Karaokekisa internetissä

laululintunen78

Nyt se on viimein mahdollista, osoitteessa http://karaokeworldcup.com/competitions voi jokainen osallistua karaokekisaan ihan omalta kotisohvalta :)

Kilpailuissa voi päästä suoraan (ilman aluefinaalia) Karaoke MM Suomen finaaliin, voittaa kylpylälahjakortteja sekä karaoke DVD-sarjoja. Käykäähän tarkastassa!

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pääseekö joku?

      Aika hassulta kuullostaa; mitkä mahtaa olla arvosteluperusteet nettikisassa? Jäähän siinä aika monta osa-aluetta pois verrattuna osakilpailuun; esittäminen, yleisön huomioiminen.... Hyviäkin laulajia tippuu pois semifinaaleissa, kun finaalipaikkoja on rajoitetusti eli tosi hyvä esitys pitää varmaan olla nettikisassa että pääsee suoraan finaaliin. Vai?

      • party laulaja

        Tuossa portaalissa ei pysty hyvää esitystä edes tekemään. Mutta jos joku, vaikka muutama tuttavasi laittaa sulle esitykseesi tykkäyksen (yli 5 tykkäystä), niin lukemani mukaan saat risteilyliput Tallinnaan Viking Linella. Ja tuolla on vielä yksi mun kirjottama juttu tuosta kyseisestä nettikaraoke paikasta, on ihan kokeiluversio vielä.


      • laululintunen78

        Arvosteluperusteethan näkyvät suoraan siinä kisasivulla: yleisöäänestys. Jos oikein lasken niin nettikisasta pääsee jatkoon kokonaiset 12 henkilöä koko vuoden aikana. Eiköhän sellaiselle porukalle ole tehty tilaa, jotta semifinaaleista ei tarvitse ketään jättää pois?

        Kisaan osallistutaan videolla, miksi siinä ei voi esittää ja "huomioida" yleisöä? Yleisössä ei nyt satu olemaan se tietty hieman humalainen kannustaja vaan koko maailma, mutta eihän sen nyt pitäisi taitavaa laulajaa haitata?


      • laululintunen78
        party laulaja kirjoitti:

        Tuossa portaalissa ei pysty hyvää esitystä edes tekemään. Mutta jos joku, vaikka muutama tuttavasi laittaa sulle esitykseesi tykkäyksen (yli 5 tykkäystä), niin lukemani mukaan saat risteilyliput Tallinnaan Viking Linella. Ja tuolla on vielä yksi mun kirjottama juttu tuosta kyseisestä nettikaraoke paikasta, on ihan kokeiluversio vielä.

        Onhan World Cupissa monta asiaa toisin kuin pitempään kehitetyssä Partyssä, mutta sen takia nyt onkin hyvä mahdollisuus ottaa osaa ja esittää mielipiteet jotta saadaan kotimaisin voimin sellainen laulusivusto joka tahdotaan! :)


    • party laulaja

      Kyseinen nettikaroke paikka ei ole lainkaan niin hyvä kuin esim. Karaokeparty.co. Äänitysten laatu on tosi heikko verrttuna tuohon karaokepartyyn. Ei mitään miksausmahdollisuutta. Lisäksi tuo homma, mikä näyttää laulusta saamasi pisteet, ei kyllä oikein toimi. Ja ei mitään huulenheittoa nyt, että jospa en osaisikaan laulaa. siis jos vedät saman biisin aivan samalla tavalla vaikka viisi kertaa putkeen, niin pisteet vaihtelee aivan laidasta laitaan tosi suuresta pistemäärästä aivan pikkuriikkiseen. Ja oma mikkini on kyllä ihan todella hyvää laauta ja toimiihan se tuolla Karaokepartyn puolella.
      Eihän noilla pisteillä sinänäs ole tässä worldcupissa mitään väliä, koska ne näkyvät vain itselle toisin kuin partyssä. Olisi silti kiva tietää, miten laulu sujuu nuotilleen.
      Ja tosiaankin ihan toivotonta on odottaa, että joku painaisi tykkäsy-nappia biisini kohdalla, kun kuulostaa äänityksen puutteista johtuen ihan tavallisen tallaajan lauleskelulta toisin kuin partyssä.
      Onhan tuo worldcup tosin vain beta-versio, mutta ei kannattaisi mitään tuollaista kisaa tässä vaiheessa järjestää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe