Lasten teko vaikeaa

tähtityttönen....

Hei, kauanko teillä kesti saada lapsi? Olen 19- vuotias kohta 20 vuotias ja mieheni on 27 vuotias ja kohta 28 vuotias ja haluaisimme lapsia. Tiedän, että olen nuori, mutta mieheni rakastaa lapsia ja haluan itsekkin lapsia ja mieheni alkaa tulemaan jo vanhaksi niin haluaisimme jo lapsia :)

Olemme yrittäneet jo 7-8kk lasta saada ja harrastamme seksiä todella säännöllisesti. Ehkä ensimmäiset 5kk ei joka päivä seksiä, mutta monta kertaa viikossa ja monta kertaa päivässä ja nyt sen kuukauden jälkeen olemme harrastaneet joka päivä seksiä niin ihmettelen tässä vain, että onko minussa jtn. vikaa? :(

Pitääkö ne spermat jättää sisälle vähän aikaan, koska yleensä käyn suihkussa joka seksin harrastamisen jälkeen???

En tiedä, mutta olemme niin säännöllisesti harrastaneet seksiä, että alan epäillä jo naisellisuuttani ja tulen surulliseksi, kun ajattelen, etten ikinä saisi lapsia...

8

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ninin.

      Meillä on molemmat muksut tärpännyt ainakin niin, että olen jäänyt joksikin aikaa (10-15min) makoilemaan ennen pesuille lähtöä. Eihän se siitä pitäisi olla kiinni se tärppi, mutta ei siitä ainakaan haittaakaan ole. Ja toinen raskaus lähti koko kierron ainoasta yhdynnästä niin tiedän tarkkaan milloin tärppäsi.

      Jos vielä sattuu olemaan niin huono tuuri, ettei miehellä ole kovin suurta määrää niitä uimareita niin seksiä ei kannattaisi harrastaa ihan joka päivä, vaan esim. joka toinen päivä niin on sitten tarpeeksi uimareita tavoittelemassa määränpäätä ja paremmat mahdollisuudet hedelmöitykselle. Ja jos yhdyntöjä on useita samana päivänä niin siittiöitä ei varsinkaan ehdi muodostua.

    • tähtityttönen....

      onko kukaan käyttäny ovulaatio testejä apuna ja auttaako ne?

    • hmmmm*^

      tässä taannoin tuli opiskelujen lomassa luokassa puheeksi lapsettomuus.
      yllättävä syy lapsettomuuteen löytyy myös laihdutuksesta ja laihuudesta, nimittäin laihdutettaessa naiselta lähtee rasvaa, joka on myös tärkeää ravintoainetta suvunjatkamisen kannalta, sillä kehittyäkseen munasolut tarvitsevat rasvaa ja jotta munasoluja kehittyisi tarvitsevat munasarjatkin rasvaa.
      eli alipainoisuus ja laihdutus eivät ole hyväksi naiselle. mielummin sitten normaalipainoinen jolla on lihaa luitten päällä, koska silloin mahdollisuus raskautua on suurempi.

      tosin on monia muita seikkoja jotka vaikuttavat raskautumiseen mutta tuo nyt tuli mieleen ihan ikäsi puolesta, kun nuoret naiset ovat nykyään melkoisen hoikkia.

    • Normi aika

      7-8 kk on vielä ihan normaali aika, en huolestuisi ihan hirmuisesti. Jos olette vuoden yrittäneet lasta niin sitten voisitte mennä tutkimuksiin. Tietysti jo aiemminkin voi mennä. Ainakin yksityiselle. Pelkän iän puolesta on hyvät mahkut ainakin.

      Ei ole tarpeen harrastella koko kuukautta joka päivä, eikä monta krt päivä. Siitä voi olla jopa haittaa joidenkin tutkimusten mukaan, kun siittiöitä on vähemmän. Ajoitatte hedelmälliseen aikaan sen ahkeramman "pupuilun". Jos et ole vielä käyttänyt niin ehkä voisit kokeilla ovistestejä? Voi alkaa stressaamaankin tuo liika yrittäminen ja seksi maistumaan puulta.

      Olet tosiaan nuori eli aikaa vielä on, malttia vaan! Ymmärrän kyllä, että aika tuntuu ikuisuudelta ja haluaisi, että tärppäisi mahd.nopeasti.

      Meillä meni yli 2 v ennen kuin tärppäsi, mutta me emme olleet noin ahkeria yrittäjiä ja ikääkin oli enemmän.

    • tähtityttönen....

      Juu siis olen normaali painoinen en mikään hoikka enkä ylipainoinenkaan.. :)
      Kai sitä sitten pitää ostaa ovis testi, mutta huolestuttaa vain itseäni, kun jotkut kaverini ovat tulleet todella helposti raskaaksi, mutta joillakin on kestänyt todella kauan ennen kuin ovat tulleet, en sitten tiedä mistä johtuu.

      Jos yli vuoden kokeillemme viellä tai pari vuotta ja mitään ei näy , miten pääsen lapsettomuushoitoon julkiselle puolelle, koska yksityiset varmasti maksavat paljon? Olen pk-seudulta, jos joku vain osaisi auttaa!! :)

      Tiedän, että olen nuori, mutta luotan mieheeni 100% koska hän on todella lapsi rakastavainen ja kaikki ovat sanoneet minulle, että hänestä tulee täydellinen isä ja tätä kautta minullekkin on tullut hirveä vauva kuume, kun ajattelen mielessäni miten onnellinen perhe olisimme :)

    • Puuhastelun jälkeen tyyny pyllyn alle ja jalat kohti kattoa hetkeksi ;)
      Onnea yritykseen!! :)

    • vuosi yritystä

      Onko kiertosi säännöllinen? Tarkista tosiaan ovulaatiotestillä, että näyttääkö plussaa... Jos kiertosi on suht. säännöllinen ja ovulaatio tapahtuu, niin jatkakaa tosiaan ihan stressaamatta yritystä vuoden ajan. Sitten jos ei ole tärpännyr niin pääsette vaikka ihan terveyskeskuksen kautta jatkotutkimuksiin.

    • tähtityttönen....

      Mutta voiko noihin ovutesteihin luottaa?? Onko kenelläkään noi testit auttanut? Miten niitä käytetään? Kiitos muuten paljon kaikille vastanneille :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      354
      3153
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      117
      1157
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1147
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      129
      937
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      158
      734
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      717
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe