parisuhteen ulkopuolista seksiä.

mr82

hei ihmiset!
onko teillä kokemuksia parisuhteen ulkopuolisesta, luvallisesta seksistä? esimerkiksi sellaisissa tapauksissa, missä vaimo (tai miksei mieskin) ei suostu tekemään jotain tiettyjä juttuja kumppanilleen?
meillä piiitkä parisuhde taustalla ja usean lapsen värittämä perhe-elämä kukoistaa. seksikin on kivaa pimeässä peiton alla, mutta alkaessani puhumaan fetissini toteuttamisestani, tuli täysi tyrmäys ja ehdotus josko hankkisin fetisseilleni tyydytystä jostakin "ulkopuoliselta"... olemme keskustelleet asiasta viimeisten kuukausien aikana paljonkin ja nyt ajattelin kysyä toisten kokemuksista! kertokaahan, samanlaisessa tilanteessa olevat/olleet, miten kävi?

12

2009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • memorylove

      Mulla ja avomiehelläni oli sama tilanne. Eri syistä kuitenkin. Juha on selvästi ylipainoinen, joten tietyt seksiasiat ei onnistuneet mitenkään, ja seksi oli lähinnä suuseksiä kumpaankin suuntaan. Sanoin kaipaavani kunnon seksiä, ja sovimme että saan harrastaa seksiä jonkun muun kanssa muutamalla ehdolla. Kunhan se on turvallista (eli tiedän suunnilleen henkilön ja mieheni tietää missä olen) ja että tälle uudelle henkilölle kerrotaan, että haluan vain seksiä, ja että kerron miehelleni heti, jos tuntuu että seksi on minulle niin tärkeää että haluan lopettaa suhteen.

      Teimme sitten näin, ja seksi uuden miehen kanssa oli mahtavaa, ja olin jo unohtanut, kuinka hyvältä se voi tuntua. Nyt on sitten se ongelma, että en tiedä selviänkö ilman seksiä loppuikäni. Juhalla on perinnöllinen sairaus, eikä hän tuosta tule laihtumaan edes peruslihavaksi. Hän on kylläkin maailman parasta aviomiesainesta, huolehtivainen ja rakastava ja vaikka mitä, mutta kiihkeään seurusteluun hänestä ei ole. En sitten tiedä miten lastenhankinta onnistuu kun seksi on niin satunnaista ja epämukavan vaikeaa.

      Selvät säännöt pitää olla, pitää kysyä kumppanilta, mitä tämä haluaa kuulla jutun jälkeen vai haluaako mitään, haluaako kumppanisi tavata tämän fetissisi toteuttajan yms. Toivottavasti oli vähän apua vaikka menikin enemmän minun vuodattamiseksi!

    • mr82

      Kiitos paljon vastauksesta! Kiva kuulla, että muutkin ovat kokeneet samanlaista. Jotenkin tuntuu kummalliselta ainakin näin alkuun (ja joistakin varmaan ihan sairaalta) mutta tässä ei nyt ole kyse mistään pettämisestä, vaan ihan luvanvaraisesta toiminnasta. Asioista, mitä kumppani ei_vain_halua tehdä. Kumppanini ei ole lainkaan mustasukkaista tyyppiä ja luotto suhteessamme on ollut aina korkealla tasolla, joten sen puolesta tuskin tulee mitään ongelmia...
      Pitäisikö homma siis aloittaa niin, että luoda ihan säännöt kumppanin kanssa? Seuraava ongelmallinen asia onkin sitten sen seuran hakeminen... Naiselle ehkä hivenen helpompaa ja varsinkin kun kyseessä on "pelkän seksin" harrastaminen.

      Kuinka kauan Teillä on nyt jatkunut tämä sopimus? Onko ollut miehen kanssa mitään eripuraa sopimuksen ehdoista tms.? Onko miehesi yhtään mustasukkainen?

    • Ei millään väliä.

      Sikamaista: Ei tulis kyllä mieleenkään vaikka sinkku olen. Revit itsesi täsyin rikki. ja alat enenne pitkää inhota itseäsi.

    • memorylove

      "Sopimus" on ollut voimassa nyt.... öö reilu vuoden. Ollaan seurusteltu 3 vuotta josta asuttu yhdessä vähän alle kaks.

      Näinhän se on, että niille, jolla ei vastaavaa tilannetta ole/ ei edes voi syntyä, ei ymmärrä sitä. Juha haluaa mielummin tehdä mut onnelliseksi ja pitää mut omanaan kuin antaa mun kokonaan mennä vaan seksin takia. Sehän on ruumiillinen tarve, ja mun mielestä se on ok niin kauan kun kummallekin osapuolelle sopii.

      Ehdottomasti kannattais aloittaa sääntöjen luomisella, sillä sitten jos/kun tulee se tilaisuus, että joku ohikulkija sattuukin olemaan se, joka auttais sua sun fetississä, eikä säännöt oo selvillä edes sun kummpanin kanssa, menee juttu ihan sekaisin.

      Ainoa eripura on ollut yhteydenpito sit tän satunnaisen henkilön kanssa. Seksi oli niin mahtavaa että mielellään tapaisin hänet vaikka joka viikko, mutta täähän ei luonnollisesti käy mun miehelle. Vähän pitää toppuutella itseään, ettei innostu liikaa kun pääsi hyvän seksin makuun.

      Juha ei ole yhtään mustasukkainen, sillä vastaan rehellisesti, kun hän kysyy mistä tahansa tähän asiaan liittyvästä, ollaan sovittu kaikki "entä jos?" tilanteet ja hän ymmärtää, että tää saattaa olla ainoa tapa pitää mut kokonaan itsellään, henkisesti siis.

      Nyt vain rehellisesti juttu puheeksi, huomatkaa puhua kaikki epätodennäköisimmätkin skenaariot läpi ettei jää häiritsemään. Esimerkiksi että miten sille ulkopuoliselle kerrotaan mistä on kyse ettei hän sit halua enempää, vaikka vakipanoa.

    • mr82

      Hiukan tuossa jo aiheesta keskustelimmekin, ja sovimme muutamista asioista. Vaikuttaa oikein hyvältä näin alkuun. Tottakai itselläkin on pääkoppa aika sekavissa tunnelmissa tän kaiken keskellä, mutta kun asiaa miettii, on tämä ainoa järkevä vaihtoehto. Toinen olisi se, että eroaisimme; Seksin takia, ei tule kuuloonkaan. Meillä muuten KAIKKI asiat sujuvat ja olemme toisillemme niin hyvät elämänkumppanit, että sääli olisi tähän lopettaa... ja vielä lapsetkin siinä sivussa kärsisi. Vielä kun tuo ehdotus ulkopuolisen avun hankkimisesta tuli puolisoltani, niin se huojentaa minun oloa merkittävästi!
      Kumppanini puhui kerran minulle myös siitä, että hän saattaa olla jollain tasolla aseksuaali. Kysyi samassa yhteydessä, että haittaisiko minua, jos seksiä ei olisi ikinä? Siinä yhteydessä tämä ulkopuolinen apu ei tullut puheeksi, mutta nyt palaset ikäänkuin loksahtivat paikoilleen...
      Voin hyvin kuvitella, kuinka "sairaalta" tämä tällainen järjestely joistakin ihmisistä kuulostaa, mutta on tätä asiaa tullut tosiaan omassakin päässä pyöriteltyä jonkinverran...
      Kiitos taas sinulle Memorylove! :)

    • fantasia no1

      Poikaystävälläni on fantasia kahdesta naisesta mutta en tiedä ketään joka olisi halukas joten jos täällä on n. 50-60 v nainen Kymenlaakso-Etelä-Savo alueelta niin ota yhteyttä. Olemme terveitä. Miehellä aika iso se ja hän on hyvin viriili. Haluaa seksiä monta kerta päivässä nam.Hän on hyvin hellä ja kestävä, siisti ja suutelee ihanasti.

      • ~c~

        No siinäpä oli omaperäinen fantasia. Taitaa olla ihan ensimmäinen mies Kymenlaakso-Etelä-Savon alueella joka noin uskaliaaksi on heittäytynyt. Kyllä nyt jänskättää.


    • jartsa

      moikkas. mulla ei kokemusta tollaisesta. mutta ajattele miltä toisesta tuntuu kun olet jossain muualla harjoittamassa fetissiäsi. mutta miksi toinen ei voi suostua? mä annan periksi kyllä kunhan ei kysymys pissa tai kakka leikeistä muuten kaikki käy.ja jos mä en saa tyydytystä vaimoltani. sit eroan vaikka sydän särkyy.mutta luottamus on kaiken aa ja oo.ja sama toisin päin se ois loppu meidän liitto just. t.jartsa

    • ilonpilaaja

      Mitä jos vaan vaihtaisit sen fetissisi siihen pimeässä peiton alla touhuamiseen. Se on kuitenkin paljon helpompi ja varmempi tie ja sen voit aina toteuttaa eukkos kanssa. Mitä enemmän näet tuollaista fetissiä ajattelet sitä voimakkaamin se saa sun pääsi sekaisin ja kohtapuoliin siitä tulee pakkomielle.

      • mr82

        tästähän saatiin oikein hyvä topicci aikaiseksi :) kiitos siitä!
        noin kolmen vuoden ajan olen koittanut tulla toimeen fetissini kanssa ilman että olen siihen mitään tyydytystä saanut, ja ei ihan ongelmitta ole onnistunut... välillä tuntuu että mummojen polkupyöräkin saa kuumaksi! :D ei sitä noinvain pysty unohtamaan kun se kuitenkin on oman pääkopan sisällä ja melkoisen voimakas tunne...
        fetissini liittyy siis pukeutumiseen (ei mitään kakkahommia siis)
        mutta vaimoni ei vain halua olla se "esine" josta kiihotun. tottakai hän on minusta kiihottava ilman noita fetissini varusteitakin! hän sanoo voivansa pahoin niissä tilanteissa ja on valmis vaihtamaan touhuilin siihen, että joku muu sen tekee.
        sääntöihimme kuuluu mm. se, että hänen ei tule saada tietää, milloin mitäkin tapahtuu ja kenen kanssa (reissutyö = voin hoitaa asian työmatkallani).
        nyt kun asiaa on ajatellut enemmän, olen jo alkanut itsekkin empiä tämän toimivuutta... koukkuun jääminen tässä lähinnä pelottaa. miten Memorylove olet pystynyt elämään asian keskellä? voitko koskaan pahoin?


    • memorylove

      Hmm taitaa tulla liian myöhään mun vastaus, en oo ollu linjoilla kuukausiin.

      Ainoa ongelma mikä meillä tästä on tullut, on tietenkin se, että Juha ei tunne olevansa riittävä ja varmasti salaa toivoo etten lähtis kenenkään muun matkaan. Ja mulla se, että en tiedä viitsinkö aina ilmaista, että haluan taas seksiä. Tekis mieli tukahduttaa ne tunteet etten pahentais Juhan oloa entisestään. Eli en saa niin usein kun haluaisin, mutta se nyt ei ole mikään ongelma.

      Sun pitää rakastaa sun vaimoa niin paljon, ettei kenestäkään oo korvaajaks. Mä rakastan Juhaa niin paljon, että en voi kuvitellakaan arkea ilman "meitä", eli ei oo mitään pelkoa siitä, että jäisin liian koukkuun. Pelko siitä, että Juha etsis jonkun jolla on aikaa ja kiinnostusta, sais mut varmasti vähentään seksikertoja, jos sellainen olis vaarassa tapahtua.

      Jos itse epäröi, kannattaa odottaa kunnes oikea henkiö (joka voi toteuttaa sun fantasiat/fetissit) tulee vastaan, jollon sä tiedät uskallatko sä oikeasti tehdä sen vai et. Mulla sinänsä helpompaa kun olen nuori nainen, ja haluan vain seksiä, enkä mitään varsinaista fantasiantoteuttamista.

      Pärjäile, hyvin se menee!

    • tulipa mieleen..

      "Kumppanini puhui kerran minulle myös siitä, että hän saattaa olla jollain tasolla aseksuaali." olisiko tuossa mahdollisuus kaksoissidosviestintään, eräänlainen paradoksi, miten me naiset yleensä asiat ilmaisemme, kun emme ole miehen valintaan/puheisiin järin tyytyväisiä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      952
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      665
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe