla kuka vain ja motiivitkin voivat kummassakin tapauksessa olla muuta kuin mitä ensisilmäyksellä näyttää. Pitää osata olla kriittinen lukiessaan nettikeskusteluita, senhän varmaan tiedättekin. Kairestin uutena työntekijänä toivon vilpittömästi että homma pelaa, tässä vaiheessa en käy vielä kehumaan tai mollaamaan näin julkisesti, kun minulla on vasta yksi työpäivä takana.


      • Anonyymi

        Kusetusfirma, suosittelen välttämään. Eivät huolehdi edes omasta henksustaan. Nimimerkkki tietoa on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kusetusfirma, suosittelen välttämään. Eivät huolehdi edes omasta henksustaan. Nimimerkkki tietoa on

        Hei, kerrotko miksi olet tätä mieltä ? Haluan tietää siksi että yritystä haukutaan muttei kerrota todellisia syitä . terveisin työnhakija joka miettii Kairestia työnantajakseen


    • tietämätön

      Tiedän tyypin? No?? Mitkä ovat fiilikset nyt? Olen menossa esihaastatteluun ko. firmaan ja kapaisin myös kommentteja ja kokemuksia.

    • Tietoo1

      No miten meni???

    • tietämätön

      Tietoo: Ihan hyvin meni. Täti oli asiallinen ja allekirjoitettiin sopimus keskustelujen jälkeen. Emmä mitään ihmeellistä huomannut negatiivista vielä tässä vaiheessa ainakaan. Meen töihin sitten kun koulu loppuu keväällä jos en pääse sinne minne eka toiveeni laitoin vetämään. Ihan asiallisen oloinen ihminen, selosti asiat selkeästi ja näytti sopimuksen (luetutti ihan ennen) ja kertoi Kairestin toiminnasta. Saa sit keväämmällä nähdä.

    • tene1

      Palkka tullut aina ajallaan ja asiallisesti lisineen, joustavat työvuorot, työntekijää kuunnellaan ja omiin vuoroihin voi vaikuttaa erittäin hyvin. Ei valittamista, luotettava työnantaja on ollut kun vuoden ajan tässä hommia paiskittu.

      • adessaxx

        juu, muista pyytää arkipyhä korvaus sit erikseen, eipä tipu tilille automaattisesti.


    • siilijärvi

      tein kyseisen firman kanssa o-sopimuksen ilmoitti elokuussa 10 laitoshuoltaja olis siilinjärven kunnan päiväkoti, koulut, palvelutalo. ja terveyskeskus. mut yhtään soittoa eikä töitä ole tarjottu, mut on kaksikertaa ilmoittanut et hakee laitohuoltaja 3-6henk. taas siilinjärven kunnan palveluihin . mitä hyötyä tämmöisistä on???? p.......rs koko firma.

    • talakoohommaa

      Tein just sopim.kyseisen firman kanssa. Tarjolla pientä keikkaa esim.lumityöt/pihatyöt,siivous ym.kotiaputyöt pääasiassa vanhusten luona luulisin? Vasta pari keikkaa tiedossa. Eihän tämä mitä kannattavaa oo kun keikat kestää vaan ehkä 2-3h kerrallaan ja jos ei joka päivä ole työtä. Heitin yhen keikan jo aiemmin(ennen sop.) josta jo yli kk aikaa et paska homma mut se hyvä puoli ettei mitään oo pakko vastaan ottaa jos ei kiinnosta eikä menetä mitään etuuksia siitä.

    • Spacecat123

      Palkat tulee aina ajallaan ja joka arkipäivä on töitä riittänyt.
      Välillä myös lauantaisin

      • kohtuullisesti_sujuu

        Teen silloin tällöin. Palkat tulee ajallaan. On siis vuokrafirma, ei vakituinen työ.


    • Anonyymi

      Keikkaa ei meinaa saada. Mitään ei tarjota ja samaan aikaan hakevat uusia työntekijöitä!
      Kiertäkää kaukaa tämä huihauslafka. Palkka myöskin tes eli pienin mahdollinen jonka saa lain mukaan maksaa.

    • Anonyymi

      Ei tosiaan tarjota mitään vuoroja mut samaan aikaan hakevat uusia laitoshuoltajia?!? Miten voi olla?!? Eikö ole jo laitonta :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe