Kaukosuhteeni

Onnellinen :D

Halusinpa kertoa oman tarinani kaukosuhteestani. Kun lueskelin toisten kokemuksia kaukosuhteista. Itse olen kuusi vuotta elänyt kaukosuhteessa. Oma kultani asuu Amerikassa, olemme n. puoli vuotta yhdessä vuodessa. Vuoroin käymme toistemme luona. Meillä tämä on toiminut todella hyvin. Tietysti on välillä vaikeaa, kun ikävä painaa todella paljon ja kaipaa sitä yhdessä oloa. Mutta kun viimein olemme taas yhdessä se on sitten sitä kunnon laatuaikaa. Onneksi skype on olemassa, joten ollaan joka päivä yhteydessä. Ovathan monet ihmetelleet, että miten me pystymme tähän. Luotan häneen ja hän luottaa minuun. Eikä minulla kävisi mielessänikään ikinä pettää häntä. Tottakai meillä on tulevaisuuden suunnitelmia, että asuttaisiin joko täällä tai siellä. Ja voi piankin olla ajankohtinen. Mutta nyt tämä on tätä hetkeä ja eletään sen mukaan. Mikä sopii vielä molemmille. Toisille tälläinen sopii ja toisille ei. Olen löytänyt sielunkumppanin ja hyvää kannatta odottaa aina. Jos toisesta todella välittää niin kyllä se kestää välimatkatkin. Kulta on täällä pian ja vietetään ihana kesä yhdessä. Tsemppiä vain kaikille kaukosuhteessa eläville.

7

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fläpätifläp

      Joo,ja lehmät lentää.

      • 25

        Miksi joidenkin täytyy aina olla niin kyynisiä? Itse elän kaukosuhteessa (mies ulkomailla) ja hyvin on toiminut jo neljä vuotta. Jos ei itse saa parisuhteitaan toimimaan, ei se ole mikään takuu siitä, etteivät muut muka saisi!


    • help

      Onpa hienoa kuulla, että joillain menee noinkin hyvin kaukosuhteessa. Itsellä ei ole suhdetta meneillään, mutta silti haikailen ajoittain ranskan suuntaan, jossa asuu eräs ihana ihminen. Tapasimme pari vuotta sitten kun hän oli suomessa kolmisen viikkoa. Tänä aikana meidän välille muodostui jotain aivan mahtavaa ja tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme aina. Kun hän lähti takaisin ranskaan, ajattelin että viimeistään 2kk päästä näemme kun lähtisin käymään siellä. Kuitenkin aika kului enkä saanut lähdetyksi..hetken aikaa vielä pidimme yhteyttä ja sitten kaikki loppui...hetkeksi. Nyt hiljattain olemme taas alkaneet pitää yhteyttä ja olen huomannut, ettei tunteeni häntä kohtaan ole kadonneet mihinkään. Aloinkin suunnittelemaan pitäisikö sinne ranskaan vaan suunnata ja selvittää mikä tämän homman nimi on. Jotenkin vaan tulevaisuus pelottaa ja mietityttää että miten kaikki alkaisi toimimaan jne.
      Kenelläkään samanlaisia kokemuksia tai vinkkejä mitä tehdä??

    • kypsä pari

      Uskomattoman ihanaa, että toisilla suhde toimii noinkin isosta välimatkasta huolimatta.
      Meillä on miesystäväni kanssa välimatkaa noin 100 km ja arkipäivisin ikävä vaivaa joskus todella paljon. Toisaalta on ihana odottaa seuraavaa tapaamista ja sitä kutkuttavaa tunnetta :)

    • american bride

      Oma kaukosuhteeni Yhdysvaltalaismiehen kanssa on kestänyt lähes kolme vuotta. Kaikki on ollut niin selvää ja oikean tuntuisita alusta lähtien. Tarkoituksenamme on että minä muutan sinne ja me menemme naimisiin.

      Välimatka on pitkä ja ikävä hirvittävä, mutta tiedämme molemmat voivamme luottaa toisiimme ja että tämä tilanne on vain väliaikainen. Lähisuunnitelmiimme kuuluu oma muuttoni rakkaani luokse ja naimisiin meno.

      Kyllä myös kaukosuhde voi onnistua, kunhan tulevaisuus on yhteinen.

    • farawaylove

      Myös mulla on kaukorakkaus Yhdysvalloissa. Tätä väliä on nyt reissattu useampi vuosi ja täytyy sanoa, että ikävä vaivaa! Alkuun oli vaikea tottua siihen, ettei voi jaksaa päivittäisiä juttuja, paitsi Skypessä. Välillä on ollut jaksoja, jolloin aikaeron töiden takia skypettäminen on ollut mahdotonta muulloin kun mun yöaikaan. Siinä meni muutama hetki silmät ristissä :)

      Nyt on haettu mulle viisumia ja tarkoitus olis että mä muutan sinne. Haaveissa tulevaisuudessa viettää osa vuodesta myös Suomessa. Ja saa nyt nähdä kauanko tässä viisumiprosessissa menee! Mutta kaukosuhde voi tosiaan toimia, kun rakastaa toista ja luottaa häneen. Turhille epäilyksille ei kannata antaa valtaa ja toisen huomioiminen on tärkeää. Nykyään on onneksi kaikenlaisia apuvälineitä yhteydenpitoon, me tosiaan käytetään ahkerasti Skypeä, mutta myös chat-viestejä päivän mittaan.

    • "kateellinen"

      Upeeta, aivan ihanaa. Toivon teille kaikkea ihanaa tulevaisuudessakin!
      Joskus se vaan natsaa! Siihen on vaan uskottava ja sitouduttava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe