Aihe

Nettihuijarit

milk & honey

Varoitus nettihuijareista
Suomi24 treffisivustolle on soluttatunut nettihuijareita, jotka yrittävät tehdä tuttavuutta suloisten suomityttäjen ja poikien kanssa. Ensin kaikin keinoin luovat suhdetta ja kirjoittelevat niin sweet letters. Jos yrität ehdottaa tapaamista, joutuvat työmatkalle esim. Nigeriaan. Heille ilmiintyykin ongelma jonkin ajan kuluttua siellä matkalla, eivät saa jotain suurta shekkiä lunastettua ja raha tarvitaan nopeasti töiden edistymiseksi. Alkavat ruinaamaan rahaa. Oma nettihuijarini yritti kärttää 1250€, seuraavana päivänä summa tippui jo 700€ ja kolmantena 500€.
Googlen kuvahaulla kannattaa tarkistaa valokuvat joita he muka esittävät. Yleensä valokuvat ovat ammattilaistenottamia ja löytyvät jonkun näyttelijän sivuilta.
Jos alkaa tuntua, että tuntuupa liian hyvältä, kannattaa lopettaa kirjoittaminen vaan välittömästi.
Itse en lainaisi rahaa melkeinpä edes hyvälle kaverille saatikka tuntemattomille!

46

3293

  Vastaukset

  • Siis nämä huijarit ovat ulkomaalaisia, saattavat väittää olevansa Floridasta, jossa on paljon suomalaisia esim. Daytonasta.

  • Tuskin kukaan nyt on niin tyhmä että tuollaiseen retkuun menee.

   • Kyllä idiootteja riittää. Äänestäähän monet työttömät ja duunaritkin kokoomusta.


  • Ihmettelen, kuka nykyihminen, joka käyttää nettiä deittaillakseen, on niin naiivi, että lankeaa tuollaiseen huijausyritykseen. Kuvittelsi, että jokainen on kuullut juuri noista deitti-huijareista.

   • Niinpä, heti kun aletaan kyselemään rahaa, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida. Mutta valitettavasti aina silloin tällöin joku menee retkuun ja sit itketään, kun rahat hävisi, samoin deitti. Tyhmyydestä sakotetaan.


  • Haluaisin varoittaa nettihuijareista jotka etsivät uhrinsa Match deittipalvelun sivuilta. He luovat feikkiprofiilin ja eivät edes asu mainitussa maassa. Muutaman chat keskustelun jälkeen he pyytävät sähköpostiosoittettasi ja lähettävät sinulle pitkän kirjeen valokuvien kera selittäen koko elämänsä. He liittävät myös valokuvia lapsistaan. He ilmoittavat olevansa varakkaita, leskiä tai amerikkalaisia sotilaita Afganistanissa keillä on ollut suomalainen äiti ja haluavat löytää itselleen suomalaisen elämänkumppanin tai englantilaisia herrasmiehiä. Esim. yhdestä huijarista kuka sanoi olevansa liikematkalla Gambiassa, eikä rahat enää riittäneet hotellihuoneeseen, joten hän pyysi minua lähettämään 1.200 €. Huijarin sähköpostiosoite: Michael Barclay: happysmile0011@aol.co.uk.
   Joka aamu tuli "ihania" sähköpostiviestejä ja sitten rahapyyntö.
   Varokaa näitä huijareita!

  • Onneksi minua kiinnostaa suomimies!


   • Osaa ne suomimiehetkin tyhmää hyväkseen käyttää ja jättää kuin vanhan rukkasen.


  • Näitä huijareita on paljon, ja skypen kautta olen poistanut yli 40 , on ollut kenraaleita ja jos jotakin...Alusta asti olen tajunnut huijareiksi..
   Näillä samoilla kuvilla ovat esiintyneet jopa meidän suomi24 treffi sivuilla, josta olen lähettänyt tiedon eteenpäin...
   tarinoita on ollut , jos jonkinlaisia, aina lopuksi kysymys on rahasta ja ilmoittaessani, että en lähetä, häviävät ...

   Varokaa siis kaikki miehet ja naiset lähettämästä rahoja heille, Minä en ole siihen sortunut ja siksi hävinneet lopulta...

   Googlesta löyryy sivuja Romance -scam kautta, joten näette, kuinka paljon niitä on, jopa 40 sivua valkoihoisia naisia ja miehiä ja ketkä on heidän takana, suurimmaksi osaksi Nigeria ja Ghana , siellä on kuulemma ns lehtimyyjä systeemillä toimivia toimistoja, jotka tekevät sitä ammatikseen...
   naisia, jotka esiintyvät miehinä ja miehiä, jotka esiintyvät naisina, ja nuo valkoihoisten kuvat on varastettuja kuvia, joilla esiintyvät
   Huom! ottakaa selvää , jos teihin ottaa tällaiset ulkolaiset yhteyttä...

  • Näyttää olevan tosi yleistä! Tässä viikon aikana mulle kirjoittanut 2tyyppiä. Toinen kuulemma Englannista ja toinen Jenkeistä. Huvittavinta on tuo kirjoitustyyli, siinä viljellään niin makeita sanoja joka toinen sana honey, my darling jne. Tarinan kulku näyttää olevan sama mitä muilla kirjoittajilla..Afganistanin sotilaita, engelsmannit joilla rahaa ja matkustetaan mm.Etelä-Afrikkaan tekemään suuria sopimuksia!!! Jonkun ajan päästä tulee viestiä, nyt tarvitsen apua...rahaa 3000 ja takaisin maksu tietenkin parin päivän päästä. Voi hemmetin kuusitoista sanon minä!!!! Hyvä että jaatte muutkin näitä kirjoituksia. Itse en niin sinisilmäinen että lanttiakaan olisin laittanut, mutta joku voi sortua "rakkauden" huumassa jopa tähänkin.

  • Osa saattaa olla ihan oikeita hädässä olevia ihmisiä. Itse lähetin 2000 euroa ja sain viikon kuluttua ihanan miehen kainalooni.

   • Siis maksoit 2000€. köyhästä ukosta, että tuli tänne Suomeen sinun elätettäväksesi. Kuinka jaksat pitemmän päälle elättää häntä. Tuskin menee edes töihinkään, kun tietää, että sinulta tulee rahaa.
    Kyllä sinun silmät vielä aukeaa, tiedät että elätät häntä loppu elämän.
    Onko ihonväri musta?


   • Ja sä uskoit että tuo oli totta? :)))


  • Nuo ovatkin sitten ainuita jotka viestejä lähettelevät... parempi sekin kun ei mitään :-) Suominaisilta ei nimittäin paljoa viestejä heru...

  • Lukekaa Wikipediasta juttu Romanssihuijaus!

  • Varokaa suomalaiset naiset, facebookissa tällä viikolla "Scott Moore"- nimellä, ja komealla brittimiehen nimellä esiintyvä, mukamas rauhanturvajana ja leskenä
   esiintyvänä ottaa yhteyttä ,ja alkaa saman tien lähettää vuolaita rakkauskirjeitä,
   joissa vannoo ikuista rakkautta ym., mikä tuntuu oudolta, kun ei edes ole tavannut
   koko henkilöä. Googletin saman tien brittirauhanturvaajat Kabul, ja johan alkoi tulla
   varoituksia kyseisestä tapauksesta, joka vielä kertoo olevansa leski ja 11-v. lapsi.
   Lopetin saman tien ja kirjauduin ulos koko facebookista, näyttää olevan oikein netti-
   auervaarojen temmellyskenttä. Rahaa hän ei vielä ehtinyt pyytää, mutten olisi kyllä
   sitä lähettänytkään. Ilmoitin asiasta fb-turvallisuussivulla.

  • Nettihuijareita liikkuu eritoten treffipalstoilla ja yrittävät saada rahaa kaikella konstilla. Minullakin oli 3 ulkomaista miestä jotka yrittävät saada rahaa. Ensimmäinen rahan pyytäjä oli Amerikkalainen rauhanturvaaja joka yritti minulta 850 euroa. Seuraava oli Englantilainen joka pyysi 1600 euroa ja sitten viimeinen oli Amerikkalainen joka pyyteli 6000 euroa. Eivät mukamas pääse Arabimaista ilman tullimaksua pois. Yrittivät kaikella konsteilla kalastella rahaa. Lirkuttelivat kaikella tapaa ja mukamas rakastivat kovin. Tuntuu siltä että todellisuudessa rakastavat vain rahaa. Itse en anna kenellekään rahaa ja täytyy se ihminen tuntea ja olla nähnyt. Älkää missään nimessä menkö antamaan kenellekään rahaa pelkällä nettituttavuudella. Rahat menee menojaan ja sen jälkeen ei kuulu mitään. Netti ja treffipalstoilla on näitä rahan yrittäjiä paljon ja onneksi en itse mennyt mitään antamaan. Ne kyllä tyhjentää koko rahavarat ja sitten on itse liemessä. Täytyy ehdottomasti olla varovainen ja ottaa järki käteen.

  • Itsekin sain helvetin moisen opetuksen retkahtaessani huijauksen uhriksi. Aivan turhaan sitten kyllä jouduin hullujenhuoneeseen tahdonvastaiseen hoitoon lääkittynä...todellakin aivan syyttä suotta. Ja vieläpä kaksi kertaa. Omia rahoja...mutta lukittuna kaikki räjähti käsiin... Luottotietoja ei enää ole lopputuloksena. Huijauksen uhriksi joutuminen ei todellakaan ole mikään mielisairaaksi diagnosoimisperuste, vaikka näin minua kohdeltiin ja yritettiin julistaa holhoukseenkin eli edunvalvojan hampaisiin...todellakin aivan ilman syytä. Ennen em. pakkolukitusta olin aina ollut tarkka ja hoitanut asiani. Varokaa siis todella ulkomailta tulevia huijaus kirjeitä! Karmeat on oppirahat edessä päin vielä Velkaneuvonnan kautta köyhänä vaan en kipeänä. Oppia ikä kaikki!

  • Varoitan todellakin että treffipalstoilla liikkuu huijareita. Huijarit ovat etupäässä amerikkalaisia ja englantilaisia. Minullakin oli amerikkalailainen upseeri millä matkatavarat odottivat Dubaissa tullimaksua. Hän pyysi minulta 1000 euroa. Onneksi ymmärsin tilanteen enkä maksanut. Sen jälkeen jos maksaa niin henkilöstä ei kuuluu enää mitään ja rahoja ei saa koskaan takaisin. En ymmärrä tälläistä, mies mukamas oli niin kovin rakastunut ja oli muuttamassa Suomeen. Mitenkä outoa ihmistä voi rakastaa ja kun ei ole koskaan edes nähnyt ihmistä muutakuin valokuvassa. Kaikki mitkä pyytää rahaa ovat täysiä huijareita. Älkää menkö näiden ansaan ja monet voivat tyhjentää ihmisen kokonaan. Erityisesti hakevat keskiiän ylittäneitä naisia, joilla on korkeakoulututkinto tai omaisuutta.

   • Tietävät että korkeakoulututkinnonnaiset ovat helpoiten huijattavia.


  • Suomi.24 sivustolle liikkuu rahan pyytäjiä. Sitä ihmettelen että 24-48 tunnin päästä rakastetaan ja käytetään tätä hyväksi kun pyydetään rahaa. Varoitan että älkää olko sinisilmäisiä ja maksako. Varsinkin kun ei ole nähnyt ihmistä lainkaan eikä myöskään tunne. Ei treffipalstan perusteella tunne ihmistä jos nyt kirjoittelee vähän aikaa. Tämä on tavallaan hyväksikäyttöä ja huijausta pahimmasta päästä.

  • Täältä löytyy amerikkalainen lääkäri joka on syyriassa humanitaarisessa työssä ja rakastaa minua jo yli kaiken =D
   Muutama kuukausi kirjoiteltu ja hetki sitten annoin ymmärtää että luotan täysin häneen.
   Sopimus hänellä luonnollisesti päättyy siellä ihan kohta ja heti tulee tänne ja ostaa täältä upean asunnon missä sitten yhdessä elellään.
   Nyt tämä vasta muuttuu mielenkiintoiseksi, kuinka ollakkaan nyt sinne on tulossa joku agentti tuomaan kalsareita, lääkkeitä ja ruokaa hänelle ja pyyntön minulle luonnollisesti jos lähettäisin 900 - 1000 euroa kun eihän siellä sota-alueella tietenkään pankit toimi!! Ajattelin alkaa nyt sitten tosissaan kusettaan takasin kunhan saan tilinumeron mihin pitäisi rahat laittaa. On tämä parempaa viihdettä kuin nuo telkkarin uusinnat =D

   • hehehe


   • Oot kirjoitellu muutaman kk tuon kanssa? Olis sun pitäny ymmärtää eka sekunnilla että huijaustahan tuo oli. Taidan poistaa profiilini s,24,sta, todellakin naisten pohjasakka löytyy deittisivuilta, kukaan normaali nainen ei uskoisi noita ulkomaalaisten satuja.


   • Milläs nimellä tämä amerikkalainen lääkäri on sinulle itsensä esitellyt tämä joka on syyriassa muka humanitaarisessa työssä ja pyytää sinulta rahaa koska ei päääse omalla pankkitilille knu eihän sota alueella tietenkään pankit toimi.
    Ajattelin vain kysyä että milläs nimellä hän nyt esiintyy ja onko sama kun minua yrittänyt huijari.
    Ainakin tarina tuntuu kovin tutulta.


  • Niin on tämä hauskaa viihdettä..Minullekkin yksi huijari kirjoitti rakkauskirjeitä kuukauden,
   oli arkkitehti ja matkusti työhön johonkin ,kaikki oli hienoa,mutta hups..Joku oli varastanut lompakon ja lompakossa oli rahaa 17,000 dollaria..Sitten mies pyysi ja rukoili lähettämään 2,500 euroa jotta pääsisi suomeen..Lähetin sille vain rukouksia ja jumalan sanaa..Siihen loppu rakkaus
   luritukset..

  • Minullakin oli Kalifornialainen mies joka oli sotilas ja tällä hetkellä Syyriasssa sotilaana. Hälytys kellot minulla soitti ja tiesin että tulee rahan pyyntö. Kolme päivää kirjoitettiin ja sitten tuli raha pyyntö. Hänen Englannissa oleva 17-vuotias poika oli itsensä loukannut ja oli siellä sairaalassa. Lääkäri pyysi 1900 euroa maksua ja pojalla oli 1000 euroa. Sitten tuli raha pyyntö ja pyysi 900 euroa, mutta onneksi en mennyt tähän lankaan. Tiesin että rahan pyytäminen ei olisi loppunut siihen. Mies olisi tullut Suomeen asumaan ja ostanut täältä talon. Kolme päivää hän kirjoitteli minulle niin rakkaus viestejä. Ilmoitin että en anna rahaa, niin kirjoittelu loppui siihen. VAROITAN muita älkää menkö tälläiseen lankaan sillä ovat huijareita ja osaavat rahan ruinaamisen.

  • Kiitos, Kukkanen7, kertomasi mies on nyt ilmeisemmin ottanut yhteyttä minuun. Ihan samat stoorit on. On jo parin päivän viestittelyn jälkeen muuttamassa Suomeen ja poika opiskelee Englannissa, samoin vetäytymässä töistä pois. On töissä merillä, ja vaimo kuollut. Hirmuisen imelää tekstiä satelee ja honey, dear queen on käytössä. Harmittaa niin vietävästi, että hyväksyin tyypin Intagram pyynnön, ja menin höplään antamalla sähköposti-osoitteen ja sitä kautta olen nyt Hangoutissa. Tyhmänä olen lähettänyt pari kuvaakin, on nyt varmaan lienee missä käytössä. Instagramia kannattaa varoa, vaikka on suljettu profiili, niin joskus voi harkintakyky pettää.

   • Pohjasakkaa on..


  • Ihmettelen tuota kun suomi24 sivustolla liikkuu hyvin paljon rahanpyytäjiä. On Amerikkalaisia, Englantilaisia. Viimeinen minkä kanssa olen kirjoitellut on nimimerkillä Richardmills111 ja tiedän että sieltä tulee rahapyynti. Olen kirjoitellut monen ulkomaalaisen kanssa ja aina on sama juttu eli raha. Toiset pyytää tietokoneita, puhelimia, matkarahaa, ruokarahaa ja tullissa olevien matkatavaroiden takia tullirajan. Minulla on ollut tämän nimisiä huijareita kuin John Robles, James cooper, James Crakc, Eric newton. Kaikki ovat huijareita ja lähettävät sadoille viestejä ja flirttejä. Ihmettelen suuresti, että kun omasta maasta lähtevät niin eikö se maa, josta on lähtenyt vie myös takaisin. Tosi paljon liikkuu näillä treffipalstoilla. Poistan profiilini ja en todellakaan lähde näiden kelkkaan. Jos rahaa lähettää niin ikänä ei saa takaisin. VAROITAN älkää menkö näihin lankaan, sillä ovat kaikki täysiä huijareita. Liikkuvat samoilla kuvilla ja kirjoittavat niin imelästi ja rakastavat jo muutaman päivän päästä. Älkää antako niille tili-ja luottokortti tietoja. Luottokorttia on helppo käyttää, ne osaavat rahan viennin. Sitten ovat niin varakkaita ja aina ovat mukamas täältä ostamassa taloja ja autoja. Ovat kaikki pohjasakkaa ja kalastelijoita. Pitäkää järki päässä ja älkää menkö mukaan tälläiseen. Tyhjentävät ja lopuksi vievät koko omaisuuden. Minulla aina alkaa hälytyskellot soida, kun aletaan rahaa pyytämään. Kaikki ovat tuntemattomia ja ei ole edes nähnyt livenä.

   • En edes alkaisi ulkomaalaisen kanssa kirjoitteleen!


   • Minulta tuli virhe edelliseen kirjoitukseen, eli nämä huijarit liikkuvat Suomi24 treffipalstoilla ja muillakin treffipalstoilla. Ovat rikollisia ja niillä ei muuta ole kuin rahan ruimaaminen mielessä.


  • Taas liikkuu Suomi24 sivustolla nettihuijari, jonka nimi on Justice. Campless. Hänen sähköpostiosoite on cjustice954@gmail.com. Varokaa hän on huijari ja varas. Yritti minua kaikella kostilla että olisi saanut rahaa. On oikein etevä kirjoituksissaan ja yrittää lirkutella rakkautta. Mutta olin kaukaa viisas ja estin hänet. VAROKAA, kirjoittamasta hänen kanssaan.

  • Todella ihmettelen, kun Suomi24 treffipalstoilla liikkuu rahan pyytäjiä. On erityisesti Amerikkalaisia sotilaita. En tiedä mitenkä raha kuuluu siihen kun hakee itselleen seuraa ja elämänkumppania. Minullakin oli Amerikkalanen sotilas joka on Ghanassa tällä hetkellä ja pyyteli 2900 euroa, pakettiin jonka näin sähköpostissasi. Jokin agentti mukamas kuljetti sitä ja sen olisi pitänyt tulla Amsterdamista Suomeen. Kuvassa oli kultaa, kelloja ja timanttikoruja, mutta minua vähän epäilyttää, että olisiko koskaan tullut Suomeen. Kyllä olen sitä mieltä että miksi hakea Suomesta ja Pohjolasta naista itselleen, kun omassakin maassa on naisia. Epäilyttää tälläiset huijarit ja rahan pyytäjät. Onneksi en antanut rahaa ja on parempi, kuin ei ole lainkaan tekemisissä tälläisten ulkolaisten kanssa. Suomesssa on miehen ihan riittämiin ja luulisi täältäkin löytävän.

  • Olen ollut jonkin aikaa Suomi24 treffipalstalla ja ihmettelen, kun siellä liikkuu ulkolaisia Amerikkalaisia, Englantilaisia, Saksalaisia ja Belgialaisia armeijan palveluksessa olevia sotilaita. Kirjoitin jonkin aikaa tämän nimisen henkilön kuin Justice. Campbell ja hänen sähköpostiosoitteensa on cjustice954@gmail.com ja hän on omien puheittensa mukaan Ghanassa. Mutta voi hyvin myös valehdella ja olla aivan jokin muu, kun huomasin että hänellä on varastetut toisen henkilön kuvat. Tutkin kuvat ja pitää paikkansa että kuvat on toisen nimisen henkilön. En käsitä tälläistä ja miksi tulevat Suomesta etsimään naisia, kun niitä löytyy ihan takuulla omasta maasta. Olen itse Yliopisto koulutuksen saanut nainen ja tiesin että on kysymyksessä rahan kerjääjä. Osuin täysin oikeaan, sillä hän kerjäsi ITunes-korttiin rahaa, puhelimeen, matkarahaa Suomeen ja sitten oli kaiken huippu, että pyysi 2900 euroa pakettiin, joka sisälsi mukamas, kultaa, timantteja, kelloja ja muita esineitä. Oli mukamas hänelle pitkästä ja hyvästä sotilas urasta kiitos. Olin viisas ja en mennyt antamaan rahaa. Hän kirjoitteli rakkausrunoja ja olin Honey, vauva ja kulta. Hän yritti kaikella tavalla, minulta saada rahaa. Varokaa sillä nämä ulkolaiset miehet ovat täysin huijareita ja ovat vain rahan perään. Kirjoitin samasta aiheesta aikaisemmin tälle samalle palstalle. Älkää missään nimessä uskoko näiden tarinoihin, sillä ovat mielestäni täysiä valehtelijoita ja rahajen perään. Pyytävät rahoja laittamaan Money Gramin tai Western Unionin kautta. Näiden kautta kun rahaa laittaa, niin takaisin niitä on ihan turha odottaa. Mielestäni heillä on palkka, terveydenhoito ja ravinto, hygienia ja muu yleispito armeijan puolesta. VAROITAN!!!

  • Itsekin varmaan kirjoittelen tällä hetkellä huijarin kanssa. 3 kk kirjoiteltu muttei ole tullut vielä rahapyyntöä. Saas nähdä kuin käy, huomenna lupasi hankkia lentolipun Suomeen ja kk:n päästä tulla tänne. Tein selväksi ettei minua tavoita päivällä eli turha pyydellä lippurahoja. Tämä tyyppi on Lontoosta, alunperin LA:sta, josta muutti pois vaimon kuoltua.

   Miten pystyy etsimään kuvalla, onko oikea henkilö? Googlettanut olen kuvanhaulla, mutten ole löytänyt tämän tyypin kuvilla mitään. Lupasi lähettää lentolipusta kuvan, kunhan on huomenna ostanut sen kun en usko, että on tulossa tänne. Miten pystyy lentolipun tiedot tarkistamaan ettei ole tekaistu lippu?

  • Anjuska1, mitä ilmeisesti kirjoittelet huijarin kanssa. Ihan tyypilliseltä huijarilta tuntuu, sillä juuri ne ovat tyypillisesti leskiä. Uskon vakaasti että tulee vielä rahan pyyntö. Kuvan näkee kun siirtää sen valokuviin, sitten käy katsomassa, mitä tietoa löytyy hänestä Tindyen kautta. Jos siellä on hänestä, jotain poikkeavaa tietoa tai valokuvia, niin uskon hänen olevan huijari. Valokuva voi olla myös varastettu rehelliseltä ihmiseltä. Lentolippu jos on aito niin siinä on lipun numero, lento mistä lähtee ja mihin maahan tulee. Myöskin siinä on viivakoodi, jos siis on aito. Sekin voi olla kopioitu, sillä huijarit ovat näissä, hyvin taitavia. Kehotan sinua olemaan tarkka, sillä näissä huijareissa on hyväksi käyttäjiä. Voivat myös käyttää valokuvia väärin, identiteettiä, tällä tarkoitan älä missään nimessä mene antamaan mitään henkilötietoja, pankki tai luottokorteista tietoja. Luotto ja pankkikortteja on helppo käyttää rikollisessa toiminnassa. Kehotan kyllä sinua, että pistät välittömästi suhteesi häneen poikki, tai sitten estät hänet.

  • no huihui

  • Varokaa Suomi24 treffipalstalla liikkuvista huijareista. Itsekin kirjoittelin amerikkalaisen miehen kanssa. Mukamas sen takia halusi Suomalaisen naisen, kun hänen äitinsä oli Suomesta kotoisin. Hänen mukaansa hän oli syntynyt Suomessa, mutta muuttanut pienenä Amerikkaan. Näissä huijari tarinoissa on aina sama kaava, vanhemmat kuolleet jo aikoja sitten, hän oli ainut lapsi. Hän oli 7 vuotta sitten jäänyt leskeksi ja hänellä oli yksi yliopistossa opiskeleva poika. Kirjoittelin hänen kanssaan 2 viikkoa ja tiesin, kun hän alkoi minua sanoa rakkaaksi ja hunajaisia, että tulee pian rahanpyyntö. Hänen mukaansa oli liikemies ja lähti Englantiin ostamaan kultaa. Kulta määrä olisi maksanut hänen mukaansa 1700 euroa , mutta myyjä pyysi 2700 euroa. Hän alkoi minulta pyytämään loppu rahaa. Ihmettelin ja kysyin miksi hän minulta pyytää rahaa ja luulisi tuollaisella henkilöllä sitä olevan. Hän ilmoitti nimekseen Edward. Gary, mutta voi hyvin olla tekaistu nimi. Hänen sähköpostiosoitteensa on edwardgary107@gmail.com ja uskon hänen pyytävän myös muilta rahaa. Hän esiintyi toisen henkilön nimellä ja kuvatkin olivat joltakin toiselta kaapattu. Tämä on ikävä ja hyvin likaista toimintaa internetissä. Älkää missään nimessä antako rahaa, sillä tämäkin pyysi rahan laittamaan Money Gramin kautta. Jos olisin rahaa laittanut, niin ikänä niitä ei saa takaisin. Hän sanoi vielä minulle, että sano kun laitat rahaa niin olet sukulainen ja perheen jäsen. Oli hyvä kun tajusin, ehkä laittanut rahaa. Ei tuntemattomalle voi mitään laittaa, kun ei ole kertaakaan edes tavannut. Olkaa varovaisia sillä kaikki ulkolaiset mitä netissä liikkuu treffipalstoilla, Facebookissa ja muissa palveluissa, niin ovat puhtaasti huijareita. Niillä on ainoastaan tärkein mitä ne tarvitsee ja se on raha.

   • Ei noihin juttuihin tarvitse edes tajuta ovat niin paljon läpinäkyviä. Satoja viestejä saaneena voin kertoa monia tarinoita jotka kaikki tallessa. Jopa uhkaavansävyisiä rahanriirto operaatioita vuosienvarrelta. Pitäisi mennä Western Union International Bankkiin ja tehjä pyytäjän mukaan asiota joita ei saisi sanoa kenellekkään ja saisin ison summan rahaa ja paskan marjat, miten paskaa touhua. Miten ylipäätään joku uskoo asioihin ihmisten kanssa ketä ei tunne. Aivan mieletön yhtälö vaikko se ran saanti ehkä mielessä mikä ei ole totta. eikö ihmiset opi koskaan. Ei uhkaus eikä mikään muukaan saa antaa tilaisuutta rikolliseen meininkiin. Sitä mieltä että heti stoppiin uhkailut ja kauniiten ns. naisten miesten kirjoittamat paskapuheet. Joku tolkku pitää olla kerjätessäkin. Tehkää kunnon työtä eikä huijata viattomia ihmisiä.


  • Ei ihme:

   Puhelin aina kiinni+ uusi prepaid liittymä.

   Sähköposti, en käytä.

   Ja jne...

   Löytyy näitä kotimaisiakin yrittäjiä tällä alalla.

   Miten ois joku kuliseissa oleva piilo homo textari kaveri?

   Voi jee...

  • Minulla tuore huijaustapaus, oli sotilas Afganistanissa. Puhui lipeviä loruja. Eilen ilmoitti, että on saanut osuman, siis ammuttu. Pyysi minua vastaanottamaan, arvopapereita ja rahaa, jonkun konsulaatin kautta. Tiesin jo aiemmin on huijari, odotin koska pyytää rahaa. Nimimerkki instgramissa peter williams839

   • Instassa myös Davidgibson09, leski, Afganistanissa muka sotilaana. Viikon lueskelin niitä lirkutuksia. Sit pyysi rahaa lapselle lääkkeeseen. Lapsella epilepsia ja tilaa aina Afrikasta lääkkeet 😂 kysyin lääkkeen nimeäkin, viagrahan se Googlen mukaan oli 👍 Joo tosiaan sillä on kaksostytöt.
    Profiilikuvassa rantakuva. Ilmiantakaa. Sillä on 5 kuvaa vain, harmi sen puolesta, jonka kuvia ne oikeasti on.
    Numeroa kysyin, koska kerroin ettei mulla ole WhatsApp sovellusta. Aikani tutkittua, nro oli rekisteröity yritykselle.


  • Omalle kohdalleni on osunut hyvin usein venäläisiä naisia. Ensimmäinen merkki huijauksesta on valtavan pitkä kirje jossa luritetaan melkeen koko elämäntarina. ottavat yhteyttä suomi24.n kautta ja antavat yleensä privaattisähköpostiosoitteen. Joskus tuntuvat hyvinkin uskottavilta, mutta kuvat ovat juuri sitä että alkaqa ajattelemaan niinkuin moni muukin. liian hyvää ollakseen totta.
   Nyt viime aikoina on ollut monta tapausta jossa nainen haluaa tulla Venäjältä luokseni Suomeen. Kyllä loput saakin sitten arvata ja nappiin meni taas joka kerta.
   Huonolla suomenkielellä sanotaan että hänen rahansa ei riitä matkaan.
   Vastaukseni on kuulunut, sitten ei tarvi tulla. Eli tuttu kaava taas, minun olisi pitänyt maksaa matka. Yhteydet on yleensä loppunut siihen. Kertaakaan en ole rahaa lähettänyt. Heti ku aletaan rahasta puhumaan ni luukut kiinni, Yleensä ovat uskoneet mutt sinnikkäitä ruinaajiakin on ollut.

  • Kannattaa heti sanoa että ei mulla ole rahaa oon köyhä niin siihen loppuu kirjoittelu ja toimii kyllä hyvin..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10545
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6662