VALTAPUOLUEET EI NYKYÄÄN JUURIKAAN EROA TOISISTAAN, PELKKIÄ SHAKAALEJA SUOMINEIDON YMPÄRILLÄ ,VALMIINA LOPETTAMAAN UHKEAN BLONDIN JOTA FINLANDIAKSI KUTSUTAAN.
MIKSI TE ANNATTE WALLINIEN JA SUN KIEROJEN SAVOLAISTEN KUTEN KATAISEN OLLA????
KAAPATKAA MAA HALTUU JA PISTÄKÄÄ POLITIIKOT VAPISEMAAN PUOLUE RAJOISTA VÄLITTÄMÄTTÄ, ANTAKAA TUSKANNE TUNTUA SIKOJEN NAHOISSA.
TE HYVÄKSYTTE HILJAISUUDELLA SYSTEEMIT, VOI KATAINEN BTEKI SITÄ WALLIN TÄTÄ. PERKELE, ! AMMATTIYHDISTYSLIIKE, MISSÄ TE OOTTE???
TEIL ON VALTA JA MAHJDOLLISUUS, MUT ONKO SYÖTTÖPORSAAT PÄÄSSETT LIIKAA LIHOMAAN KU EI MITÄÄN TAPAHDU???`HAISTAKAA TE PASKA JOTKA NYHDÄTTE DUUNAREILTA MAKSUT, TEKEMÄTTÄ YHTÄÄN MITÄÄ DUUNARIEN ETEEN.
VITTU MIUN PITÄÄ NOUSSA FINLANDIA EHKÄ JOPA EUROOPAMN DIKTAATTORIK ETTÄ TIEDÄTTE KUI KANSAA PALVELLAAN.
VIIMEEKS ON OLLUT 50-LUVULLA YLEISLAKKO
0
107
Luetuimmat keskustelut
Martinan tyttärestä hieno haastattelu IL
Martina on kasvattanut fiksun tyttären.393998- 102885
Orpo pelästyi, kun asiat tulivat ilmi ? Hallitus ei enää tuekaan Garden hanketta
Pääministerinä Orpo on vastuussa hallituksensa päätöksenteosta. Hallitus päätti avokätisestä tuesta hankkeelle, joka ei298860- 77748
- 82726
- 71701
- 50655
- 37646
- 44617
Mä olen tosi
Ylpeä sinusta 🫂 Ajatuksissani pyydän sulle paljon suojelusta ja varjelusta. Sinua rakastettaan ja susta välitetään. Mui38609