Nettihuijarit

Varoitus nettihuijareista
Suomi24 treffisivustolle on soluttatunut nettihuijareita, jotka yrittävät tehdä tuttavuutta suloisten suomityttäjen ja poikien kanssa. Ensin kaikin keinoin luovat suhdetta ja kirjoittelevat niin sweet letters. Jos yrität ehdottaa tapaamista, joutuvat työmatkalle esim. Nigeriaan. Heille ilmiintyykin ongelma jonkin ajan kuluttua siellä matkalla, eivät saa jotain suurta shekkiä lunastettua ja raha tarvitaan nopeasti töiden edistymiseksi. Alkavat ruinaamaan rahaa. Oma nettihuijarini yritti kärttää 1250€, seuraavana päivänä summa tippui jo 700€ ja kolmantena 500€.
Googlen kuvahaulla kannattaa tarkistaa valokuvat joita he muka esittävät. Yleensä valokuvat ovat ammattilaistenottamia ja löytyvät jonkun näyttelijän sivuilta.
Jos alkaa tuntua, että tuntuupa liian hyvältä, kannattaa lopettaa kirjoittaminen vaan välittömästi.
Itse en lainaisi rahaa melkeinpä edes hyvälle kaverille saatikka tuntemattomille!
1
Ilmianna
Jaa

22 VastaustaSiis nämä huijarit ovat ulkomaalaisia, saattavat väittää olevansa Floridasta, jossa on paljon suomalaisia esim. Daytonasta.
Ilmianna
Jaa
Tuskin kukaan nyt on niin tyhmä että tuollaiseen retkuun menee.
Ilmianna
Jaa
Ihmettelen, kuka nykyihminen, joka käyttää nettiä deittaillakseen, on niin naiivi, että lankeaa tuollaiseen huijausyritykseen. Kuvittelsi, että jokainen on kuullut juuri noista deitti-huijareista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niinpä, heti kun aletaan kyselemään rahaa, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida. Mutta valitettavasti aina silloin tällöin joku menee retkuun ja sit itketään, kun rahat hävisi, samoin deitti. Tyhmyydestä sakotetaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Haluaisin varoittaa nettihuijareista jotka etsivät uhrinsa Match deittipalvelun sivuilta. He luovat feikkiprofiilin ja eivät edes asu mainitussa maassa. Muutaman chat keskustelun jälkeen he pyytävät sähköpostiosoittettasi ja lähettävät sinulle pitkän kirjeen valokuvien kera selittäen koko elämänsä. He liittävät myös valokuvia lapsistaan. He ilmoittavat olevansa varakkaita, leskiä tai amerikkalaisia sotilaita Afganistanissa keillä on ollut suomalainen äiti ja haluavat löytää itselleen suomalaisen elämänkumppanin tai englantilaisia herrasmiehiä. Esim. yhdestä huijarista kuka sanoi olevansa liikematkalla Gambiassa, eikä rahat enää riittäneet hotellihuoneeseen, joten hän pyysi minua lähettämään 1.200 €. Huijarin sähköpostiosoite: Michael Barclay: happysmile0011@aol.co.uk.
Joka aamu tuli "ihania" sähköpostiviestejä ja sitten rahapyyntö.
Varokaa näitä huijareita!
Ilmianna
Jaa
Onneksi minua kiinnostaa suomimies!
Ilmianna
Jaa
Näitä huijareita on paljon, ja skypen kautta olen poistanut yli 40 , on ollut kenraaleita ja jos jotakin...Alusta asti olen tajunnut huijareiksi..
Näillä samoilla kuvilla ovat esiintyneet jopa meidän suomi24 treffi sivuilla, josta olen lähettänyt tiedon eteenpäin...
tarinoita on ollut , jos jonkinlaisia, aina lopuksi kysymys on rahasta ja ilmoittaessani, että en lähetä, häviävät ...

Varokaa siis kaikki miehet ja naiset lähettämästä rahoja heille, Minä en ole siihen sortunut ja siksi hävinneet lopulta...

Googlesta löyryy sivuja Romance -scam kautta, joten näette, kuinka paljon niitä on, jopa 40 sivua valkoihoisia naisia ja miehiä ja ketkä on heidän takana, suurimmaksi osaksi Nigeria ja Ghana , siellä on kuulemma ns lehtimyyjä systeemillä toimivia toimistoja, jotka tekevät sitä ammatikseen...
naisia, jotka esiintyvät miehinä ja miehiä, jotka esiintyvät naisina, ja nuo valkoihoisten kuvat on varastettuja kuvia, joilla esiintyvät
Huom! ottakaa selvää , jos teihin ottaa tällaiset ulkolaiset yhteyttä...
Ilmianna
Jaa
Näyttää olevan tosi yleistä! Tässä viikon aikana mulle kirjoittanut 2tyyppiä. Toinen kuulemma Englannista ja toinen Jenkeistä. Huvittavinta on tuo kirjoitustyyli, siinä viljellään niin makeita sanoja joka toinen sana honey, my darling jne. Tarinan kulku näyttää olevan sama mitä muilla kirjoittajilla..Afganistanin sotilaita, engelsmannit joilla rahaa ja matkustetaan mm.Etelä-Afrikkaan tekemään suuria sopimuksia!!! Jonkun ajan päästä tulee viestiä, nyt tarvitsen apua...rahaa 3000 ja takaisin maksu tietenkin parin päivän päästä. Voi hemmetin kuusitoista sanon minä!!!! Hyvä että jaatte muutkin näitä kirjoituksia. Itse en niin sinisilmäinen että lanttiakaan olisin laittanut, mutta joku voi sortua "rakkauden" huumassa jopa tähänkin.
Ilmianna
Jaa
Osa saattaa olla ihan oikeita hädässä olevia ihmisiä. Itse lähetin 2000 euroa ja sain viikon kuluttua ihanan miehen kainalooni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siis maksoit 2000€. köyhästä ukosta, että tuli tänne Suomeen sinun elätettäväksesi. Kuinka jaksat pitemmän päälle elättää häntä. Tuskin menee edes töihinkään, kun tietää, että sinulta tulee rahaa.
Kyllä sinun silmät vielä aukeaa, tiedät että elätät häntä loppu elämän.
Onko ihonväri musta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nuo ovatkin sitten ainuita jotka viestejä lähettelevät... parempi sekin kun ei mitään :-) Suominaisilta ei nimittäin paljoa viestejä heru...
Ilmianna
Jaa
Lukekaa Wikipediasta juttu Romanssihuijaus!
Ilmianna
Jaa
Varokaa suomalaiset naiset, facebookissa tällä viikolla "Scott Moore"- nimellä, ja komealla brittimiehen nimellä esiintyvä, mukamas rauhanturvajana ja leskenä
esiintyvänä ottaa yhteyttä ,ja alkaa saman tien lähettää vuolaita rakkauskirjeitä,
joissa vannoo ikuista rakkautta ym., mikä tuntuu oudolta, kun ei edes ole tavannut
koko henkilöä. Googletin saman tien brittirauhanturvaajat Kabul, ja johan alkoi tulla
varoituksia kyseisestä tapauksesta, joka vielä kertoo olevansa leski ja 11-v. lapsi.
Lopetin saman tien ja kirjauduin ulos koko facebookista, näyttää olevan oikein netti-
auervaarojen temmellyskenttä. Rahaa hän ei vielä ehtinyt pyytää, mutten olisi kyllä
sitä lähettänytkään. Ilmoitin asiasta fb-turvallisuussivulla.
Ilmianna
Jaa
Nettihuijareita liikkuu eritoten treffipalstoilla ja yrittävät saada rahaa kaikella konstilla. Minullakin oli 3 ulkomaista miestä jotka yrittävät saada rahaa. Ensimmäinen rahan pyytäjä oli Amerikkalainen rauhanturvaaja joka yritti minulta 850 euroa. Seuraava oli Englantilainen joka pyysi 1600 euroa ja sitten viimeinen oli Amerikkalainen joka pyyteli 6000 euroa. Eivät mukamas pääse Arabimaista ilman tullimaksua pois. Yrittivät kaikella konsteilla kalastella rahaa. Lirkuttelivat kaikella tapaa ja mukamas rakastivat kovin. Tuntuu siltä että todellisuudessa rakastavat vain rahaa. Itse en anna kenellekään rahaa ja täytyy se ihminen tuntea ja olla nähnyt. Älkää missään nimessä menkö antamaan kenellekään rahaa pelkällä nettituttavuudella. Rahat menee menojaan ja sen jälkeen ei kuulu mitään. Netti ja treffipalstoilla on näitä rahan yrittäjiä paljon ja onneksi en itse mennyt mitään antamaan. Ne kyllä tyhjentää koko rahavarat ja sitten on itse liemessä. Täytyy ehdottomasti olla varovainen ja ottaa järki käteen.
Ilmianna
Jaa
Itsekin sain helvetin moisen opetuksen retkahtaessani huijauksen uhriksi. Aivan turhaan sitten kyllä jouduin hullujenhuoneeseen tahdonvastaiseen hoitoon lääkittynä...todellakin aivan syyttä suotta. Ja vieläpä kaksi kertaa. Omia rahoja...mutta lukittuna kaikki räjähti käsiin... Luottotietoja ei enää ole lopputuloksena. Huijauksen uhriksi joutuminen ei todellakaan ole mikään mielisairaaksi diagnosoimisperuste, vaikka näin minua kohdeltiin ja yritettiin julistaa holhoukseenkin eli edunvalvojan hampaisiin...todellakin aivan ilman syytä. Ennen em. pakkolukitusta olin aina ollut tarkka ja hoitanut asiani. Varokaa siis todella ulkomailta tulevia huijaus kirjeitä! Karmeat on oppirahat edessä päin vielä Velkaneuvonnan kautta köyhänä vaan en kipeänä. Oppia ikä kaikki!
Ilmianna
Jaa
Varoitan todellakin että treffipalstoilla liikkuu huijareita. Huijarit ovat etupäässä amerikkalaisia ja englantilaisia. Minullakin oli amerikkalailainen upseeri millä matkatavarat odottivat Dubaissa tullimaksua. Hän pyysi minulta 1000 euroa. Onneksi ymmärsin tilanteen enkä maksanut. Sen jälkeen jos maksaa niin henkilöstä ei kuuluu enää mitään ja rahoja ei saa koskaan takaisin. En ymmärrä tälläistä, mies mukamas oli niin kovin rakastunut ja oli muuttamassa Suomeen. Mitenkä outoa ihmistä voi rakastaa ja kun ei ole koskaan edes nähnyt ihmistä muutakuin valokuvassa. Kaikki mitkä pyytää rahaa ovat täysiä huijareita. Älkää menkö näiden ansaan ja monet voivat tyhjentää ihmisen kokonaan. Erityisesti hakevat keskiiän ylittäneitä naisia, joilla on korkeakoulututkinto tai omaisuutta.
Ilmianna
Jaa
Suomi.24 sivustolle liikkuu rahan pyytäjiä. Sitä ihmettelen että 24-48 tunnin päästä rakastetaan ja käytetään tätä hyväksi kun pyydetään rahaa. Varoitan että älkää olko sinisilmäisiä ja maksako. Varsinkin kun ei ole nähnyt ihmistä lainkaan eikä myöskään tunne. Ei treffipalstan perusteella tunne ihmistä jos nyt kirjoittelee vähän aikaa. Tämä on tavallaan hyväksikäyttöä ja huijausta pahimmasta päästä.
Ilmianna
Jaa
Täältä löytyy amerikkalainen lääkäri joka on syyriassa humanitaarisessa työssä ja rakastaa minua jo yli kaiken =D
Muutama kuukausi kirjoiteltu ja hetki sitten annoin ymmärtää että luotan täysin häneen.
Sopimus hänellä luonnollisesti päättyy siellä ihan kohta ja heti tulee tänne ja ostaa täältä upean asunnon missä sitten yhdessä elellään.
Nyt tämä vasta muuttuu mielenkiintoiseksi, kuinka ollakkaan nyt sinne on tulossa joku agentti tuomaan kalsareita, lääkkeitä ja ruokaa hänelle ja pyyntön minulle luonnollisesti jos lähettäisin 900 - 1000 euroa kun eihän siellä sota-alueella tietenkään pankit toimi!! Ajattelin alkaa nyt sitten tosissaan kusettaan takasin kunhan saan tilinumeron mihin pitäisi rahat laittaa. On tämä parempaa viihdettä kuin nuo telkkarin uusinnat =D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
hehehe
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Niin on tämä hauskaa viihdettä..Minullekkin yksi huijari kirjoitti rakkauskirjeitä kuukauden,
oli arkkitehti ja matkusti työhön johonkin ,kaikki oli hienoa,mutta hups..Joku oli varastanut lompakon ja lompakossa oli rahaa 17,000 dollaria..Sitten mies pyysi ja rukoili lähettämään 2,500 euroa jotta pääsisi suomeen..Lähetin sille vain rukouksia ja jumalan sanaa..Siihen loppu rakkaus
luritukset..
Ilmianna
Jaa
Minullakin oli Kalifornialainen mies joka oli sotilas ja tällä hetkellä Syyriasssa sotilaana. Hälytys kellot minulla soitti ja tiesin että tulee rahan pyyntö. Kolme päivää kirjoitettiin ja sitten tuli raha pyyntö. Hänen Englannissa oleva 17-vuotias poika oli itsensä loukannut ja oli siellä sairaalassa. Lääkäri pyysi 1900 euroa maksua ja pojalla oli 1000 euroa. Sitten tuli raha pyyntö ja pyysi 900 euroa, mutta onneksi en mennyt tähän lankaan. Tiesin että rahan pyytäminen ei olisi loppunut siihen. Mies olisi tullut Suomeen asumaan ja ostanut täältä talon. Kolme päivää hän kirjoitteli minulle niin rakkaus viestejä. Ilmoitin että en anna rahaa, niin kirjoittelu loppui siihen. VAROITAN muita älkää menkö tälläiseen lankaan sillä ovat huijareita ja osaavat rahan ruinaamisen.
Ilmianna
Jaa
Kiitos, Kukkanen7, kertomasi mies on nyt ilmeisemmin ottanut yhteyttä minuun. Ihan samat stoorit on. On jo parin päivän viestittelyn jälkeen muuttamassa Suomeen ja poika opiskelee Englannissa, samoin vetäytymässä töistä pois. On töissä merillä, ja vaimo kuollut. Hirmuisen imelää tekstiä satelee ja honey, dear queen on käytössä. Harmittaa niin vietävästi, että hyväksyin tyypin Intagram pyynnön, ja menin höplään antamalla sähköposti-osoitteen ja sitä kautta olen nyt Hangoutissa. Tyhmänä olen lähettänyt pari kuvaakin, on nyt varmaan lienee missä käytössä. Instagramia kannattaa varoa, vaikka on suljettu profiili, niin joskus voi harkintakyky pettää.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nettihuijarit

Varoitus nettihuijareista
Suomi24 treffisivustolle on soluttatunut nettihuijareita, jotka yrittävät tehdä tuttavuutta suloisten suomityttäjen ja poikien kanssa. Ensin kaikin keinoin luovat suhdetta ja kirjoittelevat niin sweet letters. Jos yrität ehdottaa tapaamista, joutuvat työmatkalle esim. Nigeriaan. Heille ilmiintyykin ongelma jonkin ajan kuluttua siellä matkalla, eivät saa jotain suurta shekkiä lunastettua ja raha tarvitaan nopeasti töiden edistymiseksi. Alkavat ruinaamaan rahaa. Oma nettihuijarini yritti kärttää 1250€, seuraavana päivänä summa tippui jo 700€ ja kolmantena 500€.
Googlen kuvahaulla kannattaa tarkistaa valokuvat joita he muka esittävät. Yleensä valokuvat ovat ammattilaistenottamia ja löytyvät jonkun näyttelijän sivuilta.
Jos alkaa tuntua, että tuntuupa liian hyvältä, kannattaa lopettaa kirjoittaminen vaan välittömästi.
Itse en lainaisi rahaa melkeinpä edes hyvälle kaverille saatikka tuntemattomille!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta