Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä minä olen?

Kolmas?

Tapasin netissä naisen, joka on naimisissa miehen kanssa. Hain lähinnä pelkkää seksisuhdetta. Olen itse nainen. He ovat polyamorisia. Naisen kanssa olen harrastanut seksiä muutaman kerran ja olen ollut heidän kanssaan baarissakin yhdessä, aviomies on myös käynyt minun luonani. Hänen kanssaan en halua kuitenkaan mitään seksuaalista, olen lesbo. Minun tietääkseni heillä ei ole mitään sääntöä, kuinka monen kanssa he saavat harrastaa seksiä, aviomies olisi halukas kokeilemaan miestäkin. Olenko ihan tyhmä kun olen mennyt mukaan tähän touhuun? En koe mitään moraalisia tuskia, mietin vain koska tilanne on minulle ihan uusi. Itse olen sinkku. Mitä nyt tätä naista panen viikottain ja en ole sulkenut pois muitakaan jos eteen tulee. Googletin ja löysin termin "satelliitti". Käyttääkö joku oikeasti tällaisia sanoja? Minusta saadaan vaina seksuaalista hyötyä mutta ei rakkautta. Kaveri, panokaveri...?

5

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MUUTAMAKIN

      Sanalla sanoen olet PELKKÄ L.... JA ET MUUTA.

    • joku_poly_tai_pöly

      Kerrot hakeneesi itse pelkkää seksisuhdetta... ja sellaisen sait, ilmeisen nautinnollisen jos paneskelette joka viikko. Eli mikä on ongelma? Jos sinä olet sinkku ja toisella lupa vakikumppaniltaan, niin eikö kaikki ole kunnossa?

      Viestin loppu antaa ymmärtää, että et kuitenkaa ole tyytyväinen pelkkään seksisuhteeseen vaan haluaisit enemmän. Jos asia on niin, niin sittenhän se kannattaa ottaa puheeksi ja ehkä etsiä sopivampi kumppani.

      Vai yrititkö vain määritellä ja antaa suhteellenne jonkun nimen? Mikä sinua itseäsi tuossa kuviossa arveluttaa? Se ei ole kaikkein tavallisin tilanne, ja siitä voi olla vaikea puhua avoimesti kavereille, mutta kuinka tärkeää on elää niin kuin muutkin?

      • Kolmas?

        Kai mä jotenkin haluaisin vain määritellä tän jutun, antaa sille jonkun nimen. Ei kai sillä kuitenkaan ole niin väliä loppujen lopuksi. Olen ihan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, tiedän että en edes olisi kykeneväinen oikeaan syvään rakastavaan parisuhteeseen, toivun vielä edellisestä. Pari kaveria tästä tietää, enkä sitä häpeä. Tavallisesti en ole koskaan elänyt, mitä sekään nyt sitten tarkoittaa. Minua ei kiinnosta mitä ihmiset minusta ajattelevat, kunhan en loukkaa ketään. Olisin ollut vain kiinnostunut kuulemaan jos joku muu on samanlaisessa tilanteessa, miten he tilanteen kokevat ja ovatko antaneet sille jonkun nimen. Utelias ja tiedonhaluinen kun olen.


    • Kysymykseen vastaus

      Olet tyhmä.

    • joku_poly_tai_pöly

      Ymmärrän halun antaa ilmiöille nimi, tunnistan sen itsessänikin aika vahvasti. Olen kuitenkin huomannut, että nimet ovat näissä jutuissa vähän hankalia; jokaisella kun tuntuu olevan samalle käsitteelle eri merkitys. Sen näkee kun vaikka lukee tätä nimenomaista keskustelupalstaa: miten monta erilaista sisältöä annetaankaan käsitteelle "avoin suhde".

      Minusta suhteen osapuolet voivat yhdessä sopien antaa suhteelleen nimen, jos sellaisen haluavat. "Panokaveri" kuulostaa ihan hyvältä tähän tilanteeseen vaikkapa. Kannattaa muistaa se, että näillä nimityksillä ei ole yleisesti hyväksyttyä sisältöä, vaan jokainen määrittelee sisällön omalle kohdalleen.

      Oikeastaan näissä ihmissuhdeasioissa ainoa täsmällisesti määritelty termi on avioliitto (tai rekisteröity parisuhde), sillä se on lakisääteinen ja solmitaan julkisesti viranomaisen läsnäollessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2358
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1325
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      83
      1284
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe