Mietteitä 20 vuotias mies ja 15 vuotias muijja

20 v nuormies

Hei ! Olen 20 vuotias mies ja olen ihastunut 15 vuotiaaseen henkilöön. En olisi ikimaailmassa uskonut tätä itsekkin katsoin aina alaspäin aikaisemmin ikätovereitani jotka seurustelivat nuoremman kanssa. Efebooli en mielestäni ole koska en tunne vetoa ainaostaan nuorempiin vaan myös vanhempiin naisiin ja nuorempiin. Sekä kaveripiirini on aina 14-30 vuotiasiin saakka. Mainittakoon myös että ihastukseni kohde ei selkeästi näytä lapselta kuten jotkut hänen ikäisensä en tiennyt aikaisemmin hänen todellista ikäänsä oletin hänen olevan vanhempi koska hän liikkuu vanhemmassa porukassa ja käyttäytyy ikäistään kypsemmin. Eikä ole mielestäni mitenkään keskiverto 15 vuotiaan tasolla. Poden tästä suurta syyllisyyttä ja pelkään että tulee seuraamuksia ja minun katsoittaisiin olevan jonkun sortin hyväksi käyttäjä. Ja pelkään että tällaiseksi minut leimataan kaikki tarkoitukseni ovat täysin kunnialisia pelkään että vaikka tyttö ajattelee että tämä on ok tämä suhde niin pelkään että traumatisoin tytön jotenkin tai tärvelen hänet sillä haluan vain hänen parastaan.

27

4818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjep--

      Asiat riippuvat oikeastaan teistä molemmista. Tunteeko tämä tyttö olevansa hyväksikäytetty seurassasi? Tunnen monia joilla on ikäeroa enemmän, eikä 5 vuotta ole paha ikäero. Sitten menisi oudoksi jos tyttö olisi kihloissa kanssasi, ja sinä olisit yli 30? Ei viidessä vuodessa pitäisi olla ongelmaa, ellei sitten tytöllä ole ongelma ikäeronne kanssa. Kannattaa kuitenkin varmistaa häneltä että ikäeronne on ok, ennenkuin ryhdyt mihinkään "vakavampaan"

    • konservatiiviäiti

      älä ala suhteeseen teinin kanssa. Tuolla iällä se on vielä rikos!

      Anna tytölle mahdollisuus kasvaa rauhassa, kasva itsekin miehen mittoihin ja ala ystävystymään ikäisiisi. Jos minun 15 vuotiaaseen sekaantuisi tuon ikäinen mies, veisin jutun poliisille.

    • 534534534

      Minusta on lapsellista sanoa että on rakastunut tuossa iässä 15v. Ja sinusta saa sellaisen kuvan että olet joko joku pedofiili tai muuten jäänyt kehityksessäsi ihan lapsen tasolle.

      JOS tuo rakkaus on muka oikaa niin voit odottaa siihen asti että tyttö on 18v. jos tuo vaikuttaa liian pitkältä ajalta niin et sinä sitten häntä rakasta.

      ja sinähän olet hyväksikäyttäjä. ei kukaa fiksu ja tervejärkinen noin nuoriin sekaannu

      • Klslsls

        hei pässi! Pedofilia jo määritteenäkin tarkoittaa seksuaalista himoa lapseen, eli esipuperteettiseen tilaan elämässä. tästä ei ole kyse! ketäs tässä on jälkeen jäänyt ?


      • annnu-
        Klslsls kirjoitti:

        hei pässi! Pedofilia jo määritteenäkin tarkoittaa seksuaalista himoa lapseen, eli esipuperteettiseen tilaan elämässä. tästä ei ole kyse! ketäs tässä on jälkeen jäänyt ?

        Kuka, ei ketä.


    • Vink vink!

      No kyllähän sen nyt jokainen tietää, että 15v. kehittyy vielä paljon niin henkisesti kuin fyysisestikin vaikka vaikuttaisi kuinka ikäistään vanhemmalta... Vaikka hänestä saa sellaisen kuvan, että olisi aina fiksu ja aikuismainen, mutta KYLLÄ aivan varmasti tekee teinitempauksia, jotka kuuluvat siihen ikään. Ja varmasti kyllä teidän ajatuksen kulku on aikaslailla erilaista, jos rupeaa ihan tarkkaan pohtimaan... Anna tytön aikuistua rauhassa.

      Ja jos hän osoittaa kiinnostuksensa sinuun se on aika pitkälti sitä, että tykkää kun olet vanhempi, sinulla on auto, pystyt ostamaan alkoholia/tupakkaa ja se nyt on vaan siistii seurustella vanhemman jätkän kanssa, kun oman ikäiset on vielä ihan täysiä kakaroita jne. Ole sinä se fiksu aikuinen ja etsi ikäistäsi seuraa :)

    • linnaan vaan

      Mistä noita pedofiilejä oikein tulee?

    • jjep--

      Tässä ei ole mitään pedofilistä, jos mies vain jättää tytön rauhaan seksuaalisessa mielessä siihen asti kunnes tyttö täyttää 16!

      • jop-

        Ei siinä mitään pedofilistä ole nytkään, ainoastaan Suomen laissa määritetysti laitonta. Useimmissa maissa suojaikäraja on alempana kuin täällä. Tosiaan kannattaa kuitenkin odottaa ne 16v synttärit, että ainakin vankilan mahdollisuus katoaa kokonaan.


    • Tästä on

      hirmusti aikaa, mutta seurustelin 14-vuotiaana 20v pojan (kyllä, pojan!) kanssa.
      Kesä oltiin yhdessä ja sitten isäni laittoi välit poikki...

      Pojat ovat yleensä vielä aika lapsellisia 2-kymppisinä ja tytöt kehittyvät nopeammin, joten itse en pitänyt ikäeroamme kovinkaan kummoisena.
      Riippuu tietysti henkilöistä, mutta mekin olimme kumpikin rauhallisia, tavallisia nuoria. Itse en edes juonut/juo alkoholia, joten (jonkun täällä olettama) viinanostaja poikaystäväni ei ollut.

      Pari kk siis oltiin yhdessä, eikä suhteemme ollut kuin pusi-hali-linjalla.
      Seksiä ei suhteessamme vielä ollut, eikä poika koskaan siihen painostanut. Seksi kannattaa jättääkin siihen asti, että tyttö on vähintään tuon 16v.

      Kun tutustut tytön vanhempiin niin ole avoin! Huomaavat kyllä, että olet heidän tytärtään vanhempi. Heille sinun ei tarvitse esittää "coolia", vaan olet oma itsesi. Älkää piiloutuko tytön huoneeseen, vaan seurustelkaa myös "vanhusten" kanssa. Ole reipas ja auttavainen jos se tulee sinulta luonnostaan, ujouskaan ei ole mikään pahe!

      Kyllä minua suututti aikoinaan isäni kun hän oli myös sitä mieltä, että poika on minulle liian vanha. Näin jälkeenpäin ajateltuna luulen, että isälleni vaikutti myös muiden mielipiteet, koska aiemmin oli suhtautunut oikein hyvin tähän poikaystävääni.
      Itseäni ei häiritsisi teidän ikäeronne ja antaisin tyttäreni seurustella itseään vanhemman kanssa jos he tuntuvat onnellisilta.
      Eri asia tietysti jos tuntuu, että toista käytetään hyväksi.

      Onnea teille! Toivottavasti tytön vanhemmat ovat fiksumpia kuin omani!

    • pakko sanoa..

      Ärsyttää ihan suunnattomasti ihmiset jotka leimaa 20 jätkät jne. heti pedofiileiksi ja muuta, jos on kiinnostunut vaikkapa 14-15 vuotiaasta tytöstä. Monet ei taida ees tietää oikeata termiä kiinnostuksesta teini-ikäsiä kohtaan (efebofilia).

      Minkä takia maailma on niin epäreilu, että ihmiset ei saa pitää mistä oikeesti pitää? Ymmärrän kyllä, että pedofilia on väärin, koska ei yleensä alle 14 vuotiaat nuoret/lapset ymmärrä vielä tarpeeksi asioista mitään ja hyväksikäyttö on aina väärin, oli tapaus minkälainen tahansa.

      Mutta mietitäänpä tällästä tilannetta, missä aikuinen ihminen (vaikka 20-30 vuotias) on kiinnostunut jostain teini-ikäisestä, henkisesti ja fyysisesti kypsästä nuoresta naisesta (15-16 vuotiaasta), jonka kanssa on paljon yhteistä, jonka kanssa pystyy keskustelemaan vakavasti asioista ja jonka kanssa oikeesti viihtyy...joten MIKSI tällaiset henkilöt aina tuomitaan heti pedofiileiksi ja muuta, jossei ihmiset edes tiedä kyseessäolevien henkilöiden suhteesta toisiinsa yhtään mitään? Toivoisin, ettei ihmiset olisi niin kapeakatseisia tällaisissa tilanteissa, koska on hyvin todenäköistä, että nämä kaksi vähän suuremman ikäeron omaavat henkilöt oikeasti rakastavat/tai pitävät toisistaan. Tietysti oletuksena monella on, että 15-16 vuotiaat on vielä epävarmoja ja kokeilunhaluisia pikku tyttöjä ja poikia, mutta joukosta löytyy myös erittäin kehittyneitä yksilöitä. Kaikenlisäksi teini-iässä solmitaan useita tärkeitä ihmissuhteita, voihan niistä vanhemmista jätkistä/miehistä tulla tärkeitä ystäviäkin vain myöhemmin jossei muuta. Älkää tuomitko ihmisiä ikäeron perusteella ellei nyt kyseessä ole joku 50 vuotias random setä ja 13 vuotias pikkulikka, jossa 50 vuotias namusetä haluaa vain pillua. Tutustukaa tapauksiin ensin ja sitten vasta kommentoikaa jotain typeryyksiä :)

      Ja nyt tähän viestiin vastaus:
      Ihastuminen on aina sallittua, jos tunnet tytön oikeasti hyvin, pystytte luottamaan toisiinne ja puhumaan asioista, on asia ihan okei. Älä tee mitään radikaalia, ellei tyttö itse pyydä. Luottaminen on todella tärkeää tällaisissa tapauksissa, ja sen takia tilanne on varmasti aina vanhemmallekkin osapuolelle ahdistava. Toivon kovasti, että viihdytte yhdessä, jos vielä teillä juttu kestää kun tätä viestiä kirjoitan :)

    • näkemyksellinen

      "Mutta mietitäänpä tällästä tilannetta, missä aikuinen ihminen (vaikka 20-30 vuotias) on kiinnostunut jostain teini-ikäisestä, henkisesti ja fyysisesti kypsästä nuoresta naisesta (15-16 vuotiaasta), jonka kanssa on paljon yhteistä, jonka kanssa pystyy keskustelemaan vakavasti asioista ja jonka kanssa oikeesti viihtyy...joten MIKSI tällaiset henkilöt aina tuomitaan heti pedofiileiksi ja muuta, jossei ihmiset edes tiedä kyseessäolevien henkilöiden suhteesta toisiinsa yhtään mitään? "

      Niin,ensinäkään ei ole yhden tekevää onko toinen 15 vai 16v.Kuten tiedät,16v:ssä menee ikäraja seksiin.Toisekseen,on TÄYSIN eri asia olla 20,25 tai 30v.Itse olen 27v joten näkemyksellisesti osaan sanoa tämän varmasti.
      20v ja 16v,menee mielestäni sillä rajalla mitä siihen pitäisi sanoa.Toisaalta,16v on vielä teini jolla näkemykset elämästä vielä kehittyy.20v on jo nuori aikuinen ihminen.

      Mutta,sitten kun lähdetään linjauksesta 16v ja 21v niin sen hullumaksi menee.
      Jos 25v kaveri haluaa 16v tyttöystästävä,pitää kaverin olla jotenkin vähän tunne elämältään vajakki.25v on todella jo aikuinen eikä mikään pentu.

      Jos tämän haluaa tiivistää niin ongelmaksi todella muodostuu se että 18v jälkeen ihminen kehittyy yleensä henkisesti 25v asti todella rajusti.Joten on jotenkin pervoa että tuon ikäinen haluaisi itselleen jonkun teinin joka on vielä täysin keskenkasvuinen verrattuna itseensä.

      Ja apl:lle; odota ainakin että tyttö täyttää 16v niin mieti sitten uudestaan.Homma on tosiaan hieman ongelmallinen.Toisaalta,sitten kun tyttö on 18v ja sinä 23v,ei sellaista ongelmaa välttämättä yleisesti nähdä.

    • 3^07

      Mä oon ite 15 ja seurustelen 20 vuotiaan kanssa. Me tullaan tosi hyvin juttuun ja ymmäretää toisiamme. Mä oon itse aika varhaiskypsä koska elämänolosuhteet on sitä multa vaatinut. Tämä poika kiinnostui musta kun se luuli että olen 18. Se oli Sen oma virheellinen arviointi ja se järkytty ku se kuuli mun oikeen iän. Se sano et jos se ois tienny mun oikeen iän nii ei se ois mua lähestyny tai se ois ainaki miettiny tosi monta kertaa. Nyt se sano ettei se voi enää päästää irti koska se on jo liian kiintyny muhun. Mun äiti on täysin fine asian kanssa koska silläkin oli vanhempia poikaystäviä mun iässä. Poika sanoi mulle suoraan ettei se edes uskalla koskea muhun seksuaalisesti ennen kuin täytän 16 suomen lain takia. Mun on helppo luottaa siihen monista syistä ja uskon ettei kukaan teistä sitä tuomitsisi jos te sen tapaisitte. Ei oo niistä huonon keskiarvon päihde jengeistä eikä niistä ylimielisistä tosiurheilija porukoista. Ainoa asia mitä mä pelkään tässä suhteessa on ulkopuolisten puuttuminen koska me ollaan onnellisia sanoi kuka vaan mitä vaan. Älkää olko niin kapeakatseisia !

      • lifemocker

        eihän siinä muuta, mutta olette eronneet ennenkuin poika täyttää 25


    • mä vaan

      Vanha aloitus, mutta keskustelu jatkuu...

      Olen onnellisesti naimisissa miehen kanssa, joka on mua 5 vuotta vanhempi. Tutustuimme, kun olin hädin tuskin 16 v. Mies luuli mua alussa muutamaa vuotta vanhemmaksi, ja ehkä vaikutinkin ikäistäni kypsemmältä. Niinhän varmaan kaikki sen ikäiset ajattelevat ;) Mies oli jo usean vuoden ajan ottanut vastuun itsestään ja elämästään, eli pojasta ei voinut siinä mielessä puhua. Olimme muutenkin niin erilaisista taustoista lähtöisin, että ikä oli siinä aika pieni tekijä. Yhteen muutimme vasta muutaman vuoden kuluttua ensitapaamisesta ja ensimmäinen lapsemme syntyi yli 10 vuoden kuluttua.

      Vanhempani toki olivat jonkin verran huolissaan, mutta eipä nuorta voi oikein kieltääkään. Näytin, ettei vakaa seurustelusuhde ole keltään pois ja hoidin mm. opiskeluni tunnollisesti. Poikaystäviä, ihastumisia ja pettymyksiä olin jo ehtinyt kokea ja vaikken ehkä vielä tiennyt, mitä rakkaus on ja mitä haluan, tiesin ainakin, mitä rakkaus ei ole.

      Oman kokemukseni pohjalta en siis suorilta käsin tuomitsisi ketään, mutta tuo suojaikäraja on hyvä pitää mielessä. Nuorella iällä yhdessä vuodessa tapahtuu nopeaa kehitystä, mutta toisaalta ihmisestä ei koskaan tule valmista. Kasvaa ja kehittyä voi koko ajan, ei ihminen ole valmis esim. 25-vuotiaana. Tietysti usein käy niin, että kasvetaan eri suuntiin, eikä toinen ollutkaan tai hänestä ei tullutkaan sellaista kuin oli ajatellut. Nuorena saattaa myös olla epärealistisia käsityksiä siitä, mitä rakkaus on, mihin se riittää ja mihin ei. Riippuvuus ei ole hyvästä. Mutta joskus käy niinkin, että kasvaa rakastamansa ihmisen kanssa samaan suuntaan :)

    • sairas maailma

      Tätähän tämä on nykyään, että vanhat ukot kuolaa teinejä joilla meikki naamassa 24/7.. Haluankin tietää aloittajalta, että meikkaako tämä koko ajan ja varmaan paljon naamassa meikkiä ja tiukat vaatteet koska tuollaisi pinnallisia sikoja miehet on nykyään. No ALOITTAJA VASTAA VITUN SAIRAS TOLLO! Hanki oman ikäistä seuraa vai etkö saa? Pedofiili.

      • rakkaus ei ikää katso

        Joo-o kiva lukea ensin noita onnistuneita tarinoita ja sitten toi viimeinen viesti mihin vastaan nyt.. meikkiä naamassa 24/7 :/ mitä ihmettä sä ite siellä hourit. Musta myös okei jos on vähän ikäeroa :)


    • Kasiluokkalainen03

      Minä olen itse 15 ja seurustelen 22 vuotiaan miehen kanssa. Hän on todella hyväsydämminen ja ei todellakaan painosta mihinkään. Tiedän että kaikkihan näin sanoo mutta omasta mielestäni olen todella kypsä, otan vastuuta koulun käynnistäni ja myös perheestäni eli olen usein vastuussa veljeni lapsista.

      • Kadvu

        Olet vähän naivi sori vaan..tiukan p....un perässä tuo poika on,niinkuin monet muutkin ikäisensä. No sinulla on vielä kasvun paikka edessä.


    • Bab123

      28 vuotiaana poitsuna sanon,että 15v tyttö liian nuori seurustelemaan 22v pojan klopin kanssa. Jos tuo poika ei sun kanssa sekstaa niin sitten jonkun muun? Luuletko,että tyytyy vaan pitelee kädestä,kun ton ikäisillä seksihalut suuret vaikka panis halkopinoa? Puhun ihan omasta kokemuksesta,että seksi oli kuitenkin nuorenpana päällimäisenä mielessä,onneksi nyt viisastunut. Olisit vielä pari vuotta odottanut ja kasvanut henkisestikkin,kun kerkiät vielä seurustella.

    • Kärtty

      Hämmästyttää todella tämä iänikuinen hokema että tyttölapset - 13v 14 15v - ovat usein ''ikäistään kypsempiä'' .
      Jos meikkaa, pukeutuu kuin aikuinen, niin kyllähän hän vaikuttaa ''ikäistään kypsemmältä''.
      Mutta jos vähänkään juttelee hänen kanssaan, esin kyselee tulevaisuudensuunnitelmista, niin kyllä sieltä tulee esiin naiivius, ja se ettei elämänkokemusta ole.

      Jos aikuinen mies aloittaa suhteen tuonikäisen kanssa, hän oikeuttaa tekonsa selittelemällä että tyttö on ''ikäistään kypsempi''.
      Kyllä miehet viehättyvät alaikäisistä tytöistä, se sinänsä on normaalia, mutta suhteesta täytyisi pidättäytyä ja odottaa että tytöstä tulee täysikäinen.
      Miehen olisi syytä myös pohtia että miksi viihdyn vain alaikäisen seurassa... Olenko ehkä itsekin jotenkin keskenkasvuinen?

    • harminpaikka2

      Ei tuo niin vakavaa, minä olin 20 ja aloin seurustelemaan 16v tytön kanssa. Tytön äiti oli epäileväinen koska tyttö kertoi myöhemmin että äidin pelko oli että käytän hyväkseni ja tyttö ei tohdi kieltää. Sängyssä olimme ja seksiäkin harrastettiin en tiedä kiirikö äidin korvaan vai oliko nuuskinut tyttärensä huonetta kun oli löytänyt muutaman kumin mutta oli pakottanut tytön katkaisemaan seurustelun ja niinhän se päättyi, harmi tykkäsin tytöstä kovasti, kiva likka ja muutenkin lämminhenkinen. Joten ei kai tuo yksi vuosi paljoa merkkaa, sitä paitsi monet nuoret tytöt on aika kypsiä ikaisekseen.

      • Anonyymi

        Itsellä kävi samoin. olin 20, tyttö 16, tytön äiti ei hyväksynyt seurusteluamme koska minun ikäisillä miehillä kun oli kuulemma vain yksi mielessä, seksiä ei ehditty harrastamaan vaikka tyttö olis halunnut.


    • Anonyymi

      Naiset eivät pelkää korkeita paikkoja kuin tytöt.

    • Anonyymi

      Tyttöjen huudon äänenvoimakkuus on 50 DB:tä ja naisten 100.

    • Anonyymi

      Tämä ei lähtökohtaisesti ole aivan ok. Sinulla on tässä tilanteessa vastuu siitä, ettet tee mitään, mikä voisi vahingoittaa tämän tytön kehitystä.

    • Anonyymi

      Hyi sinua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe