Miehet ovat helppoja!

Olen elämäni parasta aikaa viettävä, vajaa kolmekymppinen nainen keskisuuresta kaupungista. Suorittamani maisterintutkinto on loppusuoralla ja pidän itseäni fiksuna, ei-tyhjäpäisenä ja jossain määrin rock-henkisenä (mitä se ikinä tarkoittakaan) naisena. Olen ollut sinkku vuoden verran. Tänä aikana olen harrastanut yhdenillanjuttuja yhdeksän kappaletta, joista muutamaa olen nähnyt useamman kerran. Olen aiemmin ajatellut olevani jotenkin alemman tason nainen, mutta viime aikoina olen alkanut kyseenalaistaa tätä minäkäsitystä. Kertokaapa siis minulle, mistä tässä nyt on kyse.

Viimeaikaisten kokemusteni perusteella miehet ovat ihan pirun helppoja. Vähän katsekontaktia, juttelua, vaivihkaista koskettelua ja peli on selvä. Senkun vaan valitset mieleisesi ja käyt poimimassa mukaasi. Onko kyse nyt siitä, että koska olen halukkaan oloinen, miehet alentavat rimaansa (ajattelevat siis muna edellä - väliäkö tyypillä, jos se avaa haaransa) vai voiko tästä vetää johtopäätöksiä, etten nyt mikään susiruma ilmestys ole? Kaikki miehet ovat siis olleet sellaisia, joita olen jo katellut etukäteenkin ja tavallaan jo käynyt läpi ennen baari-iltaa sen pohdinnan, haluanko tuon vai en. Tapaukset ovat siis huolella etukäteen valittuja tai sänkykaveriksi toivottuja, ja kun olemme samassa porukassa olleet viihteellä, on mies lähtenyt sormia napsauttamalla mukaani. Olen tuntenut kerran jos toisenkin suurta voitonriemua valloituksistani.

Hyvä esimerkki tästä tapahtui eilen. Olimme sekasaunassa ja huomasin siellä jätkän, johon olin törmännyt satunnaisesti ennenkin. Hän suloinen hymynsä oli jäänyt mieleeni ja olin miettinyt, että mielelläni tutustuisin häneen. Niinpä puhuin hänen kanssaan, kutsuin muutamaan otteeseen tupakalle, ja huomasin hänenkin heittävän suuntaani hieman liian pitkiä katseita. Ollessamme jälleen tupakalla laskin käteni hänen reidelleen. Hän yllättyi suorasta toiminnasta, tuntui olevan otettu ja positiivisesti yllättynyt. Eipä mennytkään kauaa, kun teimme lähtöä ja hän selitti kavereilleen, miten on väsynyt eikä lähde näiden kanssa baariin. Noh - loput arvaattekin. Seksi oli superhyvää yhdenillanjutuksi ja toivon, että myös hän haluaisi nähdä vielä uudelleen.

Toinen juttu, mikä mietityttää, on se, että siitä huolimatta, että miehet lähtevät mukaani helposti, vakipanon löytyminen tuntuu olevan kovin hankalaa. En etsi parisuhdetta, vaan haluaisin huoletonta hengailua ilman sitoumuksia. Rakastan seksiä ja mielelläni harrastaisin sitä muulloinkin, kuin känni-iltoina. Miehet eivät juurikaan ole soitelleet perään. Johtuuko se siitä, etteivät he uskalla, vai siitä, että lopulta olenkin vain se susiruma mutta antavainen yhden kerran hoito?

Lisäksi, mitä ajattelette naisesta, joka harrastaa useina peräkkäisinä päivinä seksiä eri miesten kanssa? Itselläni oli perjantaina, lauantaina, sunnuntaina ja tiistaina sängyssäni eri miehet... Kaikki omasta halustani. Tartuin kohdalleni sattuneisiin, mielekkäiksi kokemiini mahdollisuuksiin.

Jos olisin mies, olisin hyvä jätkä ja naistenmies. Naisena olen ... niin, mitä olen kun olen nainen ja suhtaudun seksiin ja uusiin kokemuksiin vapaamielisesti?

79

5417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lutkailu is not cool

      Kyllähän ne äijät sua ilomielin panee, mutta ei ne sua enää jatkossa halua katsella ja ainakaan mitään perhettä perustaa.

      • kovaa kisaa

        On se kummaa kun nainen kelpaa miehille niin heti luullaan itsestä suuria. Ruminkin nainen saa miehiä ihan tarpeekseen ravintolaillan jälkeen, mies kun panee siinä vaiheessa vaikka puun koloa. Pitää tuntea miehen panetus ja vasta sitten kuvitella suuria. Mieskin tietenkin katsoo ravintolaillan aikana naisten tasoa ja yrittää niitä joihin kuvittelee olevan säntsejä. Tavismiehen ei kannata koittaa liian kauniita, niiltä saa ikävät pakit ja vielä naurut, ne on varattu julkuille ja todellisille pelimiehille, vaikka ruminkin mies niitä salaa tiiraa ja kiroaa omaa liian alhaista ulkoista statusta. No sitten katsellaan niitä joihin on ehkä saumaa, ja jos itseluottamusta on yritetään niistä parhaimman näköisiä. Huonommalla itsetunnolla varustetut yrittävät kuitenkin heti tavisnaisia tai sitten niitä varmoja, jotka ovat tyytyväisiä että saavat miehiltä huomiota. Ruminkin nainen alkaa aamuyön tunteina olemaan potentiaalinen valinta kun paremmat on jo mennyttä kauraa. Panetus on kova ja suuri osa miehistä jää kuitenkin kokonaan ilman joten sota on kovaa niistä viimeisistäkin naisista, jotka eivät läheskään kaikille edes kelpaa, mutta epätoivoisiahan riittää aina.


      • Nainen53v.....

        Enkä mä naisena tollaisia turhia pano äijiä


    • Inhottaa

      Ei tartte A4 kirjoittaa, että tietää kuinka helppoja pettävät miehet on.
      Lääkäriltä sentään irtoaa useampikin A4 resptejä kun olet saanut taudin niiltä panoiltasi.
      Tuntuu paskalta maksaa sairaala kustannuksia veroilla, joilla kustannetaan teidänlaisia jakorasioita.

      • Olet jakorasianlapsi

        Kortsun käyttö on yhden yön jutuissa suotavaa. Jos sun isäsikin olisi ymmärtänyt käyttää sitä, niin olisi maailma säästynyt sinunlaiselta tollolta.


    • panopanomies

      Perse pystyyn vaan, aina löytyy patukkaa nurkan takaa. Ai niin, tule sitten nelikymppisenä itkemään kuinka käytetty ja likainen lortto olet. Muista että reikä se on rotallakin.

      • Kerroit itsestäsi

        Sinähän sen tiedät, että rotalla on reikä, senkin pikkupilinen eläinseksifriikki.


    • Heh-.,

      Olipahan taas älyn tuotos.

    • tepi

      Hyvä että on antavaisia naisia.. ei nainen ole sen kummempi kuin mieskään... siis huonompi ihminen... Mutta mielestäni olet itsekin aika helppo jos teet aktiivisesti aloitteita..
      Mies haluaa aina, mutta se ei tee sinua susi rumaksi, koska voit miestesi tasosta vähän päätellä.. tosin helppoa pillua ottaa vähän rumemmaltakin, mutta ei susirumalta.. Silti sekään ei tee rumaa että eivät ota yhteyttä.. voi olla että eivät kehtaa, uskalla.. miehet saa aimo annoksen itseluottamusta pullosta..

    • mr

      Kahdet punnukset.

      Siistille itsestään huolehtivalle ja ulospäin suuntautuneelle aivan "norminaiselle" on varsin helppoa saada seksiseuraa. Se, että monikin mies voi lähteä varsin spontaanisti liikkeelle merkitsee useinkin sitä, että heillä on jo valmiiksi seksilataus iholla ja sopiva tilaisuus sen realisoimiseen riittää.

      Sitten on miehiä jota eivät jopa houkuttavistakaan tilaisuuksista huolimatta harrasta satunnaisia kohtamisia, vaan edellyttävät mekrityksellisempää ja kokonaisvaltaisempaa seurustelusuhdetta ja todellisempaa sielujen kohtaamista.

      Mutta jos haluaa vakavempaa suhdetta tai jopa perustaa perheen, niin asia muuttuukin naiselle aivan toiseksi. Nainen jonka mies kelpuutta seksiseikkailuun on harvemmin nainen jota hän edes harkitsee kumppanikseen ja mahdollisten lastensa tulevaksi äidiksi.

      Useimiten paljon kiertäneet ja random-suhteita harrastaneista se alkaa jossakin vaiheessa huokua heidä santtomastakin käytöksestään ja olemuksestaan. Se on kuin ammatti joka "liimautuu ihoon." Todellisuudessa random-ihmissuhteita harrastavat maksavat yleensä siitä jossakin vaiheessa hinnan. Joillekin sellaisten harrastaminen jo itsessään on jonkinlainen itsensä pakenemisen muoto.

      Taannoin tapasin hyvin sharmantin, siisin ja tyylitajuisen tumman naisen, puoleensavetävän ja kävi ilmi hänen kokevan samaa suuntaani, sähköä ilmassa. Keskusteluyhteys oli hyvä. Kuitenkin oli vaisto ja tunne siitä, että hän olisi harrastanut kaltaisiasi random-suhteita pidempään ja oli hyvin kokenut "käyttämään" miehiä. Se vain jotenkin huokui hänen käytöksestään ja monista hyvinkin hienosyistä elemnteistä, reaktioista ja pienistä yksityiskohdista. Jäin vanhalle kaavalle jatkaen tapaamisia ja tutustuen häneen hieman paremin.

      Jonkin ajan kuluttua sain aivan satumalta varmistuksen sille erään yhteisen ystävän kautta sivulauseessa, mitä hänestä olin aistinutkin. Päätin vetovoimasta huolimatta pitäytyä vain ystävän roolissa ja olla etenemättä pidemmälle. Hänelle fyysinen suhde oli helppoa, mutta todellinen aito ja vilpitön mies-nainen suhde ja sen tunnepeäinen ja henkinen intiimiys, aovoimuus ja syvyys olikin hänelle vaikeaa. Fyysinen alastomuus oli hänelle helpompaa kuin henkinen ja tunneperäinen intiimi alastomuus ja hänellä oli suuria vaikeuksia luoda tevettä ja "todellista" mies-naissuhdetta. Todellisuudessa hän oli ulkoisesta itsevarmudestaan, sharmistaan, sosialisuudestaan ja luontevasta huumorintajustaan huolimatta hyvinkin rikki sisältä, tunneperäisesti. Tuolloin kun hänet tapasin hän oli 4-kymppinen ja tunneperäisesti loppuun kulunut. Vakavempi suhde hänen kanssaan olisi muodostunut hyvin moninmutkaiseksi, ristiaallokoksi ja tunnetasolla turhauttavaksi.

      Näkisn ettei ihminen syvemmältä olemukseltaan ja tunne-elämän rakenteeltaan ole luotu intiimeihin random-suhteisiin. Jossakin vaiheessa tulee lasku maksettavaksi ( sukupuolitauteja unohtamatta ). Osa sellaisia haastavi onkin jo valmiiksi tunne-elämältään rikki, jota paikkaavat sellaisella toiminnalla, joka todellisuudesa vain tekee heille lisää vahinkoa pidemmällä aikavälillä. Seksiseikailut ovat helppoja, mutta todelliset ja aidot ihmissuhteet ovatkin sitten aivan toinen ulottuvuus ja haaste. Tehtyä ei sa tekemättömäksi.

      • mr211111111111111

        Olen aika sanaton nyt.
        Hienosti olet ymmärtänyt jotain mitä vain ani harva elämässä todella ymmärtää.
        Kirjoitat kokemuksista joita minullakin elämässä on muummoassa samankaltaisia naisia tavanneena.
        Pysähtyminen aika ajoin niiden omien kokemusten tutkiskelu ja itsetutkiskelu ovat avain sanoja ymmärtämiseen sekä ihmisenä kehittymiseen.
        Pysähtyminen ja itsetutkisekelu on yleensä juuri se joita kuvailemasi kaltaiset naiset välttelevät viimeiseen asti kun ruttoa ihan niinkuin henkistä läheisyyttä,
        Vättelevät myös ihmisiä joitka heitä siihen itsetutkiskeluun kannustavat.
        Hylätyksi tulemisen pelko eli mahdollisen rakkauden menetys on se pelko joka ajaa tuonkaltaisia ihmisiä eteenpäin kuin robotteja miettimättä seurauksia.
        Ajattelevat ettei seurauksia ole mutta niinkuin sanoit, jos ajat jatkuvasti tuhatta ja sataa eteenpäin silmät suljettuina niin törmäät ennemmin tai myöhemmin kovempaa kuin koskaan. Jokaisella valinnalla on seuraus.
        Myös valitsematta jättäminen on valinta. Silloin tulee itse valituksi.
        Elämää ei pääse kukaan karkuun eikä itseään. Epätervettä narsismia tuollainen käytös ruokkii ihmisessä itsessään sekä synnyttää.


    • niin on

      Ole vaikka minkälainen akateemien tai mielestäsi fiksy, niin tuhoat tuolla tavoin itses.
      Pian koet että elämäsi on tosi tyhjää ja kolkkoa.

    • lijyfq

      Siis tuohan ei kerro melkeinpä mitään sinun tasostasi. Kyllä miehet yleensä panevat ketä tahansa naista, jos siihen tulee mahdollisuus. Paljon sinua tasokkaammat miehet harrastavat kyllä mielellään seksiä kanssasi. Teet tuon iskemisjutun jopa vaikeimman kautta. Oikeasti riittäisi että menisit vain miehen luokse ja sanoisit että pannaanko ja se olisi sillä selvä. Ei siihen mitään smalltalkia tarvita.
      Saatat siis oikein hyvin olla ns. alemman tason nainen. Kyllä sellaisetkin saavat seksiä tuosta vain melkein keneltä tahansa mieheltä.
      Ainoa asia mikä oikeasti kertoo jotain naisen tasosta on se, minkä tasoisen miehen hän saa kiinnostumaan itsestään tositarkoituksella. Ja jos et saa miestä kiinnostumaan edes vakipanoviritelmästä, niin et voi silloin olla kyllä kovin tasokas nainen.
      Olen pahoillani.

    • Kiitoksia mielipiteistänne, mutta en anna niiden määritellä sitä, mikä mielestäni itse olen.

      On totta, että yhdenillanjutut tuhoavat ihmistä pidemmän päälle. Kuten sanoin, niitä on ollut minulla yhdeksän tämän kuluneen vuoden aikana, mikä ei tee kuukautta kohti edes yhtä. Ennemminkin näkisin asian niin, että jokin ei vain ole loksahtanut kohdilleen, ja siksi ne jutut ovat jääneet yhteen tai muutamaan seksikertaan. En ole heittänyt kirvestä kaivoon vielä :) En täysin ole samaan mieltä viimeisen kommentoijan kanssa siitä, että miehet panevat ketä sattuu. Varmasti niitäkin miehiä on, mutta eivät suinkaan kaikki. Kyllä miehetkin valikoivat, kenelle antavat.

      Kun nyt mielellänne todistelette halpuuttani, niin kerrotaan nyt sitten, että tuo tekstissäni mainitsemani mies on pyörinyt ympärilläni tuon illan jälkeenkin, vieläpä kaiken muun kivan tekemisen merkeissä, kuin seksin! :)

      • kiitos ei

        Tuolla menolla sinusta tulee vain tyhjä kuori: et pysty rakastumaan ja olemaan parisuhteessa pitempään kenenkään kanssa. Viimeistään nelikymppisenä olet ahdistunut ihmisraunio.
        Voi tätä nykyajan elämää! Ei ihme että on niin paljon mielenterveysongelmia.


      • panisin, panisin

        Sanon sulle että lähes kaikki tuntemani miehet itse mukaan lukien panevat melkein ketä vain ravintolaillan päätteeksi, jos nainen vielä itseään tyrkyttämällä tyrkyttää. Luuletko ettei mieskin siinä vaiheessa kuvittele olevansa jotain erikoisempaa tälle liimautujalle? Ei siinä varmaan mitään vakavampaa ajatella vaan sitä että jos nainen tulee kiinnostuneena vonkaamaan niin siltä saa aktiivisempaa seksiä ja se todennäköisemmin tekee juttuja joita vaimo tai tyttöystävä ei tee. Tämän takia lähes ketä tahansa hedelmällisessä iässä oleva nainen käy, jos ei ihan mahdottoman ruma ole.


      • lijyfq

        "En täysin ole samaan mieltä viimeisen kommentoijan kanssa siitä, että miehet panevat ketä sattuu. Varmasti niitäkin miehiä on, mutta eivät suinkaan kaikki. Kyllä miehetkin valikoivat, kenelle antavat."

        Enköhän minä miehenä tiedä paremmin millaisia miehet ovat. Kyllä suurin osa panee ketä tahansa naista. Moni voi olla siinä mielessä valikoiva, ettei jaksa tehdä aloitetta ketä tahansa kohtaan, mutta jos nainen itse tulee ehdottamaan seksiä, niin ei siitä kieltäydytä koskaan.
        Toki jotkut saattavat olla niinkin valikoivia että kieltäytyvät, mutta suurin osa ei kieltäytyisi. Siksi naiselle ei todellakaan ole mikään ylpeyden aihe jos hän saa helposti seksiä, sillä ihan kuka tahansa nainen halutessaan saa.

        "Ennemminkin näkisin asian niin, että jokin ei vain ole loksahtanut kohdilleen, ja siksi ne jutut ovat jääneet yhteen tai muutamaan seksikertaan. En ole heittänyt kirvestä kaivoon vielä :)"

        Et ole heittänyt kirvestä kaivoon minkä suhteen? Vakavan parisuhteenko suhteen? Jos etsit suhdetta tositarkoituksella, niin siinä tapauksessa olet täysin hakoteillä. Ei tositarkoitukseen perustuvaa suhdetta löydetä sillä tavalla että mennään saman tien sänkyyn kiinnostavan miehen kanssa.
        Jos etsit kunnollista suhdetta, niin sinun pitää sopia aluksi vaikkapa kahvilatreffit ja tutustua mieheen ihan muissa merkeissä. Sinun tulisi testailla onko mies sinusta kiinnostunut muutenkin kuin seksuaalisessa mielessä. Kuinka paljon hän kyselee elämästäsi jne...
        Sitten vasta kun olet varma että hän haluaa muutakin kuin seksiä, niin on aika siirtyä petipuuhiin.


      • yäk!
        kiitos ei kirjoitti:

        Tuolla menolla sinusta tulee vain tyhjä kuori: et pysty rakastumaan ja olemaan parisuhteessa pitempään kenenkään kanssa. Viimeistään nelikymppisenä olet ahdistunut ihmisraunio.
        Voi tätä nykyajan elämää! Ei ihme että on niin paljon mielenterveysongelmia.

        Ei tosiaankaan ole ihme, että on niin paljon mielenterveysongelmia, kun sinunlaisille ihmisille on helpompaa puuttua muiden tekemisiin, kuin elää omaa elämää.


      • Laatua peliin

        No hei,kestäpä nyt totuudet,joita sinusta sanotaan,niitähän sinä kerronnallasi pyysit! Miksi sit vedät herneet halpaan nenuusi,kun totuus ei sitten sua miellytäkään? ? Totuus on se,että mies ajattelee vaan munallaan,varsinkin humalassa eikä se kerro sun tasostasi yhtään mitään.Ainoastaan sen,että olet ns helppoa pano.Sun kanssa ei miehen tarvitse leikkiä kissa-hiiri leikkiä,vaan teet miehelle helpoksi sänkyyn pyynnön.Eikä siinä mitään,mutta kestä sitten myös totuus asiasta! Eli olet helppo pano,et muuta:) Ja jos pystyt elämään sen asian kanssa asia on ok,mutta älä sit nokkaannu,kun me muut kerromme sen sulle ääneen! Onnea valitsemallesi tielle,sinunlaisia naisiakin tarvitaan tänne;) Me muut sit saadaan olla rauhassa pelkän pillun perässä juoksijoilta;)


      • Kommentoija69
        lijyfq kirjoitti:

        "En täysin ole samaan mieltä viimeisen kommentoijan kanssa siitä, että miehet panevat ketä sattuu. Varmasti niitäkin miehiä on, mutta eivät suinkaan kaikki. Kyllä miehetkin valikoivat, kenelle antavat."

        Enköhän minä miehenä tiedä paremmin millaisia miehet ovat. Kyllä suurin osa panee ketä tahansa naista. Moni voi olla siinä mielessä valikoiva, ettei jaksa tehdä aloitetta ketä tahansa kohtaan, mutta jos nainen itse tulee ehdottamaan seksiä, niin ei siitä kieltäydytä koskaan.
        Toki jotkut saattavat olla niinkin valikoivia että kieltäytyvät, mutta suurin osa ei kieltäytyisi. Siksi naiselle ei todellakaan ole mikään ylpeyden aihe jos hän saa helposti seksiä, sillä ihan kuka tahansa nainen halutessaan saa.

        "Ennemminkin näkisin asian niin, että jokin ei vain ole loksahtanut kohdilleen, ja siksi ne jutut ovat jääneet yhteen tai muutamaan seksikertaan. En ole heittänyt kirvestä kaivoon vielä :)"

        Et ole heittänyt kirvestä kaivoon minkä suhteen? Vakavan parisuhteenko suhteen? Jos etsit suhdetta tositarkoituksella, niin siinä tapauksessa olet täysin hakoteillä. Ei tositarkoitukseen perustuvaa suhdetta löydetä sillä tavalla että mennään saman tien sänkyyn kiinnostavan miehen kanssa.
        Jos etsit kunnollista suhdetta, niin sinun pitää sopia aluksi vaikkapa kahvilatreffit ja tutustua mieheen ihan muissa merkeissä. Sinun tulisi testailla onko mies sinusta kiinnostunut muutenkin kuin seksuaalisessa mielessä. Kuinka paljon hän kyselee elämästäsi jne...
        Sitten vasta kun olet varma että hän haluaa muutakin kuin seksiä, niin on aika siirtyä petipuuhiin.

        "Enköhän minä miehenä tiedä paremmin millaisia miehet ovat. Kyllä suurin osa panee ketä tahansa naista. Moni voi olla siinä mielessä valikoiva, ettei jaksa tehdä aloitetta ketä tahansa kohtaan, mutta jos nainen itse tulee ehdottamaan seksiä, niin ei siitä kieltäydytä koskaan."

        Muistan puutteessa olevana sinkkuna kolme kertaa kieltäytyneeni seksistä naisen tultua ehdottamaan. Ensimmäisellä kerralla en kehdannut lähteä eräiden tuttavieni silmien edessä itseäni 15 vuotta vanhemman selvin päin olevan ja siistinoloisen tavallisen näköisen naisen kanssa hotellihuoneeseen, vaikka tarkemmin ajatellen olisikin kannattanut livahtaa paikalta nussimaan. Toisella kerralla kyseessä oli tukkihumalainen tupakalta haiseva arviolta 55-vuotias kropaltaan erittäin hyvin säilynyt mutta ryppynaamainen nainen (itse olin tuolloin n. 25-vuotias). Silloin yökötti. Kolmannella kerralla vonkaaja oli susiruma. Ensimmäisellä kerralla olisin takuulla lähtenyt, jos olisin ollut yksinäni liikkeellä.

        Mutta pääsääntöisesti ylläsiteerattu pätee.


      • ffffffffffffffffffff

        Kiitoksia mielipiteistänne, mutta en anna niiden määritellä sitä, mikä mielestäni itse olen.

        no täys huorablondi olet,onneks myönnät asian.


    • Tykkään--

      Sori, nainen ei saa noin paljon tykätä seksistä =) Tsemppiä sisko

      • Tykkään myös

        Niinpä. Nainen ei saa tykätä random-seksistä tai haluta sitä. Mies saa. Uskomatonta!

        Ettekö te muut näe tätä räikeää kaksinaismoralismia ?


    • annan sulle

      Kyllä mäkin hyvin todennäköisesti sua panisin jos lähestyisit, jos et siis sairaalloisen ruma ole. No tosin panisin ravintolassa varmaan 99,9% hedelmällisessä iässä olevia minua lähestyviä naisia iältään 18-50v ja osa tätä vanhemmistakin saattaisi mennä. Joten mikään maineteko munan saaminen ei ole. Samaa tekisivät lähes kaikki miestuttuni iältään 16-70v olivat sinkkuja tai varattuja. Panisin aina välillä yhden illan jälkeenkin, tosin mitään parisuhdetta en suurimman osan kanssa alkaisi, lortoista lortoimpien kanssa en vaikka olisivat oikein hyvän näköisiäkin. Muuhun kuin seksisuhteeseen vaaditaankin sitten jo aika tavalla kemiaa ja yhteisä intressejä, johon kuuluu se etei persettä jaa heti seuraavana päivänä muille.

    • King Corvax

      Mitäkö ajattelen sinusta tai kaltaisistasi? Mielestäni sinä voisit olla avarakatseisempi etkä niin valikoiva miestesi suhteen. On paljon miehiä, jotka tarvitsisivat juuri tuollaista suoraa otetta joten mikset nauttisi heistäkin sen sijaan että valikoit tarkasti kertomasi perusteella selvästikin ne itsevarmat yksilöt jotka saa muutenkin naisia.

      No teitä saisi silti olla enemmän. Miehet saisi seksiä ja naiset saisivat ne miehet joita oikeasti haluavat eivätkä valittaisi sitä kun taas vaan kamalat miehet lähestyi baarissa.

      Ruvetkaa itse lähestymään niin kuin miss_therese älkääkä valittako!

      Ja kyllä, me miehet olemme helppoja ja et varmasti ole susiruma. Kyllä minäkin lähden , tai lähtisin melkein minkä tahansa naisen matkaan jos seksiä olis tarjolla.

      Osa menestyksestäsi pohjautuu siihen, että miehille ei ole tuollaista kokemusta juurikaan tarjolla ja täytyyhän sitä kokeilla.. tosin uskon että suurin osa ei karsastaisi kokemusta vaikka sitä tapahtuisi joka viikko.

      Naisethan siinä tietysti kärsii kun tekevät itselleen niin vaikeaksi asiat. Eli jos naiset vain menisivät ja olisivat suoria niin naiset olisivat varmasti paljon onnellisempia lopputuloksista.

      Lisäksi minusta on aivan typerää, että osa miehistä on niin taukkeja, että ensin narisevat siitä että naiset antavat monelle miehelle, ihan kuin se olisi heiltä jotenkin pois. Päinvastoin, mitä useampi vapaamielinen nainen, sitä enemmän miehet saa KUNHAN vain naiset jakaisivat oman tasonsa mukaisesti eivätkä antaisi vain niille alfayksilöille. Nämä miehet sitten ottavat sellaisia naisia, jotka eivät ole paljoa elämässään sekstailleet. Sitten he ihmettelevät ja valittavat, kun naista ei seksi kiinnostakaan.

    • suhdetta odottava

      Jooo,eiköhän täällä ole jo tullut selväksi mitä mieltä tuollaisesta ollaan,joten ei siitä sen enempää.Sen haluaisin lisätä että ei kaikki miehet ajattele niin että on hienoa jos joku on "naistenmies".Kyllä siinä saa otsaansa leiman missä lukee;kuljen kyrpä edellä.Lisäkis itse ajattelen tuollaisista miehistä että ne ei ole emotionaalisesti kauhean kypsiä,joten niille riitää nämä irtopanot.

      Toisekseen,on olemassa myös piirejä missä naiset hyväksyy toisen naisen irtonumerot,jopa hieman kunnioitaen.

      Sitten kun tämän kaltaiset sattuvat samaan parisuhteeseen niin ei mielestäni ole ihme että pettämisiä sattuu.Eihän se tietenkään mikään abosluutitnen varmuus ole,mutta kertoo jotain perimmäisestä ajattelusta.Niin,ja ainahan sitten voi sanoa "että kun se toinenkin petti,niin kyllä minullakin on oikeus".

    • Jakorasiat kunniaan

      Hyvä että edes joku tekee miehen elämän helpoksi.

    • Panisin mäkin

      Mutta tässähän nyt nimenomaan tunnustettiin monenkin miehen suusta se tosiasia, mitä aloittaja hurrasikin; Miehet ovat helppoja :D

      Nainen ei pane ketä tahansa, mies taas panee. Kumpi on tässä tapauksessa se surullinen tapaus?
      Nainen ei ota baarista mukaansa sitä "vähemmän hyvää vaihtoehtoa", kun taas mies ottaa minkä tahansa vaihtoehdon.

      Seksin harrastaminen on hauskaa, parisuhteessa se kahden aktiivisen ihmisen välillä vielä hauskempaa. Satunnaisesti loisteliaita kokemuksia löytää myös näistä helpoista miehistä.

      Puhuin yksi päivä tutun miehen kanssa vakipano-suhteista. Hän oli sitä mieltä, että vakipanoissa on se huono puoli, että jompikumpi kehittää Aina jossain kohtaa syvempiä tunteita. Eli enää ei sitoutumaton satunnainen hauskanpito riitäkään.
      Valitettavan usein ne tunteet kehitellään meidän naisten päässä.. :)
      Joten sinällään ymmärrän "sitoutumiskammon" myös vakipanosuhteissa.

      En myöskään allekirjottaisi tuota väittämää, että menneiden kumppaneiden lukumäärällä olisi suora yhteys alttiuteen pettää. Pettäminen on jonkinasteista itsetunnon puutetta, enkä suorilta allekirjoita sitäkään, että huono itsetunto olisi aina ja kaikilla syynä moniin seksikumppaneihin.
      Vai moniko panoMies myöntää omaavansa huonon itsetunnon? :D

      • Miehet jakaa

        Tässä tuli täyttä asiaa.

        Te miehet olette helpompia kuin naiset. Paljon pahempia jakiksia kuin naiset.
        Sori, mutta pakko kertoa totuus joka tuntuu kummasti unohtuvan monilta.


      • no juu juu
        Miehet jakaa kirjoitti:

        Tässä tuli täyttä asiaa.

        Te miehet olette helpompia kuin naiset. Paljon pahempia jakiksia kuin naiset.
        Sori, mutta pakko kertoa totuus joka tuntuu kummasti unohtuvan monilta.

        Mikä totuus? Kyllä joka ukko tietää että miehet ovat helppoja. Ja maailma on kaksinaismoralistinen, hajoa siihen. Välillä nämä jutut ovat ihan hiekkalaatikkotasoa...

        Yleensä tällaisen avauksen tekee nuori nainen joka mielestään oivaltaa jonkin mystisen totuuden miehistä, sääli vaan ettei asia ole mikään salaisuus kenellekään muulle kuin muille nuorille naisille.

        Eivätkä miehet näe toisia miehiä "jakiksina" tai huoripukkeina tms. Siis näitä jotka paneskelevat miten sattuu vaan usein heidät nähdään jalustalla, miesten mieheniä yms. Sitä eivät teidän jakistelut ja muu vastaava muuta mihinkään. Koska miehiä ei haittaa olla "mieshuoran maineessa"! Itse asiassa tällainen maine takaa lisää naisia jatkossakin.

        Tähänkin joku tietty sanoo että hauskanpitoon ne naiset vaan... tunnen useitakin tunnettuja lääninkairoja joiden hihoissa akat roikkuvat epätoivoisesti yrittäen saada miestä suhteeseen/uskolliseksi itselleen tai muuten sitoa tämän miehen itseensä. Eipä ole koskaan onnistunut. Älkää pettäkö itseänne.


    • Ville vaan

      Tunnen monta kaltaistasi naista, joita on aina vain naitu muttei rakastettu. Sääli.

      • Villelle

        Tottakai. Ja tunnen yhtälailla monta miestä joiden kanssa on vaan sekstailtu mutta ei rakastettu.


    • pizza nro 5

      No juu, miehet ovat helppoja. Minä en, mutta vaikken annakaan, ei suhdetta löydy helposti. Itselläni on yleensä käsipuoleen tunkeutumassa todella komeita miehiä. Siis todella. Kaverini jaksavat päivitellä mistä saankin ne kaikki kympin naaman omistavat yksilöt.

      Saan kyllä helposti baarin parhaimman näköisen tyypin, ja varsinkin ulkomaalaiset (Saksa, Englanti, Italia, Ranska) miehet käyvät todella kuumina perään, mutta koskaan en ole seksiä lähtenyt harrastamaan. Tiedän olevani kaunis ja osaan jutella mieihille, mutta monesti kiinnostus lopahtaa kuitenkin aika alkuunsa.
      Olen varmaankin jopa liian itseriittoinen ja naiseksi minulla on paljon mielipiteitä ja rohkea luonne.

      Päätinkin tässä sitten ruveta vaan harrastamaan sitä seksiä baaripokieni kanssa, kosa muuta heistä ei irti saa. Kahden vuoden selibaatti takana, ja mitä hyötyä? Ei niin mitään

      • kjntfaq

        "Tiedän olevani kaunis ja osaan jutella mieihille, mutta monesti kiinnostus lopahtaa kuitenkin aika alkuunsa."

        Taitaa olla juuri sen vuoksi, koska sitä seksiä ei ole heti tarjolla ja nämä sinusta kiinnostuneet miehet ovat kiinnostuneita vain panemisesta.

        "Olen varmaankin jopa liian itseriittoinen ja naiseksi minulla on paljon mielipiteitä ja rohkea luonne."

        Tai sitten valkkaat liian komeita miehiä. Se että todella komeat miehet ovat sinusta kiinnostuneita ei vielä tarkoita sitä, että olisit itse välttämättä heidän tasoaan ulkonäöllisesti. Oman tasosi voit päätellä vain siitä, minkä näköiset miehet ovat sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita.

        "Päätinkin tässä sitten ruveta vaan harrastamaan sitä seksiä baaripokieni kanssa, kosa muuta heistä ei irti saa. Kahden vuoden selibaatti takana, ja mitä hyötyä? Ei niin mitään "

        Onhan siitä ollut hyötyä. Nyt tiedät minkä tyyppiset miehet eivät ole sinusta todennäköisesti muuta kuin seksimielessä kiinnostuneita.
        Jos nyt alat harrastamaan panosuhteita niiden baaripokien kanssa, niin mitä hyötyä siitä sitten on? Saat seksiä, mutta ei muuta.

        Tähän astinen tyylisi on ollut erittäin onnistunut siinä mielessä, että olet karkoittanut kaikki pillun perässä juoksevat pelimiehet. Miksi siis muuttaisit taktiikkaa?
        Parempi vaihtoehto olisi, että alkaisit miettimään vähän minkä tyyppiset miehet voisivat olla sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita. Sitten alat flirttailemaan niiden kanssa ja sovit treffit. Tällä tavalla löydät lopulta sen miehen joka on sinusta aidosti kiinnostunut.
        Ne parhaat miehet eivät useinkaan ole niitä jotka kaikkein rohkeimmin tulevat iskemään, vaan heitä kannattaa rohkaista selvällä silmäpelillä.


      • pizza nro 5
        kjntfaq kirjoitti:

        "Tiedän olevani kaunis ja osaan jutella mieihille, mutta monesti kiinnostus lopahtaa kuitenkin aika alkuunsa."

        Taitaa olla juuri sen vuoksi, koska sitä seksiä ei ole heti tarjolla ja nämä sinusta kiinnostuneet miehet ovat kiinnostuneita vain panemisesta.

        "Olen varmaankin jopa liian itseriittoinen ja naiseksi minulla on paljon mielipiteitä ja rohkea luonne."

        Tai sitten valkkaat liian komeita miehiä. Se että todella komeat miehet ovat sinusta kiinnostuneita ei vielä tarkoita sitä, että olisit itse välttämättä heidän tasoaan ulkonäöllisesti. Oman tasosi voit päätellä vain siitä, minkä näköiset miehet ovat sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita.

        "Päätinkin tässä sitten ruveta vaan harrastamaan sitä seksiä baaripokieni kanssa, kosa muuta heistä ei irti saa. Kahden vuoden selibaatti takana, ja mitä hyötyä? Ei niin mitään "

        Onhan siitä ollut hyötyä. Nyt tiedät minkä tyyppiset miehet eivät ole sinusta todennäköisesti muuta kuin seksimielessä kiinnostuneita.
        Jos nyt alat harrastamaan panosuhteita niiden baaripokien kanssa, niin mitä hyötyä siitä sitten on? Saat seksiä, mutta ei muuta.

        Tähän astinen tyylisi on ollut erittäin onnistunut siinä mielessä, että olet karkoittanut kaikki pillun perässä juoksevat pelimiehet. Miksi siis muuttaisit taktiikkaa?
        Parempi vaihtoehto olisi, että alkaisit miettimään vähän minkä tyyppiset miehet voisivat olla sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita. Sitten alat flirttailemaan niiden kanssa ja sovit treffit. Tällä tavalla löydät lopulta sen miehen joka on sinusta aidosti kiinnostunut.
        Ne parhaat miehet eivät useinkaan ole niitä jotka kaikkein rohkeimmin tulevat iskemään, vaan heitä kannattaa rohkaista selvällä silmäpelillä.

        Niinhän se on, että pelimiehet ovat vain seksin perään. Ja kun en sitä tarjoa, he siirtyvät seuraavaan kohteeseen. Kyllä minulla on ollut niitäkin, jotka oikeasti halauavat tutustua. Tällainen mies on tosiaan yleensä se hieman varovaisemman ja ujomman oloinen, ja heidän kanssaan joutuu tekemään itse ensin muuvin, eli näyttämään vihreää valoa. Mutta ehkä sellainen mies joka ei yritä jokaista liikkuvaa naista, onkin parempi kuin kaatoja hakeva supliikki playboy.

        Mutta se, että sinkkuna joutuu kärvistelemään joka tapauksessa, on se pointti. Miksen siis ottaisi edes iloa irti elämästä? Ehkä minä en tunnista niitä parisuhdepotentiaalisia miehiä jotta voisin keskittyä heihin. Heikkoutenani ovat juuri ne komeimmat miehet, olen ihan toivoton kun näen jonkun upean hymyilevän minulle.

        En minä tiedä omasta tasostani, olen sitä jäävi arvioimaan itse. Olen elämässäni kuullut olevani kaunis ehkä noin tuhat kertaa, enkä siis pelkästään baarien kännisiltä miehiltä. Mutta eipä tuo ole tuottanut enää viime aikoina mitään tulosta. Paitsi tässä alkukesästä, jolloin konkreettisesti törmäsin pitkään, komeaan ja miellyttävään mieheen, jolla oli päässä muutakuin kuin pissiä. Hän valitettavasti oli Suomessa vain väliaikaisesti, joten nyt välimatka on niin pitkä, että suhdetta ei oikein voi jatkaa. Maileja olemme lähetelleet, mutta kyllä nekin pikkuhiljaa ovat muuttuneet lyhyemmiksi ja neutraalimmiksi. Ymmärrän sen kyllä, hänellä on oma elämänsä siellä jossain, ja varmasti naisia tarjolla.

        No, tässä ei kai muuta voi kuin elää eteenpäin ja ottaa mitä elämällä on annettavana. Tuntuu vaan että karu sinkkuelämä on liian raskasta, enkä kauaa jaksa.


      • kjntfaq
        pizza nro 5 kirjoitti:

        Niinhän se on, että pelimiehet ovat vain seksin perään. Ja kun en sitä tarjoa, he siirtyvät seuraavaan kohteeseen. Kyllä minulla on ollut niitäkin, jotka oikeasti halauavat tutustua. Tällainen mies on tosiaan yleensä se hieman varovaisemman ja ujomman oloinen, ja heidän kanssaan joutuu tekemään itse ensin muuvin, eli näyttämään vihreää valoa. Mutta ehkä sellainen mies joka ei yritä jokaista liikkuvaa naista, onkin parempi kuin kaatoja hakeva supliikki playboy.

        Mutta se, että sinkkuna joutuu kärvistelemään joka tapauksessa, on se pointti. Miksen siis ottaisi edes iloa irti elämästä? Ehkä minä en tunnista niitä parisuhdepotentiaalisia miehiä jotta voisin keskittyä heihin. Heikkoutenani ovat juuri ne komeimmat miehet, olen ihan toivoton kun näen jonkun upean hymyilevän minulle.

        En minä tiedä omasta tasostani, olen sitä jäävi arvioimaan itse. Olen elämässäni kuullut olevani kaunis ehkä noin tuhat kertaa, enkä siis pelkästään baarien kännisiltä miehiltä. Mutta eipä tuo ole tuottanut enää viime aikoina mitään tulosta. Paitsi tässä alkukesästä, jolloin konkreettisesti törmäsin pitkään, komeaan ja miellyttävään mieheen, jolla oli päässä muutakuin kuin pissiä. Hän valitettavasti oli Suomessa vain väliaikaisesti, joten nyt välimatka on niin pitkä, että suhdetta ei oikein voi jatkaa. Maileja olemme lähetelleet, mutta kyllä nekin pikkuhiljaa ovat muuttuneet lyhyemmiksi ja neutraalimmiksi. Ymmärrän sen kyllä, hänellä on oma elämänsä siellä jossain, ja varmasti naisia tarjolla.

        No, tässä ei kai muuta voi kuin elää eteenpäin ja ottaa mitä elämällä on annettavana. Tuntuu vaan että karu sinkkuelämä on liian raskasta, enkä kauaa jaksa.

        "Kyllä minulla on ollut niitäkin, jotka oikeasti halauavat tutustua. Tällainen mies on tosiaan yleensä se hieman varovaisemman ja ujomman oloinen, ja heidän kanssaan joutuu tekemään itse ensin muuvin, eli näyttämään vihreää valoa"

        Kun sinulla kerran on kokemusta niistä kunnollisistakin miehistä, niin kannattaa baareissa ollessasi yrittää bongailla juuri heidän tyyppisiä miehiä.

        "Mutta se, että sinkkuna joutuu kärvistelemään joka tapauksessa, on se pointti. Miksen siis ottaisi edes iloa irti elämästä?"

        Siitä ei usein seuraa mitään hyvää, kun nainen ryhtyy panosuhteeseen itseään ulkonäöllisesti tasokkaamman miehen kanssa. Usein esim. nainen alkaa sitten odottamaan että löytäisi samanlaisen miehen itselleen suhteeseen myös tositarkoituksella. Sitten ne naiset torjuvat kaikki oman tasoiset miehet jotka ovat aidosti kiinnostuneita, mikä lopulta johtaa siihen, että nainen jää ikisinkuksi, tai sitten ottaa lopulta oman tasoisen miehen, mutta kokee tyytyvänsä vähempään kuin mitä ansaitsee, vaikka oikeasti mies olisi juuri hänen tasoaan. Sitten mies saa kokea jatkuvasti olevansa riittämätön, kun nainen purkaa omaa pettymystään häneen.

        Tuo nyt oli vain yksi esimerkki. Siitä voi myös seurata turhia sydänsuruja, tai sitten siinä voi mennä naiselta monta vuotta hukkaan kun hän yrittää kesyttää pelimiestä, puhumattakaan riskeistä päätyä YH-äidiksi jne...

        "Heikkoutenani ovat juuri ne komeimmat miehet, olen ihan toivoton kun näen jonkun upean hymyilevän minulle."

        Hmm... Jotkut ovat hulluina alkoholiin, joidenkin heikkoutena ovat uhkapelit jne... Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan.

        "Olen elämässäni kuullut olevani kaunis ehkä noin tuhat kertaa, enkä siis pelkästään baarien kännisiltä miehiltä"

        Kaikki naiset saavat ulkonäöstään enemmän kehuja kuin ansaitsevatkaan. En tietenkään väitä ettetkö voisi olla kaunis. En ole nähnyt sinua, joten on mahdotonta sanoa. Oma veikkaukseni on, että olet kaunis kuten sanotkin. Ja siksi sinulle kuuluu komea mies. Eli ne KAIKKEIN komeimmat ovat ehkä yli sinun tasosi, mutta ehkä joku ihan vain peruskomea voisi kiinnostua sinusta tositarkoituksellakin.
        Tämä siis perustuu ihan vain siihen, koska ne kaikkein komeimmat eivät tunnu haluavan sinulta kuin seksiä.

        "Tuntuu vaan että karu sinkkuelämä on liian raskasta, enkä kauaa jaksa."

        En tiedä tuleeko tämä shokkina, mutta kahden vuoden selibaatti ei oikeasti ole mikään hämmästyttävän pitkä aika. Jos etsii seuraa tositarkoituksella, niin on ihan normaalia, että voi kestää vuosia ennen kuin suhdetta löytyy.
        Vielä vaikeampaa on miehillä, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.
        Nainen voi aina jättäytyä pelimiehen käsittelyyn halutessaan seksiä. Mies ei voi tehdä niin, koska naiset eivät yleensä ehdota pelkkää seksisuhdetta. Jos taas mies ehdottaa naiselle pelkkää seksiä, niin nainen yleensä suuttuu. Ei kukaan kunnollinen mies halua tuottaa pahaa mieltä. Mikäli miehen on vaikea löytää sitä oikeaa, mutta kaipaisi kuitenkin joskus seksiä, niin miehen on kylmästi vain oltava välittämättä naisen tunteista ja ehdotettava seksiä silläkin uhalla että nainen pahastuu tai sitten miehen on huijattava nainen sänkyyn olemalla mukamas tositarkoituksella kiinnostunut.

        Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Kunnollisen miehen on hyvin vaikea koskaan päätyä pelkkään seksisuhteeseen. Siksi moni mies on vuosia ilman seksiä etsiessään suhdetta tositarkoituksella. Sen tähden sitä joskus toivoisi, että jotkut naisetkin (vaikka heidän onkin helppo löytää seksiseuraa), jaksaisivat silti keskittyä etsimään oikeasti sitä oikeaa, vaikka se tarkoittaisikin puutteessa elämistä.

        Mutta tee miten teet. En minä sinun elämääsi halua määräillä. Toivottavasti olen onnistunut antamaan kuitenkin jotain neuvoja tai herättämään ajatuksia.


      • Nainen52v....
        kjntfaq kirjoitti:

        "Tiedän olevani kaunis ja osaan jutella mieihille, mutta monesti kiinnostus lopahtaa kuitenkin aika alkuunsa."

        Taitaa olla juuri sen vuoksi, koska sitä seksiä ei ole heti tarjolla ja nämä sinusta kiinnostuneet miehet ovat kiinnostuneita vain panemisesta.

        "Olen varmaankin jopa liian itseriittoinen ja naiseksi minulla on paljon mielipiteitä ja rohkea luonne."

        Tai sitten valkkaat liian komeita miehiä. Se että todella komeat miehet ovat sinusta kiinnostuneita ei vielä tarkoita sitä, että olisit itse välttämättä heidän tasoaan ulkonäöllisesti. Oman tasosi voit päätellä vain siitä, minkä näköiset miehet ovat sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita.

        "Päätinkin tässä sitten ruveta vaan harrastamaan sitä seksiä baaripokieni kanssa, kosa muuta heistä ei irti saa. Kahden vuoden selibaatti takana, ja mitä hyötyä? Ei niin mitään "

        Onhan siitä ollut hyötyä. Nyt tiedät minkä tyyppiset miehet eivät ole sinusta todennäköisesti muuta kuin seksimielessä kiinnostuneita.
        Jos nyt alat harrastamaan panosuhteita niiden baaripokien kanssa, niin mitä hyötyä siitä sitten on? Saat seksiä, mutta ei muuta.

        Tähän astinen tyylisi on ollut erittäin onnistunut siinä mielessä, että olet karkoittanut kaikki pillun perässä juoksevat pelimiehet. Miksi siis muuttaisit taktiikkaa?
        Parempi vaihtoehto olisi, että alkaisit miettimään vähän minkä tyyppiset miehet voisivat olla sinusta tositarkoituksella kiinnostuneita. Sitten alat flirttailemaan niiden kanssa ja sovit treffit. Tällä tavalla löydät lopulta sen miehen joka on sinusta aidosti kiinnostunut.
        Ne parhaat miehet eivät useinkaan ole niitä jotka kaikkein rohkeimmin tulevat iskemään, vaan heitä kannattaa rohkaista selvällä silmäpelillä.

        Kun haluaa vaan pitää hauskaa, siis naisena. Jeahh. Ei mitään muuta. Ja hauskaa on!


    • Mies on

      Kaikissa tapauksissa aina voittaja,naisesta tulee vaan plutka.

      • Hereille nyt

        Niin tai tämä on se typerien ihmisten ajatusrakennelma, johon meidät aivopestään. Opetelkaa käyttämään aivojanne, sitä varten ne on.

        Todellisuudessa mies ei ole "voittaja", eikä nainen mikään "lutka". Noi on vaan leimoja jotka halutaan niihin lyödä. Silmät auki nyt!


    • Ajattelevat ihmiset?

      Tällä palstalla näkyy räikeällä tavalla kulttuurissamme vallitseva kaksinaismoralismi seksin suhteen. Valitettavasti niin miehet kuin naisetkin on kasvatettu uskomaan että NAINEN EI SAA haluta irtoseksiä, mutta MIES SAA. "Miehellähän on jo biologisista syistä suuri tarve päästä panemaan". Miehet varsinkin heittelevät tuota kuin se olisi jokin argumentti.

      Kysymys: Naisillako ei sitten ole tarvetta päästä panemaan?

      2. Kysymys: Naistenko täytyy yhtäläisestä tarpeestaan huolimatta pidättäytyä irtoseksistä, mutta miesten ei? Jos ja kun arvostaa itseään ja haluaa muidenkin arvostavan.

      • knjujqa

        En kuulu niihin jotka sanovat ettei naisten tulisii harrastaa irtoseksiä, mutta tuon tähän kuitenkin yhden pointin esiin.

        Jos naiset oikeasti harrastaisivat irtopanoja aina kun he tuntevat siihen tarvetta, niin heistähän tulisi todellakin uskomattomia jakorasioita, koska he pystyvät oikeasti saamaan seksiä melkeinpä joka kerta kun heidän tekee mieli, melkein keneltä tahansa mieheltä.
        Siksi naisille suositellaan pidättäytymistä eri tavalla kuin miehille

        Miehille on vähän hassu saarnata pidättäytymisestä, koska miesten on yleisesti ottaen muutenkin niin sairaan vaikea koskaan löytää seksiseuraa.

        Jos joillekin miehille pitäisi saarnata pidättäytymisestä, niin se olisi juuri niille pelimiehille jotka saavat helposti seksiä, koska heillä on oikeasti riski muuttua jakorasioiksi. Mutta mitä tekevät naiset? He nimenomaan jakavat itseään niille pelimiehille, joille kaikki muutkin naiset antavat seksiä.
        Kun lukee naisten seksiseuran etsintä ilmoituksia netissäkin, niin melkein kaikki etsivät KOKENUTTA miestä.

        Miksi miesten kuuluisi saarnata miehille pidättäytymisestä, kun naiset nimenomaan haluavat kokenutta miestä? Eli se on ihan naisten oma syy, miksi kokeneita miehiä ei tuomita. Itsepähän ette pidä heitä epähaluttavina.

        Miehet eivät pidä naisista jotka ovat jakorasioita ja siksi miehet sanovat sen ääneen. Jos te naiset ette pidä jakorasia miehistä, niin on teidän tehtävänne julistaa että jakorasia miehet ovat ällöjä. Mutta mitä te teette? Te nimenomaan etsitte netissä niitä pahimpia jakorasioita.
        Ei ole miesten tehtävä arvostella miehiä irtopanoista. Se on naisten tehtävä, mutta te ette tee sitä.


      • Kommentoija69
        knjujqa kirjoitti:

        En kuulu niihin jotka sanovat ettei naisten tulisii harrastaa irtoseksiä, mutta tuon tähän kuitenkin yhden pointin esiin.

        Jos naiset oikeasti harrastaisivat irtopanoja aina kun he tuntevat siihen tarvetta, niin heistähän tulisi todellakin uskomattomia jakorasioita, koska he pystyvät oikeasti saamaan seksiä melkeinpä joka kerta kun heidän tekee mieli, melkein keneltä tahansa mieheltä.
        Siksi naisille suositellaan pidättäytymistä eri tavalla kuin miehille

        Miehille on vähän hassu saarnata pidättäytymisestä, koska miesten on yleisesti ottaen muutenkin niin sairaan vaikea koskaan löytää seksiseuraa.

        Jos joillekin miehille pitäisi saarnata pidättäytymisestä, niin se olisi juuri niille pelimiehille jotka saavat helposti seksiä, koska heillä on oikeasti riski muuttua jakorasioiksi. Mutta mitä tekevät naiset? He nimenomaan jakavat itseään niille pelimiehille, joille kaikki muutkin naiset antavat seksiä.
        Kun lukee naisten seksiseuran etsintä ilmoituksia netissäkin, niin melkein kaikki etsivät KOKENUTTA miestä.

        Miksi miesten kuuluisi saarnata miehille pidättäytymisestä, kun naiset nimenomaan haluavat kokenutta miestä? Eli se on ihan naisten oma syy, miksi kokeneita miehiä ei tuomita. Itsepähän ette pidä heitä epähaluttavina.

        Miehet eivät pidä naisista jotka ovat jakorasioita ja siksi miehet sanovat sen ääneen. Jos te naiset ette pidä jakorasia miehistä, niin on teidän tehtävänne julistaa että jakorasia miehet ovat ällöjä. Mutta mitä te teette? Te nimenomaan etsitte netissä niitä pahimpia jakorasioita.
        Ei ole miesten tehtävä arvostella miehiä irtopanoista. Se on naisten tehtävä, mutta te ette tee sitä.

        "Miehet eivät pidä naisista jotka ovat jakorasioita ja siksi miehet sanovat sen ääneen. "

        Nainen on seksiobjekti ja mies on sitoutumisobjekti. Aivan kuten miehet ovat valmiita halveksien hyväksikäyttämään ilmaiseksi seksiä jakelevia naisia naiset ovat valmiita halveksien hyväksikäyttämään ilmaiseksi sitoutumista jakelevia miehiä ("vain ystävät", joille valitetaan hyväksikäyttävistä pelimiehistä). Irtoseksi vaurioittaa naisen tunne-elämää pidemmän päälle. Tämä on biologinen sopeuma siihen, että nainen kantaa, synnyttää ja imettää lapsen, joka on vuosikausia avuton ja vaatii ympärivuorokautista hoitoa ja valvontaa. Samalla tavalla miehen tunne-elämän kannalta on sitä parempi mitä enemmän hänellä on mahdollisuus saada seksiä missä olosuhteissa tahansa. Tämä on sopeutuma siihen, että mies levittää siten geenejään tehokkaimmin.


    • :)

      "Nainen ei pane ketä tahansa, mies taas panee. Kumpi on tässä tapauksessa se surullinen tapaus?
      Nainen ei ota baarista mukaansa sitä "vähemmän hyvää vaihtoehtoa", kun taas mies ottaa minkä tahansa vaihtoehdon."

      Haha, niinpä.

    • hbvgfjgfj

      On varmasti sellanenkin ryhmä olemassa, jotka panevat vaikka sitä puunkoloa ja eivät voi ajatella panosta mitään vakavempaa... :D
      Mutta miesten keskinäisiä juttuja kuunnellessa olen pannut merkille miten monella on satunnaisista panoista tullut ihan oikeitakin kumppaneita. En tiedä, ehkä miehet kovemmin haluavat ensin "koeajaa" naisen ennenkuin alkaa miettiä yhteistä tulevaisuutta. Seksuaalinen himo ja täydellinen kemia ajaa suhteeseenkin.
      Eka pannaan yks yö, sit houkuttas seuraavanakin päivänä, kohta aletaankin sängystä liikkumaan laittaa hyvää ruokaa ja ups, sit ollaankin kunnon treffeillä josta ei paluuta ole.

      Syvällä sisimmissään häntäheikitkin etsivät sitä oikeaa, vaikkei ehkä itse tajuakaan ;)

    • miesssmies

      Seksiseuraksi kelpaa kyllä monille tuollainen nainen, mutta kukaan itseään kunnioittava jätkä ei kyllä halua olla minkään koko kylän spermaämpärin kanssa yhdessä... Ajatuskin ällöttää..

    • Mies Töölöstä

      Itse olen aina miettinyt sitä ihmistyyppiä joka hakeutuu baareihin tai yökerhoihin ja sukupuolella ei ole tämän asian kanssa merkitystä. Epäaidot teeskentelijät tulevat ensimmäisenä mieleen, niin naisissa kuin miehissä. En oikein jaksa uskoa, että kovinkaan monelle miehelle kelpaa pitkään parisuhteeseen tupakalle haiseva kaikille flirttaileva naikkonen..

      Niin tapasin oman aviovaimoni Z-junassa ensimmäisen kerran. Eli muualta todellakin löytää sen kestävän ihmissuhteen kuin sieltä teennäisestä ihmissuhde helvetistä..

    • attemaria

      Naiset ihmettelee ja funtsii, mutta joka jätkä tietää totuuden:

      Reikä kun reikä, ulkonäöllä ei ole paskankaan väliä. Antava nainen on hottis vaikka olis minkälainen rusto.

    • +40 v. nainen

      Minä tein nuorempana tuon saman virheen . Annoin kiinnostavalle miehelle heti koska halusin sitä niin.
      Tämä tyhmeliinihän teki siitä sen johtopäätöksen että annan kaikille. Kyllä tämä on asia jonka on miestenkin ymmärrettävä.

      Ei joka nainen anna jokaiselle jos sinulle sattuu antamaan eka iltana.
      Pane sisko ihan rauhassa niin paljon kun siltä tuntuu mutta käytä kortsua.
      Mutta muista että mies on tosiaan vain yhden virtapiirin käyttäjä. Jos haluat seksiä saat vaan seksiä. Jos haluat rakkautta on se rakkauden virtapiiri avattava siltä mieheltä. Tai samoin itseltäsikin. < Nythän käytät miestä vain tuppina avoimeen reikään. Mikä suhde se sellainen on.
      Voit käyttää sitä tuppea dildoa vaikka ihan soolonakin niin ei tule miesten saunaillan puheita. Koska miehet juoruaa ihan niin kuin naisetkin. Vaihtaen kokemuksiaan.
      Sitten on nämä miehet jotka haluaa ei kokoneen naisen joka taatusti paljastuu vähän seksikielteiseksi. Sitä saa mitä tilaa tuolla vaimo markkinoillakin. Näin se vaan menee vanhemman näkökulmasta katsoen.

    • 49mies

      Jos hakee yhden illan juttuja liian pienestä piiristä(kaveriporukka/ parista baarista) niin saa helposti jakorasian maineen (jätkäporukka juoruilee/ kerskailee että sulta saa), vaikka olet itse ollut se joka valitsee ja haluaa jonkun.

      Naisen ei tarvitse lähteä ravintolasta yksin jos hän ei niin halua.

      Kun kerran pidät seksistä, niin jatka valitsemallasi tiellä. Laajenna mahdollista reviiriäsi (uudet baarit/konsertit) niin juoruilut vähenee. Jos kahden aikuisen mieli tekee seksiä, niin harrastakoon rauhassa ei se meille muille kuulu.

    • haista itte

      Toi on pelkkä provo, pese ittes, Piste.

    • y5hr

      Helppoja ollaan jee!

      Meinakkaakko halentaa miehiä?

      mun kohalla se se ei onnistu koska suurin osa naisistaon porttoja.

    • Mietin vaan..

      Riippuu monesta jutusta kai.. Ehkä baarissa humalassa aamuyöllä on tietynlaisia ihmisiä. Tapasin kumppanin muuten, hetki kirjoittelua ja soittelua, tokalla tapaamisella seksiä. Selvinpäin. Oltiinko helppoja? Mut suhde on kestäny jo vuosia. Kai jossain tilanteessa helppous ei pilaa mitään.
      Mut en kyllä ehkä noi baarikuviotkin nähneenä niin sieltä mitään vakavaa ettis.. Mut kai se joillakin voi onnistuakin.. Luulis, että himon sokaisemana on toisenlainen kuin jos on kiinnostunut ensisilmäyksellä ja toivoo muutakin kuin seksiä. Luulisin ite, että kun on panoksia pelissä, jännittäiskin, eikä toisen suin päin "poimiminen" ja seksi sujuis rutiinilla..

    • ghmklq

      Mies on kuin janoinen ihminen autiomaassa. Jos joku suostuu antamaan hänelle vettä, niin totta kai mies juo sitä. Ei miestä voi sen vuoksi kutsua helpoksi.

      Nainen sen sijaan on kuin ihminen jolla on jatkuvasti kraanavettä tarjolla. Ihmiset tulevat myymään hänelle vettä, mutta nainen (ainakin esittää) ettei ole kiinnostunut, koska hän voi saada vettä milloin vain.
      Kauppiaiden on keksittävä mitä nerokkaimpia keinoja saadakseen naiselle uskoteltua että hän todella tarvitsee juuri hänen pullovettänsä.
      Jos kauppias saa myytyä vetensä tuosta vain ilman mitään kepulikonsteja, niin totta kai hän pitää asiakasta silloin helppona.

      Huomaatko eron? Mies ei voi olla helppo. Nainen voi.

      • Pelle oot

        Öh? Ehkä se nainen vaan tykkää seksistä ja haluaapi antaa (: Sinä olet vain ruma mies, jolle kukaan ei halua antaa. Sitten lutkittelet sitä sotanorsua joka erehtyy ympäripäissään raottamaan kalaisaa haaroväliään sinulle. Onnea!


    • tytsy+100kg

      miehethän panee ihan mitä vaan kompressoria kun ilta alkaa olemaan tarpeaksi pitkällä.

    • En harrasta

      Ps. tavikset ja yksinkertaiset on helppoja.

    • 11+18

      ATM:t on helppoja - YTM:t ei!

      • lifemocker

        mitä noi tarkottaa?


      • kanasutra.
        lifemocker kirjoitti:

        mitä noi tarkottaa?

        Sä olet ATM.


      • kamalasuttura
        kanasutra. kirjoitti:

        Sä olet ATM.

        ATM---Aivan Tajuton Muna

        YTM---Yleensä Typerä Munapää


    • YTM

      Yhdyn "11 18" -henkilön mielipiteeseen :) ATM:t katsos ei ymmärrä tällaisia eikä myöskään ATN -tapaukset :)

      • juhassssddd

        Hei miss therese! Olet Jyväskylässä? Kerran sovottiin tällaisesta panosta. Varasin hotellin. Odotin suo jostain pileistä. Et saapunut paikalle. Ota yhteyttä. Tunnistin sut..
        T: se yritys johtaja


    • zzzzzz

      jos oikeesti nainen tykkää noin paljon randomeista niin ei muuta kun hintalappu perseeseen ja ammattilaiseksi

      • lifemocker

        näin :D


    • helppooo.

      Miehet todellakin ovat helppoja. Oman laadukkuutesi saat helposti selville siitä, kuinka moni haluaa kanssasi ottaa uudestaan.

    • mies32

      Hehe, "kaikki omasta halustani" - no johan nyt, etteikö sinua muka kertaakaan viikon sisään raiskattu?! Ei voi olla totta.

      En itse panisi susirumaa sitä ensimmäistäkään kertaa. Keskinkertaisen kanssa voisi käydä noin, että panisin kerran, mutta en jäisi kärttämään uutta tapaamista.

    • Wanha Kyynikko

      Lyhyesti sanottuna, mitä sitten? Tee sitä mikä itsellesi paremmin sopii, ja anna piupaut muiden mielipiteille.

      Kerran me täällä vaan elämme. Ja mistähän ne panomiehet ovat noi kokemuksensa hankkineet? Kysynpähän vaan, tuskin p*rnolehtiä lukemalla ja runkkaamalla, vaan paneutumalla naisten sielunelämään ja tyydyttämiseen noin yleensä.

      Googleen vaan hakusanaksi "how to be a masterful lover", sieltä luulisi löytyvän ohjeet jopa ATM-tyypeille.

      Loppu on itsestänsä kiinni.

      Ne opit kun sisäistää, niin voipi sanoa että kyllä naiset ovat helppoja......:-)

    • Öhpöh

      Ajat muuttuu ja ihmiset siinä mukana,,
      nuoremana miehenä pani aina kun oli saatavis,,hönössä vähän
      rumempaakin,,josta tosin sitten aamulla seurasi jo morkkis,,)
      ja siksi rumia ei viittiny enää värkätä,,

      Monesti oli tilanne aamulla se,että morkkis tuli siitä,kun nainen oli
      ollu niin huono pano,,et mietti waan..kun olis tienny,,olis jättäny väliin,,)
      useimmiten nuo baaripokaukset oli aika huonoja sängys,,
      kuin säkkejä,,joissa reikä pääs..ja reiässä sillin haju,,)))

      No,,kaikesta tuosta seurasi vaan se,,ettei enää viitti baarissa
      vaivautua moiseen,,kun 90% tod,näköisyydellä koko juttu
      ottaa päähän lopulta,,)
      Tauteja ei koskaan tullu,,kun oli kumiukot mukana,,

      Joku vuos sitten sattui sellainen tapaus,,että oltuani bilettämäs
      kavereitten kanssa Kalajoella venetsialaisissa,,
      Istuin yksin pöydässä,kun muut oli häipyny jonnekin, paikalle tuli
      about 30:nen mimmi,,joka nakkas heti,,"että olet just sen näkönen että sulta
      hän saa milloin haluaa"???
      Kysyin että niinkö?? ja että katsotaanko?
      Mimmi vastas,,"et joo katotaan vaan"....samantein siltä istumalta nappasin drinksun mukaan ja lähdin nosteleen pöydästä,,
      En päässyt kuin 20m kunnes tämä juoksi minut kiinni,,ja kuiskasi korvaan,,
      "Okei,,voitit"... no,,juttu jatkui illan,,juteltiin niitä näitä,,ja oli kiva nainen,,
      kun unohti ylimielisyytensä ja että kuvitteli olevansa jotain vastustamatonta
      miehelle,,)))
      Valomerkin tultua,,tuli mukana vuokramökille,,syötiin hiukan ennen
      maate menoa,,jne,,,
      Lopuksi vaatteet vek ennen kuin sänkyyn kömpii,,siinä yhteydessä se huikkas
      "etten halua sitten herätä yöllä sormet pillussa",,
      johon vastasin"että älä huoli"))
      Tuossa vaiheessa ylimielisyys nousi taas pintaan,,ja samalla sekunnilla
      päätin että tyttö tarttee palauttaa maan pinnalle,,)

      En pannu sitä koko yönä,,vaikka himottikin välillä kun posliinia katteli eikä
      ollu ruma muutenkaan,,ylimielisyys tyyliin saan kenet haluan,,???
      nyppi sen verta pahasti,,
      ei auttanu,,vaikka väliä kalua yritti hivellä puolihuomaamatta,,

      Aamulla kun heräiltiin,,olin varsin tyytyväinen itseeni,,kun huomasin että
      kaikki ylimielisyys ym oireet oli käytöksestä kadonnu,,
      ja se alkoi tuntumaan jo ihan täyspäiseltä...
      Eikä jutus tapahtunu enää muuta kuin aamiainen nautiskeltiin,,
      ja sitten tiemme erosivat,,

      Olen varma että tuo tyttö muistaa sen ikänsä,,ettei kaikki miehet ole niin "helppoja"kuin äkkiä kuvittelevat,,tai luulevat,,
      Eikä tuo ole ainoa kerta kun on pitänyt naisia "kouluttaa"/ palauttaa
      ne maan pinnalle,,ettei ne kuvittele itestään liikoja..

      Ex -vaimolla oli aikanaan samoja oireita välillä,,sen lisäksi,että makas kuin
      jauhosäkki seksin aikana,,mutta palasi ruotuun,,
      kun kiusasi sen kuumaksi,,ja puikkas sitten about 10 kertaa,,
      veti sen jälkeen housut jalkaan,ja läks katsomaan telkkaria,,)))
      Meni muutama minsa,,kunnes makkarista tuli kiukkunen nainen
      kyselemään mikä mättää???
      Johon piti vaan tuumata ettei jauhosäkkiä huvita naida)
      Josta se tajus jo humpan juonen))

    • idi222

      Tottakai miehet jotka haluavat vain seksiä ovat helppoja!
      Eivät he välitä kenestäkään paitsi itsestään.

      Joten - helppoja miehiä ei kikaan halua

    • kerrompa oman

      tarinani olen mies 28 v, en ole ruma vaan komea.

      ennen kuin tuin uudestaan uskoon n. 4,5 vuotta sitten, itellä oli sellanen periaate että jos kyse oli seksistä niin oli nainen minkälainen vaa ja jos ottaa eteen niin antaa mennä vaan.

      sitten kun etsi itselleen seurustelu kumppania niin piti olla 10 nainen omaan silmään näöllisesti mut ei kelvanneet vaikka näiden alempi tasoten kanssa seksiä harrastikin.

      tästä viestistä Öhpöh 16.12.2012 20:06

      niin sitten kun etsi seurustelu suhdetta niin en ollutkaan enää helppo enkä aina antanut ensimmäisellä kerralla ja itsellä on kanssa pari samanlaista tapausta takana kun tällä viestin kirjoittajalla.

      siten kun tämmösen kanssa oltiin yötä jommalla kummalla niin en heti antanutkaan ja aamulla nämä vaan kysy että mikäs oli kun et yrittänytkään saada pesää?

      aika jännä juttu että kaikki suhteeni aina karituitui eikä mistään tullut mitään vakavaa vaikka itse olisi halunnutkin.

      en ole tähän ikään mennessä ikinä vielä seurustellut vaan minulla on ollut yhen illan juttuja ja pitempiaikaisia hoitoja/irtosuhteita.

      meitäkin on moneen junaan :)

      tosin nytten olen ollut 4 vuotta täys selibaatissa ja olen myös valinnut Herran tähden naimattomuuden.

    • Sääliks käy

      sua,no joo........................

    • Rima riittävän alas

      Kyllähän sitä kassinsa mieluummin naiseen tyhjentää kuin omaan käteensä.

    • Tavallinen mielipide

      Olet nainen joka on hyvä pano. Jos haluat joskus parisuhteen, 5 päivää-4 eri miestä sängyssä jutut on pidettävä visusti salassa. Sellaisen kanssa hyvin harva mies haluaa mitään vakavampaa. Siinä mielessä nykyinen elämäntyylisi vaikuttaa myös tulevaisuuteen, vaikka saatat ajatella, että olet sitten "normaali" uskollinen kumppani kun vakiinnut.

    • yrjönen

      Järkyttävää tekstiä aloittajalta. Taidat olla palstojen moraalittomin esimerkki nuoremmillekkin.

    • hkkjkjjj

      Kai sä oot tajunnut ottaa maksun noista panoista? Ei siinä mitään kyl mullekin ilmainen pano käy...

    • kumiukkelipäälle

      Horo mikä horo. Hyi! en koskis pitkällä tikullakaan tollaseen tautipesään

    • Hattu ylös

      Kokeile sitä, että annat aamulla yhdelle jannulle ja illalla toiselle. Sitten parin päivän päästä taas aamulla yhdelle jannulle ja illalla toiselle. Ja taas sama. Näin olet viikon aikana naiskennellut kahdeksaa eri miestä. Silloin nostan jo hattua ja korkealle.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1748
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1472
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe