Koruja miehillä..?

kysyjä

Minkälaisia koruja miehet voivat mielestänne käyttää ilman, että näyttää oudolta?

Onko vielä ok jos on korvakoru toisessa korvassa? Entä sitten jos on molemmissa? Kuinka montaa sormusta voi pitää ilman, että herättää huomiota? Sopivatko rannekorut ym. nauhat miehille ollenkaan?

Itse en juurikaan koruja pidä, mutta näyttää siltä että miesten korujenkäyttö on viime vuosina lisääntynyt aika lailla.

22

6577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samm

      Miehelle sopii korut jos niitä osaa käyttää oikein ja tyylinsä mukaisesti.. Rannekorut sopii, sormuksia ei saa olla liikaa, kaulaketjut on jees. Tosin sekin riippuu ihan tyylistä, överiksi ei pidä niitten kanssa kyllä lyödä. Korvakorut sopii vain harvoille.

    • mäx

      Vanha sanonta on, että mitä vähemmän koruja miehellä, sitä parempi. Ainakin liike-elämässä tuo pätee. Sallittuja ovat rannekello, solmioneula, vihkisormus ja kalvosinnapit... mutta nehän onkin enempi asuste kuin koru...

      • Wendi

        Minun mielestä miehet käyttävät aivan liian vähän koruja. Miehille sopivat korut ja ne ovat seksikkäitä. Hopeiset sormukset, käsirenkaat ja kaulakorut ovat ihania miehillä, mutta korvakoruja riittää vain yksi jos edes sitäkään.


    • mia

      semmonen rokkipoika tyyli on ihana :p esim. paljo puuhelmiä ja toisessa kädessä joku huivi. korvikset sopii joillekin, riippuu tyylistä!

    • tyttö

      Mun mielestä miehille sopii korut. Mutta kultaiset rolexit ja kaulaketjut on ehkä pohatta pappojen juttu. Nuorille mun mielestä menee todella hyvin puuhelmet ja ranteessa puuhelmi nauhat ja narut. Korvakorut on ihan jees, mutta ehkä ei rengas. JOku kiva nappi voisi olla parempi. Mutta mikäs sen paremman näköistä, kuin mies jolla kauluspaita ja hienot puuhelmet kaulassa...Ahh, tulee semmoinen sporttinen mielikuva=)

    • Pete

      Miehelle sopii yksi koru, laadukas rannekello. Niitä vaihtelemalla pukeutumista voi korostaa haluamallaan tavalla.

      • hjk

        Rannekello ei ole koru. Ovatko mielestäsi vihkisormuksetkin kiellettyjä?


    • Green

      Samaa mieltä olen Mäxin kanssa. Rannekello ja vihkisormus ovat ne ainoat yleisesti sallitut. Kuten jo sanottu rannekellolla voi tehdä ihmeitä. Perinteisen Citizenin kellon sijaan voi rahatilanteen salliessa ostaa Sveitsiläisen automaattikellon. Valinnanvaraa kyllä on niin koon kuin tyylikin puolesta. Yhä suurempikokoisten (halkaisijaltaan 40mm) kellojen yleistyminen vielä korostaa kellon tärkeyttä.

    • bkhkuhuk

      miehille sopii korut: www.korukyla.fi

    • xy

      Mitkä tahansa korut sopii, mikäli ovat yhteensopivia miehen muun tyylin ja vaatetuksen kanssa. Puvun kanssa eri korut kuin vaikka farkku-kauluspaita linjalla. Mitään sukupuoleen perustuvia rajoitteita ei tässäkään asiassa ole paitsi ainoastaan katsojien omissa mielissä, sitäpaitsi jos ei pidä ei ole pakko katsoa.

    • TYYLI ON VAPAA

      Että näyttää oudolta? Kyllä pitää aika joulukuusi olla, että näyttää oudolta. Itse asiassa en taida olla vuosiin kiinnittänyt mitään huomiota mihinkään miesten koruihin. Kerran tyyppiin, jolla oli sarvet implantoitu päänahkaan, jos nyt lävistyksiä koruina pitää.

      • kieli oppi

        Jotta eikä että.


    • plöööppppö

      Olen rannekorujen ystävä, niitä laitan kellon lisäksi aina ainakin yhden. Joku hopeakoru kaulassa melkein aina. Jos haluan jotenkin olla huomiota herättävämmällä linjalla lisään sormuksen jne. Korvakoruja en käytä vaikka reijät löytyy. Myös kaikki lävistykset kuuluu pelkästään pohjasakan tyyliin ja narkkereille. Liikaa koruja näyttää kyllä tyhmältä, jostain kannattaa karsia. Tietty jossain biletyylissä isot asustekorut on ihan eri asia, mutta itse käytän vain arvokoruja, arkena ja juhlana samoja.

    • Koruuuriittää

      Toislle sopii mikä vaan, toisille ei edes pää harteitten väliin.

    • mie vaan

      No itselläni koruja on vihkisormus ja kello.
      Sitten oikeassa kädessäkin sormus nimettömässä ja joku rannekoru.
      Ja yleensä joku kaulakoru.

    • ....

      Panssariketju sopii miehelle.

    • JeeperKeeper
    • jewii

      Mielestäni miehille sopii monenlaiset korut. Kohtuus kuitenkin kaikessa... Miesten pitäisi uskaltaa käyttää koruja enemmän, muutakin kuin vihkisormusta. Varsinkin mielenkiintoiset kellot on tosi jees! Törmäsin Facebookissa verkkokauppaan joka myy miehille erilaisia koruja. Päätin testata ja tilasin miehelle puisen kaulakorun syntymäpäivälahjaksi. Toivotaan että tilaus saapuu pian, sillä synttärit on jo tällä viikolla! :) kaivoin nettisivut esille, tässäpä linkki sinne: http://www.winlandia.net/

    • ............

      Voi käyttää ihan minkälaista bling blingiä tahansa. Mikään ei ole liikaa, jos tyyliin sopii.

    • Outoako?

      Näyttää oudolta? Mikä on outoa? Ja jos jokin on outoa, niin tekeekö se asiasta jotenkin huonomman? Jos outoudella tarkoitetaan omaperäisyyttä ja persoonallisuutta, niin silloinhan se on vaan hyvä.

    • Anonyymi

      Nykyään korut sopivat ehdottomasti miehelle, ja tekevätkin useimmiten asusta näyttävämmän ja mielenkiintoisemman. Tässä esimerkiksi tyylikkäitä nuorten miesten koruja: https://feebe.fi/collections/korut

    • Anonyymi

      Mä mietin että minkä ihmeen takia joku miettii ”mitä muut ajattelee”. Minkä takia ihminen ei voi käyttää asioita oman mielen ja maun mukaan. Jos joku kokee että pitää vaikka helminauhoista nii mikäs siinä. Jos vain itsellä on hyvä olla niin se on tärkein. Ei sillä pitäis olla mitään väliä mitä naapurin Pekka ajattelee. Pekka voi käyttää ihan mitä Pekka haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe