tatuointi eternal ink

tattooz

Hei halusin kysellä että, onko kukaan käynyt laittaa tatuointia sellasessa paikassa ku eternal ink? ketä tatuoijista on paras? Hanna, Oona vai se uus saksalainen? minulle on sinne lahjakortti ja tarkotis olis käydä ottamassa leimaa :)

405

39442

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että näin..

      Ei siellä ole enää yhtäkään tatuoijaa. "Saksalainen tatuoija" ei ole tehnyt yhtäkään kuvaa, joita sivuilla näkyy, ei siis ole tatuoija ollenkaan, täysi huijari. Vaadi rahasi takaisin!

    • nasuuu

      Mullakin lahjakortti, aika peruttiin tänään kun tatuioja kuulma saanu potkut työstään. Nooh, odotellaan uutta aikaa...

    • Ink

      Se saksalainen tatuoijahan on liikkeen omistaja, eikai se nyt itelleen potkuja anna?!?!? Kusetuksen makua sanon minä.

    • LMAO!!!!

      Eternal Inkin omistaja Maria nimittää itseään tatuoijaks ja lävistäjäks vaikka ei osaa edes peruslävistyksiä.Ei koulutusta kumpaankaan! Eli tämä saksalainen tatuoija ole edes pitänyt tatuointikonetta kädessä. Citydeal on myös kusetusta. Hintaa tulee enemmän jos on lahjakortti!

    • thitooo

      Kävin kyseisessä liikkeessä, enkä toista kertaa jalallani sinne astu. Lävistykorut lojusivat pitkin pöytiä, lattiat paskaset, muutenkin tosi epähygieenisen näköinen paikka. Satuinpa vielä todistamaan kuinka kahvit keitetään ja vesikannut täytetään bide-suihkun vedestä!! NO NAM!! Pullaa oli ihan sikana tarjolla. Liikkeen omistajakin istui vaan koneella ja pälyili, ei kovinkaan asiakaspalveluhenkinen, tukka takussa, paljain varpain jossain ikivanhoissa tohveleissa vaan haahuili ympäriinsä... Tiedä sit kuinka selvä oli.. Eli en suosittele!

    • Woobiiie

      Onko koko liikkeessä siis vain yksi tatskaaja? Nettisivuilta saa ainakin vaikutelman että tekijöitä löytyy muutama... Miksi nyt yhden potkujen takia lähteä perumaan asiakkaiden aikoja..

    • että näin..

      Liikkeessä oli yksi tatuoija, yksi työharjoittelija ja sitten tämä "saksalainen tatuoija". Kaikki muut on lähtenyt paitsi saksalainen, joka ei todellakaan ole tatuoija. Toki saatte ottaa asiasta omalla vastuulla selvää. Ajat perutaan sen takia koska alun alkaenkaan liikkeessä ei ole ollut kuin yksi tatuoija ja työharjoittelija, saksalaista tatuoijaa ei ole ollut olemassakaan, omistaja kusettaa asiakkaita sekä työntekijöitä.

    • noeinytainakaan

      Ite ostin 130€ lahjakortin tuonne, ajattelin typeryyksissäni että sillä itseasiassa saiskin sieltä jotain niin ettei tarvisi ainakaan hirveesti lisää maksaa. VÄÄRIN.

      Kivalta saivat paikan sivuillaan kuulostaan, kakkua ja kahvia tms. ja itteeni ainakin kiinnosti just se että saisi tytön tekemää kuvaa.

      copy pastaan nyt tähän mitä ollaan kirjoteltu, ihan että tiedätte ja saatte sitten ite päätellä.

      Laitoin jo Grouponille meiliä että saanko perua tän oston ja lupasivat hyvittää rahat takaisin, hyvä näin koska en todellakaan ole tuonne menossa.... laitoin nyt kuitenkin vielä tuonne Marialle että miten ihmeessä edellisessä viestissä luvattiin että kortti käy myös lävistyksiin, ja sitten seuraavassa sillä saisi 30€ alennusta yhdestä. Sehän on sama kun oisin ostanut itselleni 30€ lahjakortin ja tosiaan käyttänyt sen itse, eihän tuossa tule mitään "diiliä" jos saan saman summan alennusta kun olen siitä diilistä jo maksanut.

      Jos liike on Töölössä ja hinnat sen takia noin korkeita, pitäisi varmaan harkita muuttamavansa jonnekkin muuale koska ei tuo liike tuolla tavoin pitkään pystyssä pysy.


      7.4. Moi!
      Ostin teiltä tuollasen diilin (130€) ja mulla on ollut suunnitelmissa jo pidempäänliitteen mukanen kuva oikeen jalan sisäpohkeeseen, aikalailla koko pohkeen kokosena. Mahdollisesti myös jotenki 腐った海でおぼれかけている僕を救ってくれた siihen keskelle :)
      Osaatteko näin suunnilleen sanoo paljonko maksais? Vai olisko parempi vaan kun tulisin suoraan käväseen? :D Ja onkohan teillä kuinka pitkää jonoa tällä hetkellä?

      8.4. Moikka!
      Lähettämäsi luonnos ei tule mielestäni toimimaan tatuointina semmosenaan vaan se vaatisi aikamoisen muokkauksen. Tuolla pohjalta siit tulis suttua mikä ei iholla näytä hyvältä joten suosittelen harkitsemaan jotain muuta. Meillä on lähtöhinnat 90e, tommonen koko pohkeen kokonen projekti menee varmaan 340-420e välille. Tarkempaa hinta-arviota varten tarttis tarkemmat mitat ja tiedon tosta tekstistä että tuleeko se vai ei..
      Terv Hanna,Eternal Ink

      12.4. Moi!
      Joo, ymmärrän kyllä ettei välttämättä näyttäs kauheen hyvältä... mutta onneks mulla on toinenkin vaihtoehto :D elikkäs niskaan silmä, laitan tähän liitteenki että tollanen ihan realistinen sais olla, ei noin iso kylläkään, vaan ihan niskaan, ei tuohon yläselkään :)
      Tuliskohan sellaselle paljonko hintaa ja onko teillä sitten kuin pitkät jonot?
      Kiitos!

      13.4. Moikka!
      HInta riippuu tarkemmasta koosta..
      -Hanna

      13.4 Moi!
      Niskaan tosiaan tulisi että oisko karkee arvio vaikka 10x6cm..
      Voisin tulla vaikka paikan päällä käväseenkin, menis varmaan helpommaks arvioida hintaa kun näkis sitte suoraan minkä kokonen siitä tulis :)

      21.4. Moi....
      Ihmettelen että mikä tässä nyt on meneillään... olen laittanut teillepäin heti perään 13.pv meiliä
      jossa ilmottelin tarkemmin minkä kokosesta kuvasta olis kyse (joka kerralla kestää aika turhan kauan vastata varsinkin kun ei kerran sovi soittaa tai ilmeisimmin tulla paikan päällä käymään vaikka olen sitäkin ehdottanut jo useamman kerran..) eikä teistä siltikään kuulu mitään takaisin.
      En nyt ymmärrä miten tämä tuntuu olevan näin vaikeeta, ettekö halua varmaa asiakasta vai?
      Yleensä en rupea vittumaiseksi, mutta ei tämä kyllä teidän puolelta hirveän hyvää asiakaspalvelua ole.... jos teistä ei nyt vaikka keskiviikkoon mennessä kuulu mitään, annan asian olla ja sovin sitten vaikka Grouponin kanssa tuosta rahojen takaisin saamisesta yms. joka kyllä harmittaa jo nyt kun aika hyvät odotukset oli teistä.

      22.4. Moi!
      Kiireen takia meillä on kaikki varaukset sähköpostilla ja suunnittelu paikanpäällä on 90e tunti. Jonot on kuukauden päähän joten näissä sähköpostivastauksissakin kestää aikansa. Hinta-arvio on 230-260e.
      Eternal Ink

      22.4.
      Okei, kiitos tiedosta!
      Onko tuo diili muuten vaan tatuointeihin, vai voiko sen käyttää myös lävistyksiin?

      23.4. Terve!
      Nimeni on Maria ja minä ohjaan Teitä ajanvaraukseen liittyvissä asioissa tästä päivästä lähtien. Anteeksi todella pitkästä vastausajasta. Seuraava vapaa aika ois vasta 15.5 klo 11 tai myöhemmin. Hinta-arvio on 230 e (10x6 cm). Miltä se kuulostaa?
      Ja kyllä, lahjakortin voi käyttää myös lävistyksiin.
      Kiitos!
      Terveisin,
      Maria
      Eternal Ink

      24.4 Moi!
      Kiitos vastauksesta :)
      Mietin vielä tuota tatskaa, mutta voisin tulla muutaman lävistyksen ottaan siinä välissä. Varataanko niihinkin aika ja jos kyllä niin onko millanen jono silloin? Ja paljonko maksaisi molemmat nännit sekä septum?
      Kiitos vielä kovasti mukavasta vastauksesta!

      27.4. Hei!
      Kaksi nänni-lävistystä sekä septum maksaisi 148 euroa, mutta kun Teillä on lahjakortti niin yhden lävistyksen, esim. septumin saatte 30 eurolla, eli koko hinta ois 119 euroa. Seuraava vapaa aika ois ma 7.5 klo 10. Sopiiko se?
      Kiitos!
      Parhain Terveisin,
      Maria
      Eternal Ink Tattoo And Piercing

      • mitä??

        miten voi olla noin kallista? itse kyynärpäästä ranteeseen saakka olevan tekstin 150e, kannattaa käydä tampereella studio 52 :)


      • No enpä nyt tiedä
        mitä?? kirjoitti:

        miten voi olla noin kallista? itse kyynärpäästä ranteeseen saakka olevan tekstin 150e, kannattaa käydä tampereella studio 52 :)

        Itse tatuoijalla ei mielestäni ole minkäänlaista suunnitelutaitoa, eli jos meinaa mennä sinne leimattavaksi, niin pitää varautua siihen että on valmis kuva mukana. Tietty jälki on parempaa kun tuola eternal inkissä, mutta parempiakin paikkoja Tampereelta löytyy useita!


    • dore

      just jooo :D eihän siellä ole edes tatuoijia niin miten jonot voi olla kuukausien päähän :D

      • En tuonne silti mene

        Kai sitä jonoa muodostuu jos ei ole tatuoijaa :DD


    • susssuu......

      kyllä mulle sanottiin et siellä on tatuoija paikalla ja ajat on ja pysyy

    • järki käteen

      Pakko kyllä ihmetellä että kuka kumma sielä kuvia tekee kun ei edes nettisivuilla ole mainitaa ihmisestä.. Luulisi että jos on kunnollinen paikka ja hyvä tatuoija niin sitä kyllä mainostaisi kunnolla ja näkyvästi. Tollanen haamutatuoija sais mut kyllä perumaan ajan ja nopeesti... Eli ottakaa nyt hyvät ihmiset selvää mihin olette menossa, tatuointia kun ei niin vaan pois saa.

      • habibii

        Ainakin noiden facebook sivuilla joku asiakas oli kirjoittanut, että taskaajan olisi kannattanu harjotella vielä muutama vuosi ennen ku menee ihmisille kuvia hakkaamaan...


      • asfegt

        Kuvat on poistettu negatiivisen palautteen vuoksi??
        Itse muistan sieltä vain jonkun harjoittelijan töitä.
        Kun itseensä harjoittelijaksi mainostaa vastuu on tatuoinnin ottajassa.

        Olen käyttänyt itse harjoittelijoita kuvan otossa, mutta vain, jos heidän piirroksensa on tyydyttäviä. Tällöin tietää ettei ihan shaibaa saa.
        Kyseiseltä harjoittelijalta en olisi kuvaa ottanut kylläkään.


    • thitoooo

      Muistat sieltä harjoittelijan töitä? Eihän siellä ollut edes harjoittelijan töitä esillä! Niitähän ne ihmiset toivoi näkevänsä, mutta artistikohtaisia kansioita ei koskaan tehty. Harjoittelija ei edes tehnyt kuvia siellä.. Olis ihan kiva tietää, että mitähän kuvia mahdat muistaa, kun ei niitä ole koskaan edes ollutkaan. xD

      • asfegt

        Heh...ehkä kuvittelin ne harjoittelijan töiksi, kun siltä näyttivät.


    • jepppppp

      Joo kyllä mä ainakin jätän menemättä. Jos en saa diilin 25e takasin, ni eipä haittaa. leima on kuitenkin ikuinen ja kun ei ole edes luonnoksia tullut saati viesteissä kerrottu kuka tatuoinnin tekee!

    • luigi&mario

      eternal ink tattoo and piercing helsinki

      en suosittele

    • miilukka

      onko kukaan käynyt viime aikoinan nyt siellä. Itsellä samanlaisia kokemuksia kuin yllä kirjooittavalla "einytainakaan"

      todella vaikeen tuntosta saada aikaa,kuvaa ym. meille piti alunperin suunnitella peitekuvaa jota ei ikinä saatu aikaiseksi. nyt kuulin että tekijä saanu potkut sieltä ja nyt siel häärää joku maria.

      luulin ett nyt asiat alkaa luistamaan ja saadaan ajat ym. kuntoon ja niin saatiinkin mutta TÄMÄ EI OSAA KYLLÄ TEHDÄ TATSKOJA. ei ainakaan ole ammattilainen!!!

      harmi kun en löytänyt tätä ketjua aikaisemmin täältä vaan nyt kun on jo myöhäistä :(

      harmi kun tänne ei voi laittaa kuvaa mistä jengi näkis minkä laatusta kuvaa tuolla on luvassa....en tiijä minne ottasin yhteyttä asian tiimoilta.kuluttajasuojaan vai?

      • saraaaaa...

        Kannattaa tehdä valitus. Monet varmasti sen kotisivun kuvien perusteella tehnyt ostopäätöksen, ja nyt käykin ilmi että siellä ei ole se sama ihminen niitä kuvia tekemässä! kuvat hävinneet sivuilta sen tyypin lähdettyä nimittäin. Kannattaa myös puskaradion sivuille tehdä paikasta juttu, koska ihmisten arvostelut on tärkeitä.


    • werttii

      Niin, jos oot hankkinu lahajakortin jonkin "diilin" kautta jää suojasi varsin kapeeksi.
      Siis jos studio on valmis kuvasi tekemään ja lahjakortissa lukee vain studion nimi tekijänä.

      Itsekkin jos jonkinlaisen diilin kautta katsellut halvennushintoja, mutta jättänyt ostamatta lahjakorttia, kun studion kuvien taso ei ole ollut tarpeeksi korkea.
      Tietty täs yhteydes pitää mainita se, et jos esim. studiossa työskentelevä mainitsee itsensä harjoittelijaksi se on aivan ok.
      Mutta, jos mainostaa studiota ja siellä työskenteleviä ammattilaisiks vaikka työntaso on harjoittelijan tasolla ollaan ohjaamas asiakasta harhaan.

      Mutta loppupeleissä jokainen on vastuussa itse valinnoistaan. Kannattaa tutustuu mestoihin oikeesti ajan kanssa. Eikä sokaistua halvennetuista hinnoista.
      Ton kyseisen studion toimintaan ja tasoon en osaa sanoo mitään.

    • tattooloverr

      Kyllä siitä diilistä saa rahat takaisin kun vaan sinnikkäästi jaksaa olla sinnepäin yhteydessä.
      Itse tein silloin Hannan (lähteneen tatuoijan) kuvien perusteella päätöksen, että tuonne liikkeeseen menen, ja ostin lahjakortin. Kun Hanna lähti, niin myös minä asiakkaana, koska nyt en tiennyt millaista jälkeä tämä toinen (huhujen perusteella 2v tatuointeja tehnyt) omistaja tekisi. Tosin missään vaiheessa minulle ei edes vastattu kuka tämän tatuoinnin nyt tekisi.
      Ja tatuointipäivää edellisenä iltana (sunnuntaina) tämä omistaja laittaa sähköpostia että peruu ajat lääkärin vuoksi, ja vasta tässä vaiheessa kyselee (jo annetusta luonnoksesta Hannalle) että minkä kokoista ym tulisi olla, eli ei olisi ollut seuraavana päivänä kuva valmiskaan. Puhelimeen ei vastattu, eikä soiteltu takaisin päin. Nyt aika suositusta/hyviä arvosteluja saaneesta liikkeestä. Täst edespäin ennemmin maksan vähän enemmän, ja jonotan kauemmin, hyvästä jäljestä ja luetettavasta paikasta. Tatuointi on kuitenkin ikuinen.

    • miilukka

      Laitoin myös itse tuonne eternal ink facebook sivuille tänään kommentin että onko kukaan käyny viime aikoina ottamassa siellä tatskaa ja ETTÄ OLEN ITSE PETTYNYT! kommentteja kaipailisin.....NIIN SIELTÄPÄ ON SE KOMMENTTI HÄVINNY NYT POIS ELI POISTETTU!!!! hoh hoijaa!!!!! täytyykin varmaan seuraavana laittaa kuvaa sinne tästä mun tatskasta niin katotaan monta peukkua tulee ;))

      • doreee

        siellä oli joku muukin pistänyt negatiivista niin se otettiin heti pois. pitää tonne puskaradioon tosiaan kirjottaa oma mielipide paikasta ni ompahan sit ainakin oman varotuksen sanan paikast sanonu..


      • Böö1234

        hei.. millasen kuvan se sulle teki? :/ ja millä nimel tämän "tatuoijan liikkeen" löytää fb:stä?


      • jepppeeee
        Böö1234 kirjoitti:

        hei.. millasen kuvan se sulle teki? :/ ja millä nimel tämän "tatuoijan liikkeen" löytää fb:stä?

        http://aijaa.com/0064210220366

        ja fb sivun hän on poistanut. Kuva ja varoitus hänestä lähtenyt kiertämään.


    • plaaaaahhhhh

      Toiv. ei se pulju kauaa enää pystys pysy. Laita kuva hei, ois "kiva" nähhä se!

    • Etiäpäi!

      Laita se kuva facebookkiin, niin aletaan jakamaan sitä. Aiemmin on jo yritetty levittää tietoa tän paikan huonoudesta, mut huonolla menestyksellä. Nyt kun on kuva todisteena, voi levitä paremmin.

      Linkitä sitten tänne se kuva.

      Ja tosiaan, sinne Eternal inkin sivuille on turha laittaa mitään, kun se omistaja poistaa kaikki viestit ja sit estää kyseisen henkilön kommentoinnin sinne.

      Ja vie asia eteenpäin. Valituksia kyseisestä firmasta on tehty muiltakin tahoilta.

    • EternalHATRED

      Joo joku tos ylempänä sano jotain et on kuullu et se Maria ois tehny tatskoja 2v,ei kyllä pidä paikkaansa.Kyseinen horatsu ei oo ikinä tehny minkäänmoista tatuointia iholle. Joten ihmiset - älkää herranjumala ottako sieltä - kiskontaa,huono asiakaspalvelu,valehteleva pomo joka väittää tekevänsä tatuointeja yms...paskempaa tatskamestaa saa etsiä...

    • justmeeeee
    • plöööö

      On kyllä tyyppi kun poistaa vähänkin arvostelevat ja neg viestit jos ei oo ollu ihmiset tyytyväisiä jälkeen ni sivuilta pois. :D kertoo myös paikasta paljon jos houkuttelee asiakkaita tarjoushinnoin ja mainitsee että ajan saa samalle viikolle... ,

    • ...

      Blokkaa jokaisen joka antaa negapalautetta. Minullakin tämän marian tekemä todella huono kuva kädessä enkä pääse siitä sivuille kertomaan ja muita varoittamaan.

    • ärrrrrrrrrrr

      eiks tästä vois jo johonkin "ylemmälle" ilmotella? nää nyt on ainoot paikat missä pääsee täst paikast kirjottelee/ihmisiä varottelee.

    • sghs

      Ompas huonoa toimintaa kyseisel liikkeellä.
      Ei taida tajuta, että maine menee koko studiolta, tai on jo mennyt siis.

      Liikkeen hoitajan olisi pitänyt palkata jollakin ilveellä edes kohtalainen tekijä mukaan toimintaan. Nyt se on jo liian myöhäistä, maine on kiirinyt jo jokaiselle tekijälle.

    • miilukka

      joo,mä tuolla ylempänä kirjoitinkin että VALITETTAVASTI kerkesin tatskan mennä ottamaan kun todellakin odotin että liikkeessä on nyt jonkin sortin ammattilainen tekemässä kuvaa ja että osaa tehdä.ja mulla oli valmis malli ja kuva mimmosen halusin..... ja lopputulos on kaamea. en edes ilkeä näytellä sitä kellekkään..... maria on luvannut korjata tatskan ja hänen töillään takuu mutta kuka hullu uskaltaa mennä ottamaan paskaa paskan päälle...

      • miilukka

        http://aijaa.com/0064210220366

        tuolla se nyt on.....HÄVETTÄÄ näyttää noin karseeta tatskaa mutta varoituksen sana muille että tällasta jälkeä saa


      • miilukka
        miilukka kirjoitti:

        http://aijaa.com/0064210220366

        tuolla se nyt on.....HÄVETTÄÄ näyttää noin karseeta tatskaa mutta varoituksen sana muille että tällasta jälkeä saa

        eli tossa vasemmalla puolella on siis alkuperäinen luonnos ja lopullinen tatska että mimmosen halusin ja oikealla puolella on lopputulos!!!!!


      • Pullisk
        miilukka kirjoitti:

        eli tossa vasemmalla puolella on siis alkuperäinen luonnos ja lopullinen tatska että mimmosen halusin ja oikealla puolella on lopputulos!!!!!

        Mites täällä kaks eri ihmistä linkittelee samaa kuvaa omana tatskanaan?


      • EiEternalinPuolellaSilti
        Pullisk kirjoitti:

        Mites täällä kaks eri ihmistä linkittelee samaa kuvaa omana tatskanaan?

        Niimpä. Ja miten kellään muulla ei ole kameraa ja todistusaineistoa omista sotkuista? Ois uskottavampaa jos ois enemmän kuvia! :)


      • ??
        Pullisk kirjoitti:

        Mites täällä kaks eri ihmistä linkittelee samaa kuvaa omana tatskanaan?

        Ketkä kaksi eri henkilöä kuvaa jakaa?


    • Valentiino

      Toihan on nyt tehty ihan päin peetä, ja jo lähtökohtaisesti asetelma ihan pielessä että koitetaan kopioida toisen valmis tatuointi jostain kuvasta.. Eli on siinä kuvan ottajallakin peiliinkattomisen paikka vaikka on huonosti tehty toteutuskin.

    • hgiö

      No okei. Tuostahan näkee myöskin sen ettei tatuoijalla ole laisinkaan taiteellista näkemystä ja tajua valoista ja varjoista.
      Itse käynyt harjoittelijalla ja aina saanut hyvää jälkeä. No tyyppi onkin taiteellisesti lahjakas.
      Niin ja kyl tuossa on enemmänkin tatuoijalla peiliinkatsomisen paikka. Hyvin harva tatuoija suoraan mallista kopioi vaan muovaa kuvaa sieltä ja täältä, että tatuointi on yksilöllinen.

      Eli kyl mun mielestä tatuoijan täytyy olla taiteellisestikkin kyvykäs. Siitähän on täälläkin puhuttu joskus. Tuo kuvan esimerkki on niin oiva malli taiteettomuudesta sekä myöskin tatuoimisen hallitsemattomuudesta.

    • miilukka

      siellä ei tullu tatskan suunnittelusta mitään.alunperin mulle piti peitekuvaa suunnitella siellä mutta tuotti kuulemma päänvaivaa ja ei saatu aikaiseksi koskaan. sitten ehdotettiin että josko jostain valmiista mallista tehtäis ja mulle laitettiin ehdotus,en kuitenkaan halunnut sellaista vaan etsin itse lopulta jonkun kivan mallin....

      Minut on estetty kommentoimasta mitään facebookin eternal ink sivuille sekä just huomasin että en voi enää yksityisviestiäkään laittaa heille!!!!!!!!!!!! Minut on blokattu kokonaan .....

    • Petraaaa..

      Millukka, käy ihmees korjauttamas jossain ihan muualla toi kuva, ja kuluttajasuoja asiamiehelle yhteyttä korvauksista, sillä myyjä on aina vastuussa viallisesta tuotteesta/palvelusta. Jos siellä sanotaan korvaus on se, että korjaa sen ni se on ihan turhaa koska ei sillä oo ammattitaitoa sitä korjata, jos sillä ei oo ees ammattitaitoa tehdä moista!

      • Petraaa.....

        Hyvä suomenkielentaito miul! mut kuiteskin, tuo jälki on ku jonkun lapsen tekemä. Ei mitään tietoo varjostuksista/väreistä.


      • ÖÖÖHH ja puuh
        Petraaa..... kirjoitti:

        Hyvä suomenkielentaito miul! mut kuiteskin, tuo jälki on ku jonkun lapsen tekemä. Ei mitään tietoo varjostuksista/väreistä.

        Tatuoijan työhön EI OLE MITÄÄN valmistavaa tutkintoa hyvät ihmiset! Eli `ammattitaito` on kuluttajan/katsojan silmissä. Toiset osaa ja toiset ei, kului vuosia miten paljon tahansa.Toisen mielestä hyvä , toisen täytä peeeeeetä. OTTAKAA itsekin vastuu valinnoistanne ja menkää sellaiselle `ammattilaiselle` kenen töistä itse pidätte. Sellainen tatuoija joka osaa työnsä ei city DIILEJÄ kerkeä edes ajatella.
        Halvalla hyvää ?? :) Huooohhhhh...
        Jos myyjä myy virheellisen tuotteen on hänellä aina ensisijaisesti KORJAUS mahdollisuus. Kaupan purku kaikkine lisineen tulee viimeisenä vaihtoehtona.


      • Cubix63
        ÖÖÖHH ja puuh kirjoitti:

        Tatuoijan työhön EI OLE MITÄÄN valmistavaa tutkintoa hyvät ihmiset! Eli `ammattitaito` on kuluttajan/katsojan silmissä. Toiset osaa ja toiset ei, kului vuosia miten paljon tahansa.Toisen mielestä hyvä , toisen täytä peeeeeetä. OTTAKAA itsekin vastuu valinnoistanne ja menkää sellaiselle `ammattilaiselle` kenen töistä itse pidätte. Sellainen tatuoija joka osaa työnsä ei city DIILEJÄ kerkeä edes ajatella.
        Halvalla hyvää ?? :) Huooohhhhh...
        Jos myyjä myy virheellisen tuotteen on hänellä aina ensisijaisesti KORJAUS mahdollisuus. Kaupan purku kaikkine lisineen tulee viimeisenä vaihtoehtona.

        Mulla on 7 tatuointia ja 4 kpl on samalta tatuoijalta ja on hänkin laittanut tarjouksen tuohon diilijuttuun, mutta tosin hänen tarjous oli vanhan tatuoinnin laserpoistoon. Hänelläkin on ollut harjoittelija (josta on kehittynyt tosi hyvä tatuoija) ja hän neuvoi ja opasti sekä tarkkaili harjoittelijaansa lähes kokoajan! Vaikka tatuoijilla ei ole ammattiin valmistavaa tutkintoa niin menemällä liikkeeseen huomaat kyllä melko pian voitko luottaa tekijöihin. Kävin äsken katsomassa tämän tässä jutussa olevan liikkeen sivuja niin FB:ssa kun omilla sivuilla ja ne esillä olevat kuvat olivat kohtuullisia ja niiden perusteella olisin jopa saattanut "sortua" ks. puljuun. olen tosin itse tarkka siitä kenen käsiala mielyttää mua. tän nykyisen tatuoijan työt ovat sitä käsialaa mistä itse pidän.


      • tiili ja tiili
        Cubix63 kirjoitti:

        Mulla on 7 tatuointia ja 4 kpl on samalta tatuoijalta ja on hänkin laittanut tarjouksen tuohon diilijuttuun, mutta tosin hänen tarjous oli vanhan tatuoinnin laserpoistoon. Hänelläkin on ollut harjoittelija (josta on kehittynyt tosi hyvä tatuoija) ja hän neuvoi ja opasti sekä tarkkaili harjoittelijaansa lähes kokoajan! Vaikka tatuoijilla ei ole ammattiin valmistavaa tutkintoa niin menemällä liikkeeseen huomaat kyllä melko pian voitko luottaa tekijöihin. Kävin äsken katsomassa tämän tässä jutussa olevan liikkeen sivuja niin FB:ssa kun omilla sivuilla ja ne esillä olevat kuvat olivat kohtuullisia ja niiden perusteella olisin jopa saattanut "sortua" ks. puljuun. olen tosin itse tarkka siitä kenen käsiala mielyttää mua. tän nykyisen tatuoijan työt ovat sitä käsialaa mistä itse pidän.

        City diili voi olla ihan hyväkin mainostettaessa uutta palvelua, on uusi työntekijä joka tarvii asiakkaita/ harjoitusta.. Kunhan kyseessä VASTUULLINEN yritys ja tekijät. Sitähän ei netistä näe. Paikan päälle katsastamaan, vähintäänkin puhelin keskustelu tekijän kanssa.


    • Piksu

      Tuohan on ihan hirveää jälkeä. Miten joku voi alkaa tatuoimaan iholle mitään jos ei osaa. Sehän on myös tatuoijan käyntikortti. Kauhistuneena oon lukenu näitä juttuja.
      Itse kerkesin onneksi käydä kyseisessä putiikissa ennen tämän tatuoijan ns. potkuja. Olen kyllä täysin tyytyväinen tulokseen. Harmillista sinänsä, että nyt he ovat menettäneet maineensa kokonaan. Tuskin enää kauaa on pystyssä tuo putiikki.

    • miilukka

      minun tatuointini teki tämän liikkeen ns.omistaja. ei se kuka on saanut "potkut" jos on edes saanu,varmaan lähteny ite lätkimään puljusta!!!!!!

    • Jellonaaaa

      pitäiskö laittaa toi sun linkki sinne facebookin sivuille, ei se kyllä varmaan siel kauaa pysy mut kaikkien pitäis nähdä se.

    • Piksu

      Luulempa, että tää liikkeen omistaja on huijannu sekä asiakkaita, että työntekijöitä. Siksi varmaan kaikki muut on sieltä liikkeestä lähteneet!

      • NS

        Kuva ja tiedot tekijästä lähti kiertämään n. 4 tuntia sitten facebookissa. Jakajia on nyt jo 96. Yritimme aiemmin saada sanaa leviämään, mutta yritykseksi jäi. Kiitos kuitenkin sinulle miilukka, kun uskalsit laittaa kuvasi tänne. Juuri tätä yritimme aiemmin estää, mutta ilmeisesti vasta kuvatodiste sai ihmiset heräämään. :( paska vaan, että siinä on joutunut jo joku huijatuksi...


      • NS

        Kuva ja tiedot tekijästä lähti kiertämään n. 4 tuntia sitten facebookissa. Jakajia on nyt jo 96. Yritimme aiemmin saada sanaa leviämään, mutta yritykseksi jäi. Kiitos kuitenkin sinulle miilukka, kun uskalsit laittaa kuvasi tänne. Juuri tätä yritimme aiemmin estää, mutta ilmeisesti vasta kuvatodiste sai ihmiset heräämään. :( paska vaan, että siinä on joutunut jo joku huijatuksi...


    • jellonaaaaaaa

      siis mitä siin jutus lukee ja miten sen saa ite kans vietyy eteepäi?

    • Tiuku

      No nyt ton linkin kautta ei pääse enää edes kyseisen "firman" fb sivuille .. hohhoijaa. Kuva laitettu eteenpäin, harmi tosiaan vaan että liian myöhään. Oon pahoillani sun puolesta!! Tatuointien ystävänä en voi ees kuvitella miten raivona oisin jos omas ihos ois lopputulos tollanen, raivostuttavaa!! toivottavasti tekijä saadaan vastuuseen hyvästä kädenjäljestään ..

    • uuvuksissa

      Tais just häippästä facebookista ton putiikin sivut?

    • jippijaijei!

      Näin teki! kohta hävii itse putiikkikin! toiv saan citydealilta rahat takas. ja luojalle kiitos tutkin asiaa ja vaadin saada nähdä tekijän töitä (mitä ei ollut) joka herätti kellot! Harmi vaa Miilukan puolest :(

    • viude123

      itelläni on oma kone ja sillä tehny sekä itelleni että kavereilleni, ja voin sanoa että itse osaan tatuoida, koska olen harjoitellut tarpeeksi. siltikään en lähtisi yrittämään tekemään mitään monimutkaisia taideteoksia ;D

      • Tatuointien Ystävä ;

        Siis ei V***u millasta jälkee... Itse tatuointien tykkääjänä ja itselläni niitä löytyy ja lissää tulossa.. Mutta olisin Ihan Hel**tin RAIVOISSANI jos tatuointi loppu tulos olisi tuollainen... Kaverini suunnittelee vielä kuvat (kuva artesaani kun on) nii kyllä kiehuis yli jos tollasen kuvan saisin nahkaani...


    • AP

      Laitoin iltalehden sivuille uutisvihjeen asiasta. Liitin linkin tähän keskusteluun. Toivottavasti tarttuvat asiaan ja kirjottavat näitten juttujen perusteella jonkinlaisen jutun. Saisi asia laajempaa huomiota.

    • strlhtpus

      Eternal Inkin kotisivuilla http://www.eternalink.info/#! kun menee galleria kohtaan lukee "tämä sivu on rakenteilla". Onpa hyvää mainosta kun missään ei edes nää kuvia :/

      • shokki81

        siel oli viel taannoin kuvia mut, nyt ne on poistettu x)


    • mireli

      Turha on tot facebookkii kenenkään haukkua :D on se pirun hyvä mesta totuuksille! Kiitos tiedosta!

      • miukuräntäjatähti

        Facebookista huomattu! Toivottavasti muutkin taidottomat säikähtää naamakirjan voimaa! Pahoittelut tuon kuvan ottajalle :/


    • JT

      Hohhoijjaa mitä touhua.. :D Pitäisköhän huomenna kävästä tossa liikkeessä "tiedustelemassa" :D

    • Piksu

      Hyvä, että nyt tulee asialle julkisuutta! Varmasti osaa nyt jokainen kiertää ton mestan kaukaa. On jotenkin ihanaa huomata miten avuliaita tuntemattomat ihmiset ovat toisilleen ja auttavat asiaa eteenpäin. Tulee oikeen todella hyvä mieli.

    • mie
    • urgh

      Löysin tämän facebookin kautta ja laitoin kuvan jakoon. Uutinen leviää siis aika vauhdilla. Kuinkahan paljon enemmän noita täysin epäonnistuneita tatuointeja on jo tehty ja miksei kukaan ole aiemmin postannut kuvaa :(

    • minimaniamandariini

      Ostinpa diilin kyseiseen liikkeeseen itsekin. Jäi käyttämättä, kun asiakaspalvelu liikkeessä ei pelaa, ei oteta yhteyttä, ei vastata puhelimeen, ei laiteta sähköpostia, vastataan viesteihin mitä sattuu..
      Ylläri olikin se että Groupon, dealin alkuperäinen myyjä, ei suostu palauttamaan rahojani takaisin, vaan vetoaa kuluttajansuojalain mukaisen kahden viikon kaupan purkuoikeusajan menneen. No onhan se mennyt, kun kesti kuukauden saada tatuointiliikkeeseen yhteyttä.. Että enpä taida ostaa mitään enää Grouponin kauttakaan.

      • jepppppp

        vaadit vaan tiukasti rahat takaisin, niin minäkin teen!


    • eikumutku

      hei älkää ihmiset missään nimessä juosko noiden halpojen hintojen perässä, tutustu ensin paikkaan minne menet ja toki myös töitä mitä on tehty kyseisessä liikkeessä.
      ja hinnoista vielä, jos kuvaan myös menee enemmän aikaa ja työ on laadukasta niin ei ole kivuliasta myös maksaa vähän lisää laadukkaan työn tekiälle ja hänen ajastaan myös.

      voisin melkeen luvata että silloin olet tyytyväinen tatuointiisi myös.

      itse en lähtisi ottamaan mitään kuvaa jos paikassa ei ole edes mitään mitä näyttää tai etten tiedä onko kyseisen liikkeen työntekiä pätevä ammatissaan.

      no selvii se näköjään noinkin,ikävä kyllä. : /

    • aivan kauheaa

      VOI EI!!!!!!!!!!! Olis kyllä todella mielenkiintoista itsekkin käydä liikkeessä katsomassa mikä on homman nimi. AIvan kauheaa

    • DIDIdomdom

      Näin lukee putiikin sivustolla:
      Vuonna 2001 perustettu studio tarjoaa puhtaan, rennon ja turvallisen ympäristön tatuointien ja lävistysten tekoon.
      Studiolla lohditaan jokaiselle omien toiveiden mukainen tatuointi.

      HAHAHAHAHA
      MUKA PUHDAS! SE PAIKKA OLI SIKALA KUN KÄVIN SIELLÄ!!!!!
      JA EN AINAKAAN OMIEN TOIVEIDEN MUKAISTA SAANUT! TOIVOIN PERHOSTA NISKAAN, MUTTA SENSIJAAN HÄN TATUOI NISKAANI KÄRPÄSEN! TUO NAURATTAA JO! HÄN VÄITTI TEHNEENSÄ SEN KOSKA OLIN KERTONUT HEIDÄN LIKKEENSÄ HUHUISTA!!!!

      • nytnytnyt..

        Muistakaa että herjauksesta voi joutua myös vastuuseen!


    • miilukka

      apuuuuvvaaaa :) täällä on juttu lähtennä kiertoon näköjään räjähdysmäisesti..... mun mies otti myös siellä peittokuvatribaalin joka ei oo mikään hehkee myöskään mut mulla ei ole kuvaa siitä....meillä molemmilla on siis "hehkeet" tatskat muistona kyseisestä liikkeestä. ja grouponin kautta ostin siis sinne molemmille lahjakortit..... grouponihan ei ota vastuuta vissiin enään asiasta ja palautus oikeutta ei ole koska olemme kortit käyttäneet ja peruuttamisoikeus oli mennyt jo umpeen :(

      Ajattelin vaan kun mun jalka on nyt jaossa tuolla niin toi alkuperänen kuva = malli on jonkun muun koipi ja kuvan otin malliksi sinne. että saako sitä sitten tälleesti jakaa. ei siinä kyllä mitään kasvoja tms. näy että identiteettisuoja ei rikkoonnu.

      En tiedä minne päin täytyisi yhteyttä ottaa korvauksien tms. suhteen koska mielestäni liike olisi ainakin mielestäni jotain korvausvelvollinen koska joudun korjauttamaan tatskani jossain ja ei oo ilmasta sekään, lisäksi tatuointi on edelleen kipeä paikka paikoin vaikka tekemisestä on jo kaksi viikkoa.en tiedä miten syvään se ton tako mutta mulla ikinä oo ollu muut tatskat näin kauan kipeänä.rupeakin on vielä paksusti paikka paikoin :( kiva kesä koikkelehtia tälläsella hehkeellä tatskalla, kait se täytyy housut jalassa mennä koko kesä!

      • matsuru

        AUTS :(

        Tämä media myllytys on kyllä tehokas tapa ja toimii varmasti! Olen todella vihainen puolestasi ja jälki on kyllä kamalaa! Oletko viennyt asiaa muulla tavoin eteenpäin? Kuluttaja asiamies? Älä jätä tähän ja todella toivon, että saa maksaa sulle ja kalliisti!!!!!

        -maiju


      • jepppppppp

        KULUTTAJAASIAMIEHELLE!


      • dolphin82

    • juuh okei, en koskis

      Akka syntynyt vuonna 90, eli vähän yli 20v. Ei tuossa vaiheessa olla kuin korkeintaan harjoittelijoita, todelliset tatuointiartistit ovat erikseen. Muutenkin näyttää perus parturi-kampaajalta eli jakorasia suoraan Sedulasta.

      • Ei näin, ei tod.näin

        Näin parturi-kampaajana on pakko ottaa kommentti henkilökohtaisesti. Joku roti ny tuohon ammattiryhmän mollaamiseenkin, sori vaan. (sedula on yhtä kuin Mordor ja jakorasiaksi ei voi ketään ammatin perusteella sanoa)

        Itse aiheeseen sen verran, että aikamoisen huomion on tää tatskahomma saanut, mikä sinänsä on tosi hyvä asia. Ammattitaito maksaa ja varmaan yksikään itseään arvostava tatuoija ei lähde tuohon Grouponin hommaan mukaan. Sen jo pelkästään pitäis herättää hälytyskellot.

        Toivon mukaan tää herättää kaikki tatuointia miettivät tsekkaamaan tatuoijansa tarkemmin. Yleensä pelkkä liikkeessä käyminen riittää kertomaan oleellisen. Harmi vaan, et joku on joutunu kärsimään ennen kuin tästä on tullut julkista. Tsemiä siis rohkealle yksilölle, joka uskaltautui astumaan esiin karmean tatuointinsa kanssa.


      • äly hoi älä jätä

        juuh okei, en koskis: Nyt menee kyllä jutut sivuraiteille :/ Tosi rumasti sanottu.


    • varokaa

      Tuolla liikkeessä OLI ennen ammattilainen töissä kunnes sai potkut ja hänen tilalleen tuli tämä Hanna. Nyt omistaja ilman mitään asiaan kuuluvaa koulutusta tekee itse tatuointeja eikä hänella ole edes viikon mittaista kokemusta tatuoimisesta.

      • Hoi!

        Niin siis omistaja on Maria ja Hanna on se joka sai kenkää...


      • dolphin82

        tämä ammattilainen ei saanut potkuja vaan lähti itse, sattuu olemaan mieheni....


    • yup

      "Good tattoos arent cheap and cheap tattoos arent good"

    • siiri

      Pitää olla myöskin aika tyhmä kun menee keltä tahansa ottamaan tatuoinnin, itse kysyisin tutuilta jne mitä he suosittelisivat.,, Niihin sentään voi luottaa.

      • perrrrrk

        Muttakun galleriassa olikin siistejä ja kauniita kuvia!!! Harmi ettei hän kertonut niiden tekijän lähteneen, vaan otti hänen asiakkaat ja teki työn. !


    • Kauheetajälkee.....
      • Hoi!

        Maria Herman= Mariia Dashkova


    • bojooc
      • Cubix63

        tais olla kun on tuo linkki nyt viallinen eikä pääse tsekkaan!


    • AngelDevilBaby

      Ikävää ettei kaikilla ole mahdollisuutta kysyä tutuilta apua, kun ei ole tuttuja välttämättä joilla leima. Itse olen "tutulta" kysynyt apua ja jonotan herralle jonka työn tulos on varmasti priimaa ja sinne todella jonotan varmasti ainakin loppuvuoteen asti. Toki kuitenkin olen hänet tavannut ja saanut kuvani jo paperille.
      Sattuu oikein katsoa tota kuvaa, ei liikettä pitävältä tatuoijalta voi edes odottaa tuollaista jälkeä. Suosittelen kuluttaja-asiamiehelle soittamista, ne osaa ohjata asiassa eteenpäin. Ja ota nyt yhteys johonkin oikeasti ammattilaiseen jotta saat tietää onko heillä joku vinkki mitä tälle liikkeelle voisi ns.tehdä.
      Toivottavasti tämä julkinen raapaisee sen verran että tytteli tajuaa lopettaa ennenkuin aloittaakaan kunnolla.

    • juujaajoo
    • miilukka

      ei se nyt ollu kuitenkaan "ihan keltä tahansa" vaan ihan liike jossa nyt todellakin odotin että ammattilainen osaa hommansa. miten ylipäätään tämmösellä on oma liike?!?! ennen diilin ostoa tottakai katson liikkeen kotisivut ja silloin siellä oli vielä kuvia ja töissäkin oli vielä joku miespuolinen ja sit pari muuta. (muistelisin että helmikuussa ostin diilin, se oli silloin ensimmäistä kertaa kaupan) kuvat vaikutti ihan hyviltä ja asialliset nettisivut jne.
      En todellakaan odottanut tällaista lopputulosta!
      Itseäni hävettää tämä tatuointi todellakin ja en välttis olisi halunnut sitä ihan näin laajasti jakoon mitä se nyt tuolla netissä pyörii. tuntuu vaan että oma mokapa on ku oon kuvan ottanu ja syy on minun.
      uskaltauduin kuitenkin kuvan laittamaan jos se auttaa muita välttämään paikkaa ja ihmiset saavat tietää että elkää menkö pilaamaan nahkaanne tuonne!

      ja törkeää käytöstä liikkeeltäkin että minut "lapsellisesti" estetään facebookissa kommentoimaan yhtään mitään heidän sivuilleen ja viesteihini ei enää vastata sieltä :(

      • matsuru

        Ymmärrän, että hävettää :( eihän se nyt ihan niin ole, että moka on SINUN??? kyllä moka on tekijän ja anna noiden sinuun kohdistuvien kommenttien olla...olit rohkea kun annoit kluvan jakoon varoituksena muille!!!!!!
        tsemppiä


      • Ihan oikein teit kun ilmoitit tosta ja laitoit kuvan. Hyvä vaan ettei muut mee rahojaan sinne tuhlaamaan.


      • Pikku myy

        Sulle oli jätetty viesti yläpuolella, jossa tarjotaan apua tilanteeseen. Jos tekstejä lukemalla oikein ymmärsin, vastaajan mies on tatuoija joka on aikoinaan lähtenyt ovet paukkuen kyseisestä lafkasta.
        Tsemppiä kovasti!!!!!!!!!


    • voipyhäsylvi

      Harmillista, että joku on joutunu noin kantapään kautta oppimaan. Yrität nyt saada rahat takas siltä mimmiltä ja jos se ei onnistu, niin sitten soitat kuluttajaneuvontaan http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/kuluttajaneuvoja/ . Ne opastaa siellä sut eteenpäin ja samalla antaa myös sille mimmille tietoa, miten sen tällasissa tilanteissa pitäis lain mukaan toimia.

      Kuitenkin kuten nimimerkki "eikumutku" sanoi, niin älkää ottako tatuointia tai edes lävistystä, jollette näe tekijän portfoliota. Teoksistaan ylpeällä ammattilaisella on aina portfolio saatavilla netissä ja/tai liikkeellä. Jos oot epävarma siitä mihin kannattais mennä, niin varmaan kaikki vastaan tulevat lävistety/tatuoidut ihmiset ihan mielellään suosittelee jotain liikettä. Ammattitaitosesta liikkeestä ohjataan jonnekkin muualle, jos ei itellä kyvyt riitä johonki kuvaan. Tai jos kuvassa/lävistyksessä on jotain valittamista, niiin sitten homma korjataan niin että asiakas on tyytyväinen.

      Varmaan joku on jo aiemmin toitottanu samaa, mutta ÄLÄ NYT SAATANA AINAKAAN TUOLLE "TEKIJÄLLE" MENE ENÄÄ KORJAUTTAMAAN. Paskin skenaario on, että tuota ei pysty korjaamaan suoraan, vaan joudut käymään laseroitavana, niin että kuva haalistuu riittävästi ennen korjausyritystä. Siihenkin ammattinsa tunteva tatskaaja osaa antaa mielipiteensä.

    • Kauheetajälkee.....
    • miilukka

      nimimerkki: juujaajoo : kylläpä näyttää hältä..... ainaki pari viikkoo sit ku kuva taottiin niin hällä oli tumma tukka , eikä tollanen blondi (liekkö vanha kuva laitettu profiili-kuvaksi) ku tuolla maria Hermannin profiilissa

      • matsuru

        Aluehallintovirasto valvoo myöskin kuluttaja-asioita mutta soita nyt johonkin niin varmasti saat neuvoja miten toimia!!!!!!


    • piupau

      Mäkin päädyin tänne fb:n kautta, ja laitoin myös kuvan jakoon. Harmittaa sun puolesta et sulle kävi noin mut hienoa et uskalsit jakaa kuvan tatuoinnistas, niin muut ehkä välttää menemästä sinne.

    • varamestari

      Pitäiskö itkeä vai nauraa? En voi tajuta että joku oikeasti osti tommoisen alennustatskadiilin... Samalla sivulla oli muistaakseni tatskanpoistofira. Onpa kätevää ottaa sekin -oli reaktioni citydiilin diiin nähdssäni.

      10 pisteen vihje, jos aiot tehdä jotain pysyvää itselles... vaivaudu stalkkaamaan asiaa/kauppaa/ideaa vuoden kaks ensin. Saatat tulla jopa toiselle mielelle asiasta sen aikana. Ei missään tapauksessa pikadiiliä. Vähän niinku tatskan ottamista kännissä, imho...

    • HUHHUH !!

      http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2344594&kielikoodi=1&tarkiste=992BB13C8E157F6BAD1ADB20B367814E3FD92796&path=1547;1631;1678

      ^^ laitoin täällä olevan matkapuhelinnumeron numeropalveluun ja vastausviestinä saan ''hyvä asiakkaamme, numeroa ei löytynyt!'' .... aina tälläsen firman numero on jokasessa numeropalvelussa :D eli joku aivan normaali puhelinnumero joka on salainen .... en kestä miten joku voi tehä toin julmasti jollekkin!! ja tuolla ylempänä joku pyytänyt perhosta ja saa kärpäsen?!?! syynä kuulemma ''olet levittänyt liikeestämme huhuja''?!?!? SIIS MITÄ VIT**A????

      http://nmmc.suomalainenverkkokauppa.fi/tuote/46/lahjakortti

      ^^ ja täälläkin yhtäkkiä varausmaksu 50€???? ja sivuilla lukee että varaukset sähköpostitse, eikä mainita mistään varausmaksusta sanaakaan?

      nyt oikeasti sinä kuka oot ton hirveen leiman saanu jalkaas ni saman tien tekemään ilmotus!!! tälle jutulle vois nostaa vaikka kuinka monta syytetttä

    • Harness rules!

      Olin menossa ottamaan kyseisessä paikassa (eternal ink) napalävistystä, marssin ovesta sisään ja katsahdan ympärilleni pöydällä on läjä napakoruja ympäriinsä, vanhat neulat ja kaikki ovat vielä pöydän edustalla, ei roskissa. Todella paskaiset olosuhteet ja päätimpä suoraa siitten lähteäkkin kyllä sen naisen ilme muuttu ku lähdin :D HYI VITTU. Ja näin sen kuvan, ei huhhuh oikeesti tolta se mestaki näytti.

      • MitäHäTä?

        MIKSI menit sinne YLIPÄÄTÄÄN? Mikä syy? Mikset suoraan tuonne rulettamaasi lafkaan mennyt??


    • O.=

      Facebookissa jo 2 406 jakoa,itseni mukaanlukien. Surullista,että sait tuollaisen kuvan jalkaasi,mutta erittäin rohkea teko oli laittaa se jakoon! Moni ei sitä olisi uskaltanut tehdä. Itsekkin olen tatuointien ystävä,ja olen jo suunnittelemassa uuden ottamista, joten ihan sydäntä särkee katsoa tuollaista jälkeä. Toivottavasti saat korjautettua sen jossain muualla! Toivottavasti oikealla ammattilaisella, eikä millään 22-vuotiaalla pimulla,jolla ei ole kokemusta laisinkaan mistään. Onko tuo nyt edes saksalainen,vaikuttaa joltain muun maalaiselta huijarilta. Toivottavasti saadaan naikkonen edesvastuuseen asiakkaiden kusettamisesta!

    • miilukka

      nim.merkki: varamestari .... en kyllä ole ollut ainut joka on ostanut kyseisen diilin, kyllä meitä on montamonta ja monta varmasti....ehkä ainut joka nyt on kuvan lyöny jakoon.

      pölijä ehkä olin mutta ainakin kannan korteni kekoon että olen varoittanut muita :)

      • varamestari

        miilukka, näinhän se on. Toivottavasti joku oppi jotain. Ja jaksamista jälkienkorjailujen kanssa..


    • HANNAN SUKUNIMI?

      ONKO TIETOA MIKÄ TÄN HANNAN SUKUNIMI ON? Niin ja pahoittelut tatuoinnin ottaneelle, etköhän saa sen jalan vielä kuntoon, tosin harmi että otit sen kesäks etkä talveks :D

      • miilukka

        Hannalla ei ole tekemistä tän tatskan kans vaan tämän teki itse liikkeen "omistaja" Maria


      • hohohohhho

        Juu Hannalla ja Marialla ei mitään tekemistä toistensa kanssa.. Hannan tekemiä tatuointeja löytyy edelleen facebookista ja eternal inkin sivuilta. Ilmeisesti Maria pitää niitä siellä ilman lupaa!! Yhtäkää omaa tekemää tatuointia Maria ei oo julkassu, eikä poista vahnoja kuvia vaikka sitä sivuilla jatkuvasti pyydetään...


    • varamestari

      sekin aika paljastavaa miten valokäyttö puuttui kokonaan lopullisesta versiosta. Eli ei minkäänlaista taiteellista osaamista. Jäljennöksenäkin aika huono, löydä 5 virhettä täyttyy alle sekunnissa

    • haha! ihan oikein, mitäs otatte rumia kuvia ihoonne!

    • Kauhistunut

      Miilukka, toivottavasti saat vietyä asian eteenpäin - ihan uskomatonta, että noin ammattitaidoton ihminen kehtaa tehdä tuollaista jälkeä ja pyytää siitä vielä maksua! Saitko tälle neidille MINKÄÄNLAISTA palautetta perille, esimerkiksi puhelimitse tai mailitse (Facebookkia olitkin näköjään jo yrittänyt). Jos, niin vastasiko hän mihinkään näistä?

      Ja vika ei todellakaan ole sinun: kai sitä nyt olettaa, että jos menee alan liikkeeseen, että siellä joku AMMATTILAINEN tekee tatuointeja ja osaa asiansa! Toivottavasti saat tatuoinnin korjattua ja rahat takaisin!

    • varamestari

      miilukka, näinhän se menee, valitettavasti. Toivottavasti mahdollisiman moni oppi jotain. Ja jaksamisia taistelussa korjailun/poiston kaa. (luulin postanneeni tän jo,mutt..)

    • fuckoff

      käykää nyt perkele joku heittämässä palopommi siihen puljuun ;o

    • Sutac

      Ei jumalauta mitä shaibaa!! miten voi pikkulikka joka ei osaa edes paperille piirtää, olla niin idiootti että alkaa kylmiltään tuntemattoman ihmisen ihoon piirrustamaan mitään, ja vielä valehtelee asiakkaalle päin naamaa että on tehnyt 2-vuotta kuvia???!!! Itse olen tehnyt tatuointeja jo osan kolmatta vuotta ja kerron ihmisille edelleenkin että olen "harjoittelija" ... tosin minulla ei ole studiota, enkä ole missään liikkeessä töissä, vaan teen kuvia kotonani sekä asiakkaiden luona..
      Syvät osanottoni teille jotka on tuolla kuvansa ottanut.

    • Yrtti_1

      Kiitos Miilukka, teit todella arvokkaan teon! Nämä "ois kannattanut-kommentit" johtuu siitä, että olet netin keskustelupalstalla ;)

    • googletin
    • 7+3

      kyllä nuo ammatti tatuoijat yleensä piistää sen kuvan ensiksi paperille josta se painetaan ihoon tai piirretään ensin suoraan ihoon ja sitten vasta koneet esiin.

      näin myös näkee sen tulevan kuvan ennenkuin se on lopullinen.

      no siperia opettaa harmittaa että tuommoisia kuvia ihmiset joutuvat ihollaan pitämään

      • miilukka

        HEI SIIS.....TÄMÄ TATSKAAJA OLI PIIRTÄNYTKIN TÄMÄN TATSKAN PAPERILLE EKA JA SIIRSI SEN IHOON SIITÄ...KYLLÄ PAPERILLA ON IHAN NÖKINEN MUTTA JALKAAN TULI TÄMMÖNEN LOPPUTULOS....EI OSANNUT SIIS PIIRTÄÄ EDES VALMIIDEN VIIVOJEN PÄÄLLE. MITEN LIE TUHRANNU.....LISÄKSI SE SATTU AIVAN SAIRAASTI,EI OO IKINÄ AIKASEMMIN TATSKAN OTTO NOIN KÄYNY KIPIÄÄ MUT AJATTELIN ETTÄ SE ON VAAN SE PAIKKA ETTÄ KÄYPI NIIN VIDUSTI :/


      • cubix63
        miilukka kirjoitti:

        HEI SIIS.....TÄMÄ TATSKAAJA OLI PIIRTÄNYTKIN TÄMÄN TATSKAN PAPERILLE EKA JA SIIRSI SEN IHOON SIITÄ...KYLLÄ PAPERILLA ON IHAN NÖKINEN MUTTA JALKAAN TULI TÄMMÖNEN LOPPUTULOS....EI OSANNUT SIIS PIIRTÄÄ EDES VALMIIDEN VIIVOJEN PÄÄLLE. MITEN LIE TUHRANNU.....LISÄKSI SE SATTU AIVAN SAIRAASTI,EI OO IKINÄ AIKASEMMIN TATSKAN OTTO NOIN KÄYNY KIPIÄÄ MUT AJATTELIN ETTÄ SE ON VAAN SE PAIKKA ETTÄ KÄYPI NIIN VIDUSTI :/

        juu totuus on sellainen et se on paikka joka sattuu ihan oikeasti kamalasti. Sanoinkin itse otettuani ks, kohtaan tatuoinnin et jos eka tatuointi olis tullut tohon kohtaan en ois ottanut ikinä uutta kuvaa! Samaa sanoin sen jälkeen kun otin 4kk kuluttua toiseen jalkaan vielä isomman kuvan :D olen pahoillani että joudut kivun lisäksi katseleen noin surkea kuvaa jalassasi - mulla onneksi molemmat kuvat upeita(ainakin omasta mielestäni)!


    • K

      Ei voi kyllä ymmärtää miten jollain voi olla edes pokkaa tommoseen toimintaan.. noh eiköhän tämä "tatuioija" saa hyvän opetuksen tästä. räjähdysmäisesti näyttää leviävän tuo kuva facebookissa.

    • pi lo hi
      • ÄÄLIÖÖÖ!!!

        ÄLY HOI! Tuo tatuointihan on keskeneränen..!!
        ARVOSTELE sitä sitte kun se on valmiS, HALOO!!!


    • ex-yrittäjä

      Citydeal ihan paskaa yrittäjälle... Jos haluat laittaa tarjouksen citydealiin, on hinnan oltava vähintään 50 prosenttia halvempi kuin palvelun hinta normaalisti. Tästä hinnasta citydeal ottaa puolet ja yrittäjälle jää siis normaalihinnasta vain 25 prosenttia. Siitä kun makselee vielä alvit ym niin mitään ei jää. Kaiken huippu on se, että citydeal jättää kertomatta melko oleellisen asian sopimusta tehdessään... Nimittäin lahjakortin saa myydä 0% alvilla, mutta liikkeeseen astuessaan se muuttuu palveluksi, josta pitää maksaa alvia 23%. Vaikka yrittäjä saa itselleen asiakkaan citydealille maksamasta hinnasta vaan puolet, joutuu hän maksamaan alvin koko summasta, siis myös rahoista joita ei edes saa itselleen!!!!! Citydeal siis maksattaa alvit yrittäjällä. Tätä ei moni yrittäjä edes tiedä (koska citydeal ei asiasta kerro sopimuksen teko hetkellä) joten saattaa tulla kiva ylläri kun tulee verotarkastus ja joudutkin maksamaan yhtäkkiä alveja ties kuinka paljon. Älkää tukeko tällaista pienten yrittäjien sortajaa! Citydeal on toki aloitteleville yrittäjille hyvä keino saada asiakkaita, kun markkinointikustannuksia ei ole. Mutta kuinka suuri osa citydeal-asiakkaista on niitä jotka käy vaan sen kerran kun puoli-ilmaiseksi pääsee.... se on todella pieni prosentti joka niistä asiakkaista tulee toistekin, juoksevat vaan tarjouksien perässä...

      • Hesese

        En tiennyt tuosta ALV-puolesta. Kuulostaa erikoiselta - ALV:t mielestäni yleensä peritään siitä summasta, joka on tilille kilahtanut.

        Viimeinen pointti on oleellinen yrittäjän kannalta. Amerikassa on kyselty Groupon-asiakkailta ja varsin harva oikeasti tulee uudestaan. Vaikka tuote olisi kunnossa, toisin kuin tällä "tatuointiliikkeellä".


    • j39ama0
    • doips

      Todella hienoa että, varoitit ihmisiä tuosta firmasta. Tatuointi on kumminkin ikuinen. Kaikkea jaksamista ja toivottavasti saat asian johonkin suuntaan

    • yks87

      ruma kuva tosiaan, MUTTA, olen kyllä sitä mieltä että olisi pitänyt ottaa selvää hiukan eikä antaa kenen tahansa teinin pilata ihoa. tietysti tämmönen ruma voi olla tavallaan myös hauska. mutta edelleen jos otat tatuoinnin (mitä en edes suosittele), mieti todella tarkkaan! eli tavallaan saa syyttää myös itseään. ja tällainen julkinen kuvan tekijän lynkkaaminen menee hiukan yli, saattaa mennä kohta rikoksen puolelle. tatuointeja en siis mitenkään vihaa, mutta ei ne sovi kovin usealle, ja varsinkaan kovin näkyvälle paikalle en todellakaan suosittele. on melkein 100% varmaa että jossain vaiheessa typerä kuvasi hävettää/harmittaa sinua. jos itse piirretty tai muun tärkeän ihmisen, tai muuten kuvalla joku TÄRKEÄ tarkoitus saattaa olla ettet tule katumaan, mutta miettikää ihmiset. naurattaa lähinnä kun tästäkin asiasta tullut ns. muoti-ilmiö, eli joka jampalla täytyy olla suunnilleen yksi hiha väritettynä. nyt jos olisin firmaa perustamassa, tatuointien poisto tulee 10-20 vuoden päästä olemaan isoa bisnestä. kiitos.

    • Sutac

      -yks87:n ei kannata ainakaan vielä alkaa yritystä perustamaan, voi olla että kaduttaa puolenvuoden kuluttua, kun huomaat että myynti on vitun huonoa, joten ei muutakuin groupon:ille mainosta.. ja sinne ne viimeiset rahat menikin, ja sitten on firma polvillaan.

    • huohh

      liikkeen omistaja ei todellakaan oo "koulutettu" millään tavalla tatuointeihin... tiiän henkilön yhen tutun ihmisen kautta eikä kyllä oo ennen tatuointeja tehnyt...

      • ÄRRRRRR

        KYLLÄ GALLERIASSA OLI SIISTEJÄ/NÄTTEJÄ KYVIA, JA ASIAKKAAT OLI TYYTYVÄISIÄ. HARMI ETTÄ NÄIDEN KUVIEN TEKIJÄ LÄHTI LIIKKEESTÄ, JOLLOIN MARIA OTTI ASIAKKAAT ITSELLEEN JA JO SOVITUT AJAT. EIKÄ TEKIJÄN VAIHTUMISESTA OLLUT TIETOAKAAN. IHAN ÄLYTÖNTÄ.


    • MS

      Miksi edes juoksette noiden diilien perässä. Olen ehkä kyyninen, mutta mielestäni tuote, josta saa niin paljon alennusta on väkisinkin viallinen jollain tapaa. Myyvät sikaa säkissä. Ennemin sitä oikeasti maksaa enemmän hyvästä laadusta.

      Itsekin kun aion ottaa lisää mustetta ihoon, niin tutkin puskaradion ja kavereiden mielipiteet huolella ennen valintaa ja siinä vaiheessa ei hinta ratkaise kun on laadusta kyse.

      Inhottavaa kuitenkin, että saitte noin mahdottoman surkeaa jälkeä ihoonne, toivottavasti saatte rahoja takaisin ja tälle luopio-tekotatuoijalle jauhot suuhun. Eipä noita huijareita muuten pois saa kuin nousemalla vastarintaan.

      • Mm

        Mä ostin viime vuonna citydealista lahjakortin tatskaliikkeeseen. Se oli tuttu ja mieheni oli kaikki aikaisemmat kuvansa käynyt siellä ottamassa.
        Siellä tehtiin hyvää jälkeä ja ostaisin kyllä uudestaan sinne lahjakortin, jos semmoinen tarjous tulisi.
        Mutta en olisi ostanut sitä, jos ei olisi ollu kokemusta läheisillä.


    • Kukallinen

      En todellakaan suosittele enää menemistä. Itse sain Hannalta tatuoinnin, joka on kaunis, mutta kuullut sen verran juttuja tästä Mariasta että en uskaltaisi enää mennä.

      • nöpis

        hanna teki myös mulle ihan sika hiienon tatskan jalkaan ja olen nähnyt muitakin sen töitä ja luotan hannaan kyllä täysin 100%!


    • taitelija....

      Kyllä tuon kuvan vielä ammattitaitoinen tatuoitsija pystyy korjaamaan kauniiksi kuvaksi vaikkei sitten samanlaiseksi kuin alunperin oli toivomus. Hienoa, että vastaavat töhertelijähuijarit asetetaan edesvastuuseen!

      Tsemppiä millukalle ja muille, jotka kokeneet saman. Älkää antako periksi vaan vaatikaa korvausta! Myös muita vastaavia töhertelijöitä varmasti löytyy, joten pitäkää varanne ja antakaa suoraa palautetta vaikka olisi ystävätatuoitsija. Se on palvelus myös tatuoitsijalle itselleen.

    • Z

      Mulla ei tule mieleen muuta kuin että eikö kuvanottaja seurannun kuvan tekoa ollenkaan? Meinaa luulis että sitä olis jossai vaiheessa huomannu että suht paskaa jälkeä tulossa :o Ja ois keskeyttäny koko homman eikä antanu vetää loppuun asti. Ois varmaan ollu helpompi peittää.

      • þor

        Ei välttämättä, vaikken nyt Miilukan puolesta voikaan puhua. Mulla on paljon tatuointeja mutten ole pystynyt katselemaan ainoankaan tekemistä, alkaa pyörryttää. Jos en katsele niin kaikki on ok enkä ole ilmeisesti kauhean kipuherkkäkään.

        Toisaalta menen aina samalle tekijälle, johon luotan suuresti.


    • Kiiruska

      Alkaa naurattaa, 90 alotus, suunnittelu 90e/h???? ... eikö tuo jo kuulosta naurettavalta? Liskogalleriassa hinta alk 50e. eikä mtn suunnitteluja päälle.... kiitos.

    • täh?

      "mun mies otti myös siellä peittokuvatribaalin joka ei oo mikään hehkee myöskään mut mulla ei ole kuvaa siitä....meillä molemmilla on siis "hehkeet" tatskat muistona kyseisestä liikkeestä."

      Jos toinen oli jo saanut ihoonsa paskaa jälkeä, miksi ihmeessä toinen meni ja otti perässä!?

    • emmmim
    • Miettikääs ny vähä

      Eikös jo tuossa vaiheessa pitäisi kellojen jo soida. 1. Ikä. 2. Ei tietoo eikä taitoo lyhyellä ajalla. 3. Sinne ei voi soittaa/tai siellä ei vastata, ainoastaan sähköpostilla yhteyttä. 4. maksuvälineenä ainoastaan käteinen. 5. Tuore liike. 6. hinta arviot päin puuta.

      On olemassa parempia tatuointi/lävistys liikkeitä joilla on enemän kokemusta ja koulutusta noihin. Ja jopa paremat hyväksyvät myös negatiivisenkin palautteen jos sitä tulee, eikä poistele asiakkaitten kommentteja tai bloggaa heitä.

      Ja tuossahan liikkeessä on myös hygienia ihan päin persettä, ties mitä pöpöä saa neulasta tai lävistyksestä.

      Ikäväähän tuo on. Mutta miettii paremin seuraavan liikkeen.

      Tosin tuossa tulee esille myös rahan ahneuskin mahd.

      • cubix63

        Ainakin täällä Turussa suurin os tatuointiliikkeistä ottavat vastan vain ja ainoastaan käteistä vastaan! Tai siis ne kolme joissa olen ollut leimattavana!


      • Nojooh

        Mistä päättelit että liike on tuore? Tuolta jostain luin että olisi toiminut vuodesta 2001.. Olikohan kirjotusvirhe rofl


    • ei eka kerta

      Grouponin kautta kyllä on ollut myynnissä niin chez dominiqueta kuin montaa muutakin tunnettua/arvostettua tuotetta/palvelua. Ja tyytyväisiä ihmisiä. Yritykselle lienee vapaaehtoista ja tuskin kukaan on ase ohimolla tuohon lähtenyt.

      ko. Tatuointiliikkeellä oli vielä helmikuussa laaja referenssi albumi sivuillaan, ihan asialliset sivut ylipäätään ja silloin vielä täälläkin todettu kelvollisempi tatuoija johon on oltu ihan tyytyväisiä. Diilit olivat suht pienet, ostat 30 eurolla 100e lahjakortin - kyllä kai sen ymmärtää, että tatuointi tulee paljon kalliimmaksi ja on valmis maksamaan useamman satasen vielä sitten lahjakortin päälle. Noilla spekseillä ei ollut mitenkään ihmeellistä hankkia grouponin kautta lahjakorttia.
      Sitten siellä onkin alkanut tapahtumaan ja tatuoija on lähtenyt lätkimään tai saanut potkut. Tuossa kohdassa asiat muuttuivatkin sitten suoranaiseksi huijaamiseksi. Tuskin siihen on syypää groupon tai asiakkaat? Nyt ei sivuilla ole enää kuvan kuvaa ja toivon mukaan sana on saavuttanut kaikki lahjakortin hankkineet. Mielummin kolmekymppiä tästä tiedosta kuin pilalle hakatusta ihosta.

    • zaraa..

      Jep,ulkopuolisten on helppo huudella tääl netis ku eivät tiie koko juttua. Mut asian ydin on just se et Hanna teki siel upeita kuvia, jotka oli esil heidän kotisivuillaki. Hanna lähti mut kuvat jäi. Hannan lähöst ei ilmotettu mitään vaan hän otti ajat.

    • Toinen Hanna

      Mä haluisin kanssa vähän ottaa kantaa tähän asiaan. Liikkeesä hetken aikaa työskennellyt Hanna on mun kaveri, ja miellä on kseksenään melkein koko mun kyljen kokoinen tatuointi kesken. Haluaisin painottaa, että Hanna ei ole millään tavalla osallinen tähän kohuun tai tuohon kamalaan kuvaan joka fb:ssa leviää, hän oli jo lopettanut liikkeessä kun tämä sekoilu alkoi, ja ehtiköhän hän reilu kuukauden siellä yhteensä työskentelemääm.

      Hänen lopareidensa takia tosiaan tämä Maria on vaan siirtänyt Hannan asiakkaat itselleen, vaikkei ole kuulemma KOSKAAN ennen sitä tatuoinut mitään kellekään. Tästä voitte varmaan päätellä miksi jälki on tuollaista. Kannattaa hyvät ihmiset käydä myös varmuudeksi ainakin hiv-testissä jos tuolla ootte olleet, mimmi ei kuulemma edes työvälineitään putsaa millään.

      Mua kuitenkin harmittaa ihan tolkuttomasti että tässä mustataan nyt myös Hannan mainetta syyttä suotta. Mun kuvani on ainakin ihan mahtava, ja juuri sellainen kuin millaiseksi sen olen itse piirtänyt. Hanna on mukava, rento, reilu, joustava ja taitava hakkaaja, joka pitää aina asiakkaan mukavuudesta, turvallisuudesta ja tyytyväisyydestä kiinni. Harmittaa että hän erehtyi moiseen paskapuljuun töihin jossa sen lisäksi, että pomo ei maksanut palkkoja normaalisti, hän saa vielä tod. näk. vuosiksi paskan maineen kaupan päälle. :(

      • mammm

        päinvastoin, Hannan töitä on vaan kehuttu. Mut tiesköhän kukaan marian tuttu et se tekee tatskoi ihmisille vaikkei osaa, ja onkohan noit marian kuvia ottaneit paljonkin :s ja mitähän se mahtaa nyt tuumata


      • Vicious

        Mielestäni kukaan ei sanonut Hannasta mitään pahaa, yksi vastaaja oli todennäköisesti sekoittanut nimet... Minulle ainakin oli tullut s-posti että tatuoija irtisanottu vakavasta syystä. Epäilen että tossakin asiassa kusetti (puhun siis paikan omistajasta). Ja oliko siellä koko ajan vain 1 tatuoija töissä? Todella törkeetä kyllä alkaa harjoittelemaan tatuointeja ihmisten iholla!


      • cubix63

        Eipä täällä kukaan tuota Hannaa oo haukkunut vaan päin vastoin ja olen myös käynyt katsoo näitä kuvia Joita Hanna on tehnyt jaa ovat ihan kivoja - itse haluan ihooni iukan toisenlaista käsialaa kuin Hannalla on mutta en hänen kuviaan moiti!


    • waddafaaak

      Tässä tuon onnettoman tatskaajan facebook-profiili http://www.facebook.com/d1nocore

      Miilukka, en osaa edes kuvitella miltä tuntui kun näit tuon tatuointisi valmiina ekan kerran. Mitä Maria sanoi, ei kai ollut että HUPSIS meni vähän pieleen? Eniten ihmettelen kun yrityksen facebook sivulla oli juuri ennen kun ne poistettiin mainos PEITEkuvista. Siis miten ihmeessä toi muija voi tehdä tatskojen korjauksia, jos ei pysty edes suoraa linjaa vetää tatuointikoneella? Mustalla läntilläkö hän niitä kuvia korjailee?

    • NoWayOut

      "A cheap tattoo is not good; a good tattoo is not cheap."

    • 31

      No ku halvalla sain....

      Eikös niillä oikeilla ammattilaisilla ole näyttää omia piirrustuksiaan ja valmiita aiemmin tehtyjä tatuointeja. Jos noita ei ole, niin kannattaa unohtaa koko homma.
      Harjoitella voi sitten vaikka sian ruhoon. Mutta jos halvalla haluaa...

      • ei eka kerta

        niin tämähän siis huijasi muiden kuvien olevan omiaan.


    • apuvata....

      Tossahan on oma terveys vaarassa. Kun tämä "mimmi" ei putsaa työvälineitäkään. Tuossa on hygienia tieto ollu hukassa. Kaikkihan pitää olla steriloituja jne. :(

    • <3

      Siperia opettaa, ja tyhmyydestä sakotetaan.

      Ehkä ihmiset nyt pikku hiljaa lopettaa tuon halpojen tatuontien perässä juoksun.

    • arghhhh

      Nyt eternal inkin faceryhmässä (joka on taas auki!) on vastakommentti Miilukan tatuoinnista tehtyyn uutiseen. Reppana yrittää syytellä asiakasta.

      • 31

        Kuvista jo näkee että huonolaatuisia tatuointeja sieltä vaan saa, sitä saa mitä tilaa.


      • tatuoimaton

        No kyllä ammattilaisen (=oikean sellaisen) tulisi keskeyttää työnsä jos ei työsuoritukseensa sillä hetkellä pysty. Oli kyse nyt melkein mistäpä tahansa ammattialasta. Eihän kirurgikaan leikkaa potilasta jos ei ole itse siihen soveltuvassa kunnossa tai tilanne sen mukainen, että leikkaus voidaan suorittaa oikein ja asiallisesti. Mielestäni törkeätä ja ala-arvoista asiakkaalle vastuun sysäämistä. Häpeällistä yrittäjältä ja kertoo todella paljon yrittäjästä. Enemmän kyllä haiskahtaa selittelynmaku ja helppohan on muita syyttää jos ei tarvitse koskaan peiliinkatsoa ja nähdä omia virheitään.


      • tattoo art
        tatuoimaton kirjoitti:

        No kyllä ammattilaisen (=oikean sellaisen) tulisi keskeyttää työnsä jos ei työsuoritukseensa sillä hetkellä pysty. Oli kyse nyt melkein mistäpä tahansa ammattialasta. Eihän kirurgikaan leikkaa potilasta jos ei ole itse siihen soveltuvassa kunnossa tai tilanne sen mukainen, että leikkaus voidaan suorittaa oikein ja asiallisesti. Mielestäni törkeätä ja ala-arvoista asiakkaalle vastuun sysäämistä. Häpeällistä yrittäjältä ja kertoo todella paljon yrittäjästä. Enemmän kyllä haiskahtaa selittelynmaku ja helppohan on muita syyttää jos ei tarvitse koskaan peiliinkatsoa ja nähdä omia virheitään.

        Ei ole suomenmaassa ole yhtään aitoa ja oikeaa``ammattilaista`` tatuointi alalla. Kuka tahansa voi kutsua itseään tatuoinnin ammattilaiseksi. Mitään ammattiin valmistavaa koulutusta ei ole olemassakaan. Siten vastuu on myös tatuoinnin ottajalla.


      • ämätiläinen??juuh
        tattoo art kirjoitti:

        Ei ole suomenmaassa ole yhtään aitoa ja oikeaa``ammattilaista`` tatuointi alalla. Kuka tahansa voi kutsua itseään tatuoinnin ammattilaiseksi. Mitään ammattiin valmistavaa koulutusta ei ole olemassakaan. Siten vastuu on myös tatuoinnin ottajalla.

        (Tää liippaa hieman ohi mutta on verrannollinen tähä asiaan.) Samoin esim kampaamot, kuka vain voi sellaisen perustaa olematta parturi-kampaaja. MUTTA !!! Parturi-kampaaja nimikettä EI SAA käyttää muut kuin kyseisen tutkinnon suorittaneet. Se on laitonta, nimike on suojattu vain oikeille ammattilaisille.
        Hiustaiteilija, hiusmuotoilija, hiusartitsti, hiusloihtija.. mitä kaikkee sitten keksivätkin. Ovat oppinsa kuka mitenkin saaneet. Lyhin yksityinen koulu 4kk!! :D


    • ppopo

      Kulkeeko millä nimellä facebookissa se ryhmä? Linkkiä?

    • pöpö

      http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/helsinkilaisen-tatuointiliikkeen-tyon-jalki-puhututtaa-netissa-kuin-lapsen-toherrys/8/38712

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10607794

      Answering your question about the picture that refers to my salon.

      Yes, it refers really. Client brought to the salon her husband to make a tattoo too and 2 little kids. Every tattoo took 2 hours, together 4 hours.

      All the time one kid was crying, other was messing my tattoo equipment, tattoo guns, cables, power supplies etc., even chairs, a little older kid was playing on the lap of a tattooed person at the moment. Of course it were extreme conditions, I can not make a perfect line when clip cords are touched etc. Parents were not reacting to kid's behavior, I can not tell kids what to do. No tattooist can make a good tattoo when kids are playing with your tattoo power supply and other stuff.

      For those two tattoos I got 40 euros, 20 euros each. They were done using City Deal cards.

      A correction to a client was offered. She has not replied.

      All work at the salon is done using disposable one-use systems (grips needles etc) and I have all the permissions from Ympäristökeskus, last check from them was on 30 April 2012.

      Best Regards,
      Mariia
      Eternal Ink Tattoo And Piercing

    • 10+29

      Miilukka! Näyttäis että liian syvälle olisi tatuointisi tatuoinut :(. ei ihmekkään, että sattui :( voimia paranemiseen ja korjaukseen :)

    • VANHEMPI tATuOiTSija
      • 31

        Ja joittenkin mielestä nuo on hyviä tatuointeja?!? No makunsa kullakin


      • ihanakamala
        31 kirjoitti:

        Ja joittenkin mielestä nuo on hyviä tatuointeja?!? No makunsa kullakin

        Juuri näin! Vaikeaa on virallista tietä saada reklamaatio vaateet läpi. Juttu on muuten sovittava, luulen niin ja toivottavasti saavat sovituksi.
        Makuja ja näkemyksiä on monenlaisia.


      • antakaa mun kaikki..

        joku liike tässäkin näyttäis olevan kyseessä ja vielä ihmiset kehuu! herranjumala miten perin jengi noita kuvia kattoo vai onks se niin että vaikka siinä kuvassa olis koiranpaskaa paistinpannulla ja sekin vinossa, niin se on vaan hieno kun se on tatuointi?


    • NoWayOut

      Jos tatuoinnin ottajalla oli todellakin lapset mukanaan niin ei hänelläkään paljon järki päätä pakota. Tatuointi liikkeet eivät ole lasten paikkoja!

    • DeaE

      Eternal Ink Tattoon fb sivuilla "Mariia" vastailee itse kohuun! Lukekaapa. Sanoisin, ja kommentoinkin sinne, että erittäin epäammattimaista käytöstä, suostua tekemään tatuointi, olosuhteissa, joissa tekeminen ei onnistu. Vähän selittelyn makua, ja oli tatuoinnintekotilanne ollut mikä hyvänsä, ERITTÄIN EPÄAMMATTIMAISTA KÄYTÖSTÄ tatutoijalta. Siellä Mariia kertoilee, että oli ollut tatuoimassa tilanteessa, jossa lapsia riehunut ympäri studiota....Huh huh. Melkoinen soppa.

    • dfhjn

      No sit, onhan toi sotku juu kahdenkympin arvonen. =)) sorry ivallisuus.

    • missä se kokemus on?

      Itse en ole nyt varma että onko tällä Mariialla minkään näköstä kokemusta tautoimisesta ollenkaan. Ei muutamassa vuodessa opita olemaan täydellinen kuvanhakkaaja, joten en pistäisi omaa nahkaani tollasen amatöörin käsiin.

    • tuiyolu

      Hyvää päivää.......
      Jos todellakin kyseinen tatuointi on maksanut 20€ niin pitäisi varotuskellojen soida asiakkaallakin.
      Kukaan harjoittelijakaan studiossa ei ole noin halpa.
      Yleensä jollakin 40 egellä saa tulitikkuaskin kokoisen läntin ihoonsa.

      Noh diilillä on hankittu, eli onko lahjakortti ollut sitten satasen?
      Eihän nyt hyvänenaika satasella saa mallikuvan kokoista ja kaltaista edes stadin halvimmilla mestoilla.
      Eli on täs nyt kaikkien osaset ollut vääräs jonos.
      Surkee kuvahan tuo on, maksoi mitä maksoi.

      Kys. tatuoijan selityksistä on asiaa. Mutta huomaa myös hänen taitamattomuutensa. Itse olen istunut tatuoitavana, kun artisti on sanonut, nyt ei jaksa enää. Ällistyttävää juu, mutta ammattilainen tietää omat rajansa ja tiedostaa tekevänsä pysyvää taidetta ihoon.

      • jup prof

        Vastuullinen, osaava tatuoija tietää rajansa pystyy ne sanomaan. `Ammattitatuoijia` on kylät ja raitit pullollaan.
        Meitä on niin joka junaan...


    • 31

      Eipä nuo Hannan tatuoinnitkaan mitään taideteoksia ole, kannattaisi vielä harjoitella (ja paljon) ennen kuin tatuoijan uraa harkitsee.

    • hmmh

      Taitaa hän kyllä olla venäläinen ainakin kuulostaa aksentin perusteella.

      • SeeYou69

        Ja? Ei pelkkä venäläisyys tee hänestä huonoa tatuoijaa.


      • yäk

        Mariia on saksalainen


    • iknoow

      Jos tatuointi on hakattu liian syvälle, värit alkavat leviämään väistämättä ihon alla, jolloin muutamassa vuodessa tatuoinnista tulee vaan sotkuinen muste"tahra"...

    • aropeh

      Niin mietin vaan, että kun tuollainen valehteleva ahne lutka on tuo Maria - että pitääkö sen selitys paskaan tatuointiin ees paikkaansa...oliko millukalla edes lapsia mukana - tai jos oli niin riehuivatko sitten ihan oikeasti siellä? Olin jossain vaiheessa Marian "ystävä" kun miespuolinen kaverini oli siellä vähänaikaa töissä. Että sen verran mitä siihen opin tutustumaan nii ihan hyvinki vois vaa keksii jonku tolalsen selityksen päästänsä eikä se pitäis yhtään paikkaansa. Ahne ämmä haluaa selityksillä kelpotella maineensa takaisin..maineen jota ei varmaan koskaan edes ollutkaan..huhhuh tekis mieli mennä vähän sinne liikkeen ovelle pesäpallomailan kanssa.

      • Who?

        Niin väkivaltahan on vastaus kaikkeen.....


    • Jaska_87

      Ja nyt se laittoo tautoivina olleiden ihmisten lasten syyksi ettei saanut tehtyä kunnollista tatuointia? =DD Kuulemma saksalainen tämä Maria.

      • SeeYou69

        Eipä se saksalaisuuskaan tee hänestä huonoa tatuoijaa. Olisiko se jotenkin pienempi paha jos tatuoija olisi 100% suomalainen?


      • Jaska_87
        SeeYou69 kirjoitti:

        Eipä se saksalaisuuskaan tee hänestä huonoa tatuoijaa. Olisiko se jotenkin pienempi paha jos tatuoija olisi 100% suomalainen?

        Tuohon hmmh:n kommenttiin vastasin että on saksalainen kun epäili häntä venäläiseksi :) sillä kansallisuudella ei ole mitään väliä! olkoon sitten minkä maalainen tahansa :) vaikka 100% suomalainen!


    • 21

      Helpostihan Maria voisi todistaa olevansa hyvä tatuoija laittamalla kuvia aikaisemmista töistään tonne feisbuukkiin. Vaan samanlaista töhryä siellä portfoliossakin taitaa olla, ettei kehtaa esille laittaa...

      • Foliohattu Vaan

        Missä portfoliossa?
        Ei ehkä kannata olettaa että hänellä edes olisi portfoliota...


    • Karooooooooo

      HUOH !!! Pointti tässä nyt on varmaan se että hän väittää ettei osaa suomea ja vastailee englanniksi...

      • miilukka

        hyvin on suomeksi ajanvaraukset ym. saanu hoidettua kanssani ja sen verran mitä on puhuttu niin ihan suomeksi on puhuttu että paskaa jauhaa että ei suomea osaisi


    • uigfyfffy

      joku on nyt tehnyt rahaa. jalkimainingeissakin nayttaa liittyvan vahvasti raha. ehka citydeal vois kustantaa nyt paikan jossa on ammattitaitoinen tatuoija korjaamassa ja joku laaserinkayttaja yhdessa miettimassa miten poistaa tai korjata vitutusta naille ihmisille jotka siella ovat kayneet.

      • tjtjtykiy

        Nii...satasen kuva neljälläkympillä?? Tatuoija vielä lohkaissut sen kahtia?
        Tribaalia miehelle ja naiselle kukkaa sääreen. Normi paikassa kustantaisi useita satasia.....Sitähän saa mistä maksaa!


      • yuyfuy
        tjtjtykiy kirjoitti:

        Nii...satasen kuva neljälläkympillä?? Tatuoija vielä lohkaissut sen kahtia?
        Tribaalia miehelle ja naiselle kukkaa sääreen. Normi paikassa kustantaisi useita satasia.....Sitähän saa mistä maksaa!

        Ihan perus kaupankäyntiä, mutta joku kai tostakin hyötyy.


    • <3Tattoos

      Suomessa näitä "scratcher" liikkeitä on turhan paljon.

    • Jokutin

      Mun 16-vuotias tuttu tekee huimasti parempia tatuointeja kun mitä se perhos-kukka-kuva oli.

      • BreakFingers

        Enpä nyt jollain alaikäisellä scratcher tuttavalla kehuskelis.


    • Who?

      Voice kertoi eilen Facebookissa kiertävästä tatuointikuvasta, joka on kaikkea muuta kuin mallikuvan näköinen. Nyt tatuoinnin tekijä on julkaissut vastineensa ja kertoo syyn kuvan epäonnistumiseen.

      Facebookissa lähti viikonlopun aikana leviämään kuva epäonnistuneesta tatuoinnista. Asiakas oli mennyt ottamaan kukkatatuoinnin ja tuonut mukanaan mallikuvan, jonka kaltaisen halusi itselleen. Lopputulos oli kuitenkin niin karkea, että se vaikutti amatöörin tekemältä. Voice kertoi asiasta eilen ja esitteli kuvan täällä.

      Tatuoinnin tekijä paljastui tänään, kun Eternal Ink -tatuointistudion omistaja vahvisti yrityksensä Facebook-sivulla, että kyseinen kuva on tehty hänen yrityksessään. Yrittäjä kuitenkin kertoo, että kuvan epäonnistumiseen on hyvä syy.

      "Asiakas ja hänen miehensä tulivat salonkiin ottamaan molemmilla tatuoinnit. Heillä oli mukana kaksi lasta", omistaja muistelee.

      "Kummankin tatuoinnin tekeminen kesti kaksi tuntia, eli yhteensä neljä tuntia. Koko sen ajan toinen lapsi itki ja toinen sähläsi tatuointitarvikkeitteni kanssa ja virtajohtojen kanssa. Ne olivat äärimmäiset olosuhteet, enkä pysty tekemään suoraa linjaa, jos tatuointikoneen johtoa kosketellaan. Vanhemmat eivät reagoineet lapsen käytökseen, enkä minä voi kertoa lapselle, miten käyttäytyä. Kukaan tatuoija ei pysty tekemään hyvää jälkeä, jos hänen lapset leikkivät samaan aikaan hänen välineillään ja virtajohdoillaan"

      Yrittäjä on myös närkästynyt nettifoorumeilla nimettömien kirjoittajien esittämistä väitteistä joiden mukaan hänen yrityksensä hygienia-asioita ei hoidettaisi asianmukaisesti.

      "Olemme saaneet luvat Ympäristökeskukselta, joka teki viimeksi tarkastuksen 30. huhtikuuta", omistaja kertoo.

      Voicelle lähettämässään viestissä omistaja kertoo arvelevansa, että yritystä arvostelevien viestien takana olisi todellisuudessa yrityksen entisiä potkut saaneita työntekijöitä, jotka haluaisivat kostaa vanhalle työnantajalleen.

      Tatuointiliikkeen yrittäjä kertoo, että hän tarjosi nyt epäonnistuneen tatuoinnin saaneelle asiakkaalle mahdollisuutta korjaustatuoinnin ottamiseen, mutta tämä ei koskaan vastannut yhteydenottoon.

      Voice tavoitti epäonnistuneen tatuoinnin saaneen naisen. Hän yllättyy kuullessaan, että hänen epäonnistuneen tatuointinsa syy olisi hänen lapsissaan.

      "Tatuoija ei minulle sanallakaan ole aikaisemmin maininnut, että epäonnistumiseen olisi tuollainen syy. Hän ei sanallakaan ole puhunut mitään lapsien häirinnästä. Meillä tosiaan oli kaksi pienintä mukana, mutta missään vaiheessa ei ole penska käynyt nykimässä mitään johtoa häneltä."

      Toisen lapsen itkemisen asiakas kuitenkin vahvistaa.

      "Nuorin kitisi ja itki kyllä aika ajoin, mutta tatuoija ei maininnut mitään, että asia häiritsisi! Ja luulisi tosiaan että hän olisi heti minulle asiasta sanonut edes nyt, kun olen hänelle kuvineen laittanut epäonnistuneen tatskan"

      Lue lisää: Etenal Inkin Facebook-ryhmä
      http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/kohutatuoinnin-tekija-puolustautuu-asiakkaan-lapset-pilasivat-tatuoinnin/8/38747

    • Ei se ikä vaan taito

      Edelliseen kommentoidakseni, että tarkoitti varmasti kaikkien mainitsemiensa asioiden yhteisummaa, mutta ei se tatuoitsijan ikä merkkaa mitään. Tiedän itseäni kaksi vuotta nuoreman naispuolisen tatuoijan (itse siis -90 syntynyt) ja hän toimii harjoittelija nimellä, mutta esittää julkisesti portfolionsa ja työnsä jäljen. Loistava ja taitava tatuoija, joka tietää mitä tekee. Ei se ikä merkkaa sitä järjen laatua, jos ei osaa tuollaisessa paikassa pitää hygieniasta huolta, tehdä oikeanlaista taustatyötä, hoitaa asiakaspalvelua ja laskutusta oikein. Silloin on vain väärä ihminen (eikä väärän ikäinen) yrityksen puikoissa, jos ei perusasiat suju.

      Mutta tämä nyt oli vain pilkun viilamista. Ei siis pahalla ketään kohtaan. Toivon, että facebookissa kuvansa esimerkiksi antanut millukka ja muut saavat toisessa tatuointipuodissa pätevää ja osaavaa palvelua ja korjautettua kuvansa. Kyllä on perushahmotuksessa vikaa tekijällä, kun ei edes kuvan ääriviivat jäljittele mallia. Ja jos tämä on tekijän oma visio, niin olisi voinut sitten visioida jotain muuta kuin mallin ns. "perusteita".

      • Väliä jollekkin

        Kyllä se ikä varmaan vähän kumminkin merkkaa.. Vai kerrotko miten 20v voi olla 10v kokemus? Onko se silloin alottanut duunit 10v? Tai entäs josse tatuoija on 3v? Kyllä sillä iällä varmaan vähän on väliä.. Itse en antaisi minua nuoremman ihmisen mustetta mun ihoon pistää...


    • 6969

      Se on vähän niin kuin "buyer beware", aina kannattaa ottaa selvää liikkeestä ja tatuoijasta. Kannattaisi mennä liikkeeseen katsomaan miten homma toimii, eikä vaan luottaa netissä oleviin valokuviin. Eikä lapset kuulu tatuointi liikkeeseen, sen nyt luulisi järjenkin jo sanovan!! Onneksi tatuointi ei ole turhan iso niin OIKEA ja hyvä tatuoija pystyy sen peittämään.

    • Finland
      • ssssuu

        Tuon linkin takaa löytyvät tatuoinnit ovat sentään suhteellisen laadukkaita!


      • OldFart66
        ssssuu kirjoitti:

        Tuon linkin takaa löytyvät tatuoinnit ovat sentään suhteellisen laadukkaita!

        Kotona tehtyjä tatuointeja, kukaan oikea tatuoija ei koti taitureita hyväksy. Ja jos 5 vuotta on tehnyt jo tatuointeja niin laadun pitäisi olla jo parempi.


      • Who?
        ssssuu kirjoitti:

        Tuon linkin takaa löytyvät tatuoinnit ovat sentään suhteellisen laadukkaita!

        Joillekkin kelpaa pelkästään ok tatuointi, toiset haluaa upean tatuoinnin. Se laadukkuus on katson silmissä.


      • NS

        Ja millähän tapaa kyseisen henkilön kuvat liittyvät tähän tapaukseen? Koska olet kuullut hänen kutsuvan itseään ammattilaiseksi? Onko hän liikkeessä töissä huijaamassa asiakkaita? Maria kutsuu itseään ammattilaiseksi, vaikka on kaukana siitä ja tietoisesti tekee kuvia ihmisille, vaikka ei osaa!!


      • Rogues

        Kyseinen henkilö tekee hyvin kuvia jos vaikka vertaa muutamiin oikeisiin ammattiliikkeisiin Suomessa.
        Ja en siis tunne ihmistä, tunnen pari ihmistä jotka ovat ottaneet häneltä tatuoinnin.


      • 5Finger
        NS kirjoitti:

        Ja millähän tapaa kyseisen henkilön kuvat liittyvät tähän tapaukseen? Koska olet kuullut hänen kutsuvan itseään ammattilaiseksi? Onko hän liikkeessä töissä huijaamassa asiakkaita? Maria kutsuu itseään ammattilaiseksi, vaikka on kaukana siitä ja tietoisesti tekee kuvia ihmisille, vaikka ei osaa!!

        Kutsuu itseään tatuoijaksi vaikka ei sitä ole(ei ole koulutusta, tekee kotona jne.). Löytyyköhän edes tyttöseltä autoclave ja muut sterilointi vehkeet.......


    • 6969
    • 28

      Kat Von D aloitti tatuoimisen 14-vuotiaana, hänen ensimmäiset työt eivät varmaankaan olleet kovin upeita. Ei ikä mitään kerro!

    • ..????

      Niiden FB-sivulla on kommentti:
      "Huomaattehan, että tästä päivästä lähtien meille käy vain käteinen (ei pankkikortit)! Maksu paikan päällä. Varausmaksun voi maksaa tilisiirrolla."
      Miksiköhän??? Kuulostaa hyvin erikoiselta...

      • Why?

        Useimmissa tatuointiliikkeissä on sama käytäntö (paitsi tuossa tilisiirto jutussa), ei ole mitenkään outoa tai hämärää. Outoa on se että ajanvaraukset ym. tehdään vain sähköpostilla.


      • niinköhän
        Why? kirjoitti:

        Useimmissa tatuointiliikkeissä on sama käytäntö (paitsi tuossa tilisiirto jutussa), ei ole mitenkään outoa tai hämärää. Outoa on se että ajanvaraukset ym. tehdään vain sähköpostilla.

        No jos kassa on tasku niin on se hieman hämärähköä :0).. vai monessako on näkösällä edes kassakonetta.. Pankkikortti laitteelle tulleita maksuja ei voi poistella. Olen itse konkreettisesti nähnyt kun tatskaaja on laittanut liikkeessä työstään saadun rahan taskuunsa.


      • See
        niinköhän kirjoitti:

        No jos kassa on tasku niin on se hieman hämärähköä :0).. vai monessako on näkösällä edes kassakonetta.. Pankkikortti laitteelle tulleita maksuja ei voi poistella. Olen itse konkreettisesti nähnyt kun tatskaaja on laittanut liikkeessä työstään saadun rahan taskuunsa.

        Oletpa sitten huonon liikkeen valinnut, kaikissa liikkeissä joissa minä olen käynyt on kyllä kassakone ja sinne ne rahat on mennyt. Ei kaikki tatuointi liikkeet ole hämärähköjä vaikka niin ihmiset täällä tuntuvat luulevan.


      • Ihmettelijä vain
        See kirjoitti:

        Oletpa sitten huonon liikkeen valinnut, kaikissa liikkeissä joissa minä olen käynyt on kyllä kassakone ja sinne ne rahat on mennyt. Ei kaikki tatuointi liikkeet ole hämärähköjä vaikka niin ihmiset täällä tuntuvat luulevan.

        Ei tod luule :) Kerro kuitenkin, kun näytät tietävän asiasta, miksi suurimmassa osassa alan liikkeistä ei käy kortit maksuvälineenä? Mikä on siihen syynä? Kyseessä kuitenkin isot kertaostot. Lähes kaikissa pikku, minkä tahansa alan, putiikeissakin on pk laitteet. Kyllä kiinnostaa tietää. Mikään iso investointi laite ei ole, siihen turha vedota.


      • diipadaapa
        See kirjoitti:

        Oletpa sitten huonon liikkeen valinnut, kaikissa liikkeissä joissa minä olen käynyt on kyllä kassakone ja sinne ne rahat on mennyt. Ei kaikki tatuointi liikkeet ole hämärähköjä vaikka niin ihmiset täällä tuntuvat luulevan.

        Eihän se toki asiakkaan vika voi olla :) Ja voihan olla että mitään hämärää ei taustalla ole, mutta ei kannata taskujaan kassana käyttää :) huhhuh.

        Missä liikkeissä olet sitten käynyt, ihan tiedoksi muille ettei kukaan `huonoa liikettä` valitsisi ?


    • ReinoP

      Lapset häiritsivät? :DDDD Ainoa tapa, jolla *oikeasti mitään osaava* tatuoija olisi saanut tuollaisen päiväkotitason räpellyksen aikaan olisi esimerkiksi aivoinfarkti kesken tatuoimisen. Jos lapset möykkäävät, se saattaisi osaavaa taiteilijaa häiritä ehkä sen verran, että viivasta tulisi paikoin vähän epätasainen ja varjostukset eivät olisi aivan täydellisiä, mutta katsokaa nyt tuota, pyhä sylvi sentään. Se on kuin joku helvetin luolamaalaus! Ei tuollaisen tekijällä ole MITÄÄN käsitystä perspektiiveistä, väreistä ja jäljen perusteella ei edes oikean ihmisihon käyttämisestä alustana. Jos tämä henkilö on aikaisemmin tehnyt enemmän kuin kaksi tatuointia, niin en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

      • Hyvääyötä

        Asiakas taas ei käyttänyt järkeä koska luuli että lasten tuominen tatuointi liikkeeseen on ok.


      • luolien suolatti

        "Se on kuin joku helvetin luolamaalaus! Ei tuollaisen tekijällä ole MITÄÄN käsitystä perspektiiveistä, väreistä ja..."

        Suosittelisin tutustumaan luolamaalauksiin, täältä suomesta ja ulkomailta, ( esim netistä) ennenkuin menee tuota tuhnua ja niitä vertaamaan keskenään.

        Luolamaalaustaide kunniaan!


      • asöldfjksölk
        Hyvääyötä kirjoitti:

        Asiakas taas ei käyttänyt järkeä koska luuli että lasten tuominen tatuointi liikkeeseen on ok.

        Eipä sitä välttämättä tajua, jos elämänsä ensimmäistä tatuointia teettää. Ottavathan monet lapset lääkäri- tai kampaajareissullekin mukaan. Ammattimainen tatuoija huomauttaisi, mikäli lasten läsnäolosta on hänen työlleen haittaa, ja kieltäytyisi työskentelemästä olosuhteissa, joissa ei voi saada aikaan hyvää työnjälkeä.


    • SmileToday

      Ihmiset voisivat jo pikku hiljaa rauhoittua, kysymys sentään on vain huonosta tatuoinnista jonka pystyy hyvin peittämään koska se ei ole liian iso. Ketään ei ole tapettu, raiskattu, kukaan ei ole "uhri". Ehkä tämä nainen valitsee seuraavan tatuoijansa vähän tarkemmin eikä vain netin perusteella. Elä ja opi

      • voihaelamankevat

        Kerropas, oi SmileToday, että kuinka peität noin tumman tatuoinnin nätisti? Kuitenkaan tatuointi ei ihan pienimmästä päästä ole, ja eipä tuohon enää mitään raikkaanväristä peittokuvaa saa aikasiksi.

        Erittäin jännää, että vetoat siihen, että ketään ei ole tapettu tai raiskattu. Kuitenkin asiakasta on loukattu ja tatuointi on tehty TODELLA huonosti. Asiakas ei tällaisista paikoista voi mitenkään tietää kuka tekee millaisiakin kuvia, jos ei tatuoijan kansioita ole päivitelty vaan esim. vanhojen tatuoijien kansiot ovat vieläkin esillä. Tatuointi ei voi mitenkään mennä noin pilalle. Ja kyllä, asiakas on UHRI. Asiakasta on huijattu tässä tapauksessa. Mutta ilmeisesti sinä, SmileToday olet alan ammattilainen ja tiedät kaikesta kaiken! Jos et osaa tuntea sympatiaa toista kohtaan, kannattaa varmaan olla ihan hiljaa.


      • =)
        voihaelamankevat kirjoitti:

        Kerropas, oi SmileToday, että kuinka peität noin tumman tatuoinnin nätisti? Kuitenkaan tatuointi ei ihan pienimmästä päästä ole, ja eipä tuohon enää mitään raikkaanväristä peittokuvaa saa aikasiksi.

        Erittäin jännää, että vetoat siihen, että ketään ei ole tapettu tai raiskattu. Kuitenkin asiakasta on loukattu ja tatuointi on tehty TODELLA huonosti. Asiakas ei tällaisista paikoista voi mitenkään tietää kuka tekee millaisiakin kuvia, jos ei tatuoijan kansioita ole päivitelty vaan esim. vanhojen tatuoijien kansiot ovat vieläkin esillä. Tatuointi ei voi mitenkään mennä noin pilalle. Ja kyllä, asiakas on UHRI. Asiakasta on huijattu tässä tapauksessa. Mutta ilmeisesti sinä, SmileToday olet alan ammattilainen ja tiedät kaikesta kaiken! Jos et osaa tuntea sympatiaa toista kohtaan, kannattaa varmaan olla ihan hiljaa.

        Rouva on hyvä vaan

        Isompia ja tummempiakin tatuointeja on pystytty peittämään hienosti.

        Cover up tattoos

        http://inkarttattoos.com/tattoo-blog/clever-cover-up-tattoos-after-the-break-up/

        http://www.superiortattoo.com/tips/Coverup_Tattoos.asp

        http://creativefan.com/cover-up-tattoos/


    • jepppeee

      ja ehkpä myös ihmiset tän jälkeen oppii kiertämään liikkeen kaukaa!

    • HÄVETTTÄÄÄ

      Ja tulipa mieleen, että joo,en meniskää sitä Mariaa hakkaamaan pelkästään ton tatskan takia - vaan lähinnä miten ahne ämmä se oikeesti on..Te tunnette sen ehkä vaan noista tatskoista,pari tuntee jonku muun tyypin kautta...mut oon ollu siellä ja oon nähny miten se itte on... laiska ja ahne ja juoksee vaan rahan perässä,ei ota mistään vastuuta..ja kerran kuulin hänen sanoneen kun halusi palkata jotain ihan randomeja tyyppejä sinne eikä edes nähny niiden töitä tai mitää ja sano että "ei sillä laadulla niin väliä" AHA!...painuis takasi sinne saatana somaliukrainaan eikä pilaa täällä ihmisten ihoja paskoilla tekeleillään,tuottaa vaan häpeää koko tatuointikunnalle...pthui

      • 8989

        Pikku natsia vähän ottaa päähän vai?


      • opeg
        8989 kirjoitti:

        Pikku natsia vähän ottaa päähän vai?

        Pöhpöh mikä natsi =D


    • Hieno X, Hermanni

      Tatuointi oli tosiaankin surkea , mutta onko vanhempien oikeasti pakko raahata muksujaan kaikkialle tyyliin seksimessuista tatuointisalonkeihin?

      • End789

        Luulisi järjenkin sanovan että tatuointi liike ei ole lasten paikka.


    • zaaraa..

      Jopa Groupon citydeal myöntää että liike tarjoaa huonoa palvelua ja palauttaa rahat takaisin lahjakorteista!!

    • <3tattoos

      Ehkä tuo nainen oppi että halpa ei aina olekkaan halpaa, varsinkin kun on tatuoinneista kyse.

    • Hyvääyötä

      Kuka tuon liikkeen oikeasti omistaa?

      • phopgd

        se Mariia Dashkowa vai mikälie


    • eivittuootodellista

      Itse olen kyseisessä liikkeessä käynyt tatuoinnin ottamassa. Kysyin marialta tekeekö hän tatuoinnin minulle ja syyksi hän sanoi, "tatuointikoneensa olevan toisella paikkakunnalla". Tatuoimisen hän siis vieritti Hannalle ja hyvä niin. Tatuoinnista tuli juuri sellainen kun halusinkin.

      Jälkeenpäin Maria tuli kertomaan työntekijöidensä eli Hannan ja toisen tatuoijan varastaneen häneltä rahaa ja avaimet :D sen takia oli siis kuulemma antanut potkut. Nyt kun vähän oon tätä keskustelua kattonu täällä, myös eternalin facebookissa ja lukenu nuo uutisjutut ni täytyy sanoa että on ihmisellä pokkaa lähtee tekemään tatuointia ilman ammattitaitoa ja sen jälkeen puolustella virhettään vierittämällä syyn lapsien ja asiakkaan niskaan.

      Ihan uskomatonta. Toivottavasti tuo liike nyt suljettais ihan kokonaan ja Maria alkais käymään kouluja et löytyis se oikea ammatti, ku ei tosta tatuoimisesta hänellä näytä olevan kokemusta piirrustuspaperia pidemmälle.

      Oli muuten jo ennen Eternal Inkiä valmis perustamaan oman "Mallitoimiston"
      :DDDDDDDDDDD

      • Jano1968

        Se on valitettavan yleistä että "tatuoijat" varastavat liikkeeltä rahaa ym. ei olisi yllätys että niin olisi oikeasti käynyt (kaikki täällä on vain kuulopuhetta, kuka tietää mikä oikea tarina on). Mutta tuon tytön ei tosiaankaan kannattaisi tatuoida ennen kuin taidot on huomattavasti paremmat.


      • Jano1968

        Omasta mielestä nuo Hannan tatuoinnit eivät ole mitenkään hienoja, pelkästää ok kamaa(parannettavaa on ja paljon), mutta makunsa kullakin.


    • Hyvääyötä

      Kumpi tässä nyt on tyhmempi, asiakas joka ottaa huonon tatuoinnin koska se on halpa eikä viitsi etsiä liikkestä/tatuoijasta oikeaa tietoa, vai tatuoija joka sai rahat? Tyhmyydestä sakotetaan =)

      Näyttäähän noita ihmisiä riittävän joiden mielestä nuo Eternal Ink Tattoo And Piercing liikkeen tatuoinnit on hyviä, katselin just kuvien kommentteja.

      • eperpepeep

        YMMÄRRÄ IHMINEN ETTÄ NE KUVAT EI OLE SIELLÄ MARIAN TEKEMIÄ!!!! VAAN TYÖNTEKIJÖIDEN JOTKA OVAT LÄHTENEET POIS! KUVAT JÄI JOISTA MONET LUULI ETTÄ NE OLIS TÄN MARIAN TEKEMIÄ!!!!!!!!!!!!


      • Sleep1111
        eperpepeep kirjoitti:

        YMMÄRRÄ IHMINEN ETTÄ NE KUVAT EI OLE SIELLÄ MARIAN TEKEMIÄ!!!! VAAN TYÖNTEKIJÖIDEN JOTKA OVAT LÄHTENEET POIS! KUVAT JÄI JOISTA MONET LUULI ETTÄ NE OLIS TÄN MARIAN TEKEMIÄ!!!!!!!!!!!!

        Ja kuvien tatuoinnit on silti täyttä sontaa vaikka Mari ei niitä ole tehnytkään, ja silti ihmiset niistä tykkää.


      • erppepepepe
        Sleep1111 kirjoitti:

        Ja kuvien tatuoinnit on silti täyttä sontaa vaikka Mari ei niitä ole tehnytkään, ja silti ihmiset niistä tykkää.

        Ite ainakin varsin tyytyväinen Hannan tekemään kuvaan. Varjostuksia ja hyvät värit. Mut täs on kusetettu ihmisiä pitämällä noi Hannan jo varatut asiakkaat, ne jotka luuli pääsevänsä samoihin käsiin jotka tehny ne kuvat galleriassa.


    • 432rd3
      • Luigi11111

        Tuli 15 minuuttia julkisuutta vain huonon tatuoinnin takia, no kaipa sekin on "tärkeä" uutinen.


      • 35

        Sitä on turha itkeä kun paskat on jo housussa.


      • oeosososos
        Luigi11111 kirjoitti:

        Tuli 15 minuuttia julkisuutta vain huonon tatuoinnin takia, no kaipa sekin on "tärkeä" uutinen.

        on, tulee selväksi että kyseinen paikka tulee kiertää kaukaa.


      • oliko asiaa
        35 kirjoitti:

        Sitä on turha itkeä kun paskat on jo housussa.

        Tiedän ettei näin varmaan ole, mutta leikipäs ajatuksella, että jos olisit itse ottamassa pääkaupunki seudulla leimaa ja sulla ei olis mitään tietoa kyseisen paikan laadusta ja tekijästä ja (jostain kumman syystä) menisit, ottaisit tatuoinnin siellä ja kuulisit vasta tästä uutisesta tuolloin...
        Vastaatko itselles sitten samoin "turha itkeä kun paskat on jo housussa"? Alunperin täällä ei ollut tarkoitus haukkua ketään vaan varoittaa vaan, ettei muut hairahdu ottamaan kyseiseen paikkaan huonoo leimaa.


      • 12
        oliko asiaa kirjoitti:

        Tiedän ettei näin varmaan ole, mutta leikipäs ajatuksella, että jos olisit itse ottamassa pääkaupunki seudulla leimaa ja sulla ei olis mitään tietoa kyseisen paikan laadusta ja tekijästä ja (jostain kumman syystä) menisit, ottaisit tatuoinnin siellä ja kuulisit vasta tästä uutisesta tuolloin...
        Vastaatko itselles sitten samoin "turha itkeä kun paskat on jo housussa"? Alunperin täällä ei ollut tarkoitus haukkua ketään vaan varoittaa vaan, ettei muut hairahdu ottamaan kyseiseen paikkaan huonoo leimaa.

        Itse valitsen tarkkaan kuka minun tatuoinnit tekee, asiakkaan vastuulla on valita hyvä tatuoija eikä mennä vain mutu-tuntumalla "näin netissä pari kivaa kuvaa sinne ja heti".

        Ja Riihimäki ei nyt ole niin kaukana ettei voisi käydä etukäteen liikkeessä/liikkeissä katsomassa tatuoijien portfoliot ym.


      • miilukka
        12 kirjoitti:

        Itse valitsen tarkkaan kuka minun tatuoinnit tekee, asiakkaan vastuulla on valita hyvä tatuoija eikä mennä vain mutu-tuntumalla "näin netissä pari kivaa kuvaa sinne ja heti".

        Ja Riihimäki ei nyt ole niin kaukana ettei voisi käydä etukäteen liikkeessä/liikkeissä katsomassa tatuoijien portfoliot ym.

        ystävät hyvät kun siellä käytiinkin ensin keskustelemassa tatskoista että mitä ja minne jne. mutta sitten sen jälkeen tuolla liikkeessä tapahtui niitä "potkuja" ja ym. että alkuperäistä tekijää siellä enää ollutkaan vaan tämä tämä maria otti kaikki asiat hoitaakseen. Kaikki vaikutti sillo paikan päällä ihan ammattimaiselta ja hyvältä


      • Huomenta
        miilukka kirjoitti:

        ystävät hyvät kun siellä käytiinkin ensin keskustelemassa tatskoista että mitä ja minne jne. mutta sitten sen jälkeen tuolla liikkeessä tapahtui niitä "potkuja" ja ym. että alkuperäistä tekijää siellä enää ollutkaan vaan tämä tämä maria otti kaikki asiat hoitaakseen. Kaikki vaikutti sillo paikan päällä ihan ammattimaiselta ja hyvältä

        Jos tatuoija oli ihan eri kuin alunperin piti olla niin sitten olisi pitänyt aika joko perua, katsoa tämän uuden tatuoijan portfolio jne.

        Ostit nyt vähän niin kuin sikaa säkissä, vastuu kuuluu myös sinulle.


      • domena
        Huomenta kirjoitti:

        Jos tatuoija oli ihan eri kuin alunperin piti olla niin sitten olisi pitänyt aika joko perua, katsoa tämän uuden tatuoijan portfolio jne.

        Ostit nyt vähän niin kuin sikaa säkissä, vastuu kuuluu myös sinulle.

        Helppohan se on olla jälkiviisas ja lähteä moittimaan muita, eikö itsellesi ole koskaan käynyt virheitä? Jotenkin voisi olettaa, että liikkeen omistajalla taidot ovat samaa tasoa kuin firman työntekijöillä, sitä paitsi kyseinen henkilöhän oli ilmeisesti esitellyt muiden töitä ominaan..


    • Tatuoitutarmo

      Kuluttaja-asiamieheen vaan yhteyttä ja liike kiinni. Ei tää huono maine valitettavasti mene kaikille kuitenkaan perille, niin suosittelen kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ottamaan ja reklamaatiota tekemään.

      Ja turhaanpa tässä huonoa tatuoijaa puolustelette, tatuoija on ammattilainen, jonka tulee huomioida seikat jotka vaikuttavat tatuoinnin tekoon ja mikäli lapset ovat se häiritsevä tekiä, kenties lapset voidaan siirtää muualle kun asiasta huomautetaan.

      Ja kyllä, kuvat saa peitettyä, mutta kuva on kuitenkin melko tumman värinen joten Smiletoday, kerropa sitten ilmeisesti ammattilaisena, että kuinka saadaan noin tumma tatuointi peitettyä nätisti? Mielestäni tatuoinnin ottanut on urhi, sillä ammattilaisen täytyy myydä osaamistaan ja asiakkaan on saatava luottaa siihen, että tatuoija osaa hommansa.

      Aivan täysin turha puolustella yhtään ketään, tatuoija on epäammattimainen. Piste. Tatuoijan pitäisi ymmärtää lopettaa hommansa jos jälki on tuommoista. Ja asiakkaan tulisi luottaa omaan arvostelukykynsä.

      • Hyvää yötä

        Tumman värinen? Taidat olla vähän värisokea, koska omissa silmissä vaalealta tuo tatuointi näyttää ;) Ja mikä on urhi?


      • SmileToday

      • MycGyver666

        Ei täällä kukaan tatuoijaa puolustele, mutta myös tatuoinnin ottajalla on vastuunsa.


    • Jock

      Miten on mahdollista, että ensimmäinen tatuoinnin jälkeen on artistin annettu tehdä vielä toinen tatuointi?
      Tai miksei hommaa keskeytetty kun on jälki ollut jo näkyvillä?
      Onko toi toinen tehty tatuointi ollut sitten onnistunut?

    • MacGyver666

      Miksi asiakas ei itse sanonut mitään, kyllä varmaan on jossain vaiheessa huomannut että tatuonti on menossa metsään?

      • klm

        tits or gtfo!


      • YouSuck

        Niin mitenkä tytön oma kuva liittyy asiaan?? Epätoivoista touhua


    • ihmetyttääkyltyhmyys

      Ei marian kuvat tähän juttuun liity millään?

    • MITÄ!?

      annan myös täyden tukeni kuvan ottaneelle ja raivoa tatuoijan selitystä kohtaan. ET PERKELE VOI SYYTTÄÄ LAPSIA JOS ET SIITTÄ VANHEMMILLE SANO MITÄÄN.

    • StorOr

      Yrittäjä on mokannut, mutta minua vähän häiritsee lynkkausmentaliteetti johon ihmiset ovat heti lähdössä, pistetään yhteystietoja kiertoon ja muuta asiatonta. Pieleen meni juu, joskus käy niin.

      Epäilen, että tässä parikymppinen ei niin kokenut ja maahan juuri muuttanut ihminen on perustanut innoissaan tatuointi- ja lävistyslafkan ja hommannut sinne ihan ok työntekijät. Jotain skismaa on tullut yrityksessä ja työntekijät on lähteneet, jolloin omistajaan on iskenyt paniikki ja on pyrkinyt hoitamaan hommat vaikka osaamista ei niin olekaan. Huonostihan siinä on sit käynyt.

      Yrittäjälle: kannattanee tunnustaa että pieleen meni ja luvata korjata/korvata tapahtunut vahinko siinä määrin kuin sen vain voi, sekä ehkä myös harkita kannattaako toiminnan jatkaminen näissä olosuhteissa (ehkä korkeintaan niin, että muut hoitaisivat käytännön puolta).

      Muille: vähän jäitä hattuun. Harmittaa, mut elämä jatkuu. Tapahtunut ei ole ihan niin vakavaa että henkilökohtaiset uhkailut, mitä jossain on näkynyt, olisivat paikallaan.

      • juuuuuh

        Nimenomaan näin. Osataan tämä asia hoitaa ihan aikuismaisestikin. Turha lietsominen pois. Varoitus muille on lähtenyt. Valitus yrittäjälle on lähtenyt.

        Asia on nyt asiakkaan, yrittäjän ja mahd. kuluttaja-asiamiehen välinen. Muut eivät nyt vain hairahdu enää liikkeeseen astumaan ennen kuin siellä toimii oikeasti ammattimainen tatuoija ja perusasiat on kunnossa tai yrittäjä siirtyy opiskelemaan alaa tai täysin uudelle alalle, joka on lähempänä hänen osaamistaan.


      • ParempiPuusta
        juuuuuh kirjoitti:

        Nimenomaan näin. Osataan tämä asia hoitaa ihan aikuismaisestikin. Turha lietsominen pois. Varoitus muille on lähtenyt. Valitus yrittäjälle on lähtenyt.

        Asia on nyt asiakkaan, yrittäjän ja mahd. kuluttaja-asiamiehen välinen. Muut eivät nyt vain hairahdu enää liikkeeseen astumaan ennen kuin siellä toimii oikeasti ammattimainen tatuoija ja perusasiat on kunnossa tai yrittäjä siirtyy opiskelemaan alaa tai täysin uudelle alalle, joka on lähempänä hänen osaamistaan.

        Tai ehkä viellä parempi jos kukaan ei enään ikinä liikkeeseen mene ennenkuin omistaja ja nimi on vaihtunut ja ehkäpä jopa toimipaikkakin XD


    • toinen Hanna

      Mutta kun tästä ei lainkaan ole kyse. Maria on kuulemma antanut kaikille työntekijöilleen potkut, koska häntä on vituttanut maksaa heille palkkaa. Ihan puhtaasti siis siksi on siirtänyt muiden työntekijöiden varatut ajat itselleen ilmoittamatta. :D Käsittääkseni kukaan ei ole hältä yhtään mitään varastanut, mimmi itse ensin maksaa huonompaa palkkaa kuin mitä sossusta saat rahaa ja sitten kun työntekijät vaatii palkan korotusta niin syyttää heitä varkaiksi. :D

      • 20

        Niin kuulemma, mutta ei ole 100% varma juttu. Huonon tatuoinnin teki mutta ei se maailmoja kaada.


    • MäMä

      Kiinnostaisi tietää millainen siitä toisesta tatuoinista tuli, jonka otitte samalla käynnillä?

    • epgoes

      Juu sillo ku toi eternal oli just tyylii alottanu ja siel oli se joku englantilaine tatskaaja jolta itekki otin,nii se otti lopputilin - en sit tie tarkkaa syytä mut ainahan voi spekuloida...ja Hannalla sama juttu..lähti ihan itse,kukaan ei oo varastanu Marialta yhtään mitää

    • mjnbjnjhbniåokmpl
    • lated

      Mäkin kävin ottaa siellä ekan leimani noin pari viikkoo sitten. Huonoa asiakaspalvelua ja muutenki kuvasta tuli hieman epäonnistunut. Joutu vahvistaa sitä viel kaks kertaa ja se sattu ihan hirveesti! Oli tosi kauan kipee ja todella rupinen ja nyt on kuva haalistunut niin et joudun menee muualle sen vahvistaa kun tonne liikkeeseen en enää ikinä mene!

      Harmittaa kun kyse oli ekasta tatskasta ja oisin halunnu kokemuksesta positiivisen ja suoraan sanottuna se oli kaikkea muuta ku positiivinen.

      Ekaksi olisi myös halunnut 8x8cm tatuoinnista 240e mutta lopulta maksoin vaan 40e.. Ja ilmoitti hinnasta vasta edellisenä yönä ku tatska aika oli seuraavana päivänä Ja syy tähän oli se että potkut saanut Hanna ei ollut muistanut ilmoittaa hintaa...Huoh.. No itteenihän saan syyttää ku menin ottaa tatuoinnin varoitusmerkeistä huolimatta... Mutta lähdin liikkeeseen facebookin kautta olleiden kuvien perusteella ja tietenkin oletin että liikkeessä olisi ammattitaitoisia tekijöitä, jos olisin tiennyt että ne facen kuvat eivät ole hänen tekemiään en olisi mennyt sinne.

      • nokreit

        pistä kuva!


      • Hyvääyötä

        Siksi juuri ei kannata valita tatuoijaa pelkästään sen takia että on nähnyt netissä hyviä kuvia.


    • l,l,l,l,l,l,km
      • MissäOlit?

        Ja sillä asiakkaita riittää koska on "halpa", ihmiset kyllä on tyhmiä mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.


      • vihreänä..
        MissäOlit? kirjoitti:

        Ja sillä asiakkaita riittää koska on "halpa", ihmiset kyllä on tyhmiä mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

        Nuo kuulostaa aivan selvästi kateuden riivaaman henkilön rustaukselta :`D Sorry vaan.. Ei ne ihmiset tyhmiä ole vaan tyytyväisiä! Töitä piisaa ja sekös harmittaa eräitä.. hekohekohehehehe.


      • Let´sGo
        vihreänä.. kirjoitti:

        Nuo kuulostaa aivan selvästi kateuden riivaaman henkilön rustaukselta :`D Sorry vaan.. Ei ne ihmiset tyhmiä ole vaan tyytyväisiä! Töitä piisaa ja sekös harmittaa eräitä.. hekohekohehehehe.

        Ja ammattilaiset kiittää kun saa rahaa huonojen tatuointien korjauksesta/peittämisestä =D


      • ++++
        Let´sGo kirjoitti:

        Ja ammattilaiset kiittää kun saa rahaa huonojen tatuointien korjauksesta/peittämisestä =D

        Niinpä :) Kaikilla asioilla tuppaa olemaan se positiivisempikin puoli!
        (Ammattilaiset?? ammatimaiset ;))


      • kö?
        Let´sGo kirjoitti:

        Ja ammattilaiset kiittää kun saa rahaa huonojen tatuointien korjauksesta/peittämisestä =D

        Nii varsinni jos rahhaa ei muuten tule..


      • fdhbf
        kö? kirjoitti:

        Nii varsinni jos rahhaa ei muuten tule..

        Sitten kannattaa hakeutua harjoittelijalle, jos ammattilaisen taksat on liian kovia.


    • MS

      Mahdolliset varkausepäilyt kuulunee poliisille, niiden spekuloiminen täällä ei johda mihinkään.

      Aikamoinen selitys tatuoijalta, että lapset häiritsi ja ettei ole hänen asiansa sanoa asiasta. Eikä asiakaskaan ihan viaton tässä ole.. Jos kerran koko perheen voimin käytiin liikkeessä, olisi toinen vanhemmista voinut pitää jälkikasvua silmällä sillä aikaa kun toinen on tatuoitavana, ettei herrantertut vipellä ympäri lääniä holtittomasti. Ei tatuointiliikekään varmaan ihan se lapsiystävällisin-/turvallisin paikka ole. Vaan olisipa tatuoijankin pitänyt jotain sanoa, rajansa kaikella. Toki jos taidot ei vaan riitä, niin...

      • miilukka

        ei meillä koko katras suinkaan mukana ollut vaan kaksi nuorinta 9kk sekä 2,5vuotias ja todellakin toinen piti silmällä aikaa ja siellä oo nyt seinille hypittykään niinkuin marian selityksestä voisi kuvan saada. mulla tosiaan lapsi oo sylissä istunut kun tatskattavana olen ollut eikä siellä kukaan ole mitään johtoja nykinyt. ihan höpöhöpö juttuja suolti kyllä nyt mariakin :( ei tosiaan sanallakaan maininnu missään vaiheessa lapsista eikä jälkikäteenkään mulle mitään "haitasta" ole puhunut ennen tätä päivää kun ilmi tuli kuvat nettiin. mulle koko maria ole vastaillu mitään enää hyvään aikaan ja estänyt mut kommentoimasta mitään liikkeen sivuille. luulis ett ois mullekki aikasemmin sanonu tästä että toi on se syy mutta ei


      • SleepSomeMore
        miilukka kirjoitti:

        ei meillä koko katras suinkaan mukana ollut vaan kaksi nuorinta 9kk sekä 2,5vuotias ja todellakin toinen piti silmällä aikaa ja siellä oo nyt seinille hypittykään niinkuin marian selityksestä voisi kuvan saada. mulla tosiaan lapsi oo sylissä istunut kun tatskattavana olen ollut eikä siellä kukaan ole mitään johtoja nykinyt. ihan höpöhöpö juttuja suolti kyllä nyt mariakin :( ei tosiaan sanallakaan maininnu missään vaiheessa lapsista eikä jälkikäteenkään mulle mitään "haitasta" ole puhunut ennen tätä päivää kun ilmi tuli kuvat nettiin. mulle koko maria ole vastaillu mitään enää hyvään aikaan ja estänyt mut kommentoimasta mitään liikkeen sivuille. luulis ett ois mullekki aikasemmin sanonu tästä että toi on se syy mutta ei

        Oliko toinen tatuointi huono? Miksi puolisosikin otti tatuoinnin, kyllähän sokeakin olisi nähnyt että huonoa jälkeä on tulossa?


    • Huhhuh

      Tekijä sanoo että lapset häiritsi niin paljon ettei pystyny suoraa linjaa tekemään kunnolla...kyllä tossa kuvassa on paljon enemmän menny pieleen kuin vain muutamat suorat linjat..tsiisus sentään..!

    • Finland
      • årega

        oma mielipide mut mun mielestä noi on kyl 100 kertaa parempia ku Eternal inkin tatskat =D


      • 31
        årega kirjoitti:

        oma mielipide mut mun mielestä noi on kyl 100 kertaa parempia ku Eternal inkin tatskat =D

        Silti on vain scratcher ei oikea tatuoija vaikka niin väittää.


      • NS
        31 kirjoitti:

        Silti on vain scratcher ei oikea tatuoija vaikka niin väittää.

        Ihmiset on selvästi unohtaneet koko jutun pointin. Kyse ei ole tatuoimisen harjoittelemisesta kotona, vaan liikkeessä tehtävistä kuvista. Kuvien tekemisestä ilman ammattitaitoa ja osaamisensa mainostamista muiden kuvilla.

        Kotitatuoijat on asia erikseen ja niiden "huonous". Nyt ei ollut kyse siitä, että joku jakaa "huonosti" tehtyjä kuviaan, vaan siitä, että esitetään osaavaa ammattilaista ja huijataan sillä asiakkaita.

        Eikä yksikään linkitetyistä kuvista kyllä yltänyt Marian tekemän kuvan tasolle..


      • NS
        NS kirjoitti:

        Ihmiset on selvästi unohtaneet koko jutun pointin. Kyse ei ole tatuoimisen harjoittelemisesta kotona, vaan liikkeessä tehtävistä kuvista. Kuvien tekemisestä ilman ammattitaitoa ja osaamisensa mainostamista muiden kuvilla.

        Kotitatuoijat on asia erikseen ja niiden "huonous". Nyt ei ollut kyse siitä, että joku jakaa "huonosti" tehtyjä kuviaan, vaan siitä, että esitetään osaavaa ammattilaista ja huijataan sillä asiakkaita.

        Eikä yksikään linkitetyistä kuvista kyllä yltänyt Marian tekemän kuvan tasolle..

        Sama juttu koskien Marian ulkonäköä. Puhe oli ammattitaidosta ja käyttäytymisestä, ei ulkonäöstä.


      • ammátti, ok
        NS kirjoitti:

        Ihmiset on selvästi unohtaneet koko jutun pointin. Kyse ei ole tatuoimisen harjoittelemisesta kotona, vaan liikkeessä tehtävistä kuvista. Kuvien tekemisestä ilman ammattitaitoa ja osaamisensa mainostamista muiden kuvilla.

        Kotitatuoijat on asia erikseen ja niiden "huonous". Nyt ei ollut kyse siitä, että joku jakaa "huonosti" tehtyjä kuviaan, vaan siitä, että esitetään osaavaa ammattilaista ja huijataan sillä asiakkaita.

        Eikä yksikään linkitetyistä kuvista kyllä yltänyt Marian tekemän kuvan tasolle..

        Miten mittaat tatuoijan `AMMATTI`taidon?? Ei sellaista mittaria olekaan !! Kuka vain voi kutsua itseään Tatuointi ammattilaiseksi tekemättä siinä mitään laitonta. Täten jokaisen tatskaa hankkivan on otettava itse selvää minkälaisen/tasoisen henkilön kätösiin itsensä uskoo. Härreguud sentään...
        Kotitatskaajakin voi itseään hyvin mielin kutsua AMMATTI tatuoijaksi niin halutessaan.
        Siis mitkään hienot ulkoiset puitteet ja OIKEA liiketila ei tee ketään automaattisesti hyväksi työnsä edustajaksi tällä alalla. Oikeita ammattilaisia ei ole yhtään, on varsin mainioita pitkäänkin tehneitä tekijöitä. Ilman tutkintoa ja koulutusta.
        Kädenjälki ,hyvä moraali ja tyytyväiset asiakkaat, siinä se on!


    • Rohkeasti vaan!

      Eiköhän siitä pitäisi viedä juttu eteenpäin oikeuteet jos tatuoija on tehnyt aivan hirveää jälkeä. Jos oma ihoni sutattaisiin vaatisin hyviä korvauksia ja luultavasti tällaiset asiat menevät läpi!

      • 123123

        Se kun ei vaan mene noin, oikeudessa luultavasti nauraisivat ulos koska kukaan ei pakottanut tatuointia ottamaan. Nuo on vähän niin kuin "buyer beware" juttuja, tässä vain kävi tuo perus moka halpaa haluttiin eikä otettu selvää liikkeestä tai tatuoijasta. Kyllä varmaan jossain vaiheessa tatuointia huomas että homma on menossa metsään( ellei sitten nukkunut) mutta luultavasti ei kehdannut sanoa mitään, ainakin itse katson tatuoijan työntekoa ellei sitten selkään tee tatuointia.


    • Finland

      Miksiköhän puoliso otti tatuoinnin jos ensimmäinen työ oli noin surkea? Luultavasti kumpikin alunperin tykkäsi tatuoinneista(niin moni tuntuu tykkäävään surkeista tatuoinneista), mutta sitten joku mainitsi että tatuointi on surkea ja mieli muuttui ja itku alkoi.....Olisi jo paikan päällä voinut vaatia rahoja takaisin, tai kieltäytynyt maksamasta. Mutta se että puolisi otti myös tatuoinnin niin se pistää vähän miettimään mikä homman nimi todellisuudessa on.

    • SeeYouSoon
      • noi kommentit...

        Ounou!! Hallaa koko alalle toi juttu!!! Aina asiat pitäisi sopia asianosaisten kanssa ensisijaisesti, lakitupa viimeinen vaihtoehto.
        Kaikilla ammattilaisilla on ollut ja varmasti tulee olemaankin tyytymättömiä asiakkaita silloin tällöin. Tämä haastattelun antaja myös raastupaan oitis jos asiakas ei saakaan haluamaansa, niinkö se meni Herra Rossi?


      • neddiii

        Eiköhän tässä ketjussa ja jubakassa YKSI OPPI ole= ÄLÄ luota pelkästään nettiin!!

        -" Nykyään ihmisillä pitäisi olla aikaa ja älyä ja katsoa netistä mikä tatuointiliike on hyvä ja mikä ei. `` sanoo Ammattilainen :)


    • s.ö

      Kuluttajasuoja pätee myöskin tähän,eli Marialta on ostettu palvelu joka meni päin p:tä,se joutuu sen korvaamaan.Ja voi lähteä oikeuteen astikkin.

      • ipöuioöuioö

        Ostettu palvelu kahdella kympillä, nii i.
        Eli lahjakortti pistetty puokkiin miehen kanssa, joten viidellä kympillä kukkaa koipeen.
        Edes halvin studiotreenari ei tekisi kyseistä kuvaa sillä summalla.

        Pointti on enemmänkin asiakkaan harhauttamisessa, esiintymisessä ammattilaisena. Ostetun palvelun arvoon jokainen vain nauraa.

        Ehkä tästä jokainen oppisi, että tatuoijan kanssa pystyy tekemään ihan itse diilejä, ei siinä tarvita välikäsiä.

        Mitä sitten tulee tässä esitettyihin kotihakkaajiin, niin hehän juuri tekevät hallaa alalle. Kun jossakin kaverin kaverin kaverin sohvalla saa edullisesti niin oikean tatuoijan palvelut tuntuvat kalliilta ja ihme diilejä kyttäillään.


      • Huomenta
        ipöuioöuioö kirjoitti:

        Ostettu palvelu kahdella kympillä, nii i.
        Eli lahjakortti pistetty puokkiin miehen kanssa, joten viidellä kympillä kukkaa koipeen.
        Edes halvin studiotreenari ei tekisi kyseistä kuvaa sillä summalla.

        Pointti on enemmänkin asiakkaan harhauttamisessa, esiintymisessä ammattilaisena. Ostetun palvelun arvoon jokainen vain nauraa.

        Ehkä tästä jokainen oppisi, että tatuoijan kanssa pystyy tekemään ihan itse diilejä, ei siinä tarvita välikäsiä.

        Mitä sitten tulee tässä esitettyihin kotihakkaajiin, niin hehän juuri tekevät hallaa alalle. Kun jossakin kaverin kaverin kaverin sohvalla saa edullisesti niin oikean tatuoijan palvelut tuntuvat kalliilta ja ihme diilejä kyttäillään.

        Ja kuinka monella kotihakkaajalla on autoclave ym. sterilisaatio vehkeet?


      • jooo pqajoo
        Huomenta kirjoitti:

        Ja kuinka monella kotihakkaajalla on autoclave ym. sterilisaatio vehkeet?

        Tehäänkö niille tatskavehkeille sterilisaatio (vasektomia) vai sterilointi?


      • tersilisaatio
        jooo pqajoo kirjoitti:

        Tehäänkö niille tatskavehkeille sterilisaatio (vasektomia) vai sterilointi?

        ;=D


      • päivän paras;)
        tersilisaatio kirjoitti:

        ;=D

        Kyllä M I N Ä tiedän!!


    • TyhmyydestäSakotetaa

      Lue läpi!

      Kun olet hankkimassa tatuointia, tässä muutama asia mikä on hyvä tietää, mistä ikinä sitten päätätkin tatuointisi hankkia!! Tämä siksi, että tänä päivänä kukatahansa saa ostettua internetistä tatuointivälineet erittäin helposti ja erittäin halvalla ja ns. kotitatuoijia on yhä enemmän mukana alalla, joiden toimintaa ei kukaan valvo. On olemassa asiansa osaavia kotitatuoijia, jotka ovat perehtyneet alaan, mahdollisesti ollut liikkeessäkin töissä, ovat tehneet läksynsä myös hygienian puolella ja heillä on tietoa ja taitoa, sekä kunnolliset, että tarvittavat välineet, jotta tatuoiminen voidaan tehdä turvallisesti oikein. Valitettavasti nykyään vastaan tulee yhä useammin "kotitatskaajia" halpojen välineiden ja värien kanssa, vailla minkäänlaisia kykyjä tai käsitystä piirtämisen, tatuoimisen saati hygienian suhteen. Pilalle menneen kuvan lisäksi voi mennä myös terveys ja koko ala saa negatiivista huomiota näiden "tatskaajien" ansiosta. Jos et tiedä miksi, niin syy on seuraava, tatuoidessa väriä yksinkertaisesti pistetään neulalla ihon sisään ja samalla syntyy verikontakti. Huonosti hoidettu hygienia aiheuttaa vakavan riskin altistua veriteitse tarttuville taudeille mm. HIV:lle ja C-hepatiitille, joko suoraan (Esim. likaisten neulojen/tuubien) tai välillisesti (Esim. suojaamattomilta pinnoilta, jotka ovat olleet kontaktissa vereen), lisäksi halvat ja koostumukseltaan epämääräiset värit saattavat aiheuttaa muita komplikaatioita. Hyvällä tuurilla "tatskaaja" vielä onnistuu jauhamaan ihon riekaleiksi väärin säädetyllä koneella, jolloin ihoon syntyy huonon jäljen lisäksi myös pysyvä arpikudos.

      Eli jos "tatskaajan" työpiste on olohuoneen sohvannurkka tyhjien kaljapullojen ja koirankarvojen keskellä, sumutepullot sun muut työvälineet ja pinnat suojaamatta kertakäyttösuojilla täynnä erivärisiä sormenjälkiä, et näe että KÄYTTÄMÄTTÖMÄT neulat otetaan avaamattomasta steriilistä pakkauksesta, samoin kuin tatuointikoneen tuubi ja mikäli tuubi ei ole kertakäyttöinen, niin "tatskaajalla" pitää olla autoklaavi/kuumailmasterilaattori sterilointia varten (Tuubi on se osa, mistä tatuoija pitää kiinni, kertakäyttöiset muovisia, metallisia käytetään uudestaan), väripulloista ainoa löytyvä tuoteseloste on "Made in China", koko selän tatskan hinta 100€, et ole nähnyt tatuoijan aikaisempia töitä, mutta kun tutun tuttu suositteli, "tatskaajalla" ei ole käsitystäkään antiseptisistä työskentely tavoista, olisi hälytyskellojen syytä soida. Kun haluaa jotain, mutta ei saa sitä mitä haluaa, vaan saa jotain mitä ei halua, puhutaan kokemuksesta ja mallikuvasta reippaasti poikkeava tatuointi tekee siitä yleensä vielä unohtumattoman sellaisen.

    • kävinäin...

      Tais käydä tässä niin että firman omistaja (Maria) pyöritti toimintaa muuten ja vastasi lähinnä pienistä töistä.

      Joutui sitten riitoihin työntekijöidensä kanssa jotka ottivat ja lähtivät.

      Tulot riippuivat asiakkaista joten ryhtyi itse puikkoihin....


      Luultavasti osaa piirtää hyvin mutta ei tautoida?

      • Who?

        No en nyt olisi niin varma tuosta piirrustustaidosta


    • Why?

      Kotitaitureilla nämä asiat on aina vähän hakusessa

      Tatuoinnin tekeminen turvallisesti ja ammattimaisesti vaatii tatuoijalta paljon tietoa, aikaa ja rahaa, mutta on merkki tatuoijasi korkeasta tasosta maassa, jossa valitettavasti ei ole mitään lakeja valvomassa oikeuksiasi parhaaseen mahdolliseen palveluun.

      Tähän kuuluu olennaisesti työympäristön siisteys ja desinfiointi ja välineiden oikeaoppinen huoltaminen ja sterilointi.

      Mitä työtiloilta vaaditaan?

      Työtasojen on oltava helppohoitoisia ja kestäviä. Työtilat on jaettu alueisiin puhtaustason mukaan, (esim. likaisten välineiden käsittely pesutilassa, steriloitujen tavaroiden säilytys niin, etteivät ne altistu koskettelemiselle, valolle, pölylle, jne.., erillinen asiakastila). Työpinnat puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja muu työympäristö siivotaan säännöllisesti. Tatuointia tehtäessä ympäristö ja tavarat, joita ei ole mahdollista steriloida suojataan hyvin.

      Mitä desinfiointi on?

      Desinfioinnin tarkoitus on poistaa tai tappaa sairautta aiheuttavat mikrobit tai vähentää niiden taudinaiheuttamiskykyä. Desinfektiolla ei kuitenkaan voida tuhota bakteerien itiöitä, minkä takia tarvitaan sterilointia. Desinfektio voi kohdistua pintoihin, esineisiin tai ihoon/limakalvolle.

      Mitä sterilointi on?

      Sterilointi on menettely, jonka tarkoituksena on poistaa tai tappaa kaikki mikro-organismit niin, että yhdenkään mikro-organismin säilyminen hengissä on epätodennäköistä (standardien mukaan yhden suhde miljoonaan). Sterilointivaatimukset perustuvat mikrobeista kestävimpien bakteeri-itiöiden tuhoutumiseen. Varmin sterilointitapa on höyrysterilointi tyhjiö-autoklaavissa.

      Yhteistä desinfioinnille ja steriloinnille on, että ennen näitä toimenpiteitä välineiden tulee olla pestyjä ja esikäsiteltyjä. Orgaanisen materiaalin kuten veren jäämät sitovat desinfiointiaineita ja estävät niitä tunkeutumasta lian läpi. Lika vaikeuttaa myös steriloinnin onnistumista, koska steriili lopputulos on valmistettu vain puhtaille välineille.

      Mikä on autoklaavi ja kuinka se toimii?

      Autoklaavi on paineastia, jonka tulee kestää yli 3 barin ylipaine ja 1 barin alipaine eli tyhjiö. Autoklaavisteriloinnissa vaikuttavat ylipaineinen kyllästetty vesihöyry, lämpötila ja aika. Kyllästetty vesihöyry siirtää höyrystymislämpönsä steriloitavaan tuotteeseen, jolloin se lämpenee läpikotaisin. Materiaalissa olevat mikrobit kostuvat, jolloin kostea kuumuus koaguloi eli hyydyttää valkuaisaineet ja mikrobit tuhoutuvat.

      Autoklaavin toimintaa ja välineiden steriloitumista valvotaan fysikaalisilla indikaattoreilla (klaavin näytöllä seurataan lämpötilaa, painetta ja aikaa), kemiallisilla prosessi-indikaattoreilla (sterilointipussien väriä vaihtavat täplät ja indikaattoriteipit), sekä biologisilla indikaattoreilla (kuivattuja itiöitä ja ravintoliuosta sisältäviä ampulleja), jotka tutkii ja hyväksyy ulkopuolinen taho.

    • Jepjep

      Jokohan tämä kohu kohta loppuisi. Juu, on huono kuva, mutta tämä ihmisten joukkolynkkaus ja asiaan kuulumattomien henkilöiden mukaan repimiminen on kuvottavaa. Asia varmasti selviää jotenkin ja tatska saadaan joko poistettua tai korjattua. Se, että täällä huudellaan ihmisten nimiä, yhteystietoja jne on oikeasti pahinta mitä voitte tehdä. Aina seasta löytyy joku juntti, joka ei jaksa lukea koko viestiketjua ja yhden silmään pistäneen nimen jälkeen on valmis antamaan tappouhkauksia jne muuta idioottimasta. Rauhoittukaa nyt vähän ja googlettakaa netistä huonoja tatskoja, niitä on tämä maailma pullollaan. Piis out.

    • Jepjep

      Ja tiedoksi vielä niille junteille, jotka käyvät nauramassa eternalin fb-sivuilla näytillä oleville tatskakuville. Nämä tatskat ovat joka tapauksessa jonkun ihmisen iholla. Se, pitävätkö he kuvistaan itse on heidän oma asiansa, mutta tuskin he haluavat mitään hyeenalaumaa nauramaan tatskoilleen. Oikeasti, miettikää nyt vähän.

      • VoiPyhäKalkkuna

        Toivottavasti Mari poistaa tuon Facebook sivun pian, nyt siellä käy vaan ihmiset isottelemassa ja uhkailemassa ja leikkimässä internet sotureita, ja tietysti kotihakkaajat käy siellä toitottamassa kuinka he kyllä tekisivät parempaa jälkeä, ihan niin kuin tämä tyttö olisi tappanut jonkun :/

        Asia kuuluu nyt vain asiakkaalle ja tatuointi liikkeelle.


      • kojnjunjpokjo
        VoiPyhäKalkkuna kirjoitti:

        Toivottavasti Mari poistaa tuon Facebook sivun pian, nyt siellä käy vaan ihmiset isottelemassa ja uhkailemassa ja leikkimässä internet sotureita, ja tietysti kotihakkaajat käy siellä toitottamassa kuinka he kyllä tekisivät parempaa jälkeä, ihan niin kuin tämä tyttö olisi tappanut jonkun :/

        Asia kuuluu nyt vain asiakkaalle ja tatuointi liikkeelle.

        No kyllä se yhdenlaiseltakuolemalta tuntuukin, jos tollaista helvetillistä paskaaaaa saa ihoonsa.


      • Aamutähti1969
        kojnjunjpokjo kirjoitti:

        No kyllä se yhdenlaiseltakuolemalta tuntuukin, jos tollaista helvetillistä paskaaaaa saa ihoonsa.

        Tuossa on vähän liioittelun makua.


      • karo...
        kojnjunjpokjo kirjoitti:

        No kyllä se yhdenlaiseltakuolemalta tuntuukin, jos tollaista helvetillistä paskaaaaa saa ihoonsa.

        Maria ois välttyny tält kaikelt jos ois toiminu oikein. Tatuoijien lähdettyä perunu asiakkaiden ajat ja hankkinu uuden tatuoijan,eikä lähtee ite pelleilee. Ja nyt ton kuvan jälkee todennu et joo,kauhee tuli, ja maksais suosiol sen peittämisen toisessa paikassa. Ammatti ihmine ottais vastuun ja hoitais asian asiallisesti.


      • ärripur
        Aamutähti1969 kirjoitti:

        Tuossa on vähän liioittelun makua.

        Jos mul ois toi jalassa ni kyl hävettäis ja kesä ois pilal ku joutuis pitää peitos ulkon liikkues. Mietippä omalle kohalle juttua!


      • Nalle Puh
        VoiPyhäKalkkuna kirjoitti:

        Toivottavasti Mari poistaa tuon Facebook sivun pian, nyt siellä käy vaan ihmiset isottelemassa ja uhkailemassa ja leikkimässä internet sotureita, ja tietysti kotihakkaajat käy siellä toitottamassa kuinka he kyllä tekisivät parempaa jälkeä, ihan niin kuin tämä tyttö olisi tappanut jonkun :/

        Asia kuuluu nyt vain asiakkaalle ja tatuointi liikkeelle.

        No kyllä se asia mielestäni muillekkin kuuluu. Vai olisiko parempi että joku tekee huomenna saman virheen ja käy ottamassa tatskan kyseiseltä muijalta.


      • Jepjep
        ärripur kirjoitti:

        Jos mul ois toi jalassa ni kyl hävettäis ja kesä ois pilal ku joutuis pitää peitos ulkon liikkues. Mietippä omalle kohalle juttua!

        Tottakai harmittaisi!
        Pointtina tässä on ollutkin korostaa sitä, että miksi ihmiset joiden jalassa tuo tatuointi ei ole, heittävät lokaa ja aiheuttavat viattomille pahaa mieltä. Ainut henkilö (onneton uhri) jolla siihen olisi edes jonkilainen oikeus ei sitä itsekään tee. Onneksi.


      • SummerSon
        Nalle Puh kirjoitti:

        No kyllä se asia mielestäni muillekkin kuuluu. Vai olisiko parempi että joku tekee huomenna saman virheen ja käy ottamassa tatskan kyseiseltä muijalta.

        Vain tyhmä ihminen juoksee "halpojen" tatuointien perässä, eikä ota selvää liikkeestä tai tatuoijasta. Oma moka, elä ja opi.


      • OldFart1968
        ärripur kirjoitti:

        Jos mul ois toi jalassa ni kyl hävettäis ja kesä ois pilal ku joutuis pitää peitos ulkon liikkues. Mietippä omalle kohalle juttua!

        Vai ihan kesä pilalla hah hah kylläpä pienestä menis kesä pilalle. Itse valitsen tarkkaan kuka minulle tatuoinnin tekee niin käy tämmöisiä mokia.


      • OldFart1968
        OldFart1968 kirjoitti:

        Vai ihan kesä pilalla hah hah kylläpä pienestä menis kesä pilalle. Itse valitsen tarkkaan kuka minulle tatuoinnin tekee niin käy tämmöisiä mokia.

        *ei käy tämmöisiä mokia*


    • Cheeri

      Olen samaa mieltä siitä, että asiaan sekaantuu turhaan puolen suomea. Mielestäni vikaa oli molemmissa, tatuoijan olisi pitänyt kertoa edelliset artistin erosta ja kysyä voiko hän tehdä tatuoinnin ja samalla kertoa ettei ole niitä aikaisemmin erityisemmin tehnyt ja näyttää omaa portfoliotaan, mutta tässä tapauksessa ilmeisesti maria antoi ymmärtää, että osaa tatuoida. Asiakkaan taas olisi pitänyt selvittää, millaisia kuvia hänen tuleva tatuoijansa tekee, mitä asiakas ei ilmeisisti voinut tehdä, koska oli luullut, että saa samanlaista jälkeä kuin hannan kuvissa. Tiedän että ihmisiä varmastii v*tuttaa tuollainen valehtelu, mutta sen takia on turha vetää ulkopuolisia tähän mukaan. Kuten niitä, jotka kotona tekevat tatuointeja. Suomessa EI OLE erillista koulutusta tatuoijille, vaan suurin osa tosiaan aloittaa kotona tikkaamaan hedelmiä ja myöhemmin kavereita, opettelee ja opettelee ja yrittää ehkä päästä liikkeeseen harjoittelemaan. Mutta tosi asia on että liikkeet ottavat mieluummin harjoittelijan joka on jo tatuoinut, koska tälläinen henkilö tuottaa nopeammin rahaa. Bisnestä sekin ala on.

    • dgjdtgj
      • <3tattoos

        Kotiharjoittelijat voisivat katsoa tuon videon muutaman kerran ja ottaa miehestä mallia!!


    • SeeYouInHell111
      • Putka<3

        Putka on kyllä hyvä paikka ottaa tatska. Itelä oli tatskaa hakkaamassa nuori tyttö, jolla tatskan tekeminen kesti kauan, mutta jälki oli aivan loistavaa. Olin todella tyytyväinen työn jälkeen.


    • Cheap27

      Ikävä tosiasia on se, että mikäli asiakas ei vaivaudu itse tutkimaan mistä on maksamassa/mitä on saamassa, niin voi näin käydä.

      Mikäli olisi edes jostain alan liikkeestä hintoja kysellyt tai kuvia katsellut näin ei olisi todellakaan käynyt. Sillä silloin olisi tajunnut hinta- ja tasoerot oikeeseen tatuointiin. Kuka tahansa tietää että tuolla 20€ hinnalla ei saa edes aikaa varatuksi oikealle tatuoitsijalle.

      Välinpitämättömyys ja pihistely kun ei tatuoinneissa kannata.

      • miilukka

        kyseessä oli 130euron arvoinen lahjakortti josta maksoin itse 40euroa grouponille. en tiedä mitä groupun on maksanut liikkeelle mutta siis minä en ole latinlatia vaan ostin lahjakortin grouponin kautta. tuo pilalle mennyt tatuointi olisi kuulemma maksanut alkuperin n.parinsadan euron luokkaa mutta saisin sen lahjakortilla koska olin joutunut odottamaan aikaani ja kaikki yhteydenpito ym. oli todella hidasta.
        Jos lopputulos olisi ollut tiedossa.....


    • Kukka111222

      Mä sanoisin tähän nyt että turha itkeä kun on jo paskat housuissa. Tatuoija ei todellakaan asiaansa osannut mutta ei asiakaskaan taida olla se penaalin terävin kynä kun ottaa pennut liikkeeseen mukaan jne

    • Zip

      Kun tästä on nyt näin julkista spekulointia tullut, niin kyllä olisi kiva kuulla Miilukalta että ottiko puoliso ensin kuvan, ja jos niin ettekö nähneet sitä valmiina vai miksi otettiin toinen perään? Tai jos otit tuon kukkakuvan ensin, niin ei kyllä ainakaan niin voi olla, että sen jälkeen kukaan ottais yhtään mitään tuossa paikassa.

      Ajattelin vain että selventäis kaikille asiaa jos kuulis tähänkin kannanoton, kun sitä on tatskan ottajalta parisen kertaa täällä jo tiedusteltu..

      • miilukka

        mun mielestä spekulointi luulis alkavan riittää ja mun mielestä on ihan sama kumpi otti eka jne. tyhjää sitä alkaa vatvomaan kun alkuperäinen pointti oli täällä kokemuksia kyseisestä paikasta ja tuli kerrottua että mimmosta jälkeä siellä on luvassa sitten jos sinne erehtyy. Itse en jaksa enää syyttelyitä ym. haukkumisia kuunnella kun alunperin hyvää hyvyyttäni toin kuvan julki tälle sivulle ihmisiä varoittamaan. En alunperin tienny edes että se julkisuuteen täältä lähtee kun sen tänne laitoin mutta nousikin yllättävä kohu kun se oli vuotanut jonkun lähettämänä täältä nettiin. Mutta tosiaan itsellä tarpeeksi muutenkin jo itsensäsyyllistämistä jne. joten en rupea veistä haavassa vääntämään ja lisää paskaa ja haukkuja niskaan ottamaan :(


      • Sleepnow
        miilukka kirjoitti:

        mun mielestä spekulointi luulis alkavan riittää ja mun mielestä on ihan sama kumpi otti eka jne. tyhjää sitä alkaa vatvomaan kun alkuperäinen pointti oli täällä kokemuksia kyseisestä paikasta ja tuli kerrottua että mimmosta jälkeä siellä on luvassa sitten jos sinne erehtyy. Itse en jaksa enää syyttelyitä ym. haukkumisia kuunnella kun alunperin hyvää hyvyyttäni toin kuvan julki tälle sivulle ihmisiä varoittamaan. En alunperin tienny edes että se julkisuuteen täältä lähtee kun sen tänne laitoin mutta nousikin yllättävä kohu kun se oli vuotanut jonkun lähettämänä täältä nettiin. Mutta tosiaan itsellä tarpeeksi muutenkin jo itsensäsyyllistämistä jne. joten en rupea veistä haavassa vääntämään ja lisää paskaa ja haukkuja niskaan ottamaan :(

        Eli puolisosi ottama tatuointi oli myös huono, mutta silti otitte toisen tatuoinnin.........voi tuota järjen köyhyyttä.


      • spekulatar
        miilukka kirjoitti:

        mun mielestä spekulointi luulis alkavan riittää ja mun mielestä on ihan sama kumpi otti eka jne. tyhjää sitä alkaa vatvomaan kun alkuperäinen pointti oli täällä kokemuksia kyseisestä paikasta ja tuli kerrottua että mimmosta jälkeä siellä on luvassa sitten jos sinne erehtyy. Itse en jaksa enää syyttelyitä ym. haukkumisia kuunnella kun alunperin hyvää hyvyyttäni toin kuvan julki tälle sivulle ihmisiä varoittamaan. En alunperin tienny edes että se julkisuuteen täältä lähtee kun sen tänne laitoin mutta nousikin yllättävä kohu kun se oli vuotanut jonkun lähettämänä täältä nettiin. Mutta tosiaan itsellä tarpeeksi muutenkin jo itsensäsyyllistämistä jne. joten en rupea veistä haavassa vääntämään ja lisää paskaa ja haukkuja niskaan ottamaan :(

        Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön!


    • Miettikää

      Hintataso
      Ihmiset ei tunnu tietävän nykyään, että se hintataso on "kova" (miten jonkun sadan esimerkiksi maksava asia voi olla KALLIS jos se on kokoloppulemän itselläsi?) koska se hinta sisältää niiiiiin paljon muutakin kuin vain se tatuoimisen. Se hinta kattaa jokaisen hygieeniaan tarvittavan välineen:hanskat, klaavin, kertakäyttöneulat, desinfiointi välineet ym millä taataan asiakkaan turvallisuus. Sitten artistit joutuvat piirtämään sen tatuoinnin ja mitä isompi tekele sitä kauemmin sitä kestää. Ei ole yhtään ihmeellistä, että hyvät artistit piirtävät ja suunnittelevat jotain tatuointia päiviä ja piirtävät myöhälle aamuun mallia kun muut nukkuvat tai ovat dokaamassa. Keskustelevat muiden artistien kanssa asiasta jos on kyseessä iso projekti. Lukevat aiheeseen liittyviä kirjoja jotta pääsevät syvemmälle siihen kuvan maailmaan. Jos haluaa olla oikeasti hyvä niin se vaatii sitä, että kokoajan kehittää itseään artistina. KOKOAJAN. Sitten henkisten paineiden lisäksi maksuja aiheuttaa vuokrat, koneet, niiden huoltaminen ja kaikki muut asiat. Ei se hinta OLE liian kova :)

      • oikea ala?

        Aikamoista marttyyri asennetta :) Jos on OIKEESTI noin vaivalloista niin krrrrööhmmmm oletkohan oikealla alalla? Ei se todellisille `artisteille` joilla luonnostaan lahjakkuus kädentaitoihin ole todellakaan tuollaista, vaivalloisen kuulosta rämpimistä ole. Vaan mahtavaa luovaa ja sopivasti haastavaa työtä joka välittyy myös asiakkaalle positiivisena kokemuksena.Todelliset taitajat lisäksi arvostavat omaa vapaa aikaansa ja osaavat siitä nauttia. Myös dokaten ja nukkuen, niinkuin pitääkin jos niistä pitää. Jokainen hinnoittelee työnsä juuri niinkuin haluaa ja hyväksi kokee. Onneksi siinä asiassa Suomi on vapaa maa.
        Pik ka sen maanista tekstiä, huhuhuhuhhh. No toiv kestät alan paineet brakaamatta..


      • relaa hei tyyppi!

        Hei hei, EI KUKAAN halua sun/ kenenkään henkisistä paineista maksaa senttiäkään :=D Toiset vaan osaavat ILMAN karseita paineita, menetettyä sosiaalista elämää ja unettomia öitä!
        Toiset eivät vaikka mite kärsisivät ja vuorokaudet läpeensä tuhertelevat piiroksiaan, yksinäisinä aivot tulessa `kehityksestä`.
        Oman keskinkertaisuutensa hyväksyminen voi olla raadollista mutta vapauttavaa.


      • paineet?liikaa
        relaa hei tyyppi! kirjoitti:

        Hei hei, EI KUKAAN halua sun/ kenenkään henkisistä paineista maksaa senttiäkään :=D Toiset vaan osaavat ILMAN karseita paineita, menetettyä sosiaalista elämää ja unettomia öitä!
        Toiset eivät vaikka mite kärsisivät ja vuorokaudet läpeensä tuhertelevat piiroksiaan, yksinäisinä aivot tulessa `kehityksestä`.
        Oman keskinkertaisuutensa hyväksyminen voi olla raadollista mutta vapauttavaa.

        sama mieli! tollaset `artistit` on varmaa just niitä jotka luulevat itestää liikoja. eikä nää virheitään. Kovaa kyllä muita arvostelevat. Ottaa tota tasan päähä sellaset jotka ovat vaan menestyjiä ilman sen kummempaa raadantaa ja `henkistä tuskaa`. Jotkut, harvat meistä, vaan on todellisia menestyjiä loput keskivertoja tai sen alla.
        keskivertokin on hyvä jos sen tunnustaa eikä esitäkään enempää.


    • 35

      Miilukka: Älä turhaan harmittele kuvan julkaisua, saatiinpa nyt totuus siitä että Maria ei osaa tatuoida. Tuskinpa enää menee muut pilaamaan ihoaan kyseiselle neidille.. Ja älä turhaan välitä noista "mä olisin ainakin tehnyt näin ja näin" kommenteista, helppoa se on muiden huudella miten olisi pitänyt tehdä. Ainahan on niitä parempia ihmisiä jotka tietävät miten asiat pitää hoitaa.. ;) Kiitos kun olit rohkea ja julkaisit kuvan.. :)

    • totuus miilukasta

      Miilukka on daiju, koska:
      1) juoksee kieli pitkällä halppistatuoinnin perässä
      2) ei keskeytä persiilleen menevää raaputusta vaan istua pönöttää typerä virne naamallaan jalka Marian raiskattavana loppuun asti
      3) vie kakararoitaan mukanaan tatuointipuljuun prosessin ajaksi
      4) tekee kuusi kakaraa, joista tosiaan raahaa kaksi mukaan tatuointikopperoon
      5) kitisee julkisuudessa sääliä kerjäten
      6) esiintyy jopa radiossa, jossa antaa itsestään todella moukan siiderihain kuvan möreällä syrjäytyneen äänellään

      • emiliaaaa

        voi idiootti ! En voi uskoa että tää likka joka heitti ton kuvan nettiin ja nyt ns varoittaa meitä kaikkia tästä paskapaikasta ! niin tämä käännetään häntä itseään vastaan ?

        ps. sulle tatuointia kaulaan että "poikki tästä"


      • miilukka

        no voi helevatan TOTUUS sullaki!!!! hoh hoijaa!

        mitä sitten jos oon tehny 6 lasta :-o miten se liittyy tähän asiaan. Miten niin olen "kitissy" julkisuudessa? Laitoin kuvan tänne varoitukseksi kun täällä sitä pyydettiin. ja täältä se on levinny julkisuuteen ,minä en ole sitä julkisuuteen voicen ym. antanu. Enkä ole itse mihinkään radioonkaan soitellu vaan mulle toimittaja soitti itse ja pyysi mielipidettä/haastattelua! mulla ei ole ole todellakaan ollut jalkaani näin julkisuuteen tuoda vaan tähän ketjuun jossa kysyttiin kokemuksia kyseisestä paikasta ja kokemuksen annoin ja kuvan!
        JA ANTEEKS VAAN JOS ÄÄNENI ON TUOLLAINEN LUONNOSTAAN MUTTA EI LIITY SIIDERIIN OLLENKAAN KUN EN MOISTA EDES JUO! JA LOPUKSI VIELÄ HALUAN SANOA ETTÄ EN TODELLAKAAN OLE MIKÄÄN SYRJÄYTYNYT....

        taitaa itse tää "totuudentorvi" olla kaikkea tätä edellä mainittua!"


      • Juna meni jo..
        miilukka kirjoitti:

        no voi helevatan TOTUUS sullaki!!!! hoh hoijaa!

        mitä sitten jos oon tehny 6 lasta :-o miten se liittyy tähän asiaan. Miten niin olen "kitissy" julkisuudessa? Laitoin kuvan tänne varoitukseksi kun täällä sitä pyydettiin. ja täältä se on levinny julkisuuteen ,minä en ole sitä julkisuuteen voicen ym. antanu. Enkä ole itse mihinkään radioonkaan soitellu vaan mulle toimittaja soitti itse ja pyysi mielipidettä/haastattelua! mulla ei ole ole todellakaan ollut jalkaani näin julkisuuteen tuoda vaan tähän ketjuun jossa kysyttiin kokemuksia kyseisestä paikasta ja kokemuksen annoin ja kuvan!
        JA ANTEEKS VAAN JOS ÄÄNENI ON TUOLLAINEN LUONNOSTAAN MUTTA EI LIITY SIIDERIIN OLLENKAAN KUN EN MOISTA EDES JUO! JA LOPUKSI VIELÄ HALUAN SANOA ETTÄ EN TODELLAKAAN OLE MIKÄÄN SYRJÄYTYNYT....

        taitaa itse tää "totuudentorvi" olla kaikkea tätä edellä mainittua!"

        Ken leikkiin ryhtyy, leikin kestäköön..


    • just niiiiiiii

      Go, miilukka, go! Sun kaltaistesi idioottien takia tuollaisilla puoskariraaputtelijoilla riittää aina töitä noiden naurettavien kukkakiehkuroiden kera. Typerys!

    • Ruusut olkapäässä

      Yrittäjä kuitenkin kertoo, että kuvan epäonnistumiseen on hyvä syy.

      "Asiakas ja hänen miehensä tulivat salonkiin ottamaan molemmilla tatuoinnit. Heillä oli mukana kaksi lasta", omistaja muistelee.

      "Kummankin tatuoinnin tekeminen kesti kaksi tuntia, eli yhteensä neljä tuntia. Koko sen ajan toinen lapsi itki ja toinen sähläsi tatuointitarvikkeitteni kanssa ja virtajohtojen kanssa. Ne olivat äärimmäiset olosuhteet, enkä pysty tekemään suoraa linjaa, jos tatuointikoneen johtoa kosketellaan. Vanhemmat eivät reagoineet lapsen käytökseen, enkä minä voi kertoa lapselle, miten käyttäytyä. Kukaan tatuoija ei pysty tekemään hyvää jälkeä, jos hänen lapset leikkivät samaan aikaan hänen välineillään ja virtajohdoillaan"



      Näin oli sanonut tämä maria voicen uutisten mukaan.. uskon että tämä on selittelyä! mielestäni pitäisi sanoa vaikka vanhemmille vaikka "lapsenne nyt hiaman häiritsee tatuoinnin tekoa" tai jotain jossei itse uskalla sanoa lapsille.. no en itse toisia pieniä lapsia tatuointi paikkaan koska muutenkin hirveästi kaikkea yleensä siellä mihin lapsen ei kannattaisi koskea.

      Mutta itse en ole käynyt koko paikassa mutta kaiken tämän perusteella en kyllä IKINÄ astuisi koko paikkaan ja teen kaikkeni että kukaan muukaan ei astuisi.. Tatuoinnit ovat ihania mutta hyvin tehtynä!

      • SleepNow

        Nuo ruvet voi myös tulla jos ei hoida tatuointia oikein.

        Mutta siinä on taas ostettu sikaa säkissä, ei pyydetty nähdä portfoliota, ei otettu asioista selvää etukäteen jne.


      • Venla
        SleepNow kirjoitti:

        Nuo ruvet voi myös tulla jos ei hoida tatuointia oikein.

        Mutta siinä on taas ostettu sikaa säkissä, ei pyydetty nähdä portfoliota, ei otettu asioista selvää etukäteen jne.

        Viittanet mun lintutatskaan noilla ruvilla? Tatska on tuossa linkin kuvassa vasta vajaa viikon ikäinen ja muuten parantunut täysin, vain tuossa keltasella alueella on rupea. Ja syy siihen ei ole huono jälkihoito(jo seittemäs tatuointini ja kaikki parantuneet hienosti) vaan se, että tekijä eli Maria on hangannut sitä keltasta siihen ihan helvetisti. Nyt kun rupi on jo lähtenyt niin siinä paikalla on kiva arpi kuopan pohjalla. Mutta voih ku oliskin vaan se arpeutunut kohta ongelma ton kuvan kanssa! Kävin näyttämässä toisessa liikkeessä eikä siellä edes suostuta korjaamaan vaan kuva täytyy peittää kokonaan. Olen kyllä samaa mieltä, ei tosta(kaan) enää korjaamalla hyvää saa.


    • BuyerBeware

      Niin tuota... Siinä vaiheessa kun kuva on siirretty iholle, ennen kuin aletaan tikkaamaan, se tulis tarkistaa. Lapset EI kuulu studioon, ei niitä leikkaukseenkaan oteta. Siksi en pidä hygieniaväitettä validina, varsinkin kun sillä ei ollut väliä ennen tätä mokaamista. Mitenkään ei voi puolustella noita tatuoijan mokia, esim että kuvaa ei ole ilmeisesti katsottu tekemisen yhteydessä. Ei ole niin vaikeaa kopioida kuvaa nahkaan, sen osaa tyhmempikin, värit ja varjot sit vaatiikin jo pikkuisen enempi osaamista. Se hiukan kiinnostais et miksi sit asiakas valitsi juuri tuon paikan, onhan noita pajoja pienemmissäkin paikoissa useampia. Joojoo, hinnan takia varmaankin. Jos oot ostamassa ferraria ja hintaa on vain ladaan, ei pidä ihmetellä jos asiat ei mene ihan putkeen.

      • Venla

        Ton mun linnun hinta oli 190e josta osan maksoin lahjakortilla (mikä sekään ei ollut ilmainen). En menis väittämään halvaksi. Liike itsessään oli mun silmään siisti ja tarvikkeet otettiin pakkauksista eli hygieniapuoli näytti olevan kyllä kunnossa. Ja liike sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, ei sitä heti kuvittelis et tollanen huijausfirma noin kalliilla paikalla toimii. Ja joo, olin tyhmä ku oletin et liikkeen sivuilla olevat mallikuvat on liikkeen tämänhetkisten työntekijöiden tekemiä ja kuvittelin saavani samaa tasoa olevan kuvan. En väitä ettenkö itsekin olis tyhmä ollut kun en enempää asiasta ottanut selkoa, mut täytyy tunnustaa että jokaista tatskaani hankkiessa oon luottanu liikkeen mallikuvina näyttämien kuvien aitouteen. Jatkossa en uskalla enää mennä tatuoitavaksi kuin sellaiselle jolla olen ennenkin käynyt ja hyväksi totenut. Onneksi sellaisiakin on, muuten olisin aika pulassa tän Marian rapellyksen kanssa.


      • miilukka

        kuva siirrettiin iholle sellaisena kuin sen olisi pitänyt ollakkin. pariin otteeseen vilasin kyllä työn etenemistä mutta ei sitä siinä tullu kyllä niin tarkasti katsottua että että miten varjostukset esim. etenee. en ois siitä mustesotkun keskeltä edes erottanu esim. mitään varjostuksia kun tämä maria pyyhki kuivalla paperilla aina sitä kuvaa niin se oli kovin tuhruinen, mitä kyllä ihmettelin että onko joku käytäntö muuttunut mutta tosiaan en "ammattilaisen" työhön uskaltanut puuttu. Eipä kyllä tatskaajakaan kertaakaan kysynyt että haluanko katsoa tai näyttänyt tatuointia. nenä kiinni kuvassa tukka roikkuen siinä värkkäsi sitä


    • fakta

      se on huijausta koko liike, uskokaa vaa.

      • etwt

        Ei vaan surkeaa osaamista, totaalista osaamattomuutta.


    • ÄLKÄÄ MENKÖ

      Ei vaan osaa niin ei osaa. Ihan ylihinnoiteltua tollasesta roskasta mitä toi Maria tekee. Lisäksi yrittää iskeä varattua pienen lapsen isää...

    • dsgsgghhrj
      • hjjkkgfd

        Ei hyvää päivää mitä vedätystä....huh huh.


    • minä

      Joo oon vielä nuori jne enkä tiedä paljon näistä lakijutuista mutta eikö tosta voisi jo nostaa jotain syytettä tätä Mariaa vastaan? Nettisivuilla on edellisen tatuoijan töitä, eli se on harhaanjohtamista ja sitten kehtaa tatuoida kalleilla hinnoilla kuvia ihmisten ihoihin, ja kun niitähän ei kovin helpolla saa pois/peitettyä..

      • maltti on valtti

        Kaikesta voi nostaa jutun käräjille. Eriasia kuka niistä nettoaa. Yleensä juristit. Aikamoinen stressi ja ahistus ennenkuin prosessi päättyy.
        Riski on aina myös vastakanteella eli joudut myös itse vastaamaan tekosistasi/sanoistasi jne.
        Ehdottomasti kannattaa yrittää sopia ensin muuta tietä. Oli asia mikä tahansa.


      • dejhnzd
        maltti on valtti kirjoitti:

        Kaikesta voi nostaa jutun käräjille. Eriasia kuka niistä nettoaa. Yleensä juristit. Aikamoinen stressi ja ahistus ennenkuin prosessi päättyy.
        Riski on aina myös vastakanteella eli joudut myös itse vastaamaan tekosistasi/sanoistasi jne.
        Ehdottomasti kannattaa yrittää sopia ensin muuta tietä. Oli asia mikä tahansa.

        Turhaa mielestäni käräjille lähteä. Liikkeen ja artistin toiminnan saa lopetettua helpommalla tuuttaamalla asiaa esim. näin netissä.


    • Teoski
      • ilikiä olo?

        Hehehijjaa :D Helpottiko? Piikki ahterissa.. auuttssss.. on se vaikeaa olla kateuden syövereissä...


    • Lapset hoitoon

      Ketjun aloittaja varmaan tajuaa vastedes edes sen verran ettei raaha räkänokkiaan häiritsemään toisten työpaikoille? Ne rääkyvät penikat EIVÄT TODELLAKAAN kuulu tatuointiliikkeisiin, kampaamoihin, kuintosaleille, ravintoloihin jne.

      • nohohohoho

        Ihan sama, mitkä kersat sielä on riehumassa niin se ei selitä työnjälkeä. Muutenki se, että koetaa pistää oman ammattitaidottumuuden asiakkaan ja lasten syyski on aivan vitun säälittävää. Jos lapset häirittee, aika olis pitäny perua ja käskeä asiakas matkoihinsa. Plus tämä ei ole ainut tatska, josta kiertää kuva netissä, minkä tämä kyseinen neiti on tehnyt. Ihan sama, mikä lastenvihaaja olet (itsekään en kersoista välitä kauhesti), mutta haloo nyt järki käteen ihminen, taitava tatuioija ei tee tommosta jälkeä ihan sama kuka häirittee. Tämän lisäksi, jos et ole sattunut koko keskustelua lukemaan, niin kyseisellä "tatuoinnin ammatilaisella" ei ole ollu alasta minkäänlaista kokemusta 4kk. Tuossa ajassa KUKAAN EI OPI TEKEMÄÄN TATSKOJA. Lisäksi kyseinen neiti pitää vanhojen työtekijöiden tekemiä kuvia sivuillansa houkutellakseen asiakkaita, ko ei sillä itelä varmaan oo portfoliota esiteltäväks. TÄMÄ ON HUIJAUSTA. Eli ihan sama oliko ketjun aloittajalla kersat mukana vai ei niin tää tatska menee kyllä vittu ihan täysin ammattitaidottoman tatuioijan piikkiin. Ota selvää asioista ennenkö alat syyttelemään ihmistä, joka joutuu tommosta karseaa liian syvälle tehtyä paskaa kantamaan jalassansa!!!


    • HUHHUH!aikamoista

      Jos kaikki tatuointikuvat ja jutut liikkeestä on totta niin suosittelen levittämään asiaa eteenpäin.

      Kyllä se vit*ttaa jos haluama tatuointi on tehty päin arsetta koska tatuoijalla ei ole mitään taitoa tai kokemusta.

      Voin vain kuvitella jos siellä niitä lävistyksiä tehdään.. Ei hyvää päivää..

    • heheheheeh

      pien blondi, kyllä sitä nyt on jo aikapaljon levitetty eteenpäin. Selviää kun lukis keskustelut läpi

    • Pee vitun kooäs

      Menkääs nyt jeesustelijat ja facebook auttajat itteenne ja syvälle... 99% näistäkin avuliaista aatuista kävelis ohi kun näkee jonkun makaavan maassa että se siitä auttamisesta. Se että jakaa jotain linkki naamakirjassa vaikkakin hyvää ajatellen ei tee ihmisesti niin avuliasta että kenenkän tarvis liikuttua sen takia..

      jos kuvan jakamiseks pitäis tehdä jotain muutakin kun klikata hiirellä pari kertaa ois yli puolet jättäny jakamatta.. menkää oikeesti itteenne.. huonolla kuvalla on 3 syytä..

      1.yleinen mielipide, ite tykkään karkeista kuvista mut semmosina ne aina tilaankin.

      2.kuvantekijä yliarvioi omat kykynsä ja tai sitä ei kiinnosta muu kun parin kk ajan paljon rahaa ja uus y tunnus alle.. y tunnus on helpompi uusia kun sotu muistakaas huijarit se

      3.kuvan ottaja ei vaivaitutunut ottamaan oikeesti selvää että minne menee ja kuka tekee.. ei korvaus velvoitetta mutta kärsiipähän nyt omassa nahassaan, ikävä olla ilkee mutta en minä kehtais valittaa jos ite meen epämääräseen luukkuun ottaan leimaa tatujoilta jos ta en tiedä mitään.

    • jaan

      Aaahhaaa, tee siita jointtiin filtteri siis, lahjakortista. Ne ei osaa midist. Kunnon tunareita koko posse.

    • HuomennaOis

      Ei jumalauta kun on karmeen näkönen toi kyllä. Oon huomenna nyt sitten menossa ottamaan tatuoinnin liikkeeseen jossa tuo alkuperäinen versio on tehty. Jännittää aivan perkeleesti. Ensimmäinen tatuointi ja tälleen. Tsemii hei sulle ton tatuointihomman kanssa ja http://www.iltalehti.fi/kauneus/2012052115601228_ka.shtml tos ois tollane linkki minkä takaa löytyy just tähä sopiva uutinen ja uutisessa mainitaan

      "Tatuoijalla on Lepistön mukaan tatuoinnin korjausvelvollisuus. Jos tatuointi on niin epäonnistunut, että se pitäisi poistaa kokonaan laserhoidolla, joutuu tatuoinnin tekijä korvaamaan hoidon.

      - Jos tekijä ei itse pysty korjaamaan virhettä, menevät vahingonkorvaukset hänelle maksettavaksi."

    • Mömmöli

      Musta on tyhmää että täällä huudelllaa " olisit ottanu yhteyttä jne.". Turhaan siitä Miilukkaa syyttää.. jos siellä on ollut alku vuodesta vielä osaavaa ja ammattitaitoista porukkaa töissä kun hän on ajatellut jo tatuoinnin ottoa ja ottanut paikasta selvää! Eihän hän voinut tietää milloin työntekijät on ottanu loparit tuollasen amatööörin takia. Ja niiin tyhmää kun se on niin Maria olisi voinut ilmottaa että hänellä ei ole työntekijöitä ja hän ei itse osaa tehdä..

      Ja olen erittäin onnellinen että tätä lähettiin levittämään, KOSKA muutama kavereistani oli menossa kyseiseen paikkaan ottamaan leimaa mutta kun totuus selvisi, he peruivat aikansa.

      Tsemppiä sulle Miilukka! eiköhän asiat selviä.. eläkä anna muiden urpojen kommenttien lannistaa!

    • miilukka on idiootti

      Tyhmä, tyhmempi, miilukka! Eukko kitisee, että "laitoin kuvan vaan tänne ja en tajunnu et sit se vuotaa täältä nettiin..."

      Öööööööö, laitoit kuvan nettiin etkä voinut kuvitellakaan että se vuotaa nettiin? IDIOOTTI, keskity nyt itses kehittämiseen ja lopeta se sikiäminen, ettei idioottigeenis jatka kulkuaan jälkikasvussas. morjens!

    • pissed

      Kyllä on nyt vähä kummassaki vikaa.. Kuka idiootti ottaa tatuointi liikkeeseen pennut häärimään.. Jos niitä ei saa hoitoon niin ei tarvii tatuointiakaa ottaa! Jumalauta että ihmiset on tyhmiä... Kokeileppa ite tehä jotain pikku tarkkaa ku pentu huutaa vieressä jne.. Säälittävää itkee jossain facebookissa jne.. Ihan oma vikas ku pentus otit sinne! Tiiä vaikka oikeesti on pennut sorkkinu laitteita haluutte vaan musta maalata tatuoijan!

      • pissedEVENMORE

        ai että saatana ei olis tatuoijan vika?

        Entäs ton toisen tyypin lintutatska? sillä ei ainakaan
        tietääkseni ollu mitää lapsia mukana mutta silti sokee lehmäki tekee parempia tatuointeja ku kyseinen Maria? kyseinen ämmä vaan yrittää keksiä niitä vitun tekosyitä ettei rahan tulo loppuisi ku ei sillä ämmällä muu päässä liikukkaan ku se raha,ei millää asiakkaiden tyytyväisyydellä mitään väliä kunhan sitä vitun rahaa tulee - miten vittu voit ees puolustaa tollasta?!


    • Anteeks mitä?

      Ihan oikeasti, mistä vaatekaapin takaa nämä rääväsuut tänne foorumille eksyy?
      Anteeksi nyt kielenkäyttöni, mutta miten helvetissä KUKAAN kääntää asian asiakkaan syyksi? "Tatuoija" on ollut täysin ammattitaidoton, hakannut kaamean kuvan asiakkaan ihoon ja täällä haukutaan asiakasta? Katsokaa nyt jumalauta peiliin ja miettikää, mikä teitä vaivaa... Ja jos oman elämän suola on haukkua muita, niin hakekaa hoitoa, ihan oikeasti.......

    • lol___________
    • GroupOn urhi

      Jos on joku käynyt siellä otamassa tatskaan, kuvia?

      • srhr

        Lue keskustelu ja näet kuvatkin....


    • tällasta
    • Kestopigmentointi

      Aika hurjaa, että Maria tekee myös kestopigmentointeja. Jos "ammattitaito" on tätä luokkaa niin on varmasti suuri riski saada neula silmäänsä silmän ylä-tai alarajauksessa...

      • Just näin

        Kaveri kävi tässä surullisen kuuluisassa paikassa ottamassa kuvaa. Onneksi hänen kohdallaan tatuointi epäonnistui sillä tavalla, että värit eivät pysyneet. Kuukaudessa "tatuointi" oli kulunut pois... ONNEKSI! Ei oikea tatuointi lähde rasvaamalla pois!


    • hahahahhaah
    • justloled

      mietityttää onkohan nuo eternalin galleria sivulla olevat kuvat marian tekemiä (epäilen suuresti)..

      • myyvät

        Myyvät sieltä kopioidut henkilötietosi eteenpäin.


    • HeiDooo

      Ootko jo käynyt? Mulla on myös lahjakortti sinne, ja oon menossa ens viikolla..

      • HeiDooo

        VOI VITTU!!! Viestiketju aukes mulle vasta sen jälkeen, kun olin kirjoittanut edellisen viestin. Vai tällanen mesta? Mitä helvettiä??? Olin menossa korjauttamaan vanhaa tatskaani, mutta taidan jättää väliin.. lävistyksen myös todellakin..


    • peruutin kans!

      Vieläkö pulju on pystyssä? Facebook sivut ainakin poistettu ajat sitten? Kannattaa peruuttaa ehdottomasti lahjakortti jos tosiaan Maria on se joka aikoo tatuoinnin tehdä..

    • Sherlock693
    • fdgfg

      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com coach factory
      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachfactoryoutletonline coach factory outlet online
      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutletstoreonline coach outlet store online
      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutletonline coach outlet online
      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachfactoryoutlet coach factory outlet
      http://zsqcoachfactoryoutlet.webs.com/coachoutlet coach outlet
      http://www.2013coachfactoryoutletonline.com coach factory online coach factory coach factory outlet online

    • http://www.feissarim
    • awtattoo

      ARTWORK TATTOO Helsinki
      www.artworktattoo.com

    • http://www.listamedi
    • EskoNuhani

      Mariaa on häiriköinyt yksi sama ihminen vuodesta 2012 alkaen, kun Marialla sattui paha lapsus ja tatuointi ei ollut sellainen kuin laadun tulisi olla. Nyt aina kun Eternal Ink mainitaankaan millään forumilla, ko henkilö tulee haukkumaan ja esittämään väitteitä. Se on tälle henkilölle kuin elämäntehtävä. Toivoisi että ko henkilö löytäisi jo uutta sisältöä elämäänsä, kaikelle on aikansa ja sitten saa jatkaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe